![]() |
#2161 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rzucić palenie, część II
Cytat:
Może to dziwnie zabrzmi, ale ja najbardziej lubię samą czynność palenia, jak nie palę to mam wrażenie że nie wiem co zrobić z rekami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2162 |
Rozeznanie
|
no wiec własnie, kupujesz epka za ok 150 zł- wydatek duzy ale w skali 2 miesiecy zwraca sie jesi palisz ok 2 paczek na tydzien, olejek starcza na 3-4 tyg (bez nikotyny najdrozszy bo 18 zł) co jakis czas (co 3 miesiace- kupuje sie czesc z grzałka- ok10zł) palic sobie mozesz najpierw z nikotyna a otem sie przeuc po 2 tyg na beznikotyny, i palic sobie mozesz odruch masz nerwy spokojne a i zdrowsza bedziesz a do tego wszystkiego po pewnym czasie sama stwierdzisz ze nic ci to nie daje i bedziesz ćmic coraz mniej;]
![]() |
#2163 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Kurde to ja jakaś nienormalna jestem, paliłam prawie 9 lat a teraz jak palę to normalnie czuję jak mi się ciśnienie podnosiu, brr ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2164 |
Rozeznanie
|
No ale dziewczyny jak rzcamy to rzucamy - a nie ze sobie popalamy;p
![]() |
#2165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż kumpela ostatnio mnie zagięła, bo też próbowała rzucać, ale popalała. I mówi no ale weź np. taką X (nasza wspólna koleżanka). Raz na tydzień se zapali dla śmiechu i co, nazwałabyś ją palaczem? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2166 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No palę, nie paliłam wtedy 3 tygodnie ponad i raz sama nie wiem czemu zapaliłam jednego i poleciałam po paczkę do sklepu i tak poszło ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2167 |
Rozeznanie
|
hehe no długopis
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- A swoją drogą taka co zapali jednego peta w tyg- nie jest uzalezniona jak my- ma może mocniejszą psychike i nie musi byc na odwyku tak jak my co nasze życie zostało podporządkowane fajom i nasze życie nie jest spontaniczne tylko rytualne ;] Kawa- faja; przerwa- faja; piwo-faja ![]() ![]()
![]() |
#2168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też mnie śmieszyły dopóki tego nie przeczytałam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2169 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, trzymam za Was wszyystkie mocno kciuki! Tylko się nie poddawajcie i nie popalajcie, bo każdy mały buszek to duży krok w tył! Ja nie palę już 149 dni, teraz już mnie kompletnie nie ciągnie, strasznie mi przeszkadza, gdy ktoś przy mnie pali. A wierzcie mi, było naprawdę ciężko, bo moi znajomi palą jak smoki, tak samo mój brat i rodzice, więc gdzie się nie ruszyłam, tam ciągle ktoś palił, ktoś proponował. Ale udało mi się i uwierzcie, że Wam też sie uda!
![]()
![]() |
![]() |
#2170 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny, teraz troche tak z innej strony, od czasu kiedy nie palicie nie macie wrażenia, że wasz układ pokarmowy wariuje? ;/ niestety ja mam straszne problemy..
![]() |
#2171 |
Rozeznanie
|
Kochana, zielone herbatki i jogury i bakalie
![]() ![]()
![]() |
#2172 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2173 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny- jedzcie- ale takie rzeczy wiecie zdrowe- owoce, mandarynki, bakalie, wafelki zamiast słodyczy i fast foodów a od 20 wieczorem starajcie sie wogle nie jesc. I wszystko bedzie ok.
![]() ![]()
![]() |
#2174 |
Zakorzenienie
|
Ale ja jestem na diecie, rzucanie palenia dla mnie teraz to tragedia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2175 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Lubię rytuały ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dlatego tym bardziej Ci gratuluję ![]() ![]() Cytat:
Jem tak jak jadłam, smieje się, że już wiecej się nie da po prostu ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2176 | |
Zakorzenienie
|
dla mnie to już duży plus, że w ogóle zauważyłam, że tego nie chcę... Ale za łatwo się poddaję
![]() Nie palę w sumie długo, bo w marcu będzie dwa lata, ale tak się wciągnęłam, że masakra ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Imperfecta Czas edycji: 2013-01-15 o 14:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2177 |
Zakorzenienie
|
Jest, na chomiku łatwo dostać, albo tu: http://www.sendspace.pl/file/4703e55...ucenie-palenia
No nie wiem, ja zawsze uważałam że papieros pomaga mi sie odstresować, skupić itp, dlatego między innymi nie potrafiłam przestać palić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2178 |
Raczkowanie
|
Kurczę... a ja w ogóle nie mam ciśniania żeby zapalić, zwyczajnie mi się nie chce... ale te doły i załamania emocjonalne- nie iwem czy któraś tak miała... ja nie jestem zła że nie mogę zapalić , bo wcale o tym nie myślę, mnie po prostu wszystko smuci i mam dziwne rozkminy... tak podobno jest jak organizm oczyszcza się z nikotyny... przez pierwsze dni strasznie kaszlałam teraz już nie... swoją drogą pomyślcie jakie gówno sobie aplikujemy do organizu jak on potem takie rzeczy wyprawia ;/ o.O
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2179 |
Przyczajenie
|
Dokładnie! Mi poszło przez to wszystko na układ pokarmowy, bóle, zaparcia, biegunki ehh.. dajcie spokój, jak musiałam struć organizm, że az tak reaguje, az czasem sie zastanawiam , czy aby nie wrócic do palenia, żeby mieć spokój, ale kurcze, nawet nie mam ochoty zapalić.. ;/
![]() |
#2180 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Może i coś w tym jest, nie kopcę to nie umiem się na niczym skupić, a praca tego ode mnie wymaga ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2181 |
Rozeznanie
|
Ja od 3 dni ograniczam e-pap. dobrze mi idzie i w sumie czuje ze go nie potrzebuje choc sentymentalnie dymek puscic
![]()
![]() |
#2182 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do tylu rzeczy się przyzwyczajamy i tyle mamy rytuałów, że ten jeden w tę czy we w tę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- ![]() To nie wróżę Ci powodzenia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2184 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2185 |
Zakorzenienie
|
Można dołączyć? Rzuciłam palenie 5 dni temu, długo do tego dojrzewałam, wiele razy próbowałam, ale wytrzymywałam maksymalnie 1dzień. Trzymam się nieźle tylko jestem strasznie nerwowa.
![]() Po jakim czasie przyszedł wam pierwszy kryzys?
![]() |
![]() |
#2186 | |
Zakorzenienie
|
Ee, to nie tak, że nie wierzę
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Im nas wiecej tym lepiej jak sądzę ![]() Mnie się w trzecim dniu zachciało mocno i zapaliłam, potem po tygodniu? Jakoś tak. I potem też po jakichś 4 dniach. Ale teraz jestem czysta ![]() ![]() Ale nie wiem, czy ja sie liczę, bo jednak u mnie to nie silna wola a leki robią, że nie chce mi się kopcić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2187 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2188 |
Zakorzenienie
|
![]() Ale jakbyś już chciała podjąć się tego karkołomnego czynu ;D to chyba zimą najlepiej, póki się nie chce na tę pizgawkę wychodzić tak często ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2189 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2190 |
Zakorzenienie
|
Ja w mrozy wychodziłam co drugą przerwę, szaleństwo normalnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.