|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 7
Owłosienie to jedno...ale jak można chodzić z mega przepukliną albo sponiewieranymi złym zabiegiem piersiami, które wyglądają wręcz przerażająco?
|
|
|
|
#1712 | |
|
Zakorzenienie
|
Niestety. Moją mamę to trzeba wołami zaciągać do lekarza, pamiętam jak raz nie chciała iść do lekarza z gorączką 40 stopni i utratą głosu
Cytat:
Znalazłam fragment ze Wstydliwych chorób nt. tej przepukliny- KLIK |
|
|
|
|
#1713 |
|
Wtajemniczenie
|
Ooooo, gadacie o TLC. Lubię ten kanał, i kwasy, które często tam lecą np: Moje wielkie cygańskie wesele.
|
|
|
|
#1714 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Brawa dla tej matki.
|
|
|
|
|
#1715 |
|
Zakorzenienie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;38628563]Czasami się zastanawiam czy ja naprawdę żyję w tej samej rzeczywistości co niektórzy ludzie z tych programów. moja mama dzisiaj oglądała coś o zwariowanych mamuśkach i były tam kobiety, które swoje wagowe obsesje przerzuciły na swoje dzieci. Przykro oglądać 7-9 letnią, szczupłą (aby nie powiedzieć chudą) dziewczynkę, która twierdzi, że ma grube nogi duży brzuch i ogólnie jest gruba
. Brawa dla tej matki.[/QUOTE]Niektórzy nie powinni mieć dzieci ![]()
|
|
|
|
#1716 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;38628563]Czasami się zastanawiam czy ja naprawdę żyję w tej samej rzeczywistości co niektórzy ludzie z tych programów. moja mama dzisiaj oglądała coś o zwariowanych mamuśkach i były tam kobiety, które swoje wagowe obsesje przerzuciły na swoje dzieci. Przykro oglądać 7-9 letnią, szczupłą (aby nie powiedzieć chudą) dziewczynkę, która twierdzi, że ma grube nogi duży brzuch i ogólnie jest gruba
. Brawa dla tej matki.[/QUOTE]Widziałam widziałam, szło dzisiaj ok 11-12. Moim zdaniem te dziewczynki spełniają ambicje i marzenia rodziców. To hobby rodziców a nie dzieci. Trochę szkoda mi ich bo nie mają normalnego dzieciństwa a potem pewnie wyrosną na zakompleksione nastolatki, młode kobiety a potem zgorzkniałe stare baby. |
|
|
|
#1717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1718 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
W sumie, pewnie wtedy faktycznie przestały boleć .
|
|
|
#1719 |
|
Raczkowanie
|
Chociaż serce mi się kraja, gdy widzę dzieci, które już prawie osiągnęły kształt idealny (kula :p)
|
#1720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A rodzice jeszcze ot tak bez niczego tu jakieś chipsy im podrzucą, colę do popicia dają żeby się maleństwo nie udusiło. Nic tylko bić |
|
|
|
|
#1721 |
|
Zakorzenienie
|
To tak samo chore, jak chorobliwe kontrolowanie wagi i tego, co zjadło dziecko.
|
|
|
|
#1722 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
Jak widzę takie grube dziecko z paczką chipsów albo hamburgerem to mam ochotę przywalić... rodzicom, że na to pozwalają A potem płacz, jak się mały rozchoruje. Dużo się takich dzieciaków naoglądałam pracując w fast foodzie na basenie. Rekordzistą był stały bywalec basenu, brzuch mu się wylewał ale był u nas po fryteczki, hamburgery czy chipsiki minimum 3 razy dziennie...
|
|
|
|
|
#1723 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Głodzenie i przekarmianie są niedobre. Bycie rodzicem, to nie wakacje i to na nas spoczywa odpowiedzialność za to, jak dziecko wygląda i jakie ma nawyki żywieniowe. Trudno kazać dziecku jeść np. brokuły, gdzie samemu się ich nie je, tak jak, zakazywać jedzenia chipsów, gdzie samemu się wsuwa całą wielką pakę paprykowych |
|
|
|
|
#1724 |
|
Zadomowienie
|
Jak ja pracowalam w restauracji to co tydzien przychodzila rodzinka z dzieckiem ok 9lat i zawsze zamawial:
pizze z parowka i frytkami (tak troche po amerykansku )na to dodatkowo kladl keczup i majonez i pil pol litra coca-coli lub fanty. Nie znam sie ale takie danie dla dziecka to musi byc naprawde mega bomba kalorii. |
|
|
|
#1725 | |
|
wańka wstańka
|
Cytat:
|
|
|
#1726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=...ture=endscreen zatkało mnie Edytowane przez MonikaFaustyna Czas edycji: 2013-01-14 o 10:08 Powód: kolejny post |
|
|
|
|
#1727 | ||||
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
Tak samo co Cię obchodzi czyjeś dziecko, czyjeś zdjęcia, czyjś status czy wrzucane linki. Najlepiej wywal wszystkich z fejsbuka ![]() Cytat:
![]() 2. 200 różnych, czy tych samych? Czy 200 fot swojej twarzy? Nie rozumiem chyba Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1728 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Swoją drogą to nie było odniesienie do wirtuala, a raczej do rozmowy w "realnym" zyciu, więc ciężko mi będzie usunąć pewne osoby ze swojego życia codziennego
|
|
|
|
|
#1729 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziwia mnie ludzie z mojego roku. Od poczatku mamy wspolna poczte i od poczatku ktos regularnie usuwa z niej wiadomości,komunikaty i materiały do nauki. Raz nawet jeden anonim napisał,że kasował i bedzie kasować,bo tak mu sie podoba i nic mu nie zrobimy.
Bylo jedno forum-spotkało sie z malym zainteresowaniem mimo ogłaszania na poczcie,ze takowe istnieje. Następnie powstało nowe. Znow ogłaszanie,informowanie,t roche ludzi sie zapisało,ale każdy czeka,aż inni zaczną cos pisać,nagle nikt nie zadaje żadnych pytań. Reszta? W ogole nie wiedzą,ze cos takiego istnieje,sa zdziwieni-FORUM?! NAPRAWĘ??? Albo twierdzą,ze poczta im sie podoba,a forum jest nieczytelne i oni nigdzie sie nie przenoszą. A płakać nad skasowanymi wiadomościami to i owszem... Rece opadają. |
|
|
|
#1730 |
|
Zadomowienie
|
Ktos jest mi w stane wytlumaczyc jak ludzi moga wpasc na pomysl nagrywania takich filmikow
![]() http://www.youtube.com/watch?feature...&v=WmrFOhPbogs Edytowane przez paulinka1128 Czas edycji: 2013-01-14 o 13:05 |
|
|
|
#1731 |
|
Zakorzenienie
|
Dawno mnie tu nie było
![]() Dziwi mnie roszczeniowa postawa ludzi i chore pojmowanie rzeczywistości. Pralka wg niektórych nie jest produktem pierwszej potrzeby, bo można prać ręcznie. Za to tablet za 7 tysięcy jak najbardziej jest produktem, który można postawić w tym samym szeregu właśnie z pralką, kuchenką czy zmywarką. I w dodatku MOPS powinien dofinansować kupno takiego tabletu. Tragedia. Zresztą same możecie poczytać, bo to wątek na plotkowym. |
|
|
|
#1732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie umiem.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
|
|
#1733 | |
|
wańka wstańka
|
Cytat:
Smutne to jest bardzo, że ludziom w glowie sie tak poprzewracało, że nie potrafią/ nie chcą odróżnić potrzeb wazniejszych od całej reszty. Gorzej- dzieciaki są w takim klimacie wychowywane- rośnie więc kolejne pokolenie z wykrzywionym lekko spojrzeniem na świat.
|
|
|
#1734 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie to jest nawet bardzo wykrzywione spojrzenie na świat.
Jeszcze ta osoba pisze, że przecież nie okradłaby nikogo gdyby MOPS kupił jej tablet za 7tys. Tak jakby nie rozumiała, że za takie pieniądze można przez pół roku utrzymać dwójkę biednych dzieci (tak średnio, to przykład, może nie być dokładny ani wiarygodny). |
|
|
|
#1735 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1736 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1737 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1738 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1739 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem bardzo cięta na postawę roszczeniową, za dużo i za ciężko pracuję żeby coś takiego tolerować. |
|
|
|
|
#1740 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:40.

. Brawa dla tej matki.

.

)