Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 7 - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-14, 16:40   #1771
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 7

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Nooo Chociaż wolę już, żeby zawiesili działalność, niż żeby zmienili się tak jak Artrosis.

W temacie poczty - kiedy u mnie w pracy czynna jest tylko jedna kasa (normalnie są 2) to ludzie od razu rzucają takimi komentarzami, że aż chciałoby się w równie "kulturalny" sposób odpowiedzieć. Ale kiedy na poczcie zamiast na 5 okienek listowo-znaczkowych czynne jest 1 to już nie ma problemu
Stary Artrosis ... nowy mi nie podszedł
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 17:46   #1772
Madiha
Zadomowienie

No nie ogarniam kobiety z call center z Plusa
Skończyła mi się umowa z nimi i znalazłam bardzo korzystną w Orange z jedynym telefonem który mnie interesuje. Złożyłam wypowiedzenie w Plusie i się zaczęło... .
Właścicielem telefonu formalnie jest moja mama, ale ja mam pełnomocnictwo do podejmowania decyzji. W ramach "utrzymania klienta" zaoferowała mi ofertę korzystną aczkolwiek nie z telefonem którym jestem zainteresowana. Grzecznie podziękowałam, pani z fochem się rozłączyła. Myślałam, że mam spokój.

Dzisiaj mama przychodzi z pracy ze śmiechem na ustach. Zadzwoniła do niej ta kobieta, mówiąc, że ją oszukuję i ZATAJAM przed nią prawdę. Bo oferta jest najlepsza na rynku. A ja jestem skoncentrowana tylko i wyłącznie na modelu telefonu, pewnie dlatego, że chcę się nim chwalić w szkole (!). Jasne, kij z tym, że proponowany przez nią model nie miał nawet 1/3 tego co potrzebuję... .
A potem płacz ze klienci odchodzą.
Madiha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 17:48   #1773
pendraiw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anlejka Pokaż wiadomość
Praca dyplomowa to pikuś U mnie pojawiła się akcja, że kilka z osób miało charakterystykę dyskursu pedagogicznego sklejoną z różnych stron internetowych, booo: "nie umiały znaleźć tego w książce" Żeby było zabawniej... Nie miały ujednoliconej czcionki nawet
Ej, ale może to jest dobry temat na mgr... "Jak napisać pracę dyplomową z pomocą wizaz.pl"
Stary 2013-01-14, 18:19   #1774
Darkoz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szakal165 Pokaż wiadomość
Dziwi mnie to, że nadal wyglądam na 5 lat młodszą
A jak to się ma do ludzkich zachowań i poglądów, które dziwią?
Dziwi mnie pisanie w tym wątku o wszystkim... ktoś się krzywo spojrzał albo nie odpowiedział na dzień dobry i zaraz zostaje to tutaj odnotowane. A już wyglądanie na 5 lat młodszą zabiło mnie ostatecznie.

Darkoz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 18:20   #1775
Duszaniola
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pendraiw Pokaż wiadomość
Dziwię się że niektórzy studenci ,nie potrafią samodzielnie napisać pracy dyplomowej. Nie sądzę żeby to było lenistwo
Praca dyplomowa mnie aż tak nie dziwi. Zadziwiają mnie za to ludzie którzy na mejlu, gdzie wszystko jest oznaczone etykietami, nie potrafią znaleźć potrzebnych materiałów. Albo na forum, gdzie też wszystko poukładane przedmiotami. Bo to taki problem zajrzeć, lepiej zapytać. Zresztą pal licho, rozumiem jak jedna osoba pyta, ale do szału doprowadzają mnie codziennie/kilka razy dziennie te same pytanie, jak 3 posty wyżej jest odpowiedź.

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Cytat:
Napisane przez Madiha Pokaż wiadomość
Skończyła mi się umowa z nimi i znalazłam bardzo korzystną w Orange z jedynym telefonem który mnie interesuje. Złożyłam wypowiedzenie w Plusie i się zaczęło... .
Właścicielem telefonu formalnie jest moja mama, ale ja mam pełnomocnictwo do podejmowania decyzji. W ramach "utrzymania klienta" zaoferowała mi ofertę korzystną aczkolwiek nie z telefonem którym jestem zainteresowana. Grzecznie podziękowałam, pani z fochem się rozłączyła. Myślałam, że mam spokój.

Dzisiaj mama przychodzi z pracy ze śmiechem na ustach. Zadzwoniła do niej ta kobieta, mówiąc, że ją oszukuję i ZATAJAM przed nią prawdę. Bo oferta jest najlepsza na rynku. A ja jestem skoncentrowana tylko i wyłącznie na modelu telefonu, pewnie dlatego, że chcę się nim chwalić w szkole (!). Jasne, kij z tym, że proponowany przez nią model nie miał nawet 1/3 tego co potrzebuję... .

Duszaniola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 18:22   #1776
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:

Profesjonalizm pełną gębą
Stary 2013-01-14, 19:07   #1777
szakal165
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darkoz Pokaż wiadomość
A jak to się ma do ludzkich zachowań i poglądów, które dziwią?
Dziwi mnie pisanie w tym wątku o wszystkim... ktoś się krzywo spojrzał albo nie odpowiedział na dzień dobry i zaraz zostaje to tutaj odnotowane. A już wyglądanie na 5 lat młodszą zabiło mnie ostatecznie.
w sensie: dziwi mnie facet, który w klubie, w którym byłam ze znajomymi (obie piły drinki, ja nie miałam ochoty) nagle wyskakuje do mnie z pytaniem, co ja tu robię skoro jestem niepełnoletnia

---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ----------

Naprawdę? Odnotuj to tutaj, że cię zabiło xD
szakal165 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 19:33   #1778
Trzepotka
Zakorzenienie

Treść usunięta

Edytowane przez Trzepotka
Czas edycji: 2013-01-14 o 19:40
Trzepotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 19:59   #1779
crystalmethod
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Trzepotka Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Yyy
Skoro jest aż tak ciekawa, to niech zapyta znajomych z reala, nie rozumiem, jaki jest sens zakładać taki głupi wątek na forum.
crystalmethod jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 20:02   #1780
keight91
Przyczajenie

Nic mnie już nie dziwi na tym świecie.
keight91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 20:06   #1781
khloe
Strzelaj lub emigruj!

Cytat:
Treść usunięta

wczoraj na Wszystko co chcecie wiedzieć pytała jaki jest najszybszy i bezbolesny sposób, żeby się zabić

ewidentnie lubi szum wokół siebie.
żenada.

Przejechane na rowerze w 2019: 2 762
km

mój INSTA
(napisz pw kim jesteś wizażanko
khloe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 20:11   #1782
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez pendraiw Pokaż wiadomość
Dziwię się że niektórzy studenci ,nie potrafią samodzielnie napisać pracy dyplomowej. Nie sądzę żeby to było lenistwo
Mnie dziwiło jak parę osób wolało pisać podania o przełożenie obrony na wrzesień bo (nieoficjalnie) nie chciało im się pisać. Nie to, że mieli problem z dostępem do materiałów, nie dlatego bo promotor przeciągał sprawę tylko dlatego bo im się leniło i "oj tam, zdążę" . Ja sama uważam się za lenia patentowanego ale jakoś po trochu udało mi się sklecić pracę i miałam przynajmniej bezstresowe wakacje.
05872c226b72f809f533e1be5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f2b5f9d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 20:52   #1783
szmyglo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez khloe Pokaż wiadomość
wczoraj na Wszystko co chcecie wiedzieć pytała jaki jest najszybszy i bezbolesny sposób, żeby się zabić

ewidentnie lubi szum wokół siebie.
żenada.
Szkoda, że nie trafiłam na ten post. Akurat miałam zajęcia o humanitarnej eutanazji (zwierząt)
szmyglo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 21:08   #1784
Madiha
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasztanka3 Pokaż wiadomość
Profesjonalizm pełną gębą
Dodam tylko, że po przeliczeniu wszystkich kosztów u obu operatorów różnica wynosiła 24 zł w skali całej umowy. Plus 51zł/mies Orange 52 zł/mies. Fakt, szalenie oszukuję mamę
Madiha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 21:29   #1785
smerfetk_a
Żona Gargamel

[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3864144 7]ja tez sie dziwilam zawsze ze Doda woli sprzedawac gola d*pe zamiast spiewac a przy tym wciaz mianuje sie piosenkarka
no ale przynajmniej wiadomo na czym mozna dobry biznes zrobic, niewiele sie zmienia od wiekow [/QUOTE]

Czy ona kiedykolwiek miała jakiś porządny hit? Bo mi się wydaje, że ona jedzie tylko i wyłącznie na aferach, romansach, zachowywaniu się jak idiotka i innych pomysłach.
Pierwsza płyta Virgin była fajna, potem dno, dno, dno, 3 metry mułu i... Doda Zmarnowany talent, szkoda.

Cytat:

jaka baba

To mi przypomniało - niezmiennie mnie dziwią pracujący w infolinii z neostrady. Przestałam dzwonić po takich tekstach jak:
(zgłaszam brak neta)
"Czy router jest podłączony?"
"Czy może pani wejść na neostrada.pl?" -> mój osobisty hit
Teraz bratu każę dzwonić, z niego jakoś nie robią kretyna

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 22:09   #1786
fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
Czy ona kiedykolwiek miała jakiś porządny hit? Bo mi się wydaje, że ona jedzie tylko i wyłącznie na aferach, romansach, zachowywaniu się jak idiotka i innych pomysłach.
Pierwsza płyta Virgin była fajna, potem dno, dno, dno, 3 metry mułu i... Doda Zmarnowany talent, szkoda.
nie mam pojęcia bo ja słucham innej muzyki ale zdarzyło mi się usłyszeć fragment koncertu bodajże sylwestrowego sprzed kilku lat i muszę powiedzieć, że chciałabym mieć taki głos jak ona i pokazywanie d*py nie byłoby mi do szczęścia potrzebne problem w tym, że głos to mało, trzeba jeszcze nagrać muzykę która trafia do ludzi a z tym u niej krucho

ale i tak top wokal to dla mnie ta pani: http://www.youtube.com/watch?v=f5FmWNeRsZ8
fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 22:16   #1787
asioollka
Zakorzenienie

Komentarz ze strony o rybkach akwariowych: "brzanka i bojownik to dwa inne gatunki i jednak wykluczone jest trzymanie je ze sobą. brzanka to drapierznik tak samo jak bojownik . mogą się zagryść sprubój z innymi rodzajami brzanki ntp. (brzanka zielona , brzanka rórzowa...)"
Nie wierzę w to, co przeczytałam właśnie . Pomijając błędy ortograficzne to najbardziej podoba mi się wytłuszczony fragment . To mnie rozwala!

Be an advocate of joy, find your little heart's desire and follow it.
[/LEFT]

asioollka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 22:30   #1788
magyarparaszt
Ha ha ha ha ha

Cytat:
Treść usunięta
Boże, jaki troll

magyarparaszt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 22:41   #1789
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Treść usunięta
To się spokojnie kwalifikuje do Perełek 2013
Stary 2013-01-14, 23:48   #1790
Erykah_B
Rozeznanie

Dziwi mnie jak małą wiarę ludzie mają w swoje umiejętności. Ciągle słyszę, że coś się komuś udało. Na zasadzie: "-Udało mi się zrobić fajną prezentację", "Udało mi się znaleźć fajną pracę" etc. A właśnie to nie jest tak, że to się wszystko udaje. Umiemy! Już nie pamiętam, kiedy od kogoś usłyszałam normalne zwyczajne UMIEM.
Erykah_B jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 00:05   #1791
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Podoba mi się!
Stary 2013-01-15, 00:24   #1792
Duszaniola
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Erykah_B Pokaż wiadomość
Dziwi mnie jak małą wiarę ludzie mają w swoje umiejętności. Ciągle słyszę, że coś się komuś udało. Na zasadzie: "-Udało mi się zrobić fajną prezentację", "Udało mi się znaleźć fajną pracę" etc. A właśnie to nie jest tak, że to się wszystko udaje. Umiemy! Już nie pamiętam, kiedy od kogoś usłyszałam normalne zwyczajne UMIEM.
Coś w tym jest sama mam tak, że jak np. zdam kolokwium i mówię o tym TŻ-towi, a on gratuluje, to mu mówię, że fuksem, że tylko dlatego, że mi pytania podpasowały itd. I święcie w to wierzę.

Duszaniola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 01:27   #1793
fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Duszaniola Pokaż wiadomość
Coś w tym jest sama mam tak, że jak np. zdam kolokwium i mówię o tym TŻ-towi, a on gratuluje, to mu mówię, że fuksem, że tylko dlatego, że mi pytania podpasowały itd. I święcie w to wierzę.
no właśnie, ja się tez staram pozbyć tego nawyku mówienia że cos mi się udało trochę to jest na zasadzie jak się powie komuś komplement że ładna sukienka, fryzura, czy w ogóle ładnie ktoś wygląda a w odpowiedzi sie słyszy: daj spokój, to stara szmata / no coś Ty, wygladam jakbym dopiero wstała z łóżka a te wory pod oczami... bla bla bla
mam wrażenie, że Polacy, a Polki szczególnie, nie potrafią być z siebie dumne i zadowolone, bo "nie wypada" to mnie dziwi bo wiele osób powinno bez fałszywej skromności móc coś dobrego o sobie otwarcie powiedzieć.
fe414c2710b8060c6dec8506e8442112fb575cc4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 01:41   #1794
kasztanka3
Pani Mizantrop

[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3865273 1]no właśnie, ja się tez staram pozbyć tego nawyku mówienia że cos mi się udało trochę to jest na zasadzie jak się powie komuś komplement że ładna sukienka, fryzura, czy w ogóle ładnie ktoś wygląda a w odpowiedzi sie słyszy: daj spokój, to stara szmata / no coś Ty, wygladam jakbym dopiero wstała z łóżka a te wory pod oczami... bla bla bla
mam wrażenie, że Polacy, a Polki szczególnie, nie potrafią być z siebie dumne i zadowolone, bo "nie wypada" to mnie dziwi bo wiele osób powinno bez fałszywej skromności móc coś dobrego o sobie otwarcie powiedzieć.[/QUOTE]

Od małego uczy się nas skromności, która w praktyce bywa fałszywa, mało osób naprawdę umie przyjąć komplement.
Przypomniał mi się obrazek, który kiedyś widziałam gdzieś na facebooku:
Chłopak mówi do dziewczyny "jesteś piękna" a ona na to "ja? no coś ty, jestem taka brzydka i gruba" a on na to "dobra, jesteś brzydka i gruba, na razie" i wychodzi, a ona zostaje ze szczęką na podłodze, była chyba też wersja, że się rzuca: "ty taki i owaki, miałeś zaprzeczyć!". Tak wygląda reakcja na komplement u większości osób.

Edytowane przez kasztanka3
Czas edycji: 2013-01-15 o 01:42
kasztanka3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 06:43   #1795
asioollka
Zakorzenienie

Cytat:
Od małego uczy się nas skromności, która w praktyce bywa fałszywa, mało osób naprawdę umie przyjąć komplement.
Chłopak mówi do dziewczyny "jesteś piękna" a ona na to "ja? no coś ty, jestem taka brzydka i gruba" a on na to "dobra, jesteś brzydka i gruba, na razie" i wychodzi, a ona zostaje ze szczęką na podłodze, była chyba też wersja, że się rzuca: "ty taki i owaki, miałeś zaprzeczyć!". Tak wygląda reakcja na komplement u większości osób.
Osobiście nigdy nie odpowiadałam w ten sposób, zawsze mówię dziękuję bardzo. Ale co się dzieje, gdy powiem, że myślę, że zdam kolokwium, bo dobrze opanowałam materiał! Wszyscy ogromne oczy, jakim prawem się wybijam i też powinnam powiedzieć "pie******na matma, na pewno nie zdam". A jak potem się okazało, że zdałam, to niektórzy do mnie "nie rozmawiam z Tobą". Niestety wychodzi na to, że nie można się przyznawać, że nie jest się z czegoś tłumokiem....
A co do tego, że Polki nie potrafią być z siebie dumne to prawda. Z drugiej strony każdy przejaw bycia dumnym jest dziwnie odbierany w grupie. Jakiś horror. Chyba tylko z dzieci potrafią być dumne, bo nie kojarzę matki, która na komplement, że ma ładne dziecko, odpowiedziałaby "no co Ty widziałaś go? Wygląda jak buldog".

Be an advocate of joy, find your little heart's desire and follow it.
[/LEFT]

asioollka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 08:30   #1796
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asioollka Pokaż wiadomość
Osobiście nigdy nie odpowiadałam w ten sposób, zawsze mówię dziękuję bardzo. Ale co się dzieje, gdy powiem, że myślę, że zdam kolokwium, bo dobrze opanowałam materiał! Wszyscy ogromne oczy, jakim prawem się wybijam i też powinnam powiedzieć "pie******na matma, na pewno nie zdam". A jak potem się okazało, że zdałam, to niektórzy do mnie "nie rozmawiam z Tobą". Niestety wychodzi na to, że nie można się przyznawać, że nie jest się z czegoś tłumokiem....
A co do tego, że Polki nie potrafią być z siebie dumne to prawda. Z drugiej strony każdy przejaw bycia dumnym jest dziwnie odbierany w grupie. Jakiś horror. Chyba tylko z dzieci potrafią być dumne, bo nie kojarzę matki, która na komplement, że ma ładne dziecko, odpowiedziałaby "no co Ty widziałaś go? Wygląda jak buldog".
niestety w dawnych czasach, czyli jak byłam dzieckiem nie wolno było się NICZYM chwalić, chwalenie sie było bardzo źle postrzegane a na komplementy reagowało sie własnie zaprzeczeniem. Dzieci sie nie chwaliło, chyba że cudze lub nieobecne przy rozmowie. I oczywiście porównywało na zasadzie "ty jestes brzydsza od Kasi" "Czemu nie uczysz sie tak dobrze jak Zosia" i " czemu nie jestes tak grzeczna jak Ania".

Siebie i swiat zaczęłam dostrzegac w lepszych barwach popiero niedawno i wymagało to dużej pracy nad sobą, a i na stwierdzenie ze mam ładne dzieci odpowiem dziękuję, bo wiem że sa śliczne
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 09:02   #1797
kalwinka
Zadomowienie

Cytat:
Przyjęcie komplementu to jedno, inną kwestia jest jeszcze odbiór otoczenia na przyznanie się do sukcesów - jak mówi, ze jest świetnie przygotowany do egzaminu, to kujon, jak dobrze wygląda i sie z tego cieszy to chwalipięta...

Nie ogarniam służb odpowiedzialnych za odśnieżanie. Wracamy wczoraj do domu, jadąc bardzo często uczęszczaną drogą z zawrotną prędkością 25 km na godzinę ponieważ nie da się szybciej przedzierać przez zwały błota pośniegowego. Pośrodku lasu migają światła pługów - pomyślałam, że wreszcie pojedziemy jak ludzie, ale nie. dwa pługi jechały jeden za drugim i odśnieżały ścieżkę rowerową i chodnik pośrodku lasu którym nikt nie chodzi/nie jeździ o tej porze roku. Po co ?
kalwinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 09:02   #1798
visionAM
Zakorzenienie

[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3865273 1]no właśnie, ja się tez staram pozbyć tego nawyku mówienia że cos mi się udało trochę to jest na zasadzie jak się powie komuś komplement że ładna sukienka, fryzura, czy w ogóle ładnie ktoś wygląda a w odpowiedzi sie słyszy: daj spokój, to stara szmata / no coś Ty, wygladam jakbym dopiero wstała z łóżka a te wory pod oczami... bla bla bla
mam wrażenie, że Polacy, a Polki szczególnie, nie potrafią być z siebie dumne i zadowolone, bo "nie wypada" to mnie dziwi bo wiele osób powinno bez fałszywej skromności móc coś dobrego o sobie otwarcie powiedzieć.[/QUOTE] To prawda
Ja w tamtym roku sporo schudłam, zadbałam o siebie jeśli chodzi o włosy, makijaż, styl ubierania się. Ostatnio byłam na imprezie, gdzie był mój kolega, znamy się 8 lat, ostatni raz się widzieliśmy chyba 3 lata temu. Nie mógł wyjść z podziwu jak pięknie wyglądam i jak bardzo się zmieniłam, cały czas mnie komplementował, a ja się czułam strasznie nieswojo, nawet gdy odpowiadałam "dziękuję" W końcu powiedziałam mu, że czuję się niezręcznie i żeby przestał. A on właśnie odparł, że nie powinnam być taka skromna.
visionAM jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 09:59   #1799
kasztanka3
Pani Mizantrop

Cytat:
Napisane przez asioollka Pokaż wiadomość
Jakie to dojrzałe

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
niestety w dawnych czasach, czyli jak byłam dzieckiem nie wolno było się NICZYM chwalić, chwalenie sie było bardzo źle postrzegane a na komplementy reagowało sie własnie zaprzeczeniem. Dzieci sie nie chwaliło, chyba że cudze lub nieobecne przy rozmowie. I oczywiście porównywało na zasadzie "ty jestes brzydsza od Kasi" "Czemu nie uczysz sie tak dobrze jak Zosia" i " czemu nie jestes tak grzeczna jak Ania".

Siebie i swiat zaczęłam dostrzegac w lepszych barwach popiero niedawno i wymagało to dużej pracy nad sobą, a i na stwierdzenie ze mam ładne dzieci odpowiem dziękuję, bo wiem że sa śliczne
Niestety też pamiętam "niechwalenie dzieci" z własnego dzieciństwa
Stary 2013-01-15, 11:04   #1800
Erykah_B
Rozeznanie

Model wychowania to mamy beznadziejny fakt. To działa trochę we wszystkie strony.Z jednej strony mamy być skromne, a z drugiej dobre we wszystkim, bo jak to - pracujesz, uczysz się, masz hobby i dajmy na to dziergasz na drutach czy tam pasjami łazisz po górach we własnoręcznie zrobionych skarpetkach, i biegasz, i sporty uprawiasz i coś tam jeszcze. Umiesz więc dużo rzeczy, ale jak np. na tej uczelni przędziesz średnio to i tak usłyszysz, że no jak to?
Erykah_B jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości