Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-17, 20:22   #2821
PoisonQueen
Raczkowanie

Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX

Mnie jakos nie szokuja te jej kilogramy. Wiem jak wyglada, jestem jakos opatrzona z nadwaga przez Grycanki(ha!). Ona nie wygląda źle. One już tak. Nie przekracza jeszcze jakiejs granicy.

Ale strasznie sie postarzyła, makijazem, ubiorem, fryzurą?
Stary 2013-01-17, 20:27   #2822
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
Ale te ozdoby na biuście są śliczne

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 20:40   #2823
ania_z_wzgorza_marzen
Zakorzenienie

nissia a ja lubię ludzi idealnych czy starajacych się byc ideanymi

Przerzuć kartkę, zaryzykuj, bądź dziwakiem
Nie idź ścieżką, własną depcz, otwórz głowę
Zanim powiesz, zrozum, bądź
Nigdy nie burz, buduj, twórz
Smakuj, milcz, myśl i czuj
ania_z_wzgorza_marzen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 20:41   #2824
Qloui
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
Panna Joanna w tym makijażu wygląda kilkanaście lat starzej...jak pani po 40.
O kurde tragedia aż mnie zamurowało !

Laura miała ładną kreację na sylwestra ale przeraziło mnie zdjęcie z rękami , a ten Anglik to jej facet bo z tego co gdzieś czytałam on jest żonaty .
http://rockglamprincess.blogspot.com...-for-life.html
Qloui jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 20:42   #2825
Olexandra
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lukrecja_Borgia Pokaż wiadomość
Fakt, że zwykle oglądam ją tylko w wersji głowa+szyja, ale jej gabaryty dość mnie zaskoczyły. Sukienka okropna, RGP wygląda jak owinięta w prześcieradło.
Edit: czytam, a raczej oglądam jej post "Let's go for coffee" i zastanawiam się, jak dziewczyna wydająca furę pieniędzy na kosmetyki, podniecająca się kosmetykami- chyba najbardziej wśród polskich youtubowiczek- i nagrywająca filmy o swojej pielęgnacji włosów i super mistrzu- fryzjerze, może chodzić z takimi odrostami? Coś mi tu zgrzyta, niby szafa wypchana kolorówką i pielęgnacją, a dziewczyna zaniedbana od podstaw.
hej dziewczyny, normalnie sie tutaj nie udzilelam, ale regularnie Was czytam, chciialam sie tylko z Wami podzielic info o RGP. Pod jej ostatnim filmikiem o pielegnacji włosow napisalam, ze nie bardzo podobaja mi sie jej wlosy (bo naprawde chyba nie ma sie czym zachwycac?), a ona od razu mnie usunela z listy subskrybentow i mnie zablokowala. Szczerze mowiąc to mnie to troche smieszy a pod filmem oczywiscie zaakceptowane same pozytywne komentarze wychwalajace jej "bujna" fryzure" i "niepowtarzalny" kolor
Olexandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 20:43   #2826
ania_z_wzgorza_marzen
Zakorzenienie

a Mark to w koncu chlopak RGP?

Przerzuć kartkę, zaryzykuj, bądź dziwakiem
Nie idź ścieżką, własną depcz, otwórz głowę
Zanim powiesz, zrozum, bądź
Nigdy nie burz, buduj, twórz
Smakuj, milcz, myśl i czuj
ania_z_wzgorza_marzen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 20:43   #2827
PoisonQueen
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Ale te ozdoby na biuście są śliczne
Wg. mnie kiczowate.
Stary 2013-01-17, 20:48   #2828
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Fakt, że zwykle oglądam ją tylko w wersji głowa+szyja, ale jej gabaryty dość mnie zaskoczyły. Sukienka okropna, RGP wygląda jak owinięta w prześcieradło.
Edit: czytam, a raczej oglądam jej post "Let's go for coffee" i zastanawiam się, jak dziewczyna wydająca furę pieniędzy na kosmetyki, podniecająca się kosmetykami- chyba najbardziej wśród polskich youtubowiczek- i nagrywająca filmy o swojej pielęgnacji włosów i super mistrzu- fryzjerze, może chodzić z takimi odrostami? Coś mi tu zgrzyta, niby szafa wypchana kolorówką i pielęgnacją, a dziewczyna zaniedbana od podstaw.
z tego co ja zrozumialam z ost filmiku ma problem z umowieniem się do swojego fryzjera bo kolejki do niego i że sie nie moga zsynchronizować, bo ona w rozjazdach? wiec chyba jest świadoma, że potrzebuje wizyty
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 20:50   #2829
201604250941
Konto usunięte

Mi się starsza Grycanka podoba w jej wieku większość ma taksa figurę, a ona bardzo ładnie się ubrać potrafi, te jej projektu też ładne. Chętnie bym widziała więcej takich na ulicy. Ale jej córki już nie, to się powinni leczyć bo nie dozyja 30stki. Nie wiem tu końca jak w uk jest poza tym że jedzą same mrożonki, ale w usa dużo osób twierdzi że się tyje od warzyw. Tylko wrócą do Polski i nagle schodzi 10kg
201604250941 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 21:04   #2830
PoisonQueen
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez candycotton Pokaż wiadomość
Mi się starsza Grycanka podoba w jej wieku większość ma taksa figurę, a ona bardzo ładnie się ubrać potrafi, te jej projektu też ładne. Chętnie bym widziała więcej takich na ulicy. Ale jej córki już nie, to się powinni leczyć bo nie dozyja 30stki. Nie wiem tu końca jak w uk jest poza tym że jedzą same mrożonki, ale w usa dużo osób twierdzi że się tyje od warzyw. Tylko wrócą do Polski i nagle schodzi 10kg
Stara Grycanka wygląda nieźle. Chociaż ja nie jestem fanką takiej pełnej figury. Lubię szczupłość(nie chudość!!). CZYLI LUBIĘ MOJĄ FIGURĘ GENERALNIE

Iii, co jest zlego w mrozonkach?
Stary 2013-01-17, 21:07   #2831
zoila
Klientka w krawacie

Cytat:
Napisane przez PoisonQueen Pokaż wiadomość
Wg. mnie kiczowate.
Każdemu podoba się co innego. Moim zdaniem przy prostej sukience i bez wariackiej biżuterii nawet tak strojne zdobienie wygląda dobrze. I piszę to ja, a raczej błyskotek nie lubię .

WYMIANA KSIĄŻKOWA

zoila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 21:09   #2832
PoisonQueen
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zoila Pokaż wiadomość
Każdemu podoba się co innego. Moim zdaniem przy prostej sukience i bez wariackiej biżuterii nawet tak strojne zdobienie wygląda dobrze. I piszę to ja, a raczej błyskotek nie lubię .
Ja lubię błyskotki- w stylu cekinowa sukienka- czarna cała, coś prostego generalnie.
Ale jasne, kazdy ma inny gust
Stary 2013-01-17, 21:13   #2833
Annaluka
Zakorzenienie

Cytat:
A mnie znowu śmieszą takie komentarze...
Zaniedbana? To znaczy, że nie może prowadzić kanału o urodzie?

To tak jak oczekują od blogerek kosmetycznych, że jesteśmy miss świata. A ja mam odrosty, nadwagę, krzywy zgryz, rozstępy i okropnie rozszerzony pory. Czy te elementy już czynią mnie okrutnie zaniedbaną, czy jeszcze mieści się w to jakiejś granicy?

To, że ktoś ma fury kosmetyków nie znaczy, że zmieni sobie rysy twarzy, czy też nagle zrzuci nadprogramowe 10 kilogramów. Vlogerki i blogerki są takimi samymi kobietami jakich setki na ulicach. Raz jest lepiej, a raz gorzej.

Czasami widzę babki, które kupują kosmetyki za grubą kasę, ale nic, a nic tego po nich nie widać. Bo nie potrafią zrobić sobie konkretnego makijażu. Po prostu zbierają te kosmetyki i wrzucają do sieci swatche.

Z vlogerkami i blogerkami czasami jest tak samo. Jedna ma lepsze paznokcie to je pokazuje, inna ma super włosy to na tym bazuję. Takie osoby często mają pasję i wiedzę, którą przekazują dalej. Ale nie muszą być chodzącymi ideałami...

Aaa i chciałabym na ulicy oglądać tak ''zaniedbane'' dziewczyny jak Laura Świat byłby piękny

Edytowane przez Annaluka
Czas edycji: 2013-01-17 o 21:16 Powód: Dopisek...
Annaluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 21:15   #2834
Qloui
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ania z wzgórza marzeń Pokaż wiadomość
a Mark to w koncu chlopak RGP?
Też mnie to ciekawi ale chyba nie bo kiedyś jakas dziewczyna na FB u princessy pisała że to tylko przyjaciel i że ma żonę i dzieci ale dziwi mnie to że spędza sylwestra z Laurą a nie z rodziną , dziwne chyba że Laura rozbija czyjąś rodzinę hmm to by była klapa stulecia .

Nowy filmik u kiedeski
http://www.youtube.com/watch?v=ooW5TcBVopU

Edytowane przez Qloui
Czas edycji: 2013-01-17 o 21:18
Qloui jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 21:17   #2835
alevE
Wiecznie niezdecydowana

Cytat:
Napisane przez Qloui Pokaż wiadomość
Też mnie to ciekawi ale chyba nie bo kiedyś jakas dziewczyna na FB u princessy pisała że to tylko przyjaciel i że ma żonę i dzieci ale dziwi mnie to że spędza sylwestra z Laurą a nie z rodziną , dziwne chyba że Laura rozbija czyjąś rodzinę hmm to by była klapa stulecia .
ale to już raczej nie nasza sprawa
`Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie.`

Mój skromny kosmetyczny blożek
alevE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 21:21   #2836
Lukrecja_Borgia
Killing me softly

Cytat:
Napisane przez Annaluka Pokaż wiadomość

To tak jak oczekują od blogerek kosmetycznych, że jesteśmy miss świata. A ja mam odrosty, nadwagę, krzywy zgryz, rozstępy i okropnie rozszerzony pory. Czy te elementy już czynią mnie okrutnie zaniedbaną, czy jeszcze mieści się w to jakiejś granicy?

To, że ktoś ma fury kosmetyków nie znaczy, że zmieni sobie rysy twarzy, czy też nagle zrzuci nadprogramowe 10 kilogramów. Vlogerki i blogerki są takimi samymi kobietami jakich setki na ulicach. Raz jest lepiej, a raz gorzej.

Czasami widzę babki, które kupują kosmetyki za grubą kasę, ale nic, a nic tego po nich nie widać. Bo nie potrafią zrobić sobie konkretnego makijażu. Po prostu zbierają te kosmetyki i wrzucają do sieci swatche.

Z vlogerkami i blogerkami czasami jest tak samo. Jedna ma lepsze paznokcie to je pokazuje, inna ma super włosy to na tym bazuję. Takie osoby często mają pasję i wiedzę, którą przekazują dalej. Ale nie muszą być chodzącymi ideałami...

Aaa i chciałabym na ulicy oglądać tak ''zaniedbane'' dziewczyny jak Laura Świat byłby piękny
A gdzie ja mówię, że nie może? Tak, zaniedbaniem nazywam 10-centymetrowe odrosty. Buzia wyszpachlowana (widziałam, jakie ilości produktów nakłada na twarz), ale do fryzjera nie pójdzie, bo tylko jedna osoba może dotknąć jej włosów, co z tego że ciemny odrost prześwituje z każdej strony. Skoro jest taką entuzjastką dbania o siebie i księżniczką glam to powinna wiedzieć, że włosy farbuje się częściej niż raz na parę miesięcy, a blond w szczególności. To tak jakby chodzić z obdrapanym lakierem, bo manicurzystka jest rozchwytywana i wolny termin będzie za miesiąc
Stary 2013-01-17, 21:21   #2837
Annaluka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Qloui Pokaż wiadomość

Nic dziwnego, że Laura czasami pyskuje w tych komentarzach.
Robiłabym tak samo, gdybym miała najazd takich wścibskich osób.

Skoro nigdy o tym nie mówiła wprost to chyba ich prywatna sprawa co ich łączy?

Nie chcę tu wyjść na jakąś obrończynię RGP, bo ani mnie ona ziębi, ani grzeje, ale chyba czasami przesadzacie w tych surowych ocenach.
Stary 2013-01-17, 21:25   #2838
PoisonQueen
Raczkowanie

Laura udostepnia prywatne foty, nic dziwnego, że ktos to komentuje i jest ciekawy kim jest dla niej Mark. Jestes osoba ''publiczna''->sama wrzucasz prywatne foty -> licz sie z tym, ze ktos bedzie dociekał.

A 10-cm odrosty to równiez dla mnie dowod niezadbania
Stary 2013-01-17, 21:25   #2839
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc
Konto usunięte

Cytat:

Nic dziwnego, że Laura czasami pyskuje w tych komentarzach.
Robiłabym tak samo, gdybym miała najazd takich wścibskich osób.

Skoro nigdy o tym nie mówiła wprost to chyba ich prywatna sprawa co ich łączy?

Nie chcę tu wyjść na jakąś obrończynię RGP, bo ani mnie ona ziębi, ani grzeje, ale chyba czasami przesadzacie w tych surowych ocenach.
Oj zgadzam się, czasem ręce opadają jak się czyta te bzdurne wymysły.
af6a7928a10f2efb7030debf852af0b1c87659cc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 21:40   #2840
Annaluka
Zakorzenienie

Cytat:
Laura udostepnia prywatne foty, nic dziwnego, że ktos to komentuje i jest ciekawy kim jest dla niej Mark. Jestes osoba ''publiczna''->sama wrzucasz prywatne foty -> licz sie z tym, ze ktos bedzie dociekał.

Rozumiem ciekawość, ale nie jakieś chore insynuacje o ich życiu

Nisiax nigdy nie powiedziała wprost, czy ma chłopaka, narzeczonego, czy męża. Dziwne, że jeszcze nikt nie zasugerował, że może w takim razie jest lesbijką?

Laura przedstawia Marka jako przyjaciela ich rodziny. Wspomniała, że ma dzieci i że ma lub miał żonę (dokładnie nie pamiętam). To chyba całkiem sporo informacji przekazała? Widać niektórym jeszcze mało.

Przecież pod każdym filmem jest full pytań o to co ich łączy. Zawsze pisze, że się przyjaźnią. Czy to nie jest wystarczająca odpowiedź? Nie, lepiej stwierdzić, że Laura pewnie rozbiła rodzinę A tak rodzą się plotki, bo zaraz ktoś podchwyci i pójdzie to dalej w sieć.

Chyba są jakieś granice w tym wszystkim...
Stary 2013-01-17, 21:45   #2841
PoisonQueen
Raczkowanie

Okej, ale czy nissiax wstawia co rusz fotki z jakims chlopakiem, pisze o nim kochany ''mark"?
Powiedz mi bo serio nie wiem, nie sledze jej.

Laura sama te pytania prowokuje. Mnie to nie obchodzi, ale nie dziwia mnie, ani nie szokuja jakies domysly.
Stary 2013-01-17, 21:50   #2842
Selfish Girl
Life is a drink ...

Niessia kiedyś przy okazji swojego ślubu mówiła, że w UK'a Anglicy w dość późnym wieku biorą ślub o ile w ogóle go biorą. Możliwe też jest fakt, że Mark po prostu kiedyś miał kiedyś kobietę z którą miał dzieci ale po prostu nie byli ze sobą w 'związku' małżeńskim.

Na tle 'rozstań' nie będę bronić kobiet bo możliwości może być dużo a nawet mogło być tak, że to matka dzieci 'Marka' znalazła sobie innego pocieszyciela.
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 21:58   #2843
mamm
Rozeznanie

Cytat:

To takie nowe ombre w stylu Glam

Według mnie RGP za dużo upubliczniła ze swojego życia prywatnego i nie dziwię się, że ludzie chcą wiedzieć więcej.
mamm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 22:09   #2844
Annaluka
Zakorzenienie

Nie działa mi cytowanie :/ Wizaż od wczoraj szaleje.

Poison tutaj muszę Ci oczywiście przyznać rację, że Nisiax o wiele rzadziej wspomina o tym, że z kimś żyje. Ale czasami używa form typu ''my'', ''byliśmy'' i tak dalej w odniesieniu do tej drugiej osoby. Też to rodzi pytania.

Ale na pewno jest między nimi spora różnica w ilości i poziomie danych, które przekazują. Nie mniej, mam wrażenie, że do Nisiax ludzie mają jakiś taki szacunek, może też czuję respekt i rzadziej sobie pozwalają na dobitniejsze pytania.
Stary 2013-01-17, 22:16   #2845
201606242122
Konto usunięte

ja nie neguję ani nisiax, ani laury. każda pokazuje dokładnie tyle swojego życia, na ile ma ochotę, ale niech pozniej laura się nie dziwi, że ludzie chcą wiedzieć jeszcze więcej.
201606242122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 22:17   #2846
alevE
Wiecznie niezdecydowana

Nie wiedziałam, że Marzena ma również swojego bloga
http://stylelittlestar.blogspot.com/
jeżeli był tu wrzucany, to sorry, ale nie zauważyłam xD
`Nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że jego osiągnięcie wymaga czasu. Czas i tak upłynie.`

Mój skromny kosmetyczny blożek
alevE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 22:22   #2847
201604250941
Konto usunięte

Cytat:
Iii, co jest zlego w mrozonkach?
Jak sie w miejsce lodowki ma ogromny zamrazalnik i tylko sie odmraza pizze, zapiekanke, tortille to ani sie zdrowym nie bedzie ani szczuplym, poza tym to nie jest tak, ze mrozi sie normalne warzywa i one zachowuja wartosci odzywcze, mrozi sie takie zaraz przed zepsuciem i wystarczy je romrozic na chwile i juz zaczynaja smierdziec

Cytat:
truizm, oczywista oczywistosc i dokladnie tak
ale zaniedbanie to nie jest to z czym sie urodzilas, tez mam rozstepy ale myje sie, czesze sie, nie chodze z zoltymi paznokciami, nie mam odrostow, jak farbowalam wlosy to co 2-3 tyg robilam odrost
poplamiona tez nie chodze
a jak sobie robie zdjecia to nie mam w tle burdelu w pokoju
to tak jakby lysy mial mi mowic o swoich fryzurach albo bezdzietny o wychowywaniu dzieci, no wybacz ale nie, moze byc dobrym teoretykiem ale to za malo

a i dajcie spokoj jej zwiazkowi, wystarczajaco biedy bylo kiedy tu sie rozprawialo o 'gachu' potwora, serio po co nam to

o matulu, wchodze w suby a tam faktycznie jakis glossbox i nagla zwiecha jakim cudem mam olesske w subach, jak i kiedy to sie stalo

i nie wiem jak wy ale juz mnie zgina jak slysze 'czesc kochani' albo 'hi guys', za duzo filmikow, zbyt wiele razy to slysze XDDD jak zacieta plyta, laduje filmik i juz wiem co zaraz bedzie
Stary 2013-01-17, 22:23   #2848
moniczorek
Podróżniczka

Nadrabiam sobie wątek i muszę napisać , że już tutaj czasami przesadzacie
też zdarza mi się coś czasami komentować....i nie jestem wielką fanka ani Niessia 25 ani Laury , żeby nie było, nawet za nimi nie przepadam ale czasami ogladam....ale kurcze....

moim zdaniem ani Niessia nie przesadza z opowiadaniem o swojej ciąży...ot cieszy się dziewczyna i robi to raczej w taki wdzieczny, a nie nachalny sposób a jak nie pasuje Ci to nie ogladaj i tyle.

to samo z Laura...odrost nie czyni nikogo zaniedbanym i akurat tego to jej raczej zarzucić nie można....może nie miała czas iść do fryzjera dziewczyna....ale ogolnie dba o siebie i to widać ! (czego bym akurat o szusz nie powiedziała)
moniczorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 22:30   #2849
urodzona3maja
Rozeznanie

Na wyspach anglicy zartuja zawsze jak rozpoznają polki...po 10cm odrostach...
Więc cos w tym jest
Stary 2013-01-17, 22:33   #2850
201604250941
Konto usunięte

Bo jest, ja kogos nie stac na robienie odrostow co 2-3 tyg to nie farbuje wlosow i tyle. Przykra prawda, ze na niektore rzeczy trzeba miec pieniadze ale tez nie swirujmy, ze farba tyle kosztuje, to po prostu swiadczy juz o olaniu tematu.

http://www.youtube.com/watch?v=sNkW_oYtM-Q
omg, paznokcie grozy ;/ i makijaz jak z baru przydroznego
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości