Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 334 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-14, 20:53   #9991
Saba08
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez iloona79 Pokaż wiadomość
No z tym spaniem na brzuchu to ponoć kiepsko też to przeżywam,bo to moja ulubiona pozycja do zasypiania,ale jak wiadomo-nawet naturalnym cycuchom spanie na brzuchu nie sprzyja...
Wiesz, ja też lubiłam zasypiać na brzuchu, ale od operacji nawet w czasie snu podświadomie "myślisz" żeby się przypadkiem nie przekręcić na brzuch, albo nie przycisnąć Więc będziesz miała to tak zakodowane w głowie, że Twoje ciało będzie samo się kontrolowało
Stary 2013-01-14, 20:55   #9992
przedpo
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Cześć Dziewczyny!
Widzę,że ciekawe tematy poruszacie-takie orgazmiczne
A ja kiedys chciałam zadać inne,podobne ale myslalam ze się wygłupię,
ale co tam...
Jak to jest z seksem zaraz po operacji?
Ile odczekałyście? Bo ja juz mam jakies wizje,ze teraz zakrywam niemalże piersi,a potem bede je przytrzymywać
Potem na pewno się wszystko unormuje-chodzi mi o ten okrez "rekonwalescencji"???

Aniu,
zyczę Ci powodzenia i czekam na Twoje efekty,bo mi też dr proponował takie rozmiary
NOOO mnie też interesuje ten temat, jak to jest z tym seksem po operacji?

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 21:17   #9993
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
NOOO mnie też interesuje ten temat, jak to jest z tym seksem po operacji?
kochane..ja chyba z tydzień poale ja leżałam na plecach,zero napięcia klatki i nic nie robiłam więc...spoko...ale nawet wam nie mówiłam bo powiedziałybyście że nienormalna jestem...a mi dr zabronił 2 tyg abstynencji!!!późni ej wolno ale nie DACIE RADY podpierać się na rękach:rolleyes :kwestia wyczucia...ja po 2 tyg brzuszki robiłam..dziwne bo dziwne ale mięśnie pracowały!!!

OLIVKO trzymam kciuki..i myślę że możesz spróbować się podpierać i takie tam..ale pierwsze napięcia mięśnia nie są przyjemne,moje te w okolicy klatki tak miesiąc się rozkręcały...teraz nawet boję się zrobić peną pompkę,ale daje radę!!

a ja kochane jak się wzięłam za siebie od 3 miesięcy to pochwalę się że widzę efektyćwiczenia plus te zabiegi bańki itd...sprawiły że dawno nie czułam się tak dobrze w swojej skórzen o i plus biustw bikini pośmigam...tylko 17dni zostało!!!!

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

ANIU POWODZENIA..zaraz będzie po..to jest moment....
Stary 2013-01-14, 21:18   #9994
kasikkk87
Zadomowienie

z tym seksem jest roznie jak szwy zdjelam to wtedy na spokojnie cos bylo ,albo nawet pare dni po bo sie o nie balam heheheh a lekarze roznie kaza czekac 2 tyg czasem 4 mysle ze jak bez nadmiernych ekscesow to mozna szybciej niz ten miesiac no bo ze w staniku to wiadomo trzymac cycki tez nie zaszkodzi hehe
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 21:20   #9995
Saba08
Zadomowienie

Super Klaudeczka przyda Ci się odpoczynek i relaks
Stary 2013-01-14, 21:26   #9996
kicia_nh
Zadomowienie

Cytat:
Cześć Dziewczyny!
ale co tam...
Ile odczekałyście? Bo ja juz mam jakies wizje,ze teraz zakrywam niemalże piersi,a potem bede je przytrzymywać
Potem na pewno się wszystko unormuje-chodzi mi o ten okrez "rekonwalescencji"???

Aniu,
zyczę Ci powodzenia i czekam na Twoje efekty,bo mi też dr proponował takie rozmiary
Ja po dwóch tygodniach, po ściągnięci szwów. Wcześniej bym nawet nie próbowała, bo mój mąż nie ma praktycznie wyczucia i on nie wie kiedy zrobi za mocno:/ Wolałam nie ryzykować, żeby mi szwy się nie rozeszły zwłaszcza, że my zawsze to na ostro i takie ciupcianie się to dla nas nowość hehe...a cycuchy to za każdym razem trzymam

Klaudeczko oj ale Ci dobrze Wygrzejesz się w środku zimy na słoneczku, pozazdrościć, ale należy Ci się trochę relaksu i zapomnienia A mam pytanko, z jakiego biura podróży lataliście na Wyspy Kanaryjskie?? Tyle teraz się słyszy o oszustwach, że wolimy wykupić wakacje w zaufanym biurze. Płaci się wcześniej zaliczkę jakbyśmy przypuszczalnie chcieli teraz zamówić czy trzeba całość z góry? Aaaa przekonałam męża jednak, żebyśmy tam lecieli w wakacje

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png

Edytowane przez kicia_nh
Czas edycji: 2013-01-14 o 21:32
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 21:30   #9997
przedpo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
kochane..ja chyba z tydzień poale ja leżałam na plecach,zero napięcia klatki i nic nie robiłam więc...spoko...ale nawet wam nie mówiłam bo powiedziałybyście że nienormalna jestem...a mi dr zabronił 2 tyg abstynencji!!!późni ej wolno ale nie DACIE RADY podpierać się na rękach:rolleyes :kwestia wyczucia...ja po 2 tyg brzuszki robiłam..dziwne bo dziwne ale mięśnie pracowały!!!

OLIVKO trzymam kciuki..i myślę że możesz spróbować się podpierać i takie tam..ale pierwsze napięcia mięśnia nie są przyjemne,moje te w okolicy klatki tak miesiąc się rozkręcały...teraz nawet boję się zrobić peną pompkę,ale daje radę!!

a ja kochane jak się wzięłam za siebie od 3 miesięcy to pochwalę się że widzę efektyćwiczenia plus te zabiegi bańki itd...sprawiły że dawno nie czułam się tak dobrze w swojej skórzen o i plus biustw bikini pośmigam...tylko 17dni zostało!!!!

---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ----------

ANIU POWODZENIA..zaraz będzie po..to jest moment....
jejku to kiepsko z tym seksem, a ja to jeszcze lubię tak śmak owak, targany, obcierany nooo taki szalony

już są ojaaa
Stary 2013-01-14, 21:32   #9998
klaudeczka2010
Zadomowienie

w ogóle TO DOBRY WIECZÓR KOCHANE...nie przywitałam się!!

a ja tylko napomknę o moim tż,były gadki szmatki itd...i on po takim czymś się stara..a ja go olewam...wykrzyczałam co mi leży...a leży mi wiele..co spowodowane jest...piciem niestety...ja wiem że jeszcze moment i on sobie z tym nie poradzi,a to będzie ultimatum...przed wyjazdem powiem mu czego oczekuję..w tej kwestii..picia..na wyjeździe!!..i wiem po powrocie że będzie ciężki czas...bo ja już podjęłam wewnętrzną decyzję....jak nie przestanie to nie będzie miał rodziny!!a ma wiele do stracenia...wręcz ...wszystko!!!
i nie będę czekała aż się zaczną awantury albo coś jeszcze....a na razie póki co on staje mi się obojętny!!!dla mnie to luksus....potrafię tak..żyć swoim życiem..dzieciaki,praca,d om,przyjaciele ,ćwiczenia....ale wiadomo po jakimś czasie czegoś brakuje i się łamię..jak ostatnio!!!
ale wiem też że mam siłę i dam radę!!jeju a jeszcze 2tyg temu miałam taką załamkę

i jak czytam WAS dziewczyny...a jest WAS tu multum....takich co ułożyły sobie życie po raz drugi czy trzeci nawet to się uśmiecham sama do siebie...że można...i ja już nie będę zwlekała....póki nie jestem stara...to czas na podjęcie poważnych decyzji!!!

ale napisze wam jeszcze że on teraz do rany przyłóż bo wie o co komon....

a ostatnio taki znajomy,przedstawiciel co mi towar przywozi do knajpy,mówi że mażyłaby mu się taka żona jak ja..pod każdym względem!!!i czy ten mój wie co ma....he he...powiedziałam że ..NIE wie
no i ....nawet jakąś propozycję mi złożył.....oszalałam:mdle je:a jest taki..fajjjnyyy i przystojny!!!i oczywiście nic z tego...ale ciary miałam 2 godziny!!!i było mi barrrdzo miło..................... ...........

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Cytat:
jejku to kiepsko z tym seksem, a ja to jeszcze lubię tak śmak owak, targany, obcierany nooo taki szalony
pierwszy tydzień nawet o seksie nie pomyślisza później niech tż się stara a ty leż..jeszcze po nim poskaczesz

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2013-01-14 o 21:44
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 21:34   #9999
przedpo
Raczkowanie

Ania2003 15.01 - godzina zero już jutro - trzymamy kciuki!!! !!!

przedpo 24.01 - 9

nkolodii 28.01- 13

malina986 05.02- 21

krystel13 - 14.02 - 30

jusi84 28.02 -44

[/QUOTE]
[/QUOTE]

już są ojaaa
Stary 2013-01-14, 21:38   #10000
iloona79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Wiesz, ja też lubiłam zasypiać na brzuchu, ale od operacji nawet w czasie snu podświadomie "myślisz" żeby się przypadkiem nie przekręcić na brzuch, albo nie przycisnąć Więc będziesz miała to tak zakodowane w głowie, że Twoje ciało będzie samo się kontrolowało
Ja tak własnie kojarzę że to podobnie jak przy karmieniu piersią-miałam identycznie "myśląc" podczas snu aby nie położyć się na cyckach bo zaraz jakieś zastoje mi się porobią i będzie okropny ból!
Udało mi sie tak przetrwać 7 miesięcy i teraz też potrafiłabym zasnąć na boku...
Tak sadzę,że gdzieś tam nami kieruje ta podświadomość
iloona79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 21:39   #10001
dziunia777
Raczkowanie

Cytat:
Cześć Dziewczyny!
ale co tam...

Mysle ze to zalezy od samopoczucia, ja uprawialam pierwszy pooperacyjny seks na drugi dzien po operacji, w dzien wyjscia z kliniki, raczej to nie ja uprawialam seks tylko moj Tż robił to ze mna, ale byl bardzo delikatny. Jesli sie uwaza nie powinno nic sie stac, ja jak tylko polozylam sie do lozka poczulam straszna ochote i choc on najpierw mowil ze jestem nienormalna to nie dal sie dlugo prosic
dziunia777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 21:40   #10002
iloona79
Zadomowienie

przedpo,
dopisz nową koleżankę-poniżej termin

Cytat:
Napisane przez Anastazja86 Pokaż wiadomość
witajcie
dzisiaj umówiłam się na operację, termin 25. luty, konsultacja 31.stycznia marzę o piersiach od 10 lat, to będzie mój prezent urodzinowy, który jest moim marzeniem
Stary 2013-01-14, 21:42   #10003
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Saba08 Pokaż wiadomość
Super Klaudeczka przyda Ci się odpoczynek i relaks
powiem szczerze że należy mi się!!!zawsze mi się wydaje że mi się nie należy bo inni bardziej zapieprzają ode mnie ...choćbym na pysk padała to mi się wydaje że to nic!!!ale wiem dlaczego tak myślę i kto mnie w tym na co dzień utwierdza!!!...dupek!!!so rki...

SABA a ty jak cycuszki...???jak wielkość...???jeszcze mają czas ale wystarczy rozmiar???już ok???
moja koleżanka co robiła nie całe 2tyg temu już czuje się dobrze...implanty ma 295 anatomy a jest wysoka,mówiłam wam...ale ona miaa taką klatkę umięśnioną że zanim to się ułoży to minie troche..nie wyglądają na duże ale już są ładne..i będą ślicznotki..dr ponownie się spisała ona całe życie nic nie miała to się już nacieszyć nie może....a ja cieszę się z nią!!!

---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ----------

Cytat:
Napisane przez dziunia777 Pokaż wiadomość
Mysle ze to zalezy od samopoczucia, ja uprawialam pierwszy pooperacyjny seks na drugi dzien po operacji, w dzien wyjscia z kliniki, raczej to nie ja uprawialam seks tylko moj Tż robił to ze mna, ale byl bardzo delikatny. Jesli sie uwaza nie powinno nic sie stac, ja jak tylko polozylam sie do lozka poczulam straszna ochote i choc on najpierw mowil ze jestem nienormalna to nie dal sie dlugo prosic
uuuu no to podziwiam
Stary 2013-01-14, 21:42   #10004
iloona79
Zadomowienie

[QUOTE=dziunia777;38649026]Mysle ze to zalezy od samopoczucia, ja uprawialam pierwszy pooperacyjny seks na drugi dzien po operacji, w dzien wyjscia z kliniki, raczej to nie ja uprawialam seks tylko moj Tż robił to ze mna, ale byl bardzo delikatny.

Dobrze ujęte-własnie tak to sobie wyobrażam zaraz po operacji
Stary 2013-01-14, 21:44   #10005
kasikkk87
Zadomowienie

dziunia to chyba niezle naladowana prochami bylas ze na drugi dzien dla mnie wtedy wyczynem byle podstawowe czynnosci higieniczne i pojscie do toaletyyy
Stary 2013-01-14, 21:45   #10006
przedpo
Raczkowanie

Cytat:
w ogóle TO DOBRY WIECZÓR KOCHANE...nie przywitałam się!!

a ja tylko napomknę o moim tż,były gadki szmatki itd...i on po takim czymś się stara..a ja go olewam...wykrzyczałam co mi leży...a leży mi wiele..co spowodowane jest...piciem niestety...ja wiem że jeszcze moment i on sobie z tym nie poradzi,a to będzie ultimatum...przed wyjazdem powiem mu czego oczekuję..w tej kwestii..picia..na wyjeździe!!..i wiem po powrocie że będzie ciężki czas...bo ja już podjęłam wewnętrzną decyzję....jak nie przestanie to nie będzie miał rodziny!!a ma wiele do stracenia...wręcz ...wszystko!!!
i nie będę czekała aż się zaczną awantury albo coś jeszcze....a na razie póki co on staje mi się obojętny!!!dla mnie to luksus....potrafię tak..żyć swoim życiem..dzieciaki,praca,d om,przyjaciele ,ćwiczenia....ale wiadomo po jakimś czasie czegoś brakuje i się łamię..jak ostatnio!!!
ale wiem też że mam siłę i dam radę!!jeju a jeszcze 2tyg temu miałam taką załamkę

i jak czytam WAS dziewczyny...a jest WAS tu multum....takich co ułożyły sobie życie po raz drugi czy trzeci nawet to się uśmiecham sama do siebie...że można...i ja już nie będę zwlekała....póki nie jestem stara...to czas na podjęcie poważnych decyzji!!!

a ostatnio taki znajomy,przedstawiciel co mi towar przywozi do knajpy,mówi że mażyłaby mu się taka żona jak ja..pod każdym względem!!!i czy ten mój wie co ma....he he...powiedziałam że ..NIE wie
no i ....nawet jakąś propozycję mi złożył.....oszalałam:mdle je:a jest taki..fajjjnyyy i przystojny!!!i oczywiście nic z tego...ale ciary miałam 2 godziny!!!i było mi barrrdzo miło..................... ...........

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

pierwszy tydzień nawet o seksie nie pomyślisza później niech tż się stara a ty leż..jeszcze po nim poskaczesz
Klaudeczka, rób z tym porządek, jak najszybciej. Ja po wielu latach skończyłam związek (nie małżeństwo, ale to chyba nie ma znaczenia po tylu latach) właśnie z tego powodu. Było milion szans. On - żałuje na pewno, wie co stracił itp, tylko, że to jest dla niego nie powód do zmiany w życiu póki co, tylko kolejny dowód jak jest beznadziejnie i trzeba się napić i poimprezować, żeby świat był piękniejszy. Taki związek wyniszcza pod każdym względem. Niszczy nawet wielką miłość, a przynajmniej ją mocno deformuje. Zobacz - czy Ty się widziałaś w lustrze??? Czemu Ty się dziwisz temu dostawcy, czy nie ważne komu? No pytam się czemu? Sama bym poleciała na Ciebie. Ale Ty masz pewnie tyle rzeczy na głowie, a przede wszystkimto ratowanie świata swojego tż i jego samego, że siebie już nie zauważasz. Moja rada - jedyna opcha wyjścia z czegoś takiego to specjalista. Mi się nie udało, a próbowałam, ale może nie wiedziałam jak... Nie mówię, rzuć go w cholerę ale jeżeli chcesz Wam pomagać to mądrze, ciągle wybaczanie tych samych błędów kompletnie nic nie daje..

Ale się rozpisałam...mam nadzieję, że CI nie wlazłam z butami...

już są ojaaa
Stary 2013-01-14, 21:48   #10007
kasikkk87
Zadomowienie

klaudek ile czasu juz jestescie razem???od kiedy ze tak powiem zmienil sie???

---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

przedpo ile masz lat??tak z ciekawosci
Stary 2013-01-14, 21:49   #10008
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Klaudeczko narazie nie dziekuje zeby nie zapeszac ale kciuki sie przydadza mam w sobie duzo determinacji i wiem ze uda mi sie raz juz schudlam ale niestety kilogramy powrocily bo wrocilam do podjadania chipsow o 24 jedzenia batonikow itp od lutego biore sie za diete i bede cwiczyc z Ewka patrzylam to ma rozne serie a na spalanie jest turbo wiec chyba tylko to bede robila a tam duzo podpierania i skakania i sie troszke boje ale jestes pol roku po operacji chyba czas wracac do normalnego zycia. Do lata chce wygladac jak czlowiek

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 21:51   #10009
Amorcio
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jak juz wczesniej wspominalam biore sie za siebie wyszukalam filmiki ewy ch. i bede z nia cwiczyc jednak po oebjrzeniu tych filmikow zastanawiam sie czy moge juz tak podpierac sie na rekach skakac itp. jak myslicie?
Olivko, zobacz skalpel ewy ch. Tam sie tak nie skacze, wybieraj cwiczenia ktore uznasz za bezpieczne i tyle. Niepelny trening tez cos da
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 21:54   #10010
kasikkk87
Zadomowienie

oliwka widzisz ja tez chcialam cwiczyc w ewka no ale poki co musze sie wstrzymac zobazce co dr powie ale widzialam foty jakie efekty przynosza jej cw
oliwko dieta od lutego??/nie od stycznia miala byc??
kurcze ja kochammm jesccc mniammm ale teraz zaczelam troszke cwiczyc zobaczymy czy beda efektyy
Stary 2013-01-14, 22:00   #10011
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Olivko, zobacz skalpel ewy ch. Tam sie tak nie skacze, wybieraj cwiczenia ktore uznasz za bezpieczne i tyle. Niepelny trening tez cos da
Widzialam widzialamogolnie wyszukalam, skalpel, turbo, kiler1 i kiler 2 o ile sie nie myle)) nie wiem czy codziennie co innego czy skupic tylko na jednym te turbo mnie interesuje bo to na zrzucenie kilogramow ciekawe czy skalpel tez da takie efekty

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
oliwka widzisz ja tez chcialam cwiczyc w ewka no ale poki co musze sie wstrzymac zobazce co dr powie ale widzialam foty jakie efekty przynosza jej cw
oliwko dieta od lutego??/nie od stycznia miala byc??
kurcze ja kochammm jesccc mniammm ale teraz zaczelam troszke cwiczyc zobaczymy czy beda efektyy
Ja na kontroli uslyszlam ze mam zyc jak dawnej, no to chyba w koncu zaczne. Wszystko jest dobrze wiec czas zaczac nrmalnie zyc. Dieta miala byc od stycznia ale zaczynam od lutego musze najpierw skupic sie na nauce i pozaliczac wszystko zeby potem skupic sie na diecie. Bo jak bede glodna to jeszcze kartki bede przygryzac

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2013-01-14, 22:04   #10012
ania2003
Raczkowanie

Właśnie zadzwonił do mnie lekarz i uświadomiłam sobie, że to już.
Mam być o 8.00 . Dopiero teraz dotarło do mnie , ze to już jutro .... mam strach w oczach.
ania2003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 22:05   #10013
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Klaudeczka, rób z tym porządek, jak najszybciej. Ja po wielu latach skończyłam związek (nie małżeństwo, ale to chyba nie ma znaczenia po tylu latach) właśnie z tego powodu. Było milion szans. On - żałuje na pewno, wie co stracił itp, tylko, że to jest dla niego nie powód do zmiany w życiu póki co, tylko kolejny dowód jak jest beznadziejnie i trzeba się napić i poimprezować, żeby świat był piękniejszy. Taki związek wyniszcza pod każdym względem. Niszczy nawet wielką miłość, a przynajmniej ją mocno deformuje. Zobacz - czy Ty się widziałaś w lustrze??? Czemu Ty się dziwisz temu dostawcy, czy nie ważne komu? No pytam się czemu? Sama bym poleciała na Ciebie. Ale Ty masz pewnie tyle rzeczy na głowie, a przede wszystkimto ratowanie świata swojego tż i jego samego, że siebie już nie zauważasz. Moja rada - jedyna opcha wyjścia z czegoś takiego to specjalista. Mi się nie udało, a próbowałam, ale może nie wiedziałam jak... Nie mówię, rzuć go w cholerę ale jeżeli chcesz Wam pomagać to mądrze, ciągle wybaczanie tych samych błędów kompletnie nic nie daje..

Ale się rozpisałam...mam nadzieję, że CI nie wlazłam z butami...
OJJJ masz więcej racji niż myślisz!!!!!idę w czwartek do mojej pani psycholog...jak mam załamkę to się umawiam by sobie poukładać w głowie...

najgorsze że są dwa dni ok..później 2-3 dni wypity....i nie często pijany...ale przyznam bez ściemy...mimo że nie codziennie się upija ...bo nie codziennie,to codziennie musi być piwko lub coś innego..a na kacu ostrym to i wódką zapija z gwinta..straszne to co piszę!może nie ma sensu wypisywanie ile i jak to robi....ewidentne jest że to problem!!!i że nie przestanie bez specjalisty...a ja naprawdę dam mu ultimatum....mimo że już nie raz tak było...ale wypaliłam się,dojrzałam i nie wiem co jeszcze ,jestem tego pewna na więcej niż 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

KASIKKK my 13lat razem i zawsze alkohol gdzies mu towarzyszyl i dodam ze MY nie jestesmy malzenstwem. zszokowalam..bo on ma takie podejscie ze po co....mial kiedys zone,ale jako mlody lebek,jak on bral slub to ja mialam 11lati nie wyszlo mu,wrecz od poczatku,nie mial dzieci itd..oczywiscie rozwod ma a byla..ulozyla sobie zycie!!na szczescie!!!i zyjemy sobie na kocia lape,chociaz synus chcialby zeby byl slub...ale nie ma z tym problemu...a ja nawet nigdy o tym nie marzylam
Stary 2013-01-14, 22:05   #10014
przedpo
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ania2003 Pokaż wiadomość
Właśnie zadzwonił do mnie lekarz i uświadomiłam sobie, że to już.
Mam być o 8.00 . Dopiero teraz dotarło do mnie , ze to już jutro .... mam strach w oczach.
Ania, będzie dobrze Musi BYĆ!

już są ojaaa
Stary 2013-01-14, 22:08   #10015
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Klaudeczko narazie nie dziekuje zeby nie zapeszac ale kciuki sie przydadza mam w sobie duzo determinacji i wiem ze uda mi sie raz juz schudlam ale niestety kilogramy powrocily bo wrocilam do podjadania chipsow o 24 jedzenia batonikow itp od lutego biore sie za diete i bede cwiczyc z Ewka patrzylam to ma rozne serie a na spalanie jest turbo wiec chyba tylko to bede robila a tam duzo podpierania i skakania i sie troszke boje ale jestes pol roku po operacji chyba czas wracac do normalnego zycia. Do lata chce wygladac jak czlowiek
kochanie a wiesz ze odchudzanie zaczyna sie w glowie!!!jak podjelas taka decyzje to dopniesz swegotrzymam kciuki
Stary 2013-01-14, 22:11   #10016
zabulek1
Wtajemniczenie

Klaudus
Ty jak o tym swoim TZ piszesz, to jakbym o moim czytala

Witam wszystkich
Stary 2013-01-14, 22:12   #10017
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Klaudus
Ty jak o tym swoim TZ piszesz, to jakbym o moim czytala

Witam wszystkich
ZABUSmoze to ten sam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:co jest:

w sumie..................fa jnie by bylo

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2013-01-14 o 22:14
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-14, 22:15   #10018
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
kochanie a wiesz ze odchudzanie zaczyna sie w glowie!!!jak podjelas taka decyzje to dopniesz swegotrzymam kciuki
Mam nadzieje ze dopne swego na lato musze byc szczupla i piekna mam tylko nadzieje ze zapal nie zejdzie do lutego

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

czesc zabciu

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2013-01-14, 22:15   #10019
zabulek1
Wtajemniczenie

Mysle, ze takich wiecej biega po tym swiecie

Masakra
Moj jest mily od sylwestra, bo jak sie wkurzylam, to sie przebralam i poszlam na impreze SAMA A nawet 2 imprezy
Stary 2013-01-14, 22:15   #10020
klaudeczka2010
Zadomowienie

matko ...ale mam dobry humor..az sie siebie bojewysilek fizyczny zdziala cuda!!!

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości