|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 | |||
|
now or never
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX
Cytat:
na sam widok tylu słodkości mój żołądek mówi, przestań oglądać, bo Ci oddam obiad ! bleee Cytat:
dzięki Cytat:
![]() z drugiej storny jak odwala fuszere to niech się nei dziwi, że traci widzów i ten wymuszony płaczliwy głos ... czasem odnoszę wrażenie, że robi to specjalnie, taka mała 5-latka, która sama obraża się na innych, poobraża innych, chowa się specjalnie i jeszcze ma focha, że nikt jej nie szuka. :/
|
|
#2222 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem,że w temacie RGP chodzi o to,że zasłania się tarczycą, a wcina słodkie, ale cholera..kto z nas jest idealny
I tak szczerze, mimo że RGP nie ma figury tap madl to jest zawsze ciekawie ubrana, pomalowana, uczesana. I moim zdaniem prezentuje się o niebo lepiej niż szereg szczupłych, szarych myszek bez wyrazu jakich pełno na ulicach
|
#2223 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2224 | |
|
now or never
|
Cytat:
ale pierwsze wrażenie jest fatalne. szkoda lubiłam ją teraz co raz mniej
|
|
#2225 | |
|
Zakorzenienie
|
Z filmiku Szusz to wyciągnęłam tylko ''yyyyyyyyyyyy''
![]() I niech to będzie puenta tego filmiku. ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
Chociaż rozumiem rozgoryczenie niektórych w związku z jej filmikiem o rzeczach, których nie wolno. To już się chyba będzie za nią wiecznie ciągnęło
|
|
|
#2226 | ||
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
Umie się ubrać, to trzeba jej przyznać (fanką jej makijażu i wiecznego nude na ustach nie jestem - no, ale grunt, że ona się w tym dobrze czuje). I ubiera się dobrze do swojej figury. Szczerze mówiąc to wolę, gdy ktoś ma pełniejsze kształty (bo sama takie mam ![]() ), niż jak widzę chorobliwie szczupłą osobę z zapadniętymi policzkami.Szusz... nie subskrybowałabym jej, gdybyście często o niej nie dyskutowały. Obejrzałam ten filmik, męczyłam się okropnie, bo to właściwie było 10 minut o niczym. Mogła go sobie darować. Zrobiła z siebie rozkapryszoną divę. Z drugiej strony ludzie się jej uczepili, bo nie ukrywa faktu, że YT to jej źródło utrzymania. ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
|
|
#2227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2228 |
|
Rozeznanie
|
Szusz i vlog dlaczego mnie nie było
a jej nie było ![]() http://www.youtube.com/watch?v=NWngubZt8SA niezłe komentarze pod filmikiem może jej się oczy otworzą wreszcie . Edytowane przez Qloui Czas edycji: 2013-01-10 o 21:48 |
|
|
|
#2229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2230 | |
|
Rozeznanie
|
hahaha konkretny komentarz
Cytat:
---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Szogun na swoim kanale ma dwa filmiki o tym jak i ile zarabiają vlogerzy i wychodzi sporo zależy też jak borą za to kosmetyczne vlogerki bo mają możliwość negocjacji cny za wciskanie nam tych "wspaniałych " produków. |
|
|
|
|
#2231 |
|
Zakorzenienie
|
to może to są tylko pieniądze z reklam bo przecież Szusz dostaje jakieś produkty za darmo, w USA to w ogóle dostaje się pieniądze za promowanie marki to też trzeba wliczyć
|
|
|
|
#2232 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2233 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2234 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zawsze staram się nie najeżdżać na Szusz, nawet jej brwi rozumiałam, ale ten filmik mnie rozwalił. Ton wypowiedzi, mina, to jak jest zmęczona nagrywaniem, jaka jest to ciężka praca... Szusz zastanów się czy ktoś Ciebie do tego zmusza? Czy musisz to robić? No i wyszło, że każdy komentujący nie ma o niczym zielonego pojęcia. |
|
|
|
|
#2235 |
|
Rozeznanie
|
Z reklam na YT jest bardzo mała kasa tam wychodzi od wyświetleń za 100tys wyświetleń jest 50$ , więcej jest przy umowach z firmami tam za pokazany produkt w filmiku dostaje się kasę np jak Szusz zrobiła z torebką pokazała sprzęt i dostała pewnie z 2000zł może więcej
|
|
|
|
#2236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2238 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2239 |
|
Raczkowanie
|
a ja mam wrazenie ze Szusz chce potwierdzenia " nieodchodź kochamy Cię" , zrobiła chyba taki jakiś manifest, Pan Olimpia tez juz próbował odejsc i po tygodniu wrócił ;]
|
|
|
|
#2240 |
|
Raczkowanie
|
może to syndrom rozhisteryzowanej dziewczynki,,, "hej patrzcie na mnie, bo ja chcę, to i ma być tak"
|
#2241 |
|
Konto usunięte
|
Ale burza
|
|
|
|
#2242 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2243 |
|
Konto usunięte
|
Wątek przegląda 80 użykowników , wow
A ja słucham tego wywiadu o zarabianiu na YT :P
|
|
|
|
#2244 |
|
Konto usunięte
|
O ja, chyba nigdy nie byłam na blogu Susz a tu taka niespodzianka:
http://4.bp.blogspot.com/-Vmm0bmWwdl...0/IMG_6545.jpg Za dużo, za ciemno, za błyszcząco na tej twarzy... |
|
|
|
#2245 |
|
Rozeznanie
|
jak wszyscy piszą w komentarzach pod filmikiem swoje zdanie to i ja napisalam.
o.
|
|
|
|
#2246 |
|
Rozeznanie
|
Raczej jak rozkapryszona diva , "nie będę dodawała filmików yyyyyy trzy razy w tygodniu yyyyy bo Wy przecież nie chcecie yyyyy...nie będę Wam się narzucać yyyy itp"
a feee jesteście Wy hejterzy wstrętni i te miny do tego ![]() Najbardziej mnie rozwaliło jak ona mówi ile to pracy taki filmik jakby miała jakieś mega profesjonalne produkcje jak ta Karolina Baszak masakra co ona opowiada , jakby miała powycinać te yyyy z swoich filmików to by miała faktycznie ogrom roboty. Filmik to wysiłek hmmm niesamowite a co mają powiedzieć kobiety które pracują na trzy zmiany fizycznie ,przerzucają palety w hurtowniach lub wytwórniach ,robią cały dzień na taśmie, jadą na zagranicę tyrać za grosze ![]() Wkurzyła mnie tym filmikiem zachowała się strasznie łaskę robi dla widzów ile będzie nagrywać ,a to dzięki nim zarobiła co zarobiła. Druga sprawa jakby było czego żałować te filmiki nie porywały ani nie urywały jakoś doopy aby można było płakać za brakiem tego . |
|
|
|
#2247 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ano cos w tym jest. Czasem sie widzi ciezka przesade albo cos na zasadzie 'a ubiore legginsy tak jak spodnie bo taka odwazna jestem, co z tego ze na moim tylku sie tak rozciagna ze mozna dojrzec koronke na gaciach' |
|||
|
|
|
#2248 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2249 |
|
Zakorzenienie
|
obejrzałam nowy makijaż maxineczki i nawet jej napisałam w komenatrzu, ze wyglada na bardzo zmeczona. a moze to swiatlo, nie wiem.
|
|
|
|
#2250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.

dzięki 
I tak szczerze, mimo że RGP nie ma figury tap madl to jest zawsze ciekawie ubrana, pomalowana, uczesana. I moim zdaniem prezentuje się o niebo lepiej niż szereg szczupłych, szarych myszek bez wyrazu jakich pełno na ulicach

13.03.2008

(choc w to nie uwierze)