|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8941 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Urodzone w 1989 :)
[quote=blaque;3864808]
Cytat:
Cytat:
![]() A co Ty się tak o tą spódnicę dopytujesz? Laylaa bardzo współczuję, bo wiem jakie to nieprzyjemne Edytowane przez Martusia B. Czas edycji: 2007-03-07 o 14:42 Powód: złe emotki :) |
||
|
|
|
#8942 |
|
po prostu Em :)
|
No nie wiem, jakoś nie wyobrażam sobie, że mdleję w pełnym kościele w spódnicy.
![]() No, wiecie o co chodzi.
|
|
#8943 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#8944 | |
|
Zakorzenienie
|
laylaaa-
wspolczuje. Uwazaj na siebie Cytat:
Kupilam sobie jeansowa spodnice. Za 45 zł ![]() Taka 5cm przed kolano. Nie mam aparatu qrcze, a tyle rzeczy sie uzbieralo co chcialabym Wam pokazac.. U Was tez taka sliczna pogoda i tak cieplutko? Bo u mnie jest cudownie Tylko, ze rano jest zimno. A jeszcze jutro mam na 7 Ych, no nic. Ja spadam zaraz na angielski.. pa
|
|
|
#8945 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie, u mnie też jest cudnie
Zaraz ide z psem na spacer do lasu ![]() Ze szkoły wracałam sobie w samym sweterku ![]() Uwielbiam jak jest cieplutko
|
|
|
|
#8946 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze że się Tobą wspaniale zaopiekowali ![]() Cytat:
Miłego świętowania z TŻ I po raz setny mówię zdrowiej!!! Cytat:
ale serio to nic przyjemnego, ja sama jeszcze nie zemdlałam nigdy ale mojej przyjaciółce już się 2 razy zdarzyło raz z nerwów na matematyce a raz jak pogowałyśmy na Masterze zderzyłyśmy się głowami, tyle że mi nic nie było a ona zemdlałą, bidulka moja.Cytat:
Huraaa!!!
|
|
#8947 | |
|
|
Cytat:
), słoneczko mi wpadało do pokoju, ptaszki ćwierkały..Eh, eh. Nienawidzę zimy. A taka pogoda od razu mi poprawia humor. ![]() mathilda dziękuję. Już mi coraz lepiej.
|
|
|
#8948 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Urodzonhttp://www.wizaz.pl/forum/misc.php?do=getsmilies&ed itorid=vB_e w 1989 :)
Blaque:Ten były chłopak twojej przyjaciółki jest jakiś nie poważny!!
Za to zazdroszcze naprawde chciałabym mieć taką przyjaciółke jak ty. Ajj ta torba w krochy śliczna no,ale najbliższy H&M jest jakieś 80 kg od mojej miejscowości Grr takie to życie w zapuszczonej dziurze,gdzie nie ma porządnych sklepów Laylaa:Ajj bidulko mam nadzieje,że nic ci sie nie stało,gdy zemdlałaś Dzisiaj od rana jestem zła,a teraz jeszcze doszło potforne zmęczenie,a na jutro mam kupe nauki,wszystko jest do Od 7:30 siedziałam w szkole i zaliczałam kartkówki i sprawdzianiki na które tak szczerze baardzo kiepsko umiałam.Więc znów polecą jakieś 0 Jakoś nie mam ochoty dzisiaj pisać... |
|
|
|
#8949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To samo przyszło mi na mysl Jejku, jaka cudowana pogoda! U mnie jest aż 17 stopni A ja pisałam, że za zimno na balerinki Teraz to gnam do sklepu i musze jakieś wypatrzyć. no i kurtkę wiosenną. Ale fajnie Em- podoba mi się ta pierwsza torba i fakt, ze kosztuje jedyne 14,90 pewnie zachęciłby mnie jeszcze bardziej Ale u mnie nie ma H&Mu więc mogę pogdybac Aha! No i wspanialy jest ten Twój TŻ!
|
|
|
#8950 |
|
Zakorzenienie
|
Zjadłam arbuza.
Kurde. Tylko ja tak mam, że smak arbuza mi się strasznie kojarzy z latem? Normalnie, nie wiem czemu, ale od razu poczułam ten wakacyjny klimat, hehehe ![]() U mnie też nie ma H&Mu we wsi Laylaaa fakt, nieciekawa przygoda, ale ta troska o Ciebie na pewno była miła. Ja tak całkiem nie zemdlałam nigdy, ale miałam kiedyś akcję też w kościele - na komunii mojej siostry, prawie padłam. I właśnie jak wyszłam, to od razu jakaś babka się mną zaopiekowała, chyba na strasznie zmarnowaną wyglądałam. ![]() Piękna pogoda, piękna. Dzisiaj w samej bluzie chodziłam
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#8951 |
|
|
|
|
#8952 |
|
Zakorzenienie
|
Ano rodzice kupili dzisiaj, więc niby są. W sumie ostatniego wzięli.
Swoją drogą dziwny jakiś taki... skórke zamiast zieloną to ma żółtą, jak melon. Ale w środku 100% arbuz. A taki słodki, że HEEEEEJ!
'Choose a job. Choose a career. Choose a family, choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol and dental insurance. Choose your friends. (...) Choose your future.
Choose life.' |
|
|
|
#8953 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja też chcą arbuza!!!
Niby byłoy ostatnio w sklepie, ale jakies takie zmarnowane strasznie. Mi też arbuzy nieodłącznie kojarzą się z latem ![]() Jutro mam nawet przyjemny dzień, idziemy z klasą rano do kina na film z Krystną Jandą "Przesłuchanie", a później zostajemy na sptkaniu z nią Fajnie tak nawet
|
|
|
|
#8954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jutro ide na spotkanie z Krystyną Czubówną ![]() A teraz meczę się nad lekcjami...
a kiedy senna to leżę świętem radości jest życie kiedy chcę grzeszyć to grzeszę Edytowane przez krowa_bez_mleka Czas edycji: 2007-03-07 o 19:01 |
|
|
|
|
#8955 |
|
|
TŻ przyniósł mi moją groszkową torebusię (on ją nazywa workiem na ziemniaki
. Fajna jest. "Posiedzieliśmy" sobie 2 godziny, miło było.
|
|
#8956 |
|
Wtajemniczenie
|
Fajnie, że jesteś zadowolona z toreki
|
|
|
|
#8957 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
|
|
|
#8958 |
|
|
|
|
#8959 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
|
|
|
#8960 |
|
|
A nie widać?
![]()
|
|
#8961 |
|
Zakorzenienie
|
em mialam spodnice
z tym ze nie upadlam typowo na podloge, tylko osunelam sie na kolege ze sztandarem ktory natychmiast mnie zlapal, a wyprowadzili jacys inni goscie. ponoc mowilam "zostawcie mnie zostawcie" ale tego nie pamietam wstyd ![]() ![]() ![]() juz 3 razy zemdlalam w kosciele, raz na wakacjach nad morzem, pamietam ze cucilo mnie kilka obcych osob, mile to bardzo, tak jak ten chlopczyk z kolą dzisiaj ale jak sobie przypomne to straszne uczucie, kiedy wszystko sie rozmywa i zostaje tylko ciemna plama przed oczami to brrrrrr ![]() tez sie ciesze ze juz tak wiosennie, az dziwnie ze po 17 jest jeszcze jasno
|
#8962 | ||
|
Zadomowienie
|
Wielocytuję w odwrotnej kolejności
.To się nazywa spontaniczna radość. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
. A dałaś ten numer ?Jakaś taka zmeczona dzisiaj byłam i zanęłam po 17, dopiero jakiś czas temu wstałam. A pogoda piękna! Wreszcie chce mi się żyć! (pomijając senność ).Widziałam wczoraj Oli przeglądającą wątek, nawet PW jej wysłałam, ale póki co, bez odpowiedzi... add: Wreszcie przekroczyłam 400 postów
|
|
|
#8963 |
|
|
![]() Właśnie zauważyłam, że ja dzisiaj przeskoczyłam 4 tysiące. ![]() To przez to, że tak się całymi dniami nudzę.
|
|
#8964 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#8965 |
|
|
Jeszcze mnie dogonisz, w końcu zalogowałaś się całe 15 dni później niż ja.
|
|
#8966 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dwa tygodnie na ponad 3600 postów? Co to dla mnie -zaczynam chyba od dziś wypowiadać się w każdym wątku jak leci-nieważne czy się znam czy się nie znam... A co!
|
|
|
#8967 |
|
|
Agosek powodzenia.
![]() Ok, biorę antybiotyk (blee.. ) i idę spać. Przydałoby się jutro zacząć czegoś uczyć, bo skończy się na tym, że wrócę do szkoły i będę miała tyle nauki, że nawet 5 minut na wizażu nie posiedzę. A teraz spędzam tu dobrych kilka godzin dziennie. ![]() Uzależnienie?
|
|
#8968 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ile Ci jeszcze "kuracji" zostało? Hmmm a co do uzaleznienia... Podobno każdy musi jakieś mieć
|
|
|
#8969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hyh dziekuje.. eee..no co ty.. Agosek-ja widzialam Slimaczka na jakims innym watku, a post byl chyba z przedwczoraj..Qrcze co jest z nia..? Z nimi..? I gdzie Alatienka, Amanda..?
|
|
|
#8970 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe.Fuksja dobrze Cię widzieć ![]() Ja dzisiaj postanowiłam wcześniej się położyć. Pewnie jak zwykle nic nie wyjdzie z tego, ale przynajmniej spróbuję [od niedawna wiem jak się pisze spróbuję HAHAHA! a zawsze miałam z tym problem]. Jakobini, żyrondyści, przełom thermidoriański, marsylianka... bleee. Ale i tak jestem z siebie dumna, że tyle tego wiem Cytat:
![]() EDIT: Jeszcze co do pogody, to u nas jest ciepło, a np. w NY jest ok. -8 stopni [18 fahrenheitów czy jak to się tam pisze]. Mamy szczęście
Choose life.' |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.

Jestem z Ciebie dumna

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

wspolczuje. Uwazaj na siebie

a raz jak pogowałyśmy na Masterze zderzyłyśmy się głowami, tyle że mi nic nie było
a ona zemdlałą, bidulka moja.