Żonki 2009 cz. XXXV - Strona 19 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-14, 23:31   #541
martucha84
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV

Magda wszystko zalezy od szerokosci ekranu
jak do pisania w wordzie dluzszych prac to wydaje mi sie i tak za male.. jak do neta to starczy tablet a jest poreczniejszy...
ogolnie ja jestem zwolenniczka tabletow w starciu z notbookami

Scio calkowicie sie zgadzam
Stary 2013-01-14, 23:32   #542
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ale tablety mają mało miejsca na dysku a ja mam sporo swoich rzeczy więc by mi się nie zmieściły.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 00:05   #543
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Ale tablety mają mało miejsca na dysku a ja mam sporo swoich rzeczy więc by mi się nie zmieściły.
Madzia jeśli chcesz robić jakieś pomoce do szkoły, czy kosnpekty, to nie bedzie wygodnie. Mały ekran, mało miejsca. Mnie czytanie wizazu w pracy na tym małym acerze doprowadzało do szału.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 07:42   #544
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
to tym bardziej odradzam notbooka bo bedzie za maly do takiej pracy na prawde to bedzie niewygodne.. lepiej laptop.. jakis ladny moze mniejszy ale matryca od 14-15

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2013-01-15 o 07:44
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 08:06   #545
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Tylko, że muszę się zmieścić w 1 tys zł. No nic... poszukam sobie jeszcze

Stary 2013-01-15, 08:22   #546
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko, że muszę się zmieścić w 1 tys zł. No nic... poszukam sobie jeszcze
moim zdaniem lepiej poczekac i dolozyc z 200-300 zl a miec juz przekatna 14/15 niz sie meczyc na 10... to na prawde duza roznica a wygoda duzo wieksza a ceny za 14-15 nie sa wielkie.. http://allegro.pl/listing.php/search...laptop&order=d

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------

bo jak patrzec ze cal ma 2,54 to twoja przekątna bedzie na prawde nie wielka.. 25 cm.. a przy 15 calach bedzie to juz 38.. w tym linku co ci wrzucilam jest asus za tysiaka z groszem nie jest to mega szal komputerowy ale do pracy wystarczy a oczu nie zameczy..

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2013-01-15 o 08:24
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 08:27   #547
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Marta no właśnie patrzę na te linki. Tylko kurcze częśc z nich jest bez oprogramowania.

Stary 2013-01-15, 08:32   #548
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Marta no właśnie patrzę na te linki. Tylko kurcze częśc z nich jest bez oprogramowania.
za 1200-1300 bedziesz miala z... wiec lepiej poczekac z miesiac/dwa i dolozyc niz utopic 1000 na netbooka... idz do sklepu stacjonarnego i pooglądaj jakie sa male i zwizualizuj jak masz takie malenstwo przy sobie na stole i masz ze 2-3 h nad tym pracowac bo przygotowujesz cos do pracy czy spedzasz wieczor na wizazu... tragedia...

netbooki sa dobre jak sie gdzies wyjezdza.. i potrzebuje go tak doraznie zeby sprawdzic co i jak.. ale ogolnie... do codziennej pracy to nie bardzo..
Stary 2013-01-15, 09:15   #549
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 09:23   #550
bzyczka1
Zakorzenienie

Magda co do netbooków, ja miałam blisko 3 lata tylko netbooka, ale nie pracowałam na nim. Jak coś trzeba było zrobić raz na jakiś czas to dał radę. Fakt maleńka matryca. Z tych dwóch wziełabym acera bo parametry podobne a tańszy, z tym że szukałabym takich z wid xp, bo 7 moga nie pociągnąć

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 09:35   #551
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
laska z pracy raczej nie... ale nie odpisala.. ja jestem nastawiona juz na nie.. szukam czegoś i intensywnie z przyjaciolka siegamy w dalsze plany
a praktyki- baba wyciagnela ksiazki (cwiczenia dla dysortografikow) i dzieciaki cale 45 minut wypelnialy ciwiczenie po cwiczeniu strona po stronie a ta w tym czasie siedziala na kompie i cyztala a to o endometriozie a to wiadomosci na onecie a to dzwoniła do koleżanek..
sorry ale taka terapie to dzieci se moga w domu zrobic...
porażka....

"Kombinuj dziewczyno nim Twe wdzięki przeminą" Trzymam kciuki za realizację planów!

No i zapomniałam, pogratuluj Patrykowi mamy, która wygrywa tak świetne rzeczy dla Niego Super, że testujecie te klocki

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
Dzięki
A dlaczego nie możesz ćwiczyć?
No i super, że obraz Wasz bo naprawdę jest ekstra
Myślę, że zapiekanka makaronowa ze szpinakiem (ja robię paluszki krabowe, szpinak, kukurydza, bo jest mega kolorowa wtedy jak się kroi ten tort) i czym tam chcesz, może być kurczak. Szybko i łatwo.
Choć ostatnio jadłamw gościach szpinakowe wstążki z wędzonym łososiem i groszkiem też było szybko i smacznie
właśnie chciałam zrobić makaron, ale tż wczoraj w sklepie stwierdził, że on nie chce... że chce coś innego... no i bądź tu mądry człowieku! Cały plan poszedł się paść...

no ale pochodziłam po tym sklepie i stwierdziłam, że żeby się nie narobić za bardzo a żeby było smaczne to zrobię faszerowane papryki Wczoraj już farsz upędziłam, dzisiaj tylko nafaszeruje i wrzucę do piekarnika

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Dziekuje za miłe słowa.

Byłam u okulistki.
Jest lepiej ale jeszcze nie dobrze calkiem, dostalam L4 do konca tyg. Dala mi zastrzyk do oka i teraz mam tak powiekszona zrenice ze nie widze prawie calkiem na to oko. W czwartek znow do kontroli.

Marta - super z tym lego! jaki zestaw dostaniecie?

SSR - nie bedzie w czwartek grupy zabawowej, chyba ze Ty ja poprowadzisz?
odpoczywaj dużo! Mam nadzieje, że wszystko się tam ładnie zagoi!

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
ja mam jutro wizyte u ginekologa, a w srode ide z tarczyca.... chcialam czekac na wyniki tarczycy i dopiero isc do ginekologa, ale jestem jakas taka niespokojna ze stwierdzilam ze nie bede czekac... blagam o kciuki, jutro ok. 17
trzymam bardzo mocno kciuki! Daj znać koniecznie!

Cytat:
Napisane przez kitosa Pokaż wiadomość
A u mnie... TŻ dziś był na testach o pracę.. Ponad 20 kandydatów, urząd wojewódzki, więc sobie myślimy "No 3 tysiaki netto pewnie z tego będą", a tu 2300 brutto Państwówki są dede (do dupy). Czas pomyśleć nad korporacjami, już jedna sensowna oferta jest. Zaraz mi się "Wyjazd integracyjny" przypomina
trzymam kciuki za pracę TŻ!
Co do "wyjazdu integracyjnego" to hmmm - myślę, że takie rzeczy się zdarzają, choć tutaj mocno przerysowane

hej

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Obraz schnie nadal, ale myslę, że jest szansa, że w weekend w końcu zawiście
no ale Twojego i tak nie pobije
już się nie mogę doczekać weekendu!!!

Cytat:
Cześć kobietki

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ----------

Będę kupowała sobie netbooka - zależy mi na małym, przenośnym.

Myślę nad którymś z tych:

1. http://allegro.pl/netbook-acer-d270-...913161831.html

2. http://allegro.pl/hp-mini-200-4200sw...916868792.html

Ale nie wiem który. Może się znacie?
Madzia netbook może być fajny, ale musi mieć mocne parametry. Bo szczerze powiedziawszy, my mieliśmy i oddaliśmy go tacie, bo strasznie zamulał, źle się na nim pracowało, praca na wordzie była nie wygodna, do tego męcząca oczy, źle się pisało, a internet - strasznie wolno.

Może być netbook ok, ale musi mieć na prawdę dobry procesor bo inaczej jest to bez sensu. Szlak Cię trafi, jak strona będzie Ci się długo otwierać, jak dokument będzie Ci się długo otwierał itp.

Też myślałabym o tablecie. Chyba, że chcesz na nim dużo pracować na dokumentach - wtedy broń Cię Panie Boże - do zamęczenia!

Cytat:
ale są takie, które mają sporo pamięci - tylko pewnie droższe są już nieco

Witajcie

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 09:42   #552
kitosa
Zadomowienie

India o premii nic nie wiemy. ŦŻ dowiedział się o ogólnym wynagrodzeniu.

Madzia ŦŻ odradza acery, mówi, że słabe kompy. Zgadzam się z Martuś - lepiej dołożyć na ciut większy.

Scio ja choruję na Kindle'a Niby te sprzęty tanieją, ale jakoś słabo

Rosi witaj

Guciu nie dziękuję, no cóż trzeba szukać dalej. Co do "wyjazdu" to tak żartobliwie mi się skojarzyło

Edytowane przez kitosa
Czas edycji: 2013-01-15 o 09:49
kitosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 09:43   #553
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2013-01-15, 09:43   #554
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Hello
Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Byłam u okulistki.
Jest lepiej ale jeszcze nie dobrze calkiem, dostalam L4 do konca tyg. Dala mi zastrzyk do oka i teraz mam tak powiekszona zrenice ze nie widze prawie calkiem na to oko. W czwartek znow do kontroli.

SSR - nie bedzie w czwartek grupy zabawowej, chyba ze Ty ja poprowadzisz?
O rany zastrzyk do oka. No ale jak mus to mus, niech tam się wszystko goi i szybko. A co do tej grupy zabawowej to mogę poprowadzić nie ma problemu

Cytat:
ja mam jutro wizyte u ginekologa, a w srode ide z tarczyca.... chcialam czekac na wyniki tarczycy i dopiero isc do ginekologa, ale jestem jakas taka niespokojna ze stwierdzilam ze nie bede czekac... blagam o kciuki, jutro ok. 17
Trzymam kciuki i za dziś i za jutro

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
tak bo była ułożona pośladkowo
yhm, no to miałaś przynajmniej czas aby się psychicznie przygotować na cc
A będziecie myśleli kiedyś o drugim bejbiku?

Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość
Z przeprowadzki raczej nici wyjdą. Pracy na kopalni w tym momencie nie da się załatwić, wchodzi w grę jedynie praca w budownictwie a dla mnie to z deszczu pod rynnę bo znowu w miesiące zimowe gorsze pieniądze no i powroty z pracy wieczorami a ja sama w domu z dwójką dzieci i niepełnosprawną teściową.
Intensywnie szukam pracy na miejscu i trzymajcie kciuki żeby się udało. Może być ciężko bo czas mam jedynie wieczorami ale jestem dobrej myśli
Buuuu szkoda, no ale trzeba być dobrej mysli. w takim razie trzymam kciuki mocno

Cytat:
Cześć kobietki
Myślę nad którymś z tych:
Ale nie wiem który. Może się znacie?
No niestety nie pomogę.

Robimy na Dzień Babci i Dziadka kalendarze z zdjęciami Łusi i wczoraj odebraliśmy z poczty ale tylko dwa przysłali (jeden dla nas, bo tak nam się podobał projekt jak przysłai, że w końcu wzięliśmy też sobie a drugi z dedykacją dla dziadków) i brakuje jednego dla dziadków. Napisałam im maila i mam nadzieję, że szybko przyślą, bo kurczątko to już niedługo....

Idziemy zaraz do koleżanki z rewizytą, mam nadzieję, że nie będzie wojny o zabawki

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 09:55   #555
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
za 1200-1300 bedziesz miala z... wiec lepiej poczekac z miesiac/dwa i dolozyc niz utopic 1000 na netbooka... idz do sklepu stacjonarnego i pooglądaj jakie sa male i zwizualizuj jak masz takie malenstwo przy sobie na stole i masz ze 2-3 h nad tym pracowac bo przygotowujesz cos do pracy czy spedzasz wieczor na wizazu... tragedia...

netbooki sa dobre jak sie gdzies wyjezdza.. i potrzebuje go tak doraznie zeby sprawdzic co i jak.. ale ogolnie... do codziennej pracy to nie bardzo..
Zgadzam się.

Pracowałam na małym acerze ponad pół roku. Wypełnianie dokumentów, mejle itd. okropnie niewygodnie. Nie wyobrażam sobie tworzenia szkolnych rzeczy na takich. Wolałabym dołożyć (czy nawet na raty wziąć) ale coś więkzego, bez hiper parametrow, ale większy ekran+większy komfort pracy. Tak jak Marta mówi idż do sklepu i popatrz, poproś o włączenie przeglądarki, worda i zobacz jak się pracuje.
One są dobre w podróży, albo od czasu do czasu. Do codziennego użytku nie bardzo.

Ide z Młodą do biblioteki.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 09:59   #556
ania20m
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
c
a prezenty
dostał takiego mega misia wiekszego od niego, konia na biegunach, puzzle drewniane, klocki, matę muzyczną, ubranka, nocnik z kierownicą (troche na wyrost ale nie zginie na przyszłosc), kubek 360 st i kasiorkę...
no i jeszcze będzie prezent od chrzestnej ale nie wiem co a my mu mielismy kupic namiot z piłeczkami ale to dostanie nieco pózniej

A ta mata muzyczna jak wygląda? Mały sie tym interesuje?
Nie mam pomysłu na prezent bo on prawie wszystko chyba ma, konia na biegunach tez ma już, tylko ta mata mnie zainteresowała bo kuzynka mówiła że mały ma dryg do tańca, kilka razy go nagrała jak tańczył do musyki z bajki to może ta mata mu sie spodoba

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 09:59   #557
kasiaher
Wtajemniczenie

Witam
a u mnie dalszy ciąg problemów z pracodawcą były ..... ja się normalnie chyba powieszę

sorki że nie odpisuje , ale dzisiaj będe się zmagac z popiepszonym bankiem który zabrał mi kase z lokaty za nie terminową wpłatę .... jezu powariowali

same problemy mam non stop kiedy to się w końcu skończy

jeszcze naliczyli mi jakieś połączenia internetowe w telefonie , a internet mam wyłączony w sieci i w telefonie a opłaty jakies po 18 zł po 2 zł i się uzbierało, np. dzisiaj od godziny 2:09 w nocy do 6: 59 mam cały czas połączenia z internetem , świetnie . przeciez ja spałam i telefon był wyłączony

ja nie wiem jakieś fatum chyba nade mną wisi , z każdej strony mi dowalają , już nie mówiąc o Dominiku który ledwo co był choty torszkę mu przeszło i znowu to samo . ja nie wiem już co mam robić, przecież można popaść w depresje

sorry laseczki że tak smęcę ale ja nparawde nie daje już rady , jestem tak zryta psychicznie tym wszystkim że szok
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 10:19   #558
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
nie widziałam filmu, boję się, że zepsuje sobie efekt jaki wywołała na mnie ksiażka

Cytat:
Robimy na Dzień Babci i Dziadka kalendarze z zdjęciami Łusi i wczoraj odebraliśmy z poczty ale tylko dwa przysłali (jeden dla nas, bo tak nam się podobał projekt jak przysłai, że w końcu wzięliśmy też sobie a drugi z dedykacją dla dziadków) i brakuje jednego dla dziadków. Napisałam im maila i mam nadzieję, że szybko przyślą, bo kurczątko to już niedługo....

Idziemy zaraz do koleżanki z rewizytą, mam nadzieję, że nie będzie wojny o zabawki
mam nadzieje, że doślą!

Kasiaher tulę Cię mocno

Co do tel sprawdź, czy nie masz włączonej transmisji danych. Wtedy nawet jak nie korzystasz, tel łączy się z Internetem i może pobierać kasę.

Trzymaj się! Wszystko na pewno się ułoży!

Stary 2013-01-15, 10:30   #559
ktosia86
Zakorzenienie

Witajcie!

U mnie szpital na całego. Z Marcelutką już lepiej, ale mnie wczoraj ścięło, miałam takie zawroty głowy, że nie mogłam wstać z łóżka, nie mówiąc o dotarciu do lekarza. Zamówiliśmy wizytę domową, lekarz stwierdził, że to jakiś wirus, który zaczyna się od błędnika właśnie. Dostałam leki, dziś już znacznie lepiej, choć jeszcze nie rewelacyjnie. Szczęście w nieszczęściu, że mąż nadal na chorobowym, to ma kto o nas zadbać.

Magda ja mam netbooka Della, z matrycą 11 cali i jestem baaaaaardzo zadowolona. Pisałam na nim pracę dyplomową, teraz przygotowuję na nim mnóstwo materiałów na korepetycje, korzystam z internetu i nie dam złego słowa powiedzieć. Fakt faktem, jak się "przesiadałam" z laptopa, to był szok, ale szybko się przyzwyczaiłam. I w starciu netbook-tablet dla mnie zdecydowanie lepszy jest netbook, nie wyobrażm sobie tworzyć jakichkolwiek dokumentów jednym palcem na tablecie.
Stary 2013-01-15, 10:50   #560
bzyczka1
Zakorzenienie

zawsze do tableta można dokupić klawiaturę

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 11:01   #561
martucha84
Zakorzenienie

Gucia kombinuje

Kasiaher duzo sil!

Ktosia, dlatego pytalam do czego go potrzebuje bo jak do neta i czytania to tablet, jak do pracy to lepiej wygodniej z klawiatrura.. i teraz dla mnie najwazniejsze są oczy i komfort pracy.. jak mam dac 1000 co malym pieniądzem nie jesti kupic jakiegos 10calowego.. to wole dac 1200 i kupic laptop 15calowy to o polowe wiekszy ekran a mimo wszystko nie jest on ogromny
Stary 2013-01-15, 11:02   #562
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2013-01-15, 12:03   #563
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
No właśnie ja mam te same obawy, choć pewnie kiedyś będę chciała oglądnąć.

Tak samo jak książka "Dom duchów" - na mnie zrobiła duże wrażenie i ostatnio oglądałam film na podstawie tej książki "dom dusz" - ok, grali tam świetni aktorzy - ale mnie non stop czegoś brakowało, nic nie było tak jak ja sobie to wszystko ułożyłam w głowie itp. Nie żeby mnie to jakoś szczególnie denerwowało, fajnie zobaczyć jak ktoś inny odebrał tą książkę, ale jak pomyślałam o odbiorcach tego filmu, to stwierdziłam, że dostali strasznie okrojoną wersję, nic z tego wyciągnąć nie mogą i w sumie szkoda mi ich, że tyle ich ominęło

dzisiaj miałam dziwną sytuacje w autobusie jak jechałam do pracy. jakaś starsza pani się mi przyglądała, po czym spuściła głowę, szyderczo się uśmiechnęła i pokiwała głową wyrażając swoją dysaprobatę....

nie mam pojęcia o co jej chodziło... zaczęłam się zastanawiać czy nie wyglądam jak turbo debil, bo nie mogę się jeszcze malować, więc zalążek makijażu to podkład i mocno pomalowane usta - żeby jakkolwiek wyglądać i może to ją tak zniesmaczyło.

ale nóż w kieszeni mi się otworzył - strasznie głupie uczucie mnie ogarnęło

Stary 2013-01-15, 12:15   #564
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
zawsze do tableta można dokupić klawiaturę
Ale i tak ekran jest mniejszy niż w netbooku

Cytat:
Gucia kombinuje

Kasiaher duzo sil!

Ktosia, dlatego pytalam do czego go potrzebuje bo jak do neta i czytania to tablet, jak do pracy to lepiej wygodniej z klawiatrura.. i teraz dla mnie najwazniejsze są oczy i komfort pracy.. jak mam dac 1000 co malym pieniądzem nie jesti kupic jakiegos 10calowego.. to wole dac 1200 i kupic laptop 15calowy to o polowe wiekszy ekran a mimo wszystko nie jest on ogromny
Zgadzam się, że na 15 calowym laptopie byłoby najlepiej Aczkolwiek netbook swoje plusy ma także w stosunku do laptopa. Tablet dla mnie jest fajny do czytania, albo do oglądania youtuba bo przeglądanie internetu też mega komfortowe nie jest. Fajnie jest szybko coś sprawdzić, bo szybko się włącza.
Stary 2013-01-15, 12:17   #565
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
jakas sciema...
ja kiedys wygralam w konkursie interii i housa i mialam dostac smycz i kubek z interii i zestaw ciuchow z housa (3 rzeczy moglam wybrac z nowej kolekcji) i co.. i dostalam tylko koszulke z przeceny i nic wiecej...
a kazali mi podpisac ze wydali wszystko
nic nie podpisalam i napisalam maila do interii takiego ze ho ho potem dzownili do mnie i pytali jak to wygladalo bo zaczeli pisac do wszytkich co mieli odebrac nagrody zeby sprawdzic czy to odgorne zalecenia w housie czy tylko ten w katowicach... i sie okazalo ze w wielu sklepach tak bylo
ale co... rozeszlo sie po kosciach..
ale ja od tego czasu nie kupuje nic w tym sklepie nic i ...uj

no wlasnie bylam w szoku ogromnym... tragedia..

ale porazka... nie znosze takiego podejscia niestety tylko na takich szkolnych nauczycieli trafialam i dlatego jestem zniesmaczona praca w szkole... mam nadzieje ze tworcze osoby tez pracuja...

ojjjjjjj kurde flaczek... a juz bylo pewne ze slask..
no to trzymam kciuki!!!!!

takie zycie..

no i dobrze... oszustow trzeba tepic co do rossmana to u mnie raczej tylko ja mialam taka sytuacje bo pisalam do innych dziewczyn co tez wygraly i one jakos takiego problemu nie mialy... wiec albo moja szwagierka faktycznie jest nie ten tego i chociaz jej powiedzialam wszystko co ma powiedziec i zapisalam na kartce wszystkie szczegoly to sie nie dogadala, albo faktycznie cos w moim rossmanie ekspedientki sciemnialy zeby miec kupon dla siebie? w kazdym razie pisalam do redakcji kilkakrotnie i zapewniono mnie ze nagroda jest do odbioru... ale jak napisalam zeby w takim razie wyslali mi poczta, bo bylam tam juz kilkakrotnie i nie mam ochoty jechac znowu calowac klamke (fakt faktem rossmana mam na piechotke 5 minut od domu, ale jakby byl na koncu miasta i musialabym placic za autobus albo paliwo to za te 50 zl w ogole sie nie oplaca tyle jezdzic) to nikt sie do mnie juz nie odezwal, ani nagrody nie przyslali... takze to tez daje do myslenia niestety... no nic tlumacze sobie ze mam szczescie w milosci
Cytat:
Hello

O rany zastrzyk do oka. No ale jak mus to mus, niech tam się wszystko goi i szybko. A co do tej grupy zabawowej to mogę poprowadzić nie ma problemu

Trzymam kciuki i za dziś i za jutro

yhm, no to miałaś przynajmniej czas aby się psychicznie przygotować na cc
A będziecie myśleli kiedyś o drugim bejbiku?

Buuuu szkoda, no ale trzeba być dobrej mysli. w takim razie trzymam kciuki mocno

No niestety nie pomogę.

pewnie jakas pomylka z ich strony, bo skoro zrobili jeden kalendarz, to nie powinno byc problemu z wydrukowaniem drugiego, pewnie identycznego dobrze ze napisalas maila, mam nadzieje ze jeszcze dzis go drukna i wysla Wam

ide zaraz robic obiados i szykowac sie do lekarza
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 12:32   #566
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2013-01-15, 12:38   #567
śliweńka
Zakorzenienie

SSR nad drugim zawsze można myśleć

mnie w tych małych laptopach wkurza że nie ma napędu
Karo znów chora

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 14:25   #568
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
Witam
a u mnie dalszy ciąg problemów z pracodawcą były ..... ja się normalnie chyba powieszę

sorki że nie odpisuje , ale dzisiaj będe się zmagac z popiepszonym bankiem który zabrał mi kase z lokaty za nie terminową wpłatę .... jezu powariowali

same problemy mam non stop kiedy to się w końcu skończy

jeszcze naliczyli mi jakieś połączenia internetowe w telefonie , a internet mam wyłączony w sieci i w telefonie a opłaty jakies po 18 zł po 2 zł i się uzbierało, np. dzisiaj od godziny 2:09 w nocy do 6: 59 mam cały czas połączenia z internetem , świetnie . przeciez ja spałam i telefon był wyłączony

ja nie wiem jakieś fatum chyba nade mną wisi , z każdej strony mi dowalają , już nie mówiąc o Dominiku który ledwo co był choty torszkę mu przeszło i znowu to samo . ja nie wiem już co mam robić, przecież można popaść w depresje

sorry laseczki że tak smęcę ale ja nparawde nie daje już rady , jestem tak zryta psychicznie tym wszystkim że szok
Buuuu jak się wali to od razu wszystko. Mam nadzieję, że za chwilę zaświeci dla Was słońce i wszystko wróci na właściwe tory. Dużo sił i cirpliwości i zdrówka dla Dominisia

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
mam nadzieje, że doślą!
tak doślą, napisali, że ich wina i pomyłka. No tyle dobrze. A i dzięki za priva

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Witajcie!

U mnie szpital na całego. Z Marcelutką już lepiej, ale mnie wczoraj ścięło, miałam takie zawroty głowy, że nie mogłam wstać z łóżka, nie mówiąc o dotarciu do lekarza. Zamówiliśmy wizytę domową, lekarz stwierdził, że to jakiś wirus, który zaczyna się od błędnika właśnie. Dostałam leki, dziś już znacznie lepiej, choć jeszcze nie rewelacyjnie. Szczęście w nieszczęściu, że mąż nadal na chorobowym, to ma kto o nas zadbać.
No to zdrowia dla Waszej trójki. Szybko wyzdrowieć, zamykać ten"szpital" i na sanki

Cytat:
pewnie jakas pomylka z ich strony, bo skoro zrobili jeden kalendarz, to nie powinno byc problemu z wydrukowaniem drugiego, pewnie identycznego dobrze ze napisalas maila, mam nadzieje ze jeszcze dzis go drukna i wysla Wam

ide zaraz robic obiados i szykowac sie do lekarza
tak, tak pomyłka i doślą A Ty zaraz po lekarzu zdaj relacje, bo nas kciuki będą bolały od tego trzymania

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
SSR nad drugim zawsze można myśleć
Karo znów chora
zdrówka dlaKarolci a z tym drugim to nie kumam. Ale ja jestem zakręcona dzisiaj więc nie wiem co poeta miałą na myśli. Do mnie trzeba dziś drukowanymi literami

Wróciłyśmy z rewizyty, Łucja śpi i już wiemy w co musimy uzbroić nasz pokój pełen zabawek Kuchnia, ale to na urodziny (marzy mi sie drewniana, bez tych wszystkich światełek i odgłosów) i rowerek. Koleżanka miała ni to rowerek ni to jeździk, ale coś trzeba pomyśleć w tej materii. Myślałam, że może na Zająca kupić jej biegowy, ma któraś z Was doświadczenie w tych rowerkach?

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 14:38   #569
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
Ciekawa jestem Twojej opinii. Mnie się książka podobała, choć trudno mi się o niej wypowiadać, sama nie wiem dlaczego ale w sumie zrobiła na mnie wrażenie

Nie czytałam Tarantuli i nie widziałam tego filmu... zacznę od książki. Zapisuję sobie

Cytat:
tak doślą, napisali, że ich wina i pomyłka. No tyle dobrze. A i dzięki za priva
super, że doślą

Stary 2013-01-15, 15:10   #570
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości