|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2491 |
|
Copyraptor
|
Dot.: i mamy krakowskie oczko!!!- nastała część XXI:)
Ależ jak najbardziej się wolno niezdrowo odżywiać. To Lence się nie wolno niezdrowo odżywiać
![]() Bije mi, bije |
|
|
|
#2492 | |||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Kiedy ostatnio zakładałaś wątek spotkaniowy na ploty i wino, na którym nikt nic nie odbierał? Ja odbierałam od Ciebie silikony całkiem niedawno :P [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38563838]1. To raczej Ty próbujesz wszystkim wmawiać, że watek funkcjonuje tylko dlatego, że robimy wspólne zakupy. Uważam, że rozmawiamy o najróżniejszych tematach, radzimy się siebie wzajemnie, a zamówienia to tylko wisienka na torcie.[/QUOTE] Oczywiście są też różne tematy i porady (dużo w sprawie tego, co zamówić, odcień podkładu, rodzaj pędzla, rozmiar body itp.) [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38563838]2. Kreci się wokół spotkania, bo laski są niezorganizowane. U nas to rzucenia hasła i jak jest odzew to każdy wie co ma robić.[/QUOTE] Nie wiesz, jak to wyglądało 6 lat temu na początku istnienia tego wątku Zorganizowanie pierwszego spotkania zajęło mi parę tygodni, a na 5 zapowiedzianych osób przyszły 2, przy czym jak druga z obecnych zobaczyła, że jestem tylko ja jedna w umówionym miejscu, to chciała uciec, bo się wstydziła. Niektóre dziewczyny przełamały się dopiero po paru udanych spotkaniach. [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38563838]3. Yyyyyy co za bzdura. Ostatnio chodzę na mnóstwo spotkań i prawie na żadnym nic nie odbieram. Aż się dziwię, że tak mało zamawiam...[/QUOTE] Chodzę na większość umawianych spotkań i na każdym jest odbiór, ale co się dziwić, to najłatwiejszy sposób przekazywania zamówień [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38563838]5. Tak, masz rację, to są najlepie wyciagnięte wnioski z ostatnich stron jakie mogłaś sobie wydedukować. Brawo [/QUOTE]Brawo - nie zauważyłaś emotki " " ![]() Cytat:
Cytat:
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2013-01-10 o 13:53 |
|||
|
|
|
#2493 |
|
Copyraptor
|
Malla, ale nie wyciągaj wniosków, że spotkania są organizowane z powodu wymian. Bo wymianę można zrobić bez spotkania, raczej to jest tak, że przychodzi się na ploty i kawę, a wymienia się, bo to dobra okazja.
|
|
|
|
#2494 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz co Malla? ręce, cycki, włosy...wszystko mi opada!
![]() nie wiem która z nas nie umie czytać/ formułować myśli, a może mówimy w innym języku, ale nawet nie chce mi się wyrażać swojego zdania....
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|
|
|
#2495 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też ![]() Btw. jakie śmierdzące, jak rozbieracie od czasu do czasu perfumy?! Cytat:
Cytat:
Oczywiście, że jesteś. To przez te hurtowe (w stosunku do damskich) ilości kolegów ![]() Malla, a ja odniosłam wrażenie, że ostatnimi czasy jest właśnie dużo mniej o zakupach niż wcześniej. Może w końcu obkupiłyśmy się wystarczająco
|
|
|
#2496 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Nie da się jednak zaprzeczyć, że motyw wymiany jest bardzo ważny w ustalaniu spotkania, co widzę np. po tym, że ktoś rezygnuje, bo inny ktoś z zakupami się nie pojawi. Zanim zacznie się wielka kłótnia, chcę wyjaśnić, że chodzi mi o to, iż... świeżynkom nie jest łatwo się tu wbić i nadążyć i nic w tym dziwnego. Mnie osobiście nie chciałoby się jako nowej osobie śledzić tak szybko pędzącego wątku z tyloma osobami, które trudno zapamiętać, tylko po to, by raz na 2 tygodnie znaleźć posta o spotkaniu. Nie ma co się jednak łudzić - każdy wątek z takim stażem prędzej czy później taki się staje, pojawia się podział na grupy, kółeczka adoracji, podwątki, nierejestrowane spotkania... uważam to za coś zupełnie normalnego, a już w niejednym wątku społecznościowym na Wizażu byłam.
|
|
|
#2497 |
|
Konto usunięte
|
ale po jaki kij się odgrzewa kotleta z moim kiedysiejszy narzekaniem skoro tę sprawę już dawno temu zamknęłam - pamiętam tę ognistą dyskusje o mojej przemianie - bo wtedy klepałam z telefonu ze szkolenia z PP i BHP
![]() ja też ostatnio się nie pojawiam na spotkaniach bo nie mam czasu - uczę się na swój egzamin :P a nie zamawiam bo póki co nie czuje takiej potrzeby. i też nie będę nikogo nawracać, niech każdy je co chce :. |
|
|
|
#2498 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chcesz mi koniecznie uświadomić, że nie mam w takim razie znajomych? Cytat:
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||
|
|
|
#2499 |
|
Nie depcze krokusów
|
I o to mi chodzi. Jak się Świeżynki rozkręcą, to Świeżynek-2-pokolenie też będzie miało ciężko.
|
|
#2500 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
2. Lepiej sobie słodzić i nie zwracać uwagę jak ktoś odwala jaja. Popatrz na hard - wzięła na klatę, przemyslała i o niebo lepiej się z nią rozmawia. Korzyści są obopólne. Właśnie - okazja, a nie powód spotkania... Ja przychodzę na spotkania wyłącznie po to, żeby pogadać, a nie odebrać rzeczy... |
|
|
|
|
#2501 |
|
Zakorzenienie
|
Chcę Ci koniecznie uświadomić, że masz dużo znajomych.... kolegów
|
|
#2502 |
|
Konto usunięte
|
hiper - odniosłam się do narzekania w swoim poście - zmiany są dobre
|
|
|
|
#2503 |
|
Zakorzenienie
|
to znaczy, że tylko kolegów?
![]() weź mi ich wymień, bo chyba mnie z kimś pomyliłaś ---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- wiem, że dziewczyny już polecały dentystą, ale mam problem ![]() jeden z poleceń przyjmuje pon-czw. a drugi tylko prywatnie przez co obaj odpadają, bo chciałabym iść na NFZ i umówić wizytę w piątek. Jesli pójdę na rwanie zęba w czwartek to muszę wziąć 2dni wolnego, a to kiepski pomysł. w związku z tym znowu zapytam czy macie dobrego dentystę, który w miarę bezboleśnie wyrwie mi chirurgicznie 8kę?
|
|
|
#2504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze raz zapytasz o dentystę, to Cię szurnę ![]() Masz wątek poleceniowy w klubie! Drugi albo trzeci raz Ci to piszę ;p Ja też muszę iść ze swoimi 8kami ;(
|
|
|
#2505 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
] proroczy sen ![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- jest coś teraz ciekawego w pepco tak w ogóle ?
|
|
#2506 |
|
Copyraptor
|
No przecież napisała, czemu jej Ci z wątku poleceniowego nie pasują
|
|
|
|
#2507 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja Cię szurnę!
|
|
|
|
#2508 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Skoro już mogę sobie tu rekreacyjnie ponarzekać, bo nie będziecie nieuprzejme, to napiszę, że zszokowałam się wczoraj w sklepie sportowym - nie mieściłam się w ubrania dziecięce! Getry XS były na mnie za małe! W spodenkach S wyglądałam jak beczka
|
|
|
#2509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2510 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
?tak w ogóle, to jadłyście nowe Michałki Kokosowe :P? to nie Twoja wina, to dzieci się kurczą..
|
|
#2511 |
|
Copyraptor
|
http://vod.pl/moje-paranoje,103212,w.html czasem oglądam sobie takie rzeczy w pracy, żeby nie umrzeć z nudów jak robię jakieś proste tłumaczenia albo kopiuj-wklej...w tym odcinku jest o kobiecie która je proszek typu cif, a w innym dziewczyna zjada doniczki i popiół z papierosów. Albo papier toaletowy. Albo śpi z suszarką, włączoną, przez 8h cały czas
![]() Nawet po 4 latach psychologii wciąż mnie dziwią takie rzeczy. |
|
|
|
#2512 |
|
Wtajemniczenie
|
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3844
![]() ---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- widziałyście? http://lovekrakow.pl/aktualnosci/tra...wian_2352.html fajny pomysł
|
#2513 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po obejrzeniu czegoś takiego nie trzeba się więcej zastanawiać czy jest się normalnym Cytat:
mam ochotę jej na to odpisać, ale byłam uczona żeby się nie zniżać do pewnych poziomów co do książek to coś takiego to świetna sprawa! niestety mam duże wątpliwości czy by to wypaliło u nas i być może ktoś uzna moją opinię za niesprawiedliwą, ale mam duże podejrzenie czy ludzie nie zabieraliby tych książek. W innych państwach można się spotkać z naturalnym zostawianiem książek w środkach komunikacji. Są nawet specjalne małe i tanie wydania książek, które ludzie kupują, przeczytają i zostawiają na siedzeniach. Ja tak często robię z gazetami
||
|
|
|
#2514 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
A koszulkę XS tej samej marki.
|
|
|
#2515 | |||||||
|
Matka Smoka
|
Zeżarło mi połowę cytatów
Cytat:
Cytat:
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38563430] Może przeglądnij sobie ostatnie 3 strony i policz ile gadałyśmy o zakupach, a ile o innych tematach Na pewno nie jest to stosunek 90% - 10% Też tak myślę Cytat:
![]() Cytat:
2. Mnie się wydaje, że to podobnie, jak ze spotkaniami z innymi ludźmi. Wiadomo, że chcesz się spotkać dla samej przyjemności spędzenia czasu, ale wiecznie brak czasu, trudno określić termin, czas, przezwyciężyć lenia i/lub okropną pogodę. A jak masz dodatkowy motywator, tak jak u nas - odbiór zamówienia, to czasem łatwiej. Co nie umniejsza wagi tych spotkań. Cytat:
![]() Cytat:
![]() A z tej samej bajki, popatrzcie jakie to słodkie: http://www.kampaniespoleczne.pl/proj...ki_dla_ksiazek ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Cytat:
Natomiast widziałam też półkę w Parku Wodnym i było dużo fajnych książek. Więcej się tam nie pojawiłam, więc nie wiem jak to hula. |
|||||||
|
|
|
#2516 |
|
Zakorzenienie
|
Zapomniałam co miałam poodpisywać
![]() Też bym pouprawiała kiełki, ale musiałby mi ktoś to wyłożyć jak krowie na rowie, co, jak i którą część jeść gg nam tez raty lecą! Zielona to nie wiem, nie kojarzę tak tych okolic Ola spoko, agh to też centrum w miarę, jakoś Cię złapię gg ja właśnie wróciłam od dentysty. Kolejny raz byłam u siostry męża mSzpilki i jestem bardzo zadowolona Ale nie wiem czy ona przyjmuje w piątki. Co do książek w tramwajach - autor widać też bardzo oczytany i ten tego... "Ponad połowa polaków nie czyta książek. " ![]() Melduję, że kupiłam wagę w Welbildzie za 14, 20 I dwa cudnej urody lampioniki za 5,5 z 40 I to nic, że tydzień do dupy, zakupy są fajne I jeszcze wczoraj kurier przyniósł czteropak Żubra, szkoda, że nie lubię...
Chmiel na bezsenność, a sen - na bezmiłość. Edytowane przez mmmmmm Czas edycji: 2013-01-10 o 16:44 |
|
|
|
#2517 |
|
Zakorzenienie
|
Ja czytałam ostatnio, że w Gdańsku (Gdyni(?)) był program z książkami, ale w bardzo szybkim czasie zniknęły i książki i siatki, w których były powkładane (przyczepione były do siedzeń w tramwajach)
.
|
|
|
|
#2518 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
Miłego wieczoru dziewczyny, mam dziś gości z Anglii cięężko będzie jutro w pracy...
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2013-01-10 o 16:56 |
||
|
|
|
#2519 | |
|
Matka Smoka
|
Cytat:
I jakoś kontekst tu nieistotny mi się wydaje. Napisałaś, że ,,nie liczysz spotkań indywidualnych" - więc moja wypowiedź miała na celu wyrażenie opinii, że nie liczysz niesprawiedliwie, bo nie różnią się ideą od grupowych. A słowo misja miało być z przymróżeniem oka - ale ja widać emotki i znaki "_" są czasem koniecznością
|
|
|
|
|
#2520 |
|
Konto usunięte
|
odebrałam dziś z poczty książkę którą wygrałam w radio
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:26.

[/QUOTE]
" 
)