|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 8 części naszego wątku ??
|
|||
| Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.8 |
|
7 | 16,67% |
| Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.8 |
|
2 | 4,76% |
| Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.8 |
|
0 | 0% |
| Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.8 |
|
1 | 2,38% |
| Pokaż kotku co masz w środku, mamusie V-VI 2013 odkrywają płeć dzieci - cz.8 |
|
1 | 2,38% |
| Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.8 |
|
0 | 0% |
| Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.8 |
|
1 | 2,38% |
| Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.8 |
|
7 | 16,67% |
| My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.8 |
|
13 | 30,95% |
| Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.8 |
|
2 | 4,76% |
| Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.8 |
|
3 | 7,14% |
| Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.8 |
|
0 | 0% |
| Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.8 |
|
0 | 0% |
| Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.8 |
|
1 | 2,38% |
| Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.8 |
|
1 | 2,38% |
| Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.8 |
|
2 | 4,76% |
| Rozstępują się nam brzuszki, jednak rosną też cycuszki. Mamy V-VI 2013 cz.8 |
|
1 | 2,38% |
| Głosujący: 42. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2013 cz.7
dzięki
![]() tż miał przyjechać żebym się nie stresowała,zostać do jutra bo strasznie tęsknię i co..? praanie musi zrobić bo jak pracuje to nie ma czasu.. i powiedział,że będzie dopiero na wizytę.. a ja gotowa,ubrana,uczesana bo myślałam,że się przejdziemy.. ![]() no cóż, będe siedzieć z Wami ![]() przykre troche ale co zrobić.. z drugiej strony,nie rozumiem jak faceci (a napewno mój)sami nie potrafią w ogóle się ogarnąć.. nie wyobrażam sobie sytuacji gdy (jak tż dziś) wstaję i nie amm czystych gaci czy skarpet.. no jak to ![]() ja mieszkając sama,pracując i ucząc się miłam wszystko,łącznie z obiadami,mega-porządkiem i wszystkim zrobione.. jedzenia też mam zapasy zawsze-kilka paczek mąki/cukry, puszki na jakieś szybkie jedzenie, mnóstwo półproduktów+pełna lodówka.. a tż jak chce kawe z mlekiem to idzie po saszetkę kawy i małe mleko.. a jak jest głodny to zamawia albo zbiera się do sklepu-mi by się po prostu nie chciało.. no cóż.. za 6,5h wizyta a ja zamiast się zrelaksować z tż to będę schizować na necie ![]() poza tym to Siemka! |
|
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
ksiuki zacisniete za Ciebie i inne wizytujace (Axella!)
|
|
|
|
#333 |
|
Zakorzenienie
|
xal i klauda88!!!!
|
|
|
|
#334 |
|
Zakorzenienie
|
nie no ten link co przesłany był też genialny: http://kobietawielepiej.pl/macierzyn...owe-szalenstwo
|
|
|
|
#335 |
|
Zadomowienie
|
Witam się dziewczyny i trzymam
![]() ![]() za dzisiejsze wizyty
|
#336 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#337 | |
|
Wtajemniczenie
|
Pawie oczko wszystkiego najlepsiejszego
![]() Cytat:
u nas są czasem takie dni, że kopie praktycznie non stop, jakby nie spał prawie, a potem 2-3 dni ciszy, że czuje, że jest i czasem kopnie, ale lekko. taki typ nie wiem czy dam radę liczyć ruchy przez to, chyba że jak urośnie zmieni troszkę tryb życia i też się czasem zastanawiam, bo ma już prawie kilogram, a tutaj przez cały dzień czasem czuje tylko troszeczkę jak się powierci. ale zawsze jak zapukam w brzuszek to mi odpowiada
|
|
|
|
|
#338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do środy jakoś wytrzymasz. Wiecie co, mnie też strasznie denerwuje, jak co 5 min. "słyszę jak się czujesz?". a już najbardziej wkurza mnie mój tata, który odkad wylądowałam w szpitalu dzwoni niemal codziennie z tym pytaniem. Przed szpitalem dzwonił może raz na miesiąc, jak sobie przypomniał, że isnieję
|
|
|
|
|
#339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o ile się dowiem hehehe
|
|
|
|
|
#340 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dziękuję Córeczkę Nuny i Twojego Synka już gratulowałam ale mogę pogratulować jeszcze raz ![]()
|
|
#341 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za 23 tydzien ![]() Cytat:
i jeszcze jedno, czy on jest kubelkowa spacerowka? bo juz zglupialam i nie wiem czy to dobre rozwiazaniehttp://tablica.pl/oferta/sprzedam-wo...6e478050;r:6;s: Cytat:
|
|||
|
|
|
#342 | |
|
Wtajemniczenie
|
dzięki
---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- dziękuję
|
|
#343 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkie naj pawie_oczko
za wizytyw koncu sie dowiemy co axella ma w brzuszku , doczekac sie nie moge
|
|
#344 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja też się nie mogę doczekać
|
||
|
|
|
#345 |
|
Wtajemniczenie
|
a propos łóżeczek jeszcze, bo zapomniałam wczoraj napisać - u nas będzie drewniane, w pokoiku dziecięcym, i turystyczne - mamy salon z aneksem kuchennym, w którym zawsze siedzimy w ciągu dnia, i żeby dziecko było z nami, musi być jakieś łóżeczko albo leżaczek ... a że często jeździliśmy gdzieś, jak jeszcze mogłam, to przyda się przenośne łóżeczko. tylko się zastanawiam, czy kupować jeszcze leżaczek, czy sobie darować ... głównie ze względu na finanse, bo myślałam że mamy większość rzeczy a tu ciągle przybywa coś co trzeba kupić
|
|
|
|
#346 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dziś rano jak spojrzał na termometr to sobie przypomniał że miał w tamtym roku sobie nowe kalesony kupić, bo stare wyrzucił kiedy już do niczego się nie nadawały. ale mrozy się skończyły, no to nie potrzebne były kalesony. taki to właśnie jest mistrz, a ja pękam ze śmiechu jak słyszę "cholera, miałem kupić sobie kalesony" czy coś w tym rodzaju
|
|
#347 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() sorki dziewczyny za milczenie ale dostałam nakaz leżenia w weekend i jakoś nie miałam głowy nawet do komputera jako takiego ![]() nie dzieje się nic strasznego tylko brzuch mam non stop twardy. także mam leżeć i brać nospę. ech. co słychać?
|
|
|
|
#348 | |
|
Zakorzenienie
|
dzieki, teraz to juz wielki facet. 5letni
![]() Cytat:
no to mozecie miec niegrzeczna albo ruska alkoholiczke wybieraj
|
|
|
|
|
#349 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- zjadłam sobie kanapkę z serkiem chrzanowym i pomidorkami koktajlowymi i dopadła mnie zgaga jest jakiś szybki sposób żeby pozbyć się dziadostwa ![]() mam tylko nadzieję, że to nie po pomidorkach, bo ostatnio mam na nie ochotę
|
|
#350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie! bo bym zapomniała-wczoraj wieczorem myślałam,że nie zasnę przez cholerna zgagę! ![]() podobno mleko i migdały pomagaja.. mi po mleku zrobiło się troszkę lepiej.. wypij szklankę nie gorącego-może pomoże...
|
|
|
|
|
#351 |
|
Zadomowienie
|
W nowym wątku pokarzę Wam mój bebzonik w 17 TC
Kupiłam trochę przy duży biustonosz, ale jeszcze z tydzień i pewnie i z niego będzie mi się wylewać ![]() Leżałam a kocyku i trochę mi się odcisnął :P
|
#352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam własnie zgagę po muesli z mlekiem
|
|
|
|
|
#353 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
faaaajny ![]() jak Wy to robicie,że macie normalny kolor skóry.. solarka, balsamy brązujące czy taka karnacja lub trzyma Was od lata ?kazda na foto jest normalna ![]() ciekawi mnie to bo ja jestem bledsza niż smierć aktualnie
|
|
|
|
|
#355 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kazdy ma inaczej, jedni wstaja raniutko i gotuja obiad. inni jak ja wszystko na ostatnia chwile (jak tz ma wrocic z pracy :P) moze w domu o te czyste gacie dbala mama i teraz ciezko mu to ogarnac? spoko zamieszkacie razem to go wyedukujesz ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#356 |
|
Wtajemniczenie
|
antoinettee bardzo zgrabniutki brzuszek
![]() a muszę się Wam pochwalić - wczoraj po raz pierwszy poczułam kopniaczka powyżej pępka i było to niesamowicie słodkie, do tej pory to głównie było poniżej, w szyjkę i okolice ... a mąż się ze mnie śmieje bo czasem leżę z odkrytym brzuchem i się zachwycam jak mi się brzuch rusza ![]() Axella ja też jestem blada jak ściana, nie martw się gdybym nie używała tony korektora pod oczy, to bym straszyła ... zawsze jak już cienie były bardzo widoczne (taka uroda) to szłam 2-3 razy na solarium i problem z głowy na 2-3 miechy ... a teraz to masakra. no ale od maja będę się opalać na spacerkach
Edytowane przez vil84 Czas edycji: 2013-01-14 o 13:18 |
|
|
|
#357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(a jak widze fiszbine to dziekuje za moj sportowy stanik )
|
|
|
|
|
#358 | |
|
Zakorzenienie
|
nie mogłam ogarnąć co to ten chrzanowy leżaczek
![]() Cytat:
duuużo niżej niż pępek.. też mnie to zastanawia,czemu nie idzie do góry (kopniaki i brzuch) bo ciągle mam obniżony ![]() no ja też chcę już wiosnę i słoneczko... byleby nie aktywowało kolejnych piegolców to będę hepi ![]() ja też dziś nawaliłam tonę korektora pod oczy.. w ogóle dziś mam tonę tapety by mieć "naturalny/niewidzialny" makeup
|
|
|
|
|
#359 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() raz miałam lekką, ale to jakieś 2 miesiące temu Cytat:
![]() faktycznie stanik wydaje się ogromny ![]() ja w ciąży mówię stanowcze NIE opalaniu i kosmetykom brązującym. Czuję się strasznie blado, ale ogólnie jestem śniadej karnacji więc chyba nie jest tak źle |
|||
|
|
|
#360 |
|
Zakorzenienie
|
ufff dzień dobry
dopiero miałam czas zajrzeć, bo jak pojechałąm z domu o 8:40 tak wróciłam o 12 zjedliśmy pomyłam i zeszło..Widziałam, że był temat wagi... mi tez sie moja przestaje podobac, bo obżeram się ostatnio dlatego muszę pomyśleć o jakimś zdrowym zywionku. \jest motywacja\; kupiłam spodnie ciążowe za 115 zł Patrzyliśmy też za telewizorami bo chcielibyśmy coś malutkiego
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:50.

za wizyty

?
dopiero miałam czas zajrzeć, bo jak pojechałąm z domu o 8:40 tak wróciłam o 12 zjedliśmy pomyłam i zeszło..
Patrzyliśmy też za telewizorami bo chcielibyśmy coś malutkiego