Urodzone w 1989 :) - Strona 298 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-03-05, 19:05   #8911
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Dot.: Urodzone w 1989 :)

Cytat:
Napisane przez marta6704 Pokaż wiadomość
Mam do was jedno pytanie.
Jaką role odgrywa dla was kobieta w rodzinie,w domu??
Kury domowej,która pilnuje dzieci,nie pracuje??
Czy może kobiety pracującej,która dzieli się obowiązkami z mężem??

Kłóciłam się dzisiaj o to z rodzicami ponieważ ich zdaniem kobieta ma wyznaczone zadania ma pilnować dzieci,gotować,sprzątać,z aś mężczyzna tylko zarabia na dom.
Nie zgadzam się z tym zdaniem!!
Kobieta może sama zarabiać na dom i sprzątanie oraz inne obowiązki domowe jak pilnowanie dzieci powinna dzielić z mężem
Nawet stwierdziłam,ze kobieta może być szczęśliwa bez faceta i nie jest jej potrzebny (KONIECZNIE) do życia.
Mój TŻ był przy tej rozmowie i nie zgadze się ze mną.

A poszło o to,że mój brat (15 letni) nie zmył naczyń po sobie,a tata powiedział,ze powinnam to zobić ja jako kobieta bo on nie musi przecież zmywać grr
Nie znosze takiego traktowania kobiet!!
Rozumiem Twoją zlosć, też bym się wkurzyła...
I całkowicie popieram Twoją opinie

Cytat:
Napisane przez Martusia B. Pokaż wiadomość
Musiałam tu wleźć już tak rano, żeby się pochwalić, że się stresuję przed występem, nie mam termy tylko jestem w 99% pewna, że coś nie wyjdzie
Trzymajcie za mnie i cały zespół kciuki
Trzymamy

Cytat:
Napisane przez Durga Pokaż wiadomość
Dziewczyny Wy cos pisałyście o tym, że coś ma być we Wrocławiu? Występ którejś z Was czy cos takiego... Co to takiego było? Bo nie zrozumiałam czy przeoczyłam w toku rozmowy...
Tak, ma być mój występ
Dokładnie 16 w piątek, gramy w szkole teatralnej spektakl dyplomowy mojej wychowawczyni. Trawają teraz intenstywne próby..
.Zapraszam gorąco

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
A ja bym tak chciała..
Ja też bym bardzo chciała.
Mam nadzieje, ze kiedys spelnie to marzenie o zostaniu matką.
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-05, 19:25   #8912
Martusia B.
Wtajemniczenie

Krówka dzięki za trzymanie kciuków, chociaż Ty jedna jak juz pisałam na szczęśćie wszystko się udało
Ciekawa świata znam ten ból... muszę się uczyć z chemii, a tak przeokropnie mi się nie chce Nawet nie rozumiem o czym są te tematy
Em, Agosek, Krówka przyłączam się do Was Ja też strasznie chciałabym mieć już dziecko Chociaż niestety wiem, że teraz do niemożliwe. Znaczy bardzo mozliwe, ale mimo wszystko marzy mi się skończenie LO i jakichś studiów. A dzieciaki są takie słodziutkie, takie kochane. Zawsze jak jestem na zakupach to oglądam też dziecięce ciuszki
Martusia B. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-05, 19:36   #8913
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

Cytat:
Ja mam, więc jakby co, to mogę Ci pożyczyć. Będziesz miała 5 zł tańsze bilety. Karta multikinomaniaka nie jest imienna, więc spoko.
Siedział z zatkanymi uszami, bo podobno było za głośno.
O dziękuję jakaś Ty kochana Dam Ci znac jeszcze kiedy bede w Krk i jak zarezerwuje ten bile

Cytat:
EDIT: Jak rezerwujesz, to koniecznie od razu zapisz numer rezerwacji, bo ostatnio te maile od nich na pocztę z potwierdzeniem nie przychodzą. I pamiętaj, że musisz wykupić bilety najpóźniej 2 dni przed koncertem.
a który to numer rezerwacji jest? bo chyba jeszcze do tego nie doszłam heh moja inteligencja nie zna granic

mathilda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-05, 20:20   #8914
marta6704
Zakorzenienie

Dziękuje dziewczynki za poparcie,myślałam już,że jestem jakaś dziwna i że to właśnie rodzice mają racje

Co do dzieci to hmm jak narazie nie chce mieć,myśle że dopiero po ślubie,gdy bede miała prace i mieszkanie tak,żeby zapewnić godziwy byt mojemu dziecku.
Jednak chciałabym mieć tylko jedno dziecko obojętnie jakiej płci.Nawet nie wiem dlaczego upieram się właśnie tylko przy jednym.

Wiem,że mój TŻ na pewno nie chciałby zostać teraz tatusiem i panicznie boi się,że zajde w ciąże,dlatego też jeszcze chcemy poczekać...

Moi rodzice też nie chcą być dziedkami,ale wypadki chodzą po ludziach.Jednak chciałabym urodzić zaplanowane dziecko.

Czeka mnie dzisiaj noc pełna wrażeń nad fizyką,historią,polskim.
No i jeszcze czeka mnie przegląd gazet i jedna księga z Tadzika.

Ajj nauczyciele są bez litości

Em:Życze jak najszybszego powrotu do zdrowia

Edytowane przez marta6704
Czas edycji: 2007-03-05 o 21:30
marta6704 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-05, 21:26   #8915
ciekawa_świata
Wtajemniczenie

no, ściąga na gere jest

ciekawe po co mi to, skoro spr. z mapy

ale mam wypisane wszystkie wyżyny, góry ble ble ble jak trzeba będzie podpisać, to może trafię

przyszłam się z Wami podzielić tą radosną nowiną i idę się kąpać i spać głowa mnie boli potwornie

Edytowane przez ciekawa_świata
Czas edycji: 2007-03-05 o 21:57
ciekawa_świata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-05, 21:46   #8916
blaque
Zakorzenienie

Zwatpilam w facetow. Watpie czy sa ci wspaniali faceci, inni niz ta cala reszta..

Heh zerwali.. S. nie chce gadac, nie odbiera telefonow, nie daje znakow zycia.. Napisala mi tylko, ze wszystko sie skonczylo, i nic juz sie nie da naprawic..Szczescie ulecialo..
Dzwonie-wylacza telefon.. Pisze sms'y- nie odpisuje..! Wariuje!
Boze jak ona sie teraz music czuc..A nas nie ma przy niej! Moja kochana dziewczyna..

Boli mnie brzuch, zle sie czuje i mam dosc tego dnia..Chce juz jutro, zebysmy mogly isc do niej..
Stary 2007-03-05, 22:30   #8917
Martusia B.
Wtajemniczenie

Blaque współczuję bardzo Twojej przyjaciółce Mam nadzieję, że jakoś dacie sobie z tym radę
Stary 2007-03-06, 08:47   #8918
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez mathilda Pokaż wiadomość
O dziękuję jakaś Ty kochana Dam Ci znac jeszcze kiedy bede w Krk i jak zarezerwuje ten bile

a który to numer rezerwacji jest? bo chyba jeszcze do tego nie doszłam heh moja inteligencja nie zna granic
Ok.
A numer rezerwacji wyświetla Ci się jak już kończysz całą procedurę rezerwacyjną, na samym końcu.
Stary 2007-03-06, 15:26   #8919
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

Cytat:
Ok.
A numer rezerwacji wyświetla Ci się jak już kończysz całą procedurę rezerwacyjną, na samym końcu.
Mhm dzięki kochana! Normalnie kocham Cię!

Muszę jeszcze tylko kogoś namówić na ten seans

blaque biedna ta Twoja przyjaciółka, ale razem dacie radę dobrze że ma takie kochane przyjaciółki jak Wy

Stary 2007-03-06, 15:56   #8920
emememsik

Cytat:
Mhm dzięki kochana! Normalnie kocham Cię!
Normalnie ja Ciebie też!

Kurde, siedzę cały dzień w domu i już wszystkiego mi się odechciewa. 2 godziny po wzięciu antybiotyku mi niedobrze, jem same półpłynne bryje, tak mnie boli gardło, już z nudów zaczynam sprzątać.

Jutro imieniny TŻa. Jestem wściekła!
Stary 2007-03-06, 16:07   #8921
laylaaa
Zakorzenienie

blaque nastal ciezki okres dla Twojej kolezanki wiem jak to jest, co prawda my z tz nie zerwalismy ale byl taki trudny czas.. powiem Ci tylko ze kazde wspomnienie o tzcie (bylym tezecie?) wywolywalo u mnie lzy.. nie mow dziewczynie czegos w stylu "lepiej ze tak sie stalo, x był taki i owaki" itp bo to nie pomaga.. najlepiej ja gdzies wyciagnac, bynajmniej nie do kina na komedie romantyczna

jutro jestem w poczcie sztandarowym, łeeee
nie mam w czym isc, posiadam zwykla czarna kurtke z futrem przy kapturze i ide w niej, no bo w czym.. butow tez nie mam i musze wziasc jakies odkryte szpilki w ktorych pewnie zamarzne nie cierpie byc w poczcie..

em nie przejmuj sie, tz pewnie jutro Cie odwiedzi i bedzie milo, najwyzej go zarazisz.. a jesli faktycznie strasznie sie czujesz to przelozycie imieniny i juz

'we're all mad here. I'm mad. you're mad.' said the Cat
'how do you know I'm mad?' said Alice
'you must be' said the Cat
'or you wouldn't have come here'
laylaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-06, 17:36   #8922
ciekawa_świata
Wtajemniczenie

blaque nie wiem co chciałabym usłyszeć na miejscu Twojej przyjaciółki chyba po prostu czuć, że zawsze mogę na Ciebie liczyć

przyszłam z budy, głowa mnie boli, ale wypiłam kawę, to powinno przejść, w sumie już chyba przechodzi

eh, spr. z gery, jak dostałam te konturowe mapki to miałam pustkę w głowie... konturowe mapki i 50 numerków... i pisz gdzie co jest... 2 zadania po 25 "numerków" jakby kumpel z tyłu mi nie podyktował połowy sprawdzianu w ostatniej minucie, to mam kapę, tak może 3 będzie, ale się nie przejmuję, w zeszłym roku z o wiele gorszych ocen mi się 4 zrobiło na koniec, także looooz

jutro mam kartkę z maty z ciągów (co to jest ) ostatnie 5 matematyk siedziałam i rysowałam na marginesie zeszytu kwiatki z nudów... jutro rano idę na kółko się czegoś dowiedzieć o tych ciągach, ale i tak pewnie dostanę kapę z kartkówki, jakoś nie robi to już na mnie wrażenia, nie ja pierwsza nie ostatnia wyląduję z dopem z maty

dobra, spadam się pouczyć trochę, pomęczę się trochę z WOKiem

Stary 2007-03-06, 17:44   #8923
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martusia B. Pokaż wiadomość
Blaque współczuję bardzo Twojej przyjaciółce Mam nadzieję, że jakoś dacie sobie z tym radę
Cytat:
blaque biedna ta Twoja przyjaciółka, ale razem dacie radę dobrze że ma takie kochane przyjaciółki jak Wy
Cytat:
Napisane przez laylaaa Pokaż wiadomość
blaque nastal ciezki okres dla Twojej kolezanki wiem jak to jest, co prawda my z tz nie zerwalismy ale byl taki trudny czas.. powiem Ci tylko ze kazde wspomnienie o tzcie (bylym tezecie?) wywolywalo u mnie lzy.. nie mow dziewczynie czegos w stylu "lepiej ze tak sie stalo, x był taki i owaki" itp bo to nie pomaga.. najlepiej ja gdzies wyciagnac, bynajmniej nie do kina na komedie romantyczna
Dziekuje. Jestescie kochane
Ech nawet mi sie wierzyc nie chce, co on powiedzial, co on robi..Poprostu powiedzial wszystkie utarte frazesy chyba jakie moga byc..!
'Nie jestem Ciebie wart. Jestes dla mnie za wspaniala. Nigdy nie pokocham Cie tak jak ty mnie. Zostanmy przyjaciolmi. Nie zasluguje na Ciebie, bo jestem draniem i Cie ranie.. Wiesz, chyba nie doroslem do bycia z kimkolwiek' Rozumiecie? ;/ Chce z nia byc, ale nie bo on ja skrzywdzi.. Nie kocha jej i dlatego nie moga byc razem!
Nie wiem co to bdzie. Chcialabym, zeby byli razem(?), zeby byla szczsliwa.
Ech, beznadziejne to wszystko
laylaaa-nie, nie. Tak na pewno jej nie bdziemy mowic.. Heh bidoku, noge sobie wyobrazic tylko jak cierpialas widzac teraz moja S.
Ooo my juz ja na browara i pizze ciagniemy I moze na testosteron..
Wprawdzie sie opiera, ale wolami ja zaciagniemy
Stary 2007-03-06, 17:50   #8924
Agosek
Zadomowienie

GG do Agosek Wyślij wiadomość przez MSN do Agosek

Cytat:
Zgadzam się z laylaą , mogę potwierdzić wszystko z autopsji . I nie polecam oglądania "Romea i Julii" z Leonardo diCaprio i Claire Danes-kończy się potokiem łez (przynajmniej ja tak miałam ).

Cytat:
Napisane przez ciekawa_świata Pokaż wiadomość
eh, spr. z gery, jak dostałam te konturowe mapki to miałam pustkę w głowie... konturowe mapki i 50 numerków... i pisz gdzie co jest... 2 zadania po 25 "numerków" jakby kumpel z tyłu mi nie podyktował połowy sprawdzianu w ostatniej minucie, to mam kapę, tak może 3 będzie, ale się nie przejmuję, w zeszłym roku z o wiele gorszych ocen mi się 4 zrobiło na koniec, także looooz
Nasza pani od geografii nazywa te mapki "sposobem na poprawienie sobie ocen". Dla mnie tak jest, bo się uczę, ale kumpel, który nie widzi w tym sensu trzeci rok zbiera zera... A poza tym geograficy sami nie znają i nie pamiętają wszystkiego co każą zaznaczać, zwłaszcza jeśli chodzi o podział polityczny. Kiedyś kumple podeszli do nauczycielki (specjalnie) i udawali, że się kłócą, co jest stolicą jakiegoś tam państwa. I co? I powiedziała im, że musiałaby sprawdzić.

Od jutra mam rekolekcje , czuję się jakby dziś był piątek.
Stary 2007-03-06, 17:58   #8925
krowa_bez_mleka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
Dziekuje. Jestescie kochane
Ech nawet mi sie wierzyc nie chce, co on powiedzial, co on robi..Poprostu powiedzial wszystkie utarte frazesy chyba jakie moga byc..!
'Nie jestem Ciebie wart. Jestes dla mnie za wspaniala. Nigdy nie pokocham Cie tak jak ty mnie. Zostanmy przyjaciolmi. Nie zasluguje na Ciebie, bo jestem draniem i Cie ranie.. Wiesz, chyba nie doroslem do bycia z kimkolwiek' Rozumiecie? ;/ Chce z nia byc, ale nie bo on ja skrzywdzi.. Nie kocha jej i dlatego nie moga byc razem!
Nie wiem co to bdzie. Chcialabym, zeby byli razem(?), zeby byla szczsliwa.
Ech, beznadziejne to wszystko
laylaaa-nie, nie. Tak na pewno jej nie bdziemy mowic.. Heh bidoku, noge sobie wyobrazic tylko jak cierpialas widzac teraz moja S.
Ooo my juz ja na browara i pizze ciagniemy I moze na testosteron..
Wprawdzie sie opiera, ale wolami ja zaciagniemy
Prawdziwa przyjaciółka z Ciebie

Skandal! Jako jedyna szkoła chyba w mieście, nie mamy rekolekcji
Bo niby za malo osób na religie chodzi i nie opłaca sie nie robić lekcji, a do kościoła można iść po szkole
Pierdziele, robię bunt
kiedy chcę grzeszyć to grzeszę
krowa_bez_mleka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-06, 18:43   #8926
emememsik

Cytat:
em nie przejmuj sie, tz pewnie jutro Cie odwiedzi i bedzie milo, najwyzej go zarazisz.. a jesli faktycznie strasznie sie czujesz to przelozycie imieniny i juz
Wpadł nawet dziś, ale to okropne, jak go prawie dotknąć nie mogę. A naprawdę nie chcę, żeby rozchorował się tak jak ja. Oczywiście z nudów cały dzień przesiedziałam na wizażu i zachorowałam na te dwie torebki. Przez dziewczyny z wątku zakupowego. Wysłałam po nie TŻa. Co o nich myślicie? Jak mi się nie spodobają na żywo, to najwyżej oddam. Na szczęście w H&M to nie problem.

Cytat:
Napisane przez blaque Pokaż wiadomość
'Nie jestem Ciebie wart. Jestes dla mnie za wspaniala. Nigdy nie pokocham Cie tak jak ty mnie. Zostanmy przyjaciolmi. Nie zasluguje na Ciebie, bo jestem draniem i Cie ranie.. Wiesz, chyba nie doroslem do bycia z kimkolwiek'
Wrr.. To takie niedojrzałe..

Cytat:
Napisane przez Agosek Pokaż wiadomość
Nasza pani od geografii nazywa te mapki "sposobem na poprawienie sobie ocen". Dla mnie tak jest, bo się uczę, ale kumpel, który nie widzi w tym sensu trzeci rok zbiera zera... A poza tym geograficy sami nie znają i nie pamiętają wszystkiego co każą zaznaczać, zwłaszcza jeśli chodzi o podział polityczny. Kiedyś kumple podeszli do nauczycielki (specjalnie) i udawali, że się kłócą, co jest stolicą jakiegoś tam państwa. I co? I powiedziała im, że musiałaby sprawdzić.
Ja też nie poszłam na ostatni spr. z mapy (wszystkie państwa i stolice ). Moja kuzynka studiuje geografię i powiedziała mi, że od nich tego nie wymagają, bo wszyscy profesorowie mówią, że od tego są atlasy. Dlatego nie widzę sensu się męczyć.

ciekawa świata, współczuję takiego okropnego tygodnia. U mnie się to zacznie jak wrócę do szkoły.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpeg 172470443.jpeg (31,3 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpeg 172323133.jpeg (76,9 KB, 16 załadowań)
Stary 2007-03-06, 19:45   #8927
Agosek
Zadomowienie

em-mnie się ta w grochy podoba
Stary 2007-03-06, 19:49   #8928
emememsik

Cytat:
em-mnie się ta w grochy podoba
Ja już ją mam - to znaczy TŻ mi jutro przyniesie. A czarną mam nadzieję upoluje w czwartek.
Stary 2007-03-06, 20:26   #8929
ciekawa_świata
Wtajemniczenie

em => bardzo fajne, obie mi się podobają, też sobie będę musiała sprawić jakąś fajną torebkę na wiosnę

Zebrałam się i porobiłam notatki z ksiązki z WOKu <dumna jak paw>

teraz nauczyć się tego to już nie będzie problem

nienawidzę map. 100 razy powtarzałam jeszcze w autobusie te nazwy, ale najgorzej zaznaczać państwa na konturówce
gdybym miała np. nazwy i pozaznaczać na mapie, to może bym zrobiła, ale powpisywać na pustą to nie

Stary 2007-03-06, 20:39   #8930
laylaaa
Zakorzenienie

em poszlam dzis po nie do h&m ale nie bylo az nie wierze ze kosztuja 14,90

Stary 2007-03-06, 20:43   #8931
emememsik

Cytat:
Tak, właśnie tyle kosztuje. Zapytaj następnym razem kiedy będzie dostawa, powinny jeszcze kiedyś być.
Stary 2007-03-06, 21:14   #8932
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadzam się z laylaą , mogę potwierdzić wszystko z autopsji . I nie polecam oglądania "Romea i Julii" z Leonardo diCaprio i Claire Danes-kończy się potokiem łez (przynajmniej ja tak miałam ).
Od jutra mam rekolekcje , czuję się jakby dziś był piątek.
Dokladnie Ojj zazdroszcze. Ja tak jak Krowka nie mam rekolekcji..
Cytat:
Napisane przez krowa_bez_mleka Pokaż wiadomość
Prawdziwa przyjaciółka z Ciebie
Pierdziele, robię bunt
Heh dziekuje..
Robie z Toba bunt!!
Cytat:
Wpadł nawet dziś, ale to okropne, jak go prawie dotknąć nie mogę. A naprawdę nie chcę, żeby rozchorował się tak jak ja. Oczywiście z nudów cały dzień przesiedziałam na wizażu i zachorowałam na te dwie torebki. Przez dziewczyny z wątku zakupowego. Wysłałam po nie TŻa. Co o nich myślicie? Jak mi się nie spodobają na żywo, to najwyżej oddam. Na szczęście w H&M to nie problem.
Jaaaa..Przesliczne one sa! A ja wlasnie ta w grochy wypatrzylam na allegro tylko, ze sa albo na licytacji albo byla za 40zł.. Jest jedna na licytacji za 29zł, gdzie nikt jeszcze nie licytowal..Ale znajac zycie zaraz ja ktos wykupi.. A tak strasznie mi sie podoba..

Cytat:
Wrr.. To takie niedojrzałe..

Prawda..?
Stary 2007-03-06, 21:25   #8933
mathilda
Zakorzenienie

GG do mathilda

Cytat:

Cytat:
Ja się podpisuję, tylko się wkurzam na moich znajomych kiedy klepią mi jaki to mój TŻ był okropny, a później jak się zeszliśmy to- "no ale ja go lubię naprawdę"
Strasznie mi przykro kiedy znajomi uważają że mój TŻ był nic nie wartym draniem, choćby nie wiem jaki był to był mój i kochałam go (może nadal kocham)
Cytat:
Normalnie ja Ciebie też!
Hihihi

Cytat:
Jak mawia mi to mój kolega mistrz Joda "niech moc będzie z Tobą" albo "jeśli będziesz kroczyć ścieżką prawdziwego Jedi wkrótce wszystko obróci się na dobre" heheh ja jestem za to Amidalą i mistrz Joda mówi do mnie per Księżniczko

A torebeczki boooskie

blaque ten chłopak Twojej przyjaciółki to gówniarz, Boże co za tłumaczenie

Stary 2007-03-06, 22:51   #8934
Agosek
Zadomowienie

Cytat:
Ja się podpisuję, tylko się wkurzam na moich znajomych kiedy klepią mi jaki to mój TŻ był okropny, a później jak się zeszliśmy to- "no ale ja go lubię naprawdę"
Strasznie mi przykro kiedy znajomi uważają że mój TŻ był nic nie wartym draniem, choćby nie wiem jaki był to był mój i kochałam go (może nadal kocham)
Koleżance, która zaczęła mi o TŻ źle mówić, powiedziałam, że nie życzę sobie, aby ktokolwiek go oceniał, skoro sama tego nie robię, bo nikt nie ma takiego prawa.

Cytat:
ILE?????????!!!!!!!!!!!! Ja chcę taką torbę... ale zanim znów zawitam w h&m to pewnie już żadnych nie będzie. Ale chyba mam plan -w czwartek dziewczyny z biol-chemu jadą na targi edukacyjne do Wrocka, najwyżej zlecę im zadanie bojowe.

Idę się dziś wyspać ale przed snem pierwsza (wreszcie) dawka wiedzy maturalnej<--żeby to zrealizować, muszę wyłączyć kompa, inaczej przepadłam.

Dobranoc
Stary 2007-03-06, 23:16   #8935
uhahana
Zakorzenienie

14,90? Nie no, nie wierzę
Niestety nie mam widoków narazie na wyjazd do jakiegoś większego cywilizowanego miasta.
Ta w grochy świetna, ja upatrzyłam u nas podobną, znaczy o takim samym kroju, tylko inny wzór. Ale kurde, po co mi następna torebka?

A ja jutro mam ostatni dzień rekolekcji, ostatni dzień luzu. Pocieszam się tylko tym, że 2 dni i łikend, zresztą w piątek nie muszę być przygotowana, bo wkręciłam się na konkurs z matematyki A później to jakoś już będzie musiało zlecieć. Będą też próby, wyjazd na przedstawienie, więc jakoś dam radę.

Ogólnie dzisiaj jestem optymistycznie nastawiona do tej całej edukacji i DUMNA Z SIEBIE, bo zrobiłam notatkę z rewolucji francuskiej i już mniej więcej to umiem, jutro tylko konstytucja USA i mogę pisać kartkówkę I wypisałam wszystkie słówka, które muszę umieć na przyszły czwartek ['tylko' 199].
Nie jest źle

Jutro idę znów oddać mocz i krew i na USG. Daremnie, bo muszę wcześnie wstać i nienawidzę sikać do tego kubeczka, kurde!

No i najważniejsza sprawa dzisiejszego dnia:
"Moi" hokeiści wygrali dzisiaj w Katowicach. Co znaczy, że jak w piątek wygrają [a grają tu, u siebie], to będzie finał Oj, na pewno wygrają...
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.
'

uhahana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-03-06, 23:59   #8936
Martusia B.
Wtajemniczenie

Dobry wieczór, a może już dzień dobry
w każdym razie dopiero wróciłam (w sumie od rana) do domu, ale byłam w sklepie, jakby w pracy, nauczyli mnie kasę obsługiwać <dumna>

Blaque ten ekchłopak Twojej przyjaciółki ma bardzo słaiuteńkie alibi... Nie wiadomo czy śmiać się, czy płakać

Widziałam te torebki już dzisiaj, tez na zakupowym, i muszę przyznać, że ta w groszki jest cudna Tak sobie myślę, że dziewczyny pisały, że we Wrocławiu ich jeszcze nie ma... to może będą w przyszłą środę jak ja będę we Wrocku W każdym razie jest jakaś nadzieja
Stary 2007-03-07, 06:40   #8937
blaque
Zakorzenienie

Cytat:
blaque ten chłopak Twojej przyjaciółki to gówniarz, Boże co za tłumaczenie
Cytat:
Blaque ten ekchłopak Twojej przyjaciółki ma bardzo słaiuteńkie alibi... Nie wiadomo czy śmiać się, czy płakać
Dokladnie.. Nie znam go dobrze i wlasnie dlatego tez nie ocenie go, no ale bez przeady To jest zalosne. Naprawde chcialabym, zeby on cos takiego uslyszal.. Taki 'cudowny' tekst..
[quote=Martusia B.;3864626]Dobry wieczór, a może już dzień dobry
w każdym razie dopiero wróciłam (w sumie od rana) do domu, ale byłam w sklepie, jakby w pracy, nauczyli mnie kasę obsługiwać <dumna>[QUOTE]
NO to pieknie Jestem z Ciebie dumna
Stary 2007-03-07, 08:28   #8938
emememsik

Cytat:
J
Jak mawia mi to mój kolega mistrz Joda "niech moc będzie z Tobą" albo "jeśli będziesz kroczyć ścieżką prawdziwego Jedi wkrótce wszystko obróci się na dobre" heheh ja jestem za to Amidalą i mistrz Joda mówi do mnie per Księżniczko
Natychmiast przestań, bo jak się śmieję, to mnie gardło boli!

Fajnie, że wam się podobają te torebki. Jakby co, to tu jest cały wątek o nich: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=177787
Jakbyście się wybierały do H&M to zawsze lepiej zadzwonić i zapytać czy są.
A na allegro tak zdzierają..

Kolejny samotny dzień w domu..
Wczoraj wieczorem napisałam ładną karteczkę, wycięłam bobaska z gazety, powrzucałam jakieś drobiazgi, ładnie zapakowałam i moja matka ma to dzisiaj TŻowi podrzucić do pracy.
A potem, mam nadzieję, wpadnie do mnie na chwilkę!
Stary 2007-03-07, 14:21   #8939
laylaaa
Zakorzenienie

...

zemdlalam na poczcie sztandarowym w kosciele jacys obcy kolesie mnie wyprowadzili (pozniej chcieli za to moj numer) a ja myslalam ze to kolega z klasy ktory trzymal sztandar, nie pamietam co sie ze mna dzialo jak stalam pod kosciolem i owiewal mnie wiatr to podszedl do mnie jakis chlopczyk 7-8 lat z butelka coli i spytal, czy chce sie napic. ale slodkie to bylo
jakies 4 osoby tez zemdlaly niemniej jednak wstyd, wiedzialam ze tak bedzie wlasnie poniekad przez to nie chodze do kosciola, stanie dluzej niz 15 minut wlasnie tak sie konczy..

Stary 2007-03-07, 14:32   #8940
emememsik

laylaa, biedulko Ja na sczęście nigdy w życiu nie zemdlałam.
Miałaś spódnicę?

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości