|
|
#4861 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVI
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Identyczny widok miałam z kwatery przy lesie w Szklarskiej Porębie.Przychodziły pod sam dom.Wiedziały,że ktoś im coś smakowitego zostawi ![]() Udało mi się tam też zobaczyć, póznym wieczorem dorosłego chyba jelenia Widziałam do bardzo wyraznie,mimo,że był ze 300m ode mnie.Poroże miał gigantyczne a cały wyglądał tak majestatycznie![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Najwyżej pójdzie spać do drugiego pokoju,a seks będziecie uprawiać raz na trzy dni,kiedy będzie jego pora na mycie Nie dziwię Ci się,że nie myślisz nad zmianami. Seksić się nie masz już za dużej ochoty,dziecię jest,kredyty są,to po co komplikować sobie życie Przecież jest WIZAŻ |
||||||||
|
|
|
#4862 |
|
Nindżopesz
|
O widzisz, to juz samo w sobie jest wiele warte
![]() Noo... smieci wynosi, zakupy robi, zalatwia sprawy wszelakie, na poczte biega, reperuje rozne roznosci, towarzyszy w wypadach typu kino nie narzekajac na wybor filmu albo wybor miejsca na urlop (zbiezny gust), placi w knajpach, grzeje w stopy, wystarczajaco sprawny do seksu incydentalnego, akceptuje moj hikikomoryzm, wieczne odchudzanie, codzienne odkurzanie, nawyki zywieniowe, rzucanie talerzami a i pogadac z sensem sie da na interesujace mnie tematy. Poza tym, co wazne w hodowli, wszystko zre i nie kweka, ekonomicznie gospodaruje zuzyciem wody i mydla. )tube.
|
|
|
|
#4863 |
|
Wtajemniczenie
|
a bo to jedna z chałupniczych odnóg profesji mych
no i poszło f śfiat
|
#4864 |
|
Nindżopesz
|
Wlasciwie nie, ja chwilowo z didem a on ma dni dziecka. Jak powroce do alkowy zacznie sie codzienne wyganianie do wanny.
Ha, moze tak byc ![]() Wizaz zapobiega zdradom
|
|
|
|
#4865 | ||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tak serio, to podziwiam |
||||
|
|
|
#4866 |
|
Zakorzenienie
|
Makabra.
W 4 godziny spadło jakieś 10 cm śniegu. To wystarczyło, żeby kompletnie sparalizować miasto. Na ulicach lodowisko, samochody nie mogą ruszyć z miejsca, a te wieksze nawet cofają się. Komunikacja miejska sparaliżowana, puste autobusy stoją na środku ulic, tramwaje nie jeżdżą. TŻ miał jechać do domu, o 16:00 wyszliśmy z mieszkania, czekałam z nim na przystanku 55 minut, ale to było czekanie daremne, bo korek był taki, że po 3 przystankach wysiadłam i poszłam na piechotę (ja jechałam do sklepu). Dzwoniłam do niego o 18:00, jeszcze nie wyjechał z miasta. W drodze powrotnej mijałam sznur samochodów, kierowcy pozwalali sobie nawet na wychodzenie z nich i rozmowę. Red, to jest naprawdę niefajne.... Śmieszne może też, ale do pewnego momentu, bo jak sobie pomyślę, że to się dzieje naprawdę, to zastanawiam sie, jak możesz z nim spać. Chyba, że macie osobne łóżka? |
|
|
|
#4867 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
myślisz? normalne badania mam w normie ale hormonów nie robiłam
|
|
#4868 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4869 |
|
Wtajemniczenie
|
ale tak serio to ja nie o produkcji myślałam, raczej o planowanym i niedoszłym spożyciu w lokalu pozamieszkalnym
, ale tatuś mła umi i robi i pifo i wino i alko zapach mię nie pozwala robić tego w klitce w której mieszkam
|
#4870 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Choć chyba jest tyle samo zwolenników co i przeciwników Cytat:
Zaleta nie do przebicia
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#4871 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Proste. Tylko niekomfortowe.
Cytat:
Zorientowałaś się, że ma wodowstręt dopiero po ślubie? Bo jak nie to że tak powiem widziały gały co brały. A nos czuł
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#4872 |
|
BAN stały
|
Ja samej książki nie czytałam i nie zamierzam, ale za to czytałam o kwiatkach z jej tłumaczenia i woła ono o pomstę do nieba, więc jak już, to na pewno lepiej przeczytać oryginał.
|
|
|
|
#4873 | |
|
Zakorzenienie
|
Skrb
ja też ze 2 tyg. temu męczyłam się z bezsennością, która nie wiadomo skąd się brała. Po tygodniu samo przeszło ![]() Cytat:
już odcinając się od osób z baru, ale ile jest małżeństw, co trzymają się ze sobą tylko przez dzieci? Odeszłabym od niego, bo pije/bije/zdradza etc., ale dla dobra dziecka zostanę, bo musi mieć rodzinę itp. Uwiązanie na lata
|
|
#4874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to trzeba będzie tak zrobić.
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#4875 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
--- Więc tak, ten żel można stosować napaszcznie, krzywdy nie zrobi?
|
||
|
|
|
#4876 | |
|
Zakorzenienie
|
cytat
Red, to jest naprawdę niefajne.... Śmieszne może też, ale do pewnego momentu, bo jak sobie pomyślę, że to się dzieje naprawdę, to zastanawiam sie, jak możesz z nim spać. Chyba, że macie osobne łóżka?[/QUOTE] Nie przesadzajmy,przecież małżonek nie pracuje w hucie tylko pono przy kompach(tak gdzieś przeczytałam),więc chyba aż tak się nie zaśmierdzi,a jak zaczyna to Redzia go przypilnuje,żeby pachy umył,co do innych części też dopilnuje ![]() A poza tym,kiedyś ludzie kąpali się raz w tygodniu i jakoś żyli i "częste mycie skraca życie"...Coś w tym jest na rzeczy. Lobby kosmetyczne się cieszy,bo wyszorowana,wymoczona skóra jest sucha i "goła",więc trzeba nałożyć balsam itp.A czy kiedyś smakowałyście/lizałyście nabalsamowaną skóre,nakremowaną twarz?No to zapraszam na konsumpcję/testy ![]() Szczególnie niestrawne są Anony. Cytat:
Edytowane przez edytapa68 Czas edycji: 2013-01-12 o 14:32 |
|
|
|
|
#4877 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4878 |
|
BAN stały
|
Edyta, a ty co ile dni się myjesz w takim razie?
|
|
|
|
#4879 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
![]() 2. |
||
|
|
|
#4880 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4881 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, siedzę w chaupie upita wódką i sama bo chuop śpi, zamiast w knajpie ibizę uprawiać z koleżanką. umawiamy się od października więc lekko mię to już w irytację wprawia, ale wiem jaką ma pracę i wiem, że muszę czekać ![]() pożaliłam się lepiej mi ![]() nadmiernej higieny też nie rozumiem, zwłaszcza reklam w stylu "chyba nie chcesz, żeby twoje dziecko dotykało BRUDNEJ POMPKI od mydła!?!?!?!?" kranówa wcale czystsza nie jest a i ręczniki nie dezynfekowane w kwasie solnym i nie używane wyłącznie raz a o tym nie mówili już... przyroda nie lubi pustki tam, gdzie naruszy się stabilne mikrobiologiczne środowisko pojawiają się bandyci ja lubię swoje bakterie i nawet bakterie chuopa lubię z wzajemnością chyba, bo jeszcze żyję ale zaznaczam - nadmiernej, normalna higiena jest wskazana aby żyło się przyjemniej bo do życia fogle to też niekoniecznie konieczna
|
|
#4882 | |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
I dla takiego czegoś nie widzę usprawiedliwienia W związku wyznaję zasadę nieuprzykrzania sobie życia nawzajem, jak wiem, że H. coś przeszkadza to tego nie robię
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
|
#4883 | ||||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ale to nie sa zadne manipulacje tylko 1. płukanko 2 szczotkowanko 3. szczotkowanko szczotkom do przestrzeni miedzyzebowych 4. płukanko płynem 5. nacieranie zelem gdzie trzeba i to jest bez nitkowania, z nitkowaniem to zajmuje dłuzej Cytat:
ja nie mam cierpliwosci do nitkowania... Cytat:
moj sie myje bezwzględnie zawsze wieczorem, nawet jak jest w stanie wskazujacym i jest 4 nad ranem.... czasem sie dokompuje rano lub w ciagu dnia np w lecie,ale raczej zadko zemby 2 razy tez bezwzględnie ![]() Cytat:
|
|
|
#4884 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4885 | |
|
To ja :)
|
Cytat:
Co do zębów, to mi schodzi przeważnie rano ok. 3 minut, wieczorem dużej, bo jeszcze nitkowanie... Mam zjazd totalny. Ledwo siedzę... A spałam już 2 godziny...
|
|
#4886 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4887 | |||
|
BAN stały
|
Aaaa, no to trzeba było tak od razu pisać!
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4888 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4889 | ||||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
Cytat:
oraz prefumóf ![]() Cytat:
, za to w rossmanie kupiłam żel pod prysznic wanilia plus orzechy makadamia 2.no ładnie , ładnie , taka gomoriobelzebubia pod przykrywką zbożnych czynów ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
! Piękny sen miałam dziś - mieliśmy wielką bibliotekę , taką pałacową , znaczy nie taką wielką , jakieś 20-30 m kwadratowych , i miałam tam dwie półki zastawione na wcisk niszowymi perfumami we flaszkach co najmniej pólitrowych i większych
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||||||
|
|
|
#4890 |
|
Zakorzenienie
|
joł
co nie zmienia faktu, że chyba warto przeczytać bo pomysł nawet nawet ale wykonanie woła o pomstę do nieba, ten prymitywny język kupiłam etorebkę będzie do łetów pasować ![]() dzidzia piernik się ze mnie robi ![]() botoks se chyba trzasnę, żeby do własnych ciuchów pasować ![]() dobry
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.

..i juz nawet zaczynam to robic przy kompie bo inaczej sie nudze strasznie przy tym
małe i duże, szt. pięć
Widziałam do bardzo wyraznie,mimo,że był ze 300m ode mnie.Poroże miał gigantyczne a cały wyglądał tak majestatycznie

)tube.
Tak serio, to podziwiam

I dla takiego czegoś nie widzę usprawiedliwienia 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)