|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#9991 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
Więc będziesz miała to tak zakodowane w głowie, że Twoje ciało będzie samo się kontrolowało
|
|
#9992 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8
Cytat:
?
|
|
#9993 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale ja leżałam na plecach,zero napięcia klatki i nic nie robiłam więc...spoko...ale nawet wam nie mówiłam bo powiedziałybyście że nienormalna jestem...a mi dr zabronił 2 tyg abstynencji!!! :rolleyes :kwestia wyczucia...ja po 2 tyg brzuszki robiłam..dziwne bo dziwne ale mięśnie pracowały!!!![]() OLIVKO trzymam kciuki..i myślę że możesz spróbować się podpierać i takie tam..ale pierwsze napięcia mięśnia nie są przyjemne,moje te w okolicy klatki tak miesiąc się rozkręcały...teraz nawet boję się zrobić peną pompkę,ale daje radę!! ![]() a ja kochane jak się wzięłam za siebie od 3 miesięcy to pochwalę się że widzę efekty ćwiczenia plus te zabiegi bańki itd...sprawiły że dawno nie czułam się tak dobrze w swojej skórze w bikini pośmigam...tylko 17dni zostało!!!!---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- ANIU POWODZENIA..zaraz będzie po..to jest moment....
|
|
#9994 |
|
Zadomowienie
|
z tym seksem jest roznie jak szwy zdjelam to wtedy na spokojnie cos bylo ,albo nawet pare dni po bo sie o nie balam
heheheh a lekarze roznie kaza czekac 2 tyg czasem 4 mysle ze jak bez nadmiernych ekscesow to mozna szybciej niz ten miesiac no bo ze w staniku to wiadomo trzymac cycki tez nie zaszkodzi hehe
|
|
|
|
#9995 |
|
Zadomowienie
|
Super Klaudeczka przyda Ci się odpoczynek i relaks
|
#9996 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hehe...a cycuchy to za każdym razem trzymam![]() ![]() Klaudeczko oj ale Ci dobrze Wygrzejesz się w środku zimy na słoneczku, pozazdrościć, ale należy Ci się trochę relaksu i zapomnienia
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2013-01-14 o 21:32 |
|
|
|
|
#9997 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#9998 | |
|
Zadomowienie
|
w ogóle TO DOBRY WIECZÓR KOCHANE...nie przywitałam się!!
![]() a ja tylko napomknę o moim tż,były gadki szmatki itd...i on po takim czymś się stara..a ja go olewam...wykrzyczałam co mi leży...a leży mi wiele..co spowodowane jest...piciem niestety...ja wiem że jeszcze moment i on sobie z tym nie poradzi,a to będzie ultimatum...przed wyjazdem powiem mu czego oczekuję..w tej kwestii..picia..na wyjeździe!!..i wiem po powrocie że będzie ciężki czas...bo ja już podjęłam wewnętrzną decyzję....jak nie przestanie to nie będzie miał rodziny!!a ma wiele do stracenia...wręcz ...wszystko!!! i nie będę czekała aż się zaczną awantury albo coś jeszcze....a na razie póki co on staje mi się obojętny!!!dla mnie to luksus....potrafię tak..żyć swoim życiem..dzieciaki,praca,d om,przyjaciele ,ćwiczenia....ale wiadomo po jakimś czasie czegoś brakuje i się łamię..jak ostatnio!!! ![]() ale wiem też że mam siłę i dam radę!!jeju a jeszcze 2tyg temu miałam taką załamkę ![]() i jak czytam WAS dziewczyny...a jest WAS tu multum....takich co ułożyły sobie życie po raz drugi czy trzeci nawet to się uśmiecham sama do siebie...że można...i ja już nie będę zwlekała....póki nie jestem stara...to czas na podjęcie poważnych decyzji!!! ![]() ale napisze wam jeszcze że on teraz do rany przyłóż bo wie o co komon.... ![]() a ostatnio taki znajomy,przedstawiciel co mi towar przywozi do knajpy,mówi że mażyłaby mu się taka żona jak ja..pod każdym względem!!!i czy ten mój wie co ma....he he...powiedziałam że ..NIE wie ![]() no i ....nawet jakąś propozycję mi złożył.....oszalałam:mdle je:a jest taki..fajjjnyyy i przystojny!!!i oczywiście nic z tego...ale ciary miałam 2 godziny!!!![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
a później niech tż się stara a ty leż..jeszcze po nim poskaczesz
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2013-01-14 o 21:44 |
|
|
|
|
#9999 |
|
Raczkowanie
|
Ania2003 15.01 - godzina zero już jutro - trzymamy kciuki!!! ![]() przedpo 24.01 - 9 ![]() nkolodii 28.01- 13![]() malina986 05.02- 21 ![]() krystel13 - 14.02 - 30![]() jusi84 28.02 -44 ![]() ![]() ![]() [/QUOTE][/QUOTE]
|
#10000 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Udało mi sie tak przetrwać 7 miesięcy i teraz też potrafiłabym zasnąć na boku... Tak sadzę,że gdzieś tam nami kieruje ta podświadomość
|
|
|
|
|
#10001 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#10002 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#10003 | |
|
Zadomowienie
|
powiem szczerze że należy mi się!!!zawsze mi się wydaje że mi się nie należy bo inni bardziej zapieprzają ode mnie ...choćbym na pysk padała to mi się wydaje że to nic!!!ale wiem dlaczego tak myślę i kto mnie w tym na co dzień utwierdza!!!...dupek!!!so rki...
![]() SABA a ty jak cycuszki...???jak wielkość...???jeszcze mają czas ale wystarczy rozmiar???już ok??? moja koleżanka co robiła nie całe 2tyg temu już czuje się dobrze...implanty ma 295 anatomy a jest wysoka,mówiłam wam...ale ona miaa taką klatkę umięśnioną że zanim to się ułoży to minie troche..nie wyglądają na duże ale już są ładne..i będą ślicznotki..dr ponownie się spisał a ona całe życie nic nie miała to się już nacieszyć nie może....a ja cieszę się z nią!!!---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#10004 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=dziunia777;38649026]Mysle ze to zalezy od samopoczucia, ja uprawialam pierwszy pooperacyjny seks na drugi dzien po operacji, w dzien wyjscia z kliniki, raczej to nie ja uprawialam seks tylko moj Tż robił to ze mna, ale byl bardzo delikatny.
|
|
|
|
#10005 |
|
Zadomowienie
|
dziunia to chyba niezle naladowana prochami bylas
![]() dla mnie wtedy wyczynem byle podstawowe czynnosci higieniczne i pojscie do toaletyyy![]()
|
|
|
|
#10006 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Ale Ty masz pewnie tyle rzeczy na głowie, a przede wszystkimto ratowanie świata swojego tż i jego samego, że siebie już nie zauważasz. Moja rada - jedyna opcha wyjścia z czegoś takiego to specjalista. Mi się nie udało, a próbowałam, ale może nie wiedziałam jak... Nie mówię, rzuć go w cholerę ale jeżeli chcesz Wam pomagać to mądrze, ciągle wybaczanie tych samych błędów kompletnie nic nie daje..Ale się rozpisałam...mam nadzieję, że CI nie wlazłam z butami...
|
|
#10007 |
|
Zadomowienie
|
klaudek ile czasu juz jestescie razem???od kiedy ze tak powiem zmienil sie???
![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ---------- przedpo ile masz lat??tak z ciekawosci
|
|
|
|
#10008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale kciuki sie przydadza mam w sobie duzo determinacji i wiem ze uda mi sie raz juz schudlam ale niestety kilogramy powrocily bo wrocilam do podjadania chipsow o 24 jedzenia batonikow itp od lutego biore sie za diete i bede cwiczyc z Ewka patrzylam to ma rozne serie a na spalanie jest turbo wiec chyba tylko to bede robila a tam duzo podpierania i skakania i sie troszke boje ale jestes pol roku po operacji chyba czas wracac do normalnego zycia. Do lata chce wygladac jak czlowiek
|
|
#10009 |
|
Wtajemniczenie
|
Olivko, zobacz skalpel ewy ch. Tam sie tak nie skacze, wybieraj cwiczenia ktore uznasz za bezpieczne i tyle. Niepelny trening tez cos da
|
|
|
|
#10010 |
|
Zadomowienie
|
oliwka widzisz ja tez chcialam cwiczyc w ewka no ale poki co musze sie wstrzymac zobazce co dr powie
ale widzialam foty jakie efekty przynosza jej cwoliwko dieta od lutego??/nie od stycznia miala byc?? ![]() ![]() ![]() kurcze ja kochammm jesccc mniammm ale teraz zaczelam troszke cwiczyc zobaczymy czy beda efektyy
|
|
|
|
#10011 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)) nie wiem czy codziennie co innego czy skupic tylko na jednym te turbo mnie interesuje bo to na zrzucenie kilogramow ciekawe czy skalpel tez da takie efekty![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
![]() ![]()
|
|
#10012 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie zadzwonił do mnie lekarz i uświadomiłam sobie, że to już.
Mam być o 8.00 . Dopiero teraz dotarło do mnie , ze to już jutro .... mam strach w oczach. |
|
|
|
#10013 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
najgorsze że są dwa dni ok..później 2-3 dni wypity....i nie często pijany...ale przyznam bez ściemy...mimo że nie codziennie się upija ...bo nie codziennie,to codziennie musi być piwko lub coś innego..a na kacu ostrym to i wódką zapija z gwinta..straszne to co piszę!może nie ma sensu wypisywanie ile i jak to robi....ewidentne jest że to problem!!!i że nie przestanie bez specjalisty...a ja naprawdę dam mu ultimatum....mimo że już nie raz tak było...ale wypaliłam się,dojrzałam i nie wiem co jeszcze ,jestem tego pewna na więcej niż 100%!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! KASIKKK my 13lat razem i zawsze alkohol gdzies mu towarzyszyl i dodam ze MY nie jestesmy malzenstwem. zszokowalam ..bo on ma takie podejscie ze po co....mial kiedys zone,ale jako mlody lebek,jak on bral slub to ja mialam 11lat i nie wyszlo mu,wrecz od poczatku,nie mial dzieci itd..oczywiscie rozwod ma a byla..ulozyla sobie zycie!!na szczescie!!!i zyjemy sobie na kocia lape,chociaz synus chcialby zeby byl slub...ale nie ma z tym problemu...a ja nawet nigdy o tym nie marzylam
|
|
#10014 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Musi BYĆ!
|
|
#10015 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
trzymam kciuki
|
|
#10016 |
|
Wtajemniczenie
|
Klaudus
Ty jak o tym swoim TZ piszesz, to jakbym o moim czytala ![]() Witam wszystkich
|
#10017 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w sumie..................fa jnie by bylo
dr.M.W. Wrocław!!! 04.06.2012r.. .cpg322MENTOR330cc..:jupi :Edytowane przez klaudeczka2010 Czas edycji: 2013-01-14 o 22:14 |
|
|
|
|
#10018 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na lato musze byc szczupla i piekna mam tylko nadzieje ze zapal nie zejdzie do lutego---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- czesc zabciu ![]()
|
|
#10019 |
|
Wtajemniczenie
|
Mysle, ze takich wiecej biega po tym swiecie
Masakra ![]() Moj jest mily od sylwestra, bo jak sie wkurzylam, to sie przebralam i poszlam na impreze
|
#10020 |
|
Zadomowienie
|
matko ...ale mam dobry humor..az sie siebie boje
wysilek fizyczny zdziala cuda!!!
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:54.

Więc będziesz miała to tak zakodowane w głowie, że Twoje ciało będzie samo się kontrolowało

ale ja leżałam na plecach,zero napięcia klatki i nic nie robiłam więc...spoko...ale nawet wam nie mówiłam bo powiedziałybyście że nienormalna jestem...a mi dr zabronił 2 tyg abstynencji!!!
:rolleyes :kwestia wyczucia...ja po 2 tyg brzuszki robiłam..dziwne bo dziwne ale mięśnie pracowały!!!

Ania2003 15.01 - godzina zero już jutro - trzymamy kciuki!!! 

a ona całe życie nic nie miała to się już nacieszyć nie może....a ja cieszę się z nią!!!
mam w sobie duzo determinacji i wiem ze uda mi sie raz juz schudlam ale niestety kilogramy powrocily bo wrocilam do podjadania chipsow o 24 jedzenia batonikow itp
od lutego biore sie za diete i bede cwiczyc z Ewka
ale jestes pol roku po operacji chyba czas wracac do normalnego zycia. Do lata chce wygladac jak czlowiek 

..bo on ma takie podejscie ze po co....mial kiedys zone,ale jako mlody lebek,jak on bral slub to ja mialam 11lat