|
|
#1921 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. V
A ja zamówiłam w piątek wieczorem u tego sprzedawcy kilkanaście rzeczy i właśnie czekam na kuriera bo dzisiaj ma być![]() A i powiem Wam, że porządny ten sprzedawca, (mam nadzieję, ze produkty też) w poniedziałek wieczorem do mnie dzwonił że niestety mają problem i jednego koloru pieluszki tetrowej kolorowej nie mają i czy może być w innym kolorze
|
|
|
|
|
#1922 |
|
Zakorzenienie
|
Jaaaa pitole
Ale zimnooo Pacze na tele a tu tylko -5 Ale wiatr zimny wieje wiec pewnie odczuwalna ze -15 aaaaa Aa i tez mam pizame z zyrafa ;-) haha Tylko u mnie zadna nie bedzie takiej miala No chyba ze z ta moja kolezanka spotkamy sie na porodowce ( ona ma termin na 8.4 ) No nic zaraz trza marsnac dalej dobrze ze bany co 10min jezdza to nakos dam rade haha |
|
|
|
|
#1923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do drugiego pytania to nie wiem. |
|
|
|
|
|
#1924 |
|
Zadomowienie
|
Witam dzisiaj troszkę wcześniej
![]() Jakie majteczki kupujecie, siateczkowe jednorazowe?
|
|
#1925 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1926 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#1927 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), ale bedzie wieksze 140 cm i z mozliwoscia przebudowania gdyby lozeczko bylo juz zlozone, to bysmy oczywiscie zostawili ![]() a plyn chodzi do prania? jeszcze nie wiem... albo Frosch, Persil Sensitive lub marka DM DenkMit Ultra Sensitive.. ale to jezszce mam czas na myslenie (najwazniejsze, ze nie bede stosowac plynow do plukania, gdyz te czesto uczulaja.. a i ubranka chyba tez lepiej by nie pachnialy za bardzo, gdyz to tez moze draznic delikatne zmysly malucha)(ja uzywam plynow do prania, choc w testach do proszkow sie nie umywaja... podobno ubrania szybciej szarzeja i slabiej usuwaja plamy.. ale jakos sie przyzwyczailam)
|
|
|
#1929 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() foteczki dawaj ![]() witam się w równo 34 tyg od jutra 35 tydzień
|
|
|
#1930 | |
|
Zadomowienie
|
i jak? i jak?
pochwal się co zamawiałaś i z czego jesteś zadowolona a z czego nie, bo póki nie kliknęłam kup teraz jeszcze mam czas zrezygnować jak coś jest nie bardzo ![]() Cytat:
![]() ciągle jak widzę "8miesiąc" albo "9 miesiąc" serce zaczyna mi walić
|
|
|
#1931 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#1932 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem jak Wy kochane, ale ja jak patrzę na kalendarz, to aż mi serce szybciej bije. Czuję takie mega podekscytowanie jak przed jakimś wielkim i fantastycznym wydarzeniem Przed ślubem nawet tak się nie czułam, haha ![]() Moja mama właśnie mi zadzwoniła, że znajoma załatwia dla Sławka u swojej siostry ubranka Posprzątałam, robię pranie i zastanawiam się czy uda mi się...upiec chleb
|
|
|
|
#1933 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
za lekarza, i żebyś znalazła trochę czasu na odpoczynek Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja witam się w 34 tyg Dzwoniła dziś do mnie pani ze sklepu mamissima.pl (ten od kocyków la millou) i mówi, że moje zamówienie omyłkowo zostało wysłane na zły adres, że pierwszy raz im się zdarzyło takie coś (bo jakaś nowa osoba się tym zajmowała) i że bardzo przepraszają, że będzie zwłoka w realizacji, i postarają się wysłać jak najszybciej i że dorzucą jakieś gratisy w ramach rekompensaty hie hie, nie spieszy mi się, a gratisiki mile widziane
|
||||||||
|
|
|
|
#1934 | |
|
Zakorzenienie
|
Ależ proszę bardzo
![]() Cytat:
![]() A oto moje zamówienie
|
|
|
|
|
|
#1935 | ||
|
Rozeznanie
|
no niby może, ale nie jestem przyzwyczajona bo moja córa wisiała non stop głową w dół, a poza tym nie czułam jakichś mega wypychań które świadczyłyby o przekierunkowaniu..
chyba że cwaniaczek zrobił to w nocy.. ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ty to już w ogóle w górki..
|
|
|
#1936 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1937 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1938 | |
|
Rozeznanie
|
o następna z górki..
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
|
|
|
#1939 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
za skończony tydzień co do czkawki to niby może być odczuwalna w różnych miejscach Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mąż mnie rozpieszcza kupił mi 2 bułki słodkie - moje ulubione, więc zjadłam 2 a teraz mój tato przyszedł i przyniósł owoce, sok dr vitt i słodycze
|
|
|
|
#1940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też chyba w piatek wezme sie za zamawianie reszty rzeczy z allegro m.in pieluchy tetrowe, prześcieradło wózek i łóżko i pokrowiec na przewijak. noi musze się za materacem rozejrzeć.
|
|
|
#1941 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- własnie mój mały tez jak ma czkawke to czuje ostatnio tak bardzo niskooom ciekawe czy zrobił fikołeczka i jest główką w dół bo lezał ułożony pośladkowo, coś czuje ze się przekrecił bo równiez przeszły mi bóle te co miałam w okolicach pecherza po prawej stronie, które zwiazane były z tym ze mały wlasnie tam naciskał pupcią |
|
|
|
|
|
#1942 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
|
#1943 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
a jaki powód w Twoim przypadku jest wskazaniem do cesarki, oczywiscie jesli można wiedziec? |
||
|
|
|
|
#1944 | |
|
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
super
|
|
|
#1945 |
|
Rozeznanie
|
a ja jestem w pracy i dostałam dziś od jednego klienta cały wór cukierków, najgorsze ze takie są pyszne
|
|
|
|
|
#1946 |
|
Zadomowienie
|
a czy ja kiedyś dostanę się do klubu?
już tyle z Wami jestem...
|
|
#1947 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. zwłaszcza że byłam jedną z pierwszych mam z grona moich najbliżyszych znajomych i tylko gdzieś w necie mogłam poczytać opinie a zasiegnąc wiadomości z pierwszej ręki już nie, nie mówiąc o poprowadzeniu w trudnym terenie. mam po młodej wózek coneco toledo i oprócz tego że jest strasznie ciężki to jestem z niego zadowolona. spacerówka się rozkłada praktycznie na płasko, tylko cóż z tego skoro moja córa od kiedy sie na niego przesiadła usnęła w nim może z 10 razy. a długo nim jeździłyśmy...świat był za ciekawy zeby spać. a inne mamusie przykrywały dzieci i czytały książki plus tego taki że spała w domu i mogłam coś zrobić a nie zajmować się nią.zmierzyłam sobie ciśnienie dzisiaj takim nadgarstkowym 90/60 ![]() to przez kolejke i babsztyla w rejestracji miałam 140 /90 Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
mam pytanko do tych mam co chodzą na szkoły rodzenia co wam mówią o pielęgnacji pępka? jakie są teraz zalecenia? młodej pępek odpadł w inkubatorze więc go ledwo widziałam ze 2 razy. a moje drugie pytanko do tych doświadczonych, jeśli nie poruszałyście tego tematu; pielęgnacja chłopca; wiem ze fiutek ma być w dół bo zasika wszystko, ale przepraszam za wyrażenie; obciąga się teraz czy nie?bo ja słyszałam w przeciągu obydwie wersje i co się właściwie smaruje? nie pochwaliłam się wczoraj; Tymek 1614gr w 30 tygodniu idę się bawić bo córce się nudzi, trzymam kciuki za wasze zakupy.
|
|
|
#1948 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() fajnie i grzecznie ze strony mamissimy. uczciwie!
|
|
|
|
#1949 |
|
Zadomowienie
|
i juz po kciuki pomogły mimo nie za dobrych wyników za tydzien do kontroli diagnoza potwierdzona dzidzia z nami bedzie wczesniej dokładny termin na najblizszych wizytach sie dowiem pani prof troche mnie zmartwiła bo powiedziała ze jak wyniki jeszcze sie pogorsza to mam isc do szpitala i jak najszybciej rozwiazc ciaze wiec w kazdym momencie musze byc gotowa do szpitala teraz tylko zrobie obiadek i leniuchowanie pozatym jestem przeziebiona i mam sie wygrzewac pod kołderka wiec prawie nic mnie z łóżka nie ruszy do soboty
|
|
#1950 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zle chyba tam napisalam chodzilo mi przescieradlo na wozek i lozko. bo wozek (teoretycznie) i lozko mam ;p Cytat:
nie jestem doswiadczona ale absolutnie nie wolno sciagac napletka ![]() kawał chłopa z tymka matko wasze maluchy takie "normalne" wagowo a moj kloc. w 30 tyg mial 1830gram. caly czas jestem w strachu zeby mi nie powiedziala jutro ze 3 kg wazy ![]() tylko jedna mamusia ( przepraszam nie pamietam ktora) tez ma klocuszka ![]() ---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.

i właśnie czekam na kuriera bo dzisiaj ma być

foteczki dawaj 

za lekarza, i żebyś znalazła trochę czasu na odpoczynek
hie hie, nie spieszy mi się, a gratisiki mile widziane
zwłaszcza chodzi mi o majciochy
sama sie zastanawiam - przed ciaza to ja tez potrafilam z 5 zjesc a teraz - podobno zoladek mi sie zmniejszyl