Rozstanie z facetem, część XXV - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-16, 22:08   #4771
Tindomerel_
Zadomowienie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XXV

Cytat:
Napisane przez Cdz Pokaż wiadomość
Że też jeszcze utrzymujecie kontakt... to mnie zastanawia
Nie wiem czy można to tak nazwać.Był moim przyjacielem, najlepszym na świecie przyjacielem przed 5 cudownych lat.Był moim facetem przez 3. Moją pierwszą,wielką miłoscią. Dalej jest.Dziwnym wydaje mi się udawanie teraz,że się nie znamy. Ja się nie odzywam. On pisze.

Edytowane przez Tindomerel_
Czas edycji: 2013-01-16 o 22:16
Tindomerel_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 22:17   #4772
Cdz
Zakorzenienie

cóż.. przyjaźni nie da się przekreślić ot tak.
Mój EX też stał się moim przyjacielem... ale jeśli się rozstaniemy to pewnie kontkatu utrzymywać nie będziemy- tj wydaje mi się, że on nie będzie chciał... wszystko jedno.
To wszystko jest takie trudne.. za wysoki level.. wysiadam.

http://madewithmarmelade.blogspo t.com/

06/05/2015 Nowe kolczyki : szalony bollywood!
Cdz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 22:21   #4773
cichazabka
...

Mnie najbardziej zdziwił jeden fakt.. Na imprezie andrzejkowej spotkałam jego kuzyna, przy okazji bliskiego przyjaciela. Powiedział mi wtedy, że A. się bardzo zmienił, poukładał sobie conieco w głowie. Najbardziej zdziwiło mnie to, że miał jaja, żeby przyznać się przed nim co zrobił i nawet powiedział z kim. Zawsze miał problem z przyznaniem się do błędu przede mną, przed nikim innym się nigdy nie przyznawał.

Mój przyjaciel twierdzi, że tak naprawdę nie ma przyjaźni między kobietą a mężczyzną. Kiedy nam się wydaje, że jest, to co najmniej jedna osoba chciałaby czegoś więcej..

13.10
27.11

Edytowane przez cichazabka
Czas edycji: 2013-01-16 o 22:25
cichazabka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 22:29   #4774
cala-w-trawie
Raczkowanie

GG do cala-w-trawie

Cytat:
Napisane przez cichazabka Pokaż wiadomość

Mój przyjaciel twierdzi, że tak naprawdę nie ma przyjaźni między kobietą a mężczyzną. Kiedy nam się wydaje, że jest, to co najmniej jedna osoba chciałaby czegoś więcej..
chyba się z tym zgadzam, ja też kiedyś myślałam że mam przyjaciół a potem się okazywało że każdy chciał czegoś więcej. chociaż z niektórymi kumpluje się dalej mimo że mają dziewczyny i już sobie mnie darowali.

cala-w-trawie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-16, 23:07   #4775
asia1010
Zadomowienie

[QUOTE=behemotkot;38685686]
Cytat:
Napisane przez asia1010 Pokaż wiadomość
To moj sposób czyli jestem jak facet hehe ale skuteczny sposób naprawde polecam [COLOR="Silver"]
Cytat:

Oby nie za często, żeby Ci na złe nie wyszło :P

P.S.
Napisz proszę czy polecasz ćwiczenia z Tiffany?
Bo ja zaczęłam z nią ćwiczyć wczoraj, zakwasy mam, ale bardzo mi się podobają z nią ćwiczenia.

Na złe nie wyjdzie. Naprawde takie wyjścia dużo daja. Co do ćwiczeń to juz dawno nie ćwiczyłam. Zakwasy były na początku pozniej już nie, ale polecam jak najbardziej

Od poniedziałku brak kontaku.
Pozatym wróciłam z randki. I kupiłam sobie "Sens " ze wzgledu na artykuł
Stary 2013-01-16, 23:15   #4776
Tindomerel_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Cdz Pokaż wiadomość
cóż.. przyjaźni nie da się przekreślić ot tak.
Mój EX też stał się moim przyjacielem... ale jeśli się rozstaniemy to pewnie kontkatu utrzymywać nie będziemy- tj wydaje mi się, że on nie będzie chciał... wszystko jedno.
To wszystko jest takie trudne.. za wysoki level.. wysiadam.
Jakby mój eks został najpierw moim chłopakiem a potem przyjacielem, to bym nie miała problemu z zerwaniem totalnym. Ale my najpierw się przyjaźniliśmy i z nikim nigdy nie miałam takiej przyjaźni jak z nim. Nawet z moją przyjaciółką,którą znam od zawsze.
Cytat:
Mnie najbardziej zdziwił jeden fakt.. Na imprezie andrzejkowej spotkałam jego kuzyna, przy okazji bliskiego przyjaciela. Powiedział mi wtedy, że A. się bardzo zmienił, poukładał sobie conieco w głowie. Najbardziej zdziwiło mnie to, że miał jaja, żeby przyznać się przed nim co zrobił i nawet powiedział z kim. Zawsze miał problem z przyznaniem się do błędu przede mną, przed nikim innym się nigdy nie przyznawał.
To ile już nie jesteście razem,że tak nagle szybko sie zmienił?Nie przyszło Ci do głowy,że może kuzyna wykorzystywać,żeby Ci nagadał,żebyś do niego prędziutko wróciła?
Cytat:
Oczywiście,że jest przyjaźń między kobieta a mężczyzną Jestem dowodem na to :Pmam przyjaciela faceta, przyjaźnimy się od liceum i nigdy żadne z nas nie chciało niczego więcej od drugiego;p wspieramy się i wyżalamy i jojdamy nawzajem o związkach xd
Cytat:
Pozatym wróciłam z randki. I kupiłam sobie "Sens " ze wzgledu na artykuł
Jaki artykuł)?

Czas edycji: 2013-01-16 o 23:17
Stary 2013-01-16, 23:18   #4777
asia1010
Zadomowienie

"Twoje wspomnienia, marzenia plany na przyszłość, ważne spotkania, ale tez dramatyczne wydarzenia, bolesne słowa krytyki, zranienia. Czy masz do tego dostęp? Czy pielęgnujesz to, co dobre i pamiętasz też o tym, co złe, ale bez ciągłego rozstrząsania? Wszystko, co boli, zwyklismy spychać do podświadomości, odcinać się od raniących wspomnień. Tylko, że to na dluższą metę prowadzi do wyrzekania się wszystich uczuć tych "dobrych" i tych "złych", pozostawiając pragnienie by kiedyś pojawił się ktoś, kto zburzy ten mur obojętności. Czasami ten ktoś pojawia się na chwilę, a potem znika - wtedy boli jeszcze bardziej."
Stary 2013-01-16, 23:57   #4778
cichazabka
...

Cytat:
Napisane przez Tindomerel_ Pokaż wiadomość
To ile już nie jesteście razem,że tak nagle szybko sie zmienił?Nie przyszło Ci do głowy,że może kuzyna wykorzystywać,żeby Ci nagadał,żebyś do niego prędziutko wróciła?
Jaki artykuł)?
Od połowy sierpnia, kuzyna spotkałam końcem listopada, nie miał pojęcia, że się tam pojawię. Z jego kuzynem mam całkiem dobry kontakt i kilka lat wcześniej coś sobie obiecaliśmy, dlatego nie wydaje mi się, żeby kłamał. Z resztą, powiedział mi też kilka mniej przyjemnych rzeczy, o których myślałam, że nikt nie wie (a on myślał, że ja nie wiem). W żaden sposób nie żeby mnie namawiał do powrotu, raczej przedstawił swoją obserwację.

13.10
27.11
Stary 2013-01-17, 00:08   #4779
asia1010
Zadomowienie

Cytat:

Jaki artykuł)?
"Najpierw pokochaj siebie" - uwierz w swoja wartość a przyjdzie miłość, dlaczego warto zostac zołzą itd

Edytowane przez asia1010
Czas edycji: 2013-01-17 o 00:09
asia1010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 08:50   #4780
ogwiazdka
Wtajemniczenie

GG do ogwiazdka

Tindomerel_ dziękuję

Rozstałam się z chłopakiem po 3 latach bycia razem. Wiem, że on już bardzo poważnie o mnie myślał i w przeciągu pół roku chciał mi się oświadczyć. I wtedy zaczęłam się poważnie zastanawiać nas naszym związkiem i czy tak chce spędzić całe życie. Okazało się, że nie wiem czy go kocham. Byliśmy jak stare dobre małżeństwo, on wolał zostać gdzieś w domu - wyciągnąć go na łyżwy to był cud. Ale wolał zostać w domu w tym sensie, że a to go głowa bolała/był zmęczony/miał katar/itd. Za to lubił chodzić na spacery i do kina.
Mieliśmy wcześniej 2 poważne rozmowy i dochodziliśmy do wniosku, że musimy zacząć robić coś razem - mieć wspólne hobby/robić jakieś projekty (bo on chciał koniecznie coś z odpowiedzialnością). Rozmowy były, ale w naszym związku nic się nie zmieniało.
Dodatkowo ja uwielbiam tańczyć i chciałam się jeszcze bawić, a on ten etap ma zupełnie za sobą. Poprzez moją pracę (w klubach, na imprezach) poznawałam mnóstwo zainteresowanych facetów, aż poznałam jednego, którego mogę teraz nazwać moim przyjacielem, chociaż na razie zerwałam z nim kontakt. On także przyczynił się do poważnego zastanawiania się nad moim związkiem.
Z moim byłym bardzo dużo rozmawialiśmy na ten temat (że nie wiem czy go kocham, że się gdzieś to po drodze zgubiło) i od niedzieli żyliśmy w takim zawieszeniu - niby się rozstaliśmy, ale utrzymywaliśmy dobry kontakt, cały czas rozmawialiśmy o Nas. Ale wczoraj rozstaliśmy się definitywnie.

Blog zawieszony

ogwiazdka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 11:25   #4781
ulicznica
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to ulicznica

Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość
Jeśli poprawi Ci to humor (w co niestety wątpię), przeżywałam dokładnie to samo rok temu. Poza drobnym szczegółem; ja nie usłyszałam, że mam dać mu spokój, po prostu zniknął . A ja, jak to ja, uniosłam się dumą i nie szukałam kontaktu.

W każdym razie rozumiem Cię aż za dobrze, bo właśnie teraz jakoś tak obudziła się we mnie refleksja jak beznadziejnie było rok temu. Nic nie pomoże, tylko czas... trzymaj się .
Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość
Nie zapomniałam. Chciałabym napisać, że to dowód na to, że i z najgorszego bagna można wyjść suchą stopą, ale... boję się, że to jeszcze za wcześnie na takie wnioski.

Tak czy siak wiem jak ulicznica się czuję i z własnego doświadczenia polecam się zawziąć i nie odzywać. W tych najgorszych chwilach załamania będziesz mogła się wtedy pocieszać tak jak ja myślą, że może nie masz jego, ale swoją dumę - i owszem .

I dokładnie tak jak sama zauważyłaś - Twój numer ma. Jak będzie chciał, to Cię znajdzie choćbyś się wyprowadziła i sam przyleci. I wtedy to dopiero się będzie musiał starać .
Cytat:
Napisane przez kangu Pokaż wiadomość
dobra decyzja w tej sytuacji.
Najbardziej boli mnie to, że nie znam prawdziwego powodu i że mnie oszukał (choć może uważać, że nie ponosi odpowiedzialności za moje uczucia) - że ktoś woli używać jakichś bajeczek, półprawd i gównoprawd, żeby samemu przy okazji się wybielić, zamiast przyznać wprost, że coś mu nie pasuje. Że uważa po tym jak mnie poznał, że jestem kretynką, która łyknie takie tłumaczenia. Obraża to moją inteligencję i mnie w ogóle.
Jeśli wszystko co było między nami tylko odgrywał, to należy mu się Oscar.

Wczoraj - oczywiście znów na Sympatii. Mam już dosyć tego gównianego portalu, mój przyjaciel powiedział, że internet i takie portale to ocean, w którym pływają głównie ścieki - i chyba ma rację.

KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK!

Biżu i ciuchy M, L, XL

"Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..."

Edytowane przez ulicznica
Czas edycji: 2013-01-17 o 11:33
ulicznica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 12:06   #4782
kangu
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ulicznica Pokaż wiadomość
Najbardziej boli mnie to, że nie znam prawdziwego powodu i że mnie oszukał (choć może uważać, że nie ponosi odpowiedzialności za moje uczucia) - że ktoś woli używać jakichś bajeczek, półprawd i gównoprawd, żeby samemu przy okazji się wybielić, zamiast przyznać wprost, że coś mu nie pasuje. Że uważa po tym jak mnie poznał, że jestem kretynką, która łyknie takie tłumaczenia. Obraża to moją inteligencję i mnie w ogóle.
Jeśli wszystko co było między nami tylko odgrywał, to należy mu się Oscar.

Wczoraj - oczywiście znów na Sympatii. Mam już dosyć tego gównianego portalu, mój przyjaciel powiedział, że internet i takie portale to ocean, w którym pływają głównie ścieki - i chyba ma rację.
rozumiem twoją złość i rozczarowanie,ale to, że trafiłas na takiego osobnika, nie świadczy o wszystkich osobach z internetu, ani o wszystkich facetach.
wiesz zawsze mozesz mu wygarnąć, co myślisz ,może poczujesz sie lepiej, chociaz nie wiem czy olewanie nie zadziała lepiej...
kangu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 12:15   #4783
ulicznica
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to ulicznica

Cytat:
Napisane przez kangu Pokaż wiadomość
rozumiem twoją złość i rozczarowanie,ale to, że trafiłas na takiego osobnika, nie świadczy o wszystkich osobach z internetu, ani o wszystkich facetach.
wiesz zawsze mozesz mu wygarnąć, co myślisz ,może poczujesz sie lepiej, chociaz nie wiem czy olewanie nie zadziała lepiej...
Nie umiem nikomu wygarnąć, wściec się na zimno - umiem się tylko rozpłakać, kiedy chodzi o osoby, które darzę jakimiś tam uczuciami, więc dam sobie spokój i nie będę się upokarzać.
Nawet nie zrobiło mu się głupio, że ryczę przez niego przez telefon.

W każdym razie niczego od nikogo na razie nie chcę. O ile wcześniej normalnie umawiałam się na randki z tymi, którzy mnie zainteresowali, wczoraj już jednemu odmówiłam z własnej woli, i nie miałam z tym większego problemu.
Wydawało mi się, że wreszcie mam dobrą passę, że coś się wreszcie odwróciło, a jest tak samo jak było przy okazji rozstania z eks z września. Wróciłam do punktu wyjścia.

Idę do lumpeksu chociaż na chwilę się pocieszyć.

KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK!

Biżu i ciuchy M, L, XL

"Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..."
ulicznica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 13:17   #4784
Tindomerel_
Zadomowienie

Eh eks pisał do mnie już 3x a ja ignoruję. Cięzko,ale ignrouję. Dobrze robię? Ehh, co myślicie?
Stary 2013-01-17, 13:33   #4785
Vandaris
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez maconha89 Pokaż wiadomość
daj spokój, gdyby każdy kto zawala kolokwia był do niczego to świat by już się dawno skończył
nic dziwnego, że w takim trudnym okresie się nie ma głowy do nauki
Cytat:
Napisane przez Onnaa88 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez nonaka91 Pokaż wiadomość
Nie martw się mnie dziś facetka na ćwiczeniach wyśmiała przy wszystkich i z ogromnej łaski dała mi ocenę pozytywną

Pamiętaj, że jeden przedmiot to nie całe studia. Będzie dobrze!
Cytat:
Każdemu zdarza się potknąć. Nie przejmuj się :glaszcze:.
Cytat:
Bejbe, nie przejmuj się! Ja też zawaliłam przedmiot, ale poprawiłam dzisiaj i zaliczyłam wszystko, będzie dobrze! jak tam się czujesz? jak ex? odzywa się?
Dzięki, Dziewczyny, za słowa pocieszenia Najbardziej martwi mnie to, że przez te niezaliczone ćwiczenia nie będę mogła podejść do egzaminu w pierwszym terminie i będę miała już dwie rzeczy na głowie
Eks dalej się odzywa, chyba jeszcze ma nadzieję, że to naprawimy. Ja mu tłumaczę, że nie, ale on i tak twierdzi, że jesteśmy sobie przeznaczeni i prędzej czy później do siebie wrócimy Mój nastrój jest znośny, ale przydał by się jakiś mały sukces, żeby się podbudować, odczuć radość. A wczoraj jak na złość porażka z tym kolokwium.
Vandaris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 14:34   #4786
behemotkot
Rozeznanie

Niech już ta wiosna przyjdzie.
jedni wołają ją szczęście niepojęte
inni pani na K."

Początki bloga
http://okiembehemotkota.blogspot.com

Moje amatorskie fotki:
http://kasita.flog.pl/
behemotkot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 16:12   #4787
pogubiona88
Zadomowienie

Ja coraz bardziej tęsknie za eksem...może dlatego że coraz bardziej do mnie dociera ze to już faktycznie koniec...że uświadamiam sobie że lada chwila kogoś pozna...

Pojutrze go będę widzieć. Ale w tzw. "tłumie". Na urodzinach. No i krótko bo się będzie śpieszył... A i tak sie boję że będę krążyła dookoła niego jak meteor....Albo on dookoła mnie.
pogubiona88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 18:00   #4788
Seph
Zadomowienie

Za to mój eksik się znowu do mnie odezwał i znowu natrafilismy na temat miłości i on powiedzial ze on miał jedna miłość (czyli mnie) ale się jeszcze z niej nie wyleczył, na co ja wylecialam z tekstem ze w takim razie powinien urwac kontakt i bedzie lzej i szybciej sie zapomni, a ten "To tak nie działa Słońce" . Póżniej mi wysłał piosenkę która się zaczyna słowami "I thought I'd wish you back ...". i oczywiscie jest o miłości.. Więc sama już nie wiem czego on chce.. A tą piosenke mi pokazuje juz chyba 3x raz..W sumie to nie wiem jak tekst tej piosenki zinterpretować. Nie wiem czego on ode mnie oczekuje.. Nic nie wiem..
Seph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 19:01   #4789
cala-w-trawie
Raczkowanie

GG do cala-w-trawie

ja też miałam dzis kiepski dzień :/ dawno nie byłam w tak podłym nastroju. a miało być tylko lepiej !

cala-w-trawie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 19:03   #4790
asia1010
Zadomowienie

Byłam w pracy caly dzień pozniej w ramach relaksu na zakupach i pada a chciałam jeszcze poćwiczyc
Stary 2013-01-17, 19:19   #4791
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Eh eks pisał do mnie już 3x a ja ignoruję. Cięzko,ale ignrouję. Dobrze robię? Ehh, co myślicie?
Co u niego?
Stary 2013-01-17, 19:24   #4792
stupify
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Co u niego?
no wlasnie?

Ja mam taki nawał obowiązków, że nie mam nawet czasu myśleć o ex
stupify jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 19:29   #4793
nonaka91
Raczkowanie

A u mnie dziś jest dobrze! Wróciłam totalnie zmęczona z zajęć, ale okazało się, że współlokator przygotował pyszny obiadek. Zjedliśmy go w 3, a potem eks poszedł do pokoju a ja z nim zostałami gadaliśmy ponad 2.5h o wszystkim i o niczym! Pierwszy raz mogłam się naprawdę wygadać, pośmiać. Eks w pewnym momencie zrobił się zazdrosny, że go ignorujemy bo zaczął przychodzić i wypytywać się o bzdury, przeszkadzać w rozmowie. My jednak nie zwracaliśmy za bardzo na niego uwagi... Brakowało mi rozmowy na luzie.
Stary 2013-01-17, 19:43   #4794
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez ogwiazdka Pokaż wiadomość
Witam - niestety lub stety.
Teoretycznie od zeszłej niedzieli jestem sama, praktycznie od 3h
Co się stało?

cichazabka - też zaczęłam pierwszy poważny związek w tym wieku i przeszłam przez typowe błędy i rany. Jeśli facet kolejny raz popełnia ten sam błąd, to nie warto w niego dłużej inwestować swojego czasu i uczuć.

Cytat:
Miesiąc po rozstaniu miał wypadek - to do mnie zadzwonił najpierw, prosząc, żebym przyjechała. Byłam blisko, dlatego w krótkim czasie znalazłam się w szpitalu. Czekałam, aż zabiorą go na operację i spędziłam w szpitalu kolejne 10 dni, kiedy tam leżał.
Jakiś czas po wyjściu ze szpitala zarzucił mi, że jestem egoistką i nic dla niego nie robię.

Cytat:
Ciągle mówi o wspólnej przyszłości, o przeprowadzce, własnym domu, dzieciach, jakby chciał mnie przekonać. Kiedyś w ogóle o tym nie myślał.
Niedawno zapytał, czy gdyby mi się oświadczył, wróciłabym do niego. Coraz częściej wraca do idei małżeństwa.
Ach, słodkie słówka... Trzymaj go na dystans, ciekawe ile wytrzyma.
Bez zaufania nie ma dobrego związku.
Stary 2013-01-17, 19:58   #4795
Tindomerel_
Zadomowienie

Cytat:
Co u niego?
Nie wiem.
Najpierw odpisał mi na wiadomość(którą pisałam w zeszłym tygodniu jakoś), potem 2x- pytał czy jestem na gg(najwidoczniej chciał pogadać) a 3x pytał co u mnie słychać.
Stary 2013-01-17, 20:12   #4796
ogwiazdka
Wtajemniczenie

GG do ogwiazdka

Cytat:
Co się stało?

(...)

Wyżaliłam się już parę postów wyżej

Blog zawieszony

ogwiazdka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 20:30   #4797
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Nie wiem.
Najpierw odpisał mi na wiadomość(którą pisałam w zeszłym tygodniu jakoś), potem 2x- pytał czy jestem na gg(najwidoczniej chciał pogadać) a 3x pytał co u mnie słychać.
Pewnie samotny, biedny.
Cytat:
Napisane przez ogwiazdka Pokaż wiadomość
Z moim byłym bardzo dużo rozmawialiśmy na ten temat (że nie wiem czy go kocham, że się gdzieś to po drodze zgubiło) i od niedzieli żyliśmy w takim zawieszeniu - niby się rozstaliśmy, ale utrzymywaliśmy dobry kontakt, cały czas rozmawialiśmy o Nas. Ale wczoraj rozstaliśmy się definitywnie.
Szkoda, że tak wyszło
Ale nie ma sensu ciągnąć dalej czegoś, co kończy się najczęstszą przyczyną rozwodów - różnicami nie do pogodzenia.
Stary 2013-01-17, 20:30   #4798
cichazabka
...

trzymam na dystans.. Chociaż już nie wytrzymuję. Nie potrafię być tak zimna. Niby jeszcze się trzymam, ale to odbija się na psychice. Dzisiaj, żeby nie myśleć, robię bratu projekty na studia.. chyba zwariowałam
Dzisiaj nawet specjalnie się nie odzywa.. A od czasu, gdy powiedziałam, że nie ma jaj w ogóle przestał odpisywać. Może się w końcu zniechęcił?

13.10
27.11
Stary 2013-01-17, 21:40   #4799
Tindomerel_
Zadomowienie

Cytat:
Pewnie samotny, biedny.
Hmm..no nie wiem...jakoś mi się nie wydaje..
Cytat:
trzymam na dystans.. Chociaż już nie wytrzymuję. Nie potrafię być tak zimna. Niby jeszcze się trzymam, ale to odbija się na psychice. Dzisiaj, żeby nie myśleć, robię bratu projekty na studia.. chyba zwariowałam
Dzisiaj nawet specjalnie się nie odzywa.. A od czasu, gdy powiedziałam, że nie ma jaj w ogóle przestał odpisywać. Może się w końcu zniechęcił?
Zedcyduj się na coś, bo chłopak wiecznie nie będzie na Ciebie czekał. Dużo czasu minęło od sierpnia.

Czas edycji: 2013-01-17 o 22:21
Stary 2013-01-17, 21:56   #4800
Cdz
Zakorzenienie

a ja dałabym się pokroić, żeby on wreszcie się odezwał... :/

http://madewithmarmelade.blogspo t.com/

06/05/2015 Nowe kolczyki : szalony bollywood!
Cdz jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości