Żonki 2009 cz. XXXV - Strona 18 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-13, 23:11   #511
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV

Czesc
Dzieki dziewczyny za mile słowa.
Jest lepiej, nie boli już tak bardzo. Ale słabo widzę na to oko, jakbym cos na nim miała, jutro kontrola u okulisty.

Igorku - wszystkiego najlepszego!!

SSR - jak Ci sie podobało spotkanie czwartkowe w przedszkolu? powtprzysz zabawe z Łusią w domu?
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 08:57   #512
Gucia0987
Zakorzenienie

Dzień dobry,

nie rozumiem dlaczego weekend tak szybko mija! Toż to przeca nie normalne jest!

Katunia o matko święta! Dobrze, że z okiem już lepiej! Ty uważaj na siebie! Mam nadzieje, że wszystko się tam ładnie wygoi. Daj znać jak dzisiaj po wizycie u okulisty

Ssr Twój lekarz widzę przyjmuje jak moja endo Najpóźniej wizytę u niej miałam 22.45 a i po mnie były jeszcze jakieś osoby.
Super, że możecie się starać o maleństwo i życzę powodzenia!

Ktosiu jak tam Marcelinka dzisiaj? lepiej coś? Mam nadzieje, że wszystko jej przeszło przez noc!

Martucha przykro mi, że ostatnie praktyki nie były najlepsze... co to za babiszon? przerost formy nad treścią? Ale nie zniechęcaj się! Ty w tym będziesz świetna! Trzeba takie osoby wyeliminować z tego zawodu

Co z tą laską od pracy? Pisała coś?

Neska sto lat dla Igorka i gratuluję wypieków!

Niu Twoje maluchy są prze fajne! Aż mi się buzia uśmiechnęła jak ich zobaczyłam! No i gratuluję wyników!!! PIĘKNIE!!!

Ja na razie nie mogę ćwiczyć, pewnie do marca a na pewno do połowy lutego muszę zrobić przerwę, ale na razie waga stoi w miejscu, więc chociaż tyle. Tylko flaczeje... no ale mam nadzieje, że to jakoś opanuje jak wrócę do Ewki

India ale miałaś fajny wieczór
A jak tam obraz??

OBRAZ JEST MÓJ! Zamówiony, nieco przepłacony, ale jak to Martucha napisała - ma mi cieszyć oko! Oj będzie!
Mam nadzieje, że jeszcze dzisiaj wyślą i że jutro przyjdzie. Już chciałabym żeby zawisnął

A weekend u nas wyjątkowo spokojnie. W piątek wpadł do nas kumpel, ale ostatnio drażniąco na siebie działamy, więc ja się szybko wycofałam do pokoju A w sobotę zmieniły nam się plany i zostaliśmy w domu, po raz pierwszy sięgnęłam po książkę i jak na początku było nieco ciężko, tak w końcu ją w sobotę skończyłam Ach ten Coben
A wczoraj obiad u rodziców, później filmik - miło

I oto poniedziałek. Żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce!

Jutro moja sis z facetem przychodzą do nas na obiad. Weny brak. Chcę zrobić coś prostego i co nie zajmuje dużo czasu, a co jest smaczne.. może macie jakieś pomysły, bo ja w ogóle!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 09:10   #513
bzyczka1
Zakorzenienie

Guciu najszybciej i smacznie to makaron ze szpinakiem i sosem śmietanowym można dodać kurze cycki

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 09:12   #514
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Guciu najszybciej i smacznie to makaron ze szpinakiem i sosem śmietanowym można dodać kurze cycki
A wiesz, że właśnie teraz się zastanawiałam nad tym i żeby zrobić z tego zapiekankę hmm... może to nie jest taki zły pomysł

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 09:33   #515
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 09:40   #516
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość
A tu na zachętę dla SSR żeby starała się o rodzeństwo dla Łucji
Oliwcia jest przecudowna starsza siostra

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Wydaje mi się, że z każda kolejną częścią pani się bardzo spieszyła, a trzecią to już w ogóle napisała na kolanie

Wow, gratuluję kampanii lego!!! Ale Pat będzie miał uciechę!
duzo zdrowka dla Marcelinki
wiesz co 1 czesc byla troche nakrecajaca czytelnik bo miala ciekawą fabule w drugiej bylo ciut gorzej.. sama fabula moze nie byla wysokich lotow ale jednak coś sie dzialo.. wiec miedzy scenami sexu cos tam jeszcze było...
ale poki co chyba przerwa przed 3 cześcia.. przeczytam ją bo chce skonczyc.. acz nie spieszy mi sie zbytno

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
ale ty masz szczescie z tym testowaniem ja tylko raz wygralam bon na 50 zl do rossmana a i tak nie mialam go jak odebrac... bo moja szwagierka, sierota, byla tam niby kilka razy i nie chcieli jej dac tzn twierdzili ze zadnej nagrody nie ma Pat pewnie sie ucieszy
twoja szwagierka mnie rozwala

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
bardzo dziękujemy
my po dwudniowej imprezie Co prawda na słodko wszytsko było (bo taki zwyczaj u mnie w rodzinie, ze urodziny na słodko tylko się robi) ale nacharowałam sie jak bury osiołek bo wszytsko zrobiłam sama i powiem nieskromnie, ze nawet nieźle wyszło mimo, ze ja antytalent jeśli chodzi o robienie ciast jestem
prezentów sporo gości sporo...ale chrzestna nam się rozchorowała i nie dotarła, chrzestny był sam bo jego żona też chora
nawet fajerwerki były równo o 17.15

aż nie mogę uwierzyć, że minął już rok

i zdrówka dla wszystkich chorowitków
bardzoooooo wielkie buziaki dla Igorka!!! niech nam rośnie zdrowo!!
i szczesliwie!!

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Jestem wypompowana po weekendzie...
Miałam zjazd, na studiach dosc intensywnie. poza tym wczoraj zrobilismy wypad na miasto, a ja po 2 piwach dzis byłam chora poza tym nocowała u mnie kolezanka ze studiów, więc po powrocie do domu jeszcze wspolnie z TZ posiedzielismy do 2 i musze to teraz odespac
odpoczywaj

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Martucha przykro mi, że ostatnie praktyki nie były najlepsze... co to za babiszon? przerost formy nad treścią? Ale nie zniechęcaj się! Ty w tym będziesz świetna! Trzeba takie osoby wyeliminować z tego zawodu

Co z tą laską od pracy? Pisała coś?
laska z pracy raczej nie... ale nie odpisala.. ja jestem nastawiona juz na nie.. szukam czegoś i intensywnie z przyjaciolka siegamy w dalsze plany
a praktyki- baba wyciagnela ksiazki (cwiczenia dla dysortografikow) i dzieciaki cale 45 minut wypelnialy ciwiczenie po cwiczeniu strona po stronie a ta w tym czasie siedziala na kompie i cyztala a to o endometriozie a to wiadomosci na onecie a to dzwoniła do koleżanek..
sorry ale taka terapie to dzieci se moga w domu zrobic...

Katunia!!! zdrówka!

dziekuje za gratulacje Lego tez sie cieszymy
Stary 2013-01-14, 10:23   #517
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
czesc

bardzo dziękujemy
my po dwudniowej imprezie Co prawda na słodko wszytsko było (bo taki zwyczaj u mnie w rodzinie, ze urodziny na słodko tylko się robi) ale nacharowałam sie jak bury osiołek bo wszytsko zrobiłam sama i powiem nieskromnie, ze nawet nieźle wyszło mimo, ze ja antytalent jeśli chodzi o robienie ciast jestem
prezentów sporo gości sporo...ale chrzestna nam się rozchorowała i nie dotarła, chrzestny był sam bo jego żona też chora

no nie mow ze tego torta tez sama upieklas?? jesli tak to jestem pod wrazeniem!! jaka mase marcepanowa mialas? tez bym chciala jakis tort wyczarowac na 33 urodziny mojego meza.... cos z serii dla doroslych hahaha ale poki co nie wiem jak sie za to zabrac a czas nagli

Wszystkiego dobrego dla Igorka
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
Oliwcia jest przecudowna starsza siostra

duzo zdrowka dla Marcelinki
wiesz co 1 czesc byla troche nakrecajaca czytelnik bo miala ciekawą fabule w drugiej bylo ciut gorzej.. sama fabula moze nie byla wysokich lotow ale jednak coś sie dzialo.. wiec miedzy scenami sexu cos tam jeszcze było...
ale poki co chyba przerwa przed 3 cześcia.. przeczytam ją bo chce skonczyc.. acz nie spieszy mi sie zbytno

twoja szwagierka mnie rozwala

i szczesliwie!!

odpoczywaj

laska z pracy raczej nie... ale nie odpisala.. ja jestem nastawiona juz na nie.. szukam czegoś i intensywnie z przyjaciolka siegamy w dalsze plany
a praktyki- baba wyciagnela ksiazki (cwiczenia dla dysortografikow) i dzieciaki cale 45 minut wypelnialy ciwiczenie po cwiczeniu strona po stronie a ta w tym czasie siedziala na kompie i cyztala a to o endometriozie a to wiadomosci na onecie a to dzwoniła do koleżanek..
sorry ale taka terapie to dzieci se moga w domu zrobic...

Katunia!!! zdrówka!

dziekuje za gratulacje Lego tez sie cieszymy
mnie niestety tez rozwala... a najlepsze bylo to ze nawet pisalam w tej sprawie do redakcji wizazu i oni kontaktowali sie z rossmanem i tamci twierdzili ze wszystko jest ok... a ta sierota twierdzila ze nagrody nie ma a najbardziej mnie rozwalila jak miedzy swietami przyszla do mnie z kartka czy pojde sobie do rossmana po ta nagrode... a nagroda byla do odbioru miesiac wczesniej poza tym pamietalam co i jak wiec kartka mi potrzebna nie byla no ale... nad nia to juz tylko plakac pozostaje, nie wiem co to kiedys bedzie...

w ogole to wczoraj mialam wieczorem jakies takie czarne mysli ehhh....
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 10:25   #518
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
na też chora

Super że impreza sie udała
Torta też sama piekłaś?? widziałam zdjęcie na fb bardzo mi sie podoba.
Mogłabyś jeszcze napisać jakie prezenty dostał Igorek?? Idziemy na roczek synka kuzynki i nie wiem jaki prezent dać, może coś mnie zainspiruje

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/

Edytowane przez ania20m
Czas edycji: 2013-01-14 o 10:27
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 10:32   #519
agus87
Zakorzenienie

Katuniu zdrówka
ktosiu zdrówka dla Marcelinki
u nas przeszło, teraz Ola ma chrypkę
może po wczorajszych wywijasach na śniegu z tatą
mąż biegł z sankami i zakręt zrobił i Ola wpadła twarzą na śnieg :O
byście widziły jak się cieszyłą

ania widzę, że pracę mgr piszesz
ja zaczęłam I rozdział, późno bo promotor bardzo czepliwy i dosłownie o byle co się czepia
ale plan zaakceptował, to najważniejsze
jaki masz temat?
Stary 2013-01-14, 11:01   #520
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cześć
Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Będziecie mieć wesołą gromadkę fajnie! a to trzecie też w takim odstępie krótkim?
No jak Bóg da..... Na razie są plany a to trzecie jak się przydarzy to też chyba tak "szybko" bo mnie 40-tka zastanie
Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
SSR tak jestem po cc
A miałaś planowaną? Czy tak wyszło? Bo u mnie nie było postępu porodu i nic już nie umieli wyczarować a było za długo od odejścia wód więc cięli:/

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Czesc
Dzieki dziewczyny za mile słowa.
Jest lepiej, nie boli już tak bardzo. Ale słabo widzę na to oko, jakbym cos na nim miała, jutro kontrola u okulisty.
SSR - jak Ci sie podobało spotkanie czwartkowe w przedszkolu? powtprzysz zabawe z Łusią w domu?
Super, że już lepiej, ale odpoczywaj i niech się goi. Do kiedy masz L4?? To chyba z czwartku nici co?
A chodzi Ci o zabawę z przesypywaniem? U nas makarony codziennie wbijają mi się w stopy, bo Łucja ma w miseczkach rózne gatunki i jak przesypuje to nie trafia i potem ja to wszystko rozdeptuję i wiecznie odkurzam Ale z ryżem, grochem i płatkami to nie próbowałyśmy

Cytat:
Ssr Twój lekarz widzę przyjmuje jak moja endo Najpóźniej wizytę u niej miałam 22.45 a i po mnie były jeszcze jakieś osoby.
Super, że możecie się starać o maleństwo i życzę powodzenia!
Ja na razie nie mogę ćwiczyć, pewnie do marca a na pewno do połowy lutego muszę zrobić przerwę, ale na razie waga stoi w miejscu, więc chociaż tyle. Tylko flaczeje... no ale mam nadzieje, że to jakoś opanuje jak wrócę do Ewki
OBRAZ JEST MÓJ! Zamówiony, nieco przepłacony, ale jak to Martucha napisała - ma mi cieszyć oko! Oj będzie!
Mam nadzieje, że jeszcze dzisiaj wyślą i że jutro przyjdzie. Już chciałabym żeby zawisnął
Jutro moja sis z facetem przychodzą do nas na obiad. Weny brak. Chcę zrobić coś prostego i co nie zajmuje dużo czasu, a co jest smaczne.. może macie jakieś pomysły, bo ja w ogóle!
Dzięki
A dlaczego nie możesz ćwiczyć?
No i super, że obraz Wasz bo naprawdę jest ekstra
Myślę, że zapiekanka makaronowa ze szpinakiem (ja robię paluszki krabowe, szpinak, kukurydza, bo jest mega kolorowa wtedy jak się kroi ten tort) i czym tam chcesz, może być kurczak. Szybko i łatwo.
Choć ostatnio jadłamw gościach szpinakowe wstążki z wędzonym łososiem i groszkiem też było szybko i smacznie

Martucha porażka z tą terapią:/ co to ma być odrabianie lekcji czy co? Nie dziwię się, że jesteś zniesmaczona

A Łucja po kąpieli wczoraj nie chciała spać więc pogasiliśmy wszystkie światła i poszliśmy niby spać i nasza córka od 22:25 do 2:40 kręciła się i skakała po łózku aż w końcu padła. Masakra! Dziś od rana marudzi, nie chce nic jeść. I nie wiem czy mam iść z nią na sanki czy próbować ją "dospać". Chyba to drugie bo bym się sama zdrzemnęła po tej nocy grr...

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.

Edytowane przez SSR
Czas edycji: 2013-01-14 o 11:02
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 11:27   #521
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
Katuniu zdrówka
ktosiu zdrówka dla Marcelinki
u nas przeszło, teraz Ola ma chrypkę
może po wczorajszych wywijasach na śniegu z tatą
mąż biegł z sankami i zakręt zrobił i Ola wpadła twarzą na śnieg :O
byście widziły jak się cieszyłą

ania widzę, że pracę mgr piszesz
ja zaczęłam I rozdział, późno bo promotor bardzo czepliwy i dosłownie o byle co się czepia
ale plan zaakceptował, to najważniejsze
jaki masz temat?
U nas też sie czepia sytasznie, już poprawiałam raz bo mi anty plagiatem sprawdził i pokazalo że z internetu coś spisałam a ja tej strony na oczy nie widziałam i usunełam te akapity i z innych książek napisałam i teraz czekam aż mi sprawdzi. temat mam taki :"Motywacja pracowników administracji publicznej na przykładzie miasta Pl..." A ty jaki masz temat?

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/

Edytowane przez ania20m
Czas edycji: 2013-01-14 o 11:29
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 12:55   #522
agus87
Zakorzenienie

Proces tworzenia i rozwoju małego przedsiębiorstwa na przykładzie firmy X (mojej firmy)

właśnie byłam w bibliotece poo książki bo mi brakuje to p[rzypisów,
najchętniej pisałabym z głowy, no ale chcą te przypisy to niech mają
Stary 2013-01-14, 15:23   #523
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Dziekuje za miłe słowa.

Byłam u okulistki.
Jest lepiej ale jeszcze nie dobrze calkiem, dostalam L4 do konca tyg. Dala mi zastrzyk do oka i teraz mam tak powiekszona zrenice ze nie widze prawie calkiem na to oko. W czwartek znow do kontroli.

Marta - super z tym lego! jaki zestaw dostaniecie?

SSR - nie bedzie w czwartek grupy zabawowej, chyba ze Ty ja poprowadzisz?
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 16:31   #524
Ana***
Zakorzenienie

jestem padnięta - tak to jest jak człowieka trochę nie ma spraw milion...
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 16:37   #525
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Dziekuje za miłe słowa.

Byłam u okulistki.
Jest lepiej ale jeszcze nie dobrze calkiem, dostalam L4 do konca tyg. Dala mi zastrzyk do oka i teraz mam tak powiekszona zrenice ze nie widze prawie calkiem na to oko. W czwartek znow do kontroli.

o mamo... nawet nie chce sobie wyobrazac jak taki zastrzyk do oka wyglada....

ja mam jutro wizyte u ginekologa, a w srode ide z tarczyca.... chcialam czekac na wyniki tarczycy i dopiero isc do ginekologa, ale jestem jakas taka niespokojna ze stwierdzilam ze nie bede czekac... blagam o kciuki, jutro ok. 17
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 16:40   #526
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Marta znam praktykowy ból, jestem teraz na praktykach w II klasie. i dzieciaki tez wypełniają podręczniki strona po stronie, mają tablice ultimedialną na niej rzut ksiazek i wypelnianie. Makabra, a przeciez tyle fajnego mozna zrobić

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 16:42   #527
martucha84
Zakorzenienie

ja tylko na sekunde potem doczytam

Katunia dostalismy ten zestaw http://twojeklocki.pl/klocki-lego-du...ia-p-1464.html (na dole sa fotki Patowi sie podoba bardzo acz klockow malutko ale fajnie ze jest platforma do ciagniecia
ma juz duzy zestaw podstawowy - 150 klockow plus tematyczny - lotnisko z samolotem i tematyczny - bob budowniczy z dzwigiem wiec to jak znalazl

jeszcze chcemy jakis z autami i zwierzatkami
Stary 2013-01-14, 16:58   #528
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
czyli nic nie starciłam no dobra, jakieś 2 godziny z życia bo doszłam do pierwszego miziania i wymiękłam

Cytat:
mam zdarta rogowke, boli oko, glowa masakra! siedze na L4 i pol dnia mam zakmniete oczy. Masakra!
OMG współczuję. Dbaj o oczy i nie siedź na wizażu

Cytat:
Ja również polecam staranie się U mnie jest mała różnica wieku między dziećmi ale to strasznie rozczulające patrzeć jak się kochają

Ja dalej mocno trzymam się postanowienia odchudzania. Dzisiaj mija 6 tygodni odkąd jestem na diecie i moje wyniki to -10,8kg w dół oraz po 16 i 17 cm mniej w pasie i biodrach.
wow szybko chudniesz nie za szybko?
dzieciaczki masz słodziśne

Cytat:
ja mam jutro wizyte u ginekologa, a w srode ide z tarczyca.... chcialam czekac na wyniki tarczycy i dopiero isc do ginekologa, ale jestem jakas taka niespokojna ze stwierdzilam ze nie bede czekac... blagam o kciuki, jutro ok. 17
będą mocne kciuki ja jutro idę na kolejne zajecia szkoły rodzenia i będę o Tobie mysleć

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 17:29   #529
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość

A miałaś planowaną? Czy tak wyszło? Bo u mnie nie było postępu porodu i nic już nie umieli wyczarować a było za długo od odejścia wód więc cięli:/
tak bo była ułożona pośladkowo

Cytat:
Dziekuje za miłe słowa.

Byłam u okulistki.

oby z okiem było coraz lepiej
Cytat:

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 17:44   #530
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

czesc
Cytat:
Igorku - wszystkiego najlepszego!!
dziękujemy
Cytat:
Dzień dobry,

Neska sto lat dla Igorka i gratuluję wypieków!

[B]!
dziękujemy
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
i szczesliwie!!

D
dziękujemy
Cytat:
no nie mow ze tego torta tez sama upieklas?? jesli tak to jestem pod wrazeniem!! jaka mase marcepanowa mialas? tez bym chciala jakis tort wyczarowac na 33 urodziny mojego meza.... cos z serii dla doroslych hahaha ale poki co nie wiem jak sie za to zabrac a czas nagli

Wszystkiego dobrego dla Igorka

w ogole to wczoraj mialam wieczorem jakies takie czarne mysli ehhh....

eee głowa do góry
no coś Ty az taka zdolna nie jestem Torta załatwił chrzestny (sam się zaoferował). Ja robiłam jednego na sobotę ale z gotowych biszkoptów bo nie umiem piec
Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
Super że impreza sie udała
Torta też sama piekłaś?? widziałam zdjęcie na fb bardzo mi sie podoba.
Mogłabyś jeszcze napisać jakie prezenty dostał Igorek?? Idziemy na roczek synka kuzynki i nie wiem jaki prezent dać, może coś mnie zainspiruje
tort jw
ja robiłam własnie takiego a'la torta, ptysie, babeczki z kremem budyniowym i owocami, bananowca

a prezenty
dostał takiego mega misia wiekszego od niego, konia na biegunach, puzzle drewniane, klocki, matę muzyczną, ubranka, nocnik z kierownicą (troche na wyrost ale nie zginie na przyszłosc), kubek 360 st i kasiorkę...
no i jeszcze będzie prezent od chrzestnej ale nie wiem co a my mu mielismy kupic namiot z piłeczkami ale to dostanie nieco pózniej
Cytat:
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 18:23   #531
niuniuniau
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
wow szybko chudniesz nie za szybko?
dzieciaczki masz słodziśne
będą mocne kciuki ja jutro idę na kolejne zajecia szkoły rodzenia i będę o Tobie mysleć
gold z jednej strony bardzo się cieszę z tego spadku kilogramów a z drugiej martwię się o kondycję skóry, nie mam wpływu na to że lecą jak szalone, podejrzewam, że to tylko tak na początku no i niestety trzeba wziąć poprawkę na to, że ja mam sporo do zrzucenia więc początkowo ich więcej spada. Jem 5 posiłków dziennie, wcale nie takich małych. Rzucała na moje menu koleżanka, która chce otwierać gabinet dietetyczny i stwierdziła, że jem tyle ile powinnam a nawet ciut za dużo

Cytat:

samba trzymam mocno kciuki, musi być dobrze.

Cytat:
a prezenty
dostał takiego mega misia wiekszego od niego, konia na biegunach, puzzle drewniane, klocki, matę muzyczną, ubranka, nocnik z kierownicą (troche na wyrost ale nie zginie na przyszłosc), kubek 360 st i kasiorkę...
no i jeszcze będzie prezent od chrzestnej ale nie wiem co a my mu mielismy kupic namiot z piłeczkami ale to dostanie nieco pózniej
fajne prezenty Daj znać czy sprawdzi się u Was konik na biegunach bo u nas stał i się kurzył, młoda wcale nie była nim zainteresowana. Za to puzzle i klocki na pewno sie przydadzą, jeśli nie teraz to na pewno później.

Z przeprowadzki raczej nici wyjdą. Pracy na kopalni w tym momencie nie da się załatwić, wchodzi w grę jedynie praca w budownictwie a dla mnie to z deszczu pod rynnę bo znowu w miesiące zimowe gorsze pieniądze no i powroty z pracy wieczorami a ja sama w domu z dwójką dzieci i niepełnosprawną teściową.
Intensywnie szukam pracy na miejscu i trzymajcie kciuki żeby się udało. Może być ciężko bo czas mam jedynie wieczorami ale jestem dobrej myśli
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 18:54   #532
kitosa
Zadomowienie

Martuś Twoja pasja w pracy działa cuda, więc wszystko będzie w najlepszym porządku! Co do mamy.. znam ten ból - tatę mieli zwolnić już w grudniu, ale przedłużyli do czerwca. Lat 63

Rosi dzięki za tytuły. Ja w tej chwili wróciłam do ukochanej "Mistrza i Małgorzaty".

Guciu kochana mnie też miło Was widzieć wszystkie. Odpisuje z opóźnieniem, no ale zawsze

Sambuś ogromne gratulacje! Dbaj o siebie!

Bzyczka mój jedyny bratanek ma cały czas nawracające zapalenie oskrzeli Współczuję i zdrowia dla małej.

Kliwia mała jest cudna! No jakby nie patrzeć, kupa jest, więc informuje

Ktosia zdrowia dla małej. Szaleństwo z tymi choróbstwami.

Katunia matko, aż mnie zmroziło, jak teraz oko? Lepiej nie odpisuj, aż w pełni wydobrzejesz, trzym się.

Niu nie chcę straszyć, ale oby to szybkie gubienie kilo nie było przyczyną jakiejś choroby. Uważaj na siebie!

A u mnie... TŻ dziś był na testach o pracę.. Ponad 20 kandydatów, urząd wojewódzki, więc sobie myślimy "No 3 tysiaki netto pewnie z tego będą", a tu 2300 brutto Państwówki są dede (do dupy). Czas pomyśleć nad korporacjami, już jedna sensowna oferta jest. Zaraz mi się "Wyjazd integracyjny" przypomina
Stary 2013-01-14, 19:10   #533
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kitosa Pokaż wiadomość
Martuś Twoja pasja w pracy działa cuda, więc wszystko będzie w najlepszym porządku! Co do mamy.. znam ten ból - tatę mieli zwolnić już w grudniu, ale przedłużyli do czerwca. Lat 63

Rosi dzięki za tytuły. Ja w tej chwili wróciłam do ukochanej "Mistrza i Małgorzaty".

Guciu kochana mnie też miło Was widzieć wszystkie. Odpisuje z opóźnieniem, no ale zawsze

Sambuś ogromne gratulacje! Dbaj o siebie!

Bzyczka mój jedyny bratanek ma cały czas nawracające zapalenie oskrzeli Współczuję i zdrowia dla małej.

Kliwia mała jest cudna! No jakby nie patrzeć, kupa jest, więc informuje

Ktosia zdrowia dla małej. Szaleństwo z tymi choróbstwami.

Katunia matko, aż mnie zmroziło, jak teraz oko? Lepiej nie odpisuj, aż w pełni wydobrzejesz, trzym się.

Niu nie chcę straszyć, ale oby to szybkie gubienie kilo nie było przyczyną jakiejś choroby. Uważaj na siebie!

A u mnie... TŻ dziś był na testach o pracę.. Ponad 20 kandydatów, urząd wojewódzki, więc sobie myślimy "No 3 tysiaki netto pewnie z tego będą", a tu 2300 brutto Państwówki są dede (do dupy). Czas pomyśleć nad korporacjami, już jedna sensowna oferta jest. Zaraz mi się "Wyjazd integracyjny" przypomina
ja po stażu w budżetowce, nie nastawiam się, że będę miała pracę jak złożę podanie do jakiegoś urzędu

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 19:29   #534
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
mnie niestety tez rozwala... a najlepsze bylo to ze nawet pisalam w tej sprawie do redakcji wizazu i oni kontaktowali sie z rossmanem i tamci twierdzili ze wszystko jest ok... a ta sierota twierdzila ze nagrody nie ma a najbardziej mnie rozwalila jak miedzy swietami przyszla do mnie z kartka czy pojde sobie do rossmana po ta nagrode... a nagroda byla do odbioru miesiac wczesniej poza tym pamietalam co i jak wiec kartka mi potrzebna nie byla no ale... nad nia to juz tylko plakac pozostaje, nie wiem co to kiedys bedzie...
jakas sciema...
ja kiedys wygralam w konkursie interii i housa i mialam dostac smycz i kubek z interii i zestaw ciuchow z housa (3 rzeczy moglam wybrac z nowej kolekcji) i co.. i dostalam tylko koszulke z przeceny i nic wiecej...
a kazali mi podpisac ze wydali wszystko
nic nie podpisalam i napisalam maila do interii takiego ze ho ho potem dzownili do mnie i pytali jak to wygladalo bo zaczeli pisac do wszytkich co mieli odebrac nagrody zeby sprawdzic czy to odgorne zalecenia w housie czy tylko ten w katowicach... i sie okazalo ze w wielu sklepach tak bylo
ale co... rozeszlo sie po kosciach..
ale ja od tego czasu nie kupuje nic w tym sklepie nic i ...uj

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
Martucha porażka z tą terapią:/ co to ma być odrabianie lekcji czy co? Nie dziwię się, że jesteś zniesmaczona
no wlasnie bylam w szoku ogromnym... tragedia..

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Marta znam praktykowy ból, jestem teraz na praktykach w II klasie. i dzieciaki tez wypełniają podręczniki strona po stronie, mają tablice ultimedialną na niej rzut ksiazek i wypelnianie. Makabra, a przeciez tyle fajnego mozna zrobić
ale porazka... nie znosze takiego podejscia niestety tylko na takich szkolnych nauczycieli trafialam i dlatego jestem zniesmaczona praca w szkole... mam nadzieje ze tworcze osoby tez pracuja...

Cytat:
Z przeprowadzki raczej nici wyjdą. Pracy na kopalni w tym momencie nie da się załatwić, wchodzi w grę jedynie praca w budownictwie a dla mnie to z deszczu pod rynnę bo znowu w miesiące zimowe gorsze pieniądze no i powroty z pracy wieczorami a ja sama w domu z dwójką dzieci i niepełnosprawną teściową.
Intensywnie szukam pracy na miejscu i trzymajcie kciuki żeby się udało. Może być ciężko bo czas mam jedynie wieczorami ale jestem dobrej myśli
ojjjjjjj kurde flaczek... a juz bylo pewne ze slask..
no to trzymam kciuki!!!!!

Cytat:
takie zycie..
Stary 2013-01-14, 21:06   #535
india83
Zakorzenienie

Cytat:
D

India ale miałaś fajny wieczór
A jak tam obraz??

A weekend u nas wyjątkowo spokojnie. W piątek wpadł do nas kumpel, ale ostatnio drażniąco na siebie działamy, więc ja się szybko wycofałam do pokoju A w sobotę zmieniły nam się plany i zostaliśmy w domu, po raz pierwszy sięgnęłam po książkę i jak na początku było nieco ciężko, tak w końcu ją w sobotę skończyłam Ach ten Coben
A wczoraj obiad u rodziców, później filmik - miło

I oto poniedziałek. Żeby mi się chciało tak jak mi się nie chce!

Obraz schnie nadal, ale myslę, że jest szansa, że w weekend w końcu zawiście
no ale Twojego i tak nie pobije

Cytat:
Dziekuje za miłe słowa.

Byłam u okulistki.

Katunia bidulko, ale Ci si e narobiło trzymaj sie

Cytat:
[
Ale może szanse na premie?

Cytat:
[

fajne prezenty Daj znać czy sprawdzi się u Was konik na biegunach bo u nas stał i się kurzył, młoda wcale nie była nim zainteresowana. Za to puzzle i klocki na pewno sie przydadzą, jeśli nie teraz to na pewno później.

gratuluje efektów i trzymam kciuki za pracę
Stary 2013-01-14, 22:04   #536
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć kobietki

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Będę kupowała sobie netbooka - zależy mi na małym, przenośnym.

Myślę nad którymś z tych:

1. http://allegro.pl/netbook-acer-d270-...913161831.html

2. http://allegro.pl/hp-mini-200-4200sw...916868792.html

Ale nie wiem który. Może się znacie?

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 22:05   #537
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Będę kupowała sobie netbooka - zależy mi na małym, przenośnym.

Myślę nad którymś z tych:

1. http://allegro.pl/netbook-acer-d270-...913161831.html

2. http://allegro.pl/hp-mini-200-4200sw...916868792.html

Ale nie wiem który. Może się znacie?
zle linki

a netbook to zalezy do czego ma ci sluzyc
Stary 2013-01-14, 22:07   #538
baja_86
Zakorzenienie

Samba trzymam kciuki za jutrzejsza wizytę będzie dobrze
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 22:15   #539
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Marta internet, do pracy- word. Taki wiesz, mały, poręczny.

http://allegro.pl/netbook-acer-d270-...913161831.html

http://allegro.pl/hp-mini-200-4200sw...916868792.html

Gdybam nad którymś z tych.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 22:57   #540
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Madzia ja miałam w pracy acera małego. Jak dla mnie zdecydowanie za mały ekran, ciężko się pracowało. Kwestia przyzwyczajenia.

Wolałabym tablet przynajmniej można by ebooki w autobusie czytać

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości