Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 329 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-13, 13:26   #9841
LittleButterfly
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Amanina,
dziękuje za odpowiedź zaraz lecę do albumu luknąć.
Stary 2013-01-13, 13:31   #9842
przedpo
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez Amanina Pokaż wiadomość
Lil Butterfly: z tymi stanikami jest tak, ze po miesiacu, jak zdejma Ci pasy z cycuszkow, bedziesz juz mogla nosic staniki, i dziewczyny tu na forum zalecaja, zeby do 6 miesiaca zycia cyckow, kupowac sportowce - dwumiseczkowe, bez fiszbin. ja mam, tak jak wiekszosc z nas tutaj trophy n triumpha i drugi ktory strasznie jest fajny to Panache SOPHIE Nursing Bra (nawet wygodniejszy niz ten triumph). fiszbiny po pierwsze uciskaja na gojaca sie rane/blizne a po drugie moga ja zdeformowac. wazne tez zeby te staniki byly mieciutkie, a nei usztywniane w miseczkach, zeby implanty mogly sie naturalnie poukladac. u mnie w albumach jest kilka zdjec stanikow, to sobie mozesz przejrzec. na silownie kupilam straszne ohydztwo, ale trzyma cycki tak, ze w ogole sie nie ruszaja, w zadnym kierunku, i jest to Shock Absorber D+ Max Sports Bra. Na noc do spania za to topik pod normalna pizamke: ja mam Triumph Energy N.

moj lekarz powiedzial ze po miesiacu moge juz nosic co chce, ale podeszlam zachowawczo do tematu i traktuje cycki zgodnie z zaleceniami dziewczyn

a, w GO SPORT te Triumphy Trophy N sa po 139 zl!!!
Ja wczoraj oglądałam w sklepie te różne sportowce, nawet przymierzałam i powiem Wam, że moim zdaniem one nie są takie złe. Mówię o tym bardziej miękkich, nie takich typowych sportowcach, które też materiał mają inny, takie wzmacniany. Śmiem podejrzewać, że jeżeli ma się co włożyć w taki miękki stanik to lepiej się w nich człowiek czuje, niż w tych usztywnianych, które są jak pancerze moim zdaniem, a może się nie znam mając tylko doświadczenia gąbek

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 13:36   #9843
Niezadowolencja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LittleButterfly Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
chciałam Was zapytać o ten stanik Trophy N czy jakoś tak o którym nie raz już pisałyście , po jakim czasie po operacji można go nosić ? da się go kupić gdzieś w sklepie czy trzeba przez internet zamawiać ? A w ogóle to po op. te staniki które się nosi to są sportowe jakieś specjalnie przytrzymujące piersi czy jakie ? Proszę którąś o wyjaśnienie jak to z tymi stanikami PO jest, bo nie orientuje się jeszcze w tym i nawet nie wiem jakie bym musiała kupować dla nowych piersiaczków

Witam. Jak chodzi o staniczki to u mnie było ciutkę inaczej. Po tygodniu mogłam już nosić sportowy biustonosz, ale wybrałąm raczej bardziej zabudowany, ponoć amerykańskiej firmy (jak zdejmę go wieczorem to napiszę jak się nazywa) Zgodnie z poleceniem dziewczyn kupiłam Trophy N i też w nim chodzę, dokupiłam jeszcze inne sportowe marki x, ale są bardzo wygodne. Jak będziesz chciała podeślę link do strony z allegro, gdzie go nabyłam. Teraz noszę od dłuższego czasu ten pooperacyjny (sama go kupiłam i jest niesamowicie wygodny). Pod koniec stycznia jadę do dr na kontrolę to dowiem się reszty, ale i tak będę nosiła do 6-go miesiąca sportowe...dziewczyny wiedzą co mówią więc im zaufam. Oczywiście nie powstrzymałam się i zakupiłam kilka biustonoszy, miękkich, ale niestety z fiszbinami. Inne ciężko dostać, a jak już są bez fiszbin to jak dla 70-latki (po szyję).
Stary 2013-01-13, 13:42   #9844
LittleButterfly
Raczkowanie

Dzięki dziewczyny
jesteście moją skarbnicą wiedzy

pojutrze konsultacja, nareszcie muszę podrukować sobie jeszcze zdjęcia piersi jakie bym chciała.
Stary 2013-01-13, 13:45   #9845
przedpo
Raczkowanie

Ehhhh dziewczyny. Ja to się już powoli nie mogę doczekać)))

Powiedzcie mi, do EKG trzeba się rozbierać ze stanika?

już są ojaaa
Stary 2013-01-13, 13:48   #9846
Niezadowolencja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Czekam, czekam tak jak Ci pisalam

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Niezadowolencja Pisalam dzis do Ciebie ale mi android zawiesza przegladarki i wcielo co naskrobnialam. Teraz musze ciasta dwa upiec bo juro jedziemy na 90tke babci TZ....a moja waga powoli spada
Spokojnie naskrobiesz jak będziesz miała czas i ochotę, a ciasta myślę, że się udały.
Mam problem z Tż...ciągle kupuje mi ulubione cukierki, a ja niestety nie mogę się powstrzymać. Walczę jak mogę. Innych słodyczy nie ruszam, ale te...szaleję na nimi. Chyba go uduszę

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość

Miałam robione EKG kilka razy i 2 razy kazali mi się rozbierać, co było dość krępujące. Całe szczęście w pozostałych przypadkach nie wymagali tego. Także jeżeli będą Ci się kazali rozbierać to zapytaj się w czym ma przeszkadzać biustonosz?
Stary 2013-01-13, 13:55   #9847
klaudeczka2010
Zadomowienie

cześć dziubaski!!!ja na chwilę bo teściowa jedzie na obiad..jak co niedzielę..echh....nie żebym jej nie lubiła...ale....:rolleyes :

DZIĘKI NIEZADOWOLENCJA kochanie...wczoraj zakupiłam GREYA...w hipermarkecie...jak zobaczyłam to od razu hyc,..do koszyczka...i zaczęłam czytać dziś..ale dopiero jakieś 20str...pewnie szybko skończę

SWINIACKU...współczuję... ale ważne że podjęłaś decyzje i jest to decyzja pewna!!!trzymam kciuki za twoje szczęście!!!

ja wczoraj byłam na babskiej imprezce,fajnie było..ale spokojnie...była mojej przyjaciółki mama ,nie widziała mnie po operacji jeszcze...byłam w tej jasnej sukience z bershki...i stwierdziła że nic teraz tylko cycki mi widać ,że są dużewręcz kłóciłam się z nią że średnie....może w tej kiecce tak wyglądają...no ale jak robią takie wrażenie to dobrze

buziaki..spadam się myć i obiadek kończyć..później idziemy z dziećmi na górkę taką z wyciągiem,mamy jedną taką w mieściesynal na snowboard a mała na sanki...wpadnę wieczorkiem!!całysy dla wszystkich!!!

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2013-01-13 o 13:57
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 14:00   #9848
kasikkk87
Zadomowienie

hm co do ekg to ja robila mi je babka pytam musze sciagnac stanik powiedziala ze nie
przyszlam po wyniki i sie okazuje ze zginelyyy hmmm no to trzeba powtorzyccc ja wchodze do gabinetu a tam facetttt eeee pytam trzeba sciagnac stanik a on ze takkk(badanie bylo ponownie robione w odstepach chyba 3 dni)i ja glupia sciagnelam moglam przynajmniej cos powiedziec ze babka nie kazala mi sciagaccccc ale mysle sobie ze facet sie rozczarowal bo mialam jakiegos tam pushapa a jak sciagnelam to wiadomozbokkkkk z niego
no i ten wstyddd jak go sciagnelam
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 14:03   #9849
nkolodii
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość

miałam ekg tydzień temu i się musialam do polowy sie rozzebrać;[masakra dla mnie.mam33lata ale zrobiłam ekg na wszelki wypadek tak lekarz mówil.
Stary 2013-01-13, 14:16   #9850
Amanina
Raczkowanie

dziewczyny, tez przeczytalam GREY'a juz calego, wszystkie 3 czesci!! zaczelo sie od tego, ze kolezanka mi wcisnela, bo mialam gorsze dni w pracy, i musialam jakos wyluzowac i ona "masz przeczytasz", nastepnego dnia pobieglam po druga czesc, a potem czekalam do premiery trzeciej i lyknelam w dwa dni literatura piekna to to nie jest, ale wciaga i nie chce sie czlowiek oderwac
no i tez czlowiekowi od razu dziala na wyobraznie i biegnie do tego TZ z nakazem sciagania portek tu i teraz )) chociaz moj w ogole nei zalapal o co chodzi i mowi "ALE JA JESZCZE WANNE MUSZE UMYC"

Edytowane przez Amanina
Czas edycji: 2013-01-13 o 14:28
Amanina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 14:26   #9851
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

witam kochane ;*
ytat:
Napisane przez Świniaczek
Nie doczytałam newsów.
Rozwodzę się.
Nie będzie cycków. Zostaną w nieosiągalnym miejscu.
Nie kocham swojego męża, nie wytrzymam z nim. Nie, nie ma nikogo innego. Po prostu go nie kocham i nie chcę z nim być. Ślub był pod presją rodziców moich i jego. Nie umiem z nim żyć, zrobił kiedyś coś, czego nie potrafię wybaczyć, nie jestem w stanie go pokochać, nie umiem z nim być.
Pozwolę sobie cieszyć się waszymi cycuchami.

Ja tak samo jestem po rozwodzie i przeszłam koszmar Świniaczku przetrwasz to na początku będzie ciężko ale dasz rade tak jak ja po jakimś czasie poznałam obecnego partnera pokochał mnie i mojego synka jestem teraz przeszczęśliwa jesteśmy razem już rok w maju się do niego z synkiem wprowadzamy ja jestem zdania że musiałam wycierpieć swoje by potem być naprawdę szczęśliwa jedynie czego nie żałuję z oprzedniego małżeństwa to synuś to moje największe szczęście jakie mogło mnie tracić
Stary 2013-01-13, 14:26   #9852
dariac31
Raczkowanie

Witajcie dziewczyny
Śledzę wasze wpisy już od jakiegoś czasu

Pozdrawiam

Edytowane przez dariac31
Czas edycji: 2013-04-12 o 16:14
dariac31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 14:28   #9853
Amanina
Raczkowanie

hej dariac31: witamy mam nadzieje, ze znajdziesz tu duzo wsparcia i przydatnych informacji
Stary 2013-01-13, 14:31   #9854
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

witam dariac31
Stary 2013-01-13, 14:57   #9855
przedpo
Raczkowanie

Cytat:
dziewczyny, tez przeczytalam GREY'a juz calego, wszystkie 3 czesci!! zaczelo sie od tego, ze kolezanka mi wcisnela, bo mialam gorsze dni w pracy, i musialam jakos wyluzowac i ona "masz przeczytasz", nastepnego dnia pobieglam po druga czesc, a potem czekalam do premiery trzeciej i lyknelam w dwa dni literatura piekna to to nie jest, ale wciaga i nie chce sie czlowiek oderwac
no i tez czlowiekowi od razu dziala na wyobraznie i biegnie do tego TZ z nakazem sciagania portek tu i teraz )) chociaz moj w ogole nei zalapal o co chodzi i mowi "ALE JA JESZCZE WANNE MUSZE UMYC"

Gdzie Ty takiego męża znalazłaś?
Fakt, literatura wysokiego lotu to nie jest delikatnie mówiąc. Ja też zakupiłam 3 cz, ale teraz czytam co innego, więc się pewnie doczeka swojej kolejności po op na urlopie. Ogólnie jakieś bardzo popularne te erotyki teraz.

---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ----------

Cytat:
Napisane przez dariac31 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny
Śledzę wasze wpisy już od jakiegoś czasu i postanowiłam, że pora coś napisać o sobie.
Konsultacje(w sprawie powiększenia piersi) mam dopiero w maju.
Mam mały biust i ciągle ktoś mi docinał z tego powodu, a to koleżanki, a to koledzy. Noszę stanik gąbkowy ale wiadomo, że się odznacza.
Na szczęście mam kochanego męża(który mnie kocha za całokształt a nie za piersi) i cudowna córę.
Na powiększenie piersi, próbowałam już różnych sposobów: kremy na powiększenie biustu , tabletki ziołowe, hormony. Przez to wszystko, nabawiłam się tylko kłopotów zdrowotnych. Jak ktoś chce to opisze na maila a piersi nie powiększyły się nic.
W ciąży lekko się ujędrniły i tyle atrakcji było
Jednak wiem, że mój dzień wkrótce nastąpi - mocno w to wierzę .

Pozdrawiam
Witamy!

Podoba mi się Twoje ostanie zdanie - TAAKIE pozytywne.
W ogóle ostatnio wszędzie na siłe się doszukuję pozytywnych rzeczy, zęby się nie dopaść chandrze, która łazi za mną od długiego czasu

już są ojaaa
Stary 2013-01-13, 15:05   #9856
Saba08
Zadomowienie

Witaj Daria

Lubuss Ty się oszczędzaj, nawet jak nie boli, to nic nie rob, bo możesz sobie krzywdę zrobić.

Przedpo ja dopiero teraz zaczęłam robić coś wymagającego - w stylu mycie wanny itp (a odkurzać dalej nie odkurzam, na szczęście mój mąż dzielnie mnie wyręcza). Gotować zaczęłam po 3 tygodniach. Na pewno ustaw sobie wszystko w zasięgu ręki, żebyś nie musiała po nic sięgać. Przygotuj rozpinane bluzki. Ogólnie niewiele będziesz w stanie robić na początku
Stary 2013-01-13, 15:15   #9857
Niezadowolencja
Raczkowanie

Cytat:
Ja wczoraj zaczęłam greya III i fakt nie jest to majstersztyk, ale wciąga niesamowicie Ja nawet do Tż nie biegnę, bo wiem, że nie da się tak nabrać. On uważa, że to ☠☠☠☠☠☠☠y i śmieje się ze mnie. Oczywiście są to pierdoły, ale za to jakie miłe Myślę, że najdalej we wtorek skończę, a szkoda bo jeszcze mogłabym to czytać. Powiedz mi tylko czy Grey'owi nic się nie stanie?
Zazdroszę tym ludziom, którzy nie czytali Harrego Pottera i go nie oglądali, zazdroszczę tym, którzy nie oglądali Władcy Pierścieni i zazdroszczę tym, którzy nie czytali jeszcze Grey'a. Uczucia jakie mi towrzyszyły przy pierwszym czytaniu i oglądaniu są jedyne w swoim rodzaju. Zresztą jest tyle książek, które chciałabym przeczytać znów po raz pierwszy... No nic zadowolę się jakimiś nowymi, zawsze istnieje szansa, że znów trafię na jakąś miłą pozycję

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:08 ----------

Witamy, witamy dariac31. Czuje się jak u siebie

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ----------

[QUOTE=przedpo;38622119]
Gdzie Ty takiego męża znalazłaś?
Fakt, literatura wysokiego lotu to nie jest delikatnie mówiąc. Ja też zakupiłam 3 cz, ale teraz czytam co innego, więc się pewnie doczeka swojej kolejności po op na urlopie. Ogólnie jakieś bardzo popularne te erotyki teraz.[COLOR="Silver"]

Popularne erotyki, hmm a znasz może jakieś ciekawe tytuły? Swoją drogą wolę czytać niż oglądać. Moja wyobraźnia jest ogromna więc i wyobrażenia na temet tego co czytam podobają mi się bardziej niż to co mogłabym oglądać Lubię swoją wyobraźnie, a Wy?
Stary 2013-01-13, 15:20   #9858
anne001
Raczkowanie

Przedpo- polecam szampon w sprayu,rossmann, za 10 zł. Pikasz przy skorze głowwy,czeszesz,i jak nowo narodzona
Ktoraś pytala o noszenie dziecka- 14 kg. Napewno powstrzymała bym sie do 3 mieś. Tak łatwo jesw zniszczyc pośpiechem efekt operacji :-( sama podnosilam coskę- 15 kg po 3 mies.
Świniaczku- w swini siła, w swini moc ;-) warto dla własnego szczescia cos poswiecic,wierzę że los,wynagrodzi Cię pięknymi cycuszkami
witam wszystkie dziewczynki :-*

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Ja nie czytalam nigdy i nie oglądalam harrego ani gwiezdnen,ani nic w tej tematyce,nie moja bajka
Stary 2013-01-13, 15:33   #9859
iloona79
Zadomowienie

Witam w niedzielne popołudnie
TŻ wysłałam z synkiem na WOŚP i mam chwilę żeby tu zajrzeć.
Czytam i widzę,że niektórym nie najlepiej weekend się zaczął (Świniaczku ) Ale jak dziewczyny piszą-niejedna nawet to przeszła-wszystko się z czasem ułoży,choć na początku będzie burza...po burzy jednak przychodzi słońce i tego trzeba się trzymać

A ja własnie skończyłam czytac książkę,która tak optymistycznie mnie nastroiła i choć generalnie to co się przydarzyło w niej głównej bohaterce,to chyba wszystkie plagi egipskie....tytuł nawet wiele mówiący "Na domiar złego" - pożyczyłam kiedyś od mamy i tak leżała u mnie,więc wreszcie się zabrałam i nie żałuję-akurat na te nasze dołki
Dobrze jest mieć w Was grupę wspracia,bo każda ma jakiś tam problem i czasem lepiej się tu wyżalić niż komuś w "realu"

Anne,
dobrze że piszesz o tym szamponie bo ja tez się zastanawiałam jak to z tymi włosami i TŻ uprzedzałam ze myc mi je będzie...
Dobrze że w nowym mieszkaniu będzie wanna bo teraz mamy kabinę i nie wiem jakby miał mi to robić

Dobrze tez,że piszecie o tym podnoszeniu dziecka-ja myslę ze to z pozoru jest takie,ze wszystko juz jest dobrze,fajnie się czujemy no to jazda-trzeba się wziąć za robotę.To chyba może być złudne,bo w środku moze coś sie jeszcze niedogoiło i może być kiszka-ostrożności nigdy za wiele...
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 15:37   #9860
Niezadowolencja
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anne001 Pokaż wiadomość
Przedpo- polecam szampon w sprayu,rossmann, za 10 zł. Pikasz przy skorze głowwy,czeszesz,i jak nowo narodzona
Ktoraś pytala o noszenie dziecka- 14 kg. Napewno powstrzymała bym sie do 3 mieś. Tak łatwo jesw zniszczyc pośpiechem efekt operacji :-( sama podnosilam coskę- 15 kg po 3 mies.
Świniaczku- w swini siła, w swini moc ;-) warto dla własnego szczescia cos poswiecic,wierzę że los,wynagrodzi Cię pięknymi cycuszkami
witam wszystkie dziewczynki :-*

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Ja nie czytalam nigdy i nie oglądalam harrego ani gwiezdnen,ani nic w tej tematyce,nie moja bajka

Gwiezdne Wojny i Harry Potter to dwie różne sprawy. Ja gwizdnych W. nie byłam w stanie znieść.

---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ----------

Świniaczku przykro mi, że tak się w Twoim życiu ułożyło. Nie wiem co ja bym zrobiła, ale jak go nie kochasz to chyba jedyne wyjście z tej sytuacji? Oby do przodu!
Stary 2013-01-13, 15:41   #9861
xxPaullinkaxx
Przyczajenie

Kicia ale śliczne zdjecia te nowe w bieliznie, rany ale ja Ci zazdroszcze Wiem że zazdrość to grzech ale wszystkim Wam cycolinką zazdriszcze że macie już te swoje piękne Skarby ja dopiero za rok, ehh, mam nadzieje ze szybko zleci. Póki co pozostaje mi podziwianie Waszych:P
xxPaullinkaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 15:52   #9862
iloona79
Zadomowienie

Lubuss,
laseczka z Ciebie że hej-te cycuszki to tylko dodatek
Miałam nosa co do tego doktorka i juz wiem na 100%,że tez u niego robię!! Doktorze, dobra robota

---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

Amanina,
a Ty już chodzisz na siłownię? Bo u Ciebie to przecież jakoś 3 miesiące będzie,no nie??
Stary 2013-01-13, 16:13   #9863
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anne001 Pokaż wiadomość

ja też

szpital mam w domu
starsza się rozłożyła na dobre,na dodatek mąż też sygnalizuje że go bierze, czyli pewnie zalegnie w łóżku i będę mieć trójkę dzieci do obskoczenia
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-13, 16:30   #9864
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
szpital mam w domu
starsza się rozłożyła na dobre,na dodatek mąż też sygnalizuje że go bierze, czyli pewnie zalegnie w łóżku i będę mieć trójkę dzieci do obskoczenia
To witaj w klubie-moje dzieci tez chore-jedno juz profilaktycznie jest leczone a męza też coś bierze...mam nadzieję,że ja się choc oszczędzę
Stary 2013-01-13, 16:58   #9865
lubuss
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez LittleButterfly Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczyny
jesteście moją skarbnicą wiedzy

pojutrze konsultacja, nareszcie muszę podrukować sobie jeszcze zdjęcia piersi jakie bym chciała.

Ja tez mialam zdjecie jakie bym chciala ale dr powiedzial zeby byly takie bym musiala miec takie wymiary jak ta ze zdjecia i taka sama wyjsciówke wiec zdjecia beda raczej zbedne:P
Stary 2013-01-13, 17:30   #9866
nkolodii
Raczkowanie

jutro idę na badanie usg piersi,mam nadzieje że wszystko będzie ok,już się wieczora,mi marze jak będzie lato,ładna zwiewna kiecka,wiatr we włosach[jeżeli nie wypadną],opalona skóra,dekolcik

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

Cytat:
Napisane przez lubuss Pokaż wiadomość
Ja tez mialam zdjecie jakie bym chciala ale dr powiedzial zeby byly takie bym musiala miec takie wymiary jak ta ze zdjecia i taka sama wyjsciówke wiec zdjecia beda raczej zbedne:P
LUBUSS jak się czujesz?chyba cycusie bedą się zmieniać z każdym dniem;]a masz takie piekne;].ja wiem że takich nie będe mieć bo mam teraz obwisle i obrzydliwe,wycisniete cytryny,ale coś tam wyjdzie.
Stary 2013-01-13, 17:47   #9867
LittleButterfly
Raczkowanie

lubuss,
wiem że takich jak na zdj dr pokaże to mi niestety nie zrobi ale mniej więcej żeby wiedział jakie :P idę ćwiczyć, bo cały dzień przesiedziałam w domu to trochę ruchu mi się przyda ...... Buziaki
Stary 2013-01-13, 17:53   #9868
iloona79
Zadomowienie

nkolodii,
nie przesadzaj już z tymi opisami o cytrynach itp
mysl o tym co bedzie,czyli zwiewna kiecka itd...

A ja mysle ze to tez nie ma sensu zeby brac zdjecia innych babek,
bo dobrze dr Lubuss powiedzial-trzeba by identyczna wyjsciowke i wymiary posiadac,a kazdy choc w najmniejszym stopniu to jednak jest inny!!
Stary 2013-01-13, 18:21   #9869
nkolodii
Raczkowanie

ILOONKO79 niestety mam cytrynki,i to takie bez grama soku i takie zapomniane gdzieś w lodówce na samym dole. pomarszczone,wysuszone.
Stary 2013-01-13, 18:33   #9870
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nkolodii Pokaż wiadomość
ILOONKO79 niestety mam cytrynki,i to takie bez grama soku i takie zapomniane gdzieś w lodówce na samym dole. pomarszczone,wysuszone.
No nie...poddaję się-zabrakło mi słów na ten opis
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości