Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM2014cz7 - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-17, 21:43   #1201
wenedka
Zakorzenienie

Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

Ale jakie to są porcje? Jam blondynka
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 21:44   #1202
poznanianka1990
Zakorzenienie

Dot.: Łognisty jeździec,kinder bueno szklanka,chodź mężu miły,jam Twoja wybranka!PM20

Porcje w sensie kawałki 3,5 kawałka mięsa na osobę do obiadu. Ale gramowo to Ci nie powiem

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 21:56   #1203
wenedka
Zakorzenienie

Ahaaa! Dzięki. Ma to jakiś sens w sumie
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 22:09   #1204
Tycikata
Wtajemniczenie

nieee nooo Was się nie da nadrobić wczoraj przeczytałam 3 strony i padłam. dzisiaj już się czuję dużo lepiej ale kurna siedząc na l4 doszłam tylko do str 15 ale i też pół dnia dzis przespałam

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
Tycikata zdrówka śpij jak najwięcej - sen to zdrowie
Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
Oj to zdrówka życzę oby Ci przeszło jak najszybciej!
dzięki Kochane

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość

Streszczę ci o czym rozmawiałyśmy: o kwiatach, kościołach, fotografach, sukniach, dekoracjach, piosenkach...

Gdzie jeździłaś?
Dzięki za streszczenie

w Białce Tatrzańskiej

Zazdroszczę Wam że tyle już macie pozałatwiane bo my nic. mielismy ruszyć z poszukiwaniem sali po nowym roku ale to wyjazd na narty się pojawił albo choróbsko...

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 22:27   #1205
misiadelko
BAN stały

Dobranoc
misiadelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-17, 22:29   #1206
poznanianka1990
Zakorzenienie

Ja też mykam już spać. Jeszcze jutro do pracy i weekend Sobotę mam wolną, ale w niedzielę jadę na uczelnię...

Dobranoc

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 01:31   #1207
Blondi2989
Blond forever!

Hej
Przypomniałam sobie przed spaniem, że muszę wysłać projekt do oceny...
I siedzę po nocy, właśnie skończyłam.

My z TŻ wybieramy się na targi do Gdańska - nic nie mamy jeszcze, więc warto się będzie rozejrzeć

Wracając do dawnych postów Kate Noir.

Jeżeli zorganizujemy wesele z TŻ na Pomorzu (a w sumie na to jesteśmy już nastawieni) to ja oczywiście za noclegi przyjezdnym z mojej rodziny (odległość około 250km) zapewnię, ale o transport już się martwić nie będę.
Ale będę też pytać komu nocleg zabukować, a komu nie, bo my np byliśmy w zeszłym roku w czerwcu u rodziny właśnie nad morzem, moi rodzice przyjeżdżali z daleka, a że TŻ mieszka 3 km dalej to spaliśmy wszyscy u jego rodziców i kiedy wychodziliśmy Panna Młoda powiedziała, że są dla nas noclegi, a moja mama nie mówiła, że załatwimy sobie sami nocleg. I być może zapłacili za nas bez sensu (5 osób).
Tak samo dla mnie opiekunka na weselu to też fanaberia, bo jak dla mnie dzieci na weselu w ogóle być nie powinno (takich do 5 lat). W Kościele się nudzą, raz byłam na ślubie, gdzie dziecko zaczęło wyć podczas przysięgi i zagłuszyło młodych... A na weselu to już w ogóle - dzieci pałętają się pod nogami, trzeba na nie uważać podczas tańca, rodzice maluchów szybko się zbierają... Oczywiście nie zabronię swoim gościom przyprowadzenia dziecka, ale nie będę im ułatwiać sytuacji kiedy pojawią się z nim Może jednak wpadną na pomysł i ich po prostu nie zabiorą
I żeby nie było - ja bardzo lubię dzieci Tylko uważam, że duże imprezy gdzie przelewa się alkohol nie są dla nich - można zabrać maluchy na poprawiny ewentualnie

Dziewczyny, mam do Was pytanie z innej beczki - czy Wasi TŻci będą wiedzieć o tym jaką suknię ślubną wybrałyście? Czy będą mieli niespodziankę w dniu ślubu?
Padło pytanie o to kto będzie malował się sam - ja
Ale ja za pół roku będę kosmetyczką i wizażystką
Co nie zmienia faktu, że i tak czy siak malowałabym się sama, bo według mnie NIKT nie pomaluje mnie lepiej niż ja sama
I nikomu nie ufam. Widziałam naście razy na żywo wykonany "profesjonalny" makijaż i bez szału...
Dam Wam radę - jak będziecie szukały wizażystki to koniecznie zapytajcie jakich kosmetyków używa i najlepiej weźcie kogoś polecanego pocztą pantoflową. Zdjęcia często nie oddają tego co jest na żywo.
W czerwcu ubiegłego roku byliśmy z TŻ u znajomych na weselu i PM podkład się zważył jeszcze przed wejściem do Kościoła
Owszem, był niesamowity upał, ale są kosmetyki, aby zapanować nad tym...
Cytat:
Napisane przez tajik girl Pokaż wiadomość
nina90 to widzę, że będziemy musiały się wspierać we dwie
kroooliczek89 zapraszamy do grona ryzykantek

Też się trochę boję, że będzie mi się ręka trzęsła, ale parę razy malowały mnie różne wizażystki i nie byłam zadowolona Chyba po prostu nie chce mi się już kombinować
No i mam minimum półtora roku, żeby nauczyć się obsługi sztucznych rzęs
Sztuczne rzęsy są fantastyczne! Ostatnio sobie przyklejałam na Sylwestra Ale ja chyba się zdecyduję na przedłużanie rzęs 1:1, ale na pewno przed ślubem minimum raz zrobię sobie ten zabieg, aby zoabczyć, czy będą mi pasować
Za to najprawdopodobniej skorzystam z usługi manicure w salonie

Ostatnio dzwoniłam do mojej mamy i mówiła mi, że 1.03 będzie obchodzić 40 lat pracy i ma dostać dużą nagrodę pieniężną z tego tytułu, więc ja jej powiedziałam, żeby odkładała na wesele, a moja mama: "Tak? A kiedy?", ja mówię, że w przyszłym roku pewnie, we wrześniu byłyśmy chcieli, po czym ona: "We wrześniu to za zimno, to już lepiej w sierpniu"
Nosz kurdę, już wiem, że będzie chciała swoje wizje prowadzić, trzeba ją będzie temperować

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-18, 05:09   #1208
tajik girl
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Hej
Przypomniałam sobie przed spaniem, że muszę wysłać projekt do oceny...
I siedzę po nocy, właśnie skończyłam.

My z TŻ wybieramy się na targi do Gdańska - nic nie mamy jeszcze, więc warto się będzie rozejrzeć

Wracając do dawnych postów Kate Noir.

Jeżeli zorganizujemy wesele z TŻ na Pomorzu (a w sumie na to jesteśmy już nastawieni) to ja oczywiście za noclegi przyjezdnym z mojej rodziny (odległość około 250km) zapewnię, ale o transport już się martwić nie będę.
Ale będę też pytać komu nocleg zabukować, a komu nie, bo my np byliśmy w zeszłym roku w czerwcu u rodziny właśnie nad morzem, moi rodzice przyjeżdżali z daleka, a że TŻ mieszka 3 km dalej to spaliśmy wszyscy u jego rodziców i kiedy wychodziliśmy Panna Młoda powiedziała, że są dla nas noclegi, a moja mama nie mówiła, że załatwimy sobie sami nocleg. I być może zapłacili za nas bez sensu (5 osób).
Tak samo dla mnie opiekunka na weselu to też fanaberia, bo jak dla mnie dzieci na weselu w ogóle być nie powinno (takich do 5 lat). W Kościele się nudzą, raz byłam na ślubie, gdzie dziecko zaczęło wyć podczas przysięgi i zagłuszyło młodych... A na weselu to już w ogóle - dzieci pałętają się pod nogami, trzeba na nie uważać podczas tańca, rodzice maluchów szybko się zbierają... Oczywiście nie zabronię swoim gościom przyprowadzenia dziecka, ale nie będę im ułatwiać sytuacji kiedy pojawią się z nim Może jednak wpadną na pomysł i ich po prostu nie zabiorą
I żeby nie było - ja bardzo lubię dzieci Tylko uważam, że duże imprezy gdzie przelewa się alkohol nie są dla nich - można zabrać maluchy na poprawiny ewentualnie

Dziewczyny, mam do Was pytanie z innej beczki - czy Wasi TŻci będą wiedzieć o tym jaką suknię ślubną wybrałyście? Czy będą mieli niespodziankę w dniu ślubu?

Co nie zmienia faktu, że i tak czy siak malowałabym się sama, bo według mnie NIKT nie pomaluje mnie lepiej niż ja sama
I nikomu nie ufam. Widziałam naście razy na żywo wykonany "profesjonalny" makijaż i bez szału...
Dam Wam radę - jak będziecie szukały wizażystki to koniecznie zapytajcie jakich kosmetyków używa i najlepiej weźcie kogoś polecanego pocztą pantoflową. Zdjęcia często nie oddają tego co jest na żywo.
W czerwcu ubiegłego roku byliśmy z TŻ u znajomych na weselu i PM podkład się zważył jeszcze przed wejściem do Kościoła

Sztuczne rzęsy są fantastyczne! Ostatnio sobie przyklejałam na Sylwestra Ale ja chyba się zdecyduję na przedłużanie rzęs 1:1, ale na pewno przed ślubem minimum raz zrobię sobie ten zabieg, aby zoabczyć, czy będą mi pasować
Za to najprawdopodobniej skorzystam z usługi manicure w salonie

Ostatnio dzwoniłam do mojej mamy i mówiła mi, że 1.03 będzie obchodzić 40 lat pracy i ma dostać dużą nagrodę pieniężną z tego tytułu, więc ja jej powiedziałam, żeby odkładała na wesele, a moja mama: "Tak? A kiedy?", ja mówię, że w przyszłym roku pewnie, we wrześniu byłyśmy chcieli, po czym ona: "We wrześniu to za zimno, to już lepiej w sierpniu"
Nosz kurdę, już wiem, że będzie chciała swoje wizje prowadzić, trzeba ją będzie temperować
O nie nie, na pewno nie będzie wiedział, już ja o to zadbam Z tymże chyba (nie wiem - ale u mnie w rodzinie nie ma tej tradycji ) nie będziemy mieć błogosławieństwa, więc nie wiem kiedy mnie zobaczy

Gratuluję i zazdroszczę
Też się zastanawiałam nad rzęsami 1:1, ale ja generalnie mam problemy z rzęsami - tzn są bardzo długie i ciemne, ale bardzo wypadają, już nawet jakieś leki od okulisty miałam, i nic. Tak więc w dziennym makijażu nawet ich nie maluję, na wyjścia 1 warstwa tuszu i dobrze jest. To do ślubu 2 warstwy plus kępki i będzie szał
tajik girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 05:46   #1209
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Ale jakie to są porcje? Jam blondynka
1 porcja = np.schabowy, czy rolada, więc przy 3,5 porcji na osobę na weselu na 100 osób będzie na stołach np. 100 rolad, 100 schabowych, 100 pieczeni i np. 50 de vollaile

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Hej

Co do dzieci to dla mnie właśnie w tym przypadku opiekunka dla nich to dobry pomysł. Skoro idzie cała rodzina na wesele to czasem rodzice nie mają dziecka z kim zostawić (wyjście na wesele to i tak jest dość duży koszt, więc niekoniecznie kogoś stać na opiekunkę), a czemu mieliby ich nie zabrać?Okay-mniej się pobawią może, chociaż jest zawsze tyle cioć i wujków w koło, że nie wierzę żeby nie znaleźli też czasu dla siebie. Ja np. na ostatnim weselu kuzyna miałam dzięki temu idealnego partnera do tańca TŻtowi zawsze zajmuje trochę czasu (drinking,drinking) zanim przełamie się i pójdzie tańczyć i w tym czasie bardzo godnie zastępował go 3,5 latek

Co do sukni - oczywiście, że nie będzie wiedział! Co najwyżej może mi powiedzieć jakie mu się podobają, choć ostatnio stwierdził, że nie wierzy, że kupię brzydką sukienkę bo wie, że mam bardzo dobry gust

A w makijażu zdam się na sprawdzoną kosmetyczkę, bo chcę żeby mi się trzymał cały dzień, a przy mojej mieszanej cerze nie jest to łatwe...

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 07:05   #1210
alloffkowa
Zakorzenienie

hej !! wczoraj nie mogłam się zalogowac na wizaż (
wyczytałam że adziaa masz już suknie ?? czy źle przeczytałam ?? pochwal się !!!
Oliwka 21.07.2016
alloffkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 07:26   #1211
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez emilka901 Pokaż wiadomość
Velika a przeglądałaś portfolio mojego fotografa? Moim zdaniem zdjęcia cudne, a ceny też dużo niższe bo firma istnieje dopiero 2 rok. Mili ludzie z pasją i ogromnym talentem. Weź pod uwagę, bo myślę, że warto.
przegldałam, ale ma mało zdjęć ze ślubu i wesela, głównie plenery i inne takie, więc w sumie nie wiem co tak naprawdę robią
Na razie obczaję tego, a jak mi się nie spodoba, to będę szukać dalej

---------- Dopisano o 08:26 ---------- Poprzedni post napisano o 08:24 ----------

A małe dziecko na weselu będzie u mnie jedno, chyba że ktoś się po drodze rozmnoży - w co wątpię. Opiekunki nie zamierzam dla niego organizować Ale jakbym miała wizję tabunu dzieciaków, to pewnie bym nad tym pomyślała.
Będzie też dwoje dzieci trochę starszych.

velika jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-18, 07:52   #1212
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Właśnie się szykuje. TŻ wziął wolne i zaczynam c.d. maratonu i poszukiwania miejsca. O czerwcu i wrześniu powoli zapominamy, bo prawie nigdzie telefonicznie nie było terminu. Delikatnie przestawiamy się na kwiecień, sierpień, październik, choć ja sobie tak upodobałam czerwiec i wrzesień

2014

magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 08:25   #1213
Kate Noir
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość

w Białce Tatrzańskiej
I jak tam warunki? Ostatni raz byłam tam chyba z 6 lat temu (aż sama nie wierzę) i wtedy wydawało się ok, ale za to w Małe Ciche to była masakra.

Blondi2989 Właśnie ja nie zdecydowałam co jeszcze z noclegami. Mam nadzieję, że znajdę coś po rodzinie tż'a + akademik.

Co do sukni to pokazuje mu jakie mi się podobają bo chcę wiedzieć co on o tym myśli, ale tej właściwej nie zobaczy. Ostatnio na wątku sukien dziewczyny wrzuciły zdjęcia Łukasza Płoszajskiego i myślę, że jego żona nie pytała o jego upodobania

Z tymi datami to też każdy ma problem - moja sis uważa, że w marcu, maju, wrześniu i październiku jest za zimno a sis tż, że w czerwcu lipcu i sierpniu za gorąco. Najlepiej by chciała wrzesień, ale moja sis nie chce bo dzieciaki muszą chodzić do szkoły i wiadomo jak z wydatkami. Już nie mówię o pomysłach innych. Lekko się wkurzyłam. Najlepiej żebym zrobiła 120 wesel tak żeby każdemu dogodzić. W końcu wybrałam najbardziej optymalną dla mnie i tż'a datę.

magdalenka powodzenia

Edytowane przez Kate Noir
Czas edycji: 2013-01-18 o 08:30
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 08:28   #1214
adziia13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez alloffkowa Pokaż wiadomość
hej !! wczoraj nie mogłam się zalogowac na wizaż (
wyczytałam że adziaa masz już suknie ?? czy źle przeczytałam ?? pochwal się !!!
Mam, mam Tylko na tych zdjęciach wygląda jakoś dziwnie, bo modelka wygląda jak żywy trup, a dziewczyna, jakoś tak hmm grubawo, może dlatego, że nie ma wcięcia w talii
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 914%20-%20radost%201[1].jpg (38,7 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg suknia.jpg (26,5 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg suknia 2.jpg (32,7 KB, 51 załadowań)
adziia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 09:13   #1215
niulka_1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszek10031989 Pokaż wiadomość
u nas to wszystko zależy od tego jakie menu wybierzemy, ale ceny wahają się od 160zł/os do 200zł/os pewnie wybierzemy coś pomiędzy

a menu już ustalaliście?

widzę, że wiesz więcej ode mnie na temat naszej sali :d my jak podpisywaliśmy umowę to za dużo się nie dowiedzieliśmy, bo wujek powiedział, że jeszcze jest mnóstwo czasu i dopiero później będziemy szczegóły ustalać w ogóle nasze mamy jak się rozgadały z wujem to temat wesela zszedł na dalszy plan

już myślałam, że tylko ja jestem jakaś zacofana co do menu, bo na chwilę obecną nic nie wiem :d też będziemy ustalać dopiero ok. Miesiąc przed
menu ustalamy na miesiąc przed imprezą, a ostateczną liczbę gości na 2 tygodnie przed.
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 09:20   #1216
misiadelko
BAN stały

Witam się kolejny dzień z łóżka, nie idę na uczelnię, nie wiem czy nie będę miała przez to kłopotów...

Blondi przepraszam, ale cieszę się, że coraz bardziej przekonujesz się do Pomorza i mam nadzieję, że tu zrobicie wesele
Mój TŻ nie będzie wiedział jaką suknię będę miała bo jemu mało która się podoba, np. pokazywałam mu suknie PM2013 to powiedział, że tylko jedna mu się podoba i to bardzo (szczegół że ta suknia to koszt ponad 7 tysi...), reszta szału nie ma i ma nadzieje, że nie kupię sobie takich koszmarków Bosz... Postawię go przed faktem dokonanym i niech nie marudzi. Ja na kasie nie śpię, a od niego na suknię nie wezmę, bo mi się wtrącać będzie

adziia według mnie wcale nie wygląda grubo, tylko dziewczęco

magdalenka
a maj?

Edytowane przez misiadelko
Czas edycji: 2013-01-18 o 09:21
Stary 2013-01-18, 09:23   #1217
adziia13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez misiadelko Pokaż wiadomość
adziia według mnie wcale nie wygląda grubo, tylko dziewczęco
Może nie grubo. Źle to nazwałam, ale jakiejś takiej lekkości? i świeżości? mi u niej brakuje, no sama nie wiem jak to opisać - ja w tej suknie wyglądam inaczej.
Stary 2013-01-18, 09:24   #1218
velika
Winter is coming

mam bilety na System of a down, stawiam
Co do sukni, to ja mojemu nic nie pokazuję póki co, wybierać zamierzam z mamą i ewentualnie przyjaciółką albo siostrą. Ale jemu pewnie pokażę przed ślubem, bo nie wytrzymam.

Stary 2013-01-18, 09:32   #1219
misiadelko
BAN stały

Velika nie wiem co to jest (nie bij) ale gratuluję!!

adziia no ja porównania nie mam ale na pewno wyglądasz pięknie . A jak sprawa z długością/ewentualnych schudnięciem?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-18, 09:37   #1220
velika
Winter is coming

Nie będę bić, bo to nie jest bardzo znany zespół, ale wg mnie najlepszy na świecie. Wielokrotnie z moim na samym początku związku siadaliśmy sobie przed kompem, włączaliśmy ich koncert na jutubie i marzyliśmy, że kiedyś przyjadą do nas
Dla mnie to spełnienie największego koncertowego marzenia Upiję się dzisiaj z radości

Stary 2013-01-18, 09:39   #1221
adziia13
Rozeznanie

Cytat:
Velika nie wiem co to jest (nie bij) ale gratuluję!!

adziia no ja porównania nie mam ale na pewno wyglądasz pięknie . A jak sprawa z długością/ewentualnych schudnięciem?
Długość mam już dopasowaną do butów (mam buty na obcasie i balerinki na zmianę) Ta spodnia warstwa jest dopasowana do balerin, a koronka do obcasów, więc wszystko jest ok. Z wagą nic się u mnie nie powinno zmieniać, a nawet gdyby to gorset jest wiązany (pod wiązaniem nie mam tej materiałowej podkładki, tylko gołe plecy), więc to tylko kwestia dobrego zasznurowania

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ----------

velika a kiedy koncert?
Stary 2013-01-18, 09:40   #1222
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez adziia13 Pokaż wiadomość

velika a kiedy koncert?
13 sierpnia
Ale po drodzę jadę jeszcze na 4 inne, a kusi mnie 10 kolejnych kcoham koncerty

Stary 2013-01-18, 09:41   #1223
misiadelko
BAN stały

A to spoko

Velika
słucham sobie na yt

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=670212 ukręciłabym tżtowi korzeń...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-18, 09:44   #1224
velika
Winter is coming

Najbardziej przystępne dla przeciętego słuchacza jest Aerials moim zdaniem Piękny utwór
A moje ulubione ostatnio:
Radio video

Byob

Stary 2013-01-18, 09:54   #1225
misiadelko
BAN stały

To mi się spodobało http://www.youtube.com/watch?v=ENBv2i88g6Y, miałam ciarki

Ale ogólnie za prosta ze mnie baba do takiej muzyki

Edytowane przez misiadelko
Czas edycji: 2013-01-18 o 09:55
Stary 2013-01-18, 09:59   #1226
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez velika Pokaż wiadomość
mam bilety na System of a down, stawiam
Co do sukni, to ja mojemu nic nie pokazuję póki co, wybierać zamierzam z mamą i ewentualnie przyjaciółką albo siostrą. Ale jemu pewnie pokażę przed ślubem, bo nie wytrzymam.
Pewnie będę miała podobnie, bo lubię go pytać o zdanie w kwestii ubioru, chociaż zwykle słyszę "jak Ci się podoba to bierz, ja się nie znam"

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 10:42   #1227
cikulada
Zadomowienie

Jutro mam egzamin, poza tym muszę zostać w Krakowie do niedzieli bo będziemy robić z koleżankami projekt na zajęcia a powoli łapie mnie choroba Od rana jestem zachrypnięta, nos zatkany, co chwilę kaszlę i ogólnie czuję się do

Ja nie mam zamiaru pokazywać TŻowi swojej sukni ślubnej Byliśmy kiedyś na targach ślubnych więc wiem już co się mu podoba i moją sukienkę zobaczy dopiero w dniu ślubu

cikulada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 10:55   #1228
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
☠☠☠☠a jego mać ukradli nam tablice rejestracyjne samochodu
Daj znać jak się wszystko rozwiąże... Żeby tylko złodzieje nie ukradli ich w konkretnym celu, np. kradzieży paliwa, bądź czegoś w tym stylu...

Cytat:
Napisane przez little_zosh Pokaż wiadomość
I mnóstwo zdrowia dla siostry
Cytat:
Kishlaczkowa zdrowia dla siostry
Cytat:
Napisane przez Waniliova Pokaż wiadomość
Zdrowia dla siostry!
Dziekuję Wam

Siostra ledwo chodzi, a jak idzie do toalety to jak kaczka

Cytat:
Romantyczka nie karaoke, bo wyjdzie tak jak u tej dziewczyny, którą kiedyś wstawiałam
http://www.youtube.com/watch?v=ESQo5SKCfpk

SORRY TEN LINK MIAŁ BYĆ: http://www.youtube.com/watch?v=jG1674_lkBg
Cytat:
Taaa już kiedyś omawiałyśmy ten ślub i wesele (jako wątkowa masochistka oglądałam wszystkie części) i stwierdziłyśmy, że albo typiara została zmuszona do tego ślubu (dziecko chrzczone na ślubie) albo rodzinka jest psychiczna (matka na☠☠☠ana od prawie samego początku), żeby jeszcze było mało kamerzysta ostro ☠☠☠nięty bo nagrał wszystko, nawet moment kiedy ksiądz opierdziela młodych za coś tam...
To komunia czy wesele ? ? ?
Twarda jesteś, że to obejrzałaś... Toż to jakieś"sado-maso"...
Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 11:06   #1229
rom4ntyczk4
Rozeznanie

Cześć dziewczyny!
Ja zaliczyłam rano fitness, wiec teraz pelna energi przegladam wizaz

Ja będę miała sporo dzieciaków na ślubie i nie wyobrazam sobie inacze. Przeogromnie bym chciała żeby przyjechali nasi hości z dziecmi, bo zwlaszcza najmniejszego- teraz ma dwa lata- kocham nad wszystko! Zreszta oni tez ciagle pytaja "ile jeszcze trzeba spać do Waszego ślubu" ?
Opiekunki żadnej nie będzie, a rodzice nie powinni zmyć się wcześniej, bo wszyscy będą mieć nocleg zapewniony Tam gdzie mamy salę są domki i wszystkie będą dla nas zarezerwowane

Co do sukni, mój będzie widział, najpewniej za mną wybierał Mama i siostra maja inny gust i jak mi coś wybiorą to masakra:/ A jak mi się coś podoba i wyglądam dobrze, to mama z kolei kręci nosem?:|

Jeśli chodzi o piosenkę na pierwszy taniec to mamy parę typów
najbardziej podoba nam się ta: http://www.youtube.com/watch?v=yJYXItns2ik - teskt jest fajny zobaczymy jak nam się będzie do tego tańczyć
lub ta
http://www.youtube.com/watch?v=cl88QEll-Xc

Milego dnia!

26.04.2007

12.09.2012

26.07.2014

rom4ntyczk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 11:12   #1230
misiadelko
BAN stały

Cytat:
Napisane przez cikulada Pokaż wiadomość
Jutro mam egzamin, poza tym muszę zostać w Krakowie do niedzieli bo będziemy robić z koleżankami projekt na zajęcia a powoli łapie mnie choroba Od rana jestem zachrypnięta, nos zatkany, co chwilę kaszlę i ogólnie czuję się do

Ja nie mam zamiaru pokazywać TŻowi swojej sukni ślubnej Byliśmy kiedyś na targach ślubnych więc wiem już co się mu podoba i moją sukienkę zobaczy dopiero w dniu ślubu
Zdrowiej, ja zaraz siadam do projektu na jutro i poproszę TŻta żeby zawiózł go jutro i świecił za mnie oczami...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości