![]() |
#1381 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXI) - część VI
Hanjah, ale szare to chyba nie jest podstawowy kolor tylko mieszanka innych. Może o to chodzi?
![]() Czy Wam też nie działa cytowanie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1382 |
Zakorzenienie
|
Pdhwao dalam kurczaczka ryz marchew pietruszke ziemniaczka pora i jeszcze kawalek kalafiora :P troche zrypalam to bo dalam i ryz i ziemniaka ale i tak jest dobre no nie :P
|
![]() ![]() |
![]() |
#1383 | ||
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Ostatniej nocy moje dziecię dało niezły popis ![]() Do tego byłam na tym usg i oprócz tego, że mam dużo gazów w jelitach, dowiedziałam się, że mam kamienie w lewej nerce ![]() ![]() Bóle brzucha mogą wynikać właśnie z obecności tych kamieni lub jest to jakiś problem ginekologiczny. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wszystkiego najlepszego dla Kubusia i Wojtusia ![]() ![]()
![]() |
#1384 |
Zakorzenienie
|
Wvictoria-właśnie widzę, że mi też cytowanie nie działa
![]() Zastąpiłam kolor szary niebieskim i wyszło nam: 40% niebieski, 10% zielony, 50 % brązowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1385 |
Zakorzenienie
|
Blue gratuluję kolosa, bo chyba sukces murowany, prawda? I fajnie, ze się tak łatwo odnalazłaś na uczelni po przerwie.
Mamka kciuki za wizytę w pracy, mnie też to czeka wkrótce. Pumcia napisz jak zrobiłaś tę zapiekankę? Mam ochotę na coś takiego Nela fajny pomysł z tymi kubkami, żałuję, ze na to nie wpadłam, teraz już za późno chyba Wanilllka moja też nie chce otwierać ust - raz na 5 prób otwiera. Jak chce to je pięknie i nawet nic jej z buzi nie wycieka chociaż wkładam jej pełne łychy (ciesząc się i korzystajac z okazji, że otwiera pyszczek) Nie mam pojęcia od czego to zależy. Najlepsze jest to, ze najłatwiej mi ja nakarmić jak słyszy.. odgłosy wiercenia za ścianą (remont windy). Jak nie otwiera buźki, to nie wtykam jej na siłę łyżeczki, zeby się nie zraziła ... Edytowane przez Linka25 Czas edycji: 2013-01-17 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1386 |
Zakorzenienie
|
Houserka, podjedź do Rossmanna do Dekady albo Bonarki. Tam za 0,90 gr bodajże wywołasz na miejscu z pendriva. Cena straszna, ale jeśli masz tylko kilka, to się opyla, bo zdjęcia są natychmiast. Ja tak zrobię.
Victoria, no i dałaś mi myślenice, bo nie zamierzałam nic dawać, no ale może wywołam zdjęcie jedno i dam w ramce? Hmmmmm.... |
![]() ![]() |
![]() |
#1387 |
Wtajemniczenie
|
Irmusia, dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1388 |
Rozeznanie
|
pumas- dostałam esemesa tylko w sprawie auta i Adam od razu zadzwonił do Twojego tż. a wysłałaś coś jeszcze?a sobota może być wstępnie, A. ogarnie chatę a ja się dotlenie
![]() mi Pola tez zdecydowanie mniej śpi, przed południem miała 2 drzemki, teraz jedną 30-45 min. Około 14 druga tez taka krótką i jeszcze przed spaniem nocnym się zdrzemnie chwile. |
![]() ![]() |
![]() |
#1389 |
Zakorzenienie
|
jakby co to zamawiałam tu http://allegro.pl/bialy-foto-kubek-z...921770831.html projekt wysłałam w niedzielę a kubki dostałam wczoraj.
jutro zrobię fotkę to pokażę. a dziś mama tekst że musi sobie jakiś kubek do pracy sprawić bo ten co miała jej się potłukł ![]()
#1390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Linka, Ciebie mi nie zacytowało, ale powyżej jest odpowiedź. Edit: Linka, mam nadzieję, że murowany w odniesieniu do całych studiów ![]() Edytowane przez blueberry88 Czas edycji: 2013-01-17 o 21:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1391 |
Wtajemniczenie
|
Pumas, ja daję bo wiem, że będzie im bardzo miło i się ucieszą
![]() Hanjah, czyli w sprawie koloru oczu Marysi najlepiej będzie cierpliwie poczekać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1392 |
Zakorzenienie
|
Wvictoria-Marysia chyba też będzie mieć niebieskie, bo one ani trochę nie są ciemne
![]() ![]() A niech mąż się cieszy, że dzieci mają oczy po nim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1393 |
Zakorzenienie
|
pomalowalam sobie paznokcie na czerwono i gitara :P moge isc do pracy
![]() nie chce tam wracac no nie bo wiem ze mnie zdegraduja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1394 |
Zakorzenienie
|
Idę spać, jutro nadrobię co pisałyście.
Dobrej nocy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1395 |
Zakorzenienie
|
Linka, przepis na zapiekankę chłopską:
Ilość składników zależy od ilości osób i naczynia. Ja robiłam na oko. ziemniaki cebula kiełbasa/wędlina/wedzonka, cokolwiek, co nam zalega w lodówce i chcemy się tego pozbyć. Świetnie się sprawdzi mięso mielone czosnek śmietana - wersja light to jogurt light naturalny ser żółty pieprz, sól, przyprawa do ziemniaków lub własna kompozycja jajka ziemniaki kroisz na plastry ok. 0,5 cm i gotujesz ok. 10 min. cebulę, mięso lub kiełbasę podsmażasz robisz sos z ubitych jajek (jak na omleta), śmietany lub jogurtu, startego sera żółtego, czosnku i przypraw (wszystko razem mieszasz ze sobą) na spód dajesz ziemniaki i przekładasz je warstwami, całość polewasz sosem. Proponuję polewać każdą warstwe, wtedy zapiekanka nie jest taka sucha. Zapiekasz pod przykryciem ok. 10 min, bez przykrycia do momentu zrumienienia wierzchniej warstwy. I gotowe ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Houserka, nic więcej nie pisałam, tylko chodziło mi o ten numer. Tż na imprezie, nie wiem, czy kontaktowy ![]() To jesteśmy ugadane na sobotę! Czytam właśnie notatki z angielskiego i....od kiedy "wsiur" jest słowem biznesowym? ![]() Edytowane przez pumas Czas edycji: 2013-01-17 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1396 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Trzymam kciuki, zeby poszło gładko ![]()
![]() |
#1397 |
Zakorzenienie
|
też uciekam, dobrej SPOKOJNEJ nocy
![]()
#1398 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc !
|
![]() ![]() |
![]() |
#1399 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
kciukasy! ![]() mojej mamie- szkic ze zdjęcia Małego i kwiatek lub słodycze, teściowej ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1400 |
Zakorzenienie
|
Pumka dzięki. No i głodna się zrobiłam hehe
Też spadam pa pa! |
![]() ![]() |
![]() |
#1401 |
Zakorzenienie
|
Wanilka - kaszka od kleiku różni się przede wszystkim zawartością cukru. Kleik ryżowy Nestle w 99,9% składa się z mąki ryżowej, a kaszka Bobovita z kaszki w 77%.
Dziwiło Cię podawanie kaszek na śniadanie - w poradniku Bobovita zalecają przyzwyczajanie dziecka do regularnego spożywania śniadań. Proponują podawanie mleka, a jak już dziecię się obudzi, to kaszki. Od początku siódmego miesiąca staram się podawać codziennie 3 posiłki stałe: mannę na drugie śniadanie, warzywa z mięsem lub rybą na obiad i jakąś kaszkę z owocami ze słoiczka na podwieczorek. Niech chociaż dziecko ma dobre nawyki żywieniowe. Edytowane przez Maciejka__ Czas edycji: 2013-01-17 o 23:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#1402 | |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1403 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
rzadko podaje kaszke rano bo ona go tak zatyka, ze pozniej ie chce jesc. w ogole to dzien dobry z dzieciem a kolanie ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1404 | ||
Zakorzenienie
|
Hej
Mała dziś w nocy budziła się milion razy i to wcale nie na jedzenie. Od paru tygodni tak jest. Czasem zdarzy jej się konkretniejsza przerwa np. 5 godzinna ale to czasem. Czyli Wanillko łączę się w bólu i niewyspaniu bo u Was to samo, prawda? Cytat:
![]() pokaż koniecznie ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1405 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() TŻ coraz bardziej chory, muszę po lekarza dzwonić ![]() Mnie za to w nocy rozbolał pęcherz. W dodatku mamy bardzo zimno w pokoju... Zgadnijcie kto jedzie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1406 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1407 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1408 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A bardzo zimno to znaczy ile? Mamusia? Ależ ma wyczucie, akurat na dzień babci... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1409 |
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Witam się z rana z kubkiem kawy. Zaraz będę czytać co wczoraj popisałyście, o ile dziecię mi pozwoli. Dzisiaj wyjątkowo miała dwie pobudki w nocy. Bardzo bardzo dawno jej się nie zdarzyło. Aha wczoraj jeszcze kupiłam taką książeczkę. Niby dla małej, ale w sumie dla siebie. Są to wierszyki, które mama mi czytała jak byłam mała ![]() ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Sol zdrowia dla Tż. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1410 | |
Zakorzenienie
|
czesc.
Sol zdrowia dla Tz ![]() ![]() no a jedzie pewnie ktos kogo baaardzo bardzo lubisz ![]() Cytat:
![]()
Ćwiczę ![]() Zapuszczam naturalki! ![]() Edytowane przez prince_polo Czas edycji: 2013-01-18 o 08:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:22.