Kaszki zjadają i ząbkują, a ich Mamusie nadal plotkują. IX-X 2012 - Strona 95 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-18, 14:40   #2821
sandra23s
Zadomowienie

Dot.: Kaszki zjadają i ząbkują, a ich Mamusie nadal plotkują. IX-X 2012

Cytat:
Napisane przez Katee27 Pokaż wiadomość

o matko!nie bałaś się,ze może jej pęknąć w łapkach

nie,Ona go tak delikatnie paluszkami dotykała

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Kurcze! Tak teraz myśle,że Wy tu wszyscy zajęci a ja synowej nie mamjest jeszcze jakaś ślicznota wolna?
Przedstawiam mojego kawalera
ehh..myślalam,ze ja Pole w końcu zeswatam ale nie zdązylamno nie ma wzięcia ta panna moja

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
mieszkanie do odebrania mam!!!!!
super

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Hej.
U nas jednak zapalenie oskrzeli, więc czeka nas jeszcze conajmniej kilka dni w szpitalu. Dopiero wczoraj wieczorem przyszedł opis zdjęcia rtg i okazało się, że Antoś ma zmiany zapalne na oskrzelach. Co dziwne... osłuchowo jest cały czas czysty. Ma paskudny kaszel w nocy i rano, a w dzień nie jest najgorzej, ale ze względu na wynikize zdjęcia jeszcze trochę poleżymy na oddziale. Jedynie pociesza mnie fakt, że mój okruszek wcale nie wygląda na chorego... chętnie się bawi, dużo się śmieje. Niestety chyba dostaje sterydy, bo puchnie w oczach.
ojej!oby szybko wyzdrowiał

Cytat:
Napisane przez weronika_91 Pokaż wiadomość
Hej mamuśki

My już po wizycie u chirurga i z siusiakiem wszystko w porządku jak mały skończy rok mamy przyjść to sobie jeszcze raz go wtedy zobaczy do roku jeszcze się wszystko tak kształtuje . I dziewczyny powiedział że chłepcą koniecznie przy kąpieli trzeba skórkę ściągać bo potem są te zabiegi jak rodzice tego nie robią ...

A teraz idę nadrabiać

Cytat:
Napisane przez gda Pokaż wiadomość
Zdrówka dla Antka!

Dziewczyny! MAM MOLE!
Jestem zrozpaczona... Myślałam, że to pralka mi robi dziurki, ale za dużo koszulek jest pogryzionych
I co ja mam teraz zrobić? Wiem, że są preparaty, ale który będzie bezpieczny dla Henia???
podobno naturalna lawenda odstrasza mole

Cytat:
Napisane przez Filusia88 Pokaż wiadomość

ale mnie rozbawiłaś

nareszcie!

pa! i niech moc będzie z Tobą

ehhhh... szkoda gadać najważniejsze że wreszcie wiadomo co jest Antkowi i że wreszcie zaczną Go prawidłowo leczyć. Teraz wszystko będzie szło ku dobremu trzymajcie się tam!

z okazji wczorajszych 4 miesięcy wrzucam Baśkę

śliczna Basieńka

Wszystkie dzieciaczki piękne,bez wyjątków

Pola własnie na cycu wisi i spiąca jest ale coś usnąć nie może

Wiktor 1.09.2007,g.9:10,3600g 54cm

Pola 5.09.2012, g.0:03,4090g 53cm
sandra23s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 14:45   #2822
angel166
Zakorzenienie

kochane wpadam sie prztwitac i powiedziec, ze mała dziś bardzo grzeczna odpukać. właśnie tesciowie pojechali, zjem i was nadrabiam

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 14:59   #2823
elena_100
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziękujemy. Eh, nic mi nawet nie mów. W ogóle jestem zdziwiona, że to tyle trwało, bo zdjęcie mieliśmy zrobione zaraz po przyjęciu we wtorek rano, a opis dopiero wczoraj wieczorem.
Dobrze, że już wiedzą co i jak więc niech szybciutko się zabierają za właściwe leczenie.

Cytat:
Napisane przez weronika_91 Pokaż wiadomość
Hej mamuśki

My już po wizycie u chirurga i z siusiakiem wszystko w porządku jak mały skończy rok mamy przyjść to sobie jeszcze raz go wtedy zobaczy do roku jeszcze się wszystko tak kształtuje . I dziewczyny powiedział że chłepcą koniecznie przy kąpieli trzeba skórkę ściągać bo potem są te zabiegi jak rodzice tego nie robią ...

A teraz idę nadrabiać
To super

Cytat:
Zdrówka dla Antka!

Dziewczyny! MAM MOLE!
Jestem zrozpaczona... Myślałam, że to pralka mi robi dziurki, ale za dużo koszulek jest pogryzionych
I co ja mam teraz zrobić? Wiem, że są preparaty, ale który będzie bezpieczny dla Henia???
A nie zahaczają ci o coś w praniu albo przy chodzeniu? Mój mąż bez przerwy miał dziurki na koszulkach i okazało się, że to od paska.

A jakbyś chciała dezynfekować dom to może wtedy lepiej ewakuować Henia.
Cytat:

ale mnie rozbawiłaś

nareszcie!

ehhhh... szkoda gadać najważniejsze że wreszcie wiadomo co jest Antkowi i że wreszcie zaczną Go prawidłowo leczyć. Teraz wszystko będzie szło ku dobremu trzymajcie się tam!

Cudna

elena_100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 15:02   #2824
marta1986222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
kochane wpadam sie prztwitac i powiedziec, ze mała dziś bardzo grzeczna odpukać. właśnie tesciowie pojechali, zjem i was nadrabiam

Basieńka ślicznotka

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

marta1986222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 15:03   #2825
angel166
Zakorzenienie

Anusiaanusia a o co chodzi z tym smarowaniem, bo nie mam pojęcia co to. Pierwsze słyszę gdzie to sie idzie z dzieckiem?

Kasiam no też sie nad tym zastanawiam, dobrze, ze to w weekendy tylko. Na razie jest opcja, ze mezul ale coś go nie widzę czy sobie poradzi. Najgorzej, ze od stycznia przyszłego roku do pracy chce iść i wtedy zostaje zlobek, chyba, ze tania opiekunke znajdziemy

Lilka mój nerwus to nawet na dworze nie chce spać, jak cyganka musze rzucać tym wózkiem by zasnela:/

Ula Jagoda była badana i nawet rehabilitowana mc. Teraz niby ok ale martwi mnie ta lewa strona i chciałabym do innego neurologa pójść ale mąż mówi, ze wymyslam i nie pozwala

Agaton u nas też noszenie przodem do swiata to jedyna deska ratunku

Afterboon to jak wstanie to ja przeloze próbuje juz wszystkiego xD

Sojka moja dziś też nie chce mleka od kilku dni gromadzi ale dziś to kosmos totalny. Przemycilam je w jarzynowej z gerbera, bo innej nie bylo w kauf. Jest w ogóle taka zupka z hippa albo bobovity? A jak u Was?

Tyle cyt na teraz i nadrabiam dalej ale zescie zaszalaly na 90stronie jestem

Jagódka
Stary 2013-01-18, 15:10   #2826
zielona1911
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiam187 Pokaż wiadomość
dobry pomysl!!

zielona u nas tez bylo cos podobnego. ale o wiele wiecej i bardziej zaaognione. bylismy u dermatolgoa 2 razy. sotsujemy ten cetaphil MD i juz bylo lepiej ale co jeden policzek nie mogl sie wygoic i wczoraj bylam znowu bo Mała cierpiala bardzo, nie mgola spac, drapala sie caly czas i kazala posmarowac cienko pimafucortem tam jest troszke hydrokortyzonu ALE TYLKO RAZ na noc. wczoraj posmarowala dzis juz jest lepiej, tak jakby skora schodzi i nowa gladka zostaje, smaruje tym cepathilem. wiec nie wolno przesadzic z tym hydrokortyzonem. tak wogole to co to za dermaolog, ze ona nie wie i tyle jak ci sie uda idz do innego. u nas to nie byla skaza. przynajmniej tak stwierdzila derma i dwoch pediatrow. ale mozesz sprobowac odstawic nabial i zobaczysz sama. a w czym pierzesz swoje ciuchy? ja teraz juz tylko w tym samym plynie co Małej.
Piore w E i daje plyn Lenor. Pojde w poniedzialek jeszcze raz do dermatologa i zobaczymy co mi powie. Moze tez do aergologa tez pojde.

Dziekuje za gratulacje

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

Wogole teraz mnie przeraza remont cholera ile znowu to bedzie kosztowac farby,panele. Chce kupic panele do zuego pokoju a do sypialni i pokoju dziecka wykladzine.Niewiem czy to dobry pomysl. I gdzie jest najtaniej?
zielona1911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 15:25   #2827
sandra23s
Zadomowienie

Cytat:
Piore w E i daje plyn Lenor. Pojde w poniedzialek jeszcze raz do dermatologa i zobaczymy co mi powie. Moze tez do aergologa tez pojde.

Dziekuje za gratulacje

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

Wogole teraz mnie przeraza remont cholera ile znowu to bedzie kosztowac farby,panele. Chce kupic panele do zuego pokoju a do sypialni i pokoju dziecka wykladzine.Niewiem czy to dobry pomysl. I gdzie jest najtaniej?
a jaką wykładzine?dywanową?

Stary 2013-01-18, 15:31   #2828
zielona1911
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sandra23s Pokaż wiadomość
a jaką wykładzine?dywanową?
tak,mysle nad dywanowa bo tak jakos przytulniej i O. bawi sie na podlodze wiec chce zeby mial cieplo w dupke a na panelach moze sie slizgac. W kuchni narazie kafelek nie bede robic tylko dam taka wykladzine pcv zwykla bo koszty mnie zeżreją bo musze placic czynsz i rachunki na dwa mieszkania
zielona1911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 15:32   #2829
angel166
Zakorzenienie

Gda my używamy pampersy te activ baby podstawowe i tak samo cala noc bez zmiany a rano z 5litrow chyba tam siku

Agaton my mamy jednego, sama wybrałam ale chyba zmienię, ho ta babka jest po 70 i gow#no sie zna...bada tylko odruchowo przed szczepieniu, gardło, położy na brzuchu i tyle jak sie człowiek cos zapyta to patrzy jak na UFO i odpowiada zdawkowo no jest jeszcze ważona i mierzy jej głowę i klate. Byliśmy u pediatry-allergolog też pryw kilka razy. Babka fajna ale 150zl...

Asiulka super, ze z Jasiem lepiej hura! duzo, dużo zdrowka dla niego i buziaki od Jagodki proszę nie być zazdrosne dziewczyny to przyjacielski buziak na zdrowko

Konci ale zdolna Dusia u nas Jagoda dziś pierwszy raz trzymala baje butla jeszcze jej wypada

Anusia479 dla dzielnego Fabianka

co do prezentow od chrzestnej to od chrzestnej dostalismy 300zl i ubranek markowe za kwotę koło 200zl bo byly metko
od chrzestnego 200zl ale on jak sie mala urodzila kupil tez lezaczek, karuzele, pościel, kocyk i ubranek kilka

czytam dalej...

Jagódka
Stary 2013-01-18, 15:43   #2830
sandra23s
Zadomowienie

Cytat:
tak,mysle nad dywanowa bo tak jakos przytulniej i O. bawi sie na podlodze wiec chce zeby mial cieplo w dupke a na panelach moze sie slizgac. W kuchni narazie kafelek nie bede robic tylko dam taka wykladzine pcv zwykla bo koszty mnie zeżreją bo musze placic czynsz i rachunki na dwa mieszkania
ja miałam dywanową u Wiktora w pokoju,błąd zrobiłam taki,ze kupiłam beżową,wiec co chwile latałam ze sprayem na plamy.wiec lepiej kup ciemniejszą

Stary 2013-01-18, 15:44   #2831
angel166
Zakorzenienie

anusia, ladybeata ale przystojniacy

Aga my kapiemy koło 19

Kate pomysł super jestem za tylko ja Foty w pn mogę wyslac, bo w weekend nas nie bedzie. naj dla Kubusia,boski jest

W ogóle teściówka dziś była super! Nic Sie nie przypier#alala jak to zwykle ona. Tesc tez był kochany ale on zawsze jest boski kabareto-gawedziasz także jestem zrelaksowana jak po spa

Dobra nadrabiam dalej xD bo nie długo mąż wraca i nie będę miała jak

Jagódka
Stary 2013-01-18, 15:48   #2832
colds
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hatti Pokaż wiadomość
Oj,chyba przegapilam Twojego posta wczesniej..duzy ten naczyniak?w jakim miejscu?jaki rodzaj?pytam bo my tez mamy naczyniaka-na pleckach..
Jaki duzy? Jamisty czy plaski?
My tez mamy na pleckach, jamistego
Stary 2013-01-18, 15:55   #2833
aaliyah
Zakorzenienie

Cytat:
Zdrówka dla Antka!

Dziewczyny! MAM MOLE!
Gda, sa takie specjalne lepy na mole. Wabia je feromonami, mol sie przykleja i zdycha. Wydaje mi sie, ze to bezpieczne, ale poczytaj i sie upewnij: http://www.amazon.co.uk/Zeroin-Demi-...520135&sr=8-37

Hatti, jesli to refluks ta specjalne mleka na to. One sa gesciejsze i dziecko tak po nich nie ulewa, Tu jest aptamil taki: http://www.aptaclub.co.uk/products/a...ux?tr=carousel
Ale on jest od 6ciu miesiecy.

SMA ma takie mleko od urodzenia: http://www.smanutrition.co.uk/sma-pr...oduct-621.aspx

I cow and gate: http://www.cowandgate.co.uk/our_prod...le/anti-reflux

Najlepiej pojsc do pediatry i skonsultowac, choc wiem ze to w tym kraju trudne.
aaliyah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 15:56   #2834
Hatti
Rozeznanie

colds,tez jamisty- dokladnie to na nerce jest umiejscowiony(to jest chyba ten truskawkowy ?)jak sie urodzila to miala plaskiego i lekko czerwonego(tak jakby poparzenie)a teraz jest wypukly,ciemnobordowy no i urosl..
tez macie obserwowac i nic nie robic z tym?podobno do roku bedzie rosl sobie a pozniej ma zanikac...
Stary 2013-01-18, 15:56   #2835
Agnus21
Zadomowienie

GG do Agnus21

Cytat:
Napisane przez Hatti Pokaż wiadomość
Oj,chyba przegapilam Twojego posta wczesniej..duzy ten naczyniak?w jakim miejscu?jaki rodzaj?pytam bo my tez mamy naczyniaka-na pleckach..
W sumie to chyba wcześniej nie pisałam nic o tym naczyniaku.
Alicja ma z tyłu na szyjce sporego naczyniaka. Wcześniej był malutki, ale szybko rośnie razem z nią.
Dziś się dowiedziałam, że to naczyniak tętniczy czyli taki łatwiejszy w leczeniu.
Nam w przychodni kazali zrobić usg, a następnie iść do specjalisty od naczyniaków.
Stary 2013-01-18, 15:57   #2836
lidka0308
Zadomowienie

Cytat:

ale mnie rozbawiłaś

nareszcie!

cudna niunia

A ja się wam nie pochwaliłam, że wczoraj na ciuchach nabyłam Lili lalkę Emilkę z lamaze jak nową za 12 zł
uprałam i już mała się nią bawi dziś

Gda i nabyłam też ten puder z dr. Hauschka jedwabny, właśnie kurier przywiózł
zobaczymy co to za cudo
lidka0308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 16:00   #2837
marta1986222
Zakorzenienie

Właśnie umyłam włosy,ja naprawdę ołysieję
To niemożliwe że wypadają tylko te włosy co w czasie ciąży nie wypadły bo czuję jaki mam cienki kucyk w porównaniu jakiego kiedyś miałam.

Wyprasowałam małżowi koszulki,niunia śpi,ja zjadłam pierogi ruskie a teraz relaks,potem poćwiczę na hula hop

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

Stary 2013-01-18, 16:00   #2838
angel166
Zakorzenienie

Dearlie dużo, dużo zdrowka dla Antosia niech szybko mu minie te zapalenie oskrzeli. Biedaczek

Aga Jagoda też jedynaczka, chcemy mieć więcej dzieci ale na sama myśl, ze trafi mi sie taki szatan to mi sie odechciewa
Nie wiem o co jej chodzi, bo dzisiaj przy tesciach od rana aniolek teraz śpi już godzinę, sama w lozeczku zasnela jak poszli
A ją wychodzę na glupka...
I Sie nasluchalam dziś: o jaki aniolek, jaką niunia grzeczna, kochana, to nam sie wnusia trafiła

Filusia Basia, cudowna! Oddawaj opaske! Też chce taka tzn Jagoda

Gda nie pomogę Ci, u mnie u matki tak byli w ubraniach często pełno dziurkę ale do dzis nie wiemy od czego

nadrobilam przepraszam z góry za błędy i jak cos pominelam ważnego to przez nieuwagr.

zielona ja niestety nie pomoge,bo nie wiem co to może być

Jagódka
Stary 2013-01-18, 16:01   #2839
lilka00
Wtajemniczenie

Hej my po szczepieniu już, mała się darła strasznie, ale zaraz po wyjściu z gabinetu się uspokoiła. Waży 7300 i ma 66 cm, kolos mały, kolejnej lekarki się pytałam, czy to ok i mówi, że ok no to spoko .

Teraz zasnęła, ale już w domku była rozgadana i uśmiechnięta, mam nadzieję, że obejdzie się bez niespodzinek.
lilka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 16:02   #2840
Agnus21
Zadomowienie

GG do Agnus21

Cytat:
Hmmm teraz tak czytam, że mole wcale nie jedzą bawełny...

No to od czego te dziurki...?
Jakbyś miała mole to na pewno byś je zauważyła bo trudno przeoczyć te muszki. Wiem bo widziałam w domu u męża.
Stary 2013-01-18, 16:03   #2841
marta1986222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angel166 Pokaż wiadomość
W ogóle teściówka dziś była super! Nic Sie nie przypier#alala jak to zwykle ona. Tesc tez był kochany ale on zawsze jest boski kabareto-gawedziasz także jestem zrelaksowana jak po spa
Jaki z tego morał:

Musisz ich częściej zapraszać

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

Stary 2013-01-18, 16:03   #2842
weronika_91
Zakorzenienie

Dziewczyny któraś z Was wspominałam nie pamiętam która hm, gda? że pediatra mówiła o wprowadzeniu glutenu w sposób wkruszenia biszkoptu do mleka a ja teraz przeczytałam w takiej książeczce z hippa że można faktycznie wkruszyć do mleka ale 1-2 pierwsze ciasteczka hippa .
Stary 2013-01-18, 16:03   #2843
angel166
Zakorzenienie

kurde od godziny smarkam i kaszle i zaraz na sama mysl o przeziębienie narobe w gacie

Jagódka
Stary 2013-01-18, 16:03   #2844
lilka00
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej.
U nas jednak zapalenie oskrzeli, więc czeka nas jeszcze conajmniej kilka dni w szpitalu. Dopiero wczoraj wieczorem przyszedł opis zdjęcia rtg i okazało się, że Antoś ma zmiany zapalne na oskrzelach. Co dziwne... osłuchowo jest cały czas czysty. Ma paskudny kaszel w nocy i rano, a w dzień nie jest najgorzej, ale ze względu na wynikize zdjęcia jeszcze trochę poleżymy na oddziale. Jedynie pociesza mnie fakt, że mój okruszek wcale nie wygląda na chorego... chętnie się bawi, dużo się śmieje. Niestety chyba dostaje sterydy, bo puchnie w oczach.
a jednak to oskrzela, no to dużo zdrówka dla Antosia
Stary 2013-01-18, 16:04   #2845
weronika_91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilka00 Pokaż wiadomość
Hej my po szczepieniu już, mała się darła strasznie, ale zaraz po wyjściu z gabinetu się uspokoiła. Waży 7300 i ma 66 cm, kolos mały, kolejnej lekarki się pytałam, czy to ok i mówi, że ok no to spoko .

Teraz zasnęła, ale już w domku była rozgadana i uśmiechnięta, mam nadzieję, że obejdzie się bez niespodzinek.
To super że już po wszystkim duża dziewczynka z tej Twojej córci
Stary 2013-01-18, 16:05   #2846
marta1986222
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lilka00 Pokaż wiadomość

.
Ważne ze juz po szczepieniu.

Za wzrost i wagę

---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

A jak karmię mm to wprowadzam gluten po 5 czy 6 miesiącu?

Zuzia
04.09.2012
g.3.20
3020g,52cm

Hania
09.03.2016
g.20.45
3000g 53 cm

Stary 2013-01-18, 16:05   #2847
lilka00
Wtajemniczenie

Cytat:
Śliczna Basia

Moja Kinga kończy dzisiaj 3 miesiące
Stary 2013-01-18, 16:07   #2848
Hatti
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aaliyah Pokaż wiadomość
Hatti, jesli to refluks ta specjalne mleka na to. One sa gesciejsze i dziecko tak po nich nie ulewa, Tu jest aptamil taki: http://www.aptaclub.co.uk/products/a...ux?tr=carousel
Ale on jest od 6ciu miesiecy.

SMA ma takie mleko od urodzenia: http://www.smanutrition.co.uk/sma-pr...oduct-621.aspx

I cow and gate: http://www.cowandgate.co.uk/our_prod...le/anti-reflux

Najlepiej pojsc do pediatry i skonsultowac, choc wiem ze to w tym kraju trudne.
dzieki,kochana-mysle nad tym aptamilem-zobaczymy co we wtorek mi lekarka powie.nie ulewa bardzo..i nie po kazdym karmieniu.poprostu zaczela a wczesniej jej sie to nie zdarzalo.
co do lekarza tutaj to wiadomo...trzeba miec cierpliwosc

Cytat:
Napisane przez Agnus21 Pokaż wiadomość
W sumie to chyba wcześniej nie pisałam nic o tym naczyniaku.
Alicja ma z tyłu na szyjce sporego naczyniaka. Wcześniej był malutki, ale szybko rośnie razem z nią.
Dziś się dowiedziałam, że to naczyniak tętniczy czyli taki łatwiejszy w leczeniu.
Nam w przychodni kazali zrobić usg, a następnie iść do specjalisty od naczyniaków.
nam nic o usg nie mowiono.a ogladali ja w szpitalu a pozniej jeszcze dwoch lekarzy.czekac,obserwowac ,po 3roku zycia mozna do dermatologa sie wybrac i laserowo usunac jezeli nie zniknie.czyli nie zawsze zanika(i nie wszystkie mozna usunac jak pewnie juz wiesz)
nasz jest wg spory-wielkosci cytryny.
dobrze,ze u Was latwy do wyleczenia!
Stary 2013-01-18, 16:07   #2849
kraven
Zakorzenienie

Mój też ma naczyniaka na pleckach po lewej stronie. Też musimy iść na USG.

Asiulka jak dla mnie to obraz płynu mózgowo rdzeniowego wskazuje na bakterie, a teraz po 3 dniowym okresie inkubacji powinni Wam powiedzieć jaka to bakteria.

Ja też jestem za prezentacją

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-18, 16:07   #2850
lilka00
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agnus21 Pokaż wiadomość
Jakbyś miała mole to na pewno byś je zauważyła bo trudno przeoczyć te muszki. Wiem bo widziałam w domu u męża.
Zgadzam się jak są w domu mole to się pętają wszędzie i je wyraźnie widać.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości