Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 328 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-13, 02:50   #9811
Świniaczek
Zakorzenienie

GG do Świniaczek
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Nie doczytałam newsów.
Rozwodzę się.
Nie będzie cycków. Zostaną w nieosiągalnym miejscu.
Nie kocham swojego męża, nie wytrzymam z nim. Nie, nie ma nikogo innego. Po prostu go nie kocham i nie chcę z nim być. Ślub był pod presją rodziców moich i jego. Nie umiem z nim żyć, zrobił kiedyś coś, czego nie potrafię wybaczyć, nie jestem w stanie go pokochać, nie umiem z nim być.
Pozwolę sobie cieszyć się waszymi cycuchami.

Świniaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 04:10   #9812
belseno
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez lubuss Pokaż wiadomość
.......
Jak radziłyście sobie z myciem włosów? Bo ja od operacji nie myłam tylko szampon w sprayu, a że mam długie to normalnie ponad godzine je myje a teraz;/.......
TZ mi mył

---------- Dopisano o 04:05 ---------- Poprzedni post napisano o 04:04 ----------

Cytat:
Napisane przez dziunia777 Pokaż wiadomość
A czy Wy w ogole widzialyscie swoje implanty przed operacją? Chodzi mi o to czy przed operacją lekarz pokazywał Wam implanty w opakowaniu zebyscie byly pewne za co placicie, ja wybralam podobno najdrozsze implanty jakie byly a dopiero teraz dociera do mnie ze nawet ich nie widzialam, moze lekarz wsadzil mi w ogole co innego a ja nawet sie tym nie zainteresowalam, chociaz nie wiem czy to mozliwe (
ja nie widziałam, hmmm...nawet doktorka nie widziałam, tak szybko usnęłam.

---------- Dopisano o 04:07 ---------- Poprzedni post napisano o 04:05 ----------

Cytat:
Napisane przez margo50100 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, maż sie mnie zapytał dzisiaj "co robie", wiec mu powiedziałam że "myślę o cyckach" (jak już wiecie szukam, czytam, oglądam...) a on na to: "Teraz wiesz jak to jest być facetem"... no myślałam ze z krzesła spadnę

---------- Dopisano o 04:08 ---------- Poprzedni post napisano o 04:07 ----------

Cytat:
Napisane przez ania2003 Pokaż wiadomość
........Wy jak piszecie to w wiekszosci macie wymiaty modelek, a mi troche brakuje bo mam 171 i waze 64-65 kg miseczka A i jestem po 3 dzieci wiec stad pytanie czy Mentor 375-400 okragle jak sie zmiesci bedzie wystarczajacy .
ja mam 164cm wzrostu ważę teraz 65 kg rozmiar implantu jak w podpisie i nie uważam, że są małe

---------- Dopisano o 04:09 ---------- Poprzedni post napisano o 04:08 ----------

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
cześć Słoneczka, wpadłam Wam pomachać czasem jeszcze Was podczytuje ale mi już cyckowy zapał mija, są, ułożyły się, zapomniałam, że robione, w końcu nie mam żadnych dolegliwości i chyba czas skierować troche w inną strone swoje zainteresowania bo ten rok to praktycznie nimi żyłam nie żegnam się o nie, bedę wpadać ale ponieważ nie jestem na bieżąco to jak coś potrzeba o priva proszę
witaj, a ja często o Tobie myślę

---------- Dopisano o 04:10 ---------- Poprzedni post napisano o 04:09 ----------

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Ja tam szukam sposobu na schudnięcie... Póki co dobrze mi idzie......
ooo nareszcie jakieś zadowolenie widać
Stary 2013-01-13, 07:47   #9813
anika75
Zadomowienie

Witam Wszystkie Dziewczynki w ten niedzielny poranek .

Życzę zdrówka wszystkim chorym pociechom . U mnie na razie spokój, syn przechodził coś grypopodobnego, ale szybko się z tym uporał.

Cytat:
Napisane przez Świniaczek Pokaż wiadomość
Nie doczytałam newsów.
Rozwodzę się.
Nie kocham swojego męża, nie wytrzymam z nim. Nie, nie ma nikogo innego. Po prostu go nie kocham i nie chcę z nim być. Ślub był pod presją rodziców moich i jego. Nie umiem z nim żyć, zrobił kiedyś coś, czego nie potrafię wybaczyć, nie jestem w stanie go pokochać, nie umiem z nim być.
Oj, Świniaczku, co za smutne wieści . A z Twoich postów jakoś tak mi zawsze wynikało, że jesteś szczęśliwą mężatką . No ale skoro go nie kochasz, to lepiej rozejść się teraz, niż gdyby były dzieciaczki, bo dla nich takie rozwody są znacznie trudniejsze do ogarnięcia niż dla nas, dorosłych.
A cycki zrobisz, na pewno!!! Wierzę w to i Ty też musisz uwierzyć . Najwyżej jakiś kredycik weźmiesz i po troszku będziesz sobie spłacać

Lubus, mi mój mąż mył włosy, ale tylko raz, potem już sobie sama radziłam, ale ja mam pięć piór na krzyż, więc nie wysilałam się za bardzo

Dziewczyny, mam pytanie dot. blizn - czy czujecie na bliznach takie wypukłości? Na zewnątrz tego nie widać, ale gdy dotykam blizn to właśnie czuję spore zgrubienia . Zejdzie to, czy zostanie?
Stary 2013-01-13, 08:50   #9814
dziunia777
Raczkowanie

Dziunia,ty tylko piersi robiłaś u SI? czy mylę cię z kimś innym z wątku?[/QUOTE]

Tak robilam tylko piersi
dziunia777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 08:51   #9815
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie doczytałam newsów.
Rozwodzę się.
Bardzo mi przykro...nigdy nie wiadomo co na nas czeka za rogiem...i to zle ale i to dobre. Poczytaj posty Jusi, u niej jest happy and Mam nadzieje, ze u Ciebie tez bedzie
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 09:23   #9816
przedpo
Raczkowanie

Witajcie Moje Drogie

Ania2003 15.01 - pojuuutrze!!!

przedpo 24.01- 10

nkolodii 28.01- 14

malina986 05.02- 22

krystel13 - 14.02 - 31

jusi84 28.02 -45

[/QUOTE]

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 09:26   #9817
cikulinka
Raczkowanie

Cytat:
Nie doczytałam newsów.
Rozwodzę się.
Czesc
Już są UHP 400 Mentor
cikulinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 09:34   #9818
przedpo
Raczkowanie

Dziewczyny, działa coś ten szampon w sprayu? Robiłam do niego podejście 2 razy, ale jakoś nie mogłam si przekonać.

I mam pytanie do dziewczyn PO: proszę o przepis na okres rekonwalescencji. Jakie czynności, nie mam na myśli siedzenia, bądź leżenia możemy robić bez obawy, że zrobimy sobie krzywdy? Rozumiem, że większość takich, które nie angażują rąk, anie klatki piersiowej jest ok? Próbuję sobie jakoś wyobrazić ten czas.

---------- Dopisano o 09:30 ---------- Poprzedni post napisano o 09:28 ----------

Cytat:
Nie doczytałam newsów.
Rozwodzę się.
Swiniaczku

Samo życie Ale czemu jedno wyklucza drugie, tzn rozwód cycki?

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Cytat:
Napisane przez suples Pokaż wiadomość
Hej wszystkim. Nie nadrobie juz tylu stron czytania bo obecnie jestem w Warszawie i czasu brak na wszystko chciałam sie podzielić info i podpytaj trochę wczoraj byłam ma konsultacji no i jestem jeszcze bardziej nakręcona a zabieg a wiec okrągłe Mentor i teraz z rozmiarami albo 325 albo 350 powiedział ze w zasięgu operacji ma e dwa rozmiary i w czasie operacji zadecyduje co da radę zmieścić oczywiście idę w kieruńku 350 i teraz co najlepsze zwolnienie może wystawić mi 3tygodniowe a powiedział ze do pracy około 6 tygodni i moge wrocic )))
NO to fajowo

Ale te 6 tygodni mnie przeraziło Ja muszę wrócić do pracy po półtora ty max dwa i wydawało mi się, że to taka norma

już są ojaaa
Stary 2013-01-13, 09:36   #9819
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Witam Wszystkie Dziewczynki w ten niedzielny poranek .

Życzę zdrówka wszystkim chorym pociechom . U mnie na razie spokój, syn przechodził coś grypopodobnego, ale szybko się z tym uporał.

Lubus, mi mój mąż mył włosy, ale tylko raz, potem już sobie sama radziłam, ale ja mam pięć piór na krzyż, więc nie wysilałam się za bardzo

Dziewczyny, mam pytanie dot. blizn - czy czujecie na bliznach takie wypukłości? Na zewnątrz tego nie widać, ale gdy dotykam blizn to właśnie czuję spore zgrubienia . Zejdzie to, czy zostanie?
ja tez tak mamnie wiem czy to zejdzie czy jak??anika opadly juz Twoje blizny to znaczy wyrownaly sie ??zaraz masz pol roku szykuj fotki kiedy kontrola??
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 09:38   #9820
przedpo
Raczkowanie

[QUOTE=iloona79;38591613]witam,witam, z tego "zakopanego" Trojmiasta

Amorcio,
ja tak własnie mysle o tym sniegu i odsnieżaniu-u nas też kiepsko na osiedlu,to jak juz sobie zrobimy te cycki na koniec lata to czy jak spadnie pierwszy snieg to bede mogła juz odsnieżac ...cholerka mozna sie przy tym nieźle przeciążyć-ja przyznam nigdy nic nie odsnieżałam (oprócz własnego auta,a i tak rzadko) i teraz sobie mysle,ze to nie lada wyzwanie,a trzy m-ce po operacji to już w ogóle...

Fajne temaciki poruszacie-ja nie zawsze moge odpisac ale podczytuję- wolę być na bieżąco bo mozna potem niedogonic

No ja też niestety o śniegu myślę, bo zima jest i nie wiem, jak ja po op z garażu będę wyjeżdżać, jak mi go zasypie i kto mi go przede wszystkim otworzy, bo trzeba się potem, że tak powiem zawiesić na bramie, żeby ją zamknąć

już są ojaaa
Stary 2013-01-13, 09:40   #9821
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Nie doczytałam newsów.
Rozwodzę się.
uu przykrooo ale swiniaczku nie poddawaj sie mysli ze cyckow nigdy nie bedzie dasz rade powoli ale dasz trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

przedpo pomoglabym Ci ale ja przez 6 tyg nic nie robilam jezeli chodzi o prace domowe
ale Ty chyba mieszkasz sama dobrze pamietam?masz juz kogos do pomocy??
Stary 2013-01-13, 09:41   #9822
cikulinka
Raczkowanie

Cytat:
Nie doczytałam newsów.
Rozwodzę się.
Czesc Swiniaczku , nie martw się ...wiesz jest takie powiedzenie ..."wszystko samo przyjdzie z czasem" ...,i wierz mi tak jest naprawdę.Czas leczy tez rany,po pewnym czasie zapominamy , wybaczamy.
Ja też się rozwiodłam (miałam 26 lat),juz hmm 7 lat temu( jak ten czas szybko płynie).Miałam męża który zdradzał mnie notorycznie ,ważne było tylko ,że się rusza .Były tylko kłamstwa ,agencje ,przypadkowe dziewczyny,imprezy z kolegami ,kasyna....możesz sobie wyobrazic.Przeszłam gehenne(czasami tak płakałam,że następnego dnia miałam tak spuchnięte oczy ,zę prawie na nie nie widziałam ,a cała twarz od opuchlizny była niemalże zdeformowana)ehhh i na szczescie wszytsko minęło.
Potem przez pare lat byłam sama(jasne od czasu do czasu cos sie przytrafiło , w koncu miałam 26 lat,az poznałam mojego obecego ,wyrozumiałego,dobrego ,kochanego mezczyznę ) ,no i oczywiscie nieziemsko przystojnego .
Wiesz ,czasami tak poprostu jest w zyciu ,ze trzeba troche pocierpiec ,nauczyc się na błędach ,przezyc trochę ,a potem już jest z górki.
Dobrze ,że nie macie dzieci ...na wszytsko jeszcze masz czas ....i na cycuchy i na dzieciaczki.

Pozdrawiam Cię cieplo ,i uszy do góry...spedz tą niedziele naprawdę fajnie ,i nie smuc się ...,tylko myśl o tym co Cię dobrego jeszcze czeka !
Już są UHP 400 Mentor
cikulinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 10:02   #9823
przedpo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
uu przykrooo ale swiniaczku nie poddawaj sie mysli ze cyckow nigdy nie bedzie dasz rade powoli ale dasz trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

przedpo pomoglabym Ci ale ja przez 6 tyg nic nie robilam jezeli chodzi o prace domowe
ale Ty chyba mieszkasz sama dobrze pamietam?masz juz kogos do pomocy??
No sama, sama. Na początku będzie mama. Op mam w czwartek. Zawiezie mnie, potem w pt przywiezie, weekend będzie w domu. Potem pewnie będzie nocowała u mnie tak długo, jak będę potrzebowała, ale ona mam pracę i masę swoich obowiązków, więc i tak całe dnie jej nie będzie. Brudem zarosnąć, nie zarosnę, bo posprząta i pomoże mi, ale no tak tyle czasu bez najprostszych czynności typu zmywanie, okurzanie, to nie wiem czy da radę

już są ojaaa
Stary 2013-01-13, 10:29   #9824
horo_2
Zadomowienie

Dziewczynki,
witam Was gorąco ... wyjątkowo gorąco, bo z temperaturą
dzieciaczki zdrowieją, a mnie dopada coraz bardziej i niewesoło to wygląda...

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Celinko,
byłam wczoraj w aptece po leki, to kupilam jeszcze olej rycynowy
Pani powiedziala, ze delikatnie przyciemni wlosy, ale efekt będzie fajniutki i doradziła, zebym z butelki szamponu odlala tyle, zeby wlać ten olej, wymieszać i tym myć włoski
ona też jest blondynką i tak robi i ma taki fajny bardziej naturalny odcień włosków

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 10:30   #9825
Amorcio
Wtajemniczenie

[QUOTE=przedpo;38616301]
Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
witam,witam, z tego "zakopanego" Trojmiasta

Amorcio,
ja tak własnie mysle o tym sniegu i odsnieżaniu-u nas też kiepsko na osiedlu,to jak juz sobie zrobimy te cycki na koniec lata to czy jak spadnie pierwszy snieg to bede mogła juz odsnieżac ...cholerka mozna sie przy tym nieźle przeciążyć-ja przyznam nigdy nic nie odsnieżałam (oprócz własnego auta,a i tak rzadko) i teraz sobie mysle,ze to nie lada wyzwanie,a trzy m-ce po operacji to już w ogóle...

Fajne temaciki poruszacie-ja nie zawsze moge odpisac ale podczytuję- wolę być na bieżąco bo mozna potem niedogonic

No ja też niestety o śniegu myślę, bo zima jest i nie wiem, jak ja po op z garażu będę wyjeżdżać, jak mi go zasypie i kto mi go przede wszystkim otworzy, bo trzeba się potem, że tak powiem zawiesić na bramie, żeby ją zamknąć
Moze snieg stopnieje A najlepiej silownik jakis do bramy zainstalowac. Ja na szczescie wyjade z garazu nawet jak snieg po kolana, prawie jak czolg, poza tym od kad bylam drugi razw ciazy to kicham na odsniezanie przed domem a niech sie porzedzieraja do drzwi, jak TZ moze to odsnieza ja nie

Tak sobie mytslke, zerozwoddo nowych cycuszkow ma bbbaaarrrdddzzzoooo duzo i do wielu innych spraw niestety
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 11:17   #9826
ania 31
Raczkowanie

I ja sie witam w ten niedzielny dzionek musze sie pochwalic poszlam w slady Horo i zaczelam olejowac wloski nie daje rady na noc bo rano niema czasu na obrobienie ich wiec za dnia nakladam na okolo 5godzinek jestem osmy dzien na diecie 3d chili i zeszlo mi troche tzn startowalam majac 60 kilo na liczniku dzis rano jest 56.5 normalnie motywacja ze szok,zrobilam sobie prezent i kupilam 8sesji i-lipo jeszcze niewiem czy wezme na uda czy brzuszek ale mam czas by sie zastanowic bo zaczynam 11lutego w moje urodzinki hehe to faktycznie prezent a koncze sesje 1marca ,no i juz uzywam odzywki revitalash drugi dzien wiec wiosne chyba zaczne tak jak chcialam z mala przemiana i oczyszczonym organizmem i wiosennym powerem .zycze wam milego dnia spokojnego i wogole samych przyjemnosci Swiniaczku glowa do gory ja tez jestem po rozwodzie a cycki zrobilam dopiero teraz z obecnym partnerem bo z bylym bylo tak fajnie ze musialam sie tlumaczyc czemu kuje tak czesto podpaski tzn co okres bo sie kurde nieda wyprac ,masakra ja tez sie dalam namowic rodzinie ze dobra partia itd wyksztalcony a burak jakich malo i jeszcze moje niekonczace sie poronienia z nim a dla niego to jak bulka z maslem byle sie wyzyc,teraz mam wspanialego faceta jeszcze wspanialsza corcie i wogole super zycie oczywiscie rozterki i zgrzyty tez sa ale co tam gdzie ich niema wiec glowa do gory koncz stare i przyjdzie czas na nowe ....zycie,faceta,dzidzie, no i cycuszki choc kolejnosc moze okazac sie inna ale bedzie dobrze .

Mam piekne piersi moze nie idealne ale moje

21.11.2012 okragle eurosilikony 300 i 350 cc

Edytowane przez ania 31
Czas edycji: 2013-01-13 o 11:23
ania 31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 11:26   #9827
nkolodii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Krem na celulit to raczej nie pomaga, moze wspomoc ale nie zlikwiduje. Celulit to nierowno rozmieszczona tkanka tluszczowa tak mi sie wydaje, na pewno cwiczenia pomagaja zobacz skalpel chodakowskiej na youtoube I na pewno jakes zabiegi w gab kosm. ja kiedys robilam w domku guam i to super efekty dawalo.

Wlasnie wymeczylam sie z Ewa Ch. Jeju ona wykancza
dzięki AMORCIO za rade..ja rok temu banki chińskie kupiłam i masowałam,super pomaga tylko ja mam sklonnosć do pękajacych naczynek i nie mogę używać baniek;[a wczoraj wieczorem zamówilam olejek indyjski który niby pomaga na celulit trzeba masować miejsa dotknięte celulitem,ma rozgrzewać.
Stary 2013-01-13, 11:31   #9828
przedpo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ania 31 Pokaż wiadomość
I ja sie witam w ten niedzielny dzionek musze sie pochwalic poszlam w slady Horo i zaczelam olejowac wloski nie daje rady na noc bo rano niema czasu na obrobienie ich wiec za dnia nakladam na okolo 5godzinek jestem osmy dzien na diecie 3d chili i zeszlo mi troche tzn startowalam majac 60 kilo na liczniku dzis rano jest 56.5 normalnie motywacja ze szok,zrobilam sobie prezent i kupilam 8sesji i-lipo jeszcze niewiem czy wezme na uda czy brzuszek ale mam czas by sie zastanowic bo zaczynam 11lutego w moje urodzinki hehe to faktycznie prezent a koncze sesje 1marca ,no i juz uzywam odzywki revitalash drugi dzien wiec wiosne chyba zaczne tak jak chcialam z mala przemiana i oczyszczonym organizmem i wiosennym powerem .zycze wam milego dnia spokojnego i wogole samych przyjemnosci Swiniaczku glowa do gory ja tez jestem po rozwodzie a cycki zrobilam dopiero teraz z obecnym partnerem bo z bylym bylo tak fajnie ze musialam sie tlumaczyc czemu kuje tak czesto podpaski tzn co okres bo sie kurde nieda wyprac ,masakra ja tez sie dalam namowic rodzinie ze dobra partia itd wyksztalcony a burak jakich malo i jeszcze moje niekonczace sie poronienia z nim a dla niego to jak bulka z maslem byle sie wyzyc,teraz mam wspanialego faceta jeszcze wspanialsza corcie i wogole super zycie oczywiscie rozterki i zgrzyty tez sa ale co tam gdzie ich niema wiec glowa do gory koncz stare i przyjdzie czas na nowe ....zycie,faceta,dzidzie, no i cycuszki choc kolejnosc moze okazac sie inna ale bedzie dobrze .
Też znam takie typy, co żony pytają ile te dzieci tych soków piją, że ciągle trzeba kupować i wypominają 20 pln na farbę do włosów Że też ziemia takich nosi.

Ania, daj jakiegoś linka na tą lipo proszę. Też bym zrobiła coś ze swoimi "szynkami"

już są ojaaa
Stary 2013-01-13, 11:53   #9829
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
Dziewczynki,
witam Was gorąco ... wyjątkowo gorąco, bo z temperaturą
dzieciaczki zdrowieją, a mnie dopada coraz bardziej i niewesoło to wygląda...

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Celinko,
byłam wczoraj w aptece po leki, to kupilam jeszcze olej rycynowy
Pani powiedziala, ze delikatnie przyciemni wlosy, ale efekt będzie fajniutki i doradziła, zebym z butelki szamponu odlala tyle, zeby wlać ten olej, wymieszać i tym myć włoski
ona też jest blondynką i tak robi i ma taki fajny bardziej naturalny odcień włosków
Hej...witajcie w niedzielny poranek
horo a widzisz to ja tez tak moge zrobic z szamponem dzieki
P.s. TŻ zazdrosnik widze) rozsmieszyl mnie nieco... boi sie boi...to bardzo dobrze
ania 31 olejuj bo sa efekty no i napisz nam o tej lipo koniecznie co wiesz
swiniaczek bedzie dobrze ,npisalam Ci priv

DZIEWCZYNY PO ...czy moge juz podniesc dziecko 14 kg nie ze nosic calymi dniami ale tak czasem?

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
Też znam takie typy, co żony pytają ile te dzieci tych soków piją, że ciągle trzeba kupować i wypominają 20 pln na farbę do włosów Że też ziemia takich nosi.

Ania, daj jakiegoś linka na tą lipo proszę. Też bym zrobiła coś ze swoimi "szynkami"
Tez znalam takiego kiedys SZOK! ...widze ze jest takich wiecej ...to jest straszne

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2013-01-13 o 11:52
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 11:56   #9830
kasikkk87
Zadomowienie

aniu napisz ile zapalcilas za to lipo czytalam wczesniej troche o tym)musisz koniecznie zdac relacje czy to skuteczne trzymam kciuki za dietkefajniea ile docelowo chcesz wazyc??ile masz wzrostu

pozdrawiam wszystkie
ja kupie rewitalash jak mi sie moja skonczy pewnie ta wasza bedzie lepsza
Stary 2013-01-13, 12:16   #9831
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość

Hej...witajcie w niedzielny poranek
horo a widzisz to ja tez tak moge zrobic z szamponem dzieki
P.s. TŻ zazdrosnik widze) rozsmieszyl mnie nieco... boi sie boi...to bardzo dobrze
ania 31 olejuj bo sa efekty no i napisz nam o tej lipo koniecznie co wiesz
swiniaczek bedzie dobrze ,npisalam Ci priv

DZIEWCZYNY PO ...czy moge juz podniesc dziecko 14 kg nie ze nosic calymi dniami ale tak czasem?

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Tez znalam takiego kiedys SZOK! ...widze ze jest takich wiecej ...to jest straszne

fajniutki pomysl z tym olejem ... w życiu bym na to nie wpadła
a TZ taki zazdrosny nie jest ... ale chyba ma coś na sumieniu, że się tak wystraszył moich rogów

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 12:38   #9832
ania 31
Raczkowanie

Dziewczyny wpiszcie na onecie czy google wyszukiwarce i-lipo i wyskakuja informacje o tym no ja mieszkam w uk i koszt osmiu sesji to jest 600funtow ale mnie jeszcze Bog nie opuscil zebym tyle dala wiec szczesliwym trafem znalazlam na gruponie w uk oferte zamiast 600 za 89f wiec postanowilam sprubowac wiec kupilam a potem doczytalam ze niewolno z implantami wiec dzwonie do tej babki i pytam a ona ze majac implanty niemoge zadnych laserow robic a ja wiem ze to nieprawda wiec zaczelam akcje poszukiwania info na ten temat i napisalam do mojego doktorka wiec odpowiedz brzmi tak nie mozna tego i-lipo robic wbezposrednio w miejscu gdzie sa implanty a moj doktorek jeszcze zemnie zazartowal ze nie sadze aby pani chciala robic i-lipo na piersiach hahah a w innych miejscach nie moze to zaszkodzic implantom.wiec ide ponoc mozna sporo centymetrow zgubic w obwodzie brzucha bioder ud itd w pl to troche wychodI a ja raczej jestem oszczedna jesli chodzi o sprawdzanie takich rzeczy na sobie jak zamawialam swoja odzywke do rzes to moj tz zyciowy smial sie ze tyle kasy za 2ml czegos w co i tak niewierzy.ja mam 162 cm wzrostu i chce miec tak 55kg czyli jakies poltora mi zostalo do zgubienia ale ta dieta jest tak smaczna ze bede wprowadzala niektore dania z niej w codzienne zywienie no nawyki zywieniowe zmieniam koniec z zarciem zaczynam jesc jak na kobiete przystalo.

Mam piekne piersi moze nie idealne ale moje

21.11.2012 okragle eurosilikony 300 i 350 cc
ania 31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 12:39   #9833
LittleButterfly
Raczkowanie

Cześć dziewczyny
chciałam Was zapytać o ten stanik Trophy N czy jakoś tak o którym nie raz już pisałyście , po jakim czasie po operacji można go nosić ? da się go kupić gdzieś w sklepie czy trzeba przez internet zamawiać ? A w ogóle to po op. te staniki które się nosi to są sportowe jakieś specjalnie przytrzymujące piersi czy jakie ? Proszę którąś o wyjaśnienie jak to z tymi stanikami PO jest, bo nie orientuje się jeszcze w tym i nawet nie wiem jakie bym musiała kupować dla nowych piersiaczków
Stary 2013-01-13, 13:00   #9834
lubuss
Raczkowanie

Ja powiem wam że u mnie najgorsze były pierwsze 3 dni, pierwszy tydzien dochodzilam do siebie ,teraz juz robie wszystko:P Rano tylko troche boli jak wstaje;p
Stary 2013-01-13, 13:03   #9835
LittleButterfly
Raczkowanie

lubuss,
to super że tak dobrze to przechodzisz mam nadzieję że u mnie też tak będzie .
Stary 2013-01-13, 13:07   #9836
korolowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LittleButterfly Pokaż wiadomość
lubuss,
to super że tak dobrze to przechodzisz mam nadzieję że u mnie też tak będzie .
dokładnie ja też mam nadzieję, że i u mnie tak będzie
Stary 2013-01-13, 13:12   #9837
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lubuss Pokaż wiadomość
Ja powiem wam że u mnie najgorsze były pierwsze 3 dni, pierwszy tydzien dochodzilam do siebie ,teraz juz robie wszystko:P Rano tylko troche boli jak wstaje;p
co to znaczy wszystko???Ty sie tam oszczedzaj to dopiero 12 dni nawet jak sie dobrze czujesz to dosyc krotki okres
Stary 2013-01-13, 13:14   #9838
Amanina
Raczkowanie

Cytat:
Cześć dziewczyny
chciałam Was zapytać o ten stanik Trophy N czy jakoś tak o którym nie raz już pisałyście , po jakim czasie po operacji można go nosić ? da się go kupić gdzieś w sklepie czy trzeba przez internet zamawiać ? A w ogóle to po op. te staniki które się nosi to są sportowe jakieś specjalnie przytrzymujące piersi czy jakie ? Proszę którąś o wyjaśnienie jak to z tymi stanikami PO jest, bo nie orientuje się jeszcze w tym i nawet nie wiem jakie bym musiała kupować dla nowych piersiaczków
Lil Butterfly: z tymi stanikami jest tak, ze po miesiacu, jak zdejma Ci pasy z cycuszkow, bedziesz juz mogla nosic staniki, i dziewczyny tu na forum zalecaja, zeby do 6 miesiaca zycia cyckow, kupowac sportowce - dwumiseczkowe, bez fiszbin. ja mam, tak jak wiekszosc z nas tutaj trophy n triumpha i drugi ktory strasznie jest fajny to Panache SOPHIE Nursing Bra (nawet wygodniejszy niz ten triumph). fiszbiny po pierwsze uciskaja na gojaca sie rane/blizne a po drugie moga ja zdeformowac. wazne tez zeby te staniki byly mieciutkie, a nei usztywniane w miseczkach, zeby implanty mogly sie naturalnie poukladac. u mnie w albumach jest kilka zdjec stanikow, to sobie mozesz przejrzec. na silownie kupilam straszne ohydztwo, ale trzyma cycki tak, ze w ogole sie nie ruszaja, w zadnym kierunku, i jest to Shock Absorber D+ Max Sports Bra. Na noc do spania za to topik pod normalna pizamke: ja mam Triumph Energy N.

moj lekarz powiedzial ze po miesiacu moge juz nosic co chce, ale podeszlam zachowawczo do tematu i traktuje cycki zgodnie z zaleceniami dziewczyn

a, w GO SPORT te Triumphy Trophy N sa po 139 zl!!!

Edytowane przez Amanina
Czas edycji: 2013-01-13 o 13:20
Amanina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 13:22   #9839
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Cześć dziewczyny
mozna kupic w triuphie mozna tez przez neta
ale to nie jest tak ze zawsze po op nosisz ten stanik to zalezy od lekarza kazdy preferuje rozneja np nosilam go dopiero po 6 tyg chyba wczesniej topik ale ja mialam robione pod 2 miesnieczasami stanik dostajesz od lekarzano roznie z tym jest

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

[QUOTE=Amanina;38619913]Lil Butterfly: z tymi stanikami jest tak, ze po miesiacu, jak zdejma Ci pasy z cycuszkow, bedziesz juz mogla nosic staniki, i dziewczyny tu na forum zalecaja, zeby do 6 miesiaca zycia cyckow, kupowac sportowce - dwumiseczkowe, bez fiszbin. ja mam, tak jak wiekszosc z nas tutaj trophy n triumpha i drugi ktory strasznie jest fajny to Panache SOPHIE Nursing Bra (nawet wygodniejszy niz ten triumph). fiszbiny po pierwsze uciskaja na gojaca sie rane/blizne a po drugie moga ja zdeformowac. wazne tez zeby te staniki byly mieciutkie, a nei usztywniane w miseczkach, zeby implanty mogly sie naturalnie poukladac. u mnie w albumach jest kilka zdjec stanikow, to sobie mozesz przejrzec. na silownie kupilam straszne ohydztwo, ale trzyma cycki tak, ze w ogole sie nie ruszaja, w zadnym kierunku, i jest to Shock Absorber D+ Max Sports Bra. Na noc do spania za to topik pod normalna pizamke: ja mam Triumph Energy N.

amanina czyli Ty kupilas 2 staniki do cwiczen??dobrze rozszyfrowuje?? ktory lepiej trzyma??
ja bym chciala cos na skakanke wiec musiii dobrze trzymac
Stary 2013-01-13, 13:26   #9840
Amanina
Raczkowanie

kasik juz mowie

do chodzenia: Panache SOPHIE Nursing Bra oraz Triumph Trophy N
do spania: Triumph Energy N
do cwiczen: Shock Absorber D+ Max Sports Bra oraz Triumph Triaction Extreme N (ale ze ten pierwszy lepiej trzyma, to w nim cwicze, a w Extreme N czasem po prostu chodze na codzien)

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości