|
|
#1801 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Miłośniczki Zary - cz. XVIII
dziekuje za info
---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Cytat:
teraz nagle im sie rozmiary zrobily na 160 i tez zapominaja ostanio ze kobiety maja biust np 94 a w tali 66 ja czesto jak mam cos dobre w biuscie to sterczy w talii i odwrotnie jak lezy akurat to nie moge oddychac |
|
|
|
|
#1802 |
|
Rozeznanie
|
Dostane gdzieś jeszcze ten sweter/bluzę? Jeśli byście trafiły proszę kupcie rozm. M
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...NA%2BRAMIONACH |
|
|
|
#1803 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie Lady,ale zdjęcia wrzucalam kilka stron wcześniej. https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1634
Edytowane przez Phoebee Czas edycji: 2013-01-14 o 21:12 |
|
|
|
#1804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a gdzie kupujecie spodnie, żeby byly dobre na dlugosc?
|
|
|
|
|
#1805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wyszlam dzis ze sklepu z niczym
|
|
#1806 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- W niesieciowych sklepach . Bo w Galeriach w życiu nie znajdę dobrych nogawek ![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- A byłam dzisiaj w Z świadkiem, jak jakaś dziewczyna chciała ZWRÓCIĆ używaną, uszkodzoną bluzkę . Była wielce zniesmaczona, że musi czekać aż 14 dni na reklamację, skoro ona ma tą bluzkę od 2 dni i że ona chce to zwrócić i dostać kasę . A na koniec jeszcze rzuciła, że już nigdy u nich nic nie kupi, tylko pójdzie do H&M, bo tam traktują klientki poważnie
||
|
|
|
#1807 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny mam wielką prośbę, mogłaby któraś z Was kupić dla mnie ten płaszcz z pikowanymi rękawami szary albo beżowy? Rozmiar XS albo S
Jutro będę w Zarze chętnie się odwdzięczę, może znajdę coś czego szukacie. Bardzo mi na nim zależy http://www.zara.com/webapp/wcs/store...BR%C4%98KAWAMI |
|
|
|
#1808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- lee/levis tam nie ma problemu z rozmiarem 26/34 |
|
|
|
|
#1809 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
||
|
|
|
#1810 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
zostają ze mną |
|
|
|
|
#1811 | ||
|
Zakorzenienie
|
Jak dostanę to wrzucę
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1812 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1813 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1814 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ładna, weszłam kliknąć, ale już tylko same xs |
|
|
|
|
#1815 |
|
Wtajemniczenie
|
Może komuś pomogą moje zdjęcia a przy okazji podpyta o radę
![]() Kupiłam ostatnio czerwone woskowe które zostawiam. Otrzymałam też paczkę z online sklepu a w niej woskowe w kwiaty i tak nad nimi dumam, jak czerwone leżą idealnie, tak co do tych mam wątpliwości. Czuje że się marszczą, najbardziej z tyłu i tak się zastanawiam czy nie zaczekać do następnej tury kiedy pewnie zostaną przecenione niżej, zakupić i zwężać u krawcowej. Jak widać na moje 167 długość jest okej. I następna sprawa, kurtka skórzana. Bikerowa to moje marzenie, ale nie umiem trafic na xs, a ta s'ka tak własnie leży. Z braku laku zakupiłam też tą z ostatniego zdjęcia co by przemyśleć sprawę. Poszukam dalej xs'ki bikerowej albo skapituluje. Chyba że byłaby jakaś miła wizażanka która mogłaby dla mnie zakupić xs'ke, oczywiście przelew zrobie odrazu za kurtkę i odwdzięcze się czym będe mogła
Edytowane przez Apali Czas edycji: 2013-01-14 o 22:09 |
|
|
|
#1816 |
|
Konto usunięte
|
dziewczyny, interesowałyście się już może nową kolekcją?
![]() mierzyłam: http://www.zara.com/webapp/wcs/store...%81YSKAWICZNYM ale mój egzemplarz był zaciągnięty i chciałam kliknąć na stronie, a tu widzę zamek z przodu, a nie z boku jak na mnie... ktoś widział tą koszulę? bo nie ukrywam, że ten zamek robi mi różnicę
|
|
|
|
#1817 |
|
BAN stały
|
Czy widzialyscie gdzies top z baskinka a la skora L i moglybyscie mi kupic plisssss....
Edytowane przez Mn1s1ek Czas edycji: 2013-01-14 o 22:16 |
|
|
|
#1818 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w czerwonych jak i w czarnych butki te nowe widzę w kurtkacj oblędnie! Ta ostatnia to która na stronie?
|
|
|
|
|
#1819 |
|
Konto usunięte
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38649934]dziewczyny, interesowałyście się już może nową kolekcją?
![]() mierzyłam: http://www.zara.com/webapp/wcs/store...%81YSKAWICZNYM ale mój egzemplarz był zaciągnięty i chciałam kliknąć na stronie, a tu widzę zamek z przodu, a nie z boku jak na mnie... ktoś widział tą koszulę? bo nie ukrywam, że ten zamek robi mi różnicę [/QUOTE]Oglądałam dzisiaj nowa kolekcję, jednak jest jeszcze bardzo mały wybór..tej bluzki, którą mierzyłaś u mnie jeszcze nie ma
|
|
|
|
#1820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy ja dobrze widze z tylu botki MMM? Moglabys powiedziec, jak wypada ich rozmiarowk? Bo szukam ich juz jakis czas i czytalam, zeby brac wiekszy rozmiar - prawda to? Jak z wygoda? Jejku jak Ci ich zazdroszcze!
|
|
#1821 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
sylwetka ma w niej dobrej proporcje, niezależnie od typu. Ta pierwsza będzie wyglądać dobrze na kobietach, które mają proporcjonalne ramiona do bioder. Ja niestety do takich nie należę, więc wzięłam 2 i się cieszę ![]() ps. fajny blog ![]() http://www.zara.com/webapp/wcs/store...IE%2BWOSKOWANE czy któraś z Was może potwierdzić czy te woski w rozmiarze 34 wypadają duże? Czy standardowo?
|
|
#1822 |
|
Konto usunięte
|
[1=523c2d977675f8d89e6472e efe6f460b6ab4010a_6580dd2 588396;38650198]Oglądałam dzisiaj nowa kolekcję, jednak jest jeszcze bardzo mały wybór..tej bluzki, którą mierzyłaś u mnie jeszcze nie ma
[/QUOTE]nie pozostaje mi nic innego jak klikać w ciemno i ewentualnie zwracać
|
|
|
|
#1823 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czerwony o ni moj kolor ale te kwiatowe sa super
|
|
|
|
|
#1824 |
|
Raczkowanie
|
[1=6790786c74369d4f1da9b9a f17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8 421cef;38649934]dziewczyny, interesowałyście się już może nową kolekcją?
![]() mierzyłam: http://www.zara.com/webapp/wcs/store...%81YSKAWICZNYM ale mój egzemplarz był zaciągnięty i chciałam kliknąć na stronie, a tu widzę zamek z przodu, a nie z boku jak na mnie... ktoś widział tą koszulę? bo nie ukrywam, że ten zamek robi mi różnicę [/QUOTE]Tak się składa, że mierzyłam tą bluzkę jakoś na początku grudnia (wtedy pojawiła się w sklepach) i leżała dokładnie tak samo jak na Twoim zdjęciu tzn zamek układał się z boku Aha, dzisiaj stojąc w kolejce do kasy w galerii krakowskiej dziewczyna przede mną zwracała panterkowe czółenka- widziałam na metce rozmiar 37
|
|
|
|
#1825 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1826 |
|
Rozeznanie
|
Posiadasz może linka do tych czerwonych wosków? Rozmiarówka standardowa?
|
|
|
|
#1827 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1828 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...RZANA%20KURTKA to ta, już powszechnie znana Butki też nowe, były źle ometkowane i skorzystałam ![]() Cytat:
z tymi kwiatowymi to jeszcze pomyślę, myślę że jak założę je dwa razy na tyłek to rozciągną się i będą marszczyć dwa razy bardziej. Nie wiem czy szkoda zachodu.A co do butków Margieli, to kupiłam wtedy trampki, czółenka i botki korzystając z rabatu pracowniczego przyjaciela. Najmniej podpasowały mi czółenka beżowe, chyba wole jakieś Zarowe Rozmiarówka faktycznie zaniżona, noszę typowe 35 a tutaj 36 mam na styk. Zdecydowanie lepiej wziąć rozmiar większy. Należą do średnio wygodnych ze względu na małą platformę, ale dzień na uczelni spokojnie wytrzymam.Cytat:
Dokładnie są to te z załącznika, pytałam się tutaj dziewczyn i otrzymałam odpowiedź że były tylko w tym kolorze. Ale chętnie kupiłabym jeszcze ciemniejszy, bo leżą perfekcyjnie. A kurtkę już zdecydowałam zatrzymuję tę drugą. Jedna wizażanka chce przygarnąć bikerową więc w sumie sprawa się wyjaśniła
|
|||
|
|
|
#1829 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1830 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny widziałam dzisiaj kilka czarnych baranów - wrocław - pasaż grunwaldzki
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.

. Była wielce zniesmaczona, że musi czekać aż 14 dni na reklamację, skoro ona ma tą bluzkę od 2 dni i że ona chce to zwrócić i dostać kasę 

ja dopiero od 4 m-cy mieszkam w Łodzi, więc jeszcze nie mam tu "swoich" krawcowych, szewców etc