Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-10, 21:12   #2221
juli_jka
now or never

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX

i ona to je ...
na sam widok tylu słodkości mój żołądek mówi, przestań oglądać, bo Ci oddam obiad !
bleee

wow, fajowe dzięki

Cytat:
Napisane przez lilly_rose Pokaż wiadomość
Chyba jeszcze nigdy złego słowa na Szusz nie powiedziałam, ale tym filmikiem naprawdę mnie zirytowała! Wypowiada się jak jakaś zmęczona wielką karierą diva, zniesmaczona, że przecież ona tak tyra a nikt tego nie docenia. Pfff! Rozumiem, że nagrywanie filmików zajmuje dużo czasu, ale nie oszukujmy się, przebieranie się przed kamerą, testowanie kosmetyków i branie udziału w darmowych wyjazdach to dużo lżejsza i fajniejsza praca niż większość z nas wykonuje przez 40 godzin tygodniowo (albo i więcej!). Może więc już czas żeby Szusz wróciła do 'normalnej' pracy bo chyba naprawdę jej palma odbiła :/
zmęczenie zmęczeniem, ale ja na serio pomyślałam, że coś sie stało, jakiś wypadek, czy jak to ktoś napisł, ktoś jej umarł

z drugiej storny jak odwala fuszere to niech się nei dziwi, że traci widzów
i ten wymuszony płaczliwy głos ...

czasem odnoszę wrażenie, że robi to specjalnie, taka mała 5-latka, która sama obraża się na innych, poobraża innych, chowa się specjalnie i jeszcze ma focha, że nikt jej nie szuka. :/
Stary 2013-01-10, 21:17   #2222
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Wiem,że w temacie RGP chodzi o to,że zasłania się tarczycą, a wcina słodkie, ale cholera..kto z nas jest idealny I tak szczerze, mimo że RGP nie ma figury tap madl to jest zawsze ciekawie ubrana, pomalowana, uczesana. I moim zdaniem prezentuje się o niebo lepiej niż szereg szczupłych, szarych myszek bez wyrazu jakich pełno na ulicach

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 21:17   #2223
lilly_rose
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez juli_jka Pokaż wiadomość
zmęczenie zmęczeniem, ale ja na serio pomyślałam, że coś sie stało, jakiś wypadek, czy jak to ktoś napisł, ktoś jej umarł

/
W filmiku mówiła, że w jej życiu dzieje się teraz dużo dobrych rzeczy...więc chyba o nic takiego nie chodzi.
lilly_rose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 21:18   #2224
juli_jka
now or never

Cytat:
Napisane przez lilly_rose Pokaż wiadomość
W filmiku mówiła, że w jej życiu dzieje się teraz dużo dobrych rzeczy...więc chyba o nic takiego nie chodzi.
tak,tak, oglądałam całość
ale pierwsze wrażenie jest fatalne.

szkoda lubiłam ją
teraz co raz mniej
Stary 2013-01-10, 21:25   #2225
Annaluka
Zakorzenienie

Z filmiku Szusz to wyciągnęłam tylko ''yyyyyyyyyyyy''
I niech to będzie puenta tego filmiku.

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Wiem,że w temacie RGP chodzi o to,że zasłania się tarczycą, a wcina słodkie, ale cholera..kto z nas jest idealny I tak szczerze, mimo że RGP nie ma figury tap madl to jest zawsze ciekawie ubrana, pomalowana, uczesana. I moim zdaniem prezentuje się o niebo lepiej niż szereg szczupłych, szarych myszek bez wyrazu jakich pełno na ulicach
Zgadzam się

Chociaż rozumiem rozgoryczenie niektórych w związku z jej filmikiem o rzeczach, których nie wolno. To już się chyba będzie za nią wiecznie ciągnęło
Stary 2013-01-10, 21:26   #2226
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:

Umie się ubrać, to trzeba jej przyznać (fanką jej makijażu i wiecznego nude na ustach nie jestem - no, ale grunt, że ona się w tym dobrze czuje). I ubiera się dobrze do swojej figury. Szczerze mówiąc to wolę, gdy ktoś ma pełniejsze kształty (bo sama takie mam), niż jak widzę chorobliwie szczupłą osobę z zapadniętymi policzkami.

Szusz... nie subskrybowałabym jej, gdybyście często o niej nie dyskutowały. Obejrzałam ten filmik, męczyłam się okropnie, bo to właściwie było 10 minut o niczym. Mogła go sobie darować. Zrobiła z siebie rozkapryszoną divę.
Z drugiej strony ludzie się jej uczepili, bo nie ukrywa faktu, że YT to jej źródło utrzymania.

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Annaluka Pokaż wiadomość
Z filmiku Szusz to wyciągnęłam tylko ''yyyyyyyyyyyy''
I niech to będzie puenta tego filmiku.
Jeszcze wyłapałam ciamkanie. Irytuje mnie to okropnie

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 21:44   #2227
patisia123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marynka42 Pokaż wiadomość
Ej a jak to jest z tym wywiadem Szusz? udzielila go czy nie? powiedziala, ze kasa z youtube wystarczy jej na zycie? gdzie ukazal sie ten wywiad?

czy jesli komentarz ma zbyt wiele negatywnych glosow to zostaje usuniety automatycznie?
http://wyborcza.biz/biznes/1,100896,...html#BoxBizTxt
patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 21:44   #2228
Qloui
Rozeznanie

Szusz i vlog dlaczego mnie nie było

a jej nie było
http://www.youtube.com/watch?v=NWngubZt8SA

niezłe komentarze pod filmikiem może jej się oczy otworzą wreszcie .

Edytowane przez Qloui
Czas edycji: 2013-01-10 o 21:48
Qloui jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 21:57   #2229
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justkax3 Pokaż wiadomość
że niby 300 tysięcy to górny pułap ? Przecież taka missglamorazzi zarabia ponad 500 tys. dolarów rocznie a nie jest jedną z większych beauty guru, nie wiem skąd oni brali te wyliczenia

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 22:02   #2230
Qloui
Rozeznanie

hahaha konkretny komentarz
Cytat:
alicja nowak 22 sek. temu
W skrocie konkurs 500 zl netto ,recenzja na yt 1000zl netto ,recenzja yt + blog + fb 1500 zl netto

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
że niby 300 tysięcy to górny pułap ? Przecież taka missglamorazzi zarabia ponad 500 tys. dolarów rocznie a nie jest jedną z większych beauty guru, nie wiem skąd oni brali te wyliczenia
Szogun na swoim kanale ma dwa filmiki o tym jak i ile zarabiają vlogerzy i wychodzi sporo zależy też jak borą za to kosmetyczne vlogerki bo mają możliwość negocjacji cny za wciskanie nam tych "wspaniałych " produków.
Stary 2013-01-10, 22:05   #2231
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Qloui Pokaż wiadomość
Szogun na swoim kanale ma dwa filmiki o tym jak i ile zarabiają vlogerzy i wychodzi sporo zależy też jak borą za to kosmetyczne vlogerki bo mają możliwość negocjacji cny za wciskanie nam tych "wspaniałych " produków.
to może to są tylko pieniądze z reklam bo przecież Szusz dostaje jakieś produkty za darmo, w USA to w ogóle dostaje się pieniądze za promowanie marki to też trzeba wliczyć

Stary 2013-01-10, 22:10   #2232
yes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
littleblueberrysmile
o matko ile ona ma wyświetleń !
Stary 2013-01-10, 22:23   #2233
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez yes Pokaż wiadomość
o matko ile ona ma wyświetleń !
Prawie 22000 subskrybentów to niezły wynik jak na czternastolatkę.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 22:27   #2234
ladymln
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ania z wzgórza marzeń Pokaż wiadomość
a tu filmik Vlog : dlaczego mnie nie było

zahejtuję nie wiem czy ona mi predzej wyleci z subów czy ona zrezygnuje z YT (choc w to nie uwierze)

ona ciagle sie powtarza z tym hejtowaniem? dlaczego inne dziewczyny jak nissia, kasiad itd tego nie robią?

zniesmaczona jestem; daje jej ostatnia szanse
Myślałam, że to żart, a tu zaczynacie komentować jej najnowszy filmik. Naprawdę nagrała taki filmik. Rozbawiła mnie tym, jakby jej nie było co najmniej miesiąc.
Zawsze staram się nie najeżdżać na Szusz, nawet jej brwi rozumiałam, ale ten filmik mnie rozwalił. Ton wypowiedzi, mina, to jak jest zmęczona nagrywaniem, jaka jest to ciężka praca... Szusz zastanów się czy ktoś Ciebie do tego zmusza? Czy musisz to robić? No i wyszło, że każdy komentujący nie ma o niczym zielonego pojęcia.
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 22:35   #2235
Qloui
Rozeznanie

Cytat:
to może to są tylko pieniądze z reklam bo przecież Szusz dostaje jakieś produkty za darmo, w USA to w ogóle dostaje się pieniądze za promowanie marki to też trzeba wliczyć
Z reklam na YT jest bardzo mała kasa tam wychodzi od wyświetleń za 100tys wyświetleń jest 50$ , więcej jest przy umowach z firmami tam za pokazany produkt w filmiku dostaje się kasę np jak Szusz zrobiła z torebką pokazała sprzęt i dostała pewnie z 2000zł może więcej
Stary 2013-01-10, 22:49   #2236
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Z reklam na YT jest bardzo mała kasa tam wychodzi od wyświetleń za 100tys wyświetleń jest 50$ , więcej jest przy umowach z firmami tam za pokazany produkt w filmiku dostaje się kasę np jak Szusz zrobiła z torebką pokazała sprzęt i dostała pewnie z 2000zł może więcej
nom 50 dolarów za 100 tys. wyświetleń oraz za każde kliknięcie na reklamę też się dostaje pewnie dolara - ale wiadomo że nikt nie klika. Ja jak kogoś lubię to klikam żeby miał ale zaraz zamykam

Stary 2013-01-10, 22:51   #2237
monicar
Zakorzenienie

Cytat:
Osobiście wolę szczupłe i zdrowe szare myszki niż grube, wyróżniające się ubiorem osoby Bardzo często jest tak, że właśnie strojem czy makijażem chcą przenieść uwagę ze swojego prawdziwego kompleksu. (Nie piję konkretnie do RGP żeby nie było)
monicar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 23:08   #2238
Sloneczko19_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jajajamajka Pokaż wiadomość
Prawie 22000 subskrybentów to niezły wynik jak na czternastolatkę.
jeśli chodzi o liczbę wyświetleń, szczególnie jak młodziutka to wiadomo kto to ogląda, tyle sie slyszy o różnych dziwnych ludziach.

http://mi-mundo-subterraneo.blogspot.com/
Sloneczko19_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 23:12   #2239
yunis30
Raczkowanie

a ja mam wrazenie ze Szusz chce potwierdzenia " nieodchodź kochamy Cię" , zrobiła chyba taki jakiś manifest, Pan Olimpia tez juz próbował odejsc i po tygodniu wrócił ;]
yunis30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 23:22   #2240
Sloneczko19_
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez yunis30 Pokaż wiadomość
a ja mam wrazenie ze Szusz chce potwierdzenia " nieodchodź kochamy Cię" , zrobiła chyba taki jakiś manifest, Pan Olimpia tez juz próbował odejsc i po tygodniu wrócił ;]
może to syndrom rozhisteryzowanej dziewczynki,,, "hej patrzcie na mnie, bo ja chcę, to i ma być tak"

http://mi-mundo-subterraneo.blogspot.com/
Sloneczko19_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 23:25   #2241
201607111632
Konto usunięte

Ale burza
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 23:32   #2242
201607131106
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez amelsss Pokaż wiadomość
Ale burza
A co, dawno nie było.
201607131106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 23:39   #2243
201607111632
Konto usunięte

Wątek przegląda 80 użykowników , wow A ja słucham tego wywiadu o zarabianiu na YT :P
201607111632 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 23:39   #2244
201607111050
Konto usunięte

O ja, chyba nigdy nie byłam na blogu Susz a tu taka niespodzianka:
http://4.bp.blogspot.com/-Vmm0bmWwdl...0/IMG_6545.jpg

Za dużo, za ciemno, za błyszcząco na tej twarzy...
201607111050 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 23:40   #2245
MirellamKoko
Rozeznanie

jak wszyscy piszą w komentarzach pod filmikiem swoje zdanie to i ja napisalam. o.
MirellamKoko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 23:44   #2246
Qloui
Rozeznanie

Raczej jak rozkapryszona diva , "nie będę dodawała filmików yyyyyy trzy razy w tygodniu yyyyy bo Wy przecież nie chcecie yyyyy...nie będę Wam się narzucać yyyy itp"
a feee jesteście Wy hejterzy wstrętni i te miny do tego

Najbardziej mnie rozwaliło jak ona mówi ile to pracy taki filmik jakby miała jakieś mega profesjonalne produkcje jak ta Karolina Baszak masakra co ona opowiada , jakby miała powycinać te yyyy z swoich filmików to by miała faktycznie ogrom roboty.
Filmik to wysiłek hmmm niesamowite a co mają powiedzieć kobiety które pracują na trzy zmiany fizycznie ,przerzucają palety w hurtowniach lub wytwórniach ,robią cały dzień na taśmie, jadą na zagranicę tyrać za grosze

Wkurzyła mnie tym filmikiem zachowała się strasznie łaskę robi dla widzów ile będzie nagrywać ,a to dzięki nim zarobiła co zarobiła.
Druga sprawa jakby było czego żałować te filmiki nie porywały ani nie urywały jakoś doopy aby można było płakać za brakiem tego .
Stary 2013-01-10, 23:55   #2247
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
jak odejdzie to pomaluje pokój na nowy kolor, kupi parę dodatków i będzie nowy room tour
hehehehe dobre

Cytat:
o te 5 x nie wolno chodzi, mowi ze nie wolno jest w miejscach publicznych, zwlaszcza jak sie ma nadwage czy jakos tak to tam bylo

Cytat:
iiiiiiileeeeeeeeee?? gdzie moj kalkulator, zaczynam krecic
Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
Osobiście wolę szczupłe i zdrowe szare myszki niż grube, wyróżniające się ubiorem osoby Bardzo często jest tak, że właśnie strojem czy makijażem chcą przenieść uwagę ze swojego prawdziwego kompleksu. (Nie piję konkretnie do RGP żeby nie było)
Ano cos w tym jest. Czasem sie widzi ciezka przesade albo cos na zasadzie 'a ubiore legginsy tak jak spodnie bo taka odwazna jestem, co z tego ze na moim tylku sie tak rozciagna ze mozna dojrzec koronke na gaciach'
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 23:58   #2248
yunis30
Raczkowanie

Cytat:
, jakby miała powycinać te yyyy z swoich filmików to by miała faktycznie ogrom roboty.
yunis30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 00:00   #2249
marynka42
Zakorzenienie

obejrzałam nowy makijaż maxineczki i nawet jej napisałam w komenatrzu, ze wyglada na bardzo zmeczona. a moze to swiatlo, nie wiem.
marynka42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 00:16   #2250
nadi111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Ano cos w tym jest. Czasem sie widzi ciezka przesade albo cos na zasadzie 'a ubiore legginsy tak jak spodnie bo taka odwazna jestem, co z tego ze na moim tylku sie tak rozciagna ze mozna dojrzec koronke na gaciach'
Jeśli chodzi o legginsy to szczupłe dziewczyny, też powinny się nie raz zastanowić zanim ubiorą. Zdarzyło mi się widzieć przez legginsy zielone wielkie gaciory z uśmiechniętą buźką na całej d...
nadi111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości