|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 | ||
|
Pojawiam się i znikam >.<
|
Dot.: Plotki, wódka i siatkówka, czyli Łona Fajt powraca w 19 odsłonie!
Cytat:
![]() Właśnie nic... ![]() Ale to raczej pokłosie grypy... bo na jeden dzień mnie zmgło, a na drugi bylam już jak nowo narodzona Ruskich mało co zostało ![]() A po drożdzowym pozostało tylko wspomnienie Z jagodami mogę Ci opylić ![]() Cytat:
Ale mnie prawie wszystko zapycha...
|
|
|
#932 | ||||||
|
|
Cytat:
Nie ma bata, w lutym robię napad na GR ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nie wchodziły mi linki, ale ogarnęłam ![]() Cytat:
Cytat:
chyba... bo nie wiem jeszcze Ale w ogóle ostatnio zmieniłam swój stosunek do Włochów
|
|
|
#933 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet na wszelki wypadek, trzeba mieć gdzie pracować Cytat:
Bo te wszystkie Twoje podatności na przeziębienia są naprawdę przerażające ![]() Davai! :jem:Haj fajw Nienawidzę tego
|
|
|
#934 | ||
|
|
Cytat:
![]() Tamten filmik zrujnował mi psychę całkowicie ![]() Dokładnie A z aparatem już nie będzie problemu, bo dzisiaj wreszcie bedę miała mój nowy upragniony telefon Ja od soboty się rozleniwiłam ![]() Ale dzisiaj znowu zaczynam, nie ma bata ![]() Cytat:
Ale już jest lepiej :sole:
|
|
|
#935 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie, zapomniałam Wam powiedzieć - wiecie, że dzieciaki z mojego liceum miały w tym roku studniówkę na stadionie? ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- http://kwejk.pl/obrazek/1624024/cztery-18.html Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!
bad decisions make good stories volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!< ![]() If you're going crazy just grab me and take me I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere Edytowane przez joaa Czas edycji: 2013-01-16 o 14:03 |
|
|
|
|
|
#936 |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha widziałam dzis te 8nastki
Skończyłam właśnie połowę Skalpela i idę się myć ![]() Wrzucę i swoje JJ
Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?". ![]() Edytowane przez ImmortalLover Czas edycji: 2013-01-16 o 14:02 |
|
|
|
|
#937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Śliczne ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Iiii jeszcze jedno ![]() http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphoto...97147339_n.png
|
|
|
#938 |
|
|
Nie zgadniecie co się stało...
![]() no ale wykorzystam to i wyjde z pieskiem
|
|
#939 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po miesiącu zdam raport jak efekty u Niej oczywiście ![]() no właśnie wiem, muszę się ruszyć trochę... ![]() zdecydowanie ale Eeerrrgoo ![]() tak trochę bardzo... Cytat:
![]() ![]() haha, taaaak, mistrzowskie zagranie to było ![]() Cytat:
widziałam na Mistrzach ![]() Cytat:
![]() śliczne ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
"Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak Ty i zielone oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną, z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu
chciałabyś spędzić resztę życia..." |
|||||
|
|
|
|
#940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczekuję niecierpliwie Mnie najbardziej dziwi, że to było faktycznie "kurde", a nie... coś mocniejszego Grzeczny chłopaczek ten Jerzyk Spoko, zaledwie 7,5 godziny pociągiem od nas Argentyńce, kufa! Nie musicie uciekać od nas! Już Was pozaliczałyśmy przeca! ![]() Ej, ja bym się nie domyśliła
|
|
|
#941 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Limitka Glamour z Wibo, nr. 5 Jest świetny. Blade złoto, niemal wpadające w srebro. A jak pięknie wygląda zmatowiony http://zpazurkiem.blogspot.com/2012/...ails-nr-5.html http://rainbow-nails.blogspot.com/20...e-glamour.html ![]() Brzmi pyyysznie ![]() Oczywiście Żeby wszyscy trafili. Ale Ty- GPS, chyba sobie i bez mapki poradzisz ![]() Skutecznie nas unikaja jak na razie Piękne Sikam.A jak już przy Zajcewie jesteśmy to zaraz Wam coś napiszę Cytat:
![]() Bo mi też się lepiej po ćwiczeniach śpi ![]() Kto to jest "Twój Patryk"? Cytat:
![]() A włosy po tym jednym użyciu też mi się wydawały takie jakby bardziej milusie i bardziej sypkie Rycynowy też mam, ale używam tylko do paznokci i rzęs, bo z włosów strasznie ciężko go zmyć :/ Dotego też mam końcówkę Alterry Vatikę kokosową, ten BD fur Mama i odlewkę Alverde z paczulą i porzeczką od Rudej Lubię oleje do włosów ![]() Cytat:
Warszawa Łódź... Wrocław... Katowice... |
||||
|
|
|
|
#942 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już zaklepałam. Wygrałam 5 licytacji z książkami Kinga Wszystkie u jednej babki także spoko lubię z przesyłką Cytat:
Ja też robię połowę. Macham skalpela ze 20- 25 minet, później boczki i pośladki i brzuch, albo jakiś tam inny zestaw i prysznic ![]() Całego skalpela jeszcze mi się nie udało zrobić jakoś. Może dziś spróbuję. Ale Ewka jakoś mnie drażni. Nie potrafię z nią pracować Cytat:
---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- No i ten... Ivan. Śniło mi się, że byłam na meczu w Rzeszowie z tymi debilami moimi Was nie było ![]() Zaytsev przez cały mecz się dziwnie na mnie patrzył. Znaczy nie zdawałam sobie sprawy, że to na mnie... Po meczu podchodzi do mnie ochroniarz i mówi żebym z nim poszła do szatni. Idę korytarzem a tu wyskakuje Ivan i z mordą do mnie, żebym mu oddała jego akwarium z rybkami bo on tęskni za swoim welonkiem i skalarem ![]() I że na pewno to ja mam to akwarium bo źle mi z oczu patrzy Powiedziałam mu, żeby się na mnie nie darł bo tego nie lubię i że nie mam żadnego akwarium bo po 1) po co mi, a po 2) gdzie je trzymam niby Oburzył sie strasznie i powiedział, że widzimy się w sądzie... Nigdy więcej meczu Lube przed snem ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- I muszę Wam coś powiedzieć. Ugotowałam gluta z siemienia lnianego. Na serio glut. Bleee, ciągnął się jak smarki. Nie widziałam nigdy na żywo żadnego łożyska, ale obstawiam, że ma mniej więcej właśnie taką konsystencję No ale nałożyłam dziś na 40 minet przed myciem. Żeby wyglągnąć ze słoika- musiałam go rozrywać- dosłownie Ale nałożyłam i... Jestem zakochana! Róbcie, gotujcie, nakładajcie Jest fantastyczny. Włosy są gładkie, miękkie, wydaje się, że jest ich drugie tyle A układają się tak jakbym użyła 34757834698 kosmetyków do stylizacji |
|||
|
|
|
|
#943 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eeeee, ja do Kato jechałam... no weźcie się ![]() albo na plażówkę... ![]() Cytat:
![]() tutaj akurat chodziło mi o mojego brata <3 ale tak, wyczułaś też, że mam nowego znajomego o imieniu Patryk ![]() wwwwweeeeeeee, taaaaaak! Cytat:
:piona: jaka zryta bania hahahaahha, wyobraziłam to sobie, Ivan i Jego skalarek, coś jak Franklin i Przyjaciele Franklin uczy się wiązać buty, Franklin uczy się liczyć
"Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak Ty i zielone oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną, z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu
|||
|
|
|
|
#944 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Piłam to kilka razy, nigdy więcej Ale na włosy spróbuję
|
|
|
#945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Muszę kiedyś Karze dostarczyć matera do pracy, jak będzie chwila czasu ![]() Ja Cię proszę, jak Ty mnie prezentujesz kolor, to nie na tak długich paznokciach W jakiś sposób mnie... obrzydzają Tak na te spojrzałam i kolor mnie nie zachwycił, ale na innych zdjęciach w grafice gógl, już mi się spodobał ![]() I takie jest Jeśli masz siemię i młynek do kawy to do dzieła! ![]() Na węch pójdę ![]() Z pewnością Tak, Bambino jest bardzo słaba, i niezbyt przyjemna w użyciu :/ Do samego ciała to jeszcze cudowna jest osławiona Hipp, choć z uwagi na niewielką ilość składników (witamina E, olej ze słonecznika i migdała) dość marna do włosów (choć, wiadomo, od włosów zależy ), za to do twarzy fajna, bo w sumie nie ma co zapychać ![]() Rycynę przed użyciem należy podgrzewać, żeby ułatwić nakładanie - ale na zmywanie nic nie pomoże, więc faktycznie po co się męczyć, skoro jest dużo więcej możliwości, niż tylko ten jeden olej ^^ Dobra, to też się wymienię! Ja mam w swoim arsenale.... Rycynę, Vatikę, Amlę, Sesę, Khadi i takie wielofunkcyjne oleje, jak ten przeciw rozstępom konopny, z amarantusa i czarnuszkę
|
|
|
#946 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest, ja się czuję bezpieczna ( ![]() Wyobrażam sobie Twoją minę - jak na naszym zdjęciu z Roberto i Tomaso Na Jego miejscu też bym Ciebie winiła - wyglądasz na taką, co rybki podprowadza! ![]() Znam to, słyszałam, ale użyłam chyba tylko raz, bo za dużo mnie potem tego gluta zostało we włosach ![]() Cytat:
Zobaczymy, jak mi terminy będą pasować ![]() Ha! Ja się domyśliłam, ale wolałam na wszelki wypadek nie palnąć głupoty ![]() Mówiiiiiiiiiiiiiiiiiisz? ![]() Cytat:
To chyba będę próbować dopiero w przyszłym miesiącu, jak już ciało przyzwyczaję do jakiegoś wysiłku Nigdy bym tego nie piła - zwłaszcza, że w innej formie jest naprawdę smaczne A najgorszą rzeczą, jaką piłam, to były drożdże Kiedyś wytrzymałam trzy miesiące codziennego picia Da się przyzwyczaić, ale jednak preferuję ziółka (właśnie, też muszę do nich powrócić )O, i to Wam miałam pokazać: http://www.joemonster.org/art/22090/W_duecie_na_diecie
|
|
|
#947 |
|
Zakorzenienie
|
Patrzcie na to
![]() http://lusterko-em.blogspot.com/2013...i-essence.html |
|
|
|
|
#948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.pinkmelon.de/wp-content/u..._helper_13.jpg Ale z drugiej strony, jakoś radzę sobie bez takiego gadżetu ^^
|
|
|
#949 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mówisz? Chwal się Przestań ![]() Widzę takiego Zajcewa w czapeczce Franklina i na rowerku Pić? Ale jak? W gardle pewnie staje ![]() Cytat:
Siemie mam. Będę używać do kłaków Młynek się chyba jeszcze gdzieś znajdzie ![]() No. I słabo się wchłaniała i na piżamą ją wycierałam później :/ Cytat:
x 345746874Dopiszę to do CV I to, że mi źle z oczu patrzy, też Mi się elegancko wszystko zmyło Ueeee. Próbowałam się przemóc. Dodawałam kostki rosołowe, kakao, ale nic nie pomagało. W końcu kupowałam takie w tabletkach do łykania, bo takie do picia, to nieeeee ![]() Ja kocham pokrzywę Ale robię teraz trochę przerwy bo mi chyba za dużo magnezu wypłukała bo mi zaczęły kciuki tikać Też się tak będziemy wspierać ![]() ---------- Dopisano o 15:47 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cytat:
![]() Ale ja lubię jak jest kolorowo A tego gadżetu akurat nie czaję Świetnie radzę sobie bez
|
||||
|
|
|
|
#950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przyjmą cie z otwartymi rękami
|
|
|
|
#951 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wow... to znaczy, że Nam powinno iść jeszcze łatwiej, jest Nas więcej, w kupie siła! ![]() Cytat:
![]() polecam: http://www.youtube.com/user/domino1854
||
|
|
|
|
#952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Drożdże też okropne ![]() Mama mi radziła,żeby pić gorące i wtedy nie ma gluta Ona to pije bez problemu nawet glutowate
|
|
|
#953 | |
|
Zakorzenienie
|
Trzeba było napisać, że z zamkniętymi oczami
![]() Taki żart słowny Cytat:
![]() Rzygam bajkami. Ostatnio nic innego nie robię tylko ćwiczę i oglądam bajki z siostrzeńcem. Pokochałam Niesamowity Świat Gumballa na CN Jest przemega Podziwiam
|
|
|
|
|
|
#954 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale następnym razem, pliz, zwróć uwagę ![]() W razie czego mogę Wam zaserwować takie coś, jak przyjedziecie w lutym Tylko skąd ja wtedy młynek wytrzasnę Chyba że od razu mielone siemię kupię ![]() Przynajmniej piżamkę miałaś nawilżoną ![]() Też lubię, jak jest kolorowo, ale w praktyce wychodzi to tak, że używam jednej minipaletki, w której mam 4 kolory cieni - takiej do brązowego smokey eye - i więcej mi nie potrzeba tak naprawdę ^^ Ostatnio właśnie wyrzuciłam moją dużą paletę - kiedyś kupioną na all, chyba jeszcze w liceum - miała chyba 64 kolory, z czego najbardziej zużyty był oczywiście czarny jaśniutki różowy, cytrynowożółty z drobinkami i brzoskwiniowy odcień różu na policzki Paleta była naprawdę fajnej jakości, no ale od dawna już jej nie używałam ![]() Ja też, chociaż czasami zdarza mi się ostatnie mikrometry paznokcia mieć niedomalowane Cytat:
![]() Ale coś się może zapowiadać? ![]() Cytat:
Ja nie chcę od razu szarżować, bo chodzi o to, żeby robić i wytrzymać w tym postanowieniu. Dlatego zaczynam od tego, co wiem, że zrobię, a następnym moim punktem - pewnie jakoś za miesiąc, kto wie? - będzie Ewa albo to całe Insanity (jak się tylko dowiem, o co w tym chodzi ).I żeby nie było - jestem świadoma tego, że mamy inne cele, jeśli chodzi o te wszystkie ćwiczenia. Ale od sumiennego shreda naprawdę nieco tłuszczu mi zeszło było - i dlatego mogę z całego serca polecić
|
|
|
#955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się piszę! I muszę w końcu spróbować tego z jabłkiem i cynamonem bo nadal nie zrobiłam Kupisz ![]() Ja czasem lubię się cieniowaniem pobawić. Raz na ruski rok, ale zawsze ![]() Namiętnie używam paletki... Brązowych cieni Do lekkiego wycieniowania załamania oka i do brwi ![]() Poluję na taką, tylko kasy mnie zawsze szkoda Dziś może zrobię tego shreda. 1 level wygląda całkiem przyjemnie No i boczki oczywiście ![]() ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ---------- edit: A jak to ma wyglądać? 30 dni 1 level, po 30 dniach 2? Czy wszystkie 3 jakoś przeplatać przez 30 dni? ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- I w końcu zaczęłam czytać Hobbita. Jestem na fragmencie jak Gobeliny <---
Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2013-01-16 o 17:06 |
|
|
|
|
|
#956 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja ostatnio wspominałam Olinka Okrąglinka ![]() może to dobre słowo... ![]() po skalpelu, cudownie ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Cytat:
to było straszne, trauma do końca życia.
||
|
|
|
|
#957 | |
|
Zakorzenienie
|
Mnie cofa nawet jak widzę,że ona to pije
![]() Cytat:
Z Mel miałam tak,że za pierwszym razem zrobiłam 10min i za chwilę 10min, a na drugi dzień zaparłam się i zrobiłam 20min na raz. Szybciej mi z nią jakoś to szło niż właśnie z Ewą i jej denerwującym spokojem
|
|
|
#958 |
|
Zakorzenienie
|
Pep trenerem Bayernu!
---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- http://reasonstobefit.tumblr.com/ jak któraś jeszcze nie widziała- polecam zaglądam codziennie, czytam... i od razu mi lepiej ćwiczyć
|
|
|
|
#959 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie dzisiaj wyjątkowo marnie Boczki + Tiffany na tyłek A planowałam Jillian Ale może jak wrócę z miasta (ciekawe, o której ), to jeszcze raz boczki machnę - w końcu one nie hałasują po nocach ![]() Robisz 10 dni poziom pierwszy, 10 dni poziom drugi i 10 dni poziom trzeci Przy czym drugi jest najfajniejszy, bo najbardziej zróżnicowany, ale w kość daje też najmocniej ![]() Wiedziałam, że pokochasz te gobeliny jak ja ![]() Tak czy inaczej, trzymam kciuki ![]() Cytat:
Mel B denerwuje, a już kompletnie rozwala koleś od serii 8 min Kocham jego trykoty No to będzie ładnie! ![]() Ciekawe, jak Pep brzmi po niemiecku
|
|
|
#960 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymamy kciuki ![]() Ale i tak wolisz Nas ![]() Zaprę się i w końcu zrobię cały... Kiedyś Mój brat też to przerabiał. jakieś 20 lat temu My nie czytaliśmy ![]() Cytat:
![]() Ewa jakas taka zbyt spokojna jest dla mnie, wręcz mimozowata. Wkurza mnie jej opanowanie. Mówi do mnie jak do osoby uposledzonej. Nie odnosicie takiego wrażenia Cytat:
![]() Cytat:
Ja też dziś mało poćwiczę. Zadzwoniła przyjaciółka czy nie chcę jej odwiedzić i podelektowac się Mojito No to jak mogłabym odmówić ![]() Pewnie wrócę przed 22:00 do domu i albo nie zrobię już nic, albo zrobię tylko boczki ![]() OK, dzięki. Pewnie się pobawię Pamiętam go! ![]() I te trykoty w biało czarne pasy ![]() Fuhrer Pep? |
||||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:13.

Tak ważnych rzeczy zawsze trzeba mieć kopię zapasową
Wszystko inne może wuj strzelić, ale nie to 
I ruskich, i z jagodami, i drożdżowego 

chyba... bo nie wiem jeszcze 

Ale na włosy spróbuję