|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9661 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Olivka, Lauren, Klaudeczka, Saba dziękuję za słowa pocieszenia
Uspokoiłyście mnie, ja nigdy nie zwracałam uwagi na proces gojenia się ran i tworzące się blizny, bo miałam to głeboko... I tak od zawsze miałam ich pełno i jakoś mi bardzo one nie przeszkadzają
|
#9662 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
matko..kochane..ja już truć wam nie chcę ,ale zanim położę się spać to tylko chciałam powiedzieć...że od jakiegoś czasu nikt i nic mi nie psuje nastroju i nie dołuje tak jak mój tż......nie mogę uwierzyć...ale wierzę! ![]() i jaka jestem spragniona fajnego faceta,partnera...mam ostatni obsesje,wręcz mówią że to zdrada jak się tak myśli...no cóż....to zdradzam w takim razie....idę spać....całuję!!!
|
|
#9663 |
|
Rozeznanie
|
Bardzo Wam dziekuje za komentarze
WSZYSTKIM RAZEM I KAZDEJ Z OSOBNA
|
#9664 |
|
Zadomowienie
|
Klaudeczko to przykre, że masz takie problemy z tż
Tylko prawda jest taka, że najbardziej nas ranią najbliższe nam osoby, bo nam po prostu na nich zależy. Gdyby ktoś Ci bardziej obojętny tak się zachował w stosunku do Ciebie nie przejęłabyś się tym tak (o ile w ogóle) i z całą pewnością by tak nie bolało. Jednak w przypadku naszych bliskich nawet drobnostki bolą i inaczej na to patrzymy
|
#9665 |
|
Raczkowanie
|
Witam Was, dobry wieczór...
czy przede mną kolejna zarwana noc? chyba się boję bardziej niż się spodziewałam... czego? niepewnosci, mojej niewiedzy, tego że nie wiem jaką decyzję podjąć bo ostateczny efekt nie jest do przewidzenia... nie idę w końcu z obrazkiem do wytatuowania... heh... a ja jesczez nie byłam na zadnej konsultacji więc co bedzie potem...? ale do rzeczy... Wszystkim dziewczynom które zechciały zerknąć na moje 'wyjsciówki' a przy tym podzieliły się dobrym słowem ;-) i radą DZIĘKUJĘ Amorcio, dziękuję za wszystkie wiadomości i cenne info o inicjałach dr MW przed wizytą postanowiłam się jeszcze trochę po-edukować, pooglądać i porównać, dlatego tą środę odpuściłam i jadę w najbliższą...Od razu dziewczyny dziękuję Wam Kochane za udostępnienie Waszych zdjęć!!! Ta pomoc jest nieoceniona... Klaudeczko, dziękuję za ciepłe słowa otuchy, mówisz że coś z nich będzie? ja naoglądałam się rożnych zdjęć, zdziwiłam się że okrągłe wkładki dają tak fantastyczny efekt i takie mi się marzą, czekam tylko na pierwsze opinie lekarzy... przy odrobinie szczęścia (bo mam jeszcze dzwonić z zapytaniem czy dadzą radę "mnie wcisnąć") jutro pierwsza konsultacja u J.J.... Czytam czytam oglądam i... mam już tak skrajne myśli, że nawet sobie nie wyobrażacie. Dzisiaj np zastanawiam sie jak to będzie z nimi w środku, czy nie będę żyła w strachu że coś tam się może zadziać (ta pierniczona torebka jakaś co się obkurcza - no własnie jaki jest okres ryzyka na wytworzenie się tej torebki po operacji? wiecie może?) Czy ten strach mnie nie zdominuje na tyle że będę się bała ćwiczyć skakać etc no i czy nie będę zabraniać mężowi miętolić moje nowe cycuszki...?) Dziewczyny, napiszcie jak to u Was jest/było? Po jakim czasie faktycznie stały się u Was częścią Was, taką w pełni integralną z Waszym ciałem...? Poza tym mam pytanie zwłaszcza do dziewczyn które się z tym spotkały lub Was to dotyczy: mam tendencje do bliznowców i niestety ale guzki w piersiach... kiedyś dwa mi usunęli ale teraz to jest na zasadzie, pojawiają się i znikają, jestem tylko pod kontrolą onkologiczną... czy to mnie przypadkiem nie 'zdyskwalifikuje" do zabiegu?... ![]() Za wszystkie wskazówki, opinie, rady, bede bardzo bardzo wdzieczna... mam prośbę, jesli któraś z Was ma podobne do moich wymiary, odezwijcie się, Wasze doswiadczenia bedą dla mnie jesczze cenniejsze Buziam i przepraszam, jakos mi się tak dużo napisało...
|
#9666 |
|
Raczkowanie
|
Margo głowa do góry
zobaczysz co Ci powie dr J.J ja mam malusio własnej tkanki więc nie chce dać mi za dużych hehe ale przed op spytam się czy wejdzie rozmiar większy i tak te co mierzyłam wyglądały olbrzymio masakra aż dziwnie się czyułam więc w połowie to zdaję się na doktorka... pytaj się go o wszystko tak żebyś wiedziała co on by proponował w których inplantach będziesz lepiej wyglądała i koniecznie zdaj relacje z wizyty buziam ;* będzie dobrze zobaczysz ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- czy któraś z Was ma sposób na przytycie?? jak mi się maży 5-8kg więcej
|
|
|
|
#9667 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#9668 |
|
Zadomowienie
|
Ja tam szukam sposobu na schudnięcie... Póki co dobrze mi idzie...
Klaudeczka, rzadko tu wpadam, ale widzę u Ciebie to już permanentny problem z tżtem.... szkoda.
|
#9669 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny mama pytanie może któraś wie coś na ten temat albo ma tak jak ja..mam po2dzieci bardzo cienka skórę na piersiach,i myśłę jeżeli już będzie po operacji czy nie będzie widocznie implantu,i efektu tych moich starych piersi tam gdzie skóra była zwiotczała a w trakcie operacji się ja wypełni..i jestem ciekawa czy się w dotyku nie wyczuje gdzie implant się zaczyna i kończy..?>bardzo mi zależy na odpowiedzi jeżeli cos wiecie na ten temat...dziękuje bardzo.miłego dnia życzę bo ja uciekam do pracy.
a mi się tak nie chce---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ---------- schudniecie to trzeba włączyć na codzień picie zielonej herbatki[bez cukru]przynajmie3szklanki dziennie.mi pomaga.;]
|
|
#9670 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzieki... Jaka dietka i jak idzie? Ja sie trzymalam caly czas ale od swiat pozeram slodycze i walcze ale to jak juz zaczniesz trudno sie zatrzymac...to jak palenie chociaz nie mam tego problemu ale widze u innych jak trudno tego sie pozbyc.
|
|
#9671 | |
|
Zadomowienie
|
to moje to takie D...
![]() Cytat:
a kilka godzin bez niczego na pewno nie zaszkodzi qrczę... ja muszę trochę ograniczyć to bieganie bez stanika ... tak mi wygodnie narzucić tylko przyjemnego bawełniaka zaraz po porannej kąpieli i śmigać z oswobodzonymi cycuchami Amorcio, dalam jednak malek wczoraj obiadek 7.02 kończy mi się macierzyński, a 9 lutego już 4-dniowy wyjazd (wprawdzie z małą), ale daleko, bo do samego Zakopanego.... mam 550 km ![]() więc powoli muszę jej wprowadzać inne jedzonko niż tylko moje mleczko
|
|
|
#9672 |
|
Rozeznanie
|
|
#9673 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
gratuluję ![]() ja trochę ćwiczę... sumiennie, choć wczoraj dopadlo mnie jakieś choróbsko i odpuścilam wieczorem... Cytat:
czasem przy pochylaniu się czuję i widzę taki delikatnie zarysowany implant... jego falowanie, ale liczyłam się z tym Cytat:
ja też niestety jestem słodyczojad ale damy radę do lata ![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- dzisiaj kolejne olejowanie włosków ![]() już kombinuję, co pomieszać ![]() Celinko, czy przed i po farbowaniu włosków muszę odczekać jakiś czas z olejowaniem? Czy nie ma to znaczenia?
|
|
|
#9674 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny jak juz cycusie dojda do formy śpicie tylko w pożamce czy koszulce nocnej ?? czy trzeba w staniku spać cały czas by cycychy kształtu nie zmienialy??
|
|
|
|
#9675 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
horo Po farbie nie olejuj tydzien przed jak najbardziej ale nie bezposrednio ,ze na olej farbe czyli namieszalam tzn na wlosy bez oleju farbe naloz
Dr. E.S. Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2013-01-11 o 09:30 |
|
|
|
|
#9676 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() czyli na razie olejuję, chyba czwartek-piątek nałożę farbę (jak wytrzymam tak długo... bo odrościk już się rzuca w oczy) i wtedy przerwa ...
|
|
|
#9677 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
klaudeczka no przykre, że tak Ci się pieprzy z tym tz. Jest taka książka pt. "Chcę być kochana tak jak chcę" fajnie się czyta. I trzymaj się jakoś piękności Ty nasza Cytat:
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2013-01-11 o 10:08 |
|||
|
|
|
#9678 |
|
Przyczajenie
|
czesc dziewczyny! jestem nowym uzytkownikiem na forum, jednak mam nadzije, ze zagoszcze na nim na dlugo
za 2 tyg wybieram sie na konultacje w sprawie oczywiscie powiekszenia biusciku! mieszkam w Norwegii i tez tu wstepnie zdecydowalam sie na zabieg. Czy ktoras z Was ma opinie na temat dr Beaty Marszalek (napotkalam wczesniej na post BIMBAMM , iz wybrala tego chirurga). Poprosze o Wasze doswiadczone opinie!Pozdrawiam Mara |
|
|
|
#9679 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja dzisiaj w mega humorze, na urlopie z 2 chorych dzieci - ale jest dobre nastawienie, jest git Ta znajoma Horo to zyje jakimś dziwnym rozumieniem typu "mam tyle i tyle lat to nie wypada mi to i to" Bzdura. Ja np. chodze w kucyku mam 30 lat, jestem mamą etc. więc powinnam byc "poważna". Nawet ostatnio widzialam taki artykuł na wp.pl - to jest robienie ludziom wody z mózgu ale widac że niektórzy w to wierzą tak jak ta znajoma. Np. autor twierdził że w wieku 30 lat!! nie wolno: - nosić kucyka -chodzić w biodrówkach -mocno się malowac itp. No sromotna bzdura. Jak się w czymś dobrze wygląda to wiek chyba nie jest przeszkodą. Jeszcze nie nadrobiłam zaległości w czytaniu wypocin - już się zabieram bo jakiś temat facetów mi tu przemknął - chętnie się udzielę w temacie ![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
To chyba zależy od tego "co sie ma na tej klacie". Ja mam świetną skórę (o którą prawie w ogóle nie dbam) - nawet juz kilku lekarzy mi to powiedziało - po dwójce dzieci brzuch mi wrócił sam do swojego stanu przed, nie mam rozstępów, celulitu. Mogę sobie pozwolić na chodzenie bez stanika, nie martwiąc sie o skórę piersi. Jeżeli by było inaczej, skóra zniszczona itp - na pewno miałabym inne podejście do sprawy.
Edytowane przez siwa124 Czas edycji: 2013-01-11 o 10:47 |
||
|
|
|
#9680 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wypada w warkoczu... w rozpuszczonych to już wogóle, a jak w lecie ubiorę krótkie spodenki to grzeszę a życie... daje w tyłek książkę mogłabym napisać... prawdziwy wyciskacz łez... Cytat:
moje dzieci też w domu... kaszel, ale mają się wykurować mnie boli głowa od wczoraj a komentarzami...tymi złośliwymi już się nie przejmuję... utwierdzają mnie w przekonaniu, że czymś jeszcze zwracam na siebie uwagę... w tym wieku cycki pewnie tez mam za sterczące ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Cytat:
brak rozstępów (myślalam, ze robi mi się jeden na cycusiu, ale to było odciśniecie szwu z bluzy... brak stanika, więc zapięta na zamek bluza zostawiła ślad ... ta 4 ciążą dała mi do wiwatu
|
|
|
#9681 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=siwa124;38581205]
Ta znajoma Horo to zyje jakimś dziwnym rozumieniem typu "mam tyle i tyle lat to nie wypada mi to i to" Bzdura. Ja np. chodze w kucyku mam 30 lat, jestem mamą etc. więc powinnam byc "poważna". Nawet ostatnio widzialam taki artykuł na wp.pl - to jest robienie ludziom wody z mózgu ale widac że niektórzy w to wierzą tak jak ta znajoma. Np. autor twierdził że w wieku 30 lat!! nie wolno: - nosić kucyka -chodzić w biodrówkach -mocno się malowac itp. No sromotna bzdura. Jak się w czymś dobrze wygląda to wiek chyba nie jest przeszkodą. [COLOR="Silver"] No tak 30 lat to już tylko sweterki pod szyję i długie spódnice, no i oczywiście worek pokutny, a te co są po 30-tce to normalnie do grobu!!! Tylko migusiem!!! To jest totalna porażka, ja mimo podeszłego wieku nie zamierzam rezygnować z tego co dostałąm od męża, siebie i od losu. Teraz jest mój czas i będę z tego skrzętnie korzystać. Jak się komuś nie podoba (a zapewniam, że zawsze ktoś się znajdzie) to niech nie patrzy. Zresztą co mnie to obchodzi, podobam się sobie i mężowi i to jet to. Ps. też noszę kucyk i wyglądam wtedy seksiiii Miłego dnia Wam życzę BABECZKI te stare i te młode
|
|
#9682 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jest git - jak masz zdjęcie sprzed to sobie porównaj - mi tak Tz wątpliwości rozwiązuje O ja mam dzisija takie nastawienie - sama sobie brawo biję![]() ---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- [QUOTE=Niezadowolencja;385 81792] Cytat:
Ja kiedyś też byłam taka zakompleksiona, przejmowałam się zdnaiem innych, że ktos mnie nie lubi i w ogóle. I spotkałam na wakacjach starszą panią, opalającą się na słoneczku - bez stanika, w letniej zwiwnej sukience, w kapeluszu z usmiechem od ucha do ucha. Siedliśmy wszyscy na ławce koło niej - zaczęła ze mną rozmawiać. I mówi tak: " Niech Pani korzystka z życia, jest Pnai mloda - żeby w moim wieku - a miała ok. 70 lat - obejrzec sie za siebie i powiedzieć - fajne to zycie bylo, nie żałuję. Bo życie jest tylko jedno" No mówie Wam, spotkałam ją w idealnym momencie dla mnie - jak się przejęłam jej słowami że teraz inaczej żyję. I cycki o których marzyłam od 10 lat - zrobiłam w mig. I dało się. Głowy do góry, w kobietach siła. Faceci to tylko mrówki przy Nas.
|
|
#9683 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
Niezadowolencja Tak patrze na daty Waszych operacji i widze, ze Siwa miala w urodziny mojego taty, jedna miala w urodziny mojej starszej corci a kolejna w urodziny mojego TZ-a to tak w temacie operacji w Walentynek ktorych my nie obchodzimy z TZ ale z dziecmi tak |
|
|
|
#9684 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wypij dużo - najlepiej wody. Powinno przejść. Teraz z innej beczki -szukam dobrego antyperspirantu, po którym nie są "mokre pachy". Jakieś propozycję? ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- Sama prawda
Edytowane przez siwa124 Czas edycji: 2013-01-11 o 11:35 |
|
|
|
|
#9685 |
|
Raczkowanie
|
Niezadowolencja, siwa124,
podziwiam Was, jesteście szczęśliwe i korzystacie z życia ja jestem jak na razie na etapie zakompleksienia z powodu biustu. I wiem że tylko na tym tracę ale na razie nie potrafię tego zmienić. Dopiero jak już spełnię marzenie będę w pełni szczęśliwa i poczuję się mega seksownie wiecie jakie to przykre uczucie jak tż wkłada rękę pod bluzkę, w stanik żeby się na cieszyć a tu się okazuje że te gąbki odstają a cycków prawie nie ma ;( boże jaka to przykra sytuacja, od razu mam ochotę uciec ..... dołuje mnie to, wolalabym gdyby nie musiał patrzeć jakie są małe ale tego nie uniknę ;/
|
#9686 |
|
Raczkowanie
|
ja mam fajny ale nie pamiętam nazwy jak wrócę do domu to napiszę
![]() a pytanko dziewczyny "bardziej intymne"czy po op zmieniły wam się stosunki łóżkowe z mężęm??dla mnie to teraz najlepiej jakby nie dotykał mnie w okolicach piersi... mam nadzieje że po op będę miała większą przyjemnoś ze zbliżeń
|
|
|
|
#9687 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Przyjemnośc?! Dziewczyno - Łóżko teraz jest BOSKIE. W końcu luz, zero stresów, nie mam odruchu zabierania jego ręki ze mnie. Czasami to aż mnie denerwuje że za dużo mnie dotyka, juz mi się nudzi A mój Tz mówił - "nie musisz robić operacji, podobasz mi sie; nie dotkne Cię, będziesz pocięta, sztukowana" i takie tam bajery. Ja mu przypomne teraz to zmienia temat. ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Wysłałam zaproszenie
Edytowane przez siwa124 Czas edycji: 2013-01-11 o 12:01 |
||
|
|
|
#9688 | |
|
Raczkowanie
|
hej, no własnie, ważna kwestia, mój mąż tez na poczatku tak mówił, że bedzie się bał dotykać, że bedą sztuczne, że ja mu się podobam, taką mnie kocha i żebym nic nie robiła, że podobają mu sie mojej cycuszki...
ale fakt fatem na ulicy na takie małe uwagi nie zwraca ;-/ i zawsze mnie to wk... w pewnym momencie zakomunikowałam mu, że podjełam decyzję i robię, trochę się (niby) buntował (ale ma wrazenie że robił to "dla zasady"a jak widziałam jego minę to juz sobie chyba mnie wyobrazał w nowych cycuchach hahaha) w końcu powiedział, że jak bedzie miał do nich pełny dostęp to mogę zrobić sobie jakie chce ;- ) bo teraz to w sytuacjach intymnych nawet nie chce ściągać stanika... mnie po prostu na ich widok, albo przy jego dotyku spada libido... dlatego mam nadzieję że nowe cycuszki nam pomogą ![]() Cytat:
|
|
#9689 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:48 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Ty pisałaś że galeria doktora P.N. Cię odstraszyła? Moja też?Ja "jestem od niego" mam cięcie pachowe. Szczerze, pez paniki, nie obrażę się.
Edytowane przez siwa124 Czas edycji: 2013-01-11 o 12:45 |
|
|
|
|
#9690 |
|
Raczkowanie
|
Margo ja mam tak samo jak mój zaczyna dotykać okolice piersi to mi wszystko przechodzi ... mam nadzieje, że po op zrobię się dziką kotką, seksowną namietną i przede wszystkim pewną swojej urody kobitką
![]() ![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:58.

Uspokoiłyście mnie, ja nigdy nie zwracałam uwagi na proces gojenia się ran i tworzące się blizny, bo miałam to głeboko...
I tak od zawsze miałam ich pełno i jakoś mi bardzo one nie przeszkadzają

Tylko prawda jest taka, że najbardziej nas ranią najbliższe nam osoby, bo nam po prostu na nich zależy. Gdyby ktoś Ci bardziej obojętny tak się zachował w stosunku do Ciebie nie przejęłabyś się tym tak (o ile w ogóle) i z całą pewnością by tak nie bolało. Jednak w przypadku naszych bliskich nawet drobnostki bolą i inaczej na to patrzymy

zobaczysz co Ci powie dr J.J ja mam malusio własnej tkanki więc nie chce dać mi za dużych hehe ale przed op spytam się czy wejdzie rozmiar większy

a mi się tak nie chce