Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-16, 09:18   #2311
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI

bry. właśnie szykowałam się do lekarza jak zobaczyłam na tel 3 połączenia nieodebrane z przychodni i smsa, że lekarz odwołał dzisiejsze wizyty a ja miałam zwolnienie do wczoraj teraz na szybko przepisałam się na jutro i mam nadzieję, że da zwolnienie z dzisiejszą datą

póki co chłop szuka informacji o fotelikach samochodowych bo chyba już się zdecydowaliśmy, wózek chyba też już wybrany, przynajmniej na chwilę obecną, na dziś w planach wypad na ciuchy/komisy w poszukiwaniu śpiworka do spania.

dzisiaj 31t1d czyli zaczęty 32 czyli powinnam już mieć torbę do szpitala w razie W ??? zaraz na zawał zejdę.

Edytowane przez moni_ka.g
Czas edycji: 2013-01-16 o 09:19
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 09:26   #2312
measia
Wtajemniczenie

GG do measia Send a message via Skype™ to measia
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XVI

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
bry. właśnie szykowałam się do lekarza jak zobaczyłam na tel 3 połączenia nieodebrane z przychodni i smsa, że lekarz odwołał dzisiejsze wizyty a ja miałam zwolnienie do wczoraj teraz na szybko przepisałam się na jutro i mam nadzieję, że da zwolnienie z dzisiejszą datą

póki co chłop szuka informacji o fotelikach samochodowych bo chyba już się zdecydowaliśmy, wózek chyba też już wybrany, przynajmniej na chwilę obecną, na dziś w planach wypad na ciuchy/komisy w poszukiwaniu śpiworka do spania.

dzisiaj 31t1d czyli zaczęty 32 czyli powinnam już mieć torbę do szpitala w razie W ??? zaraz na zawał zejdę.
ja sie pakowalam w 35 czy w 36 tygodniu
measia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 09:29   #2313
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

wrrrr... jeszcze dzwonili do mnie z przychodni i powiedzieli, że nie ma opcji, żeby lekarz wystawił mi jutro L4 od dziś więc lecę szukać lekarza, który przyjmie mnie dzisiaj i będzie łaskawy wypisać mi L4...
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 09:31   #2314
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez adunia89 Pokaż wiadomość
U nas wczoraj stuknął 20-ty tydzień

Cytat:
Napisane przez natalia_23 Pokaż wiadomość

Mam doła wczoraj się dowiedziałam, że moja koleżanka poroniła a ja chciałam do niej zadzwonić w sprawie pracy - chciałam wskoczyć za nią... dobrze, że się nie pośpieszyłam z tym telefonem , inna koleżanka 3 raz już poroniła czemu tak dużo nas jest ;(. A tu dziś w Fakcie na 1 stronie rzucił mi się artykuł, znów zabite dziecko po porodzie .... nie umiem tego wszystkiego pojąć
Przykro mi
Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Info od Magi:

Dopiero dziś udaje mi się samej wstać z łóżka. Wczoraj 2 razy zasłabłam.
Bo dużo krwii straciłam. Niestety Mały ma infekcje i dostaje antybiotyk przez wenflon. Więc tak szybko nie wyjdziemy. A ciągle jest zakaz odwiedzin, nawet TŻ nie może wejść.
Biedna
Cytat:
Napisane przez LovelyGirl Pokaż wiadomość
Dziewczyny pomocy... moja przyjaciółka dziś poroniła - jak ją wesprzeć? co powiedzieć? czuję się zagubiona, a bardzo chciałabym ją wesprzec...
Przytul ją i wysłuchaj.Nie mów że nic się nie stało,że będzie jeszcze miała dzieci.Nie ucinaj tematu i badz przy niej.
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38660815]Dziewczyny.....

Koło 12 byłam w WC. Przepraszam, teraz będzie opis fizjologiczny :/ Byłam z potrzebą nr 2 i na końcu jak używałam papieru to zauważyłam świeżą krew.. Miałam już ten problem kilka razy, spowodowany bardzo częstą dolegliwością na literkę h. Pewnie wiecie o co chodzi. Ale później zauważyłam też brudniejszy śluz z przodu i potem poszłam siku i to samo - ciemny śluz na papierze, jakieś 3 kropki na wkładce, a jak trochę głębiej się podtarłam papierem, to też był ciemniejszy śluz. Jak brałam prysznic, to też zauważyłam kilka czerwonych i ciemniejszych "strzępków"... Jestem po prostu spanikowana :| Teraz po prysznicu byłam siku i jest czysto, nie wiem w końcu, czy ten śluz i to krwawienie było spowodowane problemem na h czy czymś innych... Jechać na IP, dzwonić do lekarza, nie wiem co robić.....???? [/QUOTE]
Perse czytałam ze strchem co dalej...Ale dobrze że z dzieckiem wszytko okDaj znać co ci powiedział dziś twój gin.
Cytat:
Napisane przez BERBIE Pokaż wiadomość

Ja jestem po wizycie u lekarza, całe szczęście nie mam zapalenia płuc, czego się bałam bo panuje u nas plaga, ale grypa mnie dopadła. wzięłam zwolnienie an 2 dni i grzeję się w łóżku, żeby wracać do pracy.
Kuruj sie
Cytat:
Napisane przez Mmedeah88 Pokaż wiadomość
Dziś mija mi i mężowi 6 lat razem, co uczciliśmy już obiadem w restauracji
Gratulacjeklas ki:

Witam z kawą

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 09:40   #2315
agatkaa1
Zakorzenienie

Witam....

Perse Kochanie nie było mnie już wczoraj.....dobrze że jest w miare ok....czekam na wieści z wizyty dzisiejszej!! trzymam cały czas!!

Cytat:
Napisane przez measia Pokaż wiadomość
agatkaa1 Tz jak uslyszal o schodach to najpierw stwierdzil, ze mam go poinformowac kiedy bede po nich latac to on wezmie urlop i bedzie siedzial w zapalonym samochodzie gotowy do jazdy do szpitala i zaznaczyl, ze mam latac tylko na pierwsze pietro, zebym miala blizej do tego samochodu. pozniej zmienil zdanie, ze najpierw pojedziemy do szpitala i tam bede latala po schodach, a na sam koniec kazal czekac z tym lataniem do przyszlej niedzieli kiedy bedzie mial wolne, bo w ta musi polki powiesic i sprzatnac po przemeblowaniu
no to nie ma bata! Musisz czekać co by półki wisiały

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
agatkaa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 09:49   #2316
measia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
Witam....

Perse Kochanie nie było mnie już wczoraj.....dobrze że jest w miare ok....czekam na wieści z wizyty dzisiejszej!! trzymam cały czas!!

no to nie ma bata! Musisz czekać co by półki wisiały
wiec grzecznie lezakuje co by nic sie nie dzialo
Stary 2013-01-16, 10:17   #2317
pani22ka
Zakorzenienie

Cytat:
wózek chyba też już wybrany, przynajmniej na chwilę obecną
jaki?!

Cytat:
wrrrr... jeszcze dzwonili do mnie z przychodni i powiedzieli, że nie ma opcji, żeby lekarz wystawił mi jutro L4 od dziś
kurdva, wszak to nie Twoja wina, że nie ma Twojego lekarza prowadzącego...

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 11:04   #2318
wieka22
Rozeznanie

Monika a może nie ma sensu szukać lekarza na szybko tylko wypisać w pracy urlop na żądanie? Ale to chyba w tedy nie ma znowu ciągłości w zwolnieniu...

ale zaraz....mil lekarz wypisywał wstecz jak miałam jelitówkę...

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ----------

znalazłam coś takiego:
Zgodnie z § 3 ust. 2 r.sz.z. zaświadczenie lekarskie może być również wystawione na okres niezdolności do pracy przypadający przed dniem, w którym przeprowadzono badania, ale okres ten nie może być dłuższy niż 3 dni poprzedzające dzień badania i jest to dopuszczalne jedynie wtedy, gdy wynik badania wskazuje, że w okresie tym ubezpieczony niewątpliwie był niezdolny do pracy. Należy przy tym dodać, że lekarz psychiatra może wystawić zaświadczenie lekarskie na okres wcześniejszy niż 3 dni poprzedzające dzień badania w razie stwierdzenia lub podejrzenia zaburzeń psychicznych ograniczających zdolność ubezpieczonego do oceny własnego postępowania.

coming soon lipiec'2016
wieka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 11:47   #2319
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
wiec grzecznie lezakuje co by nic sie nie dzialo
leżakuj poki możesz hihi

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2013-01-16, 11:58   #2320
iza243
Zakorzenienie

Dziewczyny jest szansa że mojego tż przywrócą do pracy.Od rana tylko odbieram tel w tej sprawie i sie denerwuje,on na 1 zmiane w pracy też.Bardzo was prosze o kciuki,moze się udaćMówiłam osobie która mi załatwiała prace że mimo wszystko chyba zaczne szukać innej pracy bo czuje sie tam zaszczuta przez tego palanta,ta osoba powiedziała mi żebym nie szukała innej pracy a to się załatwi...

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 12:05   #2321
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Ja już po wizycie.
Przyczyna plamień nieustalona. Lekarz pobrał mi wymaz na bakteriologię i miałam badanie krwi na krzepliwość. Poza tym z dzieckiem OK, nie ma cech odklejania kosmówki, szyjka w porządku, długa, ale... mam twardy brzuch i koniecznie Nospa 3 razy dziennie i leżing, dopóki plamienia nie ustaną. Dziś już ich wprawdzie moje bystre oko nie widzi, ale wolę dmuchać na zimne i tak czy tak poleżeć, a więc zaraz się kładę.
Nie jestem specjalnie ucieszona, bo wcześnie mi się zaczynają problemy i chemia, no ale co zrobić. Widzę, że lekarz czuwa i czuję, że naprawdę mogę do niego zawsze dzwonić. Niestety każde plamienie jest traktowane jako poronienie zagrażające i to mnie przeraża, no ale zaraz łykam tabletki i będę leżeć...

Dziękuję jeszcze raz wszystkim za wsparcie i kciuki

Cytat:
wrrrr... jeszcze dzwonili do mnie z przychodni i powiedzieli, że nie ma opcji, żeby lekarz wystawił mi jutro L4 od dziś więc lecę szukać lekarza, który przyjmie mnie dzisiaj i będzie łaskawy wypisać mi L4...
A to dlaczego? Przecież L4 można wystawić chyba nawet 2 czy 3 dni wstecz... Państwo w państwie te przychodnie...
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 12:16   #2322
kooocur
Zakorzenienie

Perse ja obastwiam jakas infekce. Wiem, ze sie marwtisz wiec leż spokojnie a wszystko minie

Czuje, że będzie dobrze!!

Iza 3mam kcukasy!!!

Dziewczyny wspominałam mojemu lekarzowi, ze lece mi drentwieja w nocy i jak leże. Kazal brać magnez i powidział, ze to normalne,a le w póżniejszej ciąży. Stwierdził, że ja jestem chudzina to może dlatego szybciej mam taki objaw.

Czy też tak miałyście???

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 12:22   #2323
pani22ka
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38677152] z dzieckiem OK, nie ma cech odklejania kosmówki, szyjka w porządku, długa, ale... mam twardy brzuch i koniecznie Nospa 3 razy dziennie i leżing, dopóki plamienia nie ustaną. [/QUOTE]i słuchać lekarza....

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Kazal brać magnez i powidział, ze to normalne,a le w póżniejszej ciąży.
od poczatku biorę magnez. tylko dawki mi się zmieniają...
na pewno nie zaszkodzi

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 12:23   #2324
measia
Wtajemniczenie

z pamietnika:
jak moj Tz przyjechal do Anglii musielism jechac do Swindon. pierwszy raz zglupialam za kierownica widzac taki znak drogowy (zdjecie 1). na zdjeciu 2 widac, jak to naprawde wyglada. I ktos mi powie ze anglicy nie utrudniaja sobie zycia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg swindon.jpg (26,8 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg magic_roundabout_1_470x180.jpg (28,3 KB, 34 załadowań)
Stary 2013-01-16, 12:25   #2325
measia
Wtajemniczenie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38677152]Ja już po wizycie.
Przyczyna plamień nieustalona. Lekarz pobrał mi wymaz na bakteriologię i miałam badanie krwi na krzepliwość. Poza tym z dzieckiem OK, nie ma cech odklejania kosmówki, szyjka w porządku, długa, ale... mam twardy brzuch i koniecznie Nospa 3 razy dziennie i leżing, dopóki plamienia nie ustaną. Dziś już ich wprawdzie moje bystre oko nie widzi, ale wolę dmuchać na zimne i tak czy tak poleżeć, a więc zaraz się kładę.
Nie jestem specjalnie ucieszona, bo wcześnie mi się zaczynają problemy i chemia, no ale co zrobić. Widzę, że lekarz czuwa i czuję, że naprawdę mogę do niego zawsze dzwonić. Niestety każde plamienie jest traktowane jako poronienie zagrażające i to mnie przeraża, no ale zaraz łykam tabletki i będę leżeć...

A to dlaczego? Przecież L4 można wystawić chyba nawet 2 czy 3 dni wstecz... Państwo w państwie te przychodnie... [/QUOTE]
jak dobrze, ze z Maluchem wszystko ok. trzymaj sie dzielnie
Stary 2013-01-16, 12:33   #2326
agatkaa1
Zakorzenienie

Perse najważniejsze że z dzidzią wszystko ok!! A teraz trenuj leżing i bedzie ok!!

Iza trzymam mocno a może tego palanta zwolnią??

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2013-01-16, 12:49   #2327
natalia_23
Zakorzenienie

witam

perse cieszę się, że z maluchem wszystko ok

measia mąż się boi, że tak szybko urodzisz? Ile pierwsze dziecko rodziłaś?

monika mi moja gin wystawiała z datą wstecz, nie było żadnego problemu.

basiarybnik przyszła @ ?

Mikołaj 19.11.2011
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 12:52   #2328
zebrawpaski
Zakorzenienie

Perse- a kiedy kolejna wizyta, końcem stycznia ? Wynik będzie wcześniej?

measia- ja bym szła na nogach jakby mi stawiali takie znaki...
jak Ty masz do szpitala taką trasę to sie nie dziwię, że położna do domu ma przyjechać

iza- taka prawidłowość - ci, którzy mają "plecy" nie są lubiani przez innych, może i kolesia zwolnią dzięki Twojej interwencji ale tym samym będziesz mieć przeciwko sobie trzech innych, którzy "pleców" nie mają...trzymam kciuki nie za to aby kogokolwiek zwaliali ale aby relacje w pracy się ociepliły bo atmosfera w pracy ważna - zwłaszcza w takich klimatach gdzie Ty się obracasz (wiem, bo pracowałam w podobnych prawie 6 lat)

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 13:11   #2329
measia
Wtajemniczenie

Cytat:
measia mąż się boi, że tak szybko urodzisz? Ile pierwsze dziecko rodziłaś?
pierwsza faza podobno byla 6 godzin tylko ja sie zorietowalam jak dostalam ostry skurcz przed polozniem sie do sprawdzenia co sie dzieje, po czym odszly wody 10 minut i bylo po wszystkim
Stary 2013-01-16, 13:12   #2330
wieka22
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jest szansa że mojego tż przywrócą do pracy.Od rana tylko odbieram tel w tej sprawie i sie denerwuje,on na 1 zmiane w pracy też.Bardzo was prosze o kciuki,moze się udaćMówiłam osobie która mi załatwiała prace że mimo wszystko chyba zaczne szukać innej pracy bo czuje sie tam zaszczuta przez tego palanta,ta osoba powiedziała mi żebym nie szukała innej pracy a to się załatwi...
oby się poprawiło

Cytat:
z pamietnika:
jak moj Tz przyjechal do Anglii musielism jechac do Swindon. pierwszy raz zglupialam za kierownica widzac taki znak drogowy (zdjecie 1). na zdjeciu 2 widac, jak to naprawde wyglada. I ktos mi powie ze anglicy nie utrudniaja sobie zycia
jak oni to ogarniają???
poziom hard...przed takim rondem pewnie sobie notatki robią i rysują jak jechać dalej

Perse czyli leżysz i pachniesza my dalej kciukasy trzymamy

wybrałam się z Małym na spacer do sklepu...chodniki w takim stanie, że myślałam że wózek pierdyknę w krzaki i pójdę z nim na rękach...ledwo wróciłam...padam

coming soon lipiec'2016

Edytowane przez wieka22
Czas edycji: 2013-01-16 o 13:13
wieka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 13:12   #2331
measia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
measia- ja bym szła na nogach jakby mi stawiali takie znaki...
jak Ty masz do szpitala taką trasę to sie nie dziwię, że położna do domu ma przyjechać
to jest w przeciwnym kierunku
Stary 2013-01-16, 13:23   #2332
Luna0
Zakorzenienie

Dzień dobry

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38671929]Dżizas nareszcie....

Nie umiałam się zalogować

No ale mniejsza z tym. Byłam na IP i po prostu Stwierdziliśmy z TŻem, że nie kombinujemy, tylko jedziemy tu do nas do szpitala...
No i przyjął mnie lekarz, pyta się co i jak, mówię, że plamienie. Ten patrzy na wkładkę - czysta. No to mówię, że brałam prysznic, ale że wcześniej było. Potem wkłada palec - rękawiczka czysta. Już robi miny...
Robi USG, oczywiście cisza. Ja już pewnie miałam ciśnienie 200/100.... Mówi mi, że jak on ma mnie leczyć, to muszę zostać w szpitalu. No to się go pytam, a stało się coś? A on, no że plamiłam No to ja: a z dzieckiem wszystko w porządku? Tak, z dzieckiem w porządku....
Szybka decyzja - nie zostaję. Mówię, że niedługo idę do swojego lekarza i nie zostanę w szpitalu. No to podpisałam papier i poszłam. Zero wyjaśnień, nic.
Możecie sobie wyobrazić, że on mi nawet po zrobieniu USG (przez brzuch) nie dał kawałka papieru do wytarcia?? Szłam z tego pokoju USG z mokrym brzuchem, bluzką i spodniami....
To jest po prostu SZPITAL NA PERYFERIACH...
A ja sobie pomyślałam, że oni mi niewiele pomogą, dają duphaston, nospę i ew. cyklonaminę, a to wszystko to mam sama w domu, z czego już 2 dupki wzięłam. A jeszcze mnie zdenerwują tylko.
A i tak rano jadę do tego swojego lekarza....

Wyszliśmy stamtąd, teraz już ze 100% postanowieniem, że nigdy tam nie wrócimy. TŻ tak się wkurzył, jak mu powiedziałam o tym żelu USG, że musiałam go szarpać, żeby tam nie wrócił i nie zrobił awantury...

Całe szczęście, że z dzieckiem wszystko dobrze. Reszty mam nadzieję dowiedzieć się jutro...

Dziękuję Wam za kciuki [/QUOTE]
Perse ja miałam lekkie krwawienie bodajże w 18tc i pojechałam na IP a tam też czysto i na wkładce bo przebrałam i na palcach. Zrobiła mi doktor USG wszystko pięknie i miło! o dziwo jak na mój szpital no i też dostałam magnez i no-spe i do domu na szczęście nei chcieli mnie zatrzymać. Ale jak miałam większe krwawienie w 23tc to koniecznie mnie zatrzymywali więc na szczęście u ciebie nie było potrzeby.
Cyklonaminę też dostałam, to na zatrzymanie krwawienia, tylko mi pozwolili brać do 2-3 dni nie więcej.
Dobrze że dzidziuś ok mi się wydaje że takie plamienia mogą być właśnie przez skurcze

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 13:34   #2333
bacharybnik
Zadomowienie

Perse dobrze, że z dzidzią wszystko ok.

Cytat:
basiarybnik przyszła @ ?

07.11.2010[*] Mój Aniołek
10.02.2011[*] Mój Aniołek
10.10.2016[*] Mój Aniołek
bacharybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 14:00   #2334
agatkaa1
Zakorzenienie

Bacha kiedy test??

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2013-01-16, 14:05   #2335
jana
Raczkowanie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;38677152]Ja już po wizycie.

[/QUOTE]

uff, dobrze, że wszystko dobrze, leż, odpoczywaj i nic się nie martw na zapas, za chwilkę po plamieniach nie będzie śladu, a i brzuszek zmięknie

...mały chłopiec czeka na kwiecień
jana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 14:45   #2336
zebrawpaski
Zakorzenienie

ale tu cisza...czyzby wszystkie w napięciu czekały aż Bacha zrobi test?

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 14:53   #2337
bacharybnik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agatkaa1 Pokaż wiadomość
Bacha kiedy test??
Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
ale tu cisza...czyzby wszystkie w napięciu czekały aż Bacha zrobi test?
Rano robiłam test i negatywny.

07.11.2010[*] Mój Aniołek
10.02.2011[*] Mój Aniołek
10.10.2016[*] Mój Aniołek
bacharybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 14:53   #2338
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bacharybnik Pokaż wiadomość
Rano robiłam test i negatywny.
jutro przyjdzie @ zobaczysz

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Stary 2013-01-16, 14:56   #2339
measia
Wtajemniczenie

za pol godziny tzymajce kciuki, zeby samochod mi odpalil.
Stary 2013-01-16, 14:57   #2340
agatkaa1
Zakorzenienie

Cytat:
za pol godziny tzymajce kciuki, zeby samochod mi odpalil.
gdzie jedziesz?? po córkę?

26,01,2011[*]
23,04,2013[*]

Nasze Szczęście- IGOREK
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości