|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#361 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 516
|
Dot.: W³osy na blond farbujemy i o ¿yciu dyskutujemy. Czê¶æ XXII
Dok³adnie!
I oczywi¶cie bez ró¿owych tonów, bo w takich to wygl±da³abym normalnie jak ¶winka Piggy
|
#362 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 18 958
|
|
|
|
|
#363 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 067
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#364 |
|
Zadomowienie
|
Czy moge pomieszaæ ten szampon z woda 9%?? W opakowaniu jest emulsja rozwijaj±ca 0%.
|
#365 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 195
|
Kochany t¿cik po¿yczy³ mi laptopa i tak oto jestem
Co do farbowania to niestety podczas transportu nakrêtka w oksydancie pêk³a, i tu pytanie- muszê go do czego¶ szczelnie zamkniêtego przelaæ? Ju¿ sama nie mogê siê doczekaæ efektu koñcowego Tylko nie wiem czy t¿ bêdzie mnie dzisiaj farbowa³ czy dopiero jutro Muszê go jako¶ wyb³agaæ bo marudzi mi ¿e jednak jutro ![]() Nawet nie wiecie jak siê cieszê ¿e znów mam sta³y dostêp do forum, chocia¿ przez jeden dzieñ ![]() ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#366 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
bo sie powoli utleni zalezy jakie to pekniecie
|
|
#367 |
|
Zakorzenienie
|
a plastikowa butelka po np. wodzie mog³aby byæ? czy dosz³o by wtedy do jakiej¶ nieporz±danej reakcji?
|
|
|
|
#368 |
|
Zakorzenienie
|
moze byc byle plastikowe lub szklane- nie moze byc metalowe, dotykac metalem do utleniacza. i musi byc szczelne.
|
#369 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 942
|
ja mam ochote na ciut ja¶niej mo¿e spróbuje t± londa kilka razy jeszcze ,¿eby ciutke pojasni³o ,a jak nie to chyba wróce do poziomu 10 i jeszcze mam tego garniera sensation 110 na którego mia³am chrapke w zesz³ym roku
blonding zapuszczanie i regeneracja w³osków ![]() by³o - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podciêciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening ca³ego cia³a |
|
|
|
#370 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 27 214
|
Cytat:
![]() No juz juz Tylko ze od razu mowie ze jakos chlodniej te zdjecia powychodzily niz w rzeczywistosci jest.Ale juz odkrylam co mam pomieszane jak mylm dzisiaj wlosy Na mokro wlosy jak mam to ten odrost ktory byl robiony tylko kolestonem jest jasniutki i chlodny, a to po palette rude, jak wyschna to to sie zlewa No i jak sa suche to wyglada to tak ze gore mam pasma ciemniejsze bezowe, cieplejsze, rudawe momentami, a jasniejsze mega chlodne, dol jest jasniejszy od tych ciemniejszych pasm, ale od tych chlodniejszych sie odznacza troche bo jest bardziej zoltawy blond. Dlatego mi tak nie pasowalo Wystarczy tylko ztonowac lekko dol i bedze cacy, tak mysle ![]() + zajrzalam na oznaczenia tych numerow w kolestonie i znalazlam ze ten cendre - 9 to jest soft ash, a cala reszta: 0-natural 1-ash 2-cool ash (green) 3-gold 4-red 5-mahogany (all the cool tones plus red) 6-violet 7-brunette (all the warm tones plus violet) 8-pearl (blue) 9-cendre(violet-silver) Nie wiem czy dobrze dedukuje czy np skoro niebieski gasi rude odcienie to ten 12/89 lepiej by u mnie wyszedl? jak po 12/96 wybija mi rudy lekko? skoro 8 to niebieski? Myslalam zeby nastepnym razem polozyc na odrost 12/96 albo 12/89 i na dlugosci lekko wyrownac 10/16 albo tym co na odrost, i bedzie gitara Teraz tez jest w sumie na swiezo umytych wlosach ok, tylko na drugi dzien juz troche mnie razi ta gora Moze na jednym zdjeciu to bedzie widac, nie wiem ![]() 2 pierwsze na dworzu w sobote robione, reszta z dzisiaj przy oknie, i 2 ostatnie z lampa
|
|
|
|
|
#371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cholera, czeka³am na to farbowanie i gdy w koñcu wszystko mam t¿ siê nie chce ![]()
|
|
|
|
|
#372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale na innych nie widac tego
blonding zapuszczanie i regeneracja w³osków ![]() by³o - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podciêciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening ca³ego cia³a |
|
|
|
|
#373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko niewiem czy ta numeracja jest 100% prawidlowa skad ja wzielas? bo cendre to popiel-w wiekszosci farb jest to szary lub niebieski mix. przypomnij czym to farbowalas? dla mnie kolor jak najbardziej ok.
|
|
#374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#375 |
|
Zakorzenienie
|
dobra czeko juz wiem farbowalas 12/96.
i jak dla mnie duzo lepsze dla ciebie by byly: 12/89 (albo go domieszac), albo 12/81.
|
#376 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz tu znalazlam i rozne opisy sa ![]() Wiec nie wiem Bo wg probnika 12/96 najchlodniejszy. I tym robi³am.Nie wiem kurcze nie chce juz kombinowac wiec chyba zostawie 12/96 tylko wtedy co na calosc moge polozyc? 10 poziom czy 9 lepiej? ¯eby ten dol zrownac z gora wlasnie lekko Zdjecia ci wyslac na maila czy z wizazu bedziesz bra³a? ![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- Cytat:
Gora sie bardziej odznacza po prostu od tego dolu bo sa w innym odcieniu. Cytat:
![]() To sprobuje wtedy 12/89 ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#377 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 995
|
Cytat:
Sprobujmy, to nic zobowi±zujacego moze sie uda. A tez zobacze co moja fryz mi nalozy, ma byc naturalnie ale nie ciemno. Znaczy nie ciemniej niz moj odrost pewnie bedzie jasniej. a i tak sie bedzie wyplukiwac.i ja mimo to probuje. Cytat:
Cytat:
![]() CZEKO a Ty po palette mialas susz-tak pisalas, czym ratowalas? |
|||
|
|
|
#378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na dlugosci 10, to i tak 2 tony roznicy od odrostow. prosze na maila foteczki bo inaczej mam znaczek w ![]() jak dla mnie to ten odrost wyglada u ciebie jak niedojasniony albo po prostu za malo popielaty i stad ci rude wylazlo
|
|
#379 |
|
Zakorzenienie
|
ja to nalo¿y³am na prawie juz suche w³oski ,ale trzeba uwa¿aæ ¿eby nie przesadzic z ilo¶ci± ,bo ja w jednym miejscu zaduzo napapra³am i by³y t³ustawe
ale na drugi dzieñ znik³o -wsiak³o albo siê wytar³o w sumie nie wiem jak lepiej jutro spróbuje na mokre zaraz po umyciu i zobaczê
|
|
|
#380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie to chyba pojdzie pod noz te wlosy... |
|
|
|
|
#381 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 687
|
Cytat:
Mojej fryzjerce tak samo, bo tez sobie nim robi Choc ja go krotko trzymam, moze dluzej trzymany bedzie chlodniejszy, ale podobno wiekszosc Kolestonow jest troche zó³ta
Perfumowe szaleñstwo![]() Filmowy blog Perfumowy blog Szukam koreczka do Aury Loewe 80 ml! Edytowane przez Joskelyn Czas edycji: 2013-01-14 o 21:30 |
|
|
|
|
#382 |
|
Zakorzenienie
|
skoro tak uwa¿asz ? mo¿e lepiej bedzie
u mnie posz³o ze 6cm i od razu róznica w dotyku i wygl±dzie
|
|
|
#383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z masek Wella nawilzajaca, Wax z jedwabiem, ekspresowe z dove, z odzywek glownie garnier do farbowanych i timotei z serii jericho do koloru. I w sumie najwieksza roznice zobaczylam jak pofarbowalam
|
|
|
|
|
#384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moze farba Ci ³uski domknela czy cos tak czy siak odratowalas![]() no nic, dam znac co tam fryz w pt mi powie i co zrobimy. poki co chcialabym troche zapuscic naturale czy wytrwam okaze sie
|
|
|
|
|
#385 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko cos mi sie wydaje ze moze rudziec...Nie wiem teraz juz ![]() Na dlugosc 10/16 byloby ok? Czy wogole koleston odpuscic i szukac innej farby ![]() Ok to wysle pozniej albo max jutro Cytat:
Edytowane przez czekoladowoo Czas edycji: 2013-01-14 o 21:52 |
||
|
|
|
#387 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 011
|
Witajcie
nie nad±¿±m z czytaniem Was![]() ja co¶ siê stru³am nie wiem czym ale od wczoraj wieczora boli mnie brzuch z przej¶ciowymi dobrymi czasami, a wtedy g³owa bola³ado tego nie potrafiê nat³uc mojemu tz do g³owy, ¿e za du¿o piwa pije pewnie jakby¶my nie byli ma³¿eñstwem to bym juz odpu¶ci³a i odesz³a a tak to ciê¿ko jest...poza tym zazdrosny nawet jest jak posz³am dzi¶ na fitness Bunny jak mówisz ¿e nie powinien majirel 9,22 ani alfa 9,21 rudzieæ to pomy¶lê nad któr±¶ z nich ![]() Kotka mo¿esz zawsze wzi±æ szczeniaka podro¶niêtego, nauczonego czysto¶ci, to stres z uczeniem i wychodzeniem z maluchem bêdziesz mieæ z g³owy ![]() Witam now± kole¿ankê choæ ja tu tez nowa w zasadzie jestem
"Adoptuj±c jednego psa nie zmienisz ca³ego ¶wiata, ale zmienisz ¶wiat tego psa" Zapuszczam w³osy: by³o (styczeñ '13)-40cm ![]() jest (pa¼dziernik'13)-50cm bêdzie-55cm Farbujê: wella koleston 12/89 Edytowane przez shizaxa Czas edycji: 2013-01-14 o 23:43 |
|
|
|
#388 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 506
|
Hej dziewczyny
![]() Ostatnio rzadko was podczytuje bo nie mam czasu z prac± u mê¿a ciê¿ko a mamy do zap³acenia zaleg³e raty kredytów wiêc skombinowali¶my pracê w domu z drukarni.Sk³adam ksi±¿eczki i stempluje wiêc mam zajêcie.Zawsze co¶ zarobiê. Bunny mam do Ciebie pytanie.Powiedz mi kochana czy da siê uzyskaæ jak±¶ farb± drogeryjn± kolor jaki ma Doda w reklamie Media Expert? ![]() Wsta wiam zdj mojego obecnego koloru.Ostatnio farbowa³am Garnier Color Naturals 111 .Mój naturalny kolor to tzw mysi blond.Pomó¿ Bunny bo na nastêpne farbowanie chcê farbowaæ na taki kolor jak ma Doda je¿eli jest to mo¿liwe.
|
|
|
|
#389 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 458
|
Dzieñ Dobry
Uciekam do pracy
|
|
|
|
#390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo e20 ale moze ci wyjsc za bialo....i ma rozjasniacz.milego dnia!
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:20.

i oczywi¶cie odznacza siê od reszty
Ah no tak bo panicz mia³ rozmowe o prace i poszed³ na si³ownie a ja nie robie nic wiec powinnam sprzatac, prac, gotowac 

Muszê go jako¶ wyb³agaæ bo marudzi mi ¿e jednak jutro 

skoro 8 to niebieski? 

nie wiem czym ale od wczoraj wieczora boli mnie brzuch z przej¶ciowymi dobrymi czasami, a wtedy g³owa bola³a