|
|
#1531 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. V
Cytat:
)A odnośnie bycia za wcześnie, możemy sobie przybić piątkę, najgorzej jest w podróży, zawsze za wcześnie na lotnisku i siedzę tam nie wiadomo po co ![]() Hej ! ![]() Ale to może nie chodzi im o płyny do płukania, tylko że część tych dzidziusiowych płynów jest właśnie w wersji w płynie. Przyznam że czytałam tak jednym okiem tylko, bo sama piorę w białym jeleniu wszystko i nie planuję nic zmieniać..
|
|
|
#1532 |
|
Zakorzenienie
|
też masz rację.... to zależy od firmy ... np.z h&m jest dość szeroki a zara szczupła i długa ....
|
|
#1533 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
jeszcze pewnie z tydzień dwa i zaczną się telefony - urodziłaś już???jak się czujesz???dajesz jeszcze rade??? yh!
|
|
|
|
#1534 | ||
|
Zadomowienie
|
no właśnie, z tymi rozmiarami to tak niewiadomo jak. mam takie jedne body, na metce jest napisane up to 3,5kg i jest krótkie i takie szerokie, że chyba dwoje dzieci by w to weszło... chyba że się dziecko wkłada jakoś w poprzek w to
Cytat:
![]() aha czyli na razie 68 i większe mogą dalej leżeć w torbach. dzięki ![]() Cytat:
to tak przy okazji- Mamusie lepszy proszek czy płyn? jest w ogóle jakaś różnica? bo że płatki mydlane odpadają to już wiemy ![]() i skoro już zadręczam pytaniami to jeszcze jedno. pisałyście kiedyś o kremach do buzi. pamiętam, że polecałyście nivea tylko który to był? ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...da-pogode.html czy ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...-krem-sos.html czy jeszcze jakiś inny?
|
|
|
#1535 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja zawsze myślałam ,że to laski są bardziej "nerwusiate"........ Cytat:
..............
|
|
|
#1536 | |
|
Wtajemniczenie
|
GRATULUJĘ 100dniówek!
Nestelle, mistrzostwo świata masz z mężem a on z Tobą ![]() OC, ja też właśnie śpię jak suseł (a sypiam po 8-9 godzin więc niemało) i nie mam problemów z zaśnięciem, kręgosłup bolał mnie raz Narzekam jedynie na obniżoną sprawność ruchową wynikającą z rosnącego brzucha Ciężko mi się kąpać (nie wszystko widzę, nie wszędzie trafiam), wiązać buty i czasem z łóżka podnoszę się na raty ![]() Cytat:
mój maluch też wypycha górki jak mnie kopsa pojedynczymi ciosami to wiem, że to nóżka albo kolanko, a jak się wypycha takie coś większego to jest to dupeczka i zazwyczaj dupusia jest po prawej stronie, a nóżki po lewej ![]() hej ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- ha! to u nas jest tak, że mnie mąż zawsze pogania, że się spóźnimy i jego tekst wygłaszany z kamienną miną "Wiesz, że nie lubię się spóźniać, to jest bardzo nie eleganckie". On jest gotowy (taki mi się wydaje), a ja np zaczynam się malować... i suma summarum ja już ubrana dreptam przy drzwiach do wyjścia, a on lata jak opętany po mieszkaniu i się zbiera... i zapomina miliona rzeczy... i w 90% przypadków gubi telefon, portfel, kluczki od samochodu
|
|
|
|
#1537 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
35 oooooo ![]() oj tam oj tam, wiesz staralam sie oddac powage calej sytuacji - ale nie bylo mi do smiechu - naprawde porzadnie sie Wystraszylam ![]() co do ciuszkow !!! mozesz podac rece sobie ze Strippi tyle pieknych macie, aaaaa ja chce ta szafe by zobaczyc ile Mlody bedzie mial, bo jak sie okaze ze ZA MALO ![]() Cytat:
oczywiscie trzymam kciuki by wszytsko poszlo dobrze ![]() Cytat:
dla 100dniowki i wygranych licytacji.no ja sie zwijam zawiezc to L4 do pracy - a tak mi sie nie chce ![]() aaa i mi sie pomylilo jutro ide do poloznje - wiec moze chociaz uda mi sie serduszka posluchac ![]() aaa i Mlody znalazl fajna kryjowke na swa noge czuje ja za prawym zebrem az wam mowie krzywo siedze bo jak chce sie przekrecic to Kopniak no nic lece pewnie bede jakos w domu kolo 15 dopiero w koncu po te talerze do IKEA tez musze pozniej podjechac - aaaaa i moze uda mi sie dzie odebrac moja 1wsza ''baby pake'' |
|||
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1538 |
|
Zadomowienie
|
witam was dziewczynki i zabieram sie za czytanie waszych porannych informacji
|
|
|
|
|
#1539 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
lub jednak postanawia ubrać coś innego... a niby miał być gotowy
|
|
|
#1540 |
|
Zakorzenienie
|
przerażacie mnie z tą ilością ciuszków. niby wiem, że lepiej więcej bo pralki do połowy (żeby chociaż tyle) zapełnionej puszczać nie będę, ale jakie to koszty.... ciuchów
|
|
|
|
|
#1541 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1542 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak by któraś wybierała się na zakupy kosmetyczne to w Rossmanie od piątku jest kilka fajnych rzeczy w promocji
- podkałdy do przewijania Babydream z 14,99 na 9,99 - chusteczki nawilżające Pampers sensitiv 2-pak z 14,99 na 9,99 - chusteczki nawilżane Cleanic Kindii 4 pack z 19,99 na 15,99 - krem na każdą pogode Nivea z 13,99 na 9,99 - bepanthen maść 30g z 18,49 na 16,99 Cytat:
Spróbuj podzwonić po państwowych ginekologach a nuż trafisz na termin za tydz choćby... może nie u najlepszego ale po skierowanie wystarczy byle jaki, spróbowac możesz jak się nie uda to wtedy prywatnie. Ja jak chciałam potwierdzić szybko ciąże (potrzebowałam zaświadczenie w pracy od razu) to właśnie dzwoniłam po mniej znanych ginekologach i przychodniach i terminy były szybkie w przeciągu tyg a nawet na drugi dzień. |
|
|
|
|
|
#1543 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
"Nie lubie sie spozniac" jak ja to slysze to mi slabo juz, bo ja to zawsze na styk A tak poza tym to witam sie w 29 TC Jeju, juz coraz blizej, ale widze Wasze 35 TC to mysle, ze ciagle jestem daleko daleko ![]() A tak poza tym to poczynilam pierwsze zamowienia - na dekoracje do pokoiku i farby do pokoiku malego, koszule do szpitala no i jakies zakupy rzeczy w ikei dla dziecka, bo akurat bylismy ![]() Koszule super, przymierzone i pasuja, dzis pojda do prania. A dalej zaczynam ukladac ostateczna liste wyorawki, jeszcze jestem bardzo w powijakach , takie wszytsko w szczatkowej formie
|
|
|
|
|
|
#1544 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najpierw cierpliwie czeka chwilkę w domu na mnie ale po chwili coraz bardziej zdenerwowany że nie zdążymy wychodzi do samochodu zapala a mnie to stresuję ze on tam już siedzi a ja biegam bo jeszcze telefon, dokumenty, błyszczyk itp a nieraz wychodzę już prawie wsiadam do samochodu i przypominam sobie że zapomniałam czegoś i szybko wracam jeszcze do domu. Jego mina bezcenna. A i czasem jeszcze trąbi żeby mnie pośpieszyć ![]()
|
|
|
|
|
|
#1545 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa no i oczywiście jak co poniedziałek
"pani z naprzeciwka w pracy" znowu chora |
|
|
|
|
#1546 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
hihi
|
|
|
#1547 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
I wiecie coooo mam metr w pasie haha w 27t1d Edytowane przez mariolci Czas edycji: 2013-01-14 o 11:51 |
||
|
|
|
|
#1548 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- U mojego TZ to samo ... A potem przychodzi do domu i mi to przynosi :/ ehhh |
|
|
|
|
|
#1549 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1550 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
) i on po tych 15 min juz caly ubrany i stoi przed drzwiami i sie wkurza, wygania mnie albo schodzi na dol, ale to jeszcze wieksze wyrzuty sumienia zawsze mam I tez juz sie spiesze, a zawsze na koniec czegos nie mozna znalezc
|
|
|
|
|
|
#1551 | |||
|
Zakorzenienie
|
ciekawe od czego to zależy...
Cytat:
ja się nigdy nie spóźniam, on jest też na czas, ale mi ciśnienie skacze jak widzę jak on się zbiera, jak ma czas, jak zawsze na ostatnią chwilę... ja muszę mieć zapasik, on na styk... w pewnym momencie, wychodząc z jednego domu, umawialiśmy się na miejscu - żeby mnie cholera nie strzelała Cytat:
Cytat:
![]()
|
|
|
|
#1552 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2199 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2200 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2207 |
|
|
|
|
|
#1553 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#1554 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#1555 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
nie zacytowalo mi wczesniejszej twojej wypowiedzi. dzieki za fotki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
lada dzień lada chwila...super rzeczy, a i dojrzałam śliczną sukienke panterkowa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
witamy no wreszcie ![]() witam i proszę dzisiaj o kciuki bo mam kolokwium i oddaje pracę zaliczeniową . mam skromne wymaganie dwie 3 mi wystarczą
|
|
|
#1556 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja w ubiegłym tygodniu się tam zaopatrywałam niestety;/
|
|
|
|
#1557 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
poza tym ja się nie powinnam wypowiadać, bo ja nie lubię takich pierdółek ![]() Sam pokoik śliczny i zazdroszczę, że masz tyle miejsca. A ilość ciuszków... ![]() Cytat:
![]() Twoja Miśka i Michałek Strippi, to będzie normalnie para książęca takie salony i garderoba, że hoho ![]() ![]() Cytat:
nie wiedziałam co to bezsenność, a teraz Cytat:
ja panikuję, a mąż zawsze zadaje mi sakramentalne pytanie: czy kiedykolwiek na coś się spóźniliśmy? i kurde 13 lat minęło i moja odpowiedź zawsze ta sama: nie czasem się ze mnie nabija i podpuszcza: no chodź się na coś spóźnimy, będzie fajnie ![]() Witaj
|
||||
|
|
|
|
#1558 |
|
Wtajemniczenie
|
haha panterka musi byc:P myślę, że bedzie idealna na ślub siostry w sierpniu
Kciuki za szkołę!!
|
|
|
#1559 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1560 |
|
Zadomowienie
|
za kolkwium
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:40.

bo jakby mój tż miał takie podejście jak ja ... to byłaby czasem katastrofa .... ale tez czasem pełen spokój (mój doprowadza mnie do szału swoim zorganizowaniem..... np. w kinie jesteśmy czasem pół godziny przed filmem bo on" nie lubisię spóżniać " - gdyby tylko od niego to zależało to byśmy byli godzinę przed....
) .
)

bo na niektórych mam napisane 3 miesiace a sa wielkości jak te co mają 52 cm
jeszcze pewnie z tydzień dwa i zaczną się telefony - urodziłaś już???jak się czujesz???dajesz jeszcze rade??? yh!
..............

za miłe słowa
nie wiedziałam co to bezsenność, a teraz
czasem się ze mnie nabija i podpuszcza: no chodź się na coś spóźnimy, będzie fajnie
za kolkwium