|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9842 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
|
|
#9843 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
Witam. Jak chodzi o staniczki to u mnie było ciutkę inaczej. Po tygodniu mogłam już nosić sportowy biustonosz, ale wybrałąm raczej bardziej zabudowany, ponoć amerykańskiej firmy (jak zdejmę go wieczorem to napiszę jak się nazywa ) Zgodnie z poleceniem dziewczyn kupiłam Trophy N i też w nim chodzę, dokupiłam jeszcze inne sportowe marki x, ale są bardzo wygodne. Jak będziesz chciała podeślę link do strony z allegro, gdzie go nabyłam. Teraz noszę od dłuższego czasu ten pooperacyjny (sama go kupiłam i jest niesamowicie wygodny). Pod koniec stycznia jadę do dr na kontrolę to dowiem się reszty, ale i tak będę nosiła do 6-go miesiąca sportowe...dziewczyny wiedzą co mówią więc im zaufam. Oczywiście nie powstrzymałam się i zakupiłam kilka biustonoszy, miękkich, ale niestety z fiszbinami. Inne ciężko dostać, a jak już są bez fiszbin to jak dla 70-latki (po szyję).
|
|
|
#9844 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny
jesteście moją skarbnicą wiedzy pojutrze konsultacja, nareszcie
|
#9845 |
|
Raczkowanie
|
Ehhhh dziewczyny. Ja to się już powoli nie mogę doczekać
)))Powiedzcie mi, do EKG trzeba się rozbierać ze stanika?
|
#9846 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam problem z Tż...ciągle kupuje mi ulubione cukierki, a ja niestety nie mogę się powstrzymać. Walczę jak mogę. Innych słodyczy nie ruszam, ale te...szaleję na nimi. Chyba go uduszę ![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Miałam robione EKG kilka razy i 2 razy kazali mi się rozbierać, co było dość krępujące. Całe szczęście w pozostałych przypadkach nie wymagali tego. Także jeżeli będą Ci się kazali rozbierać to zapytaj się w czym ma przeszkadzać biustonosz?
|
|
|
#9847 |
|
Zadomowienie
|
cześć dziubaski!!!
![]() DZIĘKI NIEZADOWOLENCJA kochanie...wczoraj zakupiłam GREYA...w hipermarkecie...jak zobaczyłam to od razu hyc,..do koszyczka...i zaczęłam czytać dziś..ale dopiero jakieś 20str...pewnie szybko skończę SWINIACKU...współczuję... ale ważne że podjęłaś decyzje i jest to decyzja pewna!!! trzymam kciuki za twoje szczęście!!!ja wczoraj byłam na babskiej imprezce,fajnie było..ale spokojnie...była mojej przyjaciółki mama ,nie widziała mnie po operacji jeszcze...byłam w tej jasnej sukience z bershki... i stwierdziła że nic teraz tylko cycki mi widać ,że są duże wręcz kłóciłam się z nią że średnie....może w tej kiecce tak wyglądają...no ale jak robią takie wrażenie to dobrze![]() buziaki..spadam się myć i obiadek kończyć..później idziemy z dziećmi na górkę taką z wyciągiem,mamy jedną taką w mieście
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2013-01-13 o 13:57 |
|
|
|
#9848 |
|
Zadomowienie
|
hm co do ekg to ja robila mi je babka pytam musze sciagnac stanik powiedziala ze nie
przyszlam po wyniki i sie okazuje ze zginelyyy hmmm no to trzeba powtorzyccc ja wchodze do gabinetu a tam facetttt eeee pytam trzeba sciagnac stanik a on ze takkk(badanie bylo ponownie robione w odstepach chyba 3 dni)i ja glupia sciagnelam moglam przynajmniej cos powiedziec ze babka nie kazala mi sciagaccccc ale mysle sobie ze facet sie rozczarowal bo mialam jakiegos tam pushapa a jak sciagnelam to wiadomo zbokkkkk z niegono i ten wstyddd jak go sciagnelam
|
|
|
|
#9849 |
|
Raczkowanie
|
miałam ekg tydzień temu i się musialam do polowy sie rozzebrać;[masakra dla mnie.mam33lata ale zrobiłam ekg na wszelki wypadek tak lekarz mówil.
|
|
#9850 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, tez przeczytalam GREY'a juz calego, wszystkie 3 czesci!! zaczelo sie od tego, ze kolezanka mi wcisnela, bo mialam gorsze dni w pracy, i musialam jakos wyluzowac i ona "masz przeczytasz", nastepnego dnia pobieglam po druga czesc, a potem czekalam do premiery trzeciej i lyknelam w dwa dni
literatura piekna to to nie jest, ale wciaga i nie chce sie czlowiek oderwac no i tez czlowiekowi od razu dziala na wyobraznie i biegnie do tego TZ z nakazem sciagania portek tu i teraz )) chociaz moj w ogole nei zalapal o co chodzi i mowi "ALE JA JESZCZE WANNE MUSZE UMYC"
listopad 2012 Nagor xm3 260 anatomki, 11 x 10,5 x 5,2, dr A.B. Edytowane przez Amanina Czas edycji: 2013-01-13 o 14:28 |
|
|
|
#9851 |
|
Raczkowanie
|
witam kochane ;*
ytat: Napisane przez Świniaczek Nie doczytałam newsów. Rozwodzę się. Nie będzie cycków. Zostaną w nieosiągalnym miejscu. Nie kocham swojego męża, nie wytrzymam z nim. Nie, nie ma nikogo innego. Po prostu go nie kocham i nie chcę z nim być. Ślub był pod presją rodziców moich i jego. Nie umiem z nim żyć, zrobił kiedyś coś, czego nie potrafię wybaczyć, nie jestem w stanie go pokochać, nie umiem z nim być. Pozwolę sobie cieszyć się waszymi cycuchami. Ja tak samo jestem po rozwodzie i przeszłam koszmar Świniaczku przetrwasz to na początku będzie ciężko ale dasz rade tak jak ja po jakimś czasie poznałam obecnego partnera pokochał mnie i mojego synka jestem teraz przeszczęśliwa jesteśmy razem już rok w maju się do niego z synkiem wprowadzamy ja jestem zdania że musiałam wycierpieć swoje by potem być naprawdę szczęśliwa jedynie czego nie żałuję z oprzedniego małżeństwa to synuś to moje największe szczęście jakie mogło mnie tracić
|
#9852 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Śledzę wasze wpisy już od jakiegoś czasu ![]() Pozdrawiam Edytowane przez dariac31 Czas edycji: 2013-04-12 o 16:14 |
|
|
|
#9853 |
|
Raczkowanie
|
hej dariac31: witamy
mam nadzieje, ze znajdziesz tu duzo wsparcia i przydatnych informacji
|
#9854 |
|
Raczkowanie
|
witam dariac31
|
#9855 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gdzie Ty takiego męża znalazłaś? Fakt, literatura wysokiego lotu to nie jest delikatnie mówiąc. Ja też zakupiłam 3 cz, ale teraz czytam co innego, więc się pewnie doczeka swojej kolejności po op na urlopie. Ogólnie jakieś bardzo popularne te erotyki teraz.---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
Podoba mi się Twoje ostanie zdanie - TAAKIE pozytywne. W ogóle ostatnio wszędzie na siłe się doszukuję pozytywnych rzeczy, zęby się nie dopaść chandrze, która łazi za mną od długiego czasu
|
|
#9856 |
|
Zadomowienie
|
Witaj Daria
![]() Lubuss Ty się oszczędzaj, nawet jak nie boli, to nic nie rob, bo możesz sobie krzywdę zrobić. Przedpo ja dopiero teraz zaczęłam robić coś wymagającego - w stylu mycie wanny itp (a odkurzać dalej nie odkurzam, na szczęście mój mąż dzielnie mnie wyręcza). Gotować zaczęłam po 3 tygodniach. Na pewno ustaw sobie wszystko w zasięgu ręki, żebyś nie musiała po nic sięgać. Przygotuj rozpinane bluzki. Ogólnie niewiele będziesz w stanie robić na początku
|
#9857 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja nawet do Tż nie biegnę, bo wiem, że nie da się tak nabrać. On uważa, że to ☠☠☠☠☠☠☠y i śmieje się ze mnie. Oczywiście są to pierdoły, ale za to jakie miłe Myślę, że najdalej we wtorek skończę, a szkoda bo jeszcze mogłabym to czytać. Powiedz mi tylko czy Grey'owi nic się nie stanie? Zazdroszę tym ludziom, którzy nie czytali Harrego Pottera i go nie oglądali, zazdroszczę tym, którzy nie oglądali Władcy Pierścieni i zazdroszczę tym, którzy nie czytali jeszcze Grey'a. Uczucia jakie mi towrzyszyły przy pierwszym czytaniu i oglądaniu są jedyne w swoim rodzaju. Zresztą jest tyle książek, które chciałabym przeczytać znów po raz pierwszy... No nic zadowolę się jakimiś nowymi, zawsze istnieje szansa, że znów trafię na jakąś miłą pozycję ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ---------- Witamy, witamy dariac31. Czuje się jak u siebie ![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- [QUOTE=przedpo;38622119] Gdzie Ty takiego męża znalazłaś? Fakt, literatura wysokiego lotu to nie jest delikatnie mówiąc. Ja też zakupiłam 3 cz, ale teraz czytam co innego, więc się pewnie doczeka swojej kolejności po op na urlopie. Ogólnie jakieś bardzo popularne te erotyki teraz.[COLOR="Silver"]Popularne erotyki, hmm a znasz może jakieś ciekawe tytuły? Swoją drogą wolę czytać niż oglądać. Moja wyobraźnia jest ogromna więc i wyobrażenia na temet tego co czytam podobają mi się bardziej niż to co mogłabym oglądać Lubię swoją wyobraźnie, a Wy?
|
|
|
#9858 |
|
Raczkowanie
|
Przedpo- polecam szampon w sprayu,rossmann, za 10 zł. Pikasz przy skorze głowwy,czeszesz,i jak nowo narodzona
Ktoraś pytala o noszenie dziecka- 14 kg. Napewno powstrzymała bym sie do 3 mieś. Tak łatwo jesw zniszczyc pośpiechem efekt operacji :-( sama podnosilam coskę- 15 kg po 3 mies. Świniaczku- w swini siła, w swini moc ;-) warto dla własnego szczescia cos poswiecic,wierzę że los,wynagrodzi Cię pięknymi cycuszkami witam wszystkie dziewczynki :-* ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Ja nie czytalam nigdy i nie oglądalam harrego ani gwiezdnen,ani nic w tej tematyce,nie moja bajka
|
#9859 |
|
Zadomowienie
|
Witam w niedzielne popołudnie
![]() TŻ wysłałam z synkiem na WOŚP i mam chwilę żeby tu zajrzeć. Czytam i widzę,że niektórym nie najlepiej weekend się zaczął (Świniaczku A ja własnie skończyłam czytac książkę,która tak optymistycznie mnie nastroiła i choć generalnie to co się przydarzyło w niej głównej bohaterce,to chyba wszystkie plagi egipskie....tytuł nawet wiele mówiący "Na domiar złego" - pożyczyłam kiedyś od mamy i tak leżała u mnie,więc wreszcie się zabrałam i nie żałuję-akurat na te nasze dołki ![]() Dobrze jest mieć w Was grupę wspracia,bo każda ma jakiś tam problem i czasem lepiej się tu wyżalić niż komuś w "realu" ![]() Anne, dobrze że piszesz o tym szamponie bo ja tez się zastanawiałam jak to z tymi włosami i TŻ uprzedzałam ze myc mi je będzie... Dobrze że w nowym mieszkaniu będzie wanna bo teraz mamy kabinę i nie wiem jakby miał mi to robić ![]() Dobrze tez,że piszecie o tym podnoszeniu dziecka-ja myslę ze to z pozoru jest takie,ze wszystko juz jest dobrze,fajnie się czujemy no to jazda-trzeba się wziąć za robotę.To chyba może być złudne,bo w środku moze coś sie jeszcze niedogoiło i może być kiszka-ostrożności nigdy za wiele... |
|
|
|
#9860 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gwiezdne Wojny i Harry Potter to dwie różne sprawy. Ja gwizdnych W. nie byłam w stanie znieść. ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- Świniaczku przykro mi, że tak się w Twoim życiu ułożyło. Nie wiem co ja bym zrobiła, ale jak go nie kochasz to chyba jedyne wyjście z tej sytuacji? Oby do przodu!
|
|
|
#9861 |
|
Przyczajenie
|
Kicia ale śliczne zdjecia te nowe w bieliznie, rany ale ja Ci zazdroszcze
Wiem że zazdrość to grzech ale wszystkim Wam cycolinką zazdriszcze że macie już te swoje piękne Skarby ja dopiero za rok, ehh , mam nadzieje ze szybko zleci . Póki co pozostaje mi podziwianie Waszych :P
|
|
|
|
#9862 |
|
Zadomowienie
|
Lubuss,
laseczka z Ciebie że hej-te cycuszki to tylko dodatek ![]() Miałam nosa co do tego doktorka i juz wiem na 100%,że tez u niego robię!! Doktorze, dobra robota ![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Amanina, a Ty już chodzisz na siłownię? Bo u Ciebie to przecież jakoś 3 miesiące będzie,no nie?? |
|
|
|
#9863 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() szpital mam w domu ![]() starsza się rozłożyła na dobre,na dodatek mąż też sygnalizuje że go bierze, czyli pewnie zalegnie w łóżku i będę mieć trójkę dzieci do obskoczenia
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
|
#9864 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a męza też coś bierze...mam nadzieję,że ja się choc oszczędzę
|
|
|
|
|
#9865 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja tez mialam zdjecie jakie bym chciala ale dr powiedzial zeby byly takie bym musiala miec takie wymiary jak ta ze zdjecia i taka sama wyjsciówke wiec zdjecia beda raczej zbedne:P
|
|
#9866 |
|
Raczkowanie
|
jutro idę na badanie usg piersi,mam nadzieje że wszystko będzie ok,już się wieczora,mi marze jak będzie lato,ładna zwiewna kiecka
,wiatr we włosach[jeżeli nie wypadną],opalona skóra,dekolcik![]() ---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- LUBUSS jak się czujesz?chyba cycusie bedą się zmieniać z każdym dniem;]a masz takie piekne;].ja wiem że takich nie będe mieć bo mam teraz obwisle i obrzydliwe,wycisniete cytryny,ale coś tam wyjdzie.
|
|
#9867 |
|
Raczkowanie
|
lubuss,
wiem że takich jak na zdj dr pokaże to mi niestety nie zrobi ale mniej więcej żeby wiedział jakie :P idę ćwiczyć, bo cały dzień przesiedziałam w domu to trochę ruchu mi się przyda ...... Buziaki
|
#9868 |
|
Zadomowienie
|
nkolodii,
nie przesadzaj już z tymi opisami o cytrynach itp ![]() mysl o tym co bedzie,czyli zwiewna kiecka itd... A ja mysle ze to tez nie ma sensu zeby brac zdjecia innych babek, bo dobrze dr Lubuss powiedzial-trzeba by identyczna wyjsciowke i wymiary posiadac,a kazdy choc w najmniejszym stopniu to jednak jest inny!! |
|
|
|
#9869 |
|
Raczkowanie
|
ILOONKO79
niestety mam cytrynki,i to takie bez grama soku i takie zapomniane gdzieś w lodówce na samym dole.
|
|
#9870 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:58.

Myślę, że najdalej we wtorek skończę, a szkoda bo jeszcze mogłabym to czytać. Powiedz mi tylko czy Grey'owi nic się nie stanie? 
, mam nadzieje ze szybko zleci
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

,wiatr we włosach[jeżeli nie wypadną],opalona skóra,dekolcik