Mamusie majowo-czerwcowe 2013 cz.7 - Strona 71 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 8 części naszego wątku ??
Brzuszki rosną, dzieci też a nasz wątek jest the best! Mamy V-VI 2013 cz.8 7 16,67%
Rosną brzuchy, w nich maluchy; mamy się cieszą, milczeniem nie grzeszą. V-VI 2013 c.8 2 4,76%
Szalone mamuśki plotkują, a maluszki płeć prezentują. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.8 0 0%
Swą płeć dzieci objawiają i brykanie zaczynają. Mamy Maj-Czerwiec 2013 cz.8 1 2,38%
Pokaż kotku co masz w środku, mamusie V-VI 2013 odkrywają płeć dzieci - cz.8 1 2,38%
Zimę już mamy, na wizyty biegamy i dzieciątka podziwiamy. Mamy V-VI 2013 cz.8 0 0%
Niektóre mamy ruchy dzieci już czują, inne pilnie ich wyczekują - Mamy V-VI 2013 cz.8 1 2,38%
Trzęsą się brzuszki, wychodzą pępuszki, niedługo ujrzymy maluszki. V-VI 2013 cz.8 7 16,67%
My tu sobie gadu, gadu, a Maleństwa dają czadu - Mamy V-VI 2013 cz.8 13 30,95%
Kolejne wizyty za nami, snujemy macierzyńskie plany - Mamy V-VI 2013 cz.8 2 4,76%
Robią się z nas grubasy, ale w głowie nam bobasy. Mamy V-VI 2013 cz.8 3 7,14%
Ciężko nam się ruszać, więc spędzamy czas na pogaduchach. Mamy V-VI 2013 cz.8 0 0%
Tyjemy i płaczemy, za chwilę się śmiejemy - przez hormony szalejemy. V-VI 2013 cz.8 0 0%
Bejbik mnie kopie a ja colę żłopię? Mamy V-VI 2013 cz.8 1 2,38%
Fasolencja w brzuszek ciśnie, zaraz z tyłka mi wypryśnie. Mamy V-VI 2013 cz.8 1 2,38%
Mam żylaki, mam rozstępy no i brzuch mocno wydęty. Mamy V-VI 2013 cz.8 2 4,76%
Rozstępują się nam brzuszki, jednak rosną też cycuszki. Mamy V-VI 2013 cz.8 1 2,38%
Głosujący: 42. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-17, 17:43   #2101
maarchewka
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie majowo-czerwcowe 2013 cz.7

Cytat:
Napisane przez salviae Pokaż wiadomość
Hy hy, ide na bal przebierańców bo u męża w pracy organizują i musimy tam się pokazać mam nadzieję, że nikogo nie zgorsze bo ja to już mam kawał ciążowego brzucha
za co się w koncu przebierasz?
A juz chyba doczytałam..
jakaś półprzytomna jesem..

Wojtek

Edytowane przez maarchewka
Czas edycji: 2013-01-17 o 17:45
maarchewka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 17:46   #2102
diabli
Zakorzenienie

Jenny, prosze o wykreslenie na 1 stronie mojego polowkowego 21.01, zostala mi tylko wizyta 24.01 u mojego gina, ale jest juz wpisana - dziekuje!

---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, zupełnie zapomniałam, że dziś są te warsztaty świadoma mama intymnie, ale w porę na maila zajrzałam i się szybko zebrałam i lecę. Co będę siedzieć sama, jak może się czegoś dowiem ciekawego ( no chyba, że będzie tylko taki komercyjny szit, ale to się okaże). Jak wrócę to zdam Wam relację.
Buźka!
ooo super, ze nie przegapilas. czekam na relacje. szkoda, ze w bielsku nic takiego sie nie dzieje albo nie mam o tym pojecia mam juz dosc siedzenia w domuuuuuu
diabli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 17:48   #2103
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez szprotka_mada Pokaż wiadomość
za wizytę

Moja koleżanka, jedna z przepowiadających mi chłopca, ma teorię, że dziewuszki się strasznie chowają i zakrywają i nie chcą się pokazywać, a chłopcy wręcz przeciwnie. I idąc tym tropem mówi o tym moim synku, bo moje dziecię całkiem ładnie pozowało na ostatnim 3D- a to z boku, a to z przodu Więc idąc dalej Jej tropem, u Ciebie jak nic wstydnica- córa
U mojej przyjaciółki było tak samo, więc pewnie ta dziewuszka zostanie
Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
aaaaa! i zapisałam nas na szkołę rodzenia! 06.02 zaczynamy!
Dzisiaj mąż ma mi dać odpowiedź odnośnie naszej szkoły rodzenia, tzn bardziej jaki dzień i czy mu odpowiadają katowice.

Cytat:
Napisane przez katherine271 Pokaż wiadomość
Xal,
witaj w klubie mam uparciuchów, ja się zastanawiam czy się w ogóle dowiem bo już trzy razy tyłek na mnie wypiął/wypięła i nie da sie podglądnąć
To też masz pewnie dziewuszkę W ogóle ostatnio same dziewuszki, Color ma szansę się załapać

Ufff, nadrobiłam, pewnie przegapiłam połowę waznych informacji.

http://opinie.wozki-dla-dzieci.com/b...ci-go-docenia/ Jak na razie mój wózek tylko opinii o nim mało .... może coś znajdziecie więcej ...

xal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 17:51   #2104
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katherine271 Pokaż wiadomość
a ja kocham imię Stefania, ale Stefcia czy Stefka już nie więc odpada bo nikt nie chce zaakceptować ale i tak bedę je sobie uwielbiać a tak miała na imię moja babcia
tez mi sie podoba i inne takie hmm nietypowe imiona jak Laura, Luiza, Aniela...gorzej z tzem ogolnie moja pierwsza propozycja jeszcze sprzed ciazy byla Zoja. zakochalam sie w tym imieniu i baaardzo chcialam miec coreczke Zojcie. niestety moj brat w Kanadzie kupil sobie psa, dzieciaki nazwaly go Zoe i moj plan szlag trafil :P tz odetchnal z ulga, bo latwo nie chcialam odpuscic. do teraz gdzies mi ta Zojka w glowie brzeczy...a jak juz wiem, ze w brzuchu corka to tym bardziej bije sie z myslami hehe. ale na chwile obecna Nelcia - zatwierdzone przez wszystkich czlonkow rodziny z nasza dwojka na czele.
Stary 2013-01-17, 17:51   #2105
Aaś
Zakorzenienie

Ash ty mi następnym razem dużymi literami pisz o jakichś takich akcjach bo też bym się może przeszła zamiast pierdzić w kanapę cały dzień
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 17:52   #2106
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez humpback Pokaż wiadomość

no to czekamy na relację

mądry dzieciak, choć pewnie od najmłodszych lat słuchał o tym żeby się nie przestraszyć. i pewnie też widział więcej niż jego rówieśnicy

mega mądry

ale wichura tu u mnie masakra!

wystawiłam pare rzeczy na allegro a jutro musze wziąć się za fotki reszty bo się zapodziały gdzieś

nie wiem jak to

ZUZIAK 7.05.2013
axella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 17:53   #2107
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
nadrobiłam, nie cytuję..

wzruszyłąm się okropnie bo w tv jest historia takiego małego chłopca
ma 5latek i został sam z mamą która miałą atak epi.
zadzwonił na pogotowie, podał cały adres, dzięki niemu ona żyje jakie to cholernie cudne...
tz mi to wlaczal wczoraj albo dzis na komorce. uroczy maluch i jak pieknie wszystko opowiadal. wkurzyl mnie dyspozytor, bo zadawal glupie pytania, jakby myslal, ze to kawaly nastolatka...dzieciak byl naprawde mega dzielny! podal wszystkie najwazniejsze dane, prosil zeby szybko przyjechac. tez wylam jak sluchalam...
Stary 2013-01-17, 17:54   #2108
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Ash ty mi następnym razem dużymi literami pisz o jakichś takich akcjach bo też bym się może przeszła zamiast pierdzić w kanapę cały dzień
No a najlepiej to na Priv bo inaczej to ucieknie..
Jakaś jestem dzisiaj wypluta.. Nie mam siły nadrabiać, przeleciałam tylko czy ktoś cos do mnie się odnosil. Widziałam, ze temat pieluch wielorazowych.. ja mam zamiar uzywać, ale się jeszcze nie wczytywałam w temat.. Może jak będę miała wiecej energii to spróbuje..i Was jeszcze pomęczę..

Wojtek
Stary 2013-01-17, 17:54   #2109
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maarchewka Pokaż wiadomość
ile stron..
ja dzisiaj jakas niemrawa jestem.. Obudziałam się rano o 8.00 zjadłam śniadanie.. Potem poszłam spać wstałam o 12.30... potem połaziłam trochę znowu poszłam spać, wstalam o 15...
Zrobiłam kopytka.. Taka rada dla niewprawionych - zeby zmielić ziemniaki dobrze czymś bo ja słabo zmieliłam i miałam grudy, a potem to ciasto ze wszystkim miksowałam i blendowałam, żeby się grudów pozbyć.. Jakoś się udalo, ale byłoby łatwiej zrobic to od razu.. No cóż pierwsze raz Ogólnie smakują jak smakować powinny, nie wyglądają jak z wystawy ale damy radę. Obiad mi wyszedł za 1zł od łebka..
robilas takie kopytka do sosiku i gulaszu? czy z bialym serem tzw. leniwe pierogi? bo u mnie w podstawowce w stolowkowym menu kopytka to byly kluski leniwe z bialym serem z roztopionym maselkiem i cukrem. mniaaaam. musze sobie zrobic i pomrozic
Stary 2013-01-17, 17:55   #2110
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
Napisane przez diabli Pokaż wiadomość
tz mi to wlaczal wczoraj albo dzis na komorce. uroczy maluch i jak pieknie wszystko opowiadal. wkurzyl mnie dyspozytor, bo zadawal glupie pytania, jakby myslal, ze to kawaly nastolatka...dzieciak byl naprawde mega dzielny! podal wszystkie najwazniejsze dane, prosil zeby szybko przyjechac. tez wylam jak sluchalam...
ja zaczęłam beczeć jak powiedział,że jest sam "ja.mały chłopiec"

dyspozytor głupi,fakt.. ale dla małego brawa...

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-01-17, 17:57   #2111
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie w 1 klasie w podstawowce byly 3 magdy - wychowawczyni juz pierwszego dnia podzielila je na Magde, Madzie i Magdzie...po latach smialismy sie, bo jedna z dziewczyn przyznala, ze bylo jej smutno, ze zostala tylko Magda, a dwie pozostale byly zdrobnione ja w kazdej szkole i na studiach bylam jedyna Paulina, choc mialam okres, gdzie srednio lubilam swoje imie i dostawalam bialej goraczki jak ktos mowil na mnie Paula (jak jakas gwiazda disco polo hehe).
moją sąsiadke nazywali Pulcia.. to ja już bym Paula wolala. Ale ogólnie Paulina mi się podoba jako imię i nawet rozważałam dla dzidzi.. Wyszedł jednak Wojtek...

Wojtek
Stary 2013-01-17, 17:58   #2112
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Cytat:
ile stron..
ja dzisiaj jakas niemrawa jestem.. Obudziałam się rano o 8.00 zjadłam śniadanie.. Potem poszłam spać wstałam o 12.30... potem połaziłam trochę znowu poszłam spać, wstalam o 15...
Zrobiłam kopytka.. Taka rada dla niewprawionych - zeby zmielić ziemniaki dobrze czymś bo ja słabo zmieliłam i miałam grudy, a potem to ciasto ze wszystkim miksowałam i blendowałam, żeby się grudów pozbyć.. Jakoś się udalo, ale byłoby łatwiej zrobic to od razu.. No cóż pierwsze raz Ogólnie smakują jak smakować powinny, nie wyglądają jak z wystawy ale damy radę. Obiad mi wyszedł za 1zł od łebka..
Ja zawsze praski używam i nie mam grudek

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Moje dziecię skończyło focha i zaczyna buszować ... że też nie mogło tak na badaniach. Siedziałam przed gabinetem i czułam jak stuka, a jak lekarz przyłożył głowicę to normalnie zastygło jak leżało, w mima się bawiło czy jak ...
Poprzednie badanie tak samo, że jak lekarz przyłozył to fikało, a po pary sekundach totalny bezruch
No grzeczne jest Chce aby pan doktor wszystko ładnie pomierzył

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 18:01   #2113
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
tez mi sie podoba i inne takie hmm nietypowe imiona jak Laura, Luiza, Aniela...gorzej z tzem ogolnie moja pierwsza propozycja jeszcze sprzed ciazy byla Zoja. zakochalam sie w tym imieniu i baaardzo chcialam miec coreczke Zojcie. niestety moj brat w Kanadzie kupil sobie psa, dzieciaki nazwaly go Zoe i moj plan szlag trafil :P tz odetchnal z ulga, bo latwo nie chcialam odpuscic. do teraz gdzies mi ta Zojka w glowie brzeczy...a jak juz wiem, ze w brzuchu corka to tym bardziej bije sie z myslami hehe. ale na chwile obecna Nelcia - zatwierdzone przez wszystkich czlonkow rodziny z nasza dwojka na czele.
Jezooo to moje ukochane, wymarzone, idealne imię
ZOJA
Aleee nia pasuje w ogóle do nazwiska TŻ a ja je ubóstwiam...

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 18:04   #2114
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Nie ma parcia na szkło

Stary 2013-01-17, 18:06   #2115
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
robilas takie kopytka do sosiku i gulaszu? czy z bialym serem tzw. leniwe pierogi? bo u mnie w podstawowce w stolowkowym menu kopytka to byly kluski leniwe z bialym serem z roztopionym maselkiem i cukrem. mniaaaam. musze sobie zrobic i pomrozic
ja robiłam takie z niczym. Czyli mąka + ziemniaki+jajka.. Tyle. Rozpuściłam tłuszczyk przysmażyłam cebulkę (troche mi sie zjarała bo zaczytalam sie na wizażu, ale trudno) i włala.

Wojtek
Stary 2013-01-17, 18:06   #2116
happy blue
Zadomowienie

Cytat:
tylko wspomnialam tzowi o wielorazowkach i baaardzo sie wciagnal w temat stwierdzil, ze jesli to taka oszczednosc gotowkowa i pampersy nie beda nam walic w koszu to on jest za. tylko jak to stwierdzil "czy ty nie bedziesz na to aby przypadkiem za leniwa?" hehe. ogolnie zaczal mnie wypytywac o "piorace KASZTANY" (orzechy ), wiadra kapielowe i inne eko rozwiazania...ciekawe co z tego wyniknie.
to się nazywa reakcja. ja cały dzień się dokształcam w temacie, po czym przyszedł mąż, zaczynam opowiadać i od razu na nie, że jak niby sobie wyobrażam, że to będzie stać dwa dni w wiaderku i mówię mu, że najpierw się pozbywasz kupy pod strumieniem, to mnie wyśmiał, bo że niby jak jednocześnie pod strumieniem i nad toaletą etc.... od rana byłam w złym humorze, a tym mnie już dobił. ale naleśniki na deser dostał.

XAL- gratuluję (prawdopodobnie) córuni!!!!

Edytowane przez happy blue
Czas edycji: 2013-01-17 o 18:08
happy blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 18:07   #2117
maarchewka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja zawsze praski używam i nie mam grudek

ja właśnie nie mam ani praski ani maszynki do mięsa.. Następnym razem zmiele ziemniaki blenderem

Wojtek
Stary 2013-01-17, 18:11   #2118
happy blue
Zadomowienie

jakbym kupowała nowy wózek to wzięłabym ten http://dadaparadisogroup.com/produkty/id/27/Carino
miłość od pierwszego wejrzenia, tzn zobaczenia w sklepie!

używanego pewnie nie znajdę, ale mam nadzieję w takim razie upolować Bebetto Solaris. Więcej nie szukam. Długo się nie wgłębiałam- właściwie w ogóle.
Stary 2013-01-17, 18:12   #2119
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez axella Pokaż wiadomość
ja zaczęłam beczeć jak powiedział,że jest sam "ja.mały chłopiec"

dyspozytor głupi,fakt.. ale dla małego brawa...
ja tez...a cisnienie mi podniosl tekst "co mama ma? biegunke?!" nosz kurde co za czlowiek. ja wiecej zrozumialam! slychac, ze dziecko przezywa i nie sciemnia! ogolnie slychac w glosie ten pretensjonalny ton "dzieciaku co ty chcesz, idz do piaskownicy"

http://opole.gazeta.pl/opole/1,35114..._uratowal.html tutaj macie nagranie, jesli ktoras nie slyszala

Edytowane przez diabli
Czas edycji: 2013-01-17 o 18:14
Stary 2013-01-17, 18:14   #2120
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
Jenny, prosze o wykreslenie na 1 stronie mojego polowkowego 21.01, zostala mi tylko wizyta 24.01 u mojego gina, ale jest juz wpisana - dziekuje!
Gotowe

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 18:18   #2121
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
Jezooo to moje ukochane, wymarzone, idealne imię
ZOJA
Aleee nia pasuje w ogóle do nazwiska TŻ a ja je ubóstwiam...
chyba jestes pierwsza osoba, ktorej podoba sie to imie zazwyczaj wszyscy kreca nosem...a ja jestem zakochana. i do nazwiska tez nam pasuje. ehhh. nelcia zojcia. ciezki wybor
Stary 2013-01-17, 18:20   #2122
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Xal fajny ten Baby Design Oglądałaś go w sklepie? Te koła są takie gładkie czy to na zdjęciu tak wyszło?

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 18:21   #2123
szprotka_mada
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość
Czyli ja mam szansę na córcię? Bo i wczoraj i tydzień temu jak głowica usg jechała w kierunku nóżek to się skubane łączyły ze sobą i nic się nie dało zobaczyć. A jak sprawdzaliśmy główkę to i stópki gdzieś koło niej pływały
Cytat:
Napisane przez deb Pokaż wiadomość
Eee u mnie w 16 tygodniu córcia nogi rozwaliła i nie było mowy o pomyłce - więc nie wszystkie są takie wstydliwe
Cytat:
Napisane przez Lublana Pokaż wiadomość

e tam nieprawda, moja córeczka bez ceregieli pokazywała co ma między nogami w 13 tc, 17 tc i 20 tc

E, kobity, to takie gdybanie. Tak samo jak to czy jedzenie słodkiego oznacza babkę, a ogórów chłopa Ja tam w to nie wierzę

Cytat:
aaaaa! i zapisałam nas na szkołę rodzenia! 06.02 zaczynamy!

Kubuś

ex-aparatka
góra- 30.06.10- 17.11.11
dół- 01.09.10- 26.08.11

koszt leczenia- 6225 zł

szprotka_mada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 18:21   #2124
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Cytat:
chyba jestes pierwsza osoba, ktorej podoba sie to imie zazwyczaj wszyscy kreca nosem...a ja jestem zakochana. i do nazwiska tez nam pasuje. ehhh. nelcia zojcia. ciezki wybor
i vice versa Bo u nas jak też kto usłyszy to imię to wybałusza gały i patrzy jak na niepełnosprytną, ale z nazwiskiem TŻ brzmi komicznie, wiec odpada

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 18:21   #2125
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
ja tez...a cisnienie mi podniosl tekst "co mama ma? biegunke?!" nosz kurde co za czlowiek. ja wiecej zrozumialam! slychac, ze dziecko przezywa i nie sciemnia! ogolnie slychac w glosie ten pretensjonalny ton "dzieciaku co ty chcesz, idz do piaskownicy"

http://opole.gazeta.pl/opole/1,35114..._uratowal.html tutaj macie nagranie, jesli ktoras nie slyszala

taaa..
a na koniec "tylko szybko" opowiedź "no już" brzmiąca jak "wal się"
zamiast pocieszenia..

biedny mały.. ale takie dziecko to skarb każde to skarb
chcę już swoje przy sobie

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-01-17, 18:26   #2126
diabli
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez happy blue Pokaż wiadomość
to się nazywa reakcja. ja cały dzień się dokształcam w temacie, po czym przyszedł mąż, zaczynam opowiadać i od razu na nie, że jak niby sobie wyobrażam, że to będzie stać dwa dni w wiaderku i mówię mu, że najpierw się pozbywasz kupy pod strumieniem, to mnie wyśmiał, bo że niby jak jednocześnie pod strumieniem i nad toaletą etc.... od rana byłam w złym humorze, a tym mnie już dobił. ale naleśniki na deser dostał.
moj troche ochlonal, jak jednak doczytal, ze nie wystarczy mu 5 pieluszek za 50zl, bo on juz w tym widzial interes zycia

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość
Gotowe
dziekujemy

Axella, wlaczylam jeszcze raz i wyje jak bobr. moj chrzesniak tez ma 5 lat i widze go w tej sytuacji...dyspozytor mnie irytuje okropnie, ale rozumiem, ze maja jakies tam swoje procedury. wydaje mi sie jednak, ze niektore pytania mogl inaczej zadawac i nie komplikowac sprawy "klatka schodowa", macie tam schody "mamy jeden" ehhh. kochane dziecko. kupilabym mu wielka pake szokobasow!

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

Cytat:
Napisane przez MoTyleKsw Pokaż wiadomość
i vice versa Bo u nas jak też kto usłyszy to imię to wybałusza gały i patrzy jak na niepełnosprytną, ale z nazwiskiem TŻ brzmi komicznie, wiec odpada
czytalam kiedys na roznych forach opinie o tym imieniu i wiekszosc mam pisala, ze imie ladnie sie przyjmuje i jest odbierane pozytywnie, choc male dziewczynki czesto sa brane za zosie. w kazdym razie ja nadal rozwazam. i moze zmienie zdanie i dam jednak 2 imiona
Stary 2013-01-17, 18:29   #2127
axella
Zakorzenienie

GG do axella

Cytat:
moj troche ochlonal, jak jednak doczytal, ze nie wystarczy mu 5 pieluszek za 50zl, bo on juz w tym widzial interes zycia

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

dziekujemy

Axella, wlaczylam jeszcze raz i wyje jak bobr. moj chrzesniak tez ma 5 lat i widze go w tej sytuacji...dyspozytor mnie irytuje okropnie, ale rozumiem, ze maja jakies tam swoje procedury. wydaje mi sie jednak, ze niektore pytania mogl inaczej zadawac i nie komplikowac sprawy "klatka schodowa", macie tam schody "mamy jeden" ehhh. kochane dziecko. kupilabym mu wielka pake szokobasow!

no ale ważne,że się dobrze skończyło

też bym mu dała mega prezent

ZUZIAK 7.05.2013
Stary 2013-01-17, 18:34   #2128
happy blue
Zadomowienie

Cytat:

cheche to ja nawet nie dotarłam do kwestii finansowej czyli, że nawet za darmo by nie chciał :/
Stary 2013-01-17, 18:42   #2129
xal
Zakorzenienie

Cytat:
Xal fajny ten Baby Design Oglądałaś go w sklepie? Te koła są takie gładkie czy to na zdjęciu tak wyszło?
Widziałam i powiem Ci tak, wygląda solidniej niż Solaris.
Wielkość kół jak w X-move, rozstaw podobny i po złożeniu też podobne. Składa się prościej niż Solaris, tylko troszkę ciężej niż X-move.
Bardzo łatwo się wypina i wpina gondolę (za budka 1 przycisk) i siedzenie po bokach i idelanie zaskakuje.
Budka większa od x-move.
Wentylacji więcej niż w Solarisie.
W wersji siedzącej podnóżek dłuższy niż w x-landerze, reszta porównywalna.
A czy koła gladkie to nie pamiętam, jakieś żłobienia mają.

Natomiast zastanawia mnie Baby Activ, co podobno 10kg, bo gondola 5kg, a skoro 1 koło pompowane 1-1,5kg to coś mi nie gra.

Stary 2013-01-17, 18:44   #2130
ada32
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Później nadrobię bo padam na nos.
My po wizycie, oczywiście dzidzia uparta jak nie wiem co. Najpierw lekarz mówi, że jedna noga za głową a druga podkurczona, ale sobie pooglądamy. No to matka trzyma kciuki, co by ta podkurczona odsłoniła co zasłania. Wszystko obadane, młode wytrzęsione i co? Obydwie nogi w dół, podkurczone. Wytrzepane, ja się obracałam na bok na plecy ... to się skuliło w sobie, bo spać nie dają. Nosz ... jedno wiem na pewno, że będzie uparciuch niesamowity. Z tego co lekarz wychwycił w przelocie, to najprawdopodobniej dziewuszka, bo innego instrumentu nie zauważono Można mnie wpisać na różowo, ale ciekawe co wyjdzie na następnym USG Ja obstawiam tą córcię
córeczka:love :

Cytat:
mój tz się smieje, że czasami ma wrażenie, że spi z własną babcią a nie żoną.. Ja Amol stosuje na wszystko i często walę Amolem
w ybacz

W

G
ada32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości