![]() |
#751 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXI) - część VI
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nie wiem, czemu tak ![]() Malwina - to Ty pytałaś niedawno o słoiczki z samą dynią? wczoraj wpadł mi w ręce jeden (w szafce, gdzie trzymam całe to dobro) i aż przeczytałam skład. Dynia (93%), woda - koniec składu. Firma Alnatura takie robi (tylko nie wiem, czy są dostępne w PL ![]() Coś jeszcze chciałam rzec, ale zapomniałam. Zosia śpi. Zasypia teraz jakieś 40 minut wcześniej (niż jeszcze 2 tygodnie temu), za to wstaje zamiast o 9, to o 7 ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#752 |
Zadomowienie
|
Hehe umknęło mi
![]() ![]() A mój wręcz przeciwnie... Zasypia coraz później i z coraz większymi problemami... A wstaje 6-7 zazwyczaj. Dziś wyjątkowo o 8 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#753 |
Zakorzenienie
|
Olcia przedwczoraj to wiesz :p dawno i nieprawda :p
a macie jakas nianie, monitorek? u nas Amelka tez spi u siebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#754 |
Wtajemniczenie
|
hej Kochane ja juz spakowana zaraz ide lulu bo rano o 7ruszamy do De
ciężka podróż ale co tam damy rade ![]() jutro postaram sie odezwać z domu- choć miesiącu w polsce to sie kubie gdzie mój dom...smutno mi trochę...Lilunia zostawia tu babcię cioci nie jedną:-(ehhh Depoison-dzieki za cynk o dyni-Lilutka ją uwielbia a mi niedobrze jak czuje jej zapach-w ogóle wpadne w szał sloiczkowy bo Lilek je juz bardzo różne rzeczy i wszystko bardzo jej smakuje ![]() do jutra!!!
#755 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Wczoraj zajrzałam do Was i w zasadzie zaraz wzięłam małą do spania. I tak ją usypiałam, że zasnęłam razem z nią. Do tego mała spała całą noc więc jestem mega wyspana. Ale mi fajnie. Teraz uciekam pod prysznic, a potem kawka i ciastko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#757 |
Zadomowienie
|
Witam z rana z kawusia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#758 |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() nie wiem czy to wczorajszy spacer tak na małą podziałał czy to zasługa tego, że zaczęliśmy nawilżać powietrze w jej pokoju (pożyczyliśmy na weekend higrometr i sprawdzaliśmy co i jak z tym nawilżeniem powietrza u nas), ale Luśka obudziła się raz na jedzenie o 24.00, potem dopiero o 6, ale zjadła, poszła spać jeszcze i wstała przed 8 ![]() A teraz mykam pracować, do napisania po południu ![]()
#759 |
Rozeznanie
|
witam z rana, nocka jak zwykle nawet juz nie licze tych pobudek zazwyczaj ok 4-5. Dziękuję za wszystkie rady odnośnie rozszerzania i glutenu.
Czy któraś z Was ma kubek starter z MAM? Nie mogę się zdecydować czy kupić ten właśnie kubek czy doidy cup. Była kupa troszkę ciemniejsza niż zwykle, po za tym bez żadnych niespodzianek. Dzisiaj powtórka z marchewki, a popołudniu mam zlot czarownic hehe przyjeżdzają 2 koleżanki na ploty nie mogę się doczekać. Dziewczyny z Polski gdzie kupujecie warzywa i owoce eko? Edytowane przez allebazi Czas edycji: 2013-01-14 o 08:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#760 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#761 | ||
Wtajemniczenie
|
hej
Cytat:
![]() mamy nianię,od synowej ![]() ![]() Cytat:
![]() część mam od znajomych z własnej uprawy a część z Lidla(jest dział z warzywami i owocami bio) idę po kawę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#762 | |
Zakorzenienie
|
hej wszystkim
Cytat:
![]() Ja akurat mam świetnie zaopatrzony eko sklep pod domem, 5 minut pieszo. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#763 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj jestem u mamy a to oznacza że będę Was podczytywac mało pisząc. Mała leży obok mnie na plecach i ćwiczy podnoszenie główki
![]() nie mówiłam Wam że w sobotę byliśmy u teściów No i ledwo co babcia wzięła mała na ręce to ta się rozplakala Czyżby jakiś znak? A tak na poważnie coś jej musiało nie pasować bo z dziadkami widuje się często Najgorsze że teściowa stwierdziła że wnsia się jej boi i teraz będą musieli częściej do nas przyjeżdżać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#764 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#765 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Małż poszedł do przuchodni po recepte na mleko i lekarz mu powiedział, że jeśli Agatka ma 5 miesięcy to już dostanie bebilon pepti 2, myślałam, że to po 6 miesiącu się przechodzi? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#766 |
Wtajemniczenie
|
Witam się poweekendowo
![]() Nadrobiłam, co napisałyście (na szczęście nie było tego dużo). Co do porodów, wywoływanych, czy nie i ewentualnej marudności dziecka, już mniejsza z tym. Różnie może być, ja napisałam tylko, że też pomyslałam, że Kaja mogła być, taka jaka była, przez taki a nie inny poród. Mniejsza o to. Pumas, to chyba Ty pisałaś o tym, że babki się licytują, która miała gorszy poród? Też to zauważyłam, bez sensu to jest. Mieliśmy wczoraj jechac do CH, ale ze względu na panującą grypę daliśmy spokój. Strach czy dzieci by się nie zaraziły jest większy niż potrzeba kupienia paru rzeczy. Dziewczyny macie już wybrane/kupione większe foteliki samochodowe? Kupujecie 9-36, czy jaką opcje wybieracie? Już czas coś wybrać. Mam nawet parę na oku, tylko jeszcze opinie muszę poczytać. ---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Wysypka raczej nie jest przeciwskazaniem do szczepienia. Też zrobiłabym sobie odwyk słodyczowy. Naprawdę chciałabym ich nie jeść. Juz nawet nie ze względu na tycie, tylko na zdrowie. Ale nie potrafię sie oprzeć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#767 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#769 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Znowu boli mnie kręgosłup na wysokości kości ogonowej ![]() ![]() Z miłych informacji Nadia zaczęła mówić ma- ma, ba-ba, be-be ,mem-mem a bałam się, że z jej niedosłuchem nie będzie tak mówić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#770 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#771 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a Luśce nie spieszy się do takiego gadania ![]()
![]() |
#772 |
Zadomowienie
|
Zobaczcie co się zrobiło Nadii pod pachami,,chyba za mocno łapiemy ja pod paszkami, ale żeby az tak ??? i do tego zrobiła się jej sucha skórka na brzuszku mimo, ze smaruję zawsze po kąpieli całe ciałko...od jkiegos czasu używam tego http://www.nivea.pl/Produkty/Dla-dzi...ko-nawilzajace a wcześniej miałam to i było wszystko ok http://allegro.pl/nivea-baby-mleczko...875225011.html
|
![]() ![]() |
![]() |
#773 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#774 | |
Zadomowienie
|
Hello.
No, zima się zrobiła, że hoho! ![]() Spałam dziś na kanapie, z kotem, więc jestem znów w całkiem przyzwoitym stanie. Co 8 godzin to nie 5 ![]() tu mniej-więcej dwukrotna, pewnie w PL też ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzidzia ma delikatną skórkę, może za mocno ktoś ją ścisnął, u mnie wystarczy że za mocno mam ramiączko od biustonosza przyciśnięte i już mi takie siniaczki wychodzą. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#776 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#777 |
Zakorzenienie
|
Olcia mala se budzila co godzine normalnie mam dosyc i to nie tak jak sie obudzila to ddalam jej smoka i poszla spac nie, potrafilam po kilka razy klasc sie i wstawac z lozka...
no masakra jestem tak zmeczona ze szok ![]() ja nie wiem o co jej chodzi przeciez kiedys tak laddnie spala na pierwsze mleko budzila sie w godzinach 4-5 a wczoraj pierwszy raz obudzila sie juz o 12 gdzie ja dopiero co glowe polozylam.. |
![]() ![]() |
![]() |
#778 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#779 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jej napewno idze zabek ale juz chyba z miesiac ja to meczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#780 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.