Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8 - Strona 343 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-17, 10:47   #10261
Krystel13
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Cytat:
Napisane przez LittleButterfly Pokaż wiadomość
No i po rozmowie ...... o ile to można w ogóle rozmową nazwać ;/
przyszła ze złym humorem z pracy, najpierw powiedziała że kiedy indziej jej powiem ale powiedziałam że będę miała operacje pod koniec lutego i żeby na razie zachować to w tajemnicy a ona że czemu i żebym od razu powiedziała domownikom co planuje bo i tak się dowiedzą . i powiedziała że się naoglądałam sekretów chirurgi i że dlatego chcę a to tak pięknie nie jest ....... brak słów po prostu nie będę już nic mówiła tylko zacznę po prostu wszystko ustalać i planować , skoro tak postawiła sprawę to już później będzie za późno żeby rozmawiać i mnie przekonywać żebym tego nie robiła. Może to i lepiej bo nie musiałam słuchać jaka to głupota ;/ także widzę już jakie wsparcie mam, może po op chociaż zmieni zdanie .....
szkoda gadać, mówiła że jak ja sobie to wyobrażam, będę miała egzaminy, i że najlepiej to żebym się żeniła już, wyprowadziła i wtedy robiła co chciała
Motylku- a skąd jesteś (bo chyba nie doczytałam)? Ja mieszkam w dolnośląskim, wprawdzie jeszcze jestem miesiąc "przed" ale mogę porozmawiać z Twoją mamą (bo patrząc na Twój wiek to ja bardziej do niej zbliżona niż do Ciebie).

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:
Napisane przez Amorcio Pokaż wiadomość
Witajcie Ja po kolejnych badaniach tarczycy.
.

i jak wyszły wyniki??? wszystko dobrze??
Stary 2013-01-17, 10:59   #10262
LittleButterfly
Raczkowanie

Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Krystel13,
z Małopolski. Niestety chyba żadna z Was nie mieszka bliskoa szkoda
Stary 2013-01-17, 11:28   #10263
siwa124
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Krystel13 Pokaż wiadomość
ha ha- jakbym swoją słyszała: ""Tylko bierz jak największe!!! Jak juz sie kroisz to daj czadu aby potem było to widać!!!" - a ja o mały włos spadłabym z krzesła

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

TRZYMAMY ZA CIEBIE KCIUKI!!!!
Dzień doberek
Ja od tygodnia w domciu z dizeciakami - ale jest fajowo, grzana na maksa.
Odnośnie Twojego podpisu - tez miałam ten dylemat. Ale pomiędzy 375 a 400 w realu różnicy nie będzie żadnej. Jak juz różnica to 375 a 450. I ja żałuję że chociaż tego 450 ml nie wzięłam. Ale przed op. to było dla mnie za dużo.
I Tż mi zabraniał - a teraz mówi "mogłaś brać"

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Mi tak mówili - będzie się implant odznaczał. ale patrząc na Horo - nie ma reguły. Bałam się też że jak wezmę za duże przy mojej wyjściówce 70a - to skóra nie wytrzyma rozciągnięcia i sie porobią rozstępy - była tu kiedyś taka dziewczyna Cykaneczka, miała taki przypadek. Ma implant chyba 550 ml - po jakimś czasie po op. pojawiły sie rozstępy.

Edytowane przez siwa124
Czas edycji: 2013-01-17 o 11:31
siwa124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 11:31   #10264
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez siwa124 Pokaż wiadomość
Dzień doberek
Odnośnie Twojego podpisu - tez miałam ten dylemat. Ale pomiędzy 375 a 400 w realu różnicy nie będzie żadnej. Jak juz różnica to 375 a 450. I ja żałuję że chociaż tego 450 ml nie wzięłam. Ale przed op. to było dla mnie za dużo.
Ale zbieg okoliczności- właśnie przeglądałam Twój album. Znalazłam podane przez Ciebie wymiary i od razu "przerzuciłam" je na siebie bo masz właśnie 375. I jeżeli mi wyjdzie 92-93 w biuście to chyba bedę zadowolona.
Na 450 to nie mam szans. Mam za wąską klatkę piersiową i za cieniutką skórę ( a TŻ zawsze mówi do mnie że jestem gruboskórna) i nawet te 400 dr mi odradzał, bo po pierwsze będzie na 100% widać że to silikon a po drugie za kilka lat może paskudnie to wyglądać.
Stary 2013-01-17, 11:35   #10265
siwa124
Raczkowanie

Cytat:
Ale zbieg okoliczności- właśnie przeglądałam Twój album. Znalazłam podane przez Ciebie wymiary i od razu "przerzuciłam" je na siebie bo masz właśnie 375. I jeżeli mi wyjdzie 92-93 w biuście to chyba bedę zadowolona.
Na 450 to nie mam szans. Mam za wąską klatkę piersiową i za cieniutką skórę ( a TŻ zawsze mówi do mnie że jestem gruboskórna) i nawet te 400 dr mi odradzał, bo po pierwsze będzie na 100% widać że to silikon a po drugie za kilka lat może paskudnie to wyglądać.
ale przy tych 375 ml też będzie widać. Ja miałam malutką wyjściówkę - teraz widać że to silikon na golasa.Poza tym jak skacze to one nie "falują" jak naturalny biust. Czuc przez dotyk gdzie jest "żelik" a gdzie nie. A ja się tym nie przejmuję, nawet na wakacjach topless się opalałamW ubraniu są naturalne dopasowane do sylwetki.
Stary 2013-01-17, 11:35   #10266
LittleButterfly
Raczkowanie

siwa124,
kusi żeby wziąść ten większy rozmiar ale się boję, może po op stwierdze że jakbym wzięła większe to by nic nie zaszkodziło, ale teraz dla mnie jest najważniejsze zdrowie po , żeby wszystko z nimi było dobrze i ładnie wyszły ..... większość z Was już rodziła to miała inne wyjściówki, skóra była trochę rozciągnięta a moja w ogóle i to w dodatku takie mikrusy lekarz też mi powiedział że lepiej teraz nie przesadzać i że radzi te 335 a po ciąży mogę sobie jeszcze większe zrobić . Boję się że gdybym wzięła większe to coś mogłoby nie wyjść, mogłabym przesadzić, mógłby się implant odznaczać a z drugiej strony jak już robię operację i mam cierpieć toteż nie chce żeby małe wyszły. Tyle niewiadomych jest

Edytowane przez LittleButterfly
Czas edycji: 2013-01-17 o 11:37
LittleButterfly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 11:36   #10267
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Krystel13,
z Małopolski. Niestety chyba żadna z Was nie mieszka bliskoa szkoda
koło mnie też żadna stąd nie mieszka

Cytat:
Dzień doberek

---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------

Mi tak mówili - będzie się implant odznaczał. ale patrząc na Horo - nie ma reguły. Bałam się też że jak wezmę za duże przy mojej wyjściówce 70a - to skóra nie wytrzyma rozciągnięcia i sie porobią rozstępy - była tu kiedyś taka dziewczyna Cykaneczka, miała taki przypadek. Ma implant chyba 550 ml - po jakimś czasie po op. pojawiły sie rozstępy.
wiecie, u mnie biust z tymi mniejszymi implantami wyglądał na bardziej sztuczny
i tez wychodziłam z mikroskopijnej miseczki... zero rozstępów

3.02.2014 - wracam do ćwiczeń
horo_2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 11:39   #10268
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:

właśnie przed tym mnie dr przestrzegał, a że ja niestety już do młódek nie należe więc i skóra już nie taka jędrna i elastyczna
ponadto ja uwielbiam się opalać a jednak to też trochę skórę niszczy
Stary 2013-01-17, 11:39   #10269
siwa124
Raczkowanie

Cytat:
siwa124,
kusi żeby wziąść ten większy rozmiar ale się boję, może po op stwierdze że jakbym wzięła większe to by nic nie zaszkodziło, ale teraz dla mnie jest najważniejsze zdrowie po , żeby wszystko z nimi było dobrze i ładnie wyszły ..... większość z Was już rodziła to miała inne wyjściówki, skóra była trochę rozciągnięta a moja w ogóle i to w dodatku takie mikrusy lekarz też mi powiedział że lepiej teraz nie przesadzać i że radzi te 335 a po ciąży mogę sobie jeszcze większe zrobić . Boję się że gdybym wzięła większe to coś mogłoby nie wyjść, mogłabym przesadzić, mógłby się implant odznaczać
Pewnie, jasne. Przed op. jest duzo dylematów - ja teraz jaestem mądralińska bo jestem po jużMiałam dokładnie te same problemy co Wy teraz przed. ale ja wiem że i tak na jednej op. się nie skończy - za kilka lat wymienię je na pewno na większe - ale czy będe bardziej zadowolona- tego nie wiem. na razie jest ok, mam cycki których nidgy nie miałam, seks jest o niebo lepszy, Tż ma w końcu świety spokój bo moje schizy na temat jego gapienia sie w cycki sie skończyły. Moja psycha wyleczona - jest BOSKO. Pomimo tego że mam autostrade i 3/4 osób na tym forum neguje cięcie pachowe które ja miałam. Może to wina tego cięcia- może mojej anatomii.
Stary 2013-01-17, 11:42   #10270
dariac31
Raczkowanie

Motylku-mam nadzieję że Twoja mam zmieni zdanie na temat operacji, może oswoi się z tą sytuacją .

Dziewczyny,jak was czytam to też mam ochotę wtajemniczyć kogoś z rodziny, przy małym dziecku będzie potrzebna pomoc.Ja mieszkam bardzo daleko od rodziny ,ale operacje chcę mieć wykonaną w Polsce .Na razie wie tylko mąż i przyjaciółka.

Konsultacja M Sz 14 maj .
dariac31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 11:45   #10271
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:

Mi tak mówili - będzie się implant odznaczał. ale patrząc na Horo - nie ma reguły.
Ojoj- Horo ma zaje.... biuścik! Ale przy wyjścióweczce troszke miała swojego cycunia a u mnie niestety tylko skóra i sutek

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Cytat:
na razie jest ok, mam cycki których nidgy nie miałam, seks jest o niebo lepszy, Tż ma w końcu świety spokój bo moje schizy na temat jego gapienia sie w cycki sie skończyły. Moja psycha wyleczona - jest BOSKO. .

AMEN!!

Stary 2013-01-17, 11:45   #10272
korolowa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Amanina Pokaż wiadomość
hej dziewczyny
nadrobilam, uf, wszystko co napisalyscie od rana

co do psychologa - ja jestem po psychologii chociaz nie pracuje w zawodzie i uwazam, ze to co mowi jest mega niewlasciwe. uslyszalas kiedys od niego, ze masz nie farbowac wlosow z blondu na czarny, bo staniesz w lustrze i bedziesz inna osoba? albo ze masz nie isc do kosmetyczki z tradzikiem bo jak go wylecza to bedziesz kims innym? nie bedziesz - bedziesz ciagle ta sama osoba, tyle ze z wiekszym biustem. bedziesz mogla nosic glebokie dekolty bez deformujacych cyckow push upow, bedziesz zakladac ladne kostiumy kapielowe, a na basenie nie bedziesz sie wstydzila ze spod sportowego kostiumu nic nie wystaje. ja siebie akceptowalam przed operacja w 100% - PO PROSTU i najzwyczajniej w swiecie chcialam miec biust - bo mialam znikomy. jestesmy kobietami, piersi sa atrybutem kobiety i cholerny psycholog powinien zrozumiec, ze kobieta CHCIALABY miec biust. rownie dobrze moglby Ci powiedziec, ze masz nie nosic pushupow, no bo po co? wstydzisz sie? tak? nie kochasz sie? tak? no zaraz zaczne przeklinac jak bogow kocham

co do upychania za duzych rozmiarow, tu jest troche napisane: http://art-med.com.pl/pl/zabiegi/pie...bor-implantow/

ja mialam do operacji przygotowane 260 i 300 i pan doktor po operacji powiedzial, ze tych 300 by nie zmiescil - znaczy na sile tak, ale byloby wieksze zagrozenie ze beda komplikacje jakies po.

motylku: jak jestes z wawy, to moge nawet isc jako zywy przyklad osoby ze sztucznymi cyckami i sie z Twoja mama spotkac, wszystko opowiedziec i pokazac
mojego psychologa bardzo cenie i generalnie bardzo mi pomaga, ale tym stwierdzeniem mnie troszkę zbił z tropu jakby, może ja to źle jakoś zrozumiałam... no nieważne, chce mieć biust i koniec

kurcze,ale napisałyście....nie dam rady przeczytać wszystkiego, taki dziś hardcorowy dzień w pracy, wrrrr
Stary 2013-01-17, 11:49   #10273
ania2003
Raczkowanie

LittleButterfly ja bym na Twoim miejscu wzięła większe, a najlepiej dla lekarza powiedz , że chcesz mieć bardzo duże . On doradzi Ci takie które max. i spokojnie zmieści, a wierz mi, że będą akurat i nie będziesz żałowała.
ania2003 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 11:51   #10274
siwa124
Raczkowanie

Cytat:
No i po rozmowie ...... o ile to można w ogóle rozmową nazwać ;/
przyszła ze złym humorem z pracy, najpierw powiedziała że kiedy indziej jej powiem ale powiedziałam że będę miała operacje pod koniec lutego i żeby na razie zachować to w tajemnicy a ona że czemu i żebym od razu powiedziała domownikom co planuje bo i tak się dowiedzą . i powiedziała że się naoglądałam sekretów chirurgi i że dlatego chcę a to tak pięknie nie jest ....... brak słów po prostu nie będę już nic mówiła tylko zacznę po prostu wszystko ustalać i planować , skoro tak postawiła sprawę to już później będzie za późno żeby rozmawiać i mnie przekonywać żebym tego nie robiła. Może to i lepiej bo nie musiałam słuchać jaka to głupota ;/ także widzę już jakie wsparcie mam, może po op chociaż zmieni zdanie .....
szkoda gadać, mówiła że jak ja sobie to wyobrażam, będę miała egzaminy, i że najlepiej to żebym się żeniła już, wyprowadziła i wtedy robiła co chciała
Moja historia nie z mama a z Tż - czyli chyba jeszcez gorzej.
10 lat mu duosko trułam - były awantury, że będe sztokowana, pocięta, fujj on tego nie dotknie - tak mi to wszystko obrzydzał. Wydawało mi się że faktycznie tak mysli i co teraz? Ja mam psychę zrytą, seks odchodzi w niepamięć - czyli nasze małżeństwo zaczyna sie sypać powoli. I w końcu mówie dosyc. Napisłam maila do lekarza - umówiłam sie na termin konsultacji. Wzięłam urlop, siostre i dziecko pod pache - i pojechałam. Ustaliłam termin op. - za 3 tyg od konsultacji!!!
Przyjechałam do domu, pokazałam zdjęcia przed i po - nawet nie potrafił rozróżnic które sa zrobioneJ edyne co to za mocno "kombinował" z rozmiarem - gdyby nie on wzięłabym większe ale trudno. I tak o to mam cycki od roku - wszyscy zapomnieli o trudach.
Mama sie po prostu martwi - Ty nie do końca jesteś przekonujaca.
Stary 2013-01-17, 11:55   #10275
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
Ojoj- Horo ma zaje.... biuścik! Ale przy wyjścióweczce troszke miała swojego cycunia a u mnie niestety tylko skóra i sutek[COLOR="Silver"]

u mnie nic a nic nie było ... kawałeczek skórki jedynie

Stary 2013-01-17, 12:00   #10276
siwa124
Raczkowanie

Cytat:
Ojoj- Horo ma zaje.... biuścik! Ale przy wyjścióweczce troszke miała swojego cycunia a u mnie niestety tylko skóra i sutek

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

AMEN!!

No pewnie że ma - chodziło o to że miała wyjściówkę podobną do Naszych, ma duży implant a skóra dała radę i nie "popękała".

O dzień dobry Horo - ja właśnie w Twoim albumie buszuję ale w tym Horo nie Horo 2

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość

u mnie nic a nic nie było ... kawałeczek skórki jedynie
No tak jak u mnie - Tż mi sprawdzał ilośc żeber

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Cytat:
Napisane przez ania2003 Pokaż wiadomość
LittleButterfly ja bym na Twoim miejscu wzięła większe, a najlepiej dla lekarza powiedz , że chcesz mieć bardzo duże . On doradzi Ci takie które max. i spokojnie zmieści, a wierz mi, że będą akurat i nie będziesz żałowała.
też dobre wyjście z sytuacji
Stary 2013-01-17, 12:02   #10277
horo_2
Zadomowienie

Cytat:
No pewnie że ma - chodziło o to że miała wyjściówkę podobną do Naszych, ma duży implant a skóra dała radę i nie "popękała".

O dzień dobry Horo - ja właśnie w Twoim albumie buszuję ale w tym Horo nie Horo 2[COLOR="Silver"]
oooo.... a ja nie pamiętam juz co tam jest... szkoda, ze ktoś mi zablokowal tamto konto i nie mam jak tam wejść

Stary 2013-01-17, 12:03   #10278
siwa124
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dariac31 Pokaż wiadomość
Motylku-mam nadzieję że Twoja mam zmieni zdanie na temat operacji, może oswoi się z tą sytuacją .

Dziewczyny,jak was czytam to też mam ochotę wtajemniczyć kogoś z rodziny, przy małym dziecku będzie potrzebna pomoc.Ja mieszkam bardzo daleko od rodziny ,ale operacje chcę mieć wykonaną w Polsce .Na razie wie tylko mąż i przyjaciółka.

Konsultacja M Sz 14 maj .
Oj będzie - ja przez prawie 2 tyg u rodziców byłam. Później jak wróciłam do domu to tylko tak delikatnie, aby aby. I nie wyobrażam sobie zostac sama wtedy z dziećmi

---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 12:02 ----------

Cytat:
Napisane przez horo_2 Pokaż wiadomość
oooo.... a ja nie pamiętam juz co tam jest... szkoda, ze ktoś mi zablokowal tamto konto i nie mam jak tam wejść
No a ja wchodze bez problemu - mozna zgrac zdjęcia i Ci jakoś podesłać.
Stary 2013-01-17, 12:07   #10279
Krystel13
Raczkowanie

Cytat:

No tak jak u mnie - Tż mi sprawdzał ilośc żeber
taaaa .. mój jeszcze dodaje że musi sobie podusię między nas wepchać aby się nie poobijac i siniaków nie narobić

Stary 2013-01-17, 12:40   #10280
Olivkaa200
Zakorzenienie

witam dziewczyny

Na wstepie chciałabym napisac cos o wielkosci piersi ja niby mam duze ale duze u mnie nie sa a pomimo to mam rozstepy..ale liczylam sie z tym bo moja skora bardzo podatna. Przez pol roku stosowalam rozne kremy na rozstepy az w kocnu trafilam na cudo i narazie nie zamienie na inny chcialam jeszcze wieksze niz te co mam, ale zostalam poinformowana ze wiekszych przy mjej wyjsciowce sie nie da bo skora nie wytrzyma. Wiec kobietki mlode, ktore nie rodzily(w tym ja) maja troszke gorzej niz te ktore juz rodzily i karmily, pomimo tego ze wyjściówki nie byly za duze to mialy wieksze szanse na upchniecie czegos wiekszego.

Aj te wielkosci przed sie czlowiek zastanawia a po jeszcze bardzej sie zastanawia dlaczego wiekszych sie nie dalo

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 12:42   #10281
jusi84
Raczkowanie

GG do jusi84

oj i jestem na antybiotykach ;/ mam zawalone gardo mały tak samo zaczerwienione gardełko i oczko opuchnięte rano jak wstał yło zaropiałe i dostał kropelki ale mam dobrą wiadomość będę miała zrobione badania państwowo haha spytałam dra czy wypisze mi skierowanie na badania a spytał co to za operacja będzie a ja op powiększania piersi haha myśli i myśli czyta tą kartkę co mi dr dał podczas konsultacji i mówi wypiszę Pani skierowanie ale nie odda wyników jak nie przyjdę i nie sprawdzi jakie mam a jutro wolne od pracy 1 dzień zwolnienia odpocznę sobie przynajmniej
Stary 2013-01-17, 13:37   #10282
LittleButterfly
Raczkowanie

Olivkaa200, wlasnie ja sie boje ze moja skora tego nie wytrzyma. wogole nie rozciagnieta takze boje sie o zdrowie a to najwazniejsze. Nie chce sobie zaszkodzic. Nie wiem co myslec juz. U tych co rodzily to tak jak mowisz, troche co innego niz u tych co jeszcze nie. Idzie zwariowac z tymi mys:lami, ktory rozmiar wybrac zeby nie zalowac ebh ...
Stary 2013-01-17, 14:33   #10283
korolowa
Rozeznanie

dokładnie .... mam ten sam dylemat.
Stary 2013-01-17, 14:37   #10284
LittleButterfly
Raczkowanie

Korolowa,a Tobie jaki rozmiar dr zaproponowal ?
Stary 2013-01-17, 15:15   #10285
xxPaullinkaxx
Przyczajenie

Little Butterfly ja też jestem z małopolski!. Z tym że teraz mieszkam za granicą ale operacje chcialabym mieć w Polsce u dr TK w Krakowie A Ty proszę przypomnij mi u kogo?

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ----------

Niezadowolencja Ty robiłaś cycuchy w Krakowie? Jeśli tak to napisz mi wiadomość prosze u kogo były robione i jak klinika, lekarz itp
Z góry dziękuje
xxPaullinkaxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 15:24   #10286
LittleButterfly
Raczkowanie

Super, ja tez u T.K w krakowie.

Dzwonila moja mama wlasnie. Mowi ze sa z ojcem w szoku. Ze nie wyobraza sobie tego. Zebym najpierw dorosla a pozniej sobie cycki robila. Ze mam nie odpowiedniego faceta ze wprowadzil mnie w taki kompleks. Ze z nudow to wymyslam takie rzeczy, szkoda gadac
Stary 2013-01-17, 15:30   #10287
lubuss
Raczkowanie

dodałam zdjecia 2 tyg cycuszków;p
i jeszcze 2 nowe albumy

Edytowane przez lubuss
Czas edycji: 2013-01-17 o 15:35
lubuss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 15:54   #10288
LittleButterfly
Raczkowanie

Wink Dot.: Myaówka-czyli piknik, cycuchy i pogaduchy. Przed i po powiekszaniu piersi cz.8

Lubuss, sa sliczne ! a Ty wygladasz super.
Stary 2013-01-17, 16:50   #10289
Saba08
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Wiec kobietki mlode, ktore nie rodzily(w tym ja) maja troszke gorzej niz te ktore juz rodzily i karmily, pomimo tego ze wyjściówki nie byly za duze to mialy wieksze szanse na upchniecie czegos wiekszego.
Też tak myślę. Olivka, a Ty masz wrażenie jakby te implanty były jeszcze "ściśnięte"? Bo zastanawiam się, czy u mnie to się jeszcze zmieni, czy już tak zostanie.

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Aj te wielkosci przed sie czlowiek zastanawia a po jeszcze bardzej sie zastanawia dlaczego wiekszych sie nie dalo
Haha no ale w naszym przypadku NIE DAŁO się i koniec Nie ma co się już zastanawiać. Następnym razem się da

A Motylku Ty jesteś młodziutka, jeszcze pewnie z raz czy 2 wymienisz implanty, chyba nie warto zaczynać już od bardzo dużych...
Stary 2013-01-17, 17:25   #10290
LittleButterfly
Raczkowanie

Saba08, pewnie masz rację jak na razie to muszę postawić na swoim, jak mi się nie uda to będę musiała przełozyć termin operacji, może nawet pomyślę o przeprowadzce od rodziców bo w życiu nie będę mogła zrobić tego co chce !

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości