i mamy krakowskie oczko!!!- nastała część XXI:) - Strona 101 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-17, 12:13   #3001
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Dot.: i mamy krakowskie oczko!!!- nastała część XXI:)

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
może gdyby było więcej osób niezadowolonych (czego im nie życzę) to może można byłoby to zrobić za Ciebie, a tylko podać Twoje dane?
nie wiem tylko w jakim czasie można by było robić zwroty
Tylko, że u mnie w pracy wszyscy zadowoleni, ale Ineso i cholerka nie wiem kiedy ode mnie zamówienia oddbiorą...
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 12:15   #3002
kasiencja
Pani Buka

Cytat:
Napisane przez noicojamamtuwpisac Pokaż wiadomość
Jak wygodne smsy to na bank nie Lumia
czemu? mówisz o tym konkretnym modelu czy o Lumiach w ogóle? TŻ niedawno kupił Lumię 800 i jest zadowolony, a bardzo narzekał na dotykowy ekran w swoim starszym Samsungu.

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 12:15   #3003
gg22
Zakorzenienie

dziewczyny zamawiające awanti- dajcie znać czy jesteście zadowolone ze swoich rzeczy lub cze ewentualnie chciałybyście coś odsyłać

Hiper- a Twoje koleżanki z pracy nie chciałyby tej koronkowej bluzki? bo mówiłaś przez tel., że im się podobała

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
Moje pierwsze wrażenia były podobne, ale dzięki tej zabudowie, grubym zapięciom itp itd lepiej biust jest podtrzymywany.
I może dlatego, że lubisz takie nic nie podtrzymujące sznureczki, ostatnio na spotkaniu żaliłaś się na... widoczny upływ czasu
To taki wybór pomiędzy "kobieco czuję się w wykrojonych, sznurkowych" a "kobieco czuję się nago dzięki noszonym na co dzień dobrym stanikom" Ja tam wolę to drugie poczucie
no wiem i rozumiem to, ale poczucie estetyki w tym przypadku też jest dla mnie ważne.
upływu czasu nie musisz to wyciągać a tak serio to z moją wielkością jednak trudno o widoczne efekty upływu. Sądzę, że jest to bardziej mój wymysł (poza tym myślę, że wygląd piersi między 17 r.ż. a 27 jednak się różni i jest to rzecz normalna).
i chyba doszłam 1x w życiu do wniosku że nie czuję się dobrze nago nie wiem czy się bać czy zganiać na @
.
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 12:20   #3004
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
i wcale nie jestem oczarowana tymi stanikami. ok, obsługa absolutnie bez zarzutu, babki fajne i jeszcze chyba nigdy nie przymierzyłam takiej ilości staników, ale 90% wzorów w ogóle mi się nie podobało. Wszystko strasznie zabudowane, z dodatkowym materiałem w obwodzie, grube zapięcia (nawet na 3haftki!), miseczki niewykrojone. A ja lubię staniki wykrojone, z ładną linią miseczek, które w zasadzie połączone są jednym cienkim "sznureczkiem". W nich czuję się bardziej kobieco.
No ale to kwestia indywidualna o czym już dyskutowałam z SdC.
Mnie też się to nie podoba, zwłaszcza że z racji wzrostu mam mały dekolt i te biustonosze mi po prostu brzydko wystają z wycięcia bluzki.
Stary 2013-01-17, 12:29   #3005
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
mnie wyszło DD70 albo D70
i wcale nie jestem oczarowana tymi stanikami. ok, obsługa absolutnie bez zarzutu, babki fajne i jeszcze chyba nigdy nie przymierzyłam takiej ilości staników, ale 90% wzorów w ogóle mi się nie podobało. Wszystko strasznie zabudowane, z dodatkowym materiałem w obwodzie, grube zapięcia (nawet na 3haftki!), miseczki niewykrojone. A ja lubię staniki wykrojone, z ładną linią miseczek, które w zasadzie połączone są jednym cienkim "sznureczkiem". W nich czuję się bardziej kobieco.
No ale to kwestia indywidualna o czym już dyskutowałam z SdC.
Świetnie Cie rozumiem bo też miałam ten problem na początku Musisz popolować na staniki Gossarda-mam właśnie jeden na sobie ładny, różowy, lekko usztywniany Chyba z Melką go kupowałam
A nie widzisz różnicy po założeniu ubrania? Popróbuj sobie porównać siebie w tej samej bluzce ale z różnymi stanikami pod spodem...
Poza tym-możesz tak jak ja mieć podział na bieliznę pt dobrze dobrany stanik na co dzień i stanik pt zdejmij go ze mnie w 3 sekundy zębami

Cytat:
Moje pierwsze wrażenia były podobne, ale dzięki tej zabudowie, grubym zapięciom itp itd lepiej biust jest podtrzymywany.
I może dlatego, że lubisz takie nic nie podtrzymujące sznureczki, ostatnio na spotkaniu żaliłaś się na... widoczny upływ czasu
To taki wybór pomiędzy "kobieco czuję się w wykrojonych, sznurkowych" a "kobieco czuję się nago dzięki noszonym na co dzień dobrym stanikom" Ja tam wolę to drugie poczucie
O dokładnie
Stary 2013-01-17, 12:49   #3006
noicojamamtuwpisac
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiencja Pokaż wiadomość
czemu? mówisz o tym konkretnym modelu czy o Lumiach w ogóle? TŻ niedawno kupił Lumię 800 i jest zadowolony, a bardzo narzekał na dotykowy ekran w swoim starszym Samsungu.
Mówię o 710, którą mam i 610, którą miałam okazję macać - w temacie smsów się od siebie nie różnią według mnie. 800 na oczy nie widziałam więc nic nie powiem ale jeżeli nie zmienili wielkości "klawiszy" i odległości między nimi to
Np na starym iphonie 3s niby te literki nie są dużo większe ale jednak troszkę dalej od siebie i to "troszkę" robi ogroooomną różnicę. Na Lumi nie ma szans żeby wystukać coś szybko i żeby napisać to co chcesz nie myląc literek. Nawet rysikiem
To największa jej wada, która mi od początku przeszkadza i którą zaakceptowałam ale nie przyzwyczaiłam się nigdy.
noicojamamtuwpisac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 12:57   #3007
gg22
Zakorzenienie

co myślicie o takim kuponie? http://www.groupon.pl/oferty/krakow/...1_0_0_15&a=399
znacie taki gabinet? cena nie jest ani niska ani wysoka, ale zastanawiam się czy takie 5 zabiegów może pomóc? w sumie jeżeli terapeuci byliby rzetelni to w sumie sama rozmowa i nakierunkowanie na odpowiednie ćwiczenia itp. powinno ju przynieść korzyść.
nic nie mogę o nic znaleźć w necie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;38696769]Tylko, że u mnie w pracy wszyscy zadowoleni, ale Ineso i cholerka nie wiem kiedy ode mnie zamówienia oddbiorą...[/QUOTE]

uhmm. no to mam lipę. może uda mi się komuś odsprzedać

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
1. Świetnie Cie rozumiem bo też miałam ten problem na początku Musisz popolować na staniki Gossarda-mam właśnie jeden na sobie ładny, różowy, lekko usztywniany
2. A nie widzisz różnicy po założeniu ubrania? Popróbuj sobie porównać siebie w tej samej bluzce ale z różnymi stanikami pod spodem...
3. Poza tym-możesz tak jak ja mieć podział na bieliznę pt dobrze dobrany stanik na co dzień i stanik pt zdejmij go ze mnie w 3 sekundy zębami
1. właśnie z gossarda wybrałam. nie mogę go znaleźć, ale jest w kolorze fuksji, z cienkimi ramiączkami, w miarę niezabudowany. i to był jedyny model który mi się spodobał
2. jeszcze nie testowałam go tak szczegółowo. poza tym wiesz, nie wypowiadam się o właściwościach i + tych staników. nie zaprzeczam że są turbo-świetne. mówię jedynie o tym, że nie są ładne, a to duży minus. nie mówiąc już o cenie
3. jest to jakaś myśl chociaz nigdy nie wiadomo co się może zdarzyć
.
Stary 2013-01-17, 13:00   #3008
Lenkapuma
Zakorzenienie

gg, u Ciebie raczej wiadomo.... przynajmniej poki pasanie kóz jest w planach Na niezapowiedzianą wizytę ma za daleko

Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 13:06   #3009
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
1. właśnie z gossarda wybrałam. nie mogę go znaleźć, ale jest w kolorze fuksji, z cienkimi ramiączkami, w miarę niezabudowany. i to był jedyny model który mi się spodobał
2. jeszcze nie testowałam go tak szczegółowo. poza tym wiesz, nie wypowiadam się o właściwościach i + tych staników. nie zaprzeczam że są turbo-świetne. mówię jedynie o tym, że nie są ładne, a to duży minus. nie mówiąc już o cenie
3. jest to jakaś myśl chociaz nigdy nie wiadomo co się może zdarzyć
Ja mam dokładnie ten ale w innym kolorze
http://www.intimo4you.com/_,k14/Bius...ard,t2016.html

Miałam nawet zamawiać go w innych kolorach na allegro (bo są dużo tańsze ) ale niestety obwód jest 65-troszkę mi się rozciągnął i nie robi już takiego szału

Cytat:
gg, u Ciebie raczej wiadomo.... przynajmniej poki pasanie kóz jest w planach Na niezapowiedzianą wizytę ma za daleko
Stary 2013-01-17, 14:01   #3010
mmmmmm
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość

O, już zdążyłam zapomnieć o elficy

Widzę, że Lenkapałka się przyjęła, można ją przechrzcić

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
moim zdaniem zdecydowanie lepiej ziemię i nasionka, bo wyjdzie Ci to dużo taniej - z jednej paczki nasionek za 2-3 zł można wyhodować kilkadziesiąt roślinek a w takiej kupnej doniczce z supermarketu masz za 4-5zł 4-7 pojedynczych pędów. No i nie wiesz czy to było pryskane i na czym pędzone.
O kurcze, nie chcę kilkudziesięciu roślinek
Spróbuję, bałam się tylko że nic mi z tego nie wyrośnie... Może posadzę już niedługo to do wiosny wykiełkuje
I nie wiem czy można gdzieś kupić takie małe ilości ziemii

Cytat:
Napisane przez notsunset Pokaż wiadomość
Hmmm chyba kiedyś się wybiorę do tego sklepu ...Tylko muszę podreperować budżet... Odkąd zaczęłam prowadzić bloga, stałam się jeszcze większą kosmetocholiczką i kasy nie zostaje na nic poza tym
Oj, ten wątek nie pomoże Ci podreperować budżetu
Witaj
Stary 2013-01-17, 14:15   #3011
Lenkapuma
Zakorzenienie

Była już Lenkaplama, to i Lenkepałke zniese

Jak ja nie cierpię, gdy mi ludzie zawalają terminy z dostarczeniem dokumentów i się to odbija na mnie

Stary 2013-01-17, 14:19   #3012
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość

A co do Triumpha - wiecie, pewnie są sprzedawczynie i Sprzedawczynie zdarzało mi się być w sklepach triumphowych gdzie panie waliły 75B aż miło, a z pół roku temu wstąpiłam do takiego, gdzie dwie starsze (!) panie rzuciły tylko na mnie okiem i zanim zdążyłam powiedzieć, że ja takiej dość nietypowej rozmiarówki szukam, to powiedziały "tu to 60-65 jak nic, D czy E?"
Miałaś szczęście Kiedyś spodobał mi się na wystawie stanik Triumpha, weszłam, zapytałam jaką mają rozmiarówkę, powiedziałam, że chcę 65 F, a babki, że one mi dobiorą rozmiar, mają specjalistkę i zaproponowały mi rozmiar.... 80 C !

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
A jak oceniacie wygodę pisania smsów na dotykowcach? Bo ja głównie ze względu na to się ich boję. Na klasycznej klawiaturze piszę błyskawicznie. Zawsze się wzbraniałam przed smartfonami, ale powoli zaczyna mi doskwierać brak dostępu do Internetu (mój telefon wczytuje tylko mało zaawansowane strony , na szczęście mam chociaż aplikację do gmaila) itp. Sądzę, że jak mi się skończy w lipcu umowa to będę kombinować nad zakupem czegoś bardziej pro, ale zniechęcają mnie te smsy... Bo piszę ich masę i nie chciałabym przestać z tak trywialnego powodu jak ograniczenia ze strony telefonu
Smsy piszę wolniej, bo muszę patrzyć w ekran W zwykłym telefonie z klawiaturą, stukałam nie patrząc się w telefon, bo znałam rozkład literek, a tu lipa Może pomyśl na początek o czymś z dodatkową klawiaturą qwerty?

Cytat:
Świetnie Cie rozumiem bo też miałam ten problem na początku Musisz popolować na staniki Gossarda-mam właśnie jeden na sobie ładny, różowy, lekko usztywniany Chyba z Melką go kupowałam
A nie widzisz różnicy po założeniu ubrania? Popróbuj sobie porównać siebie w tej samej bluzce ale z różnymi stanikami pod spodem...
Poza tym-możesz tak jak ja mieć podział na bieliznę pt dobrze dobrany stanik na co dzień i stanik pt zdejmij go ze mnie w 3 sekundy zębami
Chyba muszę sobie kupić jakiś z tej kolekcji TŻ by się ucieszył
Czy mi się wydaję, czy te Gossardy są mniej zabudowane niż np. Freya? Jak Ci się noszą? Nie rozciągają się? Nie mierzyłam nigdy z tej firmy. Mam głownie Freya i Masquerade.

notsunset, witaj Też polecam Ci intimo4you

WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 14:25   #3013
gg22
Zakorzenienie

Cytat:

informuję Cię lojalnie, że wrzucę Ci ignora

Cytat:
Ja mam dokładnie ten ale w innym kolorze
http://www.intimo4you.com/_,k14/Bius...ard,t2016.html

Miałam nawet zamawiać go w innych kolorach na allegro (bo są dużo tańsze ) ale niestety obwód jest 65-troszkę mi się rozciągnął i nie robi już takiego szału

mój jest podobny, ale to nie konkretnie ten model

następna->
.
Stary 2013-01-17, 14:45   #3014
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
Czy mi się wydaję, czy te Gossardy są mniej zabudowane niż np. Freya? Jak Ci się noszą? Nie rozciągają się? Nie mierzyłam nigdy z tej firmy. Mam głownie Freya i Masquerade.
Modele z F. i M. zazwyczaj na mnie pasują więc pewnie dla Ciebie Gossard też byłby dobry Nosi się dobrze ale jednak lekko się rozciągnął-bok jest zrobiony z siateczki i to pewnie dlatego...Poza tym ja powinnam nosić 60 a to jest 65-Gossard jest ciasnawy no ale wiadomo

Cytat:

następna->
Też Cie lofciamy
Stary 2013-01-17, 16:34   #3015
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
Czy Wy też dziś się tak kiepsko czujecie? Spałam dość optymalną dla mnie ilość godzin, a boli mnie głowa i mam jeszcze jakieś problemy żołądkowe do tego I mi strasznie zimno. Mam nadzieję że to chwilowy kryzys a nie oznaka jakiejś choroby. Chyba zostanę w domu i popracuję, jak mi się zrobi trochę lepiej...
Ale jak tu się dobrze czuć, jak o 11 trudno mi czytać bez zapalania światła
Ja się obudziłam o 4.30 i zastanawiam się czy się nie zdrzmnąć, żeby się w nocy pouczyć, bo stos papierów mnie przytłacza

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
Mój uważa, że mam rozmiar C++...
Stary 2013-01-17, 16:49   #3016
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Za dużo czytania książek, za mało kontaktu ze światem rzeczywistym
Pewnie gdybym nie czytała usłyszałabym co mówi konduktor gdy ruszamy z Wschodniego i gdy jesteśmy na Centralnym
Cytat:
2. myślę, że na Ciebie M będzie idealna, zwłaszcza, że jesteś wysoka. a jaki kolor wzięłaś?
Ten sam Jak mnie będą komplementować to będę pamiętać, że masz taki na zbyciu
Cytat:
Napisane przez ecrulo Pokaż wiadomość
Mnie również. Bywa, że jeszcze bardziej zdziwieni są odbiorcy moich wiadomości.

Cytat:
Napisane przez noicojamamtuwpisac Pokaż wiadomość
No właśnie smsa dopiero wczoraj, wcześniej maila we wtorek ale nie od paczkomatu tylko paczkomaty@weltbild.pl jak teraz sprawdzam. Ten adres mnie zmylił... czyli to wina nadawcy z tego wniosek.
Mhm, to nie wiem - nie zwróciłam uwagi jaki dokładnie jest ten adres mailowy.
Ineso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 16:56   #3017
notsunset
Raczkowanie

To ja tak z innej beczki, podzielę się z Wami tym jak moja ciemna strona jest dziś ucieszona! Mianowicie mój były, który po zerwaniu ze mną związał się z 17-latką, teraz po rozstaniu z nią kłócą się na fejsie Popcornu brak...
notsunset jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 17:54   #3018
Lenkapuma
Zakorzenienie

Cytat:
Też Cie lofciamy
Dokładnie tak
Cytat:
Napisane przez Ineso Pokaż wiadomość
Pewnie gdybym nie czytała usłyszałabym co mówi konduktor gdy ruszamy z Wschodniego i gdy jesteśmy na Centralnym
To właśnie sugerowałam

Wylądowałam w końcu w Mięcie. Pomijając wizytę czarnego robaczka na stoliku jedzenie było bez rewelacji. Wzięłam pierogi z gruszką i serem pleśniowym - spodziewałam się jakiejś eksplozji smaku, a to było po prostu zjadliwe. Lubię oryginalne połączenia smakowe, ale to lepiej brzmiało w teorii niż smakowało w praktyce. Mojemu zasugerowałam tagiatelle z krewetkami i był zadowolony. Dla mnie krewetki pycha, makaron bez rewelacji.
Albo jestem wymagającą konsumentką, albo zamówione jedzenie było po prostu zwyczajne.
Koniec relacji ;p
Cytat:
To ja tak z innej beczki, podzielę się z Wami tym jak moja ciemna strona jest dziś ucieszona! Mianowicie mój były, który po zerwaniu ze mną związał się z 17-latką, teraz po rozstaniu z nią kłócą się na fejsie Popcornu brak...
Łeeee.... co to za zerwanie, jeśli nie wyrzucili się nawzajem z grona znajomych na fejsie.
Niepoważne!

Stary 2013-01-17, 18:08   #3019
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość

Cytat:
Wesoło
Stary 2013-01-17, 18:27   #3020
Ineso
Matka Smoka

Cytat:
Wylądowałam w końcu w Mięcie. Pomijając wizytę czarnego robaczka na stoliku jedzenie było bez rewelacji. Wzięłam pierogi z gruszką i serem pleśniowym - spodziewałam się jakiejś eksplozji smaku, a to było po prostu zjadliwe. Lubię oryginalne połączenia smakowe, ale to lepiej brzmiało w teorii niż smakowało w praktyce. Mojemu zasugerowałam tagiatelle z krewetkami i był zadowolony. Dla mnie krewetki pycha, makaron bez rewelacji.
Albo jestem wymagającą konsumentką, albo zamówione jedzenie było po prostu zwyczajne.
Koniec relacji ;p
Jak to dobrze, że zapłaciłaś za jedno danie, nie?
Stary 2013-01-17, 18:29   #3021
nicRu
maszyna, nie człowiek

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
"oj, no bo coś tak kiedyś mowiłaś, to nie o tym?"
Stary 2013-01-17, 18:33   #3022
noicojamamtuwpisac
Zadomowienie

Cytat:
Koniec relacji ;p
Pierogi z serem pleśniowym i gruszką... cóż za dietetyczne połączenie

Byłam tam wczoraj i jadłam pene z grzybami i krewetkami - bardzo mi smakowało. Ale Carbonara M. była po prostu ok.
noicojamamtuwpisac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 18:37   #3023
Ineso
Matka Smoka

Tym razem nie mam na usprawiedliwienie książek Wyciągnęłam z zamrażarki dwa dzwonki ryby, przekonana że to łosoś. Ugotowałam na parze - patrzę białe mięso. Myślę - zepsuty, przegotowałam, czy co? Guglam, nic. W końcu próbuję. Karp.
Stary 2013-01-17, 18:46   #3024
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Modele z F. i M. zazwyczaj na mnie pasują więc pewnie dla Ciebie Gossard też byłby dobry Nosi się dobrze ale jednak lekko się rozciągnął-bok jest zrobiony z siateczki i to pewnie dlatego...Poza tym ja powinnam nosić 60 a to jest 65-Gossard jest ciasnawy no ale wiadomo
Dzięki Następnym razem przymierzę.
Cytat:
Cytat:
"oj, no bo coś tak kiedyś mowiłaś, to nie o tym?"

Ineso,

Stary 2013-01-17, 18:56   #3025
nicRu
maszyna, nie człowiek

Ale się usprawiedliwił, że rozmiar pierdzionka zna, bo ma zapisany, więc musiałam mu wybaczyć C++
Stary 2013-01-17, 19:04   #3026
rock_crystal
Raczkowanie

Cytat:
Rozglądam się za nowym telefonem...Wymagań nie mam dużych-wiadomo wifi, gps, jakiś fajny smartphone by się po prostu przydał Jakieś sugestie i wskazówki? :P
Cytat:
o a jak już o telefonach mowa, może polecicie mi jakąś budżetową (tak do 650zł) opcję, zważywszy na to że nigdy nie miałam smartfona i potrzebuję głównie internetu i w miarę wygodnego pisania smsów? myslałam nad Samsungiem Galaxy Ace, Nokią Lumia 610, Sony Xperia Tipo... coś w tej półce cenowo-jakościowej, bo na lepszy mnie nie stać ani też nie zauważę dużej różnicy. zależy mi na nowym, bo jednak gwarancja itd...
Jestem akurat w temacie bo też poszukuję telefonu dla siebie. Najbardziej zachwalany przez znajomych jest Samsung S II, niestety poza moimi możliwościami finansowymi. Myślę nad Sony Xperia J (na allegro nowy można dostać w okolicy 650 zł), kolega z pracy bawi się nim od kilku dni i miałam możliwość zobaczyć jego możliwości. Aparat robi ładne zdjęcia, ma też drugi z przodu do wideorozmów, telefon jest dość duży ale lekki i ładnie wyprofilowany. Minusem jest trochę opóźniona reakcja na przesuwanie palcem (nie wiem jak to fachowo nazwać). Biorę pod uwagę też LG Swift L5, podobna półka cenowa, jednak mniej podoba mi się wygląd. Obydwa są na Androidzie. Tak więc trudny wybór, może wspólnie pójdzie nam łatwiej?
Stary 2013-01-17, 19:21   #3027
WrednaMyszka
Zakorzenienie

kasiencja, szukając dotykowego zwróć uwagę na czułość na dotyk W moim mam tak, że ledwo dotknę, a on reaguje (i dobrze), ale widziałam u znajomych, że niektórzy muszą użyć większej siły, żeby zareagował (w sumie to praktycznie takiej jak przy używaniu zwykłej komórki).

Stary 2013-01-17, 19:25   #3028
ecrulo
moderatorka też wizażanka

Świetny tatusiek http://www.joemonster.org/filmy/5008..._ojcow_i_matek

Wymianka Nowe buty oraz ciszuki
ecrulo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 19:26   #3029
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:

No właśnie przez to, że nie mam prostych włosów się waham Ostatnio ogólnie mam fazy od 'chcę mieć proste włosy do marzą mi się loki'
Mnie też jara zmiana, już mam coś wymyslonego ale narazie się nie chwalę, to i tak dopiero po powrocie do Krakówka

Cytat:
o a jak już o telefonach mowa, może polecicie mi jakąś budżetową (tak do 650zł) opcję, zważywszy na to że nigdy nie miałam smartfona i potrzebuję głównie internetu i w miarę wygodnego pisania smsów? myslałam nad Samsungiem Galaxy Ace, Nokią Lumia 610, Sony Xperia Tipo... coś w tej półce cenowo-jakościowej, bo na lepszy mnie nie stać ani też nie zauważę dużej różnicy. zależy mi na nowym, bo jednak gwarancja itd...
Ja chyba będę uderzać w tą Lumię, choć i tak uważam, że obecna Nokia to już to, co było kiedyś... Niestety. Miałam w swoim życiu wiele Nokii. Produkcja jest teraz w Rumunii, a nie w Finlandii.

Cytat:
Napisane przez ola_gie Pokaż wiadomość
A jak oceniacie wygodę pisania smsów na dotykowcach? Bo ja głównie ze względu na to się ich boję. Na klasycznej klawiaturze piszę błyskawicznie. Zawsze się wzbraniałam przed smartfonami, ale powoli zaczyna mi doskwierać brak dostępu do Internetu (mój telefon wczytuje tylko mało zaawansowane strony , na szczęście mam chociaż aplikację do gmaila) itp. Sądzę, że jak mi się skończy w lipcu umowa to będę kombinować nad zakupem czegoś bardziej pro, ale zniechęcają mnie te smsy... Bo piszę ich masę i nie chciałabym przestać z tak trywialnego powodu jak ograniczenia ze strony telefonu
Ja też śmigam na klasycznej klawiaturze i strasznie obawiam się tych dotykowców... Niestety, co raz mniej jest dostepnych, a coraz więcej dotykowych.

No cóż, trzeba będzie się przelamać...
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 19:30   #3030
Melka88
Zakorzenienie

Ja teraz kupowałam telefon na abonament, a ponieważ wszelkie smartfony itp. mnie nie interesują, klawiatury qwerty czy jaki im tam też nie to miałam zaklęty problem z wyborem aparatu. W końcu stanęło na półdotykowej Nokii Asha, żebym mogła smsy śmigać na normalnej klawiaturze
Forever I’m yours, forever I do.

4.06.2015 A&B
14.05.2017 Bruno
Melka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości