Żonki 2009 cz. XXXV - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-12, 15:02   #481
201803111825
Konto usunięte

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 15:05   #482
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cześć U mnie też biało, sypie i sypie. może jak trochę przestanie to wyjdziemy na sanki

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
gin kazał Ci 2 lata czekać?
No kazał czekać dwa lata, bo jak mówi w ginekologii zawsze tak było, choć słyszałam nawet o 5 ale to chyba stare dzieje. Pytałam się go dlaczego inni lekarze nie każą i mówią że po roku albo i w ogóle bez ograniczeń? To mi powiedział, że on bierze za swoje słowa odpowiedzialność i za dużo widział przerwanych, pękniętych macic i pęcherzów płodowych w jamie brzusznej w 28 tygodniu i dla bezpieczeństwa tak mówi.

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Późno przyjmuje Twój lekarz, choć jak ostatnio byłam prywatnie około 21.00, to lekarz mi powiedział, że jakiś czas temu robił usg ciaży po północy! I to była zwykła wizyta, nie jakas nagła... Starajcie się Łucja będzie miała towarzystwo do zabawy, bo później to będzie za duża różnica miedzy dziećmi No i trzymam kciuki za zajarzenie
No przyjmuje normalnie, ale ma takie kolejki, że nawet o 2:30 pacjentki wychodziły. A teraz sam mówi, że jest mniej ciężarnych bo chyba boom minął i zamyka wczesniej - a ja myślałam, że sobie jeszcze tam posiedzę i że 23 to za wcześnie pamiętając te kolejki z ciężarnego okresu.
No będziemy się starać ale nie wiem czy tak już czy nie zaczekać, zresztą co tam czekać. Ostatnio 9 miesięcy zachodziłam więc teraz chyba nie ma na co czekać. No i dzięki za kciuki, zajarzenie kakao fajne by było, a mleka to już w ogóle bajka

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

SSR a chcecie drugiego bobaska? Brawa dla małej za małe sukcesy [COLOR="Silver"]
Łusia dziękuje za brawa
no chcemy nawet więcej niż jednego, ale to na razie marzenia. Czas goni bo wiek już nie ten i problemy gin., ale co tam warto mieć marzenia. Tylko ciężko się zdecydować jak to pierwsze taki wychuchany mamicycek

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
a co tak nagle ta wizyta??

gratuluje malych sukcesow

a ja od wczoraj mam jakies dreszcze... na pewno nie jestem przeziebiona... mam nadzieje ze wszystko jest w porzadku
dzięki, nie Sambuś nie nagle. Po prostu gadałam z koleżanką i mówiła, że poszla do niego długo po porodzie i ją opieprzył a to chyba 7miechów było, a ja tu dwa lata wagaruje więc się w końcu zdecydowałam i pomyślałam jak nie teraz to kiedy? Położyłam Ł. spac i poleciałam.
A TY pod kołderkę i się wygrzej

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 15:36   #483
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Rosi kopie ja sprzatam ale wolno mi idzie

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
Cześć U mnie też biało, sypie i sypie. może jak trochę przestanie to wyjdziemy na sanki

No kazał czekać dwa lata, bo jak mówi w ginekologii zawsze tak było, choć słyszałam nawet o 5 ale to chyba stare dzieje. Pytałam się go dlaczego inni lekarze nie każą i mówią że po roku albo i w ogóle bez ograniczeń? To mi powiedział, że on bierze za swoje słowa odpowiedzialność i za dużo widział przerwanych, pękniętych macic i pęcherzów płodowych w jamie brzusznej w 28 tygodniu i dla bezpieczeństwa tak mówi.

No przyjmuje normalnie, ale ma takie kolejki, że nawet o 2:30 pacjentki wychodziły. A teraz sam mówi, że jest mniej ciężarnych bo chyba boom minął i zamyka wczesniej - a ja myślałam, że sobie jeszcze tam posiedzę i że 23 to za wcześnie pamiętając te kolejki z ciężarnego okresu.
No będziemy się starać ale nie wiem czy tak już czy nie zaczekać, zresztą co tam czekać. Ostatnio 9 miesięcy zachodziłam więc teraz chyba nie ma na co czekać. No i dzięki za kciuki, zajarzenie kakao fajne by było, a mleka to już w ogóle bajka

Łusia dziękuje za brawa
no chcemy nawet więcej niż jednego, ale to na razie marzenia. Czas goni bo wiek już nie ten i problemy gin., ale co tam warto mieć marzenia. Tylko ciężko się zdecydować jak to pierwsze taki wychuchany mamicycek

dzięki, nie Sambuś nie nagle. Po prostu gadałam z koleżanką i mówiła, że poszla do niego długo po porodzie i ją opieprzył a to chyba 7miechów było, a ja tu dwa lata wagaruje więc się w końcu zdecydowałam i pomyślałam jak nie teraz to kiedy? Położyłam Ł. spac i poleciałam.
A TY pod kołderkę i się wygrzej
chodzilo mi o to co takiego powiedziala kolezanka, ze w te pedy sie zerwalas i jeszcze tego samego dnia bylas u lekarza ale juz wiem fajnie ze koles taki odpowiedzialny... ja bym wolala poczekac te 2 lata, niz potem nie wiadomo jakby to mialo byc... i fajnie, ze pomimo dlugich jak widac kolejek przyjmuje pacjentki w potrzebie, a nie 20 i do domu...zamkniete... choc z drugiej strony to nie wyobrazam sobie siedziec z brzuchem w poczekalni do 2 w nocy

no polezalam troche, wypilam herbatke i mi lepiej wiec troche ogarniam mieszkanie... ale robie to bardzo wolno i co chwila przerwa, zeby sie nie przemeczyc
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 15:48   #484
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2013-01-12, 16:06   #485
kliwia
Zakorzenienie

ktosia moja zuzka to teraz ma faze ze nie zawola jeszcze ze chce jej sie siku/kupe, czasami sie uda 'zlapac' po prostu w nocnik.
ale za to krzyczy PUPA PUPA [w sensie kupa kupa] jak juz zrobi w majtki
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 17:06   #486
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
I całe szczęście, że wiecej nie napisała Pierwszy tom był nawet, nawet, drugi już trochę gorszy, a trzeci bebły nad bebłami. Choć nie powiem, bo dopisek autorki na końcu "to tyle...na razie" trochę mnie zmartwił Bardziej "na razie" niż "to tyle" rzecz jasna

Cytat:
Cześć

Martucha bardzo mi przykro, tulę mocno

Bzyczka zdrówka dla Lilki

Samba ale wiadomość gratulacje

A my dzisiaj miałyśmy odwiedziny, przyszła koleżanka z prawie rówieśniczką i w domu był sajgon, kłótnie o lalki, wózki i koniki. Dobrze, że w domu mam stanowczo za dużo zabawek i było po dwie sztuki wszystkiego, tak że zostały bitwy zażegnane.
A i wczoraj jeszcze po rozmowie z jedną mamą na grupie zabawowej wyladawałam wczoraj u gina, uwaga o 23, juz zamykała ale mnie jeszcze przyjął choć najpierw mnie "wygonił" i dobre wieści możemy w marcu mijają 2 lata po cc a my już teraz możemy się starać o kolejne dzidzi jak chcemy, tylko pytanie czy chcemy teraz?
No i pochwalę się małym naszym sukcesem od 4 dni nie oglądamy bajek w nocy tylko jak Łucja nie chce spać to szaleje w naszym łóżku ale w końcu zasypia co było do tej pory nie do pomyslenia No i kolejny sukces Łucja pierwszy raz w życiu wypiła mi pół kubka kakao i to w dodatku na zimnym mleku a to jest sukces, bo ona i mleko do tej pory nie nadawały na tych samych falach. zobaczymy czy jutro powtórzymy ten sukces? Trzymać kciuki bo ostatnio znów nic nie chce jeść, więc jakby w końcu zajarzyła mleko to by było super.
SSR jak nie teraz to kiedy? Wyrośniesz z pieluch razem z Łucją i będzie ciężko Brawa za postępy Łucji

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
ktosia moja zuzka to teraz ma faze ze nie zawola jeszcze ze chce jej sie siku/kupe, czasami sie uda 'zlapac' po prostu w nocnik.
ale za to krzyczy PUPA PUPA [w sensie kupa kupa] jak juz zrobi w majtki
Cwaniara

Marcelutka mi się pochorowała Chociaż sama nie wiem, czy zaraziła się od męża, czy to jednak zęby bo przebiły jej się dzisiaj po południu dwie trójki Nad ranem pokasływała, do drzemki o 11 było ok, wstała ze stanem podgorączkowym, po godzinie już 38,5, dostała nurofen i zeszło ładnie, tylko na jak długo
Stary 2013-01-12, 17:23   #487
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2013-01-12, 17:43   #488
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

ja juz posprzatalam... tzn zostala mi lazienka i kuchnia, ale poniewaz nie mam juz sily to na dzis koniec mezus zrobil pyszna pizze, a teraz ide do lozka czytac ksiazke... ja dla odmiany czytam "Musialam odejsc" - historia 1 zony i syna Osamy Bin Ladena niektore rzeczy nie mieszcza mi sie w glowie, ale nawet to ciekawe...
Stary 2013-01-12, 17:45   #489
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2013-01-12, 19:18   #490
martucha84
Zakorzenienie

jestem w polowie 2 cześci owego gerya.. i jak początek nawet mial "fajne" znamiona, coś się działo wątek "kryminalny" etc.. tak w polowie mam wrazenie że czytam taniego harlequna tudzież ksiażki pani steel nie obrażając pani steel
wanilia do pożygania juz wolalam jak ją kneblowal i spuszczał lomot cos chyba tamto bardziej mnie kręcilo niz te wszystkie powolne wsuwania

jak sie ciesze ze nie kupilam tej ksiazki....

a tak na marginesie dostalam się do kampanii lego duplo w przyszlym tygodniu Pat ma dostać paczkę do testowania
Stary 2013-01-12, 20:31   #491
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Cześć

Martucha bardzo mi przykro, tulę mocno

Bzyczka zdrówka dla Lilki

Samba ale wiadomość gratulacje

A my dzisiaj miałyśmy odwiedziny, przyszła koleżanka z prawie rówieśniczką i w domu był sajgon, kłótnie o lalki, wózki i koniki. Dobrze, że w domu mam stanowczo za dużo zabawek i było po dwie sztuki wszystkiego, tak że zostały bitwy zażegnane.
A i wczoraj jeszcze po rozmowie z jedną mamą na grupie zabawowej wyladawałam wczoraj u gina, uwaga o 23, juz zamykała ale mnie jeszcze przyjął choć najpierw mnie "wygonił" i dobre wieści możemy w marcu mijają 2 lata po cc a my już teraz możemy się starać o kolejne dzidzi jak chcemy, tylko pytanie czy chcemy teraz?
No i pochwalę się małym naszym sukcesem od 4 dni nie oglądamy bajek w nocy tylko jak Łucja nie chce spać to szaleje w naszym łóżku ale w końcu zasypia co było do tej pory nie do pomyslenia No i kolejny sukces Łucja pierwszy raz w życiu wypiła mi pół kubka kakao i to w dodatku na zimnym mleku a to jest sukces, bo ona i mleko do tej pory nie nadawały na tych samych falach. zobaczymy czy jutro powtórzymy ten sukces? Trzymać kciuki bo ostatnio znów nic nie chce jeść, więc jakby w końcu zajarzyła mleko to by było super.
brawo brawo !! a teraz przeczytaj co sie stalo z moim okiem po zajeciach...

Wyladowalam w czwartek w szpitalu!
Po zajeciach sprzatajac w przedszkolu schylalam sie i "nadzialam" sie na wystajaca linijke-mam zdarta rogowke, boli oko, glowa masakra! siedze na L4 i pol dnia mam zakmniete oczy. Masakra!
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 21:38   #492
niuniuniau
Zadomowienie

Cześć dziewczyny

Daawno nic nie pisałam ale te dni pędzą jak szalone

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
mąż poszedł na kosza, ja już posprzątałam i tak siedzę

znalazłam obraz! To jest to! Tylko mąż musi jeszcze podjąć decyzję

http://allegro.pl/wysylka-24-h-kurie...925440382.html

Martucha jestem pewna, że Ci się spodoba!

Tylko ta aukcja już się skończyła , mam nadzieje, że uda się nam jeszcze go upolować
Guciu obraz rewelacyjny. Udało się Wam go dostać?

Cytat:
na pewno sie uda z tego co widze to nie bylo ofert kupna wiec nie powinno byc problemu by sprzedajacy wystawil obraz ponownie...
ej to mial byc dluuugi konkurs

ale tak, zrobilam dzisiaj test i sa 2 krechy calkiem wyrazne oby tylko tym razem wszystko bylo w porzadku musze zadzwonic do lekarza bo kazal mi przyjsc zaraz jakby sie okazalo bo trzeba teraz kontrolowac moja tarczyce...
Samba gratulacje!!!! Będzie dobrze, musi być

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Byłam z Lilą u pediatry bo kaszle coraz gorzej i co, zapalenie oskrzeli ma :/
Bidulinka, oby szybko przeszło.

Cytat:
a bo taka pogoda nie nastraja do rozmów tym bardziej jak tu taka cisza

U nas pada śnieg, nie wiem ile jest stopni bo nasz termometr oszukuje na maksa (o jakieś 6 stopni) siedzimy z Lilką w domu, ona robi aranżację pokoju pt. Tajfu przeszedł przez to mieszkanie! a ja udaję że nie widzę

a teraz doszedł do mnie zapaszek i pytam Lilki czy narobiłą w pieluchę...."nie ja"...
Haha dzieci to nieźli ściemniacze a ta zabawa to ulubiona zabawa również Oliwki, moja już trochę mniej

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Późno przyjmuje Twój lekarz, choć jak ostatnio byłam prywatnie około 21.00, to lekarz mi powiedział, że jakiś czas temu robił usg ciaży po północy! I to była zwykła wizyta, nie jakas nagła... Starajcie się Łucja będzie miała towarzystwo do zabawy, bo później to będzie za duża różnica miedzy dziećmi No i trzymam kciuki za zajarzenie

Cześć ale u mnie biało. Miasto wczoraj sparaliżowane i wracałam na piechotę godzinę do domu! Mega uważając żeby się nie wywrócić... Ale i tak jest pięknie
Ja również polecam staranie się U mnie jest mała różnica wieku między dziećmi ale to strasznie rozczulające patrzeć jak się kochają

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość

Po zajeciach sprzatajac w przedszkolu schylalam sie i "nadzialam" sie na wystajaca linijke-mam zdarta rogowke, boli oko, glowa masakra! siedze na L4 i pol dnia mam zakmniete oczy. Masakra!
Katuniu masakra!!!! Ta zdarta rogówka powoduje tylko ból czy mogą być bardziej poważne uszkodzenia? Z oczami nie ma żartów. Odpoczywaj.

Ja dalej mocno trzymam się postanowienia odchudzania. Dzisiaj mija 6 tygodni odkąd jestem na diecie i moje wyniki to -10,8kg w dół oraz po 16 i 17 cm mniej w pasie i biodrach. Ćwiczę z Chodakowską co drugi dzień i co uważam za wielki sukces udało mi się zrobić jej trening turbo.

A tu na zachętę dla SSR żeby starała się o rodzeństwo dla Łucji
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2013-01-11 08.57.45.jpg (114,9 KB, 49 załadowań)
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 22:25   #493
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Cześć

Sliweńko Karo jednak ciągnie do choinki? Bo Maję zaczęło - ale tylko do tej u moich rodziców
czasem zainteresuje się, raz ciągła za światełka, a innym razem pociągła za łańcuch i zbiła kilka bombek

Cytat:

to mi wszyscy lekarze mówią że rok odczekać, jedna ginka mówiła że miała pacjentkę która zaszła przed rokiem, rozeszła się blizna i dziecko wpadło do jamy brzusznej i zmarło, koleżankę spotkałam co chodziła ze mną do położnej, urodziła jakoś 2tyg po mnie i lekarz pow że mogą się już starać, no i są w trakcie, a też po cc

Cytat:

zdrowia!

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-12, 23:48   #494
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Łusia dziękuje za brawa
więcej niż jednego prócz Łucji, czy z Łucją?

Cytat:
chodzilo mi o to co takiego powiedziala kolezanka, ze w te pedy sie zerwalas i jeszcze tego samego dnia bylas u lekarza ale juz wiem fajnie ze koles taki odpowiedzialny... ja bym wolala poczekac te 2 lata, niz potem nie wiadomo jakby to mialo byc... i fajnie, ze pomimo dlugich jak widac kolejek przyjmuje pacjentki w potrzebie, a nie 20 i do domu...zamkniete... choc z drugiej strony to nie wyobrazam sobie siedziec z brzuchem w poczekalni do 2 w nocy

no polezalam troche, wypilam herbatke i mi lepiej wiec troche ogarniam mieszkanie... ale robie to bardzo wolno i co chwila przerwa, zeby sie nie przemeczyc
ja sobie też nie wyobrażam życia osobistego tego lekarza

Cytat:

jeju jejuuu niech oczko szybko się goi... aż mnie zabolało od czytania!!!!

Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość
Ja również polecam staranie się U mnie jest mała różnica wieku między dziećmi ale to strasznie rozczulające patrzeć jak się kochają

ale słodziaki!!!
jaka różnica wieku??
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 10:36   #495
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:

Katunia straszny wypadek, ma nadzieję,że oko będzie w pełni sprawne po zakończeniu leczenia. Aż się boje wyobrazić jak to wygląda

Cytat:
Ja dalej mocno trzymam się postanowienia odchudzania. Dzisiaj mija 6 tygodni odkąd jestem na diecie i moje wyniki to -10,8kg w dół oraz po 16 i 17 cm mniej w pasie i biodrach. Ćwiczę z Chodakowską co drugi dzień i co uważam za wielki sukces udało mi się zrobić jej trening turbo.
super efekty
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 10:44   #496
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Rosi a bo jakoś tak wczoraj mi dobrze było Chciałam kopać ale widzę, że posprzątałaś

Ktosiu zdrówka dla malutkiej.

Katunia o kurcze....

Marta ty to zawsze masz szczęście z tym testowaniem.

śliweńko to u nas jeszcze nic nie zbiła, ale chyba tylko dlatego, że wyżej wszystko wisi tylko za łańcuch i światelka ciągnie.

Niu super.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 10:50   #497
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć

Rosi a bo jakoś tak wczoraj mi dobrze było Chciałam kopać ale widzę, że posprzątałaś

Ktosiu zdrówka dla malutkiej.

Katunia o kurcze....

Marta ty to zawsze masz szczęście z tym testowaniem.

śliweńko to u nas jeszcze nic nie zbiła, ale chyba tylko dlatego, że wyżej wszystko wisi tylko za łańcuch i światelka ciągnie.

Niu super.
u nas też wszystko wysoko, szklane bombki u góry, na dole plastikowe, do tego dolne gałązki puste, po prostu pociągła za dobry łańcuch

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2013-01-13, 11:22   #498
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
Amen Siostro

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
jestem w polowie 2 cześci owego gerya.. i jak początek nawet mial "fajne" znamiona, coś się działo wątek "kryminalny" etc.. tak w polowie mam wrazenie że czytam taniego harlequna tudzież ksiażki pani steel nie obrażając pani steel
wanilia do pożygania juz wolalam jak ją kneblowal i spuszczał lomot cos chyba tamto bardziej mnie kręcilo niz te wszystkie powolne wsuwania

a tak na marginesie dostalam się do kampanii lego duplo w przyszlym tygodniu Pat ma dostać paczkę do testowania
Wydaje mi się, że z każda kolejną częścią pani się bardzo spieszyła, a trzecią to już w ogóle napisała na kolanie

Wow, gratuluję kampanii lego!!! Ale Pat będzie miał uciechę!

Cytat:

Bidulko! Zdrówka!

Niu rewelacyjne efekty diety! Gratuluję! A dzieciaczki masz przesłodkie

Dzień dobry!

Ciężką mieliśmy noc Wieczorem jeszcze wylądowaliśmy u lekarza, bo młoda dalej gorączkowała pomimo czopków. Odsiedzielismy w poczekalni 1,5 godziny, tyle ludzi było! Osłuchowo jest czysta, ma zainfekowane gardło, do tego jakąś infekcję w okolicach intymnych, a do tego wyszły jej trzy trójki jednocześnie i chyba to wszystko złożyło się na gorączkę. Nocka przekichana, bo jak czopek przestał działać, gorączka wzrosła i Marcelka jęczała przez sen, dałam jej nurofen i odpukać jest na razie dobrze. A tak to cały czas śpi, nie chce jeść, pić też nie za bardzo, ale to akurat jej wmuszam, bo pić musi. Masakra Oby jej przeszło
Stary 2013-01-13, 12:21   #499
śliweńka
Zakorzenienie

zdrowia dla wszystkich chorych dzieciaczków

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ----------

spóźnione życzenia dla Igorka

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2013-01-13, 12:52   #500
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ktosiu

śliweńko a to cwaniara z niej

Igorku całuski *

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 13:59   #501
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:

ale ty masz szczescie z tym testowaniem ja tylko raz wygralam bon na 50 zl do rossmana a i tak nie mialam go jak odebrac... bo moja szwagierka, sierota, byla tam niby kilka razy i nie chcieli jej dac tzn twierdzili ze zadnej nagrody nie ma Pat pewnie sie ucieszy

Cytat:

o my God... dobrze, ze nic powazniejszego sie oczku nie stalo, bo jak sadze decydowaly milimetry... odpoczywaj i nie przemeczaj oczka

Wrocilismy z kosciola i pijemy kakao pycha zaraz musze brac sie za golabki bo dzisiejszy obiad jest pod znakiem zapytania... tzn mam jeszcze kalafiorowa z wczoraj ale mezowi cos nie zasmakowala chyba wiec nie wiem czy bedzie chcial jesc hahaha
Stary 2013-01-13, 14:23   #502
ania20m
Wtajemniczenie

Chwile mnie nie było ale już wracam do żywych. Miałam ostatnio ciężki tydzień: Kubie wychodzą ząbki i jest marudny, pisałam I rozdział pracy mgr, uczyłam sie na egzamin.

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość

Marcelutka mi się pochorowała Chociaż sama nie wiem, czy zaraziła się od męża, czy to jednak zęby bo przebiły jej się dzisiaj po południu dwie trójki Nad ranem pokasływała, do drzemki o 11 było ok, wstała ze stanem podgorączkowym, po godzinie już 38,5, dostała nurofen i zeszło ładnie, tylko na jak długo
Biedna Marcelinka mam nadzieje że szybko jej przejdzie.

I dla Igorka wszystkiego najlepszego z okazji Roczku

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 14:44   #503
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cześć

Cytat:
No ja też sobie nie wyobrażam, wiem że gdy czekasz na pierwsze dziecko to Ci wszystko jedno ale jak masz już drugie w drodze a pierwsze marudzi w domu to kobiety nie wytrzymują i przenoszą się do takiego co ma normalne zapisy. Choć ja osobiście najdłużej do 20 u niego byłam jak siedziałam i czekalam, ale wiem, że przyjmował bardzo długo. No ale jak sam powiedział, jest teraz mniej cięzarnych i kończy nawet o 21.

Cytat:
SSR jak nie teraz to kiedy? Wyrośniesz z pieluch razem z Łucją i będzie ciężko Brawa za postępy Łucji

No jak nie teraz to kiedy? Fajnie się mówi, ale już zdecydowaliśmy i niech się dzieje wola nieba.................
Zdrówka dla malej, niech szybko z tego wychodzi

Cytat:
wow Wy to macie szczęście, super

Cytat:

Buuuuuuuuuuuuu Rany, ciekawa jestem jak Ty z Tomem dojechaliście z tym okiem do domciu? No i jak goi się to oczko? Lepiej coś? Mam nadzieję, że szybko wydobrzejesz

Cytat:
Brawo za postępy w odchudzaniu, zazdroszczę
No ta Twoja zachęta jest boska ale słodziaki, no to już mi się zachciało

Cytat:
to mi wszyscy lekarze mówią że rok odczekać, jedna ginka mówiła że miała pacjentkę która zaszła przed rokiem, rozeszła się blizna i dziecko wpadło do jamy brzusznej i zmarło, koleżankę spotkałam co chodziła ze mną do położnej, urodziła jakoś 2tyg po mnie i lekarz pow że mogą się już starać, no i są w trakcie, a też po cc
a Ty też po cc? no moim znajomym też kazali rok czekać, a kolezanka po 8 miechach zaszła od cc i wszystko w porządeczku. A mi 2 lata więc się go pytam jak to jest, no to mi powiedział, że różne są praktyki lekarskie i on mówi tak bo się napatrzył na przypadki wlaśnie. Ale pewnie dużo czynników na to się składa i jedna może już u innej to dłużej trwa.

Cytat:
Łucja + jeszcze jedno + jeszcze jedno
No na szczęście przyjmuje prywatnie tylko 2 dni w tygodniu, resztę szpital i inne gabinety. Ale rzeczywiście ma sajgon, choć chyba nie narzeka, jak pacjentki wchodzą i wychodzą i zostawiają majątek

A u nas wczoraj cały dzień padał śnieg, ale wieczorkiem wyszliśmy na sanki i Łucja zjeżdżając z górek miała mega radochę. I po spacerku zmarznięta wypiła prawie pół kubka ciepłego kakao, więc jest postęp

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 14:51   #504
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry!

Ciężką mieliśmy noc Wieczorem jeszcze wylądowaliśmy u lekarza, bo młoda dalej gorączkowała pomimo czopków. Odsiedzielismy w poczekalni 1,5 godziny, tyle ludzi było! Osłuchowo jest czysta, ma zainfekowane gardło, do tego jakąś infekcję w okolicach intymnych, a do tego wyszły jej trzy trójki jednocześnie i chyba to wszystko złożyło się na gorączkę. Nocka przekichana, bo jak czopek przestał działać, gorączka wzrosła i Marcelka jęczała przez sen, dałam jej nurofen i odpukać jest na razie dobrze. A tak to cały czas śpi, nie chce jeść, pić też nie za bardzo, ale to akurat jej wmuszam, bo pić musi. Masakra Oby jej przeszło
ojj zdrówka dla Malucha!

Cytat:
Łucja + jeszcze jedno + jeszcze jedno
No na szczęście przyjmuje prywatnie tylko 2 dni w tygodniu, resztę szpital i inne gabinety. Ale rzeczywiście ma sajgon, choć chyba nie narzeka, jak pacjentki wchodzą i wychodzą i zostawiają majątek
Będziecie mieć wesołą gromadkę fajnie! a to trzecie też w takim odstępie krótkim?

Igorku wszystkiego najlepszego od ciotki wizażowej buziaczki!
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 14:54   #505
bzyczka1
Zakorzenienie

Ktosiu zdrówka dla Marcelinki

Lila właśnie wyszła na spacer z tatą. Dzisiaj ostatni antybiotyk wzięła (miała taki na 4 dni), nie kaszle w ogóle, temperatury nie ma. Szkoda mi jej było że w domu siedzi już tyle czasu. Nie ma dużego mrozu (-2,-3). Mam nadzieję że nic jej nie będzie.

Igorku sto lat!!!

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 19:41   #506
ktosia86
Zakorzenienie

Dziękuję wszystkim za życzenia zdrówka dla Marcelutki
Biedna jest, bo nie chce jeść i jest zupełnie jak nie ona, nie ma siły na nic. Martwię się strasznie, bo przy trzydniówce miała wyższą gorączkę i była mimo to bardziej żywotna. Tłumaczę sobie, że im człowiek starszy, tym gorzej znosi gorączkę, a poza tym to wtedy była "tylko" trzydniówka a teraz kilka rzeczy jednocześnie

Igorku wszystkiego najlepszego! Dużo zdrówka i radości każdego dnia!
Stary 2013-01-13, 20:06   #507
śliweńka
Zakorzenienie

SSR tak jestem po cc

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2013-01-13, 20:32   #508
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

czesc

Cytat:
[/COLOR]spóźnione życzenia dla Igorka
Cytat:
Igorku całuski *
Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość

I dla Igorka wszystkiego najlepszego z okazji Roczku
Cytat:
Igorku wszystkiego najlepszego od ciotki wizażowej buziaczki!
Cytat:

Igorku sto lat!!!
Cytat:

Igorku wszystkiego najlepszego! Dużo zdrówka i radości każdego dnia!
bardzo dziękujemy
my po dwudniowej imprezie Co prawda na słodko wszytsko było (bo taki zwyczaj u mnie w rodzinie, ze urodziny na słodko tylko się robi) ale nacharowałam sie jak bury osiołek bo wszytsko zrobiłam sama i powiem nieskromnie, ze nawet nieźle wyszło mimo, ze ja antytalent jeśli chodzi o robienie ciast jestem
prezentów sporo gości sporo...ale chrzestna nam się rozchorowała i nie dotarła, chrzestny był sam bo jego żona też chora
nawet fajerwerki były równo o 17.15

aż nie mogę uwierzyć, że minął już rok

i zdrówka dla wszystkich chorowitków
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 20:50   #509
niuniuniau
Zadomowienie

Cytat:
jeju jejuuu niech oczko szybko się goi... aż mnie zabolało od czytania!!!!
ale słodziaki!!!
jaka różnica wieku??
Ana między Oliwką a Dawidem jest prawie dokładnie rok i 8 miesięcy różnicy. Mało w związku z czym początki były ciężkie ale teraz zaczyna być już z górki

Cytat:
Amen Siostro
Wydaje mi się, że z każda kolejną częścią pani się bardzo spieszyła, a trzecią to już w ogóle napisała na kolanie
Wow, gratuluję kampanii lego!!! Ale Pat będzie miał uciechę!
Bidulko! Zdrówka!
Niu rewelacyjne efekty diety! Gratuluję! A dzieciaczki masz przesłodkie
Dzień dobry!
Biedna Marcelutka, oby szybko jej przeszło.
Co do Greya to jak dla mnie strata czasu chyba że znudzone kobietki poszukują podniety albo czegoś w stylu soft porno. Mi nawet początek ciężko szedł, doczytałam bo nie lubię zostawiać w połowie.

Dzięki dziewczyny za gratulacje oraz miłe słowa o maluchach

Aaa i sto lat dla Igorka Fajnie, że imprezka się udała
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 21:48   #510
india83
Zakorzenienie

Jestem wypompowana po weekendzie...
Miałam zjazd, na studiach dosc intensywnie. poza tym wczoraj zrobilismy wypad na miasto, a ja po 2 piwach dzis byłam chora poza tym nocowała u mnie kolezanka ze studiów, więc po powrocie do domu jeszcze wspolnie z TZ posiedzielismy do 2 i musze to teraz odespac

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości