Oliwki dla dzieci

HiPP Oliwka pielęgnacyjna dla niemowląt od 1. dnia życia

Hipp Baby Sanft Oliwka Pielęgnacyjna Od 1. Dnia Życia 200ml

• 11 kwietnia 2025 o 18:26
    oliwka pielęgnacyjna
    HiPP Oliwka pielęgnacyjna to jeden z naszych ulubionych produktów od pierwszych dni życia maluszka. Ma bardzo delikatny skład, bez zbędnych dodatków i zapachów, co sprawia, że świetnie sprawdza się nawet przy bardzo wrażliwej skórze. Używam jej po kąpieli – doskonale nawilża, wygładza i chroni skórę dziecka przed przesuszeniem. Nadaje się też do masażu niemowlęcia, co u nas stało się codziennym rytuałem. Bardzo polecam – bezpieczna, łagodna i skuteczna!
    Wady:
  • 20 lutego 2025 o 21:05
    Lubię tę oliwkę
    Oliwka Hipp w moim domu, gości już od dawna. W zasadzie to od kilkunastu lat. Oliwka ta ma wspaniały skład. Tak naprawdę same naturalne składniki, oleje itd. Dlatego też zwróciła moją uwagę bo lubię produkty o naturalnym i krótkim składzie. Oliwka przyjemnie aplikuje się na skórę. Sprawia, że moja skóra jest miękka i gładka w dotyku. Podoba mi się zapach tej oliwki, ponieważ jest taki delikatny i lekko migdałowy. Zresztą w swoim składzie posiada również olej migdałowy, stąd też ten zapach. Oliwka dzięki rzadkiej konsystencji, jest bardzo wydajna i wystarcza na długo. Jej działanie jest wielofunkcyjne, co również bardzo doceniam. Można za jej pomocą : -pielęgnować ciałko małego dziecka -zmywać makijaż z twarzy -olejować całe włosy bądź końcówki włosów -pielęgnować przesuszoną skórę -pielęgnować dłonie i inne części ciała -regenerować skórę po goleniu Itp. Polecam serdecznie. Super produkt.
    Zalety:
    • Wszechstronność
    • Działanie
    • Wysoka jakość
    • Bardzo naturalny skład
  • 27 stycznia 2025 o 16:38
    Idealna dla dzieci
    Ta oliwka jest zdecydowanie najlepsza dla niemowląt jak i dla tych starszych dzieci. Łagodna i odpowiednio tłusta formuła. Idealny delikatny zapach. Dla mnie zdecydowanie numer jeden jeżeli chodzi o oliwki dla dzieci.
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Właściwości
    Wady:
  • 22 sierpnia 2024 o 17:58
    Mimo że jestem już dorosła nadali używam uwielbiam ten zapach
    Hej dziewczyny! Dziś recenzuję HiPP Oliwkę pielęgnacyjną dla niemowląt od 1. dnia życia. Choć jest to produkt przeznaczony dla maluszków, sama bardzo go lubię i używam na co dzień. Dodaję ją do kąpieli, aby skóra była miękka i nawilżona, a po kąpieli stosuję ją do smarowania ciała. Oliwka doskonale nawilża i pielęgnuje skórę, a jej delikatna formuła sprawia, że jest idealna również dla dorosłych. Daje uczucie gładkości i komfortu, a zapach jest subtelny i przyjemny. Jeśli szukacie czegoś, co dobrze nawilża i jest łagodne dla skóry, ta oliwka zdecydowanie zasługuje na Waszą uwagę.
    Drogeria Super-Pharm
    joanakk
    14 sierpnia 2024 o 11:45
    Od pierwszego dnia
    Oliwka ma wyjątkowo łagodną formułę, która doskonale nawilża i chroni delikatną skórę niemowląt, nie powodując podrażnień. Już od pierwszego użycia skóra staje się bardziej miękka i elastyczna, a regularne stosowanie pomaga zapobiegać przesuszeniom i łagodzić ewentualne podrażnienia. Oliwka jest łatwa w aplikacji, dobrze się rozprowadza i szybko wchłania, nie pozostawiając tłustego filmu. Sprawdzi się nie tylko w codziennej pielęgnacji skóry, ale również doskonale nadaje się do masażu niemowląt, co dodatkowo wzmacnia więź między rodzicem a dzieckiem. Delikatna formuła, bezpieczny skład i przyjemne w użyciu właściwości sprawiają, że jest to kosmetyk godny polecenia.
    Zalety:
    • Wydajne opakowanie
    • Dobra cena
    • Nie klei się
    • Nawilża i wygładza skórę