Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-10, 18:30   #4111
mm111111
Wtajemniczenie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II

Cytat:
Napisane przez PaulinaMigotka Pokaż wiadomość
Napiszę kilka słów o kaloszach z decathlonu, bo dzisiaj do mnie przyszły. Polecam je, bo świetnie i porządnie wygladają. Przyszły bez rys, gładkie. Noszę rozmiar 37 ale wzięłam rozmiar 38 żeby włożyć grubszą skareptkę. Wyglądają jak te z drugiego i trzeciego zdjęcia, a są o wiele tańsze...
Ja mam kalosze z decathlonu już 2 rok i jakoś nie jestem z nich bardzo zadowolona. Są bardzo wąskie. Może powinnam była wziąć rozmiar większe. Ciężko się ściąga, i po dłuższym chodzeniu czuję, że moje małe palce u stóp na tym cierpią. Ja mam szczupłą stopę, ale mimo wszystko są za wąskie chyba. SuperTrash są boskie
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 18:38   #4112
zekori
Wtajemniczenie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część II

Cytat:
Napisane przez zielona2 Pokaż wiadomość
Tak mnie ostatnio naszło na przemyślenia... Jakie jest Wasze zdanie? Czy mając naprawdę niewielkie środki finansowe mozna wyglądać elegancko, kobieco i z klasą?

Przecież te wszystkie ubrania, kosmetyki, perfumy kosztują.

Co Wy na to?
Ja się zgadzam z dziewczynami. Pieniądze nie są najważniejsze pomagają.
Ja wcale nie kupuję kolorowych kosmetyków, nie maluję się na co dzień. Jestem farciarą z naprawdę dobrą cerą, więc to wszystko mnie omija. Ogólnie to lepiej wyglądam bez makijażu niż w.
Co do ubrań, to swetry kupuję w SH, bo szkoda mi płacić za akrylową szmatkę 90zł. Spodnie, bluzki kupuję w sklepach noname, gdzie jakość jest dobra, a cena niska. Nie lubię płacić za markę, tym bardziej, że nie chodzi o ciuchy od znanych projektantów, a o zwykłą sieciówkę.
Według mnie ważniejsza jest pewność siebie i żeby mieć 'to coś'. Wtedy nawet w worku na ziemniaki wygląda się super.
zekori jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 18:40   #4113
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Mam w najszerszym miejscu 36,5- wcale nie tak mało. Wsuwam nogę normalnie, bez problemu, podczas zdejmowania jest gorzej, ale nie jest to bardzo męczące. Na rajstopy i jeansy kalosze nie odstają, na same rajstopy - lekko odstają na górze.

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ----------

Może zamów online do sklepu?
ja około 0,5-1cm więcej, może kiedyś przy okazji spróbuję jeszcze przymierzyć

w ogóle jestem trochę zła, bo ta koszula z zary z guzikami-ćwiekami mi się rozpina, dokładniej drugi guzik od góry chociaż nie jest na mnie za mała, bo Skę tez mierzyłam...

kupiłam ostatnio jednej wizażance kurtkę z załącznika, ale ona jednak się nie zdecydowała, bo prawdopodobnie byłaby za mała. teraz sama zaczęłam się zastanawiać ale 299zł to trochę dużo, teraz mam dylemat, czy warto w nią zainwestować
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 7797280800_1_1_3.jpg (26,3 KB, 93 załadowań)
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 18:42   #4114
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zekori Pokaż wiadomość
Ja się zgadzam z dziewczynami. Pieniądze nie są najważniejsze pomagają.
Ja wcale nie kupuję kolorowych kosmetyków, nie maluję się na co dzień. Jestem farciarą z naprawdę dobrą cerą, więc to wszystko mnie omija. Ogólnie to lepiej wyglądam bez makijażu niż w.
Co do ubrań, to swetry kupuję w SH, bo szkoda mi płacić za akrylową szmatkę 90zł. Spodnie, bluzki kupuję w sklepach noname, gdzie jakość jest dobra, a cena niska. Nie lubię płacić za markę, tym bardziej, że nie chodzi o ciuchy od znanych projektantów, a o zwykłą sieciówkę.
Według mnie ważniejsza jest pewność siebie i żeby mieć 'to coś'. Wtedy nawet w worku na ziemniaki wygląda się super.
zazdroszczę swetrów z sh ja nigdy nic ciekawego nie znalazłam, nie mam tego daru ani cierpliwości do wyszukiwania... ale jak słyszę od koleżanki ile zapłaciła za jakiś sweter to aż mi się przykro robi
Stary 2013-01-10, 18:46   #4115
zekori
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość
zazdroszczę swetrów z sh ja nigdy nic ciekawego nie znalazłam, nie mam tego daru ani cierpliwości do wyszukiwania... ale jak słyszę od koleżanki ile zapłaciła za jakiś sweter to aż mi się przykro robi
Ja mam około 30 swetrów i wszystkie z SH, a za najdroższy zapłaciłam 10 zł. Chyba mam jakieś szczęście do tego. Albo tragiczny gust, że same dziwadła zostają i ja je kupuję.
zekori jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 18:48   #4116
PaulinaMigotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mm111111 Pokaż wiadomość
Ja mam kalosze z decathlonu już 2 rok i jakoś nie jestem z nich bardzo zadowolona. Są bardzo wąskie. Może powinnam była wziąć rozmiar większe. Ciężko się ściąga, i po dłuższym chodzeniu czuję, że moje małe palce u stóp na tym cierpią. Ja mam szczupłą stopę, ale mimo wszystko są za wąskie chyba. SuperTrash są boskie
Dlatego lepiej brać większe, stopa ma swobodę. Miałam je dziś na nogach i są wygodne.
Cytat:
ja około 0,5-1cm więcej, może kiedyś przy okazji spróbuję jeszcze przymierzyć

w ogóle jestem trochę zła, bo ta koszula z zary z guzikami-ćwiekami mi się rozpina, dokładniej drugi guzik od góry chociaż nie jest na mnie za mała, bo Skę tez mierzyłam...

kupiłam ostatnio jednej wizażance kurtkę z załącznika, ale ona jednak się nie zdecydowała, bo prawdopodobnie byłaby za mała. teraz sama zaczęłam się zastanawiać ale 299zł to trochę dużo, teraz mam dylemat, czy warto w nią zainwestować
Jest ładna ja bym zostawiła

Instagram http://instagram.com/paulinamigotka
PaulinaMigotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 18:49   #4117
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef
Konto usunięte

Cytat:
ja też nie mam daru do wyszukiwania perełek i sh u mnie wcale do najtańszych nie należą nie raz widywałam płaszcze za 80-100-150zł, swetry/spodnie za 30zł, uważam że to za dużo jak na używany ciuch. oczywiście nie znam wszystkich sh w mieście, byłam może w trzech i podziękowałam
6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 18:58   #4118
blekitne_niebo
Zakorzenienie

Cytat:
blekitne_niebo, możesz napisać coś o tej ramonesce z działu dziecięcego w Zarze? Mierzyłam na 164cm i niby wszystko ok, leży fajnie, zapiąć zapnę, ale dość obcisła w moim niewielkim biuście chociaż z tyłu, na plecach jest 'luz'. Polecasz ją?
Gdy mierzyłam ta ramoneskę w Katowicach wyglądałam beznadziejnie, ten sam model i rozmiar w Krakowie wyglądał jak szyty na mnie. Trzeba mierzyć, w Zarze są jak zwykle różnice między modelami.
blekitne_niebo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 19:02   #4119
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam około 30 swetrów i wszystkie z SH, a za najdroższy zapłaciłam 10 zł. Chyba mam jakieś szczęście do tego. Albo tragiczny gust, że same dziwadła zostają i ja je kupuję.
Nie sądzę, żebyś kupowała dziwadła
wspomniana koleżanka miała raz na sobie śliczny, kremowy sweter oversize, myślałam, że kupiła w mango z nowej kolekcji, a ona mówi, że 6zł sh
Cytat:
Dlatego lepiej brać większe, stopa ma swobodę. Miałam je dziś na nogach i są wygodne.

Jest ładna ja bym zostawiła
No ładna jest to fakt ale czy praktyczna i na lata?
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38570555]ja też nie mam daru do wyszukiwania perełek i sh u mnie wcale do najtańszych nie należą nie raz widywałam płaszcze za 80-100-150zł, swetry/spodnie za 30zł, uważam że to za dużo jak na używany ciuch. oczywiście nie znam wszystkich sh w mieście, byłam może w trzech i podziękowałam [/QUOTE]
Ja byłam w różnych sh, ale na pewno lepsze są te, gdzie kupuje się na wagę u mnie w rodzinnym mieście są ponoć super lumpeksy, niektóre babki tam kupują na handel ale też byłam 1-2x i nic nie znalazłam, a później nie miałam czasu, żeby iść ponownie...

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ----------

Cytat:
Napisane przez blekitne_niebo Pokaż wiadomość
Gdy mierzyłam ta ramoneskę w Katowicach wyglądałam beznadziejnie, ten sam model i rozmiar w Krakowie wyglądał jak szyty na mnie. Trzeba mierzyć, w Zarze są jak zwykle różnice między modelami.
dziękuję
mierzyłam dwie sztuki, obie tak samo - wzięłam, bo doszłam do wniosku, że i tak będę nosić rozpiętą
Stary 2013-01-10, 19:12   #4120
Maqua
Zakorzenienie

Ja muszę mieć "humor na ciuchbudę" ale jak już pójdę to zwykle coś udaje mi się znaleźć. Mam dwie fajne na osiedlu, jedna na wagę i ma dużo fajnych ubrań, które niestety często "drogo ważą". Druga to taka, w której w dzień dostawy wszystko jak leci kosztuje 4zł - upolowałam tam 3 świetne swetry na zimę Nie lubię jednak chodzić rano, bo wtedy polują specyficzne grupy - kradnące z koszyków emerytki i... matki z małymi dziećmi, które strategicznie blokują alejki wózkami
Maqua jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 19:22   #4121
Dominicana
Zadomowienie

Cytat:
Może zamów online do sklepu?
niestety noszę połówkę i dlatego mam problem z dopasowaniem buta. Wolę dla pewności zmierzyć.
Poszukam w sobotę

Zazdroszczę tym osobom, które mają dar do wyszukiwania ciuchów w SH. Ja się chyba niestety do tego nie nadaję. Nigdy nic fajnego nie znalazłam, choć może z drugiej strony nie trafiałam do SH oferujących przystępne ciuchy pewnie nie ja jedna
Dominicana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 19:39   #4122
kasandrrra
Raczkowanie

Cytat:
Ja kupiłam tę kurtkę już dawno, chyba pod koniec października, i jestem z niej bardzo zadwolona, więc polecam Wydaje mi się, że to dobra alternatywa dla ramoneski i pasuje do wielu rzeczy.
Cytat:
Zazdroszczę Ja byłam tylko kilka razy w życiu w sh i jakoś nie mogłam niczego dla siebie znaleźć.
kasandrrra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 19:58   #4123
caarolaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maqua Pokaż wiadomość
Dziękuję za zdjęcia Ale ona śliczna, z okienkiem, wszystko od razu widać Tylko ten czarny wkład na pierścionki niespecjalnie mi tam pasuje Wybiorę się w przyszłym tygodniu pomacać ją
a mi tam ten czarny materiał nie przeszkadza ważne, że jest praktyczna i taka ładna

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Piękna jest Pogoda okropna, nie chce mi się NIC.
dziękuję
ehh nawet mi nic nie mów, przez ta pogodę to najchętniej nie wychodziłabym z łóżka..

Cytat:

bardzo ładna jeśli nie masz czegoś takiego to myślę, że warto zainwestować. Sama muszę się rozejrzeć niebawem za jakąś ramoneską "skórzaną"
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 20:01   #4124
mm111111
Wtajemniczenie

Są tu jakieś fanki Ryana Goslinga? http://www.youtube.com/watch?feature...v=6YPLrw8io2k#! początek!
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=VfsZHJEkilQ
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=yeA6Hy7-_V8
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 20:02   #4125
LadyI
Zakorzenienie

Witam Was bardzo gorąco, chociaż pogoda za oknem jest beznadziejna. Mam bardzo ciężki okres na uczelni, śpię po 3-4 godziny i generalnie nie wyrabiam, dlatego tak rzadko ostatnio się udzielam. Zakupy wyprzedażowe idą mi kiepsko i generalnie jestem rozczarowana, chora i zła.
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 21:18   #4126
carpaibex
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyI Pokaż wiadomość
Witam Was bardzo gorąco, chociaż pogoda za oknem jest beznadziejna. Mam bardzo ciężki okres na uczelni, śpię po 3-4 godziny i generalnie nie wyrabiam, dlatego tak rzadko ostatnio się udzielam. Zakupy wyprzedażowe idą mi kiepsko i generalnie jestem rozczarowana, chora i zła.
Pozdrawiam, nie mam tradycyjnej sesji, w tym semestrze tylko jeden egzamin i właśnie będę oglądała film z TŻ Niech żyje pierwszy rok
carpaibex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 21:28   #4127
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
Pozdrawiam, nie mam tradycyjnej sesji, w tym semestrze tylko jeden egzamin i właśnie będę oglądała film z TŻ Niech żyje pierwszy rok
A dziękuję. Ponoć u Was najgorszy jest 3. U mnie teoretycznie egzamin też jest jeden, ale mam kilkanaście zaliczeń z całego semestru/semestrów na ocenę (pisane na auli, stój galowy, materiał albo z 1 albo z 3 czy 7 semestrów), tylko inaczej się nazywa. Koszmar
Stary 2013-01-10, 21:37   #4128
Madzia_M77
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Ale jakoś udało mi się wcisnąć w kalosze ze Zary i w tym śmigam, choć mój małżon strasznie się wkurza, jak je zakładam

Cytat:
Znowu?

Ogólnie wyprzedaże mnie nie ruszały, ale dzisiaj na stronie Zary znalazłam z 20 swetrów które chcę mieć nie było ich wcześniej na stronie
Madzia_M77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-10, 22:05   #4129
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasandrrra Pokaż wiadomość
Ja kupiłam tę kurtkę już dawno, chyba pod koniec października, i jestem z niej bardzo zadwolona, więc polecam Wydaje mi się, że to dobra alternatywa dla ramoneski i pasuje do wielu rzeczy.

Zazdroszczę Ja byłam tylko kilka razy w życiu w sh i jakoś nie mogłam niczego dla siebie znaleźć.
Dobrze, że jest miesiąc na zwrot, może do tego czasu uda mi się coś sprzedać z rzeczy, których nie noszę
Cytat:
Napisane przez caarolaaa Pokaż wiadomość
bardzo ładna jeśli nie masz czegoś takiego to myślę, że warto zainwestować. Sama muszę się rozejrzeć niebawem za jakąś ramoneską "skórzaną"
dzięki za opinię
teraz mam ramoneskę z Zary kids i tę, muszę jeszcze pomyśleć
Cytat:
A dziękuję. Ponoć u Was najgorszy jest 3. U mnie teoretycznie egzamin też jest jeden, ale mam kilkanaście zaliczeń z całego semestru/semestrów na ocenę (pisane na auli, stój galowy, materiał albo z 1 albo z 3 czy 7 semestrów), tylko inaczej się nazywa. Koszmar
Też nie lubię jak coś nazywa się zaliczeniem a materiału więcej niż na niektóre egzaminy
Stary 2013-01-10, 22:37   #4130
LadyI
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzia_M77 Pokaż wiadomość

Znowu?

Ogólnie wyprzedaże mnie nie ruszały, ale dzisiaj na stronie Zary znalazłam z 20 swetrów które chcę mieć nie było ich wcześniej na stronie
Właśnie znowu. Tyle lat nie chorowałam, a teraz drugi raz ciągu miesiąca:mur. Jak dobrze, że mnie swetry 'nie kręcą':

Cytat:
Też nie lubię jak coś nazywa się zaliczeniem a materiału więcej niż na niektóre egzaminy
Zaliczenie, jest czasem dużo gorsze
Stary 2013-01-11, 08:50   #4131
Forget_me
Zakorzenienie

Hej
Cosik czuję, że to będzie dla mnie ciężki dzień Po pierwsze sypnęło śniegiem Po drugie jakiś baran na parkingu ustawił swój samochód tak, że musiałam wsiadać od strony pasażera Do tego zamarzł mi bagażnik, w którym miałam malutką zmioteczkę do odśnieżania auta A w pracy okazało się, że szafy, które miały być gotowe na moje dokumenty są nadal zawalone, a ja nie mam gdzie układać decyzji Niech już będzie weekend

Cytat:
Napisane przez ladymoonn Pokaż wiadomość
zanim zdążyłam się zorientować w stratach to kierowcy już dawno nie było widać
Tak jest niestety zawsze Najpierw się określa straty, a dopiero później rozgląda za sprawcą A wtedy to jest przeważnie za późno

Cytat:
Maqua - z małym opóźnieniem, ale wrzucam obiecane zdjęcia szkatułki prezentuje sie jeszcze lepiej jak jest zapełniona
Ale piękna Gdzie ją kupiłaś?

Cytat:
No tak, kalosze i emu nie są zbyt lubiane przez mężczyzn w końcu kobieta powinna chodzić na okrągło w szpilach, nieważne jakie są warunki pogodowe
Dokładnie, szpilki powinny być przez nas noszone najlepiej cały czas Kalosze działają na tego mojego jak płachta na byka Jak tylko je założę, kiedy gdzieś razem wychodzimy, to słyszę tylko: "ale w tych butach chyba nie pójdziesz?"

Cytat:
Napisane przez kasandrrra Pokaż wiadomość
Ja też nie potrafię szukać w SH Ostatni raz w lumpeksie byłam chyba z trzy lata temu Ja nie mam chyba cierpliwości do grzebania tak w ciuchach Przez to też nic nie znajduję

Cytat:
Hej Biedulko, rzeczywiście masz teraz nieciekawy okres Żeby sesja się szybko skończyła i żebyś zwoniła obroty, bo się Kochana wykończysz
Forget_me jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 09:41   #4132
Olafia72
Raczkowanie

Dziewczyny gdzie kupujecie dobrej jakości gładkie topy , t-shirty ?
Powoli wymieniam garderobę i na wiosnę muszę uzupełnić białe , czarne i szare koszulki do noszenia pod żakiet , sweterek .
Olafia72 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 09:57   #4133
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Dobry dobry nareszcie piątek

Widzę, że wszystkie zabiegane, zalatane, uczą się, pracują ... Ja od przerwy świątecznej rozbrykałam się, późno kładę się spać i rano mam problem żeby wstać.

Dziewczyny ze stolicy poratujcie namiarem na sprawdzoną Panią Igiełkę vel krawcową, co by nie była za droga, dobrze szyła i nie mieszkała hen hen za miedzą

Udanego piątku everybody
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 10:14   #4134
cotka
Zadomowienie

Cytat:
No tak, kalosze i emu nie są zbyt lubiane przez mężczyzn w końcu kobieta powinna chodzić na okrągło w szpilach, nieważne jakie są warunki pogodowe
To ja mam jakiegos dziwnego faceta, bo by mnie wysmial jakbym wyszla w snieg w szpilkach mysle, ze nie chodzi o szpilki, bo mozna zalozyc plaskie kozaki, emu sa po prostu brzydkie. no ale sa super wygodne. niemniej ja drugi rok trwam bez i w sumie tez sie da (nie marznac).
Stary 2013-01-11, 10:16   #4135
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cotka Pokaż wiadomość
To ja mam jakiegos dziwnego faceta, bo by mnie wysmial jakbym wyszla w snieg w szpilkach mysle, ze nie chodzi o szpilki, bo mozna zalozyc plaskie kozaki, emu sa po prostu brzydkie. no ale sa super wygodne. niemniej ja drugi rok trwam bez i w sumie tez sie da (nie marznac).
Wydaje mi się, że chodziło o obcasy w ogóle, bo wiadomym jest, że żadna z nas nie będzie w śniegu zasuwać w szpilkach
Stary 2013-01-11, 10:21   #4136
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cotka Pokaż wiadomość
Pewnie, że da się przeżyć

Ja Emu nie testowałam. Zniechęcił mnie widok przekrzywionej pięty. Wczoraj chociażby widzieliśmy dziewczynę, która praktycznie szła po chodniku częściowo na podeszwie a częściowo już na cholewce buta Za to obydwoje mamy Uggi i tutaj pełen zachwyt
Stary 2013-01-11, 10:23   #4137
caarolaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Hej
Cosik czuję, że to będzie dla mnie ciężki dzień Po pierwsze sypnęło śniegiem Po drugie jakiś baran na parkingu ustawił swój samochód tak, że musiałam wsiadać od strony pasażera Do tego zamarzł mi bagażnik, w którym miałam malutką zmioteczkę do odśnieżania auta A w pracy okazało się, że szafy, które miały być gotowe na moje dokumenty są nadal zawalone, a ja nie mam gdzie układać decyzji Niech już będzie weekend

Ale piękna Gdzie ją kupiłaś?
ojjj to oby szybko minął Ci ten dzień
a szkatułkę kupiłam w home & you i jestem nią oczarowana
caarolaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 10:25   #4138
Mysiaczek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Olafia72 Pokaż wiadomość
Powoli wymieniam garderobę i na wiosnę muszę uzupełnić białe , czarne i szare koszulki do noszenia pod żakiet , sweterek .
Ja ostatnio kupowałam w House, własnie z polecenia innej wizażanki. 100% bawełna szare, czarne i białe, tylko, że ostatnio ich już nie widziałam (ja kupowałam je w wakacje). Polecam też z H&M, tylko nie pamiętam z jakiego z działu - u mnie wiszą na sportowym.

Mysiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 10:29   #4139
Forget_me
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fashionismypassion Pokaż wiadomość
Ja Emu nie testowałam. Zniechęcił mnie widok przekrzywionej pięty. Wczoraj chociażby widzieliśmy dziewczynę, która praktycznie szła po chodniku częściowo na podeszwie a częściowo już na cholewce buta Za to obydwoje mamy Uggi i tutaj pełen zachwyt
Ja testowałam i stwierdzam, że jedyną zaletą tych butów jest to, że jest w nich naprawdę ciepło A tak same minusy Jedną zimę ponosiłam, a teraz już za takie obuwie dziękuję Chyba wolę mieć nieco zmarznięte stopy

Cytat:
ojjj to oby szybko minął Ci ten dzień
a szkatułkę kupiłam w home & you i jestem nią oczarowana
Też mam taką nadzieję, że szybko minie
W przyszłym tygodniu muszę zatem wskoczyć do H&Y, bo jest naprawdę boska

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Cytat:
Napisane przez Olafia72 Pokaż wiadomość
Ja swoje kupuję w Haemie i w Zarze
Stary 2013-01-11, 11:02   #4140
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja testowałam i stwierdzam, że jedyną zaletą tych butów jest to, że jest w nich naprawdę ciepło A tak same minusy Jedną zimę ponosiłam, a teraz już za takie obuwie dziękuję Chyba wolę mieć nieco zmarznięte stopy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości