|
|
#1021 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XLVII
Cytat:
![]() edit: od czuba 53 cm
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2013-01-18 o 14:38 |
|||
|
|
|
#1022 |
|
Piers do przodu
|
|
#1024 |
|
Nindżopesz
|
Ooo!
|
|
|
|
#1025 |
|
Zakorzenienie
|
tzn. do najlepszych 10-15% beda dzwonic dopiero za 4 tygodnie, a info o uzyskanym wyniku mozna uzyskac dopiero w czerwcu
![]() ale moj postep pozytywnie mnie nastraja - za trzecim podejsciem powinno byc 100%
|
#1026 |
|
Nindżopesz
|
Przez te gadki o pokrzywie pomylilam puszki i wlasnie pije pokrzywe z sokiem imbirowym
A wylac szkoooda
|
|
|
|
#1028 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Siada tylko niegrzecznym
Uwieeeeelbiam ją Jak nie ma jak ma ![]() Na szybko przeczytałam pirackiego łososia i dumam czym się różni piracki od normalnego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
w życiu tyle nie pisałaś o jedzeniu![]() Nie na łikend się myje tylko w łikend konkretnie w sobotę ![]() ![]() Cytat:
Flo może dziś dojdzie ja teraz czekam na paczkę ze smakami
Edytowane przez SzatAnka71 Czas edycji: 2013-01-18 o 15:23 |
||||||
|
|
|
#1030 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ale z moim tempem pzryrostu to ze dwa lata jeszcze ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Idę myśleć |
||||||
|
|
|
#1031 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
- chyba chodzi o to że dopadła Cię infekcja wirusowa na którą nie ma leku, coś jak przeziębienie ale nie wymagasz leczenia farmakolog, ma przejść samo czyta czyta - ale sama nie mierzy bo by zeszła z wrażenia - wolę nie wiedzieć zawsze mam za niskei i jak tylko wyskoczy magiczne 85/65 to człowiek umiera na sam widok cyferek ![]() a tak nie mierzę i czuję się lepiej ![]() ![]() wiedziałam, czułąm i wierzyłam w Ciebie ale wolałąm tego nocą nie pisać bo wiesz jak jest - napiszesz coś tak komuś a tu może się nie udać i potem smęt - ale cieszę się bardzo - kciukowałam po cichu bym kciała dobro maske do fejsa - ino nei wiem którą i po wiela chodzo do kiedy dedline? i jaki limit ? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-01-18 o 15:31 |
||
|
|
|
#1032 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A jak Ci się spodoba?
Nie będę Ci wtedy zabierać ![]() W ogóle jestem zła, bo nie idę na zlocik, gdyż ponieważ albowiem siedzę z didem w domu
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1033 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
wyjazd 6 lutego, jakby ze 2 dni wcześniej miała listę zakupów i forsę, żeby jeszcze wymienić na funty, chyba że we walucie od razu dostanę ![]() limitu nie ma
|
|
#1034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo ma słabe opinie - chciałam Brazened lub Catastrophe ale necik mówi ze nei ma szału więc szkoda fatygi jeszcze popacze na cleansery |
|
|
|
|
#1035 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
znalazłam przepis nigellowy, usmażone na masełku, jessss
![]() chyba wiem co jutro bedzie na śniadanie
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#1036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#1037 | |||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
![]() Cytat:
A u koleżanki w 30-tysięcznym miasteczku były jakie chcieć, do wyboru do koloru ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Kiedy to było? Ze 150 lat temu?... Parabelka pewnie wie. I jakiegoś profesora, który kazał studentom myć ręce po wyjściu z prosektorium jak szli na porodówkę, traktowali jak oszołoma...![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest Edytowane przez dzika truskawa Czas edycji: 2013-01-18 o 16:09 |
|||||
|
|
|
#1038 | |
|
Zakorzenienie
|
A woski YC by w grę wchodziły?
![]() Cytat:
|
|
#1039 |
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
|
|
#1040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1041 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jest zimno, a on z lekka zasmarkany i kaszle, wolę nie ryzykować.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#1042 |
|
Zakorzenienie
|
Ale na Miodowej np też dużo nie mają
może mi Didka by przywiozłą, wszystko od ceny zależy![]() ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- No taki czas zasmarakany
|
#1043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jakoś to pocieszające że dziś można zwalić na 18sty stycznia ![]() z nieba mi spadłą Parabelka dziś z tym depresyjnym dniem ad nacinanie -czytałam o tym, acz w necie - wiki itepe - no i są jak zawsze plusy i minusy, przyznaję, że źródło wiedzy powierzchowne i nie znam się niemniej jak to się nie nacina już skoro się nacina? a moje kumpele nacięte to co? że niby fikcja? znam jedną - tą z akcją w 2 h - bez nacięcia
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-01-18 o 16:29 |
|
|
|
|
#1044 |
|
Nindżopesz
|
Gdzieniegdzie chca byc "pro" i rzekomo nie nacinaja, tak ja to zrozumialam jak sie sama interesowalam tematem.
|
|
|
|
#1045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na razie nie znam to 2-2,5 mogę odstąpić ![]() Ja jestem uziemiona w domu bo Młoda się rozchorowała (wczoraj na panią w przedszkolu). Ma tak koszmarny kaszel ze jak go słysze to aż mnie płuca "bolą".
|
|
#1047 |
|
Zakorzenienie
|
dojszła
se pykam jest fajnie, sziszę mi b. przypomina ale liquidy słabsze muszę kupić, bo w głowie mi się kręci
|
|
#1048 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ile masz mg?
|
|
#1050 |
|
Zakorzenienie
|
.
![]() ![]() 12 mientowy i 18 zwykły Marlboro, zmiaszałam i będę mieszać dalej, bo chcę osiągnąć smak westów ice
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:45.

A wylac szkoooda 

w życiu tyle nie pisałaś o jedzeniu
ja teraz czekam na paczkę ze smakami

albo ma słabe opinie - chciałam Brazened lub Catastrophe ale necik mówi ze nei ma szału więc szkoda fatygi 
A u koleżanki w 30-tysięcznym miasteczku były jakie chcieć, do wyboru do koloru