|
|
#1321 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary - cz. XVIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#1322 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mi sie bardzo podoba ta marynarka - jaki masz rozmiar i jak cena.. Chętnie odkupię
|
|
|
|
|
#1323 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Też jestem bardzo zadowolona z ich zakupu - wiem, że będę je bardzo mocno eksploatowała - jak dla mnie są bardzo wygodne i uniwersalne, ponieważ uwielbiam ubierać się w stylu elegancko-sportowym ![]() Też mam tyle wzrostu co Ty (160 cm) i osobiście ta marynarka też od samego początku bardzo mi się podobała, jednak miałam ja okazję mierzyć w roz. S i była sporo za duża - dlatego "wyleczyłam się" z niej. Co Ci w niej nie pasuje? Osobiście wolałabym ją dla siebie krótszą albo sporo dłuższą - jako płaszczyk ![]() Może pokaż się w niej tutaj
|
|
|
|
|
#1324 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1325 | |
|
Zakorzenienie
|
36
Cytat:
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;38603567]Dziękuję Też jestem bardzo zadowolona z ich zakupu - wiem, że będę je bardzo mocno eksploatowała - jak dla mnie są bardzo wygodne i uniwersalne, ponieważ uwielbiam ubierać się w stylu elegancko-sportowym ![]() Też mam tyle wzrostu co Ty (160 cm) i osobiście ta marynarka też od samego początku bardzo mi się podobała, jednak miałam ja okazję mierzyć w roz. S i była sporo za duża - dlatego "wyleczyłam się" z niej. Co Ci w niej nie pasuje? Osobiście wolałabym ją dla siebie krótszą albo sporo dłuższą - jako płaszczyk ![]() Może pokaż się w niej tutaj [/QUOTE]Ja z tych wstydliwych ![]() Właśnie długość mi się podoba. Tylko te bary. Muszę ją ubrać do wysokich obcasów, wtedy zawyrokuję, jaki los ją spotka
|
|
|
|
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
|
Z dziś
|
|
|
|
#1327 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No cóż, marynarka ma taki fason, przy naszym wzroście, konieczne będą obcasy i obcisłe spodnie (najlepiej czarne pod kolor rękawów tej marynarki), bo inaczej wizualnie ta marynarka Cię przytłoczy ![]() Za taką cenę szkoda oddawać ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ----------
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1328 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1329 |
|
Zakorzenienie
|
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;38603831]Rozumiem
![]() No cóż, marynarka ma taki fason, przy naszym wzroście, konieczne będą obcasy i obcisłe spodnie (najlepiej czarne pod kolor rękawów tej marynarki), bo inaczej wizualnie ta marynarka Cię przytłoczy ![]() Za taką cenę szkoda oddawać ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- [/QUOTE]Dla mnie te marynarki są ok, nawet lubię takie przyduże i specjalnie kupuję takie, fajne wyglądają z wąskimi spodniami ![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- W Bonarce, ale to jest M-ka, jednak wg mnie jakaś mała jest więc leży w sam raz Były jeszcze 2 M-ki.A, i trzeba dokładnie oglądać te kurtki bo jedna z nich miała wszędzie nitki i jakąś dziwną skórkę
|
|
|
|
#1330 |
|
Wtajemniczenie
|
, Jak z jego rozmiarówką ? Czy jest standardowa ? Chciałam sobie zamówić, ale właśnie mam dylemat odnośnie rozmiaru . I jeszcze jedno, on nadaje się na takie cieplejsze temperatury ?
|
#1331 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ok -rozumiem ![]() W takim razie jakbyś jednak chciała sprzedać daj znać
|
|
|
|
|
#1332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poruszam sie autem i nie lubie sie przegrzewac... On ma w składzie wełne, powinien byc ciepły.---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Lilotron jak sytuacja wyglada w Bonarce? Ograniają Panie sytuacje?
|
|
|
|
|
#1333 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1334 |
|
Zakorzenienie
|
|
#1335 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Coś nie ogarniali paczek bo odbierałam 3 i jedna sie gdzieś zagubiła, ale wiadomo, że mają mega zamieszanie, po 10 minutach dotarła do mnie PaulinaMigotka, widziałam w Bonarce właśnie panterkowe czółenka 37, chyb szukałaś, ale niestety nie miałam już przy sobie gotówki a karta do mnie dziś dotarła z banku. Może któraś z dziewczyn będzie dziś w bonarce ![]() Proszę, niestety jest już niedostępna http://www.zara.com/webapp/wcs/store...NYMI%2BKLAPAMI
|
|
|
|
|
#1336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mega poszerza ramiona mi się to nie podoba
|
|
|
|
|
#1337 |
|
Kici kici miau miau
|
W galerii baltyckiej jest jedna bikerowa ale ma na klacie male zadarcie wielkosci glowki od szpilki
from my iPhone using Tapatalk |
|
|
|
#1338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1339 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, gdyby któraś była zainteresowana to dzisiaj w bonarce w krakowie widziałam jeden płaszcz czarny ze skórzanymi rękawami (baran czy tam owca
)- za 399zł rozmiar XS. Była również cała rozmiarówka panterkowych płaszczy (zdjęcie w załączniku) i sporo płaszczy kulkami na ramionach ale w kolorze khaki (na pewno widziałam 2xS). Pamiętam, że jedna z Was szukała spodni panterkowych ale były wyłącznie te z czarnym paskiem. Widziałam też jedną spódniczkę z dziwnym przodem rozmiar S ale szybko złapała ją jakaś dziewczyna i poszła z nią do przymierzalni... Czy ją ostatecznie zakupiła- nie wiem To chyba na tyle z mojej relacji
|
|
|
|
#1340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1341 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam w domu S-kę i chciałam sprawdzić czy ta nie jest ciut większa bo wiadomo jak z rozmiarami w zarze...A te barany czarne to chyba jeszcze XL byly |
|
|
|
|
#1342 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
swoją drogą dzisiaj w galerii spotkałam aż 4 dziewczyny w szarym zarowym płaszczu z pikowanymi, skórzanymi rękawami- widać, że model cieszył się powodzeniem
|
|
|
|
|
#1343 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
byłam zaraz po otwarciu. A płaszcz też ciągle widuję, kupiłam mamie beżowy nawet
|
|
|
|
|
#1344 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1345 |
|
Raczkowanie
|
Ja też byłam w Bonarce i też widziałam owce
Potem pojechałam do Kazimierza bo zamieniałam spodnie na mniejsze, było dużo białych płaszczy takich jak ma Gabi za 169 zł. Kilka czarnych trenczy ale same M i chyba XL , do tego dużo shoperów w panterke za 199 i czarnych tez kilka oraz kilka toreb Nr Ref. 8412/104 czarnych i karmelowych.Do tego widziałam nowego shoppera dwukolorowego za 199, całkiem fajnie sie prezentuje. |
|
|
|
#1346 |
|
Rozeznanie
|
Ponawiam prośbę: czy któraś z Was posiada link do kurtki skórzanej z działu dziecięcego? interesuje mnie ta pikowana, ale inne też chciałabym zobaczyć z góry dziękuję
|
|
|
|
#1347 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1348 |
|
Raczkowanie
|
Pomocy
Dziewczyny pomocy
Kupiłam kiedyś buty ze zdjęcia (nie w Zarze) jako nr 39. Ja mam 38,5-39 ale noszę 39 a na zimę 40. Myslałam ze będa mi na styk dobre, ale nie. Na dodatek mam b. szeroką nogę a one są wąskie. Chciałabym je teraz wymienić z koleżanką i może wiecie co to za model i o ile rozmiarówka Zary jest zaniżona w stosunku do oryginału, bo mam problem z wymierzeniem wkładki? A może ktoś miał takie butki? Na metce mam Special Edicion Zara Foootwear Collection nr eur 39, usa 8, brazil 37 z góry dzięki |
|
|
|
#1349 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny - tylko sie nie smiać
pierwszy raz płace przez internet za coś w zarze i jestem na etapie płatnosci i.... co to znaczy data wazności? u mnie na karcie nic nie jest napisane takiego.... zgłupiałam
Edytowane przez swiat_katarzyny Czas edycji: 2013-01-12 o 15:20 |
|
|
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
data do kiedy karta jest ważna. Jest pod numerem karty i wygląda np. tak 06/15 (miesiąc/rok)
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:54.

i nie lubie sie przegrzewac... On ma w składzie wełne, powinien byc ciepły.
a drugie jak leżeć będzie po zwężeniu