Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 17. - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-15, 20:40   #2461
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 17.

Stokrotko u mnie tak samo z wizażem.

Kotku mam nadzieję, ze znajdziesz.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 20:41   #2462
Ana***
Zakorzenienie

Dot.: Dzieci obok, w brzuchu, w planach, nie ustajemy też w staraniach! - część 17.

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Ana netbookiem - one są takie malutkie, mają inne parametry itp.
już poprawiłam ale pisałaś, że wpłynie na jakość pisania, to klawiatura inna? ja to się kompletnie na tym nie znam no i nie interesowałam się tym nigdy

Kotku nie płacz
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 20:43   #2463
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Jestem jestem Miło, że ktoś o mnie myśli!
Dobrze, tylko Mała trochę daje w kość wsadzając mi nóżki pod prawe żebro, co powoduje piekący ból i wbijanie się. Trochę mi się kiepsko śpi, ale ogólnie jest nieźle.
Uważam, że szczęściarą jestem, bo nawet nie spuchłam, zdejmę normalnie obrączkę, twarz taka sama...
Został mi tydzień. Chyba, że Mała zdecyduje się wyjść wcześniej.

Onyks - co się dzieje kochana?
super
Wielkie odliczanie

Cytat:
Całą noc myślałam o tym netbooku i dziś rano też i w końcu z mężem stwierdziliśmy, że dla mojego komfortu pisania (rzeczy do pracy) jednak dołożymy troszke kasy i kupimy laptopa (nie netbooka) 14 calowego. Mąż się w to zgłębił i zamówił mi Assusa http://allegro.pl/show_item.php?item=2922562744 już się nie mogę doczekac kiedy przyjdzie. Dziś Mąż poszedł na noc do pracy a mi dał misję - mam sobie wszystkie swoje rzeczy z tego komputera przygotować do przeprowadzki na mój nowy

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość
Maleństwo napisała mi tak:

"wyniki niestety się pogorszyły, chociaż chyba nie jakoś tragicznie. Mam podwojoną dawkę leku i dostaję jakieś 2 kroplówki. Lekarz twierdzi, że swędzenie powinno mi przejść, w ciągu 2, 3 dni po tych lekach... zobaczymy. Po tych 3 dniach znów mi zrobią badania... tak że chyba do końca tygodnia posiedzę :/ a dalej nie wiem... dziś swędzenie mniejsze (przynajmniej narazie), więc mam nadzieję, że leki działają... i tyle..."
oby szybko przeszło

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
Czesc

wbic sie cos ostatnio nie moge a jeszcze dzis mam kiepski dzien ze masakra.....oczy mnie szczypia bo przeca uryczalam sie jak glupia a jaka zla na siebie jestem to nawet nie mowie

Ja niestety czesto tak mam, ze gdzies cos połoze w pospiechu a potem szukamSpokojnie, napewno sie znajdzie

Stokrotko chyba wszystkim wizaz nawala
Stary 2013-01-15, 20:48   #2464
kotekk81
Zakorzenienie

dzieki dziewczynki jakby ktos dal mi gwarancje ze jest w domu to sra.l pies niech sa schowane ale ja obawiam sie ze mi wypadly gdzies na ulicy

no nic trudno....zyl podcinac sobie nie bede.....i juz zapowiedzialam Tztowi ze jak cos bede miala zrobic a "odloze" na pozniej niech mnie z partyzanta trzepnie przez lepetyne...tak w ramach przypomnienia

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 20:48   #2465
zaaaabcia
Zakorzenienie

Hej ...

My wlasnie wrocilismy od lekarza , Domino ma zapalenie ucha
Ma stan podgoraczkowy dostalismy antybiotyk na 10 dni , moje sloneczko tak mi go szkoda

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 20:50   #2466
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Blonde

Ana chodzi o to, ze kran jest dużo mniejszy i podobno sie wzrok szybciej męczy.

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Zabcia o kurcze... dużą ma gorączkę? Zdrówka mu życzę.

Stary 2013-01-15, 20:50   #2467
blonde_hair
Zakorzenienie

Kotku

Zaabcia zdrowkaNapewno szybko mu przejdzie, musioało go gdzies przewiac

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-15, 21:19   #2468
ButterBear
Zakorzenienie

Żabciu, zdrówka dla Dominka

Kotku, rozumiem żal, ale to nie kupon trafiony w totka na sto milionów. Jak się nie znajdzie to też nie ma co aż tak się dołować. pieniądze raz są a raz ich nie, z przewagą tej drugiej opcji

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 21:24   #2469
malamaluczka87
Zadomowienie

Butter - słońce, ty jesteś niezniszczalna;D od rana do wieczora;D

Kotku- nie dołuj się już tak, Butter ma rację. Wiem co czujesz, też tak kiedyś sobie drobny prezencik włożyłam...znajdziesz;-* Pewnie jak przestaniesz szukać;-)

Żabciu- przykro mi;-( oby Domino szybko się pozbierał i nie cierpiał, bo zapalenie ucha jest bardzo nieprzyjemne...A stosunkowo niedawno cieszyłaś się, że ci nie choruje...

Madziula - gratuluję zakupu nowego sprzętu

Maleństwo - wracaj do nas kochana! Jeszcze troszeczkę;-*

Dodaja - gratki za zdane przedmioty!!!

Serum na hormonalne wypadanie włosów:
http://www.kkkleopatra.blogspot.com/...wypadanie.html
malamaluczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 21:32   #2470
ButterBear
Zakorzenienie

Mala, ze niezniszczalna pod jakim względem? Wizażowym? No wiesz, trzeba miec priorytety

A tak na serio, to robię milion rzeczy na raz i jestem załamana. baba z zajęć dziś po południu wysłała maila!! DZIŚ!! że w niedzielę mamy kolokwium z całego semestru z wszystkich wykładów (slajdy) i wszystkich ćwiczeń (książka 160 stron). Wszystko pytania opisowe. Ksiązki nie miałam w ręku, wykłady dopiero raz przeczytałam...a w niedzielę mam jeszcze jedno kolokwium z innego przedmiotu!!!!!

Hania

Stary 2013-01-15, 21:36   #2471
blonde_hair
Zakorzenienie

Butter Ty jestes zdolna i napewno sobie poradziszWierze w Ciebiea tej babie naleza sie

Wkurza mnie ten wizaz

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-15, 21:37   #2472
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
sano o 21:49 ----------

Zabcia o kurcze... dużą ma gorączkę? Zdrówka mu życzę.
dzieki stan podgoraczkowy 100.2F nie wiem ile to C Ale lekarz mowil ze wieczorem napewno bedzie mial wyzsza.

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość

Zaabcia zdrowkaNapewno szybko mu przejdzie, musioało go gdzies przewiac
dziekuje kurcze tylko gdzie , jak on zawsze w czapce jest

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Żabciu, zdrówka dla Dominka
dziekuje

Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość

Żabciu- przykro mi;-( oby Domino szybko się pozbierał i nie cierpiał, bo zapalenie ucha jest bardzo nieprzyjemne...A stosunkowo niedawno cieszyłaś się, że ci nie choruje...
Dziekuje No chyba sobie wykrakalam z tym chorowaniem

Olivia 2.07.2014
Stary 2013-01-15, 21:53   #2473
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Butter wyobrażam sobie jak sie wkurzyłaś. Mąz tez dostał dzis Maila, że jedno zaliczenie mają w ... piątek o 13, tyle, że on w ten weekend nie ma zjazdu tylko do pracy idzie na 14-20. Ale babie tak pasuje. I co? I moi rodzice za niego siedza w pracy, teściowa bierze wolne bo musi ktoś z Mają zostać od 9.30 do 16. (bo ja mam jeszcze kółko plastyczne przed zajęciami). i mąz musi jechać 130 km na 2 godziny egzaminy (więc kasa na benzynę tez poleci).

Mała

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Właśnie rozmawiałam z mężem na FB i od słowa do słowa, wyszło, że zapomniał dać Mai podwieczorku przez co biedaczka od 15.30 do 20 nic nie jadła Az dziwne, że nie płakała.

Stary 2013-01-15, 23:02   #2474
Amani
Zakorzenienie

Kotek - oby sie znalazly pieniazki... nie obwiniaj sie tak

Zabcia - zdrowka dla Dominika!!!!

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 02:00   #2475
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

Właśnie rozmawiałam z mężem na FB i od słowa do słowa, wyszło, że zapomniał dać Mai podwieczorku przez co biedaczka od 15.30 do 20 nic nie jadła Az dziwne, że nie płakała.
To zrobil Mai diete , swoja droga jak mogl zapomniec dac? echhh faceci

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
Zabcia - zdrowka dla Dominika!!!!
dziekuje kochana

Domino dosal antybiotyk dalam mu tez lekarstwo na goraczke i jest troche lepiej , przynajmniej zaczal sie usmiechac

---------- Dopisano o 04:00 ---------- Poprzedni post napisano o 03:09 ----------

Cytat:
Napisane przez martynka1916 Pokaż wiadomość
chodz na kawe
o 3 rno?? raczej nie

Cytat:
tak podala, tylko mi chodzi o to czy bedzie mogla odciagac taka samą ilosc co podalaby z piersi...nie zawsze mozna odciagac
tylko skad wiadomo ile dziecko wypije ml z piersi ?

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Bidulek
Kochana, cokolwiek to jest - minie Chłodź młodemu czółko, na pewno przejdzie
Daj znać później jak tam

Bardzo sie ciesze ze Olo ma sie lepiej

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Zabcia trzymajcie się Mam nadzieje, że z Dominem będzie ok!
dzieki slonce

A co Ty tak w srodku tygodnia imprezujesz?

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Hej.

Dziewczyny czuję się strasznie, boję się że to coś poważniejszego niż zwykły baby blues...
Moje myśli mnie samą przerażają...
Mleko odciągam, ale nie starcza więc dokarmiam mm.
Mała po każdym jedzeniu strasznie się napina i płacze, nie wiem iedy przespałam chociaż pół godziny od razu.... Nie mam siły.
Kochana daj sobie 2 tygodnie i wszystko wroci do normy. Ja wiem ze poczatki sa ciezkie. Musisz sie nauczyc zycia z Nataszka , ale zobaczysz wszystko minie i bedzie tylko i wylacznie pieknie Jak tylko bedziesz chciala sie wygadac wiesz gdzie mnie szukac

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;38661145]Za mną trzy cykle, czeka mnie jeszcze jeden. A właśnie - zmień, proszę, dane na liście: 26 c.s., OM 15.01, nast. 12.02 [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Ja mam jutro ostatnią (!) wizytę u gin.
chyba jestes nastepna w kolejce

Cytat:

"wyniki niestety się pogorszyły, chociaż chyba nie jakoś tragicznie. Mam podwojoną dawkę leku i dostaję jakieś 2 kroplówki. Lekarz twierdzi, że swędzenie powinno mi przejść, w ciągu 2, 3 dni po tych lekach... zobaczymy. Po tych 3 dniach znów mi zrobią badania... tak że chyba do końca tygodnia posiedzę :/ a dalej nie wiem... dziś swędzenie mniejsze (przynajmniej narazie), więc mam nadzieję, że leki działają... i tyle..."
pozdrow ja tam odemnie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
wbic sie cos ostatnio nie moge a jeszcze dzis mam kiepski dzien ze masakra.....oczy mnie szczypia bo przeca uryczalam sie jak glupia a jaka zla na siebie jestem to nawet nie mowie
tule

Olivia 2.07.2014

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-16, 06:43   #2476
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość

pare dni temu sie odmeldowywalam, ze na troche znikne, bo szukam pracy... dodatkowo zabralam sie za rozwoj wlasnej dzialalnosci, takze chwilowo czas i wena zajete sa gdzie indziej
No czyli ogromne !
A jak dziewczynki? Zdrowe?

Cytat:
A ja mam dziś takiego nerwa, że wszystko mnie denerwuje.
Pokłociłam się z kolegą z pracy, rozjuszył mnie okropnie. I mąż i siostra też mi działają na nerwy skończy się dziś jakimś mordobiciem
Kochana, nie denerwuj się. Złość piękności szkodzi

Cytat:
Mam nadzieję, że puściłaś babie wymowne spojrzenie w stylu 'giń suko' ?

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;38661145]Za mną trzy cykle, czeka mnie jeszcze jeden. A właśnie - zmień, proszę, dane na liście: 26 c.s., OM 15.01, nast. 12.02 [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Nie mogę rozciąć, bo to kaftan wypożyczony... a poza tym ściągnęła go sobie, skubana dopięła swego! na szczęście mama w porę zauważyłam - w nocy! kitka natomiast dopiero wtedy zauważyła że mam coś na brzuchu... i raz ciach to szybko chapsnęła i pociągnęła aż strzeliło... na szczęście szew nie poszedł. Dzisiaj rano tez ją zastałam w połowie rozebraną i nie chciała się ubrać, piszczała prosząco... więc luźniej mieć nie może...
Spryciula! To trzymam kciuki za jak najszybsze zagojenie się i zdjęcie kaftana! Tylko pamiętaj, że jeśli ją rzeczywiście tam pije w pachy, to to może być niebezpieczne

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość

Na uczelni idzie nawet dobrze. 2 przedmioty pięknie pozdawane, jutro mam nadzieje kolejny i kolejny wpis z ćwiczeń. Jeszcze trochę nauki przede mną, a potem pisanie mgr, ale jakoś pozytywnie do tego podchodzę.

Trzymam kciuki za dalsze zaliczenia

Cytat:
toscie mnie chyba juz oficjalnie z watku wykreslily
Ej! Ty z Twoimi -26kg jesteś pierwsza na liście anorektyczek!

Butter, a to maupa! Ale też miałam kilka takich sytuacji, że o jakimś ogromnym egzaminie albo zaliczeniu dowiadywaliśmy się chwilę wcześniej. A niby regulamin mówi co innego... Ciekawe tylko, dla kogo ten regulamin

Debrah, jesteś pierwsza w kolejce!

zaaabcia, zdrówka dla Domino!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 06:51   #2477
Nikita...
Zakorzenienie

Dobry!
Cos na FB podejrzalam sie szykuje! I LIKE!

Jakos dziwnie spalam w nocy, spocilam sie jak szczur, normalnie jakby mnie kto wiadrem wody polal . Moze to przed nadchodzaca @? nie mam pojecia. Ogolnie to jestem zmeczona i senna non stop przez to zimno, szaro i buro za oknem.

Madzia,
jezeli masz uzywac kompa glownie do pracy to dobra decyzja o wiekszym

Cytat:
co robilas w nocy?
No wlasnie, ze spalam.

Cytat:
Napisane przez malamaluczka87 Pokaż wiadomość
no kochane, które czekały na mój brzuchol, jest na k.;D tylko się nie przestraszcie;D:
widzialam

Cytat:
tak, pierwsza. I cale szczescie, ze taki latwy porod, bo ma dosc zaawansowana astme... nawet mialo byc wskazanie do cc, ale w koncu mieli zdecydowac podczas porodu.
teeeez tak chceeee!
A swoja droga jak ci tam za oceanem? Podlapalas jakas szkole?

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Ma stan podgoraczkowy dostalismy antybiotyk na 10 dni , moje sloneczko tak mi go szkoda
Kule to zdroweczka dla malej zabki! Oby mu szybko minelo i nie cierpial z bolu, biedactwo .

Cytat:
A tak na serio, to robię milion rzeczy na raz i jestem załamana. baba z zajęć dziś po południu wysłała maila!! DZIŚ!! że w niedzielę mamy kolokwium z całego semestru z wszystkich wykładów (slajdy) i wszystkich ćwiczeń (książka 160 stron). Wszystko pytania opisowe. Ksiązki nie miałam w ręku, wykłady dopiero raz przeczytałam...a w niedzielę mam jeszcze jedno kolokwium z innego przedmiotu!!!!!
takie rzeczy mi przypominaja dlaczego nienawidzialam szkoly ogolnie

Kotek - rozumiem twojego wnerwa, tez bym sie pewnie poplakala. Oby kasa sie znalazla.

Dodaja - czekamy na ciebie, zaliczaj dzielnie (brawa za to co juz sie udalo zaliczyc) i wracaj do nas.

Mrowinko

Butter, Metka

I juz nie wiem co dalej mialam pisac

http://cosmeticsblogging.blogspot.com/
Nikita... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 06:59   #2478
aaby
Zakorzenienie

Bry!

Nie wyspałam się W dodatku mam uczucie piasku w oczyskach, przez to już mnie łeb zaczyna boleć... Wczoraj prawie cały dzień gapiłam się z bliska w monitor, czytają dziesiątki norm, dziś czeka mnie to samo... Marnie widzę mój wzrok Nienawidzę czytać z kompa

Po pracy pojechałam po mamę i zabrałyśmy kotkę rodziców do veta, bo od paru dni bidulka nie bardzo jadła i bardzo się śliniła, czasem nawet w tej ślinie było trochę krwi. Mama myślała, że to wina kamienia (wiemy, że ma dość spory, ale usuwanie tylko pod narkozą, a ona swoją jedyną w życiu narkozę ledwo przeżyła i nie chcieliśmy ryzykować) i że może wdało się zapalenie dziąseł. A kotka z tych, co to do pyska nie dadzą sobie zajrzeć... Niestety vet pokazał nam, co w pysku się dzieje... Kotka ma tzw. nadziąślaki - są to niestety zmiany nowotworowe, o charakterze najczęściej złośliwym (zwłaszcza, że tu prawdopodobnie bardzo szybko rosną). Można usuwać (pod narkozą), ale nigdy nie usunie się 100% i jak to w przypadku nowotworu - wystarczy pół komórki nowotworowej, by znów rosło. Więc po m-cu od zabiegu może być taki sam stan. Narkoza odpada, więc teraz dostanie 3x antybiotyki i sterydy podskórnie, potem już mama będzie podawać sterydy w domu. Ale tak naprawdę nie wiadomo, jak będzie kuracja przebiegać, czy w ogóle coś da... Jeśli dojdzie do momentu, że zwierzak przestanie jeść i będzie bardzo cierpiał, pozostaje uśpienie
Kotka ma 12 lat, już swoje przeżyła i zdecydowanie nie zasługuje na cierpienie, więc mama jest skłonna prędzej uśpić, aniżeli poddać ją zabiegowi pod narkozą. Na razie leki, ale rokowania nie są dobre...
Ja już z kotką nie mieszkam ponad 4 lata, mam też swoje kociaki, więc to uczucie jest znacznie słabsze niż kiedyś... Ale nie wyobrażam sobie, gdyby teraz któremuś z moich coś się stało
Także właścicielki zwierzaków - zaglądajcie im do pysków, nawet jak sobie nie dają!

To tyle ze złych wiadomości...

Po vecie posiedziałam jeszcze trochę u rodziców (zostawiłam u nich obrączkę, czuję się dziś naga ), potem małe zakupy, kąpiel, kolacja... Zrobiłam makaron z kiełbaską i fasolką (z tego przepisu: http://kotlet.tv/szybki-makaron-z-kielbasa) - fajny tani przepis Robiłam z połowy składników, a wyszło tego tyle, że mamy jeszcze dziś obiad
Zrobiłam też dwa prania... i spać. Ale przynajmniej nie przeleżałam popołudnia na kanapie

Wieczorem zadzwonili znajomi:
On: Co robicie w sobotę?
Mąż: Yyy, nic...
[krzyczę do męża, że piorę kurtkę ]
Mąż: P. pierze kurtkę!
On: Aaa, czyli skoro nie możecie się ruszyć z domu, bo P. nie będzie miała w czym wyjść, to wpadniemy do was. Zróbcie zapiekankę!

No, tym sposobem mamy w sobotę u nas gości
Czemu ja nie potrafię się tak wpraszać

Dziś kino. Rozważam "Życie Pi".

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2013-01-16, 07:08   #2479
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Zabcia dobrze, że mu lepiej. Mąz powiedział, że tak się bawili, że zapomniał. A miał jej dać kilka chrupek kukurydzianych.

Nikita też mi się tak wydaje, że to dobra decyzja. Ja też jestem non stop zmęczona przez tę pogodę.

aaby hehe fajne zaproszenie udanego imprezowania.

o 4.00 nad ranem mój laptop był w sortowni DHL może dziś przyjdzie?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-16, 07:12   #2480
aaby
Zakorzenienie

Madzia, zapomniałam Ci pisać: zerknęłam na parametry laptopa i wyglądają bardzo dobrze Także bardzo fajna cena za bardzo fajny sprzęt
Ja zamieniłam w zeszłym roku swój 15,4" na 11,6"... Pierwszego dnia oczy bolały mnie już po pół h - nie dość, że maleństwo, to jeszcze ma bardzo wysoką rozdzielczość. Ale z każdym dniem było coraz lepiej i teraz absolutnie nie chciałabym wrócić do większego Co prawda miałam wtedy opory i chciałam czekać z wymianą aż napiszę mgr, ale mąż ma normalnego laptopa, więc w razie czego ratowałabym się jego. Ostatecznie i tak napisałam całą mgr na moim maleństwie Teraz tak naprawdę korzystam z netu, czasem robię coś w wordzie. Excel już jest na takim ekranie problematyczny
Ale jeśli Ty dużo pracujesz, to pewnie 14" jest dla Ciebie lepsze
Oby się dobrze sprawował!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2013-01-16, 07:28   #2481
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć
Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
Dobry!
Cos na FB podejrzalam sie szykuje! I LIKE!

Aaby, przykro mi z powodu kotka rodziców! Niestety, życie! Zwierzęta zdecydowanie za krótko żyją.

Hania

Stary 2013-01-16, 07:34   #2482
(t)asia
Zadomowienie

Dzień dobry.
Malenstfo oby szybko wyniki się poprawiły!
Dodaja za zaliczenia
Martynka tobie też , szczególnie za matme
Debrah to już tylko tydzień! Wow. Ale to zleciało. Trzymam kciuki!
Kotek
zabcia zdrówka dla Domina.
Nikita ?

Ja usypiam nad kompem. Kawa i pączuś...
Mąż wczoraj przyznał że przez miesiąc jak jest w domu mi się ostro przytyło. Ale to zdecydowanie efekt jojo. No trudno trzeba się za siebie wziąć.
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 07:39   #2483
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Wieczorem zadzwonili znajomi:
On: Co robicie w sobotę?
Mąż: Yyy, nic...
[krzyczę do męża, że piorę kurtkę ]
Mąż: P. pierze kurtkę!
On: Aaa, czyli skoro nie możecie się ruszyć z domu, bo P. nie będzie miała w czym wyjść, to wpadniemy do was. Zróbcie zapiekankę!
Twoja wina bos powiedziala, ze pierzesz kurtke

Cytat:
Cześć

No jakto? przeciez widze, ze potwierdzilas zaproszenie

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ----------

Cytat:
o 4.00 nad ranem mój laptop był w sortowni DHL może dziś przyjdzie?
wow, to sie nazywa tempo

Stary 2013-01-16, 07:39   #2484
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Aaby, przykro mi z powodu kotka rodziców! Niestety, życie! Zwierzęta zdecydowanie za krótko żyją.
Oj zdecydowanie!

Cytat:
Napisane przez (t)asia Pokaż wiadomość
Mąż wczoraj przyznał że przez miesiąc jak jest w domu mi się ostro przytyło. Ale to zdecydowanie efekt jojo. No trudno trzeba się za siebie wziąć.
Twojemu mężowi należy się lańsko!

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
Twoja wina bos powiedziala, ze pierzesz kurtke
No wiem

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

Stary 2013-01-16, 07:40   #2485
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Miło, że pytacie.
No więc brzuch trochę boli jak na @...więc myślę, że jutro, najpóźniej pojutrze spadnę na liście...
ale trzymam kciuki!

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
mnie tez brzuch pobolewa jak na @, najchetniej to juz bym w piatek na to usg nie szla ale tz wygania a mam sie sluchac meza
rób jak lekarz nakazał. Skoro masz się słuchać męża to nie masz wyjść!

[1=a2fc2be9cd8d1027f8cb90d 936276c49cf807c7d_6559504 24f87d;38663894]Wiecie co, najgorsze jest to, że też zaczęłam się łudzić: a może jednak... chociaż przecież wiem, że nic z tego - jakby miało się udać, to udałoby się już dawno. Zła jestem na siebie, bo zawsze sobie narobię nadziei, choć sobie obiecuję, że nie będę się łudzić - a potem przeżywam rozczarowanie [/QUOTE]

przykro mi strasznie!

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
No jeszcze pare dni, ok. tygodnia.

Nam lekarz odradził rozpuszczalne, po pierwsze ze względu na możliwość wylizania, a po drugie na możliwość "puszczenia", bo są dużo słabsze.
może i jest większe ryzyko, ale nic ją nie ciągnęło i tym samym nic sobie nie wylizywała, żadnego szwu nie było widać więc nie miała za co ciągnąć itp. no i nie wyobrażam jej sobie w jakimkolwiek kubraczku, chyba by zwariowała, skoro z marną prowizorką pieluchy szlak ją trafiał

Strasznie długo musi mieć jeszcze te szwy - szkoda jej, bo na pewno jest jej nie wygodnie.

Cytat:

osz kurcze, no szkoda, że wyniki gorsze! Maleństwo trzymaj się tam dzielnie!

Cytat:
Hej ...

ojej... mam nadzieje, że szybko mu przejdzie a przede wszystkim mam nadzieje, że to ucho go nie będzie bolało.

Ucałuj go od ciotki!

Cytat:
co za wariatka!

Cytat:

dzieki slonce

A co Ty tak w srodku tygodnia imprezujesz?
oj tam zaraz imprezujesz Sis z facetem wpadli do nas na kolacje

Abby przykro mi z powodu kociaka...
A co do Waszych znajomych - rewelacja! Było się wyrywać, że będziesz prała kurtkę Ale fajny wieczór się zapowiada!

Magda Ty czekasz na laptopa a ja na obraz Myslałam, że przyjdzie wczoraj i miałam nadzieje, że już zawiśnie, ale się przeliczyłam. Może dzisiaj

Kotku zobaczysz, znajdzie się w najmniej oczekiwanym momencie!

Ja wczoraj miałam bardzo miły wieczór. Całe szczęście, że farsz do tych papryczek przygotowałam sobie dzień wcześniej, bo przeca nigdy bym się nie wyrobiła A tak to lus blus winko, piwko - czego chcieć więcej

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2013-01-16 o 07:42
Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 07:45   #2486
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
No wiem
Chociaz wydaje mi sie, ze cokolwiek byscie nie powiedzieli to final i tak by byl taki sam.

Stary 2013-01-16, 07:47   #2487
martynka1916
Wtajemniczenie

GG do martynka1916

Hejka ledwo zwleklam sie dzis z lozka.... jeszcze troszke nauki zostalo... a weny brak... ale zawzielam sie im szybciej zrobie te prace z polskiego tym bede miala szybciej wolne :P
4.06.2013 Wiktoria

"Zabrać Cię na spacer długi, żeby iść i nic nie mówić, tylko czuć że jesteś obok."
martynka1916 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-16, 07:48   #2488
(t)asia
Zadomowienie

Cytat:
Oj zdecydowanie!

Twojemu mężowi należy się lańsko!

No wiem
Ale czego lańsko? Zapytałam go- ej zauważyłeś że sporo przytyłam ostatnio, czy tylko mi się tak wydaje? A on tylko potwierdził. Przytyłam jakieś 2-3 kg ale ogromnie je czuje. U mnie to od razu widać po brzuchu i po boczkach =)
Powiedziałam mu że musimy się wziąć za siebie, i jak wczoraj sięgnęłam po sprite to na mnie nakrzyczał i zrobił mi herbatę =)
(t)asia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 07:49   #2489
ButterBear
Zakorzenienie

Nikita, bo najpierw spytałam, a potem dostałam zaproszenie! Ale Żabcia mnie nie lubi, bo mnie nie zaprosiła Tylko Aaby

Guciu, dzięki za kciuki, @ jeszcze nie ma, ale będzie. Więc tym razem nic z tego...

Hania

Stary 2013-01-16, 07:56   #2490
Nikita...
Zakorzenienie

Cytat:
Nikita, bo najpierw spytałam, a potem dostałam zaproszenie! Ale Żabcia mnie nie lubi, bo mnie nie zaprosiła Tylko Aaby

ale mi sie geba cieszy normalnie! trza juz zaczac planowac

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości