Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013 Cz.2 - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-11, 17:00   #3361
Margosia__
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2013 Cz.2

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
dodam jeszcze, że po 20 tygodniach
A tam szczegóły

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 17:03   #3362
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Napisze Ci listę to mi podrzucisz zakupy?
ta bo jestem na tyle leniwa ze jezdze autem.. :P nie mowie ze do sklepu blok albo przed blok.. ALE hahah do biedry hahahahahhaha
wiec.. moge zrobic jeszcze jeden kurs dalej to co napisz adres hahahahahhahahaha

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 17:11   #3363
malinka0525
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
znacie sklep PEPCO? kurde jakie tam sa fajne i ladne rzeczy dla dzieci! A jakie tanie i o dziwo dobre gatunkowo...kupilam dzis spodenki malutkie i dresik dla dziecka kuzynki bo jedziemy do nich w odwiedziny jakos i zaplacilam 17 zl.. a sa super.. wogole body za 10 zl.. czapeczki do spania itp. polecam duzo kolezanek dzieciatych robi tam zakupy:P
Znamy. Na szczęście przynajmniej ten sklep jest u mnie w mieście bo tak to chyba bym musiała na allegro ubranka zamawiać bo wszędzie drożyzna straszna.
Ja dzisiaj wpadłam na świetny pomysł Postanowiłam, że po każdej udanej wizycie będę kupować maleństwu jakieś ubranko Z racji tego, że już dłużej chyba nie dam rady się powstrzymywać (a miałam zamiar do wiosny wytrzymać) to właśnie tym sposobem jakoś się zadowolę. To będzie taka jakby nagroda za to że z dzidzią wszystko ok

---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Cytat:
Malinka pamiętasz, którego dnia poczułaś pierwsze ruchy? tzn. który to był dzień miesiąca?
Podobno Dziecko ma się w ten dzień urodzić
Pamiętam Tuż po Trzech Królach 7 stycznia to znaczy ze urodzi się 7 czerwca?????

Milenka
malinka0525 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 17:14   #3364
Neni1984
Zakorzenienie

Łeee. Słabo dziś Wam idzie Sprzątałam 2 godziny i myślałam, że sobie poczytam co za ten czas pisałyście, a tu prawie puchy
Znam Pepco i byłam akurat wczoraj i też zerkałam na ciuszki Można kupić za grosze fajne rzeczy. Tak samo jak w Tesco z firmy F&F jak jest promocja. W Pepco uwielbiam też kupywać rzeczy do domu, są tanie, bardzo na czasie i tanie
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 17:16   #3365
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinka0525 Pokaż wiadomość

Pamiętam Tuż po Trzech Królach 7 stycznia to znaczy ze urodzi się 7 czerwca?????

Tak by wynikało z tej teorii
Ja chyba będę obstawiać 9 czerwca

Chociaż nie wiem, czy to Małe Niewdzięczne Matkę kopie czy matka sobie tylko wmawia bo lubi

Ale zaczyna się powtarzać więc chyba Ono

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Łeee. Słabo dziś Wam idzie Sprzątałam 2 godziny i myślałam, że sobie poczytam co za ten czas pisałyście, a tu prawie puchy
Znam Pepco i byłam akurat wczoraj i też zerkałam na ciuszki Można kupić za grosze fajne rzeczy. Tak samo jak w Tesco z firmy F&F jak jest promocja. W Pepco uwielbiam też kupywać rzeczy do domu, są tanie, bardzo na czasie i tanie
Bo mnie nie było pół dnia to nie miał kto ogarnąć tego bałaganu

Mały
Stary 2013-01-11, 17:16   #3366
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malinka0525 Pokaż wiadomość
A na kiedy masz termin?
A to taki zabobon, czy co?
Stary 2013-01-11, 17:17   #3367
Margosia__
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=JKlPG...eature=related

Niedługo Dziewczyny będzie tak

Mały
Stary 2013-01-11, 17:19   #3368
stokrotka24
Zakorzenienie

dzień dobry
Cytat:
Napisane przez Asiunia1230 Pokaż wiadomość
Ale się narobiło... Wczoraj i dzisiaj byłam w przychodni i chyba coś tam złapałam. Tak mnie boli gardło, że aż poszło na węzły chłonne i w uszy, aż cała szyja mnie boli, a to wszystko w ciągu chwili. Wróciłam z przychodni, miałam pobieraną krew, chyba z 6 próbówek. Poodkurzałam, pomyłam podłogi i tak mnie wzięło... Już wiem jak będę cierpieć... do tego zmęczenie weszło mi na oczy.
Z tego co czytałam można psikać gardło tantum verde. A strepsils można czy nie bardzo?
Macie jakieś sprawdzone sposoby? Prócz soli... ona podrażnia gardło jeszcze bardziej.
Ja pierdziele a jutro i w niedzielę mam egzaminy w szkole. Jestem wściekła!
współczuję choroby, ja gardło tylko solą na razie płukam, strepsils, neoangin chyba nie można

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
mi niestety gin nie powiedzial plci, a jestem w 15 tc mowil, ze moze na nastepnej wizycie czyli w 20 tc.
nie martw się niedługo się dowiesz

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Ja piję sobie herbatę jakieś 2-3 dziennie z miodem i z cytryną
ew. jakąś owocową i soki. Wodę piłam przez chyba pierwsze 3 tygodnie, ale jakoś nie mogę jej

A mnie naszło na nabiał, wędlina może nie istnieć, ale almette, mozarella o rety, pyszności!
A dziś jeszcze naleśniki z serem
ja też piję taką herbatkę i też naleśniki miałam na obiad ale z dżemem
Cytat:
Napisane przez sarna405 Pokaż wiadomość
dziewczyny jak wyglądają wasze upławy? może to głupie pytanie ale moje są jakieś dziwne. Na początku lekarz mówił ze to bo globulkach teraz nie biorę więc po czym. Są takie jakby żółte czy jasny brąz sama nie wiem. Nie podoba mi się ten kolor. Przecież wszystko ok jest a od czego taki kolor upław. Mocz mam strasznie żółty ale to chyba normalne w ciąży chyba ze po luteinie doustnej tak jest.
Naczytałam się trochę o upałwach ze są obfite ponieważ bronią tam przed zarazkami ze jest jakiś czop który blokuje dostęp bakteriom.
moja wydzielina na poczatku ciąży była biała, a teraz cały czas jest zółta. Ginka powiedziała, ze to nie są upławy, nic się nie dzieje, żadnego grzybka nie ma
Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
Hej kobitki.Nie mam siły na razie Was nadrabiac,może później...
Jestem jeszcze słabiutka
Wczoraj myslałam ze rozpadnę sie na kawałki.Od rana męczyła mnie biegunka,wymioty.Dop 17 organizm nie chciał przyjąc nawet wody n/gaz.Jak tylko Tż wrócił z pracy postanowiliśmy ze nie ma na co czekac i jazda na IP.Przed wyjsciem zmierzyłam gorączkę a tam prawie 38
Lekarz mnie obadał,osłuchał i powiedział ze w ciąży nie zaszalejemy z lekami.Dopadł mnie jakis podły wirus.Kazał brac Paracetamol (Tż kupił w tabletkach do rozpuszczania-szybciej działa i nie musze łykać).Mam tez diete ,jak na razie jem małymi porcjami i duzo pije również ,,po troszku".Dzis gorączki nie mam.Ale jestem strasznie słaba.
Idę się położyc i nabierać sił.Mam nadzieje ze to nie wpłynie negatywnie na mojego kurczaczka
Może zajrzę później.
Miłego dnia.Uważajcie na siebie kochane
zdrówka życzę
Cytat:
Napisane przez sarna405 Pokaż wiadomość
Dużo pije,,,a mocz jest bardzo żółty jak się podcieram białym papierem to nawet papier żółty jest.
Jak nie byłam w ciąży nie raz tak miałam po lekach jak brałam, teraz biorę witaminy, kwas foliowy może też dla tego
mój też taki zółty jest i też myślę, ze to od leków

Cytat:
46 zl ?? ja nie jestem pewna zaraz zobacze na paragon bo zawsze biore razem z folikiem i innymi rzeczami ale jak kiedys pytalam Pani w aptece to mowila ze cos ok 20 zl...
sprawdzilam na paragonie i opakowanie kosztuje 19,99...
chyba będziemy u Ciebie zamówienia składały. Ja zauwazyłam że u mnie w mieście wszystkie leki są drogie, droższe niż w innych miastach
Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Jestem jestem cała w SKOWRONKACH!!

Badania super. Wszystko pieknie, przepływy, paluszki, serduszko, główka, przyzierność, kość nosowa jest.

Mam filmik a na filmiku 6 cm SZCZEŚCIA! i 90% będziemy mieć SYNA!!
gratuluje udanej wizyty i super, z znasz już płeć

co do luteiny dowcipnej, to ja jakoś 3,95 płaciłam ostatnio

mnie niestety też chyba coś bierze, gardło boli i katar mam. Cały dzień leże w łózko i nigdzie nie wychodzę, trzeba wyzdrowieć nie ma żartów.

Trzymam kciuki a resztę dzisiejszych wizyt

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 17:20   #3369
Neni1984
Zakorzenienie

Margosia coś mnie ominęło? Kiedy pisałaś, że czujesz ruchy?
Stary 2013-01-11, 17:23   #3370
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
alez to dziwne ze po drogiej stronie ze wewnetrznej brzuszka jest dzidzius i tak moze ruszac calym brzucholem haha

Zuza

Razem
Stary 2013-01-11, 17:26   #3371
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Margosia coś mnie ominęło? Kiedy pisałaś, że czujesz ruchy?
Em przed 5 minutami

Mały
Stary 2013-01-11, 17:27   #3372
Neni1984
Zakorzenienie

To chyba nie jeden dzidziuś, myślę, że 2 albo 3 tak rozrabia
Stary 2013-01-11, 17:27   #3373
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38581902]Moja mama też czyta N.Roberts Ale tylko jej kryminały, nie lubi romansów. Podobną autorką jest też Mary Higgins-Clark, ale też w kwestii kryminałów.
Ja też teraz czytam kryminał, "Gdzie jesteś Amando". A tak ogólnie to mam baaardzo szeroki wachlarz zainteresowań, jeśli chodzi o książki.
[/QUOTE]
o i zapomnialam ze kryminaly tez lubie. Ja tak jak ty mam szeroki wachlarz jesli chodzi o ksiazki. A co do autorow podalam, to co akurat mam na tapecie, ale jest tego o wiele wiecej. ja tak uwielbiam ksiazki od podstawowki - moja mama pracowala w bibliotece, wiec czesto mi donosila nowosci i to co inni chwalili. Teraz nie pracuje, ale j DO BIBLIOTEKI I TAK SMIGAM

Cytat:

Badania super. Wszystko pieknie, przepływy, paluszki, serduszko, główka, przyzierność, kość nosowa jest.:j upi:

gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 17:28   #3374
Neni1984
Zakorzenienie

Aha, no to super
Stary 2013-01-11, 17:30   #3375
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Aha, no to super
Ha ha ha

Tylko nie wiem bo u mnie to nie jest tak jak opisują jakieś łaskotanie czy pływanie, bulgotanie

Tylko takie delikatne puknięcia, ale co by mnie mogło pukać od środka jak męża w domu nie ma?

Mały
Stary 2013-01-11, 17:33   #3376
Asiunia1230
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
współczuję choroby, ja gardło tylko solą na razie płukam, strepsils, neoangin chyba nie można
Na pierwszej stronie jest napisane, że można neoangin. Na razie popsikałam tantum verde, leżę pod kołderką, chwilę pospałam i zjadłam rosołek. Czuje się trochę lepiej. Mama jakieś ziółka mi zaparzyła - chyba szałwię, więc wypłucze gardło.

Cytat:
Napisane przez lilith795 Pokaż wiadomość
możesz spróbować jeszcze płukać szałwią. Z tego co ja wiem to nie zaleca się raczej w ciąży leków na sam ból gardła, tylko raczej naturalne sposoby. Dopiero jak zaczyna się coś więcej to lekarze zalecają leki. Zresztą przed konsultacją z lekarzem ja raczej nie zdecydowałabym się na leki. Musisz uważać bo teraz grypa szaleje.

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

Ty to najlepiej mierz szybko temperaturkę i jak podwyższona to zaraz do lekarza. Te twoje objawy to mi niepokojąco na grypę wyglądają. Nie chcę cię straszyć ale w ciąży to lepiej dmuchać na zimne.
Zaraz będę płukać szałwią.
Temperaturę mam 37,5. Słyszałam, że taka temperatura może być normalna w ciąży. Ale nie wiem, bo nie mierzyłam jej ani razu odkąd jestem w ciąży - do dzisiaj
Asiunia1230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 17:37   #3377
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Em przed 5 minutami
ja tez nie widzialam ze piszesz o tym...?:confuse d:jak to jest co czulas opowiadaj:P

widzisz odrazu jak chcialam ci zakupy podrzucic to dzidziol zaczol kopac:Phaha

Zuza

Razem
Stary 2013-01-11, 17:37   #3378
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Mój mąż jest przekonany, że to dziewczynka. Ja bardzo bym chciała, ale jakoś czuję, że to jednak chłopak. Mąż ostatnio z pretensjami troszkę- Skąd możesz wiedzieć, że chłopak? Ja ci mówię, że to ONA, bo to musi być ONA !!
I co ja mu na to?- Kochanie, to ja mam go w środku, czuje jak trąca mnie siusiakiem Padł mi ze śmiechu, ale nadal upiera się przy dziewczynce
dobre dobre)) niezły tekst

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Właśnie dziewczyny jakieś ćwiczenia w ciąży robicie? Zastanawiam się czy jogę można. Nigdy jej nie uprawiałam więc nawet nie wiem na czym polega. Ogólnie bałam się cokolwiek uprawiać bo chuda jestem i żeby tylko nie schudnąć. Aczkolwiek jazda konna też swoje wyciąga. No ale to pasja.
ja się ciągle zbieram do jogi, ale szukam konkretnych cwiczen dla kobiet w ciąży..znalazlam w empik.com ale chciałam jeszcze obejrzeć w salonie, ale nie mogę dotrzeć. Generalnie ćwiczyłam jogę (m.in) przed ciążą i na początku strasznie mnie irytowała, przez to że wszystko tak wolno... itp... ale potem musze powiedzieć strasznie relaksacyjnie zaczęła na mnie działać no i ujędrniająco, ciało bardziej rozciągniętę, mięsnie twardsze

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
Hej kobitki.Nie mam siły na razie Was nadrabiac,może później...
Jestem jeszcze słabiutka
Wczoraj myslałam ze rozpadnę sie na kawałki.
zdroowka!

Cytat:
Napisane przez eveewe Pokaż wiadomość
Witam

hej, no wiec czytam roznie thrillery, romansidla przygodowe - w zalezonosci na co mam ochote. Jesli chodzi o autorow lubie Cobena, Cooka, Koontza, nore roberts.
Cook'a i Koontz'a też bardzo lubię, Norę Robert romansiła czytałam w liceum ale baardzo mi się podobały.. regularnie kryminały..teraz trochę więcej fantastyki, literatury faktu, podróżniczych i generalnie tego, co mi ktoś poleci i dojdę do wniosku, że warto przeczytać. Jeśli miałabym podsumować - czytanie jest moim uzależnieniem i nie zasnę jesli nie przeczytam chociaż kilka stron, książke zawsze mam w torebce i czytam gdzie popadnie.

Zapraszamy na mój profil na Lubimyczytac.pl - i do znajomości tam, bo chętnie podpatrzę co czytacie

Cytat:

Badania super. Wszystko pieknie, przepływy, paluszki, serduszko, główka, przyzierność, kość nosowa jest.:j upi:

gratulacje!! szybciutko określil

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
dziewczyny
a ja bylam wzcoraj na basenie i bylo super.

poszlam z kolezanka, wejscia tylko dla kobiet, takze luzik, bez skrepowania, poza tym wiekszosc to stare babcie haha.

plywalam sobie powoli, i jakies tam cwiczenia.
a dzis czuje sie super!

i zdecydowalam ze bede chodzic raz w tygodniu az do porodu, bo super relax
no to super) a zastanawiałaś sie czy to na pewno dobry pomysł. Czytałam że pływanie to jedno z najbardziej polecanych form ruchu w ciąży (oczywiście jeśli nie ma przeciwskazań do aktywności fizycznej). Zazdroszczę, bo sama nie mogę się zmobilizować... przeraża mnie też to, że w 3mieście większość basenów wolnych jest ok.21-22 a dla mnie to już z lekka za późno.

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Koleżanka w pracy przyłapała mnie znowu na jedzeniu i mówi do mnie 'ty ciągle jesz, co wchodzę to jesz..aż się boję myśleć ile będziesz jadła jak zajdziesz w ciążę..konia z kopytami wciągniesz'
hahahha... dobre
U mnie póki co oprócz bezpośredniego przełożonego, dwóch koleżanek z którymi bezpośrednio siedzę przy biurku oraz kolegi z którym dojeżdżam do pracy,nikt nie wie i się póki co nie zorientował. Aktywna jestem jak byłam, troszkę mi brzuch zaczyna rysować zza swetra, ale póki co nie zauważyłam dziwnych spojrzeń itp. Ukrywać nie mam zamiaru, ale rozgłaszać też nie. Jak ktoś zapyta powiem. Osoby, które powinny być poinformowane wiedzą chociaz wydaje mi się, że lada moment się wybuchnie wieść

Cytat:
Ale się narobiło... Wczoraj i dzisiaj byłam w przychodni i chyba coś tam złapałam!
zdrówka!! uważaj na siebie.

Cytat:
Tak by wynikało z tej teorii
Ja chyba będę obstawiać 9 czerwca

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Bo mnie nie było pół dnia to nie miał kto ogarnąć tego bałaganu
hahhaha... no właśnie jak tam nasza najbardziej spamująca Wizażanka z Mamuś Lipcowo-Sierpniowych? jakie masz staty? sama bym Cie sprawdziła, ale szczerze mówiąc nie wiem jak

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 17:38   #3379
Asiunia1230
Raczkowanie

Dopóki temperatura nie podskoczy do 38 to nie będę brała żadnych leków przeciwgorączkowych. Bo być może ta temperatura to objaw ciąży. Wygrzeje się dzisiaj w łóżku. Jak nie przejdzie to jutro pojadę na pogotowie, bo przychodnia będzie zamknięta.
Asiunia1230 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 17:39   #3380
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ha ha ha

Tylko nie wiem bo u mnie to nie jest tak jak opisują jakieś łaskotanie czy pływanie, bulgotanie

Tylko takie delikatne puknięcia, ale co by mnie mogło pukać od środka jak męża w domu nie ma?
jak ty cos palniesz:brzydal :

Zuza

Razem
Stary 2013-01-11, 17:41   #3381
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Na pierwszej stronie jest napisane, że można neoangin. Na razie popsikałam tantum verde, leżę pod kołderką, chwilę pospałam i zjadłam rosołek. Czuje się trochę lepiej. Mama jakieś ziółka mi zaparzyła - chyba szałwię, więc wypłucze gardło.

Zaraz będę płukać szałwią.
Temperaturę mam 37,5. Słyszałam, że taka temperatura może być normalna w ciąży. Ale nie wiem, bo nie mierzyłam jej ani razu odkąd jestem w ciąży - do dzisiaj
a no faktycznie, nie doczytałam. Dobrze, ze się lepiej czujesz

Margosia super, ze ruchy czujesz

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------

Cytat:
Ha ha ha

Łukaszek
Stary 2013-01-11, 17:42   #3382
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

jak pisałam post to juuż zdążyłyście milion rzeczy napisać)

stokrotka: zdroowka))

margosia: bezbłędna jesteś z tymi tekstami:PPP i fajnie że już ruchy czujesz

co do kofeiny i herbat w ciąży polecam artykuł: http://www.ekorodzice.pl/herbata-w-c...40,93,998.html

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-01-11, 17:45   #3383
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
Cook'a i Koontz'a też bardzo lubię, Norę Robert romansiła czytałam w liceum ale baardzo mi się podobały.. regularnie kryminały..teraz trochę więcej fantastyki, literatury faktu, podróżniczych i generalnie tego, co mi ktoś poleci i dojdę do wniosku, że warto przeczytać. Jeśli miałabym podsumować - czytanie jest moim uzależnieniem i nie zasnę jesli nie przeczytam chociaż kilka stron, książke zawsze mam w torebce i czytam gdzie popadnie.

Zapraszamy na mój profil na Lubimyczytac.pl - i do znajomości tam, bo chętnie podpatrzę co czytacie.
ja zreszta tez czytam polecane, teraz mi pani w bibliotece polecila jedna taka troszke historii ale generealnie thriller. Zobaczymy. Kolezanki z innego forum sage Camilli Lackberg i tez zamowilam sobie w bibliotece i poczytam. Czekam tez na 50 twarzy Greya bo rowniez mi polecono. Nie bede raczej wchodzic na ta stronke, bo mi na tych wszystkich forach co sie udzielam brakuje juz czasu.

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-11, 17:47   #3384
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
ja tez nie widzialam ze piszesz o tym...?:confuse d:jak to jest co czulas opowiadaj:P

widzisz odrazu jak chcialam ci zakupy podrzucic to dzidziol zaczol kopac:Phaha
1 sobie doczytałaś a 2 to może nie chce Cię ten Mój Dzidziol wpuścić do domu?
Cytat:

hahhaha... no właśnie jak tam nasza najbardziej spamująca Wizażanka z Mamuś Lipcowo-Sierpniowych? jakie masz staty? sama bym Cie sprawdziła, ale szczerze mówiąc nie wiem jak

ale, że jakie staty?
Cytat:
jak ty cos palniesz:brzydal :
Ale, ze co?

Ps. Naprawdę nie mam męża w domu

Mały
Stary 2013-01-11, 17:47   #3385
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
jak pisałam post to juuż zdążyłyście milion rzeczy napisać)

stokrotka: zdroowka))

l
dzięki ja tez nie nadążam za dziewczynami

Łukaszek
Stary 2013-01-11, 17:50   #3386
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

eveewe: spoko, no Lackberg w koncu dorwałam (u teściów) I tom tej serii , także czeka na swoją kolejkę. Mikołaj bogaty w książki był w tym roku plus zapas z bibliotek (dwie) więc jest co robić a forum to bardziej złożenie listy książek które sie przeczytalo, czyta, chce się przeczytać plus ewentualne opinie na ten temat. Pewnie można tam pogadać, ale ja z tej opcji nie korzystam... to bardziej portal społecznościowy niż forum.

Margosia: dobra dobra gaduło))

Galeria pazurkowa:

Edytowane przez elaine-blath
Czas edycji: 2013-01-11 o 17:51
Stary 2013-01-11, 17:51   #3387
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Ha ha ha

Stary 2013-01-11, 18:00   #3388
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
1 sobie doczytałaś a 2 to może nie chce Cię ten Mój Dzidziol wpuścić do domu?

ale, że jakie staty?

Ale, ze co?

Ps. Naprawdę nie mam męża w domu
obraza majestatu !!!! Nie bede z Toba chodzic na osiedlowy wybieg

Zuza

Razem
Stary 2013-01-11, 18:06   #3389
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
obraza majestatu !!!! Nie bede z Toba chodzic na osiedlowy wybieg

Będziemy mijać się na środku znacząco odwracając głowę w przeciwnym kierunku

Mały
Stary 2013-01-11, 18:10   #3390
Neni1984
Zakorzenienie

Wyobraziłam to sobie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości