|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Konto usunięte
|
STYCZEŃ Wymieniamy kosmetyki Yves Rocher
W wątku wymieniamy się kosmetykami Yves Rocher np. nietrafionymi gratisami
oraz ewentualnie innymi produktami tej firmy (biżuteria/dodatki).Ogólny wątek YR-> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=664599 Regulamin Targowiska-> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=49167 Pamiętajmy, że sprzedaż jest na Wizażu zakazana, a negocjacje powinny mieć miejsce w wątku, a nie w prywatnych wiadomościach! Pilnujmy porządku- zaznaczajmy w poście, jeśli wymiana jest nieaktualna. |
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: STYCZEŃ Wymieniamy kosmetyki Yves Rocher
Czy już można?
![]() Z YR mam do wymianki: * Yves Rocher, Nutri Specific mleczko do demakijażu do skóry suchej, ważne 2013 nowe * Yves Rocher anti aggresions flash mask, maseczka, nówka, zafoliowana, ważna 03/14 * Yves Rocher preparat na suche końcówki włosów, parę razy używany, ważny do 2014 * YR So Elixir miniaturka perfum, nowa Mam też brązową torebkę, jakąś kosmetyczkę i coś z biżuterii - musiałabym posprawdzać, może potem wrzucę do wątku Na pewno mogłabym wymienic na żele pod prysznic, mydła w płynie YR oraz inne rzeczy (wish u mnie w wątku wymiankowym )
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Hej,
Zgłaszam się jako pierwsza, mam do wymianki następujące NOWE kosmetyki YR 1) dezodorant do ciała Moment de Bonheur 2) żel pod prysznic Moment de Bonheur 3) zestaw 4 cieni do powiek edycja świąteczna 4) róż do policzków Średnia Morela 5) żel pod prysznic z drobinkami rozświetlającymi Kandyzowane Kwiaty 6) puder matujący średni 7) krem do rąk Wanilia z upraw BIO 8) pojedynczy cień Złocisty Beż 9) krem pod oczy Inositol 10) mleczko do ciała Iris Noir. W zamian poszukuję: - Evidence, Naturelle albo inne wody ![]() - wszelakie żele pod prysznic - krem Cure Solutions i inne kremy oraz inne rzeczy, które mnie zaciekawią - muszą być nowe
... Edytowane przez asiunia89 Czas edycji: 2013-01-12 o 16:57 |
|
|
|
#4 |
|
🦄
|
Ja mam zafoliowane 50 ml Evidence, chętnie wymienię na perfumy albo serum Cure Solutions (albo na coś innego
)
|
#6 |
|
🦄
|
Piszę u Ciebie, ale nic nie wpadło mi w oko.
|
#7 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Cytat:
Napisz za co mogłabyś się wymienić?
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
O wątek dla mnie.
Mam do wymiany: 1. Intensywne serum przeciwzmarszczkowe Yves Rocher - nowe i zafoliowane 2. Korektor rozświetlający odcień róż, kilka razy użyty Yves Rocher 3. Tusz czarny do rzęs Yves Rocher, tylko od foliowany, nie lubię takich szczoteczek, więc nawet nie próbowałam. Szukam: b.jasnego podkładu i korektora
Edytowane przez narjia Czas edycji: 2013-01-12 o 17:17 |
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
Chętnie oddam krem CS Napisz za co mogłabyś się wymienić?[/QUOTE]Wybierz co byś chciała, te rzeczy są mi zbędne Może być np żel pod prysznic + mleczko/cień/ lub coś innego
|
#10 | |
|
🦄
|
Cytat:
No właśnie kremu CS nie miałam, ale dostanę go pewnie w KROK1 Maseczka mi nie pasuje, krem Omega jeszcze nie testowany (rodzicielka ) więc nie wiem, czy podejdzie. Wszystko inne z CS chętnie wezmę. Może serum, ale to dopiero za jakiś czas będę wiedzieć.
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Mam do wymiany
1. Elixir 7.9 Aktywator Młodości (folia) 2. Intensywne serum przeciwzmarszczkowe Riche Creme Omega (folia) 3. Mini-mleczko do ciała Malina Plaisirs Nature (nieużywane) 4. Żel pod prysznic Fioletowy ryż z Laosu Jordins du Monde (nieużywany) To na razie tyle ![]()
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
a ja poszukuję srebrnego kuferka (a najlepiej trzech ;-) ), tego co dodawali w styczniu, może ma ktoś za dużo i chce się za coś zamienić?
mam już taki jeden, ale mojej młodszej siostrze sie spodobał i mnie męczy, że też taki chce
Edytowane przez mala_menda Czas edycji: 2013-01-12 o 18:17 |
|
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
Mala_menda, mam kuferek i wiele innych rzeczy - podoba mi się u Ciebie Vanille Noir 23/30 ml
Może coś dobierzesz i się wymienimy?
|
#14 | |
|
🦄
|
Cytat:
).
|
|
#15 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny a ma moze ktoras z Was krem pod oczy z serii CS?
chciałabym wypróbowac wiec moze byc nawet koncówka. Poza watkiem mam uzywaną wode so elixir z limitowanej edycjii, taka złota, poza tym prosze powiedziec czego ewentualnie oczekujecie w zamian pozdrawiam |
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli chodzi o YR to mam na wymianę:
miniaturka Iris Noir 5ml miniaturka Naturelle 7,5ml przeciwzmarszczkowy krem pod oczy Inositol Vegetal 15ml kosmetyki są nieużywane
|
|
#19 |
|
Zadomowienie
|
Ja chętnie oddam czarny eyeliner Luminelle oraz błyszczyk limitowankę z wyciągiem z orzecha włoskiego (na zdjęciu pośrodku). Obie rzeczy nowe, zafoliowane. Chętnie za jakiś krem, żel pod prysznic czy inny drobiazg.
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
Mam setkę wody malinowej YR, może ktoś się skusi?
|
|
|
|
#21 |
|
Zadomowienie
|
Ja chętnie wymienię też na coś fajnego z YR to, co mam w wątku w podpisie
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja sie dorzuce z kramem, ktory mam
![]() - Yves Rocher - swiateczna edycja kolor Pink Rubis, Indigo, Amethyste wszystkie po 3ml (uzywane) - Yves Rocher blyszczyk Sexy Pulp kolor 02 Rose Indien nowy - Yves Rocher zloty eyeliner ze swiatecznej edycji limitowanej 2,5ml (uzyty dwa razy) - Yves Rocher podklad rozswietlajacy Radiant Glow Fluid Foundation 30ml w tubce z pompka (uzyty dwa razy) LINK do serii - Yves Rocher - Vanille/Vanilla EdT 20ml nowa - Yves Rocher krem do rak ze swiatecznej edycji Vanille/Citron 30ml nowy - Yves Rocher room spray ze swiatecznej edycji Vanille/Citron 25ml nowy Zdjecia i inne rzeczy do wymiany w moim watku z podpisu. |
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
hej ja mam do wymiany:
YR- comme une evidence edt ze 75 ml ubytek ok 10 ml YR- so elixir edt Nowe 30 ml YR Naturelle nowe 75ml YR- nowy tusz pogrubiający rzęsy Yves Rocher cure solutions kuracja usuwająca oznaki zmęczenia 15 ml Nowy
|
#24 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
Przekupka: 45 pkt / 100% pozyt.
|
a ja poszukuję głównie tonik do twarzy camille, ogólnie toniki z YR do skóry mieszanej , tłustej, wrażliwej
|
#28 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam chętnie się wymienię:
woda Blackberry 100ml ,ubytek może jakieś 5% krem do twarzy i ciała Pure Camille ubytek góra 5-10% znikomy mogę odlać do 70ml mleczka o zapachu czekolady i pomarańczy na spróbowanie, obłędny zapach ![]() Za wszystko (i nawet jeszcze coś) bardzo chętnie przygarnę So elixir w każdej ilości ![]() ---------- Dopisano o 17:29 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Cytat:
|
|
#29 |
|
Szef ds. Wymianek
|
Dziewczyny, każda z Was ma swoje wątki i doprawdy nie ma racji bytu taki twór jak ten. Rodzi to wyłącznie bałagan, a nijak nie znajduje podstawy w regulaminie. Wątek zamykam
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:21.

oraz ewentualnie innymi produktami tej firmy (biżuteria/dodatki).

06.09.2014