|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#481 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 458
|
Dot.: W³osy na blond farbujemy i o ¿yciu dyskutujemy. Czê¶æ XXII
Cytat:
|
|
|
|
|
#482 | |||||||
|
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 1 463
|
Dzieñ dobry blond piêkno¶ci
![]() Cytat:
Ja te¿ siê muszê wybraæ do fryzjera. Ale jako¶ nie mogê siê zebraæ ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
A ja mam tylko u Ciebie album z w³osami, ale tam s± tylko fotki w³osów, bez twarzy ![]() ![]() exclusivee A¿ tak ¼le na pewno nie wysz³o Dobrze, ¿e znalaz³a¶ odcieñ w którym Ci do twarzy. A z pomoc± Bunny na pewno dojdziesz do wyrównania reszty w³osów Cytat:
![]() ![]() Ja, gdy bra³am wcze¶niej hormony, to skrêt mia³am, gdy przesta³am, nadal go mia³am. Teraz znowu biorê, i w³osy nadal mi siê faluj±. Wiêc nie mam pojêcia. Mo¿e akurat w Twoim przypadku hormony maj± na to jaki¶ wp³yw. Cytat:
![]()
|
|||||||
|
|
|
#483 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 526
|
Cze¶æ piêkne
wiza¿ z rana jak ¶mietana!U¿ywa³y¶cie tej czarnej serii loreala? W super pharmie jest teraz na ni± promocyja i siê zastanawiam, czy nie wzi±æ od¿ywki.
01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2013-01-16 o 10:46 |
|
|
|
#484 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#485 | ||
|
Konto usuniête
|
Cytat:
Ja nie u¿ywa³am, ale te¿ siê na ni± czajê. Caskada na swoim blogu pisa³a recenzjê o masce z tej serii. ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#486 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 18 958
|
Cytat:
suszarka siê przegrza³a, bo wiecie, uczy³am siê suszyæ na szczotkê i TROCHÊ za d³ugo to trwa³o lokówka siê zjara³a, czajnik sam siê wy³±cza podczas gotowania wody, a toster nie "wyrzuca" chleba
|
|
|
|
|
#487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mamy podobne zaburzenia. W tym tygodniu spali³am juz dwie zarowki, jedna w pracy, druga w domu. ¯elazko parowe w pracy odmawia wspó³pracy i sie wy³±cza, a jak kiedy¶ dawno temu wesz³am do pokoju i zapali³am ¶wiat³o to zgas³ tv |
|
|
|
|
#488 | ||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 067
|
Cytat:
![]() agatko jak gwiazda wygladalas Cytat:
nie poddawaj sie!Cytat:
bez kitu ale podobna Cytat:
moze wezwij jakis serwis niech ja sprawdza nim sie spali calkiem??? a moze to gdzies od sasiada zalatuje ci wentylacja?
|
|
#489 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie wiem nic o czarnej odzywce Cytat:
![]() Cytat:
czeko dziekuje za fotki wiecie co.... moj dziadek poszedl dzis do lekarza wypisac sobie leki, tzn tz go przed praca zawiozl do osrodka... i sie podobno przewrocil gdzies tam, dostal jakiegos ataku i karetka go zabrali do szpitala... i teraz jest na izbie przyjec a ja czekam na telefon co za masakra, znow cos sie dzieje, ale jaki on mogl miec atak? zawal???![]() moj biedny dziadzius... pojade do niego po poludniu jak bedzie decyzja na jaki oddzial trafi, zawioze mu graty i zobacze co tam sie wydarzylo.... znow czarna seria
|
|
#490 |
|
Konto usuniête
|
Dziewczyny, zobaczcie, jak mi siê ociepli³ odrost po tygodniu
Wszystko pewnie przez to wcze¶niejsze malowanie be¿owym blondem. Zachcia³o mi siê Pierwsze zdjêcie zaraz po malowaniu, a reszta tydzieñ po. |
|
|
|
#491 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 18 958
|
Cytat:
oby nie zawa³... Mo¿e jako¶ zas³ab³ a nie atak, nie wiem, wyja¶ni siê wszystko jak zadzwoni±Kylie by³a¶ drugi raz w Inglocie po ró¿? jak nie to go nie kupuj tzn. jako ró¿ my¶lê, ¿e bêdzie ok, ale jako bronzer... kolor super ekstra, ale ma³o wydajny, u mnie ju¿ widaæ dno, a ile ja siê nim ciapam? z 1,5 miesi±ca i to nie codziennie...kupi³am teraz z Inglota typowy bronzer w tych paseczkach AMC, ciekawe jak siê sprawdzi, mam roz¶wietlacz z tej samej serii i jestem bardzo zadowolona |
|
|
|
|
#492 | |
|
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() Na pewno wszystko jest ju¿ dobrze z dziadkiem, skoro nie dzwoni Twój t¿. A na pewno ju¿ lepiej Ja niestety nie mam ju¿ ¿adnego dziadka. |
|
|
|
|
#493 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 195
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Nie zwróci³am nawet uwagi na ten kolor przy ogl±daniu palety Tym razem na pewno siê nie poddam Zaraz poszukam kabla i spróbujê zrobiæ jakie¶ zdjêcia telefonem, ¿eby pokazaæ Wam co mam na g³owie Je¶li wszystko mi siê wyrówna to jestem pewna na 100% ¿e na nastêpne farbowania biorê alfaparf
|
|||
|
|
|
#494 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
krew mu brali juz 3x ciagle cos zle wychodzi teraz lezy pod kroplowka... przewrocil sie nawet do gabinetu lekarskiego nie doszedl, bo mu sie w glowie zakrecilo i wezwali karetke zeby go zabrala...zobaczymy, jak beda wyniki to go pewnie na oddzial wrzuca to po pracy tz pojedziemy do niego ![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ---------- Cytat:
za miesiac bedzie mial 85 lat...ciezko powoli zaczyna byc...Cytat:
pokaz co wyszlo. ja mowilam ze alfa to alfa, bardzo rzadko zawodzi na tyle osob ktorym radzilam alfe, albo sama robilam to moze gora 5 bylo nie zadowolone
|
|
#495 |
|
Zakorzenienie
|
Bunny a ta palette nie wyjdzie u mnie za ciemno?
Tzn. chodzi mi o to czy to bêdzie faktycznie widaæ ten blond, bo jak patrzê na opakowanie to tak jakbym br±z widzia³a jasny
|
|
|
|
#496 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() znalazlam w³asnie karte gwarancyjna i po drodze do pracy za³atwie sprawe. Niech ktos przyjdzie i mi to zobaczy, bo kiedys nie daj Bo¿e cha³upa mi sie zjara ![]() Cytat:
moze poprostu jest os³abiony, strasi ludzie zle znosza zmiany pogody, zime itp. Widze to po mojej babuni ![]() My¶le,¿e dostanie wzmacniajaca kroplowke i bedzie wszystko dobrze Cytat:
![]() Wiesz,kupilam ten co kiedys mialam i jest rewelacyjny. Dobrze sie rozprowadza, ma sliczny kolor i nie pyli przy nabieraniu. Utrzymuje sie caly dzien ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...uch-blush.html ja mam w kolorze 30, taka brzoskwinia z malutkimi drobinkami, ale nie tam zeby chamski brokat
|
|||
|
|
|
#497 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ciemny blond, sorki... odpada o czym ja dzis mysle Cytat:
mam mu zawiesc rzeczy pozniej... ech...
|
|
#498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój ostatnio przechodzi³ zawa³ i 4tygodniow± rehabilitacje w sanatorium... Oby Twój wyszed³ z tego ca³o ![]() A tych rudo¶ci ju¿ rozja¶niaczem nie ruszaæ wcale? Farba bêdzie w stanie to pokryæ? Czy lepiej na tych najciemniejszych rudych fragmentach zrobiæ k±piel na wodzie 6% dodatkowo? |
|
|
|
|
#499 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnim razem jak robi³am wellatonem mia³am po nim okropny susz na g³owie i nie chcê tego powtarzaæ, bardziej ju¿ ufam palette No chyba ¿e nie ma alternatywy to trudno jako¶ siê pomêczê ![]() Edit: Pewnie porobi± mu badania, nie zamartwiaj siê na zapas, poczekaj do wizyty w szpitalu, pewnie tam powiedz± Ci wiêcej. Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-01-16 o 11:59 |
|
|
|
|
#501 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wiec zostaje ci wellaton albo loreal.
|
|
#502 | |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 1 995
|
Cytat:
, a ja swojemu pierworodnemu mialam dac na imie Hugo Vincent - po dziadku . Corka miala byc Rebecca, ale kuzynka imie skradla i terz w kropce jestesmy . Bo ja ze swoim to juz kilka lat sie zastanawiamy nad imionami, a dzieci nie planujemy jeszcze dlugo .Piesulek slodki. |
|
|
|
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
exclusive masz jeszcze z nutrisse garnier 8.1 i tyle chyba...
|
#504 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 1 995
|
|
|
|
|
#505 |
|
Zakorzenienie
|
Koniec tego dobrego, trzeba do pracy sie zbierac
![]() Bunny trzymaj sie kochana Mi³ego dnia wszystkim |
|
|
|
#506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedzia³abym ¿e to taki ¶redni wyp³owia³y rudy Teraz w ¶wietle dziennym nawet odrosty wydaj± mi siê szarawo rudawe ![]() To chyba wellaton najlepiej mi wyrówna w³osy z tych trzech? ---------- Dopisano o 12:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Bunny a loreal casting 801? Widzia³am ¿e ³adnie wychodzi, tylko nie wiem czy podo³a
|
|
|
|
|
#507 |
|
Zakorzenienie
|
to farba powinna ci to zakryc jak wyplowiale. garnier tez da rade mysle wiec jak masz po welku sieke to rob garnierem- na 30 minut na wlosy.
|
#508 | ||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 942
|
hej!
piêkna¶ jest Cytat:
trzymam kciuki za powrót do blondu ![]() Cytat:
spróbuje na nastepny raz przed myciem Cytat:
Cytat:
oby szybko wróci³ do zdrowia ![]() no i musia³am umyæ w³osy no poprostu tak t³ustych w³osów jeszcze nie mia³am nigdy na drugi dzieñ cobacze jak teraz z nimi bêdzie i wiecie co¶ nie tak jest z moj± skór± na g³owie nie mam ³upie¿u ,nie jest czerwona ,ale swêdzi mnie po myciu i w nocu gdy le¿e na poduszce zamówi³am sobie w aptece taki szampon z ziaji med na swêdz±c± skórê g³owy i zobacze po nim czy mi siê co¶ polepszy czy to mozliwe ,¿e odstawi³am magnez z wit.b6 i to od tego ? mam tak gdzie¶ od pó³tora miesi±ca ,zreszt± twarz i cia³o te¿ jakby suchawe i napiête muszê balsamowaæ i kremowaæ
blonding zapuszczanie i regeneracja w³osków ![]() by³o - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podciêciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening ca³ego cia³a |
||||
|
|
|
#509 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to juz lepiej wikinga chyba z preference nie wiem czy nie powalilam...a nie sorki kopenhage nie wikinga.---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Cytat:
![]() mam to samo, wszystko mnie swedzi ![]() ale jak juz mnie glowa swedzi extremalnie to myje szamponem tz- clear men sensitive na swedzaca skore i wrazliwa i przechodzi jak reka odjal
|
|
#510 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 942
|
Cytat:
nigdy tak nie mia³am , wiêc to mnie zastanawia przecie¿ jakby to by³o od farby to by mnie swêdzia³o ju¿ po na³o¿eniu na g³owe i czerwone by by³o ,a tu nic takiego tylko po myciu zaraz i w nocy gdy w³osy pocieraj± po duszke to jest takie chwilowe nie tak, ¿e drapie siê ca³y czas ![]() jak bêdê w rosku to sobie go kupie ![]() znalaz³am jeszcze co¶ takiego na stronce rosska http://www.rossnet.pl/Produkt/Dermag...0g,100999,1836 ktos mo¿e u¿ywa³?
blonding zapuszczanie i regeneracja w³osków ![]() by³o - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podciêciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening ca³ego cia³a Edytowane przez asiabb1983 Czas edycji: 2013-01-16 o 12:55 |
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.

tak balowo wlasnie
Dobrze, ¿e znalaz³a¶ odcieñ w którym Ci do twarzy. A z pomoc± Bunny na pewno dojdziesz do wyrównania reszty w³osów
[COLOR="Silver"]

co za masakra, znow cos sie dzieje, ale jaki on mogl miec atak? zawal???
oby nie zawa³... Mo¿e jako¶ zas³ab³ a nie atak, nie wiem, wyja¶ni siê wszystko jak zadzwoni±

to ciemny blond, sorki... odpada o czym ja dzis mysle