|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 |
|
królikoholiczka
|
Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze. część III
Już nie pomyślą sobie o nas nie wiadomo czego
a my dzis dietetycznie i herbacianie
Edytowane przez emilia0508 Czas edycji: 2013-01-16 o 21:26 |
|
|
|
#1502 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1504 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1505 |
|
królikoholiczka
|
Gratuluje
z kim?
|
|
#1506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymamy kciuki, a ja nawet te duze palce u nóg ! ![]() ---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- na blogu coś nowego, ja spadam spac
|
|
|
#1507 |
|
Raczkowanie
|
Hejo !
![]() U mnie dobrze ![]() Zjadłam dziś wędzona makrele,cala Jogurt naturalny Chleb taki chrupki z sezamem 3 kromeczki ![]() I kilka paluszków ![]() Czyli nie jest źle bo mało zjadłam ale nie jestem głodna ![]() I nie ćwiczyłam ![]() Jutro wracam na rowerek ![]() Cale popołudnie mam wolne,bo R jest w pracy do 22 Tak wiec rowerek i tv ![]() Pozdrawiam i dobranoc ;*
|
|
#1508 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja mam plan
, plan walentynkowy postanowiłam sobei pewien planik wprowadzic w życie do 14 lutego, bo jakby ni e było data *sławna* . nie bede pisac co i jak bo jak nie wyjdzie to się śmiac bedziecie bo ja ciągle mam jakies ambitne założenia a później sie rozmywają w życiu codziennym plan trwa 28 dni wiec niedługo, założenia nei tylko dietetyczne ale o tym poźniej jak się już uda choć po części namotałam jak zawsze hehe ![]() Ogólnie udanej randki bez wpadki żadnej ( dosłownie i w przenośni )co do herbat pijam rzadko jakos mi nei podchodza jedynie zielona ziemista i rumiankowa , czasem czarwona ale nie jarają mnei jakos szczególnie , wolę bazowac na kawce słabince z mlekiem i wodzie żywiec , seriali nie oglądam bo "julka "sie juz skończyła , chrupek świetokrzyskich też nie lubię wiec dzis nie pasuję tu do was widze że nalot na biedronki bedzie , zreszta do biedronki tez nie chodzę , wole tesco i carefour bo do pózna czynne wiem wiem bojowy nastrój mam ale tak bywa czasem , mam troszke problemów rodzinnych i wszystko mnei wpienia dzis ![]() spokojnej nocki laseczki
Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-01-17 o 00:57 |
|
|
|
#1509 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
![]() Dziś znów rano stwierdzam, że jestem coraz chudsza Nogi nad kolanami mi jakoś szczupłe się zrobiły tylko szkoda, że przy tyłku te motylki boczne nie chcą znikać Buzia mniejsza a jak lezę na wznak to brzuch taki płaski i kości biodrowe po bokach zaczynają wystawać (a nie tłuszcz ).No tak...najlepiej zapodać jedno zdanie i zamilknąć ![]() a nas takie zaciekawione pozostawić z domysłami... Ogólnie sympatycznego spotkanka i uważaj na szale, nóżki i na co tylko można ![]() ![]() Planowane menu na dziś: I kiwi + wiśnie mrożone + jogurt naturalny 1 % + orzechy włoskie + pestki słonecznika + żurawina suszona + otręby pszenne II bułka ciemna + pasta (tuńczyk, serek wiejski, papryka czerwona, cebula, ogórki konserwowe, olej lniany, pieprz) + ogórek zielony + papryka czerwona III pomelo IV zupa krem z selera + grzanki razowe + roladka z kurczaka (pierś kurczaka + pieczarki + pomidory suszone + cebula + papryka czerwona + ser mozzarella) + pieczarki konserwowe V pieczywo ciemne + pasta ze śniadania Zmykam szykować się do pracy. Miłego dzionka
|
#1510 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj troche skakanki wprowadzę :P i moze troche tyłkiem 'wytrzącham' tłuszczyk :P a teraz lece na uczelnie, kolejny test przede mna
|
|
#1511 |
|
Zakorzenienie
|
Marina
już wyjaśniam, no! A więc randka, nie mam zamiaru ubierać szala ani iść do kina Minus jest taki, że jest ślisko więc tak czy siak mogę zaliczyć powitalny upadek Koleś ma 28 lat, spoko jest Więcej powiem "po"
|
|
|
|
#1512 |
|
królikoholiczka
|
Dobry i idę spać zmeczona po pracy... Dobranoc
|
|
#1513 |
|
Raczkowanie
|
ogolnie im bardziej się staramy nie zrobić czegoś głupiego tym bardziej to samo jakoś wychodzi
więc w ogóle nie myśl o tym i będzie dobrze. Trzymam kciukiJa mam wolne dzisiaj może za maszynę do szycia się wezmę ? Na obiad spagetti bo za mną nieznośnie łazi od paru dni.. Nadal bez słodyczowo, ćwiczeniowo gorzej leń mnie dopada...
|
#1514 |
|
Zadomowienie
|
Dzień doberek
![]() Jakoś tak dziwnie się dziś czuję, jakbym wczoraj cały czas ![]() Planowane menu: I owsianka(szkl. mleka, 3 łyżki otrębów owsianych, po łyżce zarodków pszennych, siemienia lnianego i suszonej żurawiny) II zupa szpinakowa(resztaka z wczoraj) III ziemniaki, surówka warzywna, kotleciki z soczewicy http://zwegowani.pl/kotleciki-z-socz...czarnej-rzepy/ IV jabłko V kromka razowca z serkiem wiejskim Co do aktywności fizycznej, to jeszcze nie wiem, bo po wczorajszej chodze jak paralityk No proszę Ogolnie tak narzekała i marudziła, a teraz na randkę idzie ![]() Antonina to tego lenia do ćwiczeń trzeba wygonić a co taki leń będzie Tobą rządził![]() Marina mam te same wrażenie, im więcej dni grzecznych, tym bardziej sobie powtarzam "Boże jak ty chudniesz w oczach" ![]() Karolcia ciekawe co to za plan walentynkowy wymyśliłaś Ale jesteś bojowo nastawiona, aż strach się bać, co to za problemy? może jak się wygadasz będzie Ci lżejMiłego dnia |
|
|
|
#1515 |
|
Zakorzenienie
|
ugh walentynki.. Zawsze unikałam tego dnia jak ognia, siedzialam z kumpela w domu ukladajac puzzle, nie szłam do szkoły w ten dzien, bo wiedzialam ze beda rozdawac te pseudo walentynki najladniejszym dziewczynom, a tym brzydszym robic glupie i przykre dowcipy.. A teraz hmm w sumie pierwszy raz wychodzi, ze jestem z kims w zwiazku i prawdopodobnie bede tego dnia.. 14 luty nie znaczy dla mnie duzo i nawet zapomnialam ze to walentynki, wiec zabukowałam sobie powrót z Irlandii na 14 lutego.. na 7 rano.. a potem sie dziwie, czemu G mnie namawia zeby przebukować bilet :L Dopiero potem mi kolezanka mowi ze to walentynki i pewnie dlatego chce przedluzyc moj pobyt a ja eeeee
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1516 |
|
Raczkowanie
|
Witam!
Wstałam przed chwilą Za chwilę jakieś śniadanko i chwila przerwy ![]() I chce dziś spróbować skalpel Ewki Na obiad rybka plus ryż ![]() Uciekam
|
#1517 | |
|
Zakorzenienie
|
mysiunia
z moim zapałem do tego spotkania to będzie ono pierwsze i ostatnie `Ja właśnie zmyłam maseczkę z twarzy i pomału będę szykować się na zakupy w Rossmannie i rehabilitację. Planowany zakup to farba do włosów, a nieplanowany... Zobaczymy A jutro wybywam na Weeeeekeeend! Mam nadzieję, że nie odbije się to na mojej...wadze ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1518 |
|
Zakorzenienie
|
ogolnie w takim razie z niecierpliwością czekam na relację po spotkanku i życzę powodzonka
A jak Ci się jakaś gafa znów przytrafi... to pewnie tylko taka słodziutka ![]() Emilka herbata zakupiona a z racji, że nie umiem kupować w małej ilości to kupiłam od razu 4 opakowania Właśnie wypiłam i stwierdzam, że najsmaczniejsza jest zelona herbata z Nestea Chociaż ta nie jest naprawdę najgorsza, lepsza od innych jakie próbowałam, jakbym posłodziła byłaby cudowna W każdym razie minimum jedną dziennie będę wypijać i może w końcu polubię świat zielonych herbat Moja mama zachwycona z tym ananasem i pomelo ![]() ![]() Antonina wszystko potrafisz Sobie uszyć czy tylko tak rekreacyjnie działasz ?? Mysiunia może my faktycznie tak chudniemy Ja czekam do poniedziałku na ważenie. Mnie się uwidoczniła kość (to chyba obojczykowa) pod szyją Tak to miałam sam tłuszcz... a teraz inaczej twarz wygląda jak się dekolt założy W ogóle chyba jeszcze z 10 kg i w samozachwyt wpadnę
|
#1519 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() U mnie dietka ok. Zjadłam pyszny obiadek - mielone mięsko z indyka podsmażone na patelni grillowej z jajkiem, przyprawami. Mięsko wrzuciłam do kapustki pekińskiej z winegretem, pomidorkami....wszytsko wymieszałam.....pycha. Dostałam dziś z krwiodawstwa pismo w związku z moimi badaniami....niestety nie mogę być już dawcą bo mam jakieś złe wyniki. Nieprawidłowości w białku osocza....napisali że nie znają przyczyny ale może to być związane z toczącymi się zmianami reumatycznymi lub innymi chorobami i że mam się zgłosić do lekarza. No to idę. Zapisałam się na poniedziałek......ehhhhh |
|
|
|
#1520 |
|
królikoholiczka
|
Dobry wieczór
ale sobie dziś pospalam ale chyba za długo bo ledwo żyje muszę się wybrać w najbliższym czasie do rossmana po szczoteczke elektryczna i po parę rzeczy do wloskow... Ale nie mam siły się ruszać,ta @mnie wykonczy...Jeszcze muszę się wybrać z królem do weta bo ja pazurkow mu nie obetn, a zawsze robił to mój były....
Edytowane przez emilia0508 Czas edycji: 2013-01-17 o 20:17 |
|
|
|
#1521 |
|
Zakorzenienie
|
zjadlam dzisiaj batonika i teraz mam go prawie w gardle, tak mnie zemdlilo.. niedobrze mi, od razu mnie wydelo.. fuuuj. ale jadlo sie wspaniale, tylko efekt jak u narkomana po rzucaniu dragow ~.~
|
|
#1522 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też tak masz? To znaczy, że organizm się broni! ![]() Jestem padnięta. Rodzice leżą z jakąś zmutowaną grypą w wyrach. Wszystko na mojej głowie Rozluźnienie po ćwiczeniach trzymało mnie tylko godzinę... Ech, widać jak się człowiek rehabilituje to na całego i nie powinien nic robić...Marina na pewno napiszę, jak tam było i najwyżej pobiadolimy, że idiota jakiś albo odwrotnie W każdym razie przez telefon miło się z nim rozmawia, aczkolwiek jak na moje nadużywa słowa "no" Właściwie mój nick związany jest z takim jednym facetem, z którym się spotykałam i nadużywał słowa "ogólnie" i "że" I właśnie wtedy założyłam na wizażu konto o nazwie ogolnie Wszystko ma swoją etymologię
|
|
|
|
|
#1523 |
|
Zakorzenienie
|
a szczepili sie wczesniej na grype? ;d
|
|
#1524 |
|
Zakorzenienie
|
Nie. Ja tylko się szczepię przeciw powikłaniom pogrypowym, ale w tym roku spasowałam i postanowiłam się nie szczepić. A szczepionka nie jest przeciw grypie
Także grypę mieć można po szczepieniu, ale zmniejsza się ryzyko powikłań. A powikłania po grypie są niebezpieczne, niestety Dlatego lepiej wyleżeć. Mam nadzieję, że mnie nic nie weźmie. Siostra i jej mąż też coś słabną. Tylko ja i siostrzenica się trzymamy Mnie może choróbsko brać, ale dopiero za tydzień, jak skończę rehabilitację, no i po randce |
|
|
|
#1525 |
|
Raczkowanie
|
Taaa przytyłam 1,5 kilo
I właśnie się ogarnęłam ![]() Moja mama,która widziała mnie przed chorobą powiedziała,że schudłam Wiec wracam do mojej diety ![]() Najgorszą zmorą jest dla mnie jedzenie 5 posiłków dziennie.Wole nic nie jeść niż gotować ;] Dziś dzień mało dietetyczny bo zjadłam ciastka kruche od "teściowej" ![]() A teraz idę rowerek bo fajne filmy Wytrzymałam 15 minut skalpelu z Ewką ![]() Jeszcze kilka podejść i skończę raz a do końca ![]() Dobranoc
|
#1526 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) grypy to nic innego jak wynik mutacji bakterii, a przeciez same z siebie nie mutuja one po prostu probuje przetrwac mimo wszystko dostosowujac sie warunkami do tego co ma je niby zwalczac. ;p---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- oczywiscie nie jest to regula, ale prostym przykladem jest moja promotorka, ktora co roku szczepi sie przeciw grypie, w tym roku sie nie zaszczepila i bakcyl za nia chodzi juz.. 4 miesiac. po prostu jej organizm tak sie rozleniwil ze sam nie chce zwalczac bakcyla, bo sobie zanotowal ze dostanie odpowiednia dawke w strzykawce i bedzie z glowy ;p a tu nieeee ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Ja ide spac.. jutro kolejny test i znowu nic nie umiem i licze na sile mojej grupy wsparcia, ktora zorganizowala sie na czas zaliczen ;p no coz, w koncu jakos chyba konkretnie sie zgralismy w tej grupie.. branoc xd
|
|
|
#1527 |
|
królikoholiczka
|
No a ja zaraz do pracy...
|
|
#1528 |
|
Zakorzenienie
|
Zawsze tak na noc? Ja bym chyba była trochę "rozbita" po nocce
Jutro ważenie i mierzenie A w Weekend pewnie jakieś grzeszki słodkie i słone wpadną Jakbym siedziała w domu to bym nic nie ruszyła niezdrowego...A zresztą, zobaczymy, może nie polegnę? W zasadzie prawie cały tydzień był bardzo dobry pod względem jedzenia W poniedziałek dojadłam tylko urodzinowego torta i muffinkę Nie mam pomysłu na jutro na obiad...Chyba walnę omleta albo coś. Od kilku dni nie mam ochoty na jedzenie Nawet głodna nie jestem, co zwykle było na porządku dziennym. No nic, idę spać, bo Zaldiar daje się we znaki i już mi się kołowaci w głowie i mi szyję ściska Zajeurocze skutki uboczne, oczywiście jakżeby inaczej, mnie musi dotyczyć zdecydowana większość skutków ubocznych Dobranoc i do jutra |
|
|
|
#1529 |
|
Raczkowanie
|
Marina__ a od czasu do czasu przeszyję coś mało skomplikowanego, ale może kiedyś nauczę się szyć porządnie.
Dzisiaj dopadła mnie ochota na ciastka kokosowe w polewie czekoladowej, ostatkiem siły woli wyszłam ze sklepu ![]() Lenia przegoniłam i 30 min na rowerku zaliczony plus spacer "szopingowy" czyli oblatanie kilku sklepów. Dzięki Waszym poleceniom nabyłam metodą kupna balsam Eveline różowy i czerwony!!! A co jak wszyscy to wszyscy babcia też! Z czystym sumieniem (tzn dzień bez słodyczy) mogę odlecieć w błogie sny. Dobranoc
|
#1530 |
|
Zadomowienie
|
A ja mam takie pytanie - kto i co będzie robił z nadmiarem ciała po schudnięciu? Tj. jakie środki zaradcze zastosował, żeby uniknąć utraty jędrności i nadmiaru skóry ?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:36.

a my dzis dietetycznie i herbacianie 

z kim?
Trzymamy kciuki, a ja nawet te duze palce u nóg ! 

Ale jesteś bojowo nastawiona, aż strach się bać, co to za problemy? może jak się wygadasz będzie Ci lżej
Też tak masz?
Jakbym siedziała w domu to bym nic nie ruszyła niezdrowego...A zresztą, zobaczymy, może nie polegnę?