|
|
#4801 | ||||||
|
BAN stały
|
Dot.: Scent Bar XLVI
Znad kawy
![]() Chodzi o boginię młodości, czy może się mylę? ![]() Cytat:
To przechodzi już ludzkie pojęcie Nie "dwa razy tych samych klamek", gdyż ponieważ na dzielni objawiły się nowe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4802 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Did ostatnio czesal kotha szczoteczka Kruszynki. |
|
|
|
|
#4803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. no ale to proste jest - zamierzam iść na bibę mając posiedzenie za sobą - bez ryzyka że takowe nastąpi na imprezce
|
|
|
|
|
#4804 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#4805 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
pewnikiem tak ale czemu pojęcia nie mam, nigdy nie siedziałam na innej niż przed-szkolna a wtedy dokuczaliśmy plastyczce w podstawówce całą grupą i to było świńskie bardzo mi przykro pani Wandziu boję się takich band, w pojedynkę każdy leszcz, ale razem to już pany i władce uafek ![]() ---------- śnieg mię sypie * * * * *
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2013-01-11 o 13:53 |
||
|
|
|
#4806 |
|
Zakorzenienie
|
Do czegoś się przydała
|
#4807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad.2. ano - tak właśnie jest
|
|
|
|
|
#4808 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4809 | ||
|
Zakorzenienie
|
Brwinów
k.Pruszkowa. Dlatego jak zobaczyłam miejsce to nawet nie myślałam więcej niż 1ooms nad kupnem. A jak kupowałam to osiedle było uboższe o 5 bloków (ale więcej niż teraz już nie ma być)Cytat:
- wiejski bazarek, - pocztę na osiedlu, - osiedlowy sklep - kilka minut od domu park z stawami i kaczkami, - galerię handlową z Rossmanem z 800 m na przełaj przez pola, - 12 minut spaceru do stacji PKP i dojazd do centrum Warszawy w 25 minut ![]() A cena była stanowiła 3/5 tego co ceny mieszkań w Warszawie. Cytat:
![]() "Wacek brudny wieczór nudny" czyli nici z seksu. Czy zęby rano umyje to mi "wisi" ale w nocy ma zionąć miętowym oddechem ![]()
... I chłodną żmiją świt dżunglowy Wpełza do jamy, A w dżunglach wilgoć mszy grobowej, Dym kadzidlany. ... czarne kredki Edytowane przez Eenax Czas edycji: 2013-01-11 o 14:04 |
||
|
|
|
#4810 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podeślij jednego ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() "Niech żyje wolność, wolność i swoboda..." ![]() ![]() ![]() Byłam na balu w przedszkolu i nastawiłam się na przeboje typu Zuzia lalka nieduża (takie były w zeszłym roku z tego co pamiętam), a tu było: Niech żyje wolność , Moja mała blondyneczko itp I tańczyłam poloneza ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ----------
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#4811 | ||
|
To ja :)
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#4812 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4813 |
|
Wtajemniczenie
|
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2013-01-11 o 14:21 |
|
|
|
#4814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. ryją ludziom kopułę od dzieciaka bosz na co ten świat schodzi
|
|
|
|
|
#4815 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój nie położy się do łóżka nieumyty od stóp do głów, i rano też pucerka cuś ostatnio nie mogę w nocy spać... tak z tydzień już to trwa i zaczynam wyglądać jak zombie macie jakiś sposób na to aby połozyć się i spać??? dodam że nie objadam sie na noc, wietrzę, nie uzywam kaloryferów więc za ciepło na pewno nie jest i nie śpię aaaa jak już przysnę na troszkę to śnią mi się okropne rzeczy
|
|
#4816 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4817 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Cytat:
Cytat:
Piękna okolica Cytat:
Minimum dwa razy dziennie prysznic, czasem częściej, a podczas wiadomoczego po każdym razie ![]() A zęby czyści jak Polly conajmniejniej 20 minut ... Weź ubezpiecz wysoko, a potem zamorduj ![]() ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4818 | ||
|
Zakorzenienie
|
taki zwykły żel aloesowy się nada?
kupiłam tacie i została cała tuba może można takiego użyć na uep?
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2013-01-11 o 14:50 |
||
|
|
|
#4819 |
|
To ja :)
|
|
#4820 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4821 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://ziolowaapteka.pl/cera-tradzik...era-extra.html
|
|
#4822 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dziś co już byłam spiąca, prawie usnęlam, to koty użądziły najpierw koncert, potem zabawę w mojej sypialni ![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
Tylko drogi strasznie ... |
||
|
|
|
#4823 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i u mnie co noc niemal wielka pardubicka , ale dotąd wariujące koty mi nie przeszkadzały w spaniu ![]() Cytat:
no tani nie był i sobie bym nie kupiła pewnie... ale pielęgniarka któraś wspomniała o aloesie na skórę no to poleciałam i nabyłam... Justyś Ty żeś włosowo obeznana to może i didu coś doradzisz.. po pierwsze suche włosie ma okropnie, po drugie kręcone i sie puszą co zrobić aby loki były ładne , poradź, bo się wykończę nerwowo ![]() na razie nakłada isanową maskę to w wielkiej puszce co tu niedawno mowa o niej była, dałam jej też resztkę amli.. w końce wiera kropelkę arganowego,ściełam jej końce ale pewnie zaraz bedzie to samo.. takie szorstkie są kurcze...
|
|
#4824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Od kręconych to Redzia jest specjalistka, nie ja . I wcale nie jestem obeznana Ale..kęcone nie lubia silikonu, bo je obciąża i prostuje i uwielbiają nawilżenie bo są z natury bardziej suche tu jest świetny blog kręconowłosej, bardzo sympatyczna dziewczyna odpowiada na każde pytanie (czasem z opóżnieniem ale zawsze, na wlosowym się udziela) http://kascysko.blogspot.com/ No i kręcone kudły potrzebują ugniatania,koszulkowania i takich tam skomplikowanych...żeby lok nauczył się być lokiem... |
|
|
|
|
#4825 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Macham znad Góralka czekoladowego
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4826 |
|
BAN stały
|
O niespodziana łaskawości! --- Tak se pomyślałem teraz, aby się aloesem jakimś po mej mordzie parchatej miziać (Effaclar mi się skończył był, a na drugą, niepromocyjną tubkę szkoda mi kasy) Co powiecie o tym wynalazku? Dobry skuat?
|
|
|
|
#4827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nieee !!! Ochujali, 100 ml 26 zł plus przesyl ![]() Ten co ja Winterce zalinkowałam, albo co Skarbek wklejał ( u mnie w aptece zielarskiej kupiłam kilka miesięcy temu za 21 zł) albo jak masz Lidla w okolicy to w Lidlu czasem bywa świetny zel aloesowy za ok 7 zl za 250 ml http://czarownicujaco.blogspot.com/2...-aloesowy.html |
|
|
|
|
#4828 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dlatego muszę go pozbawić kilka liści a chodziło mi nie tyle o żel tylko co z liścia dawać na łeb, czyli sok, dzięki A ja właśnie zjadłam babkę Panettone i nie wiem czym się ludzie tak zachwycają a już na pewno 40zł bym za nią nie dała
|
|
#4829 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie to samo -zwalałam na tabex ![]() zasypiam o 5, a dziś o 11 wstałam nie do życia tylko że ja mam tak co rok od 4, przchodzi wiosną ![]() Cytat:
tylko jeden?
|
|
#4830 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Swiete slowa Cytat:
Nie no, zartuje.Otoz tez mam takie i srednio sobie radze bo albo robia sie po myciu oklapniete i strakowate, albo napirzone i wyraznie przesuszone, albo fruwaja jak dmuchawiec ale najbardziej wkurza mnie, ze czesc sie kreci a czesc prostuje i puszy. Pomaga mi mycie dzieckim szamponem (Hipp), odzywka Garnier Awokado i karite, ostatnio Hydrator Joico cos tam z sensem zadzialal, bez splukiwania Isana losowa, pomaga olejowanie ale mi sie nie chce i zel lniany po umyciu albo plukanka lniano-octowa. Zeby konce nie wygladaly jak sucha szczota po umyciu tez zapodaje na nie odrobinke oleju. Szkodza mi szampony zwykle i ziolowe, silikony bo prostuja, gliceryna bo po niej fruwajo i wiele polecanych odzywek bo sa za lekkie. Od roku co prawda nie siedze w temacie wiec nie znam wielu nowinek, w kazdym razie Isana czekoladowa tez mi nie podeszla (gliceryna). |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:54.

Nie "dwa razy tych samych klamek", gdyż ponieważ na dzielni objawiły się nowe

uafek 

k.Pruszkowa. 

Jak każdy dobrze wie, pod każdą klamką znajduje się dzwonek
może można takiego użyć na uep?