![]() |
#1381 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Walka z nadwagą (niewyimaginowaną:)
Hej wszystkim
![]() Mam tyle nauki, że już nie wyrabiam. Dzisiaj przez cały dzień nauka, potem wieczorem korki i jutro o 10 też. Dziś melduję, że na pewno nie będę ćwiczyć, kompletnie nie mam na to czasu. Za to jutro po powrocie z korków na pewno orbitrek + Tiffany ![]() Trzymać się dzisiaj ciepło (u mnie -13 stopni ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1382 |
Wtajemniczenie
|
Ogolnie można żartować nawet z dodatkowych kilogramów, ale tylko wtedy gdy ma się do siebie sporo dystansu co nie każdemu łatwo przychodzi.Tata zachowuje się nie w porządku i trochę dziwię się Twojej mamie że nie stanie w Twojej obronie i na osobności z nim nie porozmawia - ja przynajmniej bym tak zrobiła gdyby o moje dziecko chodziło. To co robi Twój tata to przemoc psychiczna! Tak samo jakby przy innych ludziach wytykał krzywe zęby,wady wymowy lub inne niedoskonałości Nie jest to w porządku
![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- No i gratuluję spadków ![]() ---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Dostałam smsa od koleżanki z pracy, że dzisiaj nowa osoba będzie do pomocy na drugą zmianę ![]() ![]()
#1383 |
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny!
u mnie dietowo średnio w weekend, ale to przez @ i przez to, że byłam i u rodziców i rodziców K. a oni nie bardzo rozumieją dietę. Dziś byłam na rozmowie i pracę i poszło mi nieźle, ale jakoś mi smutno. Może przez to, że skończyłam studia i chciałabym iść dalej w rozwoju zawodowym a tu znowu praca w sklepie? Być może na stanowisku kierowniczym, ale mimo wszystko czuje się jakbym stała w miejscu. Wyć mi się normalnie chce!!! ![]() nie mam najmniejszej ochoty na siłownię. tyle dobrze, że jak mam taki nastrój to jeść mi też się nie chce. Idę się położyć z książką mam nadzieję, że przejdzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1384 |
Zadomowienie
|
Carla w koncu moze odetchniesz
![]() witaminkab ja tez siedze po studiach w domu i juz mam za soba czas, gdy mialam ambicje na prace... teraz chcialabym ja dostac gdziekolwiek. ogolnie obraz sie, ale Twoj ojciec jest burakiem. Poprostu jak juz piszesz o nim to mam dosc. Facet ewidentnie ma problemy z soba. Melduje, ze przebrnelam przez sterte prania do prasowania ![]() ![]() ![]()
#1385 |
Zakorzenienie
|
CARLA
rodzice ze sobą nie rozmawiają przez większą część życia, także nie ma co mamy angażować w takie "bzdury", bo to potem jej się dostaje reprymenda za to, że się wtrąca. I tak to widzisz jest. Błędne koło i muszę jakoś to znosić. miiilenka No widzisz, ja tylko piszę, a Ty masz już dość ![]() A ja już po obiadku i nawet zdjęcie Wam dziś zrobiłam ![]() ![]() ![]() Moja siostrzenica dziś mi współtowarzyszyła z obiadem i jadła ze mną ![]() Obiad: pół woreczka ryżu białego gotowanego z kilkoma rodzynkami i cynamonem, surówka z marchwi tartej i jabłka, 5 kotletów sojowych smażonych, dwa cienkie paski papryki czerwonej. Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2013-01-14 o 12:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#1386 |
Zakorzenienie
|
No to jednak udało się uruchomić kartę pamięci
![]() Ryż przed posypaniem cynamonem, a kotlecika potem jednego jeszcze wzięłam z patelni ![]() Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2013-01-14 o 12:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#1387 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() takich rzeczy nie mowi kochający ojciec tylko jakiś popapraniec! ogólnie wiem że ciężko uwolnić się od takiego czlowieka tym bardziej że ciągnie się to od dzieciństwa. ale musisz nauczyć się temu przeciwstawiać bo jesteś już dorosła kobietą której należy się szacunek. ja też zawsze przepraszałam za to że żyję, aż w końcu powiedziałam dość!!! kim ja jestem żeby tak po mnie jeżdzić. i nauczyłam się odzywać. jeśli ktoś prubuje mi dopierniczać to nie pozostaję temu dłużna!!! nawet jeśli chodzi o ojca czy matkę choć moi mi nie dogryzają. ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Cytat:
albo do baru na hod-doga ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
matka zawsze powinna bronić swoich dzieci bo jeśli nie ona to kto??? powiedz mi kim jest twój ojciec że tak wszyscy się go boicie? wojskowy jakiś?
![]() |
#1388 |
Zakorzenienie
|
Ogolnie, mega Ci wspólczuje, ze musisz z tym człowiekiem zyc. Niektórzy po prostu nie powinni być ojcami. I on jest w tej grupie. Mój zreszta tez. Choc mój tez zalicza się do nich. Co prawda nigdy mi nie ubliżał, ale lał i się darł o wszystko. Tez niezłe ma fazy na bani. Bardzo nerwowy. Ja zreszta tez. ALe w zyciu nie dalabym krzyknąć na dziecko, a tymbardziej ponizyc! Bo Twoj niestety to robi i to publicznie ;/ Jakby mi mój coś teraz powiedział to powiedziałabym mu co mysle o nim. Usłyszałas kiedys od niego, ze Cie kocha? Ja np. nigdy nie slyszałam. Mam nadzieje, ze moja córka bedzie kochac rodziców i szanowac
![]() ![]() ![]() Ogolnie, trzymam za Ciebie kciuki abys znalazła, prace, schudła i poszła od nich w cholere. A jak juz sie wyprowadzisz to bedziesz miała starego w du**e ![]() ![]() Dobrze, ze sie zalogowałas na badoo ![]() ![]() A na studniowce tez byłam sama, tzn przyszlysmy z przyjaciołka juz tak nawalone, ze bylysmy moze tam 2h i heja stamtad. NIgdy nie lubiłam szkolnych spędów ![]() FurrySue, zazdroszcze Ci troche tych randek. Pamietam, fajne to było ![]() ![]() ![]() Marysienka, a Ty na jakim kierunku się meczysz? ![]() Kwiatuszek, podzielam twoje zdanie. Matka musi stawac w obronie. A jesli nie staje, bo uwaza to ze jest ok., To jest tak samo beznadziejna. Tez zawsze jak dostawałam, zastanawiałam sie czemu matka nic nie zrobi? Edytowane przez anuszka21 Czas edycji: 2013-01-14 o 12:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#1389 |
Zakorzenienie
|
ogólnie dobrze że zobaczyłam Twojego posta juz jedząc obiadek bo na widok zdjęcia zaśliniłabym monitor
![]() Ja dzis mam średni dzień - wstałam niezbyt wyspana ( po podróży padłam na 2 godzinki potem w nocy spać nie mogłam ) a od rana załatwialiśmy sprawy w spółdzielni ... Nic nie powiem bo nie chce być złym prorokiem ale ne wiem czy się nie skończy szukaniem nowego lokum ![]() ![]() No i przez to bieganie (btw w zamieci) drugie śniadanie mi wypadło i po 5h bez jedzenia zrozumiałam jak ważne jest regularne jedzenie ![]() Rybka, warzywka gotowane i kasza gryczana ... Zjadłam i nieco optymistyczniej patrze na świat ![]() ![]() milenka witaminka ja też mam jedne studia skończone ![]() ![]() ![]() ogolnie jest jedna rada na toksycznego rodzica (a sądze że Twoj tata niestety się kwalifikuje) - trzeba się wyprowadzić ... Na pewno próbowałaś z nim rozmawiać - do niektórych niestety nie docieraja pewne komunikaty - moze on nawet nie ma nic złego na myśli - bo w jego mniemaniu np jest zabawny - ale jak cie rani to znaczy że jest toksyczny i tyle ... Uwierz - nawet wyprowadzka ulicę dalej (jeśli twoi rodzice wymagają pomocy czy chcesz nad nimi czuwać) potrafi czynić cuda ... Mój ojciec sie zasadniczo nie czepia, za to mieszkając z moją matką zawsze były jazdy ... O wszystko ... A teraz to nawet się przyjaźnimy ... Ale jak pojade na dłużej niż weekend do domu (próbowałam pomieszkać paerę tygodni w wakacje - to uciekałam gdzie pieprz rośnie ![]() ![]() Oczywiście wiem że dla Ciebie kluczowe jest znalezienie pracy - i wiem że to nie łatwe ... Ale może coś się ruszy na wiosnę na rynku pracy . Trzeba mieć nadzieję ... ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- A tymczasem ignoruj ![]() Mi tylko nerwów brak czasem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1390 |
Zakorzenienie
|
Joanna XL
jak miałam pracę to było lepiej, bo nie musiałam się o nic prosić i jeszcze mogłam dołożyć się do utrzymania domu czy na wyżywienie czy opłacić coś tam, bo nie zarabiałam mało jako architekt krajobrazu...Ale teraz to nawet nie ma czego szukać, bo zima, a ja raczej specjalizuję się w ogrodach przydomowych niż w zieleni miejskiej. Dopiero ruszyłoby się coś w marcu, ale może do tego czasu staż załapię. Także ta praca na pewno jest bardzo ważna. A też miałaś pyszny obiadek ![]() Dobra dziewczęta, koniec tematu moich rozterek, bo mamy się odchudzać ![]() Ja zbieram się powoli na rehabilitację i jak wrócę to poćwiczę może jak mi pozwoli fizjoterapeuta ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1391 |
Zadomowienie
|
Joasiu u mnie tez śnieg sypie, byłam zrobić parę zdjęć mojej psince w sniegu
![]() Ja czekam na swój obiadek ![]() ![]() ![]() ogolnie jestem z Toba! Olej to i tak jak mówi Joasia - kto bronią wojuje, ten od broni ginie ![]() Dzis w planach orbitrek 1,5 h! jedziemy dziołchy, jeeeeeedziemy ![]()
#1392 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny,
U mnie plucha! W UK spadl snieg i juz tragedia narodowa. Normalnie nie moge tego sluchac! Dobrze, ze mam urlop, bo gdybym byla w pracy to bym siedziala dluzej, bo polowa pracownikow w takiej sytuacji nie stawia sie w pracy. Milo popatrzec. Zawsze lepiej patrzec na biale, niz ciemno szare mokre od deszczu ulice. U mnie z dieta bardoz srednio, ale na swoja obrone mam to ze nadal sie kuruje. Mimo wszystko zaraz rozwijam mate i troche sie porozciagam, bo mnie ju plecy od zasiedzenia i zalezenia bola. Wczoraj z TZ mialam dzien filmowy. Obejrzelismy "Zla kobieta" - szit, "kobieta na skraju dojrzalosci" - sredni oraz "Sluzace" - kto nie widzial, musi zobaczyc, cudowny film! A przedwczoraj ogladalismy "Kocha, lubi,szanuje" - fajny, tez polecam. Noi tak siedzimy na kanapie pred TV...a dupa rosnie...! Chociaz w moim przypadku niestety nie dupa, a bebech ![]() Ogolnie, przykro mi, ze nie mozesz sie dogadac z ojcem. Mysle, ze dziewczyny maja racje. To trudna decyzja i na pewno najpierw musisz miec wlasne dochody, ale jestes juz dorosla osoba i musisz sie poprostu wyprowadzic.
#1393 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() Dużo napisałyscie ![]() Ja już po zajęciach - będę się uczuć a tak mi sie nie chce ![]() sn: musli z mlekiem, kawa 2sn: 2 surimi, troche groszku, kukurydzy, jajko, ogorek, 2 plasterki wedliny drobiowej o: będzie sałata z kurczakiem i feta i pekinska itp p: grejfrut k: jajecznica z 2 jaj i wedlina, moze kromka razowca ogolnie, tak czytam i nie wierze... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1394 |
Zadomowienie
|
Jestem po obiedzie - gulasz z kurczaka z porem i marchewką. U mnie też sypał śnieg, teraz przestało, ale chmury nadal wiszą, więc może jeszcze posypać.
Strasznie nie chce mi się ćwiczyć, ale postanowiłam, że dzisiaj chociaż ten skalpel zrobię. Jak ćwiczyłam regularnie, to nie wyobrażałam sobie nie poćwiczyć, a teraz się nie umiem zmusić ![]() ogolnie - zgadzam się z tym co mówią dziewczyny, więc więcej dodawać nie będę. Trzymaj się tam i nie daj sobie wejść na głowę, bo szkoda nerwów ![]() Jednak nie będę dzisiaj ćwiczyć, ale za to pójdę na długi spacer ![]()
Edytowane przez Beatagr3 Czas edycji: 2013-01-14 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#1395 |
Raczkowanie
|
ogolnie nie przejmuj sie tatą ja również spotykałam sie z ubliżaniem i nawet zdarzyło sie pare razy od męża i to do tego w ciąży... mojemu tacie nic nie idzie przegadać jak coś palnie to dołuje drugiego... Musisz z tatą pogadać że jest ci przykro że cie tak traktuje a przecież sie starasz dbać o siebie tylko potrzebujesz czasu i przede wszystkim wsparcia ze strony taty..
mariamarysienka miłej nauki ![]() Wiecie co dziewczyny jestem tak pozytywnie nastawiona żeby wyglądać normalnie i szczupło że aż tryskam energią ![]() ![]() już zaliczone 30min gimnastyki ![]() ![]() ![]()
START: 07.01.2013r. ![]() Teraz-73,3 72,5...70,5 ![]() ![]() i oby dalej ![]() ![]() ![]() 1 cel: 1 marca zobaczyć 7 z przodu ![]() ![]() ![]() 2 cel: 75kg... ![]() ![]() 3 cel: 70kg... już 16kilo za mną. |
![]() ![]() |
![]() |
#1396 |
Zakorzenienie
|
hmmm no a kasze gryczaną to aż przywiozłam z Polski - jakos tu nie umiałam znależć ... I okazało się że na rynku kaszowym zaszła rewolucja - teraz gotuje się 8 minut a nie 30 (taką gryczaną w woreczku
![]() ![]() Jakaś po tym weekendzie jestem nienażarta ![]() Służące są super ![]() ![]() ogolnie fajny masz zawód - z roślinkami , zielenia, kreatywny ... Mysle że lepiej zchwastami walczyć niż ludźmi ![]() A ja miałam pierwszy telefon w sprawie pracy - na razie mam jutro rozmowę telefoniczna ![]() ![]() A na razie biorę się za podnoszenie kompetencji, potem skalpel ... I jak sie tu pojawię nie wyskalpelowana to proszę kopa - bo nie chce mi sie a czuje że trzeba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1397 |
Zakorzenienie
|
W życiu w takiej pogodzie nie jechałam autem
![]() ![]() I mam złe wieści. Nie mogę ćwiczyć! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() teraz wcinam otręby owsiane z jogurtem naturalnym. Pewnie będzie mi wolniej szło dietowanie skoro nie bede ćwiczyć ![]() mama już całkiem sie rozłozyła a dzis nie dała sie do lekarza wyciągnąć. kuzynke spotkałam na miescie i mowila ze trzeba jechac juz wczesnie rano zeby sie w ogole dostac do doktora taki tłum ![]() CARLA ten Lek to Zaldiar mialaś racje ![]() a pani w aptece dzis mowi do mnie, ze ma dość, tyle ludzi sie przewija dziennie i ona ledwo stoi. współczuje |
![]() ![]() |
![]() |
#1398 |
Raczkowanie
|
ogolnie przykro mi że nie możesz ćwiczyć ale zdrowie też jest ważne
![]() zdrówka dla twojej mamy ![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- a u mnie w małym miasteczku mamy 12 aptek czy to jest normalne ??? ![]()
START: 07.01.2013r. ![]() Teraz-73,3 72,5...70,5 ![]() ![]() i oby dalej ![]() ![]() ![]() 1 cel: 1 marca zobaczyć 7 z przodu ![]() ![]() ![]() 2 cel: 75kg... ![]() ![]() 3 cel: 70kg... już 16kilo za mną. |
![]() ![]() |
![]() |
#1399 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ogolnie uparta ta Twoja mama na zapalenie płuc czeka czy co... Postrasz ją trochę to może zmięknie ![]() ---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- A i no nie znalazłam tej mąki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() opierniczałam się przez weekend z nauka a teraz bede zarywac noce ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:03 ---------- Poprzedni post napisano o 18:00 ---------- a tak btw to do tego były jeszcze tabletki THERM LINE w prezencie. Brała któraś to? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1401 |
Zadomowienie
|
Melduję posłusznie, że póki co nabiłam sobie 1220kcal i 150 węgli i na wieczór planuję już tylko wieśniaka z pomidorem i cebulką
![]() ![]()
#1402 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Co do filmów mi sie strasznie podobała "przerwana lekcja muzyki", "marley i ja", "moj przyjaciel Hachiko", "3 metry nad niebem" i nasze polskie "ladies" ![]() Joasiu dasz rade! trzeba pozytywnie myslec, bo czasami nasze mysli sie spelniaja!!! Ja juz 1,5 h na orbi zaliczylam teraz myju, myju!!!! ![]()
![]() |
#1403 |
Zadomowienie
|
ja sie melduje po 30 minut pilatesu i streechingu. Zadne osiagniecie, ale zawsze to jakis ruch. Od razu moje plecy lepiej sie czuja
![]() Joanno powodzenia jutro, trzymam kciuki. Na pewno dasz rade. Zjedz, napij sie herbatki przed rozmowa, wszystko wylaczone cobys dobrze slyszala i dasz rade. Faktycznie czasami przez telefon kiepsko slychac i do tej pory mam problemy jak rozmawiam po angielsku przez telefon, a jest kiepskie polaczenie. A nie daj losie, ktos z egzotycznym akcentem ![]()
![]() |
#1404 |
Zakorzenienie
|
Melduje stan wyskalpelowania
![]() Dzieki za dobre słowo ![]() ![]() Nadchodzi najtrudniejszy dieto czas - M. wraca i zbliża się pora wieczornego karmienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1405 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja nie poćwiczyłam i już nie poćwiczę, ale za to byłam na długim spacerze, do tego śniegu było dość dużo na chodniku to trochę ciężej się szło, więc jakiś wysiłek jest. Ale jutro z rana obiecuję sobie zrobić skalpel. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1406 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Skoro spodenki na celulit dobre - dla mnie bomba ![]() ![]() ![]() ![]() 3 metry nad niebem ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1407 |
Zadomowienie
|
Haha, spokojnie, randka dopiero w sobotę
![]() ![]() Zresztą to w zasadzie nie randka, ja to tak nazywam, bo fajnie brzmi.. ale umawiamy się prawie zawsze z dzieciakami, oczywiście one sobie, my sobie ![]() ![]() ![]() Idę sprzątać bo mnie cholera weźmie ![]() Acha - Milenka, 1,5h na orbim, niezła jesteś! Zmęczenie zmęczeniem, ale nie nudzi Cię to? Zapuszczasz sobie jakiś film w trakcie? ![]() Joasia - nie przejmuj się skalpelem, całkiem szybko robi się postępy w tym temacie. Długo już to ćwiczysz? Poleciłam ostatnio znajomej ten program i dodatkowo w razie braku czasu - 8min abs, powiedziała, że 8-minutówki nie dała rady zrobić za 1. razem (!), każdy kolejny wytrzymywała więcej, a przy 4 czy 5 zrobiła już całość. Ja miałam podobnie ze skalpelem, teraz jedyny problem mam z karkiem - jeszcze mnie boli, gdy za długo robię brzuszki. Ale wytrzymałość szybko rośnie ![]()
#1408 |
Rozeznanie
|
A właśnie kochane ładnie ćwiczycie
![]() Ja melduje po dwu dniowej przerwie odbyte 20min na stepperze i Mel B ok. 50min (wypróbowałam ciężarki od K. hehe to wcale nie takie łatwe jak wygląda ![]() A jedzenie, jestem zła ![]() ![]() I kanapka razowca z jajkiem + kawa z mlekiem II banan (akurat w mieście byłam więc innej możliwości nie miałam, hehehe a byście widziały jak przeleciałam niczym przeciąg po markecie żeby chipsów nie zauważyć) III dwa małe ziemniaki gotowane + talerz na prawdę duży surówki z tartej marchwi, pora, kapusty pekińskiej i z ogórkiem ![]() IV jogurt z mandarynką V zjem kanapkę z pomidorem ![]() Dopiero co się lepiej poczułam to siostra przywlekła znów coś do domu i choruje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1409 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jest! ale jeszcze nie widzialam. Te spodenki na celulit sa z materiału ![]() Cytat:
![]() ![]() Joasiu spokojnie, za 3 tyg ten skalpel to dla Ciebie bedzie luzik i zapragniesz wiecej i mocniej! ![]() Niuńka do tego jogurtu ja bym jeszcze pestki dała dyni, albo słonecznika, tak 2 łyżeczki ![]() Wykąpana zjadlam kolacyjke (pol grahamki + lyzka paprykarzu+ sredni bananek) teraz sie poucze niemca ![]() ![]()
![]() |
#1410 |
Zakorzenienie
|
Jutro wczesnym rańcem zabieram tyłek w troki i jadę mamuśkę zarejestrować do lekarza.
Hmm, z nudów PoloTv włączyłam ![]() ![]() Śniegu nawaliło, że hej! Niestety. Znowu boli mnie kark ![]() ![]() ![]() Ja jestem już po całym dniu jedzeniowym, ale nie pytajcie co wpadło mi w żołądek nadprogramowo, bo mnie zabijecie jak powiem ![]() Z ojcem nawet idzie się od dwóch godzin porozumieć. Został zmuszony gadać z mamą i się poprawiło. Teraz z kolei wciąż łazi i gada, żebym nie zapomniała jutro wcześnie wstać i jechać do przychodni zarejestrować mamę ![]() Dziś biorę pierwszą turę nowych tabletek, ciekawe co to za świństwa są. Mam nadzieję, że żaden lek nie wpłynie na moją zdolność prowadzenia pojazdów ![]() ![]() ![]() ![]() Wiecie co, dowiedziałam się dziś, że ten facet starszy ode mnie o 20 lat (pisałam o nim tutaj) spotyka się z kimś. W sumie dobrze, cieszę się, że układa sobie życie, bo ma już swoje lata, a i szczęście mu się należy bardzo. Trochę smutno będzie mi bez naszych rozmów i spotkań, ale co tam! Kobieta to silne stworzenie, więc dam radę ![]() A wiecie tak ostatnio czytałam, że po dłuższym okresie samotności organizm przyzwyczaja się np. do samotności, do samotnego spania, a seks odchodzi w zapomnienie. Ja chyba weszłam w taką fazę, bo nie mam ani ochoty na igraszki z kimś, ani mi nikogo nie brakuje. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:38.