|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#331 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 458
|
Dot.: W³osy na blond farbujemy i o ¿yciu dyskutujemy. Czê¶æ XXII
Cytat:
![]() Ja nie wiem to jakis samczy defekt mozgu jest ![]() Cytat:
o matko ale jazda, ja sie przyznaje,¿e kiedys wytra³am sie w³asnym, podkreslam W£ASNYM szlafrokiem,bo zostawi³am recznik na kaloryferze, a nie chcialam wolac T¿ zeby mi przynios³,bo by³am na niego z³a ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:30 ---------- Ale u mnie ¶niegiem wali |
||
|
|
|
#332 | |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 518
|
Cytat:
|
|
#333 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 942
|
Cytat:
zw³aszcza, ¿e sobie tym dupe i jaja powyciera³
blonding zapuszczanie i regeneracja w³osków ![]() by³o - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podciêciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening ca³ego cia³a |
|
|
|
|
#334 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#335 |
|
Zakorzenienie
|
blonding zapuszczanie i regeneracja w³osków ![]() by³o - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podciêciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening ca³ego cia³a |
|
|
|
#336 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 586
|
Hej dziewczyny! wyobra¼cie sobie ze ja jeszcze nie dosz³am do ³adu z tym moim zdrowiem,teraz mam zawalone zatoki
![]() Cytat:
a nas ksi±dz nigdy zastaæ nie mo¿e , ja w pracy i mama i sis te¿ ![]() Cytat:
Cytat:
lejdusia ju¿ tak by³a wszystkiego nauczona , tylko wynios³am j± na dwór to sik i do domu...i nic w domku nie nabrudzi³a by³a bardzo czysta... a teraz tego najbardziej sie obawiam ze ciê¿ko by³oby mi sobie z tym poradziæ choæ ja w sumie kazdego psa uczy³am to by³by ju¿ drugi co uczy³am wychodzenia na dwór ale co jak sie boje... wcze¶niej tego nie mia³am
|
|
#337 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 069
|
Cytat:
beda jutro ![]() Cytat:
Cytat:
zabilabym ![]()
|
|
#338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rozumiem nic na si³e ![]() a jak tam w³oski wysz³y ? ---------- Dopisano o 15:34 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- super a co
|
|
|
|
#339 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 007
|
Cytat:
Wlaze w srodek rozmowy, ale spojrzalam, ze mialam ostatnie blond farbowanie tego samego dnia, co Ty i to mni osmielilo do wtracenia sie ))Na poczatek - trzymaj sie i badz nieugieta. Kochajacy mezczyzna zrobi wszystko, by uszczesliwic swoja kobiete. Jesli tego nie robi, znaczy, ze jeszcze nie dojrzal albo ma mylne pojecie na temat milosci i zwiazku. Sama nie mam w zyciu pod gorke, ale z mezem jestesmy najlepszym i najbardziej zgranym team-em na swiecie. Cokolwiek on sobie zyczy, nigdy mu nie odmawiam i na odwrot. On jest bardzo porzadkowy, ja za to lepiej gotuje i lepiej organizuje 'zycie', ale nie zostawiam po sobie smieci, brudow czy sterty naczyn. Nasze wspolne zycie jest bardzo fajne, nie klocimy sie o porzadek, po prostu, razem robimy nalot na balagan i po godzinie wszystko blyszczy, gary czyste, pranie sie pierze, podlogi schna, lustra przejrzyste, a sedes wychlorowany. My lubimy robic wszystko razem. Gdy nie ma problemow z podzialem obowiazkow typu sprzatanie, zmywanie i gotowanie - nie ma sie wlasciwie o co klocic. Problem jest tam, gdzie partner nawet po sobie nie zbierze, rozstawia wsio i ma w nosie to, ze robi z mieszkania obore. I dla porzadkowej partnerki to chyba lepiej juz wyslac takiego chlopa na weekend do tesciowej, a samej sobie posiedziec w czystych scianach bez denerwowania sie i spinania... Albo lepiej, isc w odwiedziny do innego malzenstwa, w ktorym mezczyzna dba o porzadek i ogolny lad w domu - moze balaganiarz sie nauczy troche od gospodarza. Trzymaj sie! Najwazniejsza teraz jestes Ty, bo on najwyrazniej caly czas wazny sie czuje. Zadbaj o siebie i swoje potrzeby. |
|
|
|
|
#340 | |||||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 27 236
|
Cytat:
Ju¿ sie pare razy koñczy³o u mnie tragedi± przyciemninie wiêc bez knonsultacji z Bunny albo fryzjera nawet nie próbuje ![]() Cytat:
Ah no tak bo panicz mia³ rozmowe o prace i poszed³ na si³ownie a ja nie robie nic wiec powinnam sprzatac, prac, gotowac ![]() A ja taka roznice to tez dlugo dlugo mialam Ale dzisiaj na swiezo umytyc wlosach nie jest zle, znowu sie chyba jakis barwnik zaczal wymywac i jest w miare ok Moze wczoraj jakis zly dzien mialam, albo nie wiem. Najwyzej bede codziennie wlosy myc ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja mojego bylego jak z nim za granica bylam nauczylam sprzatania tak ze po prostu przestalam cokolwiek robic. Jak sie zaczal przewracac o swoje brudne i czyste ciuchy na podlodze to chyba zaczail ![]() Cytat:
Jak drzwi nie zamykaja na klucz od swojego pokoju to te naczynia i smieci sru do pokoju, do lozka nawet mozna ![]() Porobilam zdjecia w swietle dziennym to pozniej wstawie. Oczywiscie ja w lustrze widze co innego, na kazdym zdjeciu co innego ale co tam ![]() Dzisiaj mi lepiej z kolorem, zobaczymy jutro |
|||||||
|
|
|
#341 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 886
|
Cytat:
Cytat:
Ten facet jest teraz do¶æ znanym poet± - mo¿e dlatego dziewczyny pozwala³y mu na wiêcej Potem powie wnukom, ¿e ten i ten wytar³ sobie jej swetrem dupê i jaja
|
|
#342 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#343 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 886
|
czekoladowoo u nas na mieszkaniu ka¿dy mia³ swoje naczynia itp. Tylko, ¿e jak oni ju¿ wybrudzili wszystko co mieli, to brali siê za moje. Przyk³adowo przyje¿d¿am po Sylwestrze, a tam wszystko brudne - chc±c nie chc±c musia³am sobie umyæ, bo nie mia³am siê z czego herbaty napiæ.
Na szczê¶cie, jako "pani po 30-stce" od dawna nie mam wspó³lokatorów i takich problemów
|
#344 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 20
|
Doradzcie co jest gorsze
Co jest gorsze?
Farbowac same odrosty pasemkami ,na blond, u fryzjera,rozja¶niaczem 7,5% co 3 miesi±ce, czy robiæ pasemka za pomoc± farby z utleniaczem 9 % co miesi±c lub dwa.np Garnier Color sensation. Co zniszczy bardziej w³osy i dlaczego? Jakie macie do¶wiadczenia. Prosze o pomoc |
|
|
|
#345 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 586
|
Cytat:
Cytat:
ciekawi mnie lorys ![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Cytat:
na si³e to nie o to mi chodzi³o bo ja codziennie ogl±dam szczeniaki na necie
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 866
|
Pewnie ciê¿ko bêdzie siê do Was wbiæ ale bêdê siê staraæ.
Wy farbujecie siê same czy fryzjer? u¿ywa³a ju¿ która¶ rozja¶niacza w piance? polecacie co¶? a do jakiego koloru d±¿e? takiego ch³odniejszego blondu |
|
|
|
#347 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi pasuje narazie garnier nutrisse tez u¿ywa³am i jest wielka ro¿nica na w³osach w porównaniu do naturalsa i jak odrost rudy to lepiej wróæ do nutrissa ![]() Cytat:
![]() rozja¶niacza tu ¿adna z nas nieu¿ywa a farby ró¿ne, zale¿y co komu pasuje
||
|
|
|
#348 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 866
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#349 | ||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 18 974
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale im bli¿ej wiosny tym bêdê siê przerzucaæ na coraz l¿ejsze ![]() dziêkujê za rady spróbujê na tym t³u¶ciochu z La Roche-Posay ![]() mo¿liwe te¿ chyba nie jeste¶ a¿ tak super blada, ¿e a¿ bia³a, ¿eby u¿ywaæ najja¶niejszych podk³adów ![]() Cytat:
![]() ojej, kolêda, tak krótko trwa³a, ¿e zapomnia³am o niej ca³kowicie ![]() Cytat:
![]() rozja¶niaczy nie u¿ywamy w ogóle, tutaj same farbuj±ce farb±
|
||||
|
|
|
#350 |
|
Zakorzenienie
|
tu prawie ka¿da ma ciemny odrost
zajrzyj na bloga blond bunny i zobacz jaka farba daje najlepsze rezultaty wed³ug Ciebie ![]() kotka wrzuce Ci foto moich w³osi±tek w ¶wietle dziennym przy oknie
|
|
|
#351 | |||
|
Zakorzenienie
|
genialnie Ci to wyszlo
![]() Cytat:
Mam nadzieje,ze nasza dzisiejsza, juz odbyta rozmowa dala jakies rezultaty ![]() Kocham go i mo¿e czasem czepiam sie o ☠☠☠☠☠☠☠y, ale niestety zycie sk³ada sie z takich pierdó³ ![]() Tak jak kiedys napisalam to dobry chlopak, tylko czasem nie ogarniety ![]() Cytat:
![]() Ale chociaz takie pocieszenie,ze od jutra do pracy idzie bedzie mniej w domu siedzial i mniej balaganil ![]() No ja musia³abym w³osy do szyi obciac chyba zeby rozjasniacza sie pozbyc ![]() nie no ponioslo mnie, ale do ramion to na pewno Cytat:
|
|||
|
|
|
#352 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 006
|
Czesc
![]() Mam tyle zaliczen ze nie mam na nic czasu. Na chwilke wpadlam do Was doniesc ze syoss wysuszyl mi konce a przynajmniej tak to wygl±da. I tak mialam w pt obcinaæ ale teraz chyba bede musiala z 10 cm. Bunny czy cos mozna zaradziæ na koncowkowy susz? Dziewczyny ktore po farbie tak mia³y co robic? Poza tym sie zmywa ten syoss. Juz nie moge sie doczekac fryzjerki obetne w cholere wyrowna mi kolor i naprawde plakac sie chce i bede chyba zapuszczac swoj kolor...tylko teraz jako¶ musze ratowaæ koñce bo chcialam sciac z 5 cm ale 10 moze nie od razu... |
|
|
|
#353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...twist-off.html
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#355 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 13 006
|
Asieñka a daj namiary na te ¿eki to zamowie
jak sie ich u¿ywa?Wlasnie chyba czas zapuszczac swoje, uswiadamiam sobie powoli, bo potem beda siwki...jak juz nie mam... wiêc niech mi w pt obetnie, zrówna kolor albo co¶ na ten ³eb nalozy i juz....:/ ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:47 ---------- Kitka to sprobujmy razem razniej jak ktorej¶ sie odmieni odpusci![]() Ja w pt jeszcze musze zrownaæ to co mam na g³owie mieszanke londy i syosa ale od pt juz naprawde postaram sie ograniczyc farbowanie a jak sie uda odpuscic. Nie wiem czy sie uda, czy nie ebde musiala przyciemniac czy cos zeby nie chodziæ z mega odrostem ale sprobuje. |
|
|
|
#356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#357 |
|
Zakorzenienie
|
Agatko w ka¿dej aptece je kupisz
ja kupi³am na dozie za 11z³ z groszami urywasz ogonek i wyciskasz ten olejek i wsmarowywujesz w koñcówki , mo¿esz u¿ywaæ do rzês, brwi i paznokci równie¿
|
|
|
#358 | ||
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 518
|
Cytat:
![]() Nie jestem bladziochem ale te¿ nie wygl±dam jak jaka¶ solara, latem jak u¿ywa³am tego z Manhattanu to o odcieñ ciemniejszy, czyli beige a on taki jasny nie jest i by³o idealnie ![]() W najja¶niejszych kolorach to mog³abym po nocach dzieci straszyæ Cytat:
|
|
#359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#360 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak Ci na chlopie zalezy, powiedz, ze go baaardzo kochasz i zalezy Ci na tym, byscie dzielili pewne zasady. Stopniowo przyuczaj chlopaka, po kazdym udanym podejsciu, chwal go. Przy ludziach chlopaka chwal, czasem na wyrost. Jak dobry, to zechce byc jeszcze lepszy. Kochajace chlopy tez bywaja zagubione, a Twoj byc moze jeszcze od piersi nie odstawiony i porzadku nie zdarzyl sie nauczyc. My tez kiedys mielismy starcia, ale o inne rzeczy, tzn. ja troche balaganilam (ale to bylo jego mieszkanie i nie czulam sie jeszcze u siebie - stad moje wtedy 2 lewe rece), albo on kupowal dziwne meble i dziwnie wydawal pieniadze, a mnie niekiedy zalewalo, bo brakowalo podstawowego wyposazenia (chocby dzialajacego odkurzacza), a kieliszkow do bialego wina az 4 zestawy.... . Wszyscy jestesmy lasi na pochwaly, a pochwaly sprawiaja, ze chcemy byc jeszcze lepsi. Co do farby... wlasnie robie sobie testy pasemkowe: pasemko 1 Koleston: 12.11 (podwojnie popielaty rozwietlony) i 10.96 (rozowo-fioletowy blond) 1:1 z 1,5 czesci wody 9 proc oraz pasemko 2. 10.96, 12.11 i odrobina 9.8 (perlowy blond). Ten rozswietlony blond od razu chwyta odrost, nawet na wodzie 9, a nie przepisowej 12 proc
Edytowane przez guacamole Czas edycji: 2013-01-14 o 17:28 |
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:59.

krem nawil¿aj±cy dopiero na noc 

raz dwa i siê oduczy³, teraz od razu leci z nimi do prania 
Nie wkurzy³a siê, a ubawi³a po pachy 
znowu slina
choæ ja w sumie kazdego psa uczy³am to by³by ju¿ drugi co uczy³am wychodzenia na dwór ale co jak sie boje... wcze¶niej tego nie mia³am 

i jak odrost rudy to lepiej wróæ do nutrissa