|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV
spoko mlodzieniec cie wygrzeje
![]() ![]() zapisalam sie do klubu tworczego nauczyciela co miesiac fajne kursy - jutro decoupage, potem quilling, pomoc dzieci 6 letniemu itd a co ![]() a tak poza tym wchodze do domu - a pat tanczy (kręci sie w kolko i trzepie glową) i śpiewa (bez muzyki) "a ona się bała pogźiebowwww" boskooooo tatuś kupil sobie kult unplugged i syn szaleje... oooo a teraz "maljaaaa ma syna maljaaa" buhahahha
|
|
#572 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem... ale mielismy ciezka przeprawe... po pierwsze maz mial strasznie ciezki dzien w pracy, wiec nie musze mowic ze od progu byl wkurzony i wykonczony... mial wyjsc z pracy o 15,45 a wyszedl pare minut po 16... dobrze ze nie kazalam mu jechac po siebie do domu ale przespacerowalam sie pod firme...niby 15 minut ale do lekarza od nas jest prawie 40 km wiec juz bylismy spoznieni... potem korki i same czerwone swiatla... dzwonilam ze sie spoznie... a na koniec juz podjezdzamy pod gabinet patrzymy a tam guma w kole
co do wizyty to nie mam wiesci ani dobrych ani zlych...na podstawie miesiaczki panu wyszlo 5 tydz. 6 dzien, a na podstawie usg 5 tydz. 3 dzien... jest pecherzyk i jest cialko zolte, ale na razie nie ma akcji serca ani nic z tych rzeczy... trzeba czekac i byc dobrej mysli... mam nastepna wizyte w przyszly czwartek ale pelen profesjonalizm... nie dosc ze mnie zbadano to jeszcze pobrano mi krew na wszystkie badania... padlam....jedno co mi powiedzial i co moze powinno mnie martwic? to ze moj pecherzyk ma dosc nieregularny ksztalt i ze to ponoc nie raz moze prowadzic do poronienia... ale powiedzial ze nie jest to regula i mam sie nie martwic bo moze taka moja uroda... pytalam tez pana o duphaston, ale on mowi ze w niemczech sie to bardzo rzadko stosuje i tylko za pisemna zgoda pacjenta, bo ponoc nie jest potwierdzone jego dobroczynne dzialanie w ciazy.... |
|
|
|
#573 | |||||
|
Zakorzenienie
|
czesc
Cytat:
http://allegro.pl/muzyczna-mata-eduk...931122015.html ma dużo melodyjek róznych, jak sie nacisnie na zwierzątko to wydaje odglosy no i ma sporo dźwiekó róznych.... Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#574 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć babeczki
![]() Jesteście kochane- dziękuję za rady Całą noc myślałam o tym netbooku i dziś rano też i w końcu z mężem stwierdziliśmy, że dla mojego komfortu pisania (rzeczy do pracy) jednak dołożymy troszke kasy i kupimy laptopa (nie netbooka) 14 calowego. Mąż się w to zgłębił i zamówił mi Assusa http://allegro.pl/show_item.php?item=2922562744 już się nie mogę doczekac kiedy przyjdzie. Dziś Mąż poszedł na noc do pracy a mi dał misję - mam sobie wszystkie swoje rzeczy z tego komputera przygotować do przeprowadzki na mój nowy ![]() Kasiu tulę ![]() Ktosiu o kurcze... zdrówka. Śliweńko Marta zazdroszczę, u nas nie ma takich klubów. Samba trzymam kciuki. Ana, Marta co robicie z dziećmi na Dzień Babci? - chodzi mi o prezenty. |
|
|
|
#575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sambuś moja Agata tez miała nieregularny kształt pęcherzyka, tez sie bałam jak cholera. Edytowane przez Scio Czas edycji: 2013-01-15 o 21:18 |
|
|
|
|
#576 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Sambuś trzymam kciuki i mam nadzieje ze wszytsko bedzie w porządku Katunia zdrówka zyczę ![]() KAsiu mam nadzieje że los sie odwróci i wszytsko bedzie dobrze wiecej nie ogarnelam nie moge sie wbic w rozmowe... jakoś nei potrafię
|
|
#577 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Samba trzymam kciuki
|
|
#578 |
|
Zakorzenienie
|
Samba trzyma kciuki za kolejną wizytę
Madzia mam nadzieję że będziesz zadowolona z zakupu
|
#579 |
|
Zakorzenienie
|
Śliweńko też mam taką nadzieję
![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- Ale mi dziś wizaz źle chodzi
|
|
|
|
#580 |
|
Zakorzenienie
|
zuzka ma za tydzien bal przebierancow i nie wiem za co ja przebrac.
nie chce zadnych wozek etc. moze ubiore ja za kowbojke, albo marynarza mysle mysle, co by tu jeszcze....
|
|
|
|
#581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dam po zdjęciu 13x18 w ramce, do tego moja tesciowa dostanie bukiet kwiatow i na wspolke z tesciem czekoladki a moi rodzice rowniez foto w ramce i slodycze, mama kwiaty i perfum
|
|
|
|
|
#582 | |||||
|
Zakorzenienie
|
ale że nie zupki chińskie?? nie poznaję koleżanki!
![]() Cytat:
Uwielbiam Twego syna! ![]() ![]() Cytat:
Trzymam mocno kciuki!!! Cytat:
zaskoczyła mnie, ale myślę, że mój wzrok sporo wyraził ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Witajcie, Wczoraj miałam bardzo miły wieczór. Posiedzieliśmy z sis i jej facetem - miło się siedziało do tego piwko/winko - mistrzostwo! ![]() No i czekam na obraz nadal. Tak chciałam żeby przyszedł wczoraj ale nic z tego - więc może dzisiaj się uda
|
|
#583 |
|
Zakorzenienie
|
o masakra, maz nas zapisal na bal przebierancow dla doroslych
![]() ![]() w co ja sie przebiore?
|
|
|
|
#584 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia u nas w biedronce widziałam wczoraj koszulki na dlugi rękaw dla dziewczynek, miały nadruk kamizelki kowboja i rewolwer za paskiem, za całe 3 zł więc może Zuza będzie Kowbojką
|
|
#585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#586 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#587 |
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje za kciuki... mam nadzieję, ale obawy są równie duże... dokladnie rok temu dowiedzialam sie ze poprzednia ciąza sie nie rozwija... no ale teraz po prostu musi byc dobrze...
a bardzo nieregularny byl jego ksztalt? bo moj wygladem przypomina taka jakby kropelke spadajaca... szczerze to bym nie zwrocila uwagi ze jest nieregularny bo sie na tym nie znam, wydawalo mi sie ze pecherzyk jak pecherzyk, ale on stwierdzil ze dosyc nieregularny... |
|
|
|
#588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cruella de mon? Kupisz tylko jakąś perukę, rękawkiczki na pewno jakieś znajdziesz do tego jakaś czarna sukienka i już ![]() ![]()
|
|
#589 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#590 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
tzn. wszystko jeszcze do skończenia, szczegóły trzeba dopracować ![]() W ogóle to powiem, że dzisiaj się załamałam się... dostałam rano smsa od mamy dziecka, które miało grać główną rolę Na kogoś innego za późno juz raczej, bo mówił kilka zdań... a nawet gdyby kogoś wybrać to ten może przyjdzie na samo przedstawienie i innemu dziecku byłoby przykro (choć w ogóle wątpię żeby się nauczyło...) bo impreza w ten piątek |
|||
|
|
|
#591 |
|
Zakorzenienie
|
taka sprytna jesteś
![]() ![]() jak mojego nie ma to za każdym razem robię kurczaka na ryżu, bo ja uwielbiam, a on coś kręci nosem... ![]() Ana powodzenia!
|
#592 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#593 |
|
Zakorzenienie
|
ja się nie domyśliłam. Podejrzewam, że coś jest nie halo, ale szczerze myślałam, że to w matce jest problem. Także dla mnie zakończenie było sporym zaskoczeniem.
|
#594 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o leki na podtrzymanie to gdzieś czytałam, że gwarancji nie dają, jak ciąża ma się utrzymać to się utrzyma bez leków. Cytat:
|
||
|
|
|
#595 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję że szybko kogoś znajdziesz
|
|
#596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
progesteronu tez nie dostałam |
|
|
|
|
#597 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#598 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja do mamy dzwoniłam i powiedziała że jak będzie lepiej to go w piątek przyprowadzi, no i teraz jak ja wybiorę inne dziecko, a tamten przyjdzie? ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#599 |
|
Zakorzenienie
|
Rosi Ty szpiegu!
Ja się nie domyśliłam wcale![]() Ciekawe jak Ci się spodoba Gorzka czekolada ![]() Witajcie! U mnie chorowania ciąg dalszy i końca nie widać. Po południu idziemy z Marceliną znowu do lekarza tyle że prywatnie, bo w mojej fantastycznej przychodni nie ma miejsc i w nosie mają, że dziecko ma gorączkę. Bez komentarza. |
|
|
|
#600 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale tak ryzykować też niefajnie, bo na końcu ty będziesz musiała czytać rolę tego choruszka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.

ale pelen profesjonalizm... nie dosc ze mnie zbadano to jeszcze pobrano mi krew na wszystkie badania... padlam....jedno co mi powiedzial i co moze powinno mnie martwic? to ze moj pecherzyk ma dosc nieregularny ksztalt i ze to ponoc nie raz moze prowadzic do poronienia... ale powiedzial ze nie jest to regula i mam sie nie martwic bo moze taka moja uroda... 

mysle mysle, co by tu jeszcze....

mam nadzieję że szybko kogoś znajdziesz