|
|
#2371 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: MAMUSIE MARZEC i KWIECIEŃ 2013cz. V
Cytat:
to mój ulubiony, z tyłu mam obwisły tyłek hihi ![]() Sukienka jest z tesco F&F ale naprawdę jest super jakościowo, nosiłam ją w lecie z paskiem normalnie, noszę i w zimie do rozpinanych swetrów.
|
|
|
#2372 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
|
|
|
#2373 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczynki w koncu was nadrobiałm
![]() cos mi wizaz szwankuje i nie cytuje ![]() wiec pisze to co pamiętam gratuluje wizyt a dagrusia i bmma wasze maleństwa szaleją oliwka komplety sliczne ale ceny moje dziecie bedzie miec łóżeczko po mamusi a co jutro ma je tz przetransportowac:brzydal :ale wiecie co .... obawiam sie robic kącik dla dziecka u tesciów gdzie obecnie mieszakm bo jak tesciowej znów odbije to bede musiała wszystko z powrotem do moich rodziców przewozić....najchetniej to bym wynajeła mieszkanie no ale cóz przez budowe nie ma na to funduszy...bardzo nie lubie takiej niepewnosci i czuje sie z tym strasznie..... co do wyprawki wiele rzeczy mam upatrzone w ikeii i jedyna mozliwosc to zabrac z moim bratem do katowic ale sama sie boje on mnie wysadzi i jedzie z towarem rozwozic i jak bedzie wracał to mnie zchaltuje a ja sama w obcym miescie i do tego z tym cisnieniem.... nie wiem czy sobie nie darowac no i jeszcze wam troche pomarudze wczoraj wieczorem mnie i tz dopadła panika ze nas dzidzia zaskoczy swym przyjsciem a tu nic nie gotowe idzie zwariować dobra na dzis starczy ide chwilke poleniuchowac i zabieram sie za dalsza robote dobrze ze obaiadek mam juz prawie gotowy papryki faszerowane i tylko ryz ugotowac mi zostało ostatnio padam o 8 wieczór dosłownie jak na poczatku ciazy ech... dzis musze materiał do korków przygotowac ale mi sie nie chce....
|
|
#2374 |
|
Przyczajenie
|
Witam, witam
Piszecie tak dużo, że chyba nigdy nie nauczę się tego ogarniać... ![]() Ja, podobnie jak oliwka__ jestem w pracy i nie do końca mogę sobie pozwolić na przesiadywanie na forum. Jak już pójdę na L4 na pewno będę tu częściej ![]() Nadziwić się nie mogę jak pięknie już kompletujecie wyprawkę, ja jestem jeszcze daleko w polu. W prawdzie mam kilka ciuszków, łóżeczko (jeszcze głęboko schowane) i wanienkę ale wszystkie wiemy, że to tylko kropla w morzu potrzeb. Po kompletną wyprawkę wybieramy się z mężem w lutym - wtedy będę się mogła trochę pochwalić
|
|
#2375 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki, czasem trafiają sie i w marketach takie perełki.
A co do F&F to słyszałam, że ciuszki dziecięce też mają dobrej jakości, ja nie patrzyłam, bo tyle nadostawałam, że nałożyłam na siebie zakaz kupowania ubranek. A tak z innej beczki - czy któraś słyszała o chusteczkach z kauflandu (wyprodukowane dla kaufland)? Mój TŻ wrócił z Monachium i kupił mi 2 opakowania w kauflandzie, po 0,99 euro były. Ciekawa jestem, co zacz. Nie pamiętam teraz ich nazwy, bo jestem w pracy, ale mógłby ich dokupić jak coś, bo znowu się wybiera. Znacie ten przegląd chusteczek nawilżanych? http://podwojona-sroka.blogspot.com/...nawilzane.html
Nasza kochana córeczka Hania 04.04.2013 Mój BLOG, zapraszam Edytowane przez bzinka Czas edycji: 2013-01-18 o 10:36 |
|
|
|
|
#2376 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cześć Kobietki!
Cytat:
Zostanę ciocią w poniedziałek Mały jest bardzo duży i stąd cc na 100%Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Może koszykarka będzie ![]() Cytat:
No i połowy mi nie zacytowałao Z tego co pamiętam to: bzinka: śliczne łóżeczko strippi, Moderna: brawa za zakupy Mokka: trzymam kciuki za wizytę Liwka: brawo za torbę, ja jeszcze nie mam prawie nic, oprócz tony ubranek Moderna: jaki Ty masz malutki, zgrabniutki brzuszek! A ja po wizycie ok. Malutka waży około 1800. Wszystko ok. Przed wizytą rozmawiałąm z położną o moim baaardzo częstym twardnieniu brzucha i trochę mnie nastraszyła, że może będę musiała iść do szpitala. Ale lekarz mnie zbadał i powiedział, że wszystko jest dobrze, pozamykane, nie ma się czym stresować, tylko magnez nadal zażywać i dużo odpoczywać. No i powiedziałąm mu też o bólu w pachwinie. To wszystko to jest rozciąganie macicy i rozszerzanie kości miednicy. Przez to chodzimy jak kaczki Ale bez tego nie daloby się naturalnie urodzić.Chyba idę zrobić sobie kawę bo głowa mnie boli. Miłego dnia !
|
|||||
|
|
|
|
#2377 | |
|
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
a brzuch zjedz coś natychmiast ![]() co do ubranek welurkowych to też mam kilka sztuk takich, dostałam je od mamy dwójki dzieci więc zakładam że są ok, no i chyba nie nakłada się ich na gołe ciałko |
|
|
|
|
|
#2378 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Mamusie a szczególnie Joanna, co jest potrzebne dla dziecka do szpitala? Bo u nas nie potrzeba ubranek, więc co? |
|
|
|
|
|
#2379 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
poleciałaś hardkorem ![]()
|
|
|
|
|
|
#2380 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do blogu znam, czytałam. |
|
|
|
|
|
#2381 |
|
Zakorzenienie
|
a wiec Paczajcie i Podziwiajcie
![]() Full Wypas 1osobowa Rezydencja je Lece do tej koleżanki na obiad - ciekawe co ugotuje w sumie ona ma ta cukrzyce ciążową wiec jestem Mega ciekawa
|
|
|
|
|
#2382 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a brzuszek tak jak dziewczyny mówią wydaje się taki malutki, zgrabniutki ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
|
#2383 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Co do cen, to nie mam psa, ale... moja Mama ma - i mogę ją z ciekawości zapytać ile to kosztuje, chyba nie najmniej bo w zeszłym roku strasznie jęczała, że co wizyta, ze zdrowym psem, to 150 zł idzie... ale na co i po co to się nie orientuje, bo psa nie mam więc rynku nie śledziłam W ogóle pies to drogi interes ![]() Cytat:
Cytat:
zaraz pierwsze maluchy będą na świecie to nam częstotliwość spadnie ![]() Cytat:
A przejrzałam też Twojego, rany ile Ty masz kreacji ciążowych, a dres rzeczywiście - moc ![]() ![]() No no wystrojona, koronki, czerwienie - wylaszczyłaś się widzę - chyba jakiś kolega tam ma wpaść
|
|
|
#2384 |
|
Zakorzenienie
|
Pokaże Wam moje malutkie zakupy w Smyku
|
|
|
|
|
#2385 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jestem przeszczęśliwa
No i oby teraz mała była mała Po 3 potwierdzeniach raczej nie ma szansy żeby było inaczej wstawię wam zdjęcia bo Pani ze sklepu była tak uprzejma że mi popstrykała zdjęcia nawet powiedziała że mają wyprzedaż na zeszłoroczne modele no ale znowu nie ma spacerówki w tym kolorze co mi się podoba bo wczoraj sprzedali a tak to bym cały wózek kupiła i to po promocji bardzo się opłaca więc nie wiem czy jeszcze przypadkiem nie wezmę innego koloru spacerówki i wtedy wyjdzie wózek tysiak taniej czyli 2800 (w porównaniu do innych sklepów to nawet 1200-1300 taniej), no ale ważne że gondola jest zaklepana.
|
|
|
|
|
#2386 |
|
Zadomowienie
|
Zabrałam się za robienie bułek. Czekam, aż mi ciasto wyrośnie.
![]() Ech, trochę się uspokoiłam po porannym napadzie lęku- nigdy czegoś takiego nie miałam. Nie mam nawet ochoty myśleć o obiedzie. Może uda mi się męża nakłonić byśmy pojechali dziś do MacDonalda Zjadłabym tortillę i frytki, a mamy jeszcze kupony zniżkowe.
|
|
|
#2387 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2388 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
Cytat:
Ciuszki rewelacja ale brzusio hmmm do wywalenia radzę jak koleżanki - zjedz coś co do śpioszków to ja mam takich kilka sztuk reszta bawełna, też jestem ciekawa jak dzieciaczkowi w nich będzie wygodnie czy wręcz przeciwnie. Cytat:
Cytat:
Brawo za wizyte!!!! )) To już niedługo będziesz ciocią super!!! moja kuzynka trafiła do szpitala przedwczoraj...odeszły jej wody ale nie miala w ogóle skurczy. Dwa razy już próbowali wywoływać - robili jakieś próby ale bez skutecznie. Chyba też podejmą decyzję o cc. Kasia - rezydencja jak się paczy:P
|
|
|
|
#2389 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie wiem dlaczego.. mam nadzieje, ze z maluszkiem wszystko dobrze ![]() a spioszkow na szelkach to u nas z bawelny nie ma.. na jedne tylko trafilam w Ernstings Family.. a wszedzie wlasnie z welurku.. i nie wiem, czy one sa dobre czy nie ![]() Kasia no no... Emilianek ma wygodnie
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2013-01-18 o 11:31 |
|
|
|
|
|
#2391 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I gratuluję potwierdzenia synusia ![]() Cytat:
jakie boskie ciuszki Mój tydzień młodszy i rośnie nieźle jak ruszył to aż miło jak się tak powiększa ![]() Cytat:
![]()
|
|||
|
|
|
|
#2392 |
|
Zakorzenienie
|
LiwkaO
OC Hehe licze ze jakis kolega sie nade mna zlituje Ale musialam sie tak odstawic bo do domu nie opyla mie sie po obiedIe wracac - ale czuje sie Sexi Nie wiem czemu ludzie sie na mnie Paczaja Haha |
|
|
|
|
#2393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam 26 tydzień skończony i 8 kg na plusie było w poniedziałek tak więc już się nie ważę |
|
|
|
|
|
#2394 | ||
|
Zakorzenienie
|
a jakie sliczne skarpetusie dla fanow pilki
---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
![]() mam nadzieje, ze w ciagu 2 tygodni sie unormuje.. czy moze powinnam zapytac lekarza? ---------- Dopisano o 11:35 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
a co to bedzie za wozek? (bo chyba mi umknelo jakos posrod postow)
|
|
|
#2395 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może zrobię osobny post z bardziej eleganckimi wydaniami, ale ja nie za często tak chodzę, nie ma okazji. ![]() Albo posta z sukienkami na ślub, bo zamówiłam ostatnio 4 różne, któraś już w końcu musi pasować Cytat:
Ja nad wózkiem dalej myślę, jakie znacie wózki lżejsze, niż 15kg? Są jakieś polecane? Bo narazie ciągle rozważam ten Mutsy 4rider (ale ma duuuuży ten stelaż złożony) albo Tako Lareta, ale on mimo fajnego wyposażenia i wygodnej jazdy ,jakos nie do końca mi leży, no i jest cięższy niż mutsy ![]() Raczej nie kupię Grandera, skoro nie można go nigdzie w Krakowie zobaczyć
|
|
|
#2396 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fotelik tez mi przecenił z 499 na 469zl ![]() poza tym powiedział że teraz już tak robią że każdy fotel na każdy wóz pasuje. Cytat:
Cytat:
dlatego ja bym chciała przed terminem żeby do tych 4300 nie dobił hehe jeszcze nie ![]() Cytat:
plan jest na WALENTYNKI ![]() Cytat:
|
|
|
#2397 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chudzineczka. piękny brzuszek! Cytat:
![]() ![]() bajeczny!
|
|
|
|
#2398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podasz przepis? ![]() a ja chce dzisiaj robic golabki... ale jeszcze nigdy nie robilam, wiec mam nadzieje, ze jakos mi wyjda
|
|
|
#2399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moderna wydaje mi się że jeśli w ciągu mc przytyjesz 2 kg to będzie dobrze a te kg mniej to może faktycznie że na noc mniej jesz przez zgagę ja się obżeram na noc i normlanie kg lecą w górę jak szalone bo w dzień wpracy nie mam czasu choć staram się a wieczorem już prawie przysypiam i zasnąć nie mogę bo się głodna robię więc wtedy wstaję robię kanapkę zjem i zasypiam usatysfakcjonowana i dzięki tej metodzie poszłam szybko 2 kg do przodu. Choć zgaga mnie tak nie męczy może lepiej się odżywiam teraz i to dlatego
|
|
|
|
|
|
#2400 |
|
Zakorzenienie
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.

no i jeszcze wam troche pomarudze wczoraj wieczorem mnie i tz dopadła panika ze nas dzidzia zaskoczy swym przyjsciem a tu nic nie gotowe idzie zwariować
Piszecie tak dużo, że chyba nigdy nie nauczę się tego ogarniać...

poleciałaś hardkorem 
ciekawe co ugotuje
Zjadłabym tortillę i frytki, a mamy jeszcze kupony zniżkowe.