|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20
Cytat:
A gdzie w wakacje chcieliście się wybrać? To może maj albo październik? ![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- Cytat:
I mnóstwo zdrowia dla siostry
|
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20
|
|
|
|
#1143 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Radzę szybko zgłosić. Mój znajomy miał cyrki z policją, wmawiali mu, że sam sobie ukradł samochód. Nie wiadomo co jeszcze mogą tam wymyślić ![]() O widzę, że już zgłaszacie Będzie dobrze, pewnie jakoś jeszcze da się samochód rozpoznać - przecież złodziej nie ma tej naklejki na szybie, a podobno kamery ją rozpoznają.
Edytowane przez tajik girl Czas edycji: 2013-01-17 o 17:15 Powód: dopisuję :) |
|
|
|
|
#1144 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1145 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam w pierwszym poście podlinkowane Ale dla ułatwienia Ci podam i tu: sala, foto. I rozważamy wodzireja i DJa stąd I mam prośbę. Dziewczyny, co sądzicie o tych zabawach wszystkich? My byśmy chcieli chyba jakiegoś wodzireja od nich, tylko opcja z DJ, a nie zespół.---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- Nie czaję po co komuś wasze tablice?!
|
|
#1146 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1147 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A mają wszystko swoje? Oswietlenie, nagłośnienie, bańki i mgłę i np karaoke?Co w ogóle myślicie o karaoke na weselu? Z jednej strony by mi się to podobało, mam bardzo muzykalną rodzinę i wiem, że wiele osób moglo by się w to pobawić, ale z drugiej strony? no sama nie wiem....
|
|
#1148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1149 |
|
BAN stały
|
Romantyczka u nas ceny wahają się między 1000 a 2800 z tego co wiem, ja mam za 1200 zł.
Kate masakra co za z☠☠☠y...Kishlaczkowa zdrowia dla siostry ![]() Romantyczka nie karaoke, bo wyjdzie tak jak u tej dziewczyny, którą kiedyś wstawiałam ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ESQo5SKCfpk SORRY TEN LINK MIAŁ BYĆ: http://www.youtube.com/watch?v=jG1674_lkBg Edytowane przez misiadelko Czas edycji: 2013-01-17 o 18:01 |
|
|
|
#1150 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
trzeba oszczędzać i tyle ![]() Zdrowia dla siostry! ![]() Ja pier... Cytat:
ale może być to w formie jakiegoś konkursu
|
|
#1151 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1152 | |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję Piękne za odpowiedzi
No właśnie tak nie jestem przekonana z tym śpiewaniem, nic na siłę![]() Cytat:
Co do teściowych, ja też mam taką, która- wiem to mimo, że twierdzi inaczej chcialaby się do wszystkiego wtracac!Nie będzie miała jednak za bardzo jak Do czasu wesela może 2, 3 razy będziemy w Pl w ogole, wiec załatwiać będziemy wszystko online a i Tż na szczęście powtarza ciągle, że nie będzie nic mama wybierać bo to nasze wesele i my sami ustalamy- wlasciwie ja, bo Tżowi to obojetnie (czy Wasi też tak maja? ). Mówi tylko, że wie że jestem wymagająca i dobrze wybiore i jemu sie bedzie podobać Czasem mam go ochote udusic![]() Ale np. chcemy Dj'a, ccaly czas to podczas świąt mówiliśmy a ta ciągle na skypie: "rozmawialam dzisiaj w pracy z kolezanka, i ona mi mowi ze jej brat mieszka tam i tam i ma zespol i graja na weselach spytam jaka maja cene i moze jakas plyte pozycze. Wpiszcie sobie w google to moze cos znajdziecie tez" no witki opadają
Au pair w De do 09.2013 (z Tż 26.04.2007 12.09.2012 26.07.2014 ![]() Edytowane przez rom4ntyczk4 Czas edycji: 2013-01-17 o 18:04 |
|
|
|
|
#1153 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz ocipieję tż nie ma już godzinę
misiadelko te wesele to jakaś porażka to mój klaun reprezentował wyższy poziom myślę, że takie błędy nam nie grożą.
Edytowane przez Kate Noir Czas edycji: 2013-01-17 o 18:19 |
|
|
|
#1154 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już na głowę dostaję jak czytam te wszystkie menu :/
Co sądzicie o takim? Wesele było by do godziny powiedzmy 2. Tak planujemy Zupy: ( do wyboru 1 rodzaj ) Rosół z makaronem Barszcz z pasztecikiem Bulion z paluszkiem Krem pieczarkowy lub borowikowy Krem brokułowy Krem neapolitański Krem zielony Kremy-podawane z grzankami lub groszkiem ptysiowym II danie 2 porcje / os. Kaczka –wcześniej marynowana w ziołach ,podana ze śliwką, jabłkiem i marynowaną dynią Soczysta pierś drobiowa z suszonymi pomidorami- w plastrach Kotlet schabowy po królewsku ( bukiet warzyw zapiekanych z przyprawami włoskimi panierowany w jajku -z sezamem) Pieczeń wieprzowa z suszoną żurawinąw plastrach Polędwiczka wieprzowa DIJON marynowana w ziołach Zraz wołowy z boczkiem zapiekanym Pieczeń ze schabu z kurkami i cebulką-w plastrach Ziemniaki opiekane ze skórką Ziemniaki gotowane-Frytki -Pyzy Sos pieczeniowy Zestaw jarzyny gotowanej i surówki ( 5 rodzajów) III Kawa i ciasto-własnego wypieku: szarlotka, sernik, placek z wiśniami, kruche babeczki z bitą śmiet. i owocami oraz tort Czarny Las- na bitej śmietanie lub deser lodowy z owocami Sok, woda IV Kolacja-zakąski 3 porcje / os. Pieczeń drobiowa w plastrach ze szpinakiem, czerwonym pieprzem,pieczarkami,sele rem naciowym , oliwkami i kaparami-( w plastrach) ½ jajka w szynce wiejskiej z majonezem Paluszki szparagowe w polędwicy zawijane ½ medalionu z łososia marynowanego z cebulką, ogórkiem kwasz., marchewką Tatar z cebulką, ogórkiem Sałatka grecka lub z kurczakiem Ser camembert pieczony w cieście francuskim podany z żurawiną lub tartoletki warzywne z serem Dipy: czosnkowy i meksykański Pieczywo: 7 rodzajów Masło Łączny koszt: 145.- zł / os Bo jak tak czytam jakie macie menu, ile pozycji to to wydaje mi się biedne W cenie jest wszystko poza alkoholem. Ciasta, Tort, owoce, napoje zimne i ciepłe. Dekoracja sali, żywe kwiaty w kolorz bukietu panny młodej... Apartament dla nas, bezpłatny parking, brak korkowego. Edytowane przez kroooliczek89 Czas edycji: 2013-01-17 o 18:08 |
|
|
|
#1155 | |
|
Zakorzenienie
|
jasne, nie wiem na jakie się zdecyduję
wszystkie kocham! o fuck..... Cytat:
2015 Edytowane przez mala_czarna_21 Czas edycji: 2013-01-17 o 18:16 |
|
|
|
|
#1156 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1157 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale wszystko swoje mają, jesli to jakieś pocieszenie. A! Tylko, że ja nie do DJów po prostu pisałam, tylko wodzirej +DJ, więc dwie osoby. Ale to i tak interes niezły jest! 3 tysiaki w jedną noc zarobić ![]() Mnie tam tata też na zespół namawia, a my DJa chcemy ![]() kroooliczek89 A od której macie wesele? Bo to zależy od czasu trwania ile jedzenia potrzeba.
|
|
#1158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1159 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A dziewczyna w dżinsach też niezła
|
|
#1160 |
|
Zakorzenienie
|
kwitna mniej więcej od maja do lipca więc może się coś ostanie
![]() u mnie chyba właśnie piwonie odpadają ze względu na termin, zostają mi goździki i tulipany
|
|
#1161 |
|
Rozeznanie
|
Pytam od której
Widziałam, że do drugiej
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa sory
Ślub na 15, msza godzinkę zapewne. Życzenia, dojazd do hotelu, sądzę że od 17...
|
|
|
|
#1163 |
|
BAN stały
|
Taaa już kiedyś omawiałyśmy ten ślub i wesele (jako wątkowa masochistka oglądałam wszystkie części) i stwierdziłyśmy, że albo typiara została zmuszona do tego ślubu (dziecko chrzczone na ślubie) albo rodzinka jest psychiczna (matka na☠☠☠ana od prawie samego początku), żeby jeszcze było mało kamerzysta ostro ☠☠☠nięty bo nagrał wszystko, nawet moment kiedy ksiądz opierdziela młodych za coś tam...
Chyba jestem dziwna, bo podobają mi się bukiety z róż o ile to nie są kulki ![]() Zosh a nie chcecie, żeby dj i wodzirej to była ta sama osoba? Edytowane przez misiadelko Czas edycji: 2013-01-17 o 18:28 |
|
|
|
#1164 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
I z tego co piszesz...no to nie wiem...może to w trudnych sprawach później lecialo? T r a g e d i a... ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:29 ---------- Z tych ofert, które ja przeglądałam to Dj byl jednocześnie wodzirejem albo miał pomocnika, który "pilnował" muzyki i Dj odpowiadał nadal i za muzykę i za "aktywniejsze"zabawia nie gości
|
|
#1165 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale to tylko takie moje myśli A właściciele sali wam nie pomogą jakoś w decyzji?
|
|
#1166 |
|
BAN stały
|
Króliczku zwróć uwagę ile tego jedzenia po weselu zostaje (i to po takim do rana) więc myślę, ze wystarczy.
Romantyczko, sama nie wiem co myśleć Lepiej puścić to w niepamięć
|
|
|
|
#1167 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A oglądaliście mniejszą salę? Bo my planujemy 50-60 osób, więc chyba mniejsza byłaby dla nas. Ale czy to ta z drewnianymi ławami?![]() Cytat:
Cytat:
![]() My też chcemy tak do 2 i też myślałam o mniejszym menu niż u innych Cytat:
|
||||
|
|
|
#1168 |
|
Winter is coming
|
Kate Noir co za chamstwo z tymi tablicami. Takiego gnojka to tylko rozstrzelać
Umówiłam się na spotkanie z foto http://www.dwatak.pl/ Zobaczymy, co nam jeszcze pokaże. A druga sprawa, to chyba muszę iść kościół rezerwować, bo chłop miał dziś kolędę i ksiądz mu powiedział, że już ludzie rezerwują litości
|
#1169 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Niech ktoś gośćmi się zajmuje Ewentualnie taki DJ-wodzirej w jednym, ale z pomocnikiem.... Jednak jak już wybieramy DJa, to byśmy chcieli profesjonalnego wodzireja też do niego mieć... Sama już nie wiem
|
|
#1170 | |
|
Winter is coming
|
Cytat:
EDIT: Jest łosoś, więc coś bym jednak zjadła ![]() Wybór menu to będzie kolejny koszmar dla mnie, bo ja nie jem jak inni ludzie, a na swoim weselu będę tylko kluski śląskie pałaszować Więc na pewno będzie bez żadnych dziwnych rzeczy, które nie wiem jak smakują.
Edytowane przez velika Czas edycji: 2013-01-17 o 18:43 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:47.

I mnóstwo zdrowia dla siostry

A mają wszystko swoje? Oswietlenie, nagłośnienie, bańki i mgłę i np karaoke?

co za z☠☠☠y...
no witki opadają