Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 339 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-15, 22:09   #10141
anne001
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

moje też już nieźle skaczą,więc moze żelki... kto wie.... przedpo bierz większe. Ja jestem zła że wzięłam mniejsze, wiele bym dała żeby cofnąć czas...

---------- Dopisano o 22:09 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

niekoniecznie,mój lekarz mi zapakował mentory a Matti chciał allergany, tłumaczył to wymiarami i jej predyspozycjami z tego co pamiętam

coś mi się wiesza wizaż,wam też??

Edytowane przez anne001
Czas edycji: 2013-01-15 o 22:10
anne001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 22:13   #10142
Saba08
Zadomowienie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Przedpo wątpliwości są normalne, ja też się do momentu położenia na stole zastanawiałam, czy dobre implanty wybrałam Dobrze, że bierzesz większe, też bym tak zrobiła na Twoim miejscu A co do firmy, ciężko powiedzieć. Z tego co kiedyś czytałam, Mentor chyba jako jedyny ma certyfikat amerykański. Ale każdy lekarz ma swoje preferencje, implanty różnych firm też różnią się spoistością, wymiarami... Cieżko chyba jednoznacznie powiedziec dlatego takie czy takie... Miło myśleć, że to indywidualny dobór
Stary 2013-01-15, 22:20   #10143
Amorcio
Wtajemniczenie

Wiesza i wylogowuje, cytowac sie nie daje cosik dzis wizaz nas nie lubi.

Ilonka a reh w owi? dzis bylas? Ja bylam na 9 u dr Fr.
Amorcio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 22:21   #10144
anne001
Raczkowanie

oby usterka minęła
Stary 2013-01-15, 22:22   #10145
przedpo
Raczkowanie

Nie wiem, chyba mi pozostaje zaufać lekarzowi, bo w tych jest samego Allergana (nie mówiąc o Mentorze) kilka rodzajów w różnych wymiarach, różnice są milimetrowe. Tego nie idzie porównać
Anne ja myślałam, że ty masz też Allergany.

już są ojaaa
przedpo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 22:30   #10146
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jusi84 Pokaż wiadomość
fakt nie da się tak żyć więc pewnie tak jak było u mnie wszytko peknie i zrobisz ten krok na który nie miałaś wcześniej odwagi... ja do dzisiaj się sobie dziwię że przetrwałam to wszystko skąd ja wziełam tyle eneri i determinacji jestem osobą delikatną i b. wrażliwa i co ważne "przede wszystkim rodzina" tak mi wpajali rodzice ... przyszedł moment a to było wtedy gdy nie miałam siły podnieść kubka z herbatą tak byłam wykończona nerwowo wtedy mnie to przeraziło poszłam do lekarza żeby zrobić badania bo podejżewałam mocną anemie ale okazało się że wyniki idealne i to co powiedziała lekarka otworzyło mi oczy jeszcze bardziej, że wykończę się nerwowo jeśli coś z tym nie zrobie musi Pani unikać streu- padłam jak mam tego uniknąc spotkałam się ze znajoma ona mi dużo pomogła opowiadajac o swojej histori i mówiła babo nie zniszcz swojego życia jak ja i od tamtego momentu zaczełam działać szukać mieszkania a wyszło tak, że sama się przeprowadziłam to już najmniej ważne odżyłam momentalnie co za ulga pomału nadrabiałam z wagą więcej rzeczy mnie cieszyło miałam wsparcie u przyjaciój rodziny to mi dużo dało

Więc prędzej czy później dojdziecie do takiego samego momentu jak ja w którą strone iść lewo-życie z pijakiem i brudasem ... prawo rozpoczecie życia na nowo uwieżcie nie żałuję żadnej ze swoich decyzji gdybym miała to tak samo bym postąpiła ani chwili bym się nie zastanawiała najtrudniej zrobić ten 1 krok
klask i:ja doszłam....mam nawet wrażenie że mój tż się zaczął mnie bać....bo wie że nie żartuję!!!ale to tylko chwilowe,muszę podjąć radykalne kroki....jak najszybciej...najpierw umówię go do psychologa!!!niech od czegoś zacznie!!!!!!!!!!!!!!!!

HORO kochanie też masz przeje...neaż mi się płakać chce...kur....a...miałam dziś świetny humordobrze że dzieciaki mają TAKĄ mamę jak TY
Stary 2013-01-15, 22:39   #10147
kicia_nh
Zadomowienie

Ilonko no dzisiejsze ekscesy to wbrew mojej woli A reszta była dawno i to tylko w razie "awarii" i do przetransportowania auta. Nikt nie znał innego oszołoma, to w razie "w" do mnie dzwonili. Pierwszy raz bez hamulców to swoim autem i tak musiałam do mechanika dojechać a drugi raz też moim to jak łożysko rozpierdzieliło na autostradzie, ale wtedy to koło latało i prawie się urwało, też musiałam do mechanika dojechać a w trasie nie było łatwo znaleźć jakiegoś:/ Już dawno do żyda poszło, bo tym szmelcem nie chciałam już jeździć, ale przygody to miałam Teraz fajnie powspominać i się pośmiać

Nioo faktycznie jakieś problemy na wizażu są:/ mnie też wygoniło i nie mogłam nic napisać, ciekawe czy teraz wyskoczy

http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png
kicia_nh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-15, 22:49   #10148
klaudeczka2010
Zadomowienie

KICIU a twój mąż jest Polakiem???bo nie pamiętami dzięki za priv

CO DO CZUCIA implantów...ja tak po 5miesiącach,6 może przestałam je zupełnie czuć..ale dosyć długo czułam...ale pamiętam jak JOASI mówiła ole to trwało i to prawda!!!ale już są moje w 100%...

aaa byłam na premierze FILMU ''SĘP''..FAJNY
Stary 2013-01-15, 22:53   #10149
anne001
Raczkowanie

Mam mentory miałam wczesniej w opisie,ale udzielałam sie na innym wątku i usunęłam ;-)
Stary 2013-01-15, 22:54   #10150
margo50100
Raczkowanie

hej, witam Was, kurcze chwila nieobecności i trudno nadrobić tyle czytania...

widzę dużo trudnych tematów...

mam do Was pytanie, czy przed op. lekarz chciał oglądąć rtg klatki piersiowej?

Chciałam Wam napisać, że mam za sobą 2 konsultacje (jedna @) i termin, na 9 marca ...
i wcale nie czuję jakiegoś wielkiego łał... jestem pełna obaw, niepewności, mieszanych wręcz skrajnych odczuć co do wielkości i kształtu... rozmiar niby optymalny 305 anatomiczny mentor, ale...
rozrysowałam sobie na moich piersiach ów mentor i wcale nie widzę go dobrze... kurcze...
i ten strach, że za duże, albo za małe albo nie taki kształt ostateczny no i ta "twardość"... no i...
Stary 2013-01-15, 22:55   #10151
korolowa
Rozeznanie

dziewczyny wrzuciłam zdjęcia z dzisiejszej konsultacji z moimi zamarkowanymi, przyszłymi cycuszkami już chciałam z nimi wyjsc , to lepsze niż najlepszy push up i wkładki żelowe!!!

Przymierzyłam najpier 275, potem 300 ml i na 300 pozostałam stwierdzajac,ze wiecej nie chce, choć jak one ciut zmaleją po op, to może jednak 310 by było lepsze. hmmmm.

Aaa i czy sa to jeszcze inne dziewczyny prócz lauren od dr JS z Warszawy? właściwie zrobił na mnie dobre wrażenie, klinika mi pasuje, cena też, nie wiem czy biegać na kolejne konsultację....
Stary 2013-01-15, 22:55   #10152
anne001
Raczkowanie

Ja mam 7 mieś. Ale czuje je wciąż,choc zdecydowanie mniej. Od gory są też zupełnie miękkie,tylko od spodu twardsze. No i skaczą :-D
Stary 2013-01-15, 23:06   #10153
korolowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez anne001 Pokaż wiadomość
Ja mam 7 mieś. Ale czuje je wciąż,choc zdecydowanie mniej. Od gory są też zupełnie miękkie,tylko od spodu twardsze. No i skaczą :-D

skaczą ....moję marzenie, skaczące piersi aaaaaa, już chce, już chce

dzieczyny, czy wiadać te zdjecia które dodałam , bo u mnie się nie wyświetlają, nie wiem o co chodzi..
Stary 2013-01-15, 23:08   #10154
Amanina
Raczkowanie

kochane, ja padam, wiec tylko sie przywitam, melduje ze przeczytalam ostatnie wpisy, gratuluje nowej cycolince, tym co sie boja - NIE BOJCIE SIE, to jest jedna z lepszych decyzji, a o alkoholu to juz nie bede rozprawiac

buziaki i dobranoc!!!
Stary 2013-01-15, 23:17   #10155
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez korolowa Pokaż wiadomość
dziewczyny wrzuciłam zdjęcia z dzisiejszej konsultacji z moimi zamarkowanymi, przyszłymi cycuszkami już chciałam z nimi wyjsc , to lepsze niż najlepszy push up i wkładki żelowe!!!

Przymierzyłam najpier 275, potem 300 ml i na 300 pozostałam stwierdzajac,ze wiecej nie chce, choć jak one ciut zmaleją po op, to może jednak 310 by było lepsze. hmmmm.

Aaa i czy sa to jeszcze inne dziewczyny prócz lauren od dr JS z Warszawy? właściwie zrobił na mnie dobre wrażenie, klinika mi pasuje, cena też, nie wiem czy biegać na kolejne konsultację....
widziałam..i będzie pięknie!!!!!!!!! a ty mas mieć okrągłe???czy anatomy???
Stary 2013-01-15, 23:21   #10156
korolowa
Rozeznanie

okrągłe, dr. powiedział, że u mnie sprawdzą sie bardzo dobrze własnie okrągłe, a i mi się takie okrąglaski podobają jak patrze po zdjęciach do tego spora różnica wcenie, wiec nie bede wymyślać na siłe anatomów.

W ogóle pochwalił moje piersi, że symetryczne, wysoko umiejscowione i że będzię pięknie
Stary 2013-01-15, 23:55   #10157
dariac31
Raczkowanie

[QUOTE=przedpo;38670675]Dziewczyny, wlazłam..w te tabele Allergana. Noż o...ciepieć można. Chyba sobie walnę drinka zaraz, bo mam jakiś pierwszy zjazd dziś porządny. Pogubiłam się z tym wszystkim, stres mnie dopadł, że mało czasu, nie mam kiedy się po tyłku podrapać, a ja ciągle nie wie, porównuję te wymiary, latam po albumach (i zawsze mi się morda cieszy do Anne cycyszków) i nie wiem, nie wiem.
Te 255 już raczej odczuciłam, ale teraz patrzę na wymiary tych 295 i też jakaś przekonana nie jestem. To przez ten sen chyba, bo mi się przyśniło, że po op macałam się a tam gąbka się nadal uginała, i nic w środku nie było, a niby juz było po.
Zaczynam wariować:/

Ja też miewam różne sny dotyczące piersi , że za małe wyszły po operacji. Ostatnio śniło się mi, że doktor mnie gonił przy ludziach i mówił, że chce zobaczyć, czy się nadaje na operację , a ja na to, że nie przy ludziach bo się zaraz wszyscy dowiedzą ,że planuje zabieg.

Konsultacja 14 maj M Sz Warszawa jest ktoś od tego lekarza?
dariac31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 00:00   #10158
margo50100
Raczkowanie

mam nadzieję, że niedługo też będę mogła z takim samy spokojem i radością napisać "nie bójcie się, to jest jedna z lepszych decyzji"

Cytat:
Napisane przez Amanina Pokaż wiadomość
kochane, ja padam, wiec tylko sie przywitam, melduje ze przeczytalam ostatnie wpisy, gratuluje nowej cycolince, tym co sie boja - NIE BOJCIE SIE, to jest jedna z lepszych decyzji, a o alkoholu to juz nie bede rozprawiac

buziaki i dobranoc!!!

---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ----------

Cytat:
Napisane przez korolowa Pokaż wiadomość
skaczą ....moję marzenie, skaczące piersi aaaaaa, już chce, już chce

Dzieczyny, czy wiadać te zdjecia które dodałam , bo u mnie się nie wyświetlają, nie wiem o co chodzi..
:d:d:d
Stary 2013-01-16, 07:32   #10159
ania2003
Raczkowanie

Dzien dobry z samego rana. 2 dzien sie zaczyna i czuje sie calkiem dobrze. Zaraz mam wyjecie drenow i do domku mam troche jedna piers troszke wieksza, ale to albo opuchlizna bo mniej krwi mi z niej zeszlo, albo moja lekka asymetria. Doktor jednak powiedzial ze jest zbyt mala aby ja korygowac. Myslalam se bedzie gorzej. Jest dobrze
ania2003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 07:54   #10160
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

witam się z rana

ania - fajnie że dobrze się czujesz wracaj do domku i odpoczywaj sobie

korolowa- mi dr też takie zaproponował i wziełam 300 haha ale zastanawiam się czy nie wziąść o 1 rozmiar większy jak się da oczywiście bo b. dużo dziewczyn mówi że później wychodzą mniejsze... a jak się dr pytałam czy po op będą mniejsze to powiedział że nie to sama nie wiem co myśleć .. przed op jeszcze pogadam o tym dokładnie z doktorkiem
A ja jestem chora szlak by trafił kierownik mnie zaraził łazi chory i zarazki rozsiewa dziewczyny z pokoju tak samo smarkaja już
a co mi dr mówił, że mam być zdrowa i nie brać żadnych leków apapy itp... głowa mi pęka
Stary 2013-01-16, 08:25   #10161
LittleButterfly
Raczkowanie

ania2003,
super że się dobrze czujesz

miałam wczoraj rozmawiać z mamą, ale przyszła późno z pracy i widziałam że jest w złym humorze to nic nie mówiłam bo by pewnie usnąć już nie mogła jakby to usłyszała może dzisiaj .......... boję się tej rozmowy, jeszcze jak reszta rodziny się dowie to masakra. Każdy będzie mnie przekonywał żebym tego nie robiła , zawsze tak było i wiele razy po prostu jak im się coś nie podobało to tak mnie przekonali gadaniem że tego nie robiłam, rezygnowałam po prostu. Nienawidzę tego, jakby nie mogli po prostu nic nie mówić i się nie wtrącać ! Całe życie mam rezygnować z siebie bo komuś się coś nie podoba ? okropni są wszyscy z tym wtrącaniem .
Stary 2013-01-16, 08:40   #10162
horo_2
Zadomowienie

Dziewczynki,
dziękuję za to, że jesteście

Klauduś,
oj mam przeje....e i uwierz, ze jest mi strasznie ciężko samej ze wszystkim

Aniu,
gratulacje cieszę się, że tak szybko dochodzisz do siebie

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 08:47   #10163
LittleButterfly
Raczkowanie

Dziewczyny jest gdzieś w necie jakaś tabela rozmiarów implantów Allegran ? Nie mogę nigdzie znaleźć żadnych tabel rozmiarów a chciałam coś zobaczyć
Stary 2013-01-16, 09:04   #10164
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez LittleButterfly Pokaż wiadomość
Dziewczyny jest gdzieś w necie jakaś tabela rozmiarów implantów Allegran ? Nie mogę nigdzie znaleźć żadnych tabel rozmiarów a chciałam coś zobaczyć
proszę
http://breastimplantadvice.com/wp-co...logue-file.pdf

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 09:06   #10165
LittleButterfly
Raczkowanie

horo_2,

dziękuję
Stary 2013-01-16, 09:11   #10166
korolowa
Rozeznanie

[QUOTE=dariac31;38672516]
Cytat:
Napisane przez przedpo Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wlazłam..w te tabele Allergana. Noż o...ciepieć można. Chyba sobie walnę drinka zaraz, bo mam jakiś pierwszy zjazd dziś porządny. Pogubiłam się z tym wszystkim, stres mnie dopadł, że mało czasu, nie mam kiedy się po tyłku podrapać, a ja ciągle nie wie, porównuję te wymiary, latam po albumach (i zawsze mi się morda cieszy do Anne cycyszków) i nie wiem, nie wiem.
Te 255 już raczej odczuciłam, ale teraz patrzę na wymiary tych 295 i też jakaś przekonana nie jestem. To przez ten sen chyba, bo mi się przyśniło, że po op macałam się a tam gąbka się nadal uginała, i nic w środku nie było, a niby juz było po.
Zaczynam wariować:/

Ja też miewam różne sny dotyczące piersi , że za małe wyszły po operacji. Ostatnio śniło się mi, że doktor mnie gonił przy ludziach i mówił, że chce zobaczyć, czy się nadaje na operację , a ja na to, że nie przy ludziach bo się zaraz wszyscy dowiedzą ,że planuje zabieg.

Konsultacja 14 maj M Sz Warszawa jest ktoś od tego lekarza?
ja wczoraj "przymierzałam" na konsultacji mentory 300 i allergany 295, lekarz bardziej był skłonny do allegranów, wiec wtedy bym brała 295, choć zastanawiam się czy nie lepiej ciu wieksze, a jaki jest kolejny rozmiar allegranów? 305?

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ----------

aaa, juz linka znalzałm z tabelą rozmiarów
Stary 2013-01-16, 09:11   #10167
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

Little na 1 stronie są linki z tabelami
powiem Ci jak było u mnie na powiekszenie piersi to mama z babcia mnie nagadywały bo oglądały ten program na tvn-ie o tej chirurgi plastycznej i mama powiedziała że ona całeżycie zakompleksiona gdyby były w jej czasach takie możliwości to od razu by powiększyła piersi i powiedziała że weźmie pożyczkę z pracy babcia doda a ja tyle ile bedę mogła no przeciwny był tata oj i to bardzo aż wyzywał mamę by nie mieszała mi w głowie i takie tam ale po poau dniach pochodził po necie popatrzył i mi powiedział idź i rób cycuchy jakie ładne potem są nawet wydzwaniał do mnie do pracy a widziałem w tv jak robia operacje nic strasznego a jakie potem piękne cycki miała chociaż siostra była przeciwna mówił apo co Ci piersi lepiej odkładaj kase na spłatę kredytu na mieszkanie a mama sie wściekła i jej powiedziała to oddaj swoje gadasz tak bo masz duże to się zamkła .. więc opinie są różne i lepiej jak najmniej osób wie bo mnie osobiście to co siostra powiedziała to mnie bardzo zabolało potem zmieniła zdanie .... ale ciągle się wypytywała skąd kase wziełam a z mamą i babcią ustaliłyśmy że ja wziełam w pracy pożyczkę bo potem by gadała że na takie rzeczy mama daje kase a jej nie chce na coś innego ...

Proponuje kochana żebyć wcześniej w necie poszukała zdjęć przed i po i w trakcie rozmowy z mamą pokazała jej te zdjęcia żeby wiedziała jak to jest jak wygląda kobieta po operacji może wtedy do niej coś dotrze i powiedz żeby to dla siebie zachowała bo nie chcesz by ktoś inny z rodziny wiedział tak jak u mnie wiedzą tylko rodzice babcia siostra i mój partner i wsio
Stary 2013-01-16, 09:13   #10168
korolowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jusi84 Pokaż wiadomość
witam się z rana

ania - fajnie że dobrze się czujesz wracaj do domku i odpoczywaj sobie

korolowa- mi dr też takie zaproponował i wziełam 300 haha ale zastanawiam się czy nie wziąść o 1 rozmiar większy jak się da oczywiście bo b. dużo dziewczyn mówi że później wychodzą mniejsze... a jak się dr pytałam czy po op będą mniejsze to powiedział że nie to sama nie wiem co myśleć .. przed op jeszcze pogadam o tym dokładnie z doktorkiem
A ja jestem chora szlak by trafił kierownik mnie zaraził łazi chory i zarazki rozsiewa dziewczyny z pokoju tak samo smarkaja już
a co mi dr mówił, że mam być zdrowa i nie brać żadnych leków apapy itp... głowa mi pęka

a mi powiedział, że po w stosunku do konsultacji maleją o jakieś 10%, czyli tak jak je widzę na konsultacji to będą już po o te 10% mniejsze. generalnie będę chciała jeszcz ewpaść tam na jedną przymiarke zanim wybiorę rozmiar. jezuu,ale jestem podekscytowana
Stary 2013-01-16, 09:17   #10169
LittleButterfly
Raczkowanie

jusi84,

też właśnie chcę żeby jak najmniej osób wiedziało. Mieszkam z rodzicami i dziadkami więc trochę ciężko będzie to ukryć też bym chciała żeby moja mama powiedziała mi żebym robiła i spełniała swoje marzenie ale już usłyszałam od niej że ona też kiedyś miała taki kompleks i po ciąży jej urosły więc u mnie też tak będzie ;/
Stary 2013-01-16, 09:25   #10170
korolowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez LittleButterfly Pokaż wiadomość
jusi84,

też właśnie chcę żeby jak najmniej osób wiedziało. Mieszkam z rodzicami i dziadkami więc trochę ciężko będzie to ukryć też bym chciała żeby moja mama powiedziała mi żebym robiła i spełniała swoje marzenie ale już usłyszałam od niej że ona też kiedyś miała taki kompleks i po ciąży jej urosły więc u mnie też tak będzie ;/

a ja gadam o tym na prawo i lewo w pracy i wśród bliskich znajomych i tak się pokapują przeciez jak zobaczą mój nowy dekolt
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości