|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVII
|
|
|
|
#572 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ad.2 Ej koza jest niebezpieczna próbuje palić ludzi ![]() Jestem zbyt młody i piękny na kremację
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#573 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja muszę w końcu tego aloesa w żelu kliknąć (no ale na mamę czekam do jutra, czy się aby z jaką końską maścią, albo innym smarowidłem, nie dołoży)
|
||
|
|
|
#574 | |
|
Konto usunięte
|
Końcówka mie się troszkie myliła
Ale piąteczka z recytacji była Nie rób se nadziei Cytat:
|
|
|
|
|
#575 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#576 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#577 | |
|
BAN stały
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38672773]1. Na cokolwiek
Przecież prosił się o nic nie będę ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#578 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#579 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#580 | |
|
BAN stały
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38672842]1. I taką mam nadzieję
Se zapamiętam ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#581 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#582 | |
|
BAN stały
|
[1=5ed20e359c6e02ff4b6d234 3033f9068648c91fd_610b1bf 2637d5;38672878]1. W takim razie czego ode mnie oczekujesz?
[/quote]Teraz to już niczego, dzięki ![]() Cytat:
![]() --- Śpita? |
|
|
|
|
#583 |
|
Mother of Cats
|
|
|
|
|
#584 |
|
Zakorzenienie
|
|
#585 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#586 |
|
To ja :)
|
Dzień dobry, chyba... Zupełnie nie jestem wypoczeta i tryskająca energią. Ale to wcale... Powiem więcej, kiedy zadzwonił budzik, przez chwilę pojawił się w mojej głowie pomysł, żeby nie iść na jogę, tylko spać dalej... Na szczęście szybko mi przeszło. Mam znów zakwasy w całym człowieku.
I wizytę u dentysty w planach na dziś -a co, trzeba iść z trendem... No dobra, to się nagadałam, nic w zasadzie nie powiedziawszy. Miłego dnia
|
#587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Macham
|
|
|
|
|
#588 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ostatnio jak dostałam taka dawkę znieczulenia by można mi było spokojnie mostek wymienić to miałam "paraliż" paszczy ponad 5 godzin. Fitam! Macham z nad 2 kawy i kanapki. Dziś ciąg dalszy "nic niechcenia".
|
|
#589 | |||||
|
Zakorzenienie
|
To miałam napisać
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja dziś idę na zakupy Młodemu garnitur kupić ![]() A ja dziś będę klamki polerować
|
|
#590 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spoczuch powąchasz księdza polerując klamkę ?![]() macham znad czaju
|
|
#591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale ja chyba wyraźnie nie jestem tak dobrym mówcą i stawki mam 10 razy niższe. ad. 2 nie zapomnij woskiem nabłyszczyć.
|
|
#592 | |
|
Zakorzenienie
|
znad kawy i bułki z oscypkiem
![]() Cytat:
![]() w sumie gorący okres trwa
|
|
#593 | ||||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
o, przegapiłam dyskusję o xiedzach
![]() Cytat:
Cytat:
zatem pewnie w PL by się okazało że podatek na kościół byłby jednak obowiązkowy dla wszystkich zanotowanych w księgach parafialnych jako katolicy - czyli wszystkich ochrzczonych, w tym ekskomunikowanych i apostatów ![]() Cytat:
Cytat:
wkurza mnie to, że związki wyznaniowe nie są traktowane jak wszystkie inne organizacje czy zrzeszenia, wypisać się nie da, a przecież zostałam zapisana bez mojej wiedzy i zgody ![]() Cytat:
sądy lubią przyczyny formalne, z tego powodu że tak jest prościej, wszystko jasne i nie trzeba się bawić w merytoryczne uzasadnienia, które łatwiej zakwestionować Cytat:
podsumowując: wnieście o odrzucenie dowodu z przyczyn formalnych, argumentując że wpłynął po terminie (jeśli był jakiś termin, nie wiem) a z ostrożności procesowej, gdyby sąd jednak przyjął dowód, wnieście o odroczenie merytorycznego rozpoznania sprawy bo musicie mieć czas na zapoznanie się z nowym dowodem dostarczonym tuż przed rozprawą to tak moim nieprawniczym zdaniem ![]() Cytat:
nom nom, mojej mamie kiedyś powiedzieli że skoro nie przyjmują księdza to nie będzie pogrzebu Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||||
|
|
|
#594 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
|
|
|
#595 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#596 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
osz kur dwa nie wiedziałam, że nie można - myślałam ze wolna wola ![]() ( choć patrząc na siłę indoktrynacji tegoż kościoła to mnie to nie dziwi) Cytat:
|
||
|
|
|
#597 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
i ja wcale nie kwestionuję tej zasady, niech se taka będzie, rzecz w tym, że nie była mi ona znana zanim zostałam do kościoła zapisana. normalnie Catch 22 ![]() edit: chociaż w teorii, skoro da się anulować sakrament małżeństwa z powodu zatajenia ważnych informacji, to może i dałoby się anulować sakrament chrztu
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
Edytowane przez kamena Czas edycji: 2013-01-16 o 12:12 |
|
|
|
|
#598 | |
|
Konto usunięte
|
[QUOTE=gryx82;38671450]Ty mnie tu Omanem nie strasz, bo jak kumpli z Niżnego Nowogrodu na kolędowanie podeślę, to przez rok po opłotkach Lubelskiego Opola chodził będziesz, cały dziki na dodatek
![]() Cytat:
To se przyjdę i wezmę
|
|
|
|
|
#599 | ||||||
|
Nindżopesz
|
Macham znad wedzonego ososia z diakonem, ogorkiem i awokado
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzieki, to faktycznie dobrze brzmi. Samo odroczenie sprawy wlasciwie nic nam nie da bo nic nie wymyslimy ale odrzut ze wzg. formalnych jak najbardziej. |
||||||
|
|
|
#600 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() w związku z czym nie biorę kasy za udzielone przeze mnie porady i jednocześnie nie daję na nie żadnej gwarancji
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.

zatem strata donata - donatora wiem wiem 

Jestem zbyt młody i piękny na kremację

Nawet piwa ni mom