|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#4801 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 664
|
Dot.: Walka o zdrowe i piêkne w³osy czê¶æ XVI zimowo;)
Ja te¿ zamierzam podci±æ, ale tylko 1 cm
![]() Cytat:
Mam te¿ czekoladowo-miêtowy, ale ju¿ ich nie ma w sprzeda¿y, te¿ jest super ;D Ja ju¿ 2 kole¿anki namówi³am na pielêgnacjê w³osów, z jedn± by³am na pocz±tek w czwartek po Garniera AiK, ju¿ u¿y³a i mi dziêkowa³a ¿e jej poleci³am ![]() Druga w ferie pewnie pójdzie na zakupy, bo zrobi³am jej listê ![]() Obydwie maj± krêcone w³osy.. by³yby ³adne, gdyby by³y od¿ywione ![]() A co do staników i piersi Zmierzy³am siê przed chwil± i przeliczy³am na tej drugiej podanej przed Was stronie i wychodzi mi 65C, a noszê 70A
|
|
#4802 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 182
|
Cytat:
![]() ja siê ostatnio zakocha³am w tej zimowej edycji Original Source, czekam na jak±¶ promocjê co by siê zaopatrzyæ przede wszystkim w ten ¶liwkowy spróbuj maskê przed myciem, mycie, d/s i potem b/s - wtedy nic nie powinno obci±¿yæ, bo maska zmyta szamponem ![]() Cytat:
|
|
#4803 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 128
|
|
|
|
|
#4804 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 221
|
Cytat:
Versatille, krêc± Ciê czarne ró¿e te¿? ![]() Cytat:
![]() Tu masz inne zamienniki: KLIK Cytat:
Przy masce przedmyciowej ds jest wrêcz wskazany,i bs, je¶li w³osy potrzebuj±.
|
|
#4805 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 814
|
Cytat:
nawet mojej ¶wince morskiej i moje siê koñcz± na linii pocz±tku ucha, ale to chyba zale¿y od cz³owieka , jak zakola czy co¶ ? ![]() Tak± mieszankê trzymam 0,5-2h , dzisiaj akurat 1,5h wysz³o rycynowy zostawiony na d³ugo mo¿e przesuszaæ koñcówki, a Isana ma wysoko glicerynê, która mo¿e puszyæ
|
|
#4806 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 956
|
Wreszcie was dogoni³am, wczoraj mnie nie by³o bo uwaga: zaliczy³am na 4
a na w³osach: wicerka na skalp, potem na³ozy³am bingo z shea (pierwszy raz pod olej), potem rycynowy w koñcówki i na ca³o¶ci lniany, a teraz tak pochodzê do jutra ![]() mam dzisiaj du¿o do zrobienia na studia i to takie durnoty a co do rozmiaru, nosze 70 lub 75B, a w tym drugim kalkulatorku mi wysz³o 65D
|
#4807 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Tylko strasznie ciê¿ko mi gdzie¶ trafiæ tak ma³y obwód, u mnie w mie¶cie przynajmniej, a jednak bojê siê zamawiaæ przez internet, bo nie mam jeszcze trafionego dok³adnie fasonu i ogólnie muszê przymierzyæ zanim kupiê ![]() Oleo ma w sk³adzie Shea
|
|
|
#4808 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 508
|
Cytat:
Cytat:
Push-upy u Was te¿ króluj±? Niezmiennie jak co sobotê na³o¿ê sobie Vatikê
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tu¿ za rogiem. Jakby by³o kieszonkowcem, dziwk± albo sprzedawc± losów na loteriê: to jego najczêstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyæ." |
||
|
|
|
#4809 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4810 |
|
Spaceroholiczka
Wiadomo¶ci: 27 522
|
My¶lê co na³o¿yæ na w³osy po obiedzie
|
|
|
|
#4811 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 664
|
Cytat:
![]() No dok³adnie, jak nie obwód za du¿y, to miseczka.. Ale ten mój biust jest tak ma³y, ¿e wgl ciê¿ko ze stanikiem trafiæ. Musia³abym siê przej¶æ do sklepu i przymierzyæ to 65 C, nigdy takiego nie mia³am rozmiaru ![]() Zawsze 32/70, ale nie wiem jaki to dok³adnie rozmiar, w sensie ¿e literka
|
|
#4812 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4813 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 940
|
Ruska armia jest moja
![]() Czarne, a przede wszystkim niebieskie ![]() Tak kusicie tymi stanikami, ¿e chyba sobie zamówiê na urodziny jaki¶ GG
|
|
#4814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie mam kompleksów na tym punkcie, gdyby by³y wiêksze to nie mia³abym nic przeciwko, ale ¿eby siê jako¶ na nie ¿aliæ czy co¶ to nie O wiele bardziej nie lubiê swoich patykowatych r±k i ogólnie drobnej budowy Ale jestem ektomorfikiem i ile bym nie jad³a to i tak nie przytyjê, to bywa wkurzaj±ce Ale przynajmniej mam ³adne nogi, to w sobie lubiê. Dzisiaj zak³adam krótk± kieckê i szpileczki, i bêdzie bomba W lecie, kiedy æwiczy³am i by³y trochê bardziej umiê¶nione, nawet by³am gotowa za³o¿yæ szorty i wyj¶æ gdzie¶ bez makija¿u, "bo i tak ludzie mi na twarz nie bêd± patrzeæ, tylko na nogi"
![]() Edytowane przez dotka95 Czas edycji: 2013-01-12 o 12:39 |
|
|
|
|
#4815 |
|
Spaceroholiczka
Wiadomo¶ci: 27 522
|
Mam do dyspozycji:
- Scandic banan - Bingo shea&5 alg - Isana babassu - mase³ko kakaowe Isany - krem do r±k z Biedry - aloesowy Mrs Potters - olejek rycynowy - oliwka BD - oliwa z oliwek - olej rzepakowy - Joa¶ka len&rumianek Jakie¶ sugestie, co mogê ukrêciæ? |
|
|
|
#4816 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 793
|
Ruskie bede testowala jak sie zrobi cieplej
![]() no, jedynie olej bede stosowala teraz ![]() wczoraj pierwszy raz uzylam sesy tak, jak mowi producent - na umyte wlosy
|
|
|
|
#4817 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 11 152
|
dla pocieszenia mi sie kiedy¶ rozwali³ jogurt w torbie
|
#4818 | ||
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 207
|
Cytat:
mnie w tych ¿elach denerwuje tylko mala wydajno¶æ (chyba ze za du¿o go biorê :P)Cytat:
olej siê w herbacie nie rozpu¶ci ale mo¿e rzeczywi¶cie jako¶ zabije jego smak... Trzeba spróbowaæ :P
|
|
#4819 | ||
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 400
|
Bêdzie takie mi³e i w³ochate za jaki¶ czas
![]() Cytat:
Z zamienników kremu biedronkowego polecam krem Repair Essence (ró¿owy). TUTAJ link do recenzji na blogu Lusterka EM, wraz ze sk³adami. Na 2 pierwszych miejscach Shea i Olej kokosowy. Do r±k super, do zabezpieczania koñcówek te¿. Tego z Lidla chyba bym nie k³ad³a na w³osy. Specjalist± od sk³adów nie jestem, ale je¿eli kosmetyk na kilku pierwszych miejscach nie zawiera jakich¶ olejków (za wyj±tkiem parafiny oczywi¶cie), protein lub ekstraktów ro¶linnych to odpada od razu ![]() Cytat:
![]() Zapewne bêdziesz naprawdê guilty dopiero wtedy, jak ona siê wci±gnie na porz±dnie, zacznie wydawaæ miliony na kosmetyki w³osowe i nie bêdzie mia³a kasy Ale bêdziemy wtedy z Tob±, nie martw siê! ![]() Bingacze by³y swego czasu dostêpne w Drogerii Ja¶min na ulicy D³ugiej. To taka zielono-ró¿owa Drogeria tu¿ przy Nowym Kleparzu Edytowane przez trommelka Czas edycji: 2013-01-12 o 13:08 |
||
|
|
|
#4820 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 056
|
Próbujê Was nadrobiæ z przepyszn± karpatk± w rêce, ale piszecie tyle ¿e jest to sztuk±
Pierwsze OMO z Hegronem i Garnierem za mn±,moje w³ost zaakpeptowa³y
|
#4821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4822 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 344
|
dziewczyny, powiedzcie mi, ile ta kozieradka mo¿e staæ? i gdzie j± przechowujecie? bo swoj± zawsze wlewam do butelki z atomizerem.
|
|
|
|
#4823 |
|
Zakorzenienie
|
I bêdzie milusie i cieplusie
|
|
#4824 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 814
|
Bez cieniowania nie wycisnê z nich loków
Boki jeszcze jako takie s±, ale ty³
|
#4825 |
|
Zadomowienie
|
Koñczy mi siê wcierka i za jaki¶ tydzieñ nie bêdê mia³a czym robiæ masa¿u skalpu.. Mam co prawda Jantar, ale strasznie trudno mi by³o go dostaæ i nak³adam go tylko na Wielkie okazje (Oszczêdzam go, ¿eby wystarczy³ na jak najd³u¿ej
W indyjskim sklepie stacjonarnym znalaz³am Khadi i my¶lê nad olejkiem przeciwko wypadaniu w³osów. Ale tu rodzi siê pytanie: Ostatnio zmagam siê z nadmiernym przet³uszczaniem skóry g³owy przez kaptury, ci±g³± zmianê wilgotno¶ci powietrza. Nie bêdzie smalcu na ³epetynie jak na noc, przed porannym myciem bêdê wcieraæ Olejek Khadi? Wiem, trzeba próbowaæ na sobie, ale chcia³abym poznaæ wasze zdani, opinie, je¿eli stosowa³y¶cie ten olej ![]() Z góry dziêkujê! |
|
|
|
#4826 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4827 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4828 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jantar stosujê okazjonalnie na d³ugo¶æ, jako wcierkê mi go szkoda Dobrze mówisz - systematyczno¶æ to podstawa ![]() Zawali³am, ¿e nie zaopatrzy³am siê w wiêksz± ilo¶æ wcierek bêd±c w Polsce. Tutaj mam Alpeciny, wodê brzozow± z Garniera i kilka innych drogeryjnych rzeczy, które sk³adem nie powalaj± a kosztuj± niewiele mniej ni¿ Olej Khadi. Dlatego powa¿nie siê nad nim zastanawiam, bo ma najwiêcej dobrych recenzji z wszystkich dostêpnych mi produktów
|
|
|
|
|
#4829 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 663
|
Vision gratulujê pracy! )
Dziewczyny nie jestem w stanie Was nadrobiæ, wybaczcie. Je¶li kto¶ co¶ do mnie pisa³, to poproszê jeszcze raz ![]() To wszystko przez t± sesjê, która i tak zaczyna siê dopiero pod koniec stycznia, a ju¿ teraz nie mam ¿ycia..
|
#4830 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 327
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.

nawet mojej ¶wince morskiej
i to takie durnoty 

Ale przynajmniej mam ³adne nogi, to w sobie lubiê. Dzisiaj zak³adam krótk± kieckê i szpileczki, i bêdzie bomba 

Boki jeszcze jako takie s±, ale ty³